Μετάβαση σε περιεχόμενο

παιδάκια Μαϊου-Ιουνίου-Ιουλίου 2009+τα αδερφάκια τους Νο8!

Recommended Posts

Καλημεραααααααααα!!!!

Μπηκα στα γρηγορα να δω αν εχουμε νεα απο το Κατερινακι,γιατι εχω τη μικρη ΚΑΙ το καλωδιο X( !!!!

Κατεριναααααααα να σας ζησει ο κοριτσαρος :ymparty::ymparty::ymparty::D:D:D !!!!!Γερη κ καλοτυχη να ειναι κοριτσακι μου ,καλη λοχεια να εχεις :x:x:x !!!Περιμενουμε να μας πεις οταν επιστρεψεις!Φιλια πολλα γλυκια μανουλα!!!

Στεφανια μου το μονο που μου ρχεται αυτη τη στιγμη για τραπεζωμα ειναι το ρολο με πατατουλες στο φουρνο...κοτοπουλο,χοιρινο,κιμα..παντα εχω ενα ρολο στα τραπεζια!Κ μακαρονια σουφλε,καμια πιτα...την τελευταια φορα ειχα κανει κ πατατες γεμιστες..τις βραζω,τις κοβω στη μεση βαρκουλες κ τις αδειαζω με κουταλακι κ κανω γεμιση,τσιγαριζω κιμα,μπεικον,φρεσκα κρεμμυδακια και μετα ριχνω γκουντα,ενα αυγο,την πατατα που αδειασα κ γεμιζω τις βαρκουλες κ ψηνω λιγα λεπτα στο φουρνο να λιωσει το τυρι που ριχνω κ απο πανω.Λιγο μπελαλιδικο αλλα ωραιο!

Για το θεμα της εγκυμοσυνης καλα κανουν κ σε μαλωνουν τα κοριτσια!Εισαι ετσι τοσες μερες κ θα σε βλεπει και η μικρη Αννουλα...!!!Γιατι τοσο αγχος?Ολα θα γινουν!Αυτες οι εξετασεις το μονο που κανουν ειναι να αγχωνουν!!!Παλια που δεν υπαρχαν τι εκανε ο κοσμος?Ηταν στη ησυχια του ;) !Τωρα μονο τι θα δειξει η εξεταση εχεις στο μυαλο σου!Σταματα να το σκεφτεσαι κ θα δεις πως ολα δρομολογουνται οπως πρεπει ;) !!!Μια μεγαλη αγκαλια κ απο μενα :YMHUG::-*

Αχδε με αφηνει η μικρη να γραψω αλλο!Θα μπω πιο μετα αν μπορεσω!Φιλια πολλα σε ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΙΦΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΝ LINE KAΤΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΙΜΑΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΤ! ΟΥΦ Μ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ! :D:D:D:D

Ηρθε στον κοσμο η μικρη Ελενη..............????? :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Να σας ζησει Κατερινακι μου!!!!!

Να ειναι γερη και να σας γεμισει ευτυχισμενες στιγμες!!

Καλη λοχεια κοριτσαρα μου...

Περιμενουμε νεας σας με την πρωτη ευκαιρια! :-*

Ειμαι τοοοοοοσο χαρουμενη σημερα!!

Η Αναστ. εφαγε 3 ψαρακια (μπαρμουνακια........ :D:D:D:D ) με 2 μικρες πατατουλες βραστες!!!!

Επρεπε να φτασει 2,5 χρονων για να καταλαβει ποοοοοοοση νοστιμια ειχε χασει τοσους μηνες απο τα ευλογημενα τα ψαρια...!! [smilie=fish.gif][smilie=fish.gif][smilie=fish.gif][smilie=fish.gif]

"Ωλαιο φαγακι εκανες μαμα σημελα" μου ελεγε και μου ξαναλεγε!!!

Ατιμο πλασματακι... :D:D:D:D:D:D

Θα μπω