παιδάκια Μαϊου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009+τα αδερφάκια τους Νο8!
Share
-
Απαντήσεις
-
Από evaa__ · Δημοσίευση
@MantariniΜακάρι να δώσει ο Θεός και σε μενα ενα 🙏🙏🙏Το θέλω τοοσο πολύ, ας έρθει όποτε θελει φτάνει να έρθει ❤️ -
Από sofakikaramel · Δημοσίευση
Να μην στεναχωριέσαι ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο ,περίμενε και τις αιματολογικές και βλέπεις τότε ! Ο συνδιασμός μπορεί να είναι εξαιρετικός! Μην φοβάσαι ! Όλα καλά θα πάνε ! Στέλνω μια τεράστια αγκαλιά !!! ❤️ -
Από Kateriniw · Δημοσίευση
Μπαααααα κραταει δυνατά η @Sia A μας !!!! Μας το κρατάει για έκπληξη την Δευτέρα ,μαζί με τον τριπλασιασμό της @melitiniღ -
Από Kateriniw · Δημοσίευση
Χαχαχαχχαχα με το καλό να πάτε στο σπιτάκι σας κορίτσι μου ,χαχαχαχαχ και να ήθελε να πει δεν νομίζω να έλεγε αν και δεν νομίζω να ήθελε να πει κάτι και αυτός έχει χαρεί πολύ που τα κάνει όλα χωρίς κόπο ,που θα έχεις και μετακόμιση μέσα σόλα τα άλλα ,θα τεντώσει για τα καλά ο σύζυγος αχχαχαχαχ γυμναστική στο φουλ -
Από elena_1990 · Δημοσίευση
@Diwni Σε ευχαριστω κ παλι!Να σου ζησει το μωρακι σου!!!❤️Ποσο ειναι τωρα; Αθηνα μενεις;Την εκανες σε εμβρυολογο σε Ιατρειο ή σε μαιευτηριο;Το θεμα μου ειναι πως ο γυναικολογος μου ειναι υπερ της νιπτ κ γενικα θα ηθελα εμβρυολογος να μου κανει την συγκεκριμενη εξεταση αλλα σε αυτην που πηγαμε για καποιο λογο με φοβιζει,σκεφτομουν μετα τα αποτελεσματα την Δευτερα να παρω να ρωτησω κ σε κανα 2 μαιευτηρια..φυσικα θα παιξει κ ρολο ποιος μπορει πιο νωρις γιατι πραγματικα δεν μπορω να περιμενω...επισης μηπως ετυχε να ρωτησεις εαν μπορει να γινει με μεθη η εξεταση;;φοβαμαι παρα πολυ..
-
-
Νέες συζητήσεις
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.