Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μπηκα αν και δεν σας ελειψα!!μα να μη μα αναζητησει καμια?? Ντροπηηηηηηηη :lol::lol::lol:

Αργυρουλα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!! ολα τελεια θα πανε, ειδες πως μεγαλωνουν! Αχ να μεγαλωσει και το δικο μου να παει σχολειο!!

Χρυσα, Αφρο, Παναγιωτα, Μητσακι, Νατασουλα, ΣΙσιω, Τονια, Αναστασια ποια αλλη ειναι μεσα??/ Σας χαιρετω!!

Εμεις καλα ειμαστε...με τα πανω και τα κατω μας...Το Σεμπινι απεκτησε εναν κανουριο φιλο, τον Τσαρλι απο μαμα αγγλιδα (λευκη) και μπαμπα απο τη Σιερα Λεονε (μαυρο) και πολυ τα καμαρωνω..Βεβαια διαλυουν το σπιτι (πω πω, τρελλα ειναι δυο διχρονα αγορια μαζι!) αλλα περνανε καλα! Αυριο θα παμε εμεις επισκεψη σπιτι τους να διαλυσουμε εμεις το δικο τους σπιτι :evil:;)

Ααα την Κυριακη πηγα με το Σεμπ στην πηγη του Νειλου και πηραμε πιρογα (αλλα πιο μοντερνα, ειχε και μηχανη) και καναμε μια ωρα τουρ στη Λιμνη και στο ποταμι..το χαρηκε ο μικρος..κοιτουσε τα ζωα, σε καποια στιγμη ειδαμε ενα μαυρο μαμπα (τα πιο επικινδυνα φιδια του κοσμου) και ο βαρκαρης μας πηγε πολυ κοντα να το δουμε καλα και πιαστηκε η βαρκα στα κλαδια των δεντρων και στη βλαστηση (μιλαμε για αγρια βλαστηση ο Λευκος νειλος) και κολλησαμε και αρχισαν να μπαινουν και νερα...Ο Δανος εβαλε τις φωνες , μα τι κανεις εκει κλπ, το σεμπινι πατησε τα κλαμματα, και του λεω σταματα τρομαζεις το μωρο και σταματησε να μιλαει...

ΕΓω ως γενναια μανα, ειπα στον Σεμπ να με κοιταει κ να μην κλαιει, βοηθησα τον βαρκαρη να βγαλουμε τα κλαδια, κρεμαστηκα και απο το δεντρο (ευτυχως το μαμπα ειχε φυγει), κατακοπηκα αλλα τελικα ξεκολήσαμε και φυγαμε..Το Σεμπινι ελεγε μετα η μαμα κεκολισε τι βακα..χι χι...Αντρες παιδι μου, στα δυσκολα την κανουν....

Αυτα τα συνταρακτικα μας νεα...Αντε θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα, γιατι με ξεχνατε!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

τι κανετε?

εγω σε λιγο θα κανω πισια...

τα αγαπημενα του μπαμπακα μου

σημερα ειναι τα μηνα :cry::cry::cry::cry: ποτε περασε ο καιρος δε ξερω..νομιζω θα παω σπιτι κ θα λυνει σταυρολεξα οπως παντα :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

εξαφανηστηκαν τα κατσαριδακια :o

λες κ εφυγαν..

προχθες ηταν που ειδα τα πιο πολλα να κυκλοφορουν//λετε να ειναι γτ ψεκασε ο αντωνης σκ κ ετσι βγηκαν ολα να ψωφισουν εκτος φωλια?

μακαριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

βενακι μου χρονια σας πολλααααααα

εμεις ειμαστε στα 15 χρονια :shock:

γιωταρα που εισαι ρε?εχεις απλετο χρονο κ μπηκες? :P:P:P:P:P:P

η μικρη καλα?

χρονια πολλα κ καλααααααααααααα..μη χανεσε...

