Το εξπρες του βυζονυχτίου Νο 49- Οι διακοπές συνεχίζονται!
Share
-
Απαντήσεις
-
Από Kateriniw · Δημοσίευση
Κορίτσια μου δεν έχω κανένα θέμα ας το ανοίξει οποία θέλει αλήθεια ,εγώ εδώ θα είμαι πάλι να σας στέλνω θετικά βαϊμπς όπως λέμε και στο χωριό μου χαχαχαχχα -
Από pennaki · Δημοσίευση
Ετσι κι αλλιως ο γιατρος μου ειπε να περιμενω μεχρι τη Δευτερα να δουμε αν θα εμφανιστει η περιοδος. Λογικα θα παω το Παρασκευη ή Σαββατο για χοριακη ξανα. Για να δουμε....... Και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα οτι ερχεται η περιοδος. Κατι διασπαστα πονακια και κραμπουλες. Ελαχιστα. Μονο τα καφε που ειχα το σκ κι ειπα α τωρα ερχεται. Τωρα τιποτε αλλο. -
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Ναι κορίτσι μου όπως και να έχει πρέπει να πας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι κ πριν την έναρξη της διεγερσης και που ξέρεις αν το θέλει ο Θεός θα το αποφύγεις.. -
Από pennaki · Δημοσίευση
Με εχει πιασει αγχος!! Δεν ξερω τι να κανω (αν και ξερω οτι πρεπει να παω για χοριακη). Φοβαμαι μην ειναι ψευδως θετικο.... -
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Αχ κορίτσι μου μακάρι!!!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα!!! Στην φωτο πάντως φαίνεται η Γραμμή!!! Αναμένουμε χοριακή!!!! Φαντάζομαι το σοκ σου...ήταν έτσι άστατος αυτός ο κύκλος σου οπότε όλα πιθανά είναι...
-
-
Νέες συζητήσεις
Recommended Posts