φρα εγω σε αναζητησα :twisted::twisted::twisted::twisted:

καλε εσυ εισαι για επικυνδυνες αποστολες...ουαουυυυυυυυυυυ

αργι τι τελεια μερα για σενα ε?αχ κ γω θελωωωω

λιωνωωωωωωωωωω

ρε παιδια εχω θεμα...

ο θοδωρης με ζητησε απο μονος του πριν κανα μηνα να μη βαζει πανα το βραδυ..

κ τις πρωτες 15 μερες δε εκανε ουτε ενα ατυχημα..

τωρα τελευταια με εχει σκισει..βαρεθηκα τη κατουρλιλαααααα

χθες εκανε 2 φορες το βραδυ πανω του τσισα..

κ δε του δινω κ τρελα υγρα το βραδυ

ειναι 8 του μηνος κ εχει κανει απο τοτε που μπηκε ο σεπτεμβρης τις μισες μερες τσισα πανω του..ειτε στο μεσιμεριανο υπνο ειτε βραδινο

δε θελω να το βαλω πανα ξανα..δε το πιεσα μονος τη εκοψε..

ουφ κουραστηκα

καλεεεεεεεεεεεε σας φαγαμε :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

εμενα τα παιδακια μου ξυπνησαν 9 :D:D:D:D:D:D:D:D

χρυσα φιλια στα μωρα σου

φιλια σε ολεςςςςς

Δημοσίευση

Καλησπέρααααα...Πάντα τέτοια ώρα μπαίνω που κοιμούνται οι μικρές....

Σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά στον παιδικό.... :D:D:D όπως κάθε μέρα.... :D:D Το απόγευμα όμως πρέπει να ξαναπάω μόνη μου γιατί έχουμε συνάντηση με ψυχολόγο, διατροφολόγο και παιδίατρο.... :?:?:?:? Θα διαρκέσει 2-2,5 ώρες και ήδη βαριέμααι.... 8-)8-)8-)8-)8-)

Σαβρογιώτα welcome back!!!!!Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις..Να είοαι γερή και σύντομα με ένα μωράκι...Η Ντιντίνα καλά;;;;; :D:D:D:D

Βενάκι χρόνια σας πολλά!!!!!Πάντα αγαπημένοι, ερωτευμένοι και του χρόνου με μια μπέμπαα... :D:D:D Ρε συγγνώμη αν το παρεξήγησες.... :oops::oops::oops::oops: Για την πάνα δεν το θεωρώ τραγικό να μην έχει ξεμπερδέψει, κάθε παιδάκι έχει το δικό του ρυθμό...Αλλά την πιπίλα τη βρίσκω τραγική..... :oops::oops::oops::oops: Sorry ε;;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Η πιπίλα δεν καλύπτει καποια ανάγκη σε τέτοιας ηλικίας παιδάκια....Τα τσισάκια είναι θέμα ελέγχου σφιγκτήρα..Η πιπίλα;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Μια απόφαση είναι...Την κόβεις μαχαίρι... :roll::roll::roll::roll: Αλλά είπαμε...Εγώ είμαι φασιστόμουτρο.... :geek::geek::lol::lol::lol:

Αρτζιιιι καλή αρχή ρε...Μεγάλωσε ο Λουκάκος.. :x:x:x:x Καλή πρόοδο να έχει.... :D:D

Νατασούλα τι είναι αυτά ρε;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o Είναι ψυχανώμαλος ο κόσμος τελικά... :?:?:? Σκιάχτηκα.... :?:?:?:? Τι τυχερή η Ελενα με τόσο καλή νταντάα... :x:x:x

Αφροοοο :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Κρίμα ρε που δε θα πάτε...Μόνη σου με τα παιδιά δεν μπορείς να πας;;;; :roll::roll::roll::roll:

Φρανι είσαι πολύ θαρραλέα... :o:o Εγώ θα είχα χεστεί πάνω μου...Μπράβο στο Σεμπίνι που περνάει καλά με το νέο του φίλο...Κανένα νέο από Στοκχόλμη;;;;;; :roll::roll::roll: Φιλιά..

Βικάκι συγγνώμη ρε...Αλλά ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω κοριτσάκια τόσο μικρά με βαμμένα νύχια.... :oops::oops::oops:

Παναγιώτα τέλεια τα ρουχαλάκια του Φωτάκη... :x:x:x:x Δεν ξέρω τι θα πει ο προφέσορας εγώ πάντως είμαι μαζί σου... :lol::lol::lol::lol: Μπάβο στο Ν. για την προσαρμογή.... ;););)

Τόνιαααααα μωρή μας τα μάτιασαν τα μωρά μας οι κακούργες και ξυπνάνε νωρίς.... :twisted::twisted::twisted: Η δικιά μου ξύπνησε 6.30 σήμερα επειδή είχε χεστεί.... :twisted::twisted::twisted: Ασε που τώρα επειδή ξυπνάμε όλοι νωρίς για να φύγει η Ιω για σχολείο, ξυπνάει και το σκατό.... :?:?:?:?:?:?:?:?

Θουυυυ εμείς από το καλοκαίρι βλέπουμε συχνά πυκνά κάτι τεράαααααστις κατσαρίδες... :o:o:o Εγώ τις σιχαίνομαι και ουρλιάζω... :oops::oops::oops::oops: Πήρε ο Γ. κάποιον γνωστό του για απεντόμωση και του είπε ότι μόνο την ώρα που γίνεται πρέπει να λείπουν τα παιδιά από το σπίτι... :roll::roll::roll::roll: Θα του πω να ξαναρωτήσει όμως... :?:? Α, 90 ευρώ μας είπε φιλική τιμή... :?:?

Καλά ο Ντοντος μεγαλο ταλέντο..Η Ιω δεν ξέρει ακόμα να φτιάχνει παζλ...Σπάνια βέβαια της δίνω γιατί βαριέμαι να μαζεύω τα κομμάτια... :lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι παρατάμε τα παιδιά στους εγωιστές μας να πάμε μόνες μας Θεσσαλονικη;;;;Θέλω να τις δω όλες.... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Τι άλλο;;;;Ξεχνάω ρε γαμώτο... :oops::oops::oops:

Α, ποντικομαράκι χρόνια πολλά για το κουκλί σου και από μενα.... :x:x:x

Δημοσίευση
μια γλυκιά καλημέρα από μια 30χρονη (πλεον) Χιώτισσα!

:D:D:D:D:D:D

μία δημοσίευση έχει ςκαλή μου μόνο?!!!!! :roll::roll::roll:

30άρησες????? :o:o:o:o:o:o γιαγιά κανονική δλδ!!!! :lol::lol::lol::lol:

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα, γεμάτα υγεία και χαμόγελο :D:x

και συνεχίζω το διάβασμα......

Δημοσίευση

Αχ...τωρα πουδιαβαζω τα παλια...σχολιαζω ενα ενα

Ρε Ιουλια..τοσο χαλια ρε ο παιδικος..απιστευτο!!!

Θου παρε φωλιες Ραιντ για τις κατσαριδες..αοσμο και ασφαλες...εγω με αυτες σωθηκα

Θα τις χωσεις κατω απο τα ντουλαπια τηςκουζινας

Ρε συ Τονια...ο Αλεξ δεν υπαρχει λεμεεεεε

Καλα για νυχια κλπ μη μιλατε...

τα ποδια μου χαλια...τα νυχια επισης..για μαλλια δε μιλαω

λετσος τελειως!!!!!!!!!!!

Ποτε θα ξαναγινω ανθρωπος;;;;

Δημοσίευση
τα νεα μου φρεσκα φρεσκα ....τελικα περασε σημερα σημα στο πλοιο οτι δεν θα παει αυτο Κυπρο :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: αρα δεν φευγω Τρικαλα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: και ολα πανε αναποδα και στεναχωρηθηκα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σόρρυ που γελάω αλλά λυπάσαι που ο Κ. θα μείνει σπίτι τελικά ε?!!!! :?

1. γιατί δεν πάτε για λίγες μέρες μόνο? και

2. γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα, να ευχόμουν να παέι το πλοίο Κύπρο τελικά? :lol::lol::lol::lol::lol: ............

επίσης γιατί λυπάσαι ρε? στην Κύπρο τώρα με το πρόβλημα Τουρκ.-Ισρ. δεν είναι καλά!!!! :?

Δημοσίευση
να ρωτησω κατι ρε κοπελες που με στεναχωρει που το λετε συνεχεια???????? :oops:

τωρα που αρχιζετε παιδικο οσες εχετε κοψει πανα σα;ς φαινεται τραγικο που αλλα παιδακια δεν την εχουνε κοψει. καθωςκ ια την πιπιλα..

βασικα η γωγουλα το εγραψε πιο συγκεκριμενα με φατσουλες :o:o:o

δεν ειναι τοσοσ τραγικ ο ρε σεις!!!!! τα παιδακια την κοβουνε την πανα απο 2-4 το καθενα στην ωρα του... καλε αισθανομαι ωρες ωρες κομπλεξ που ο μικρος εχει πανα και το βραδυ πιπιλα ακομα :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

τωρα τα λεω γιατι σας συμπαθω ε!!!! απλα αισθανομαι ουφο...

Ρε ουφο κιολας πας καλα;;;;;; σιγα,και του Αλεξ αν δε καιγομουνα να παει παιδικο ακομη πανα θα φορουσε και καθολου δε θα με ενοιαζε!Στον υπνο φοραει ακομη και δεν εχω σκοπο να τη κοψω και αμεσα! και πιπιλα εχει στον υπνο κι επισης δε με νοιαζει καθολου να την εχει μεχρι να παει φανταρος! ενταξει στο δρομο δε μου αρεσει να βλεπω παιδακια 3 χρονων να κυκλοφορουν με τη πιπιλα στο στομα,αλλα μονο για αισθητικους λογους...οι φατσουλες της Γωγως καταλαβα οτι πηγαιναν στη πιπιλα που την ειχε μεσα στο παιδικο 3 χρονων παιδακι...

Δε διαβασα παρακατω,μονο να πω κι εγω χρονια πολλα στη Γιωτα!!! [smilie=occasion13.gif]

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑ καλως ηρθες!

τι κανεις?

πως ειστε κουκλες?

χιλιοχρονη!

καλε δεν ασας ειπε οτι θα μεινουν ετσι τα νχια του παιδιου μου!

ενοειται πως δεν παιζει κατι τετοιο!

αλλα αλλιως δεν αθ καθοταν ησυχη και εγω επρεπε να τα φτιαξω!

ουτε εμενα μου αρεσει!

ΑΦΡΟ λιωνω για το Μ.

ευχαριστω και παλι!

κριμα δια τα 1500

αλλα θα ειστε μαζι...δεν αθ λειψει!

Παναγιωτα τεει ατ αρουχαλακια!

Συμπεθερα καλη αρχη στο σχολειο!

2 δασκαλε ς για 24 παιδια!

τελεια!

Θουλη γιατι δεν τον σηκωνεις για τσισα το βραδυ!

να πηγαινει το γιογιο διπλα απο το κρεβατι του !

Φραν μας ταξειδευεις....

τελει αο ΣΕΜΠ!

οσο για την πανα και την πιπιλα ...καθε παιδακι εχει το ρυθμο του....

δεν ειναι οαλ ετοιμα παντα και ενοειται οτι θα υπαρχουν ατυχηματα!

παιδια ειναι!

το σκεφτομαι γι ατην προταση για τη δουλεια!

το ωραριο ειναι δελεαστικο!

ειναι εξωτερικα ιατρεια...

νομιζω αποθηλασαμε.... :(:(:(:(:(

Δημοσίευση

λοιπόν να σας πω λίγα λόγι αγι ατην 1η μέρα στο δημοτικό: :roll::roll::roll::roll:

πάμε σε ένα γυμναστήριο κοντά στο σχολείο, όπου μάλλον εκεί θα κάνουν γυμναστική και είχαν μια μικρή μουσική παράσταση από τις μελύτερες τάξεις ως το καλωσόρισμα για τα πρωτάκια....υπήρχαν παιδάκια που έκλαιγαν και ένα Ιαπωνεζάκι είχε αγκαλιά την μαμά του!!! ......, μετά κάθε δασκάλα πήρε τα παιδάκια και από πίσω οι γονείς και πήγανε στις αίθουσες, μας είπαν να πάμε να τους πάρουμε μισή ώρα μετά!!! :roll::roll::roll: .....έστι εμείς πήγαμε για καφέ....μετά μπήκαμε και στην αίθουσα, όπου ο Λ. μας έδειξε πού κάθεται και μιλήσαμε και με την δασκάλα και μας είπε ότι ο Λ. απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ενώ άλλα παιδάκια όχι!!!! :lol::lol::roll::roll::roll: και μάλιστα σήκωσε και το χέρι του!!!! :shock::shock::roll::roll: !!!!!

ε μετά φύγαμε και αύριο θα πάμε κανονικά στις 7.50 θα πρέπει να είναι εκεί και θα τον πάρω πίσω στις 11.30!!!!

και από βδ. μάλλον θα δώσουν τα βιβλία, εκτός και τα δώσουν αύριο...μας έδωσαν το πρόγραμμα της επόμενης εβδ.,....ευτυχώς δεν πληρώνουμε για τα βιβλία, στην διπλανή περιφέρεια τα πληρώνουν.....

πάω να βάλω φωτό στην ομάδα!!!! ;)

Μιτσάκη εύχομαι να λειτουργήσουν όλα καλά με την δουλειά με την δουλειά που περιμένεις!!! :D

συμπεθέρα Έρη χαίρομαι για τον γαμπρό μου, όλα καλά!!! :D:x

συμπεθέρα Βίκυ γιατί το σκέφτεσαι για αλλαγή τμήματος? καλό μου ακούγεται? γιατί σε αλλάζουν, επειδή είσαι έγκυος?!! :?

Σισσιώ :D μπράβο σας.....καλέ τώρα που το είπε και η Έρη γιατί όλοι κοιτάζουμε τα κακά μας τελικά? :shock::shock::?

Θούλη μπράβο στον Ντόντο :D

Χρύσα, Νατασούλα και σε όλες τα :x:x:x:x μου!!!!

Φρανίτα :o:o:o:o:o καλά ο Δανός είναι του γλυκού νερού μου φαίνεται!!!! :lol::lol::lol::lol: και εσύ η σκληρή Ελληνίδα!!!! :D:x:x

αχ συγνώμη αλλά δνε θυμάμαι άλλα, πρέπει να τα ξαναδιαβάσω!! :?

Βένη πάντα ευτυχισμένοι!! :x

Δημοσίευση

ναι να πω ότι κάθε τμήμα έχει 2 δασκάλες, το είπα στην αδελφή μου και μου λέει "είαμστε πολύ πίσω τελικά!!!".....αν δουν ότι κάποια παιδάκια θέλουν περισσότερη προσοχή, η μία δασκάλα τα βοηθάει!!! ;)

Βένη ήθελα και εγώ να το σχολιάσω αυτό που είπες αλλά το ξέχασα......για την πάνα μην ανησυχείς, επειδή την έκοψε η Ιω νωρίς δεν σημαίνει ότι όλα τα παιδάκια την κόβουν!!!.......κάθε παιδάκι μ ετον ρυθμό του!!! ;)

για την πιπίλα είδα στο πρώην σχολειο του Λ. ακόμη και 4χρονα έχουν.....θέλει απόφαση από το παιδί και κυρίως από τον γονέα για να το βοηθήσει....χαλάει τα δόντια η πιπίλα!!!! ;)

Τόνια και η Ρ. θα είχε φύγει σαν τον Άλεξ!!!! :lol::lol::lol: άλλωστε σας είχα πει μια φορά που της είπε ο άντρας μου να πάει στο ΣΜ για ψώνια, έβαλε τα παπούτσια, άνοιξε την πόρτα και έξω.... :shock::shock::shock: στην γωνία την πρόλαβε ο άντρας μου!!!! :shock::shock::shock::?

Δημοσίευση

Αργυρω καλη σας αρχη και καλα διαβασματα!!!! :x:x

Τα πεθερικα τι ειπαν μετα;;;ρωτουσαν για τον Λουκα;;;

Θουλη εγω οταν ζουσα στην Κυψελη καναμε απεντομωση 2 φορες το χρονο..αλλα τοτε δεν ειχα παιδια..

Αφρο epicrin λεγονται οι καψουλες που μου ειχε δωσει.Ενα κουτακι ειχα πάρει.Και σαμπουαν της φρεζυντερμ για τριχοπτωση γυναικων.

Βενη ..ξεχασα πριν :oops::oops::oops: Χρόνια σας Πολλα και ευτυχισμενα να είναι με πολυ αγάπη :x:x:x

Νατασουλα :?:?:? και αν συμβει καποια στιγμη;;; :o:o:o

Φρανιτα :lol::lol::lol: αψογη αντιμετωπισης πάντως!!!! απο Σουηδια ειχες καποια απάντηση;;;

Σπαστηκα παλι με την πεθερα μου σημερα..Αμαν ρε παιδι μου..της ειπα κατι για αυριο..και μετα τα εχωσε στον Γιωργο ο οποιος δεν ηξερε τιποτα ο χριστιανος και τελικα τσακωθηκανε...Πιφφφφφφφ...

τι θελω και εγω και μιλαω μαζι της;;; :roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Παναγιώτα από όσο κατάλαβα στεναχωρήθηκαν που δεν ήταν παρόντες στην πρώτη μέρα του!!! :?

έβαλα τις φωτό στην ομάδα!!! :x

ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια :x σε όλα τα παιδάκια καλή σχολική χρονιά!!! :x

Δημοσίευση

Βικυ τι στεναχωριεσαι καλε...σε λιγους μηνες θα θηλαζειςτο δευτερο!!!

Το ωραριο καλοοοο...να το δεχτεις, δεν το συζητω!!!

Καλε για πανες μη μιλατε..ορεξη νομιζετε πως ειχα οντας εγγος που πεθερα και συζηγος φαγωθηκαν να ξεκινησουν εκπαιδευση;;;;;

και σημερα μου κατουρησε τους καναπεδες-ευκαιρια να πλυνω τα καλυματα- καιισα που τον προλαβα να κανει κακα..

καθε μα καθε παιδι ειναι διαφορετικο..και δεν εχει καμια σημασια ποτε θα τα κανει ολα

Δημοσίευση

Αργυ τι τελεια τα νεα Λουκακου!!!!! αυτος θα τους βαλει τα γυαλια!!!!! οχι οι γκαβες που πηγαν να βγαλουν προβληματικο το παιδι!!!! :twisted::twisted::twisted:

Καλα τα λεει η αδερφη σου...ειμαστε ΠΟΛΑΑΑΑΑ χρονια πισω εδω!!!! :?

Αφρο γιατι δε πατε μαζι με τον Κ;;;

Θουλακι ρε συ μην αγχωνεσαι με τα ατυχηματα,ειναι μικρος ακομη...εγω παντως θα του ξαβναεβαζα πανα το βραδυ απο το να αλλαζω 40 φορες σεντονια βραδιατικο και θα ξαναδοκιμαζα λιγο καιρο μετα...

Με το γιογιο διπλα στο κρεβατι δε συμφωνω...καθε πραγμα στο τοπο του!ε μη χεζουμε εκει που τρωμε και κοιμομαστε!!! :lol::lol::lol:

Γωγω ειδες μωρη μας τις ματιασανε τις υπναρουδες μας!!!! :lol::lol: θα τις στρωσουμε ομως εμεις παλι..με τις γνωστες δημοκρατικες διαδικασιες!!!!! :lol::lol::lol:

Κομαντο Φρανι καλε σε σκεφτομαστε ολες αλλα τι να σε αναζητησουμε;;; αφου ξερουμε οτι το κωλι σου εχει σκουλικια και δε καθεσαι σε ενα τοπο!!!! :lol::lol:

Ο Δανος εκλασε μεντες ε;;;;; :lol::lol::lol::lol: καλα με τι φιδακι κι εγω θα αγχωνομουν οσο να ναι! :roll: Με φιδια και αραχνες εχω ενα θεματακι! :-ss Αν και εξημερωμενα φιδια εχω πιασει,αλλα αραχνη...ΟΥΤΕ ΨΩΦΙΑ!!!!! :o

Α Βενακι να ζησετε ρε παραλιγο να το ξεχασω!!! Παντα ευτυχισμενοι και με μια μπεμπα συντομα! :D

Βικυ εγω δεν εχω θεμα με τα βαμενα νυχια(για μια μερα οπως εσυ της Μ-Ι),αλλα δε θελω να βλεπω κοριτσακια τοσο μικρα με τρυπημενα αυτια!!! Κι οσες τα εχετε τρυπησει στα κοριτσακια σας σας το λεω οτι αμα σας δω θα τους τα βγαλω!!! :lol::lol::lol: ειναι πολυ επικινδυνο ρε παιδια...στους παιδικους ειχα πολλα ατυχηματα με σκισμενα αυτια,γιατι πανω στο παιχνιδε πιανοταν στα ρουχα,μαλλια κτλ ενος αλλου παιδιου και τρεχαμε!!! :o ασε τις μολυνσεις,ασε το πονο...γενικα ειμαι της αποψης οτι εχουν χρονια μπροστα τους και για σκουλαρικια και για νυχια και γενικα λουσα!!! :roll:

Παναγιωτα τι της ειπες ρε και μουρμουριζε στο προφεσορα μετα;;;

Α και για τα μπερμπερυ μωρη τελεια ειναι αλλα θα τα βαλει μια φορα μονο τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι! κριμα τα λεφτα..δε τα πηρε τουλαχιστον με μακρυ μανικι να το βαλει λιγο το παιδι! εκτος αν βγει τσιλιμπιθρονι σα τον Αλεξ,που του πηραν περισυ μια βερμουδα μπερμπερυ και τη φοραει και φετος πολυ ανετα και μη σου πω και του χρονου σε πιο σορτσακι!!! :P

Α Αφρο εγω λεω να μη του δωσω απο βιταμινες τιποτα ακομη εφοσον οι εξετασεις του ηταν μια χαρα... :roll:

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια ,σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!είμαστε καλά και εγώ και η Κωνσταντίνα !!!μεγαλώνει όπως και εγώ ,30ντάρησα ,μέστωσα ,έκανα την αυτοκριτική μου και επέστρεψα.Καλό απόγευμα σε όλες ,και καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια!!!φιλιά!!

Δημοσίευση

Παναγιωτα τι της ειπες ρε και μουρμουριζε στο προφεσορα μετα;;;

της ειπα να πει στον πεθερο μου αν μπορει αυριο στις 11μιση να ερθει μαζι μου στον παιδικο να τον δει η δασκαλα...

γιατι μας ζητησαν απο τον παιδικο να δουν ποιοι αλλοι θα παραλαμβανουν τα παιδια εκτος απο εμας.

αλλωστε στις 11μιση ο πεθερος μου θα τον επαιρνε τον Νικολα κατω.

Εεεε και επειδη ηθελε να παει κομμωτηριο και δεν ηξερε ακομη τι θα κανει ο πεθερος μου, χωρις να μας ρωτησει αρχισει να πλαθει φαντασιωσεις οτι τους θεωρουμε δεδομενους και δεν τους ρωταμε και τους φορτωνουμε το παιδι και κατι τετοιες μαλακιες.....πολυ τσαντιστηκα...

και εν τω μεταξυ της ειπα "συζυτηστε το και ενημερωστε με" δεν της εβαλα το μαχαιρι στο λαιμο..

αλλα οπως ειπε και ο αντρας μου με τα χαπια και ολα αυτα δε μπορει να κοντρολαρει καθολου το αγχος της οποτε να αποφευγουμε να της λεμε τετοια πραματα...

εννοειεται οτι ολα αυτα τα εγραψα στο τετραδιακι μου... :oops::oops:

Α και για τα μπερμπερυ μωρη τελεια ειναι αλλα θα τα βαλει μια φορα μονο τωρα που τελειωνει το καλοκαιρι! κριμα τα λεφτα..δε τα πηρε τουλαχιστον με μακρυ μανικι να το βαλει λιγο το παιδι! εκτος αν βγει τσιλιμπιθρονι σα τον Αλεξ,που του πηραν περισυ μια βερμουδα μπερμπερυ και τη φοραει και φετος πολυ ανετα και μη σου πω και του χρονου σε πιο σορτσακι!!! :P

Θα τα νοικιαζω σε αλλες μαμαδες που θα βαπτιζουν ρε... :lol::lol::lol::lol:

Ναι το πουκαμισο θα παει χαμενο.. αλλα με μακρυ μανικι ηταν μπλε καρο -πολυ χειμωνιατικο και δεν μου αρεσε.

το παντελονο φοριεται και πιο μετα με πουλοβερακι.δεν ειναι καλοκαιρινο το υφασμα του.

Δημοσίευση

Θα τα νοικιαζω σε αλλες μαμαδες που θα βαπτιζουν ρε... :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Σουργελοοοο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα με τη πεθερα :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μιλαμε δε θα της ξανααφηνα το παιδι ουτε να το δει!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Μα να πει οτι της το φορτωνετε;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Το οτι εχει καταθλιψη δε τη δικαιολογει να λεει τετοιες παπαριες!!!! δηλαδη θεωρει φορτωμα το εγγονι;;;; :twisted::twisted::twisted:

Και να ησουν καμια που το παρκαρε μονιμως εκει να πω στο διαολο!!!!

Φουρκιστηκα παλι!!!! :twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Γεια σας και αντίο σας!

Μέχρι να σας διαβάσω πέρασε η ώρα και πρέπει να ξυπνήσω την Ε για να πάμε κολυμβητήριο!

Γιώτα επιστροφές καταστροφές;;;;; :lol::lol::lol:

Χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου και να του χαρήσεις όποτε το επιθυμείς άλλο ένα αδελφάκι!!!!!!!

Φάει λίγο μαστέλλο και για μας που το λατρεεύουμε!!! Κατσικίσιο εεεεε!!!

(Κακούργες μας ματιάξατε από τις 7.15 στο πόδι σήμερα :twisted::twisted::twisted:)

Ήπια έναν καφ'έ και τρέμω σαν το ψάρι τώρα. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και το μεσημέρι......

Παναγιώτα δε μαρέσουν τα μπερμπερις ρε συ..........

:oops::oops::oops::oops:

Αλλά άμα είναι να τα φορέσει το γαμπρόνι θα τα ανεχτώ!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Τονια μη χαλιεσαι ρε...ασε..εχει πολλα θεματα η πεθερα μου...

πραγματικα θελει ειδικη μεταχειριση... :!::!::!:

Νατασα εντελως φλωρικα ειναι ρε... :lol::lol::lol: το ξερω...αλλα για βαπτιση ηθελα κατι κλασσικο...

πω πω σκατογρια εγινα...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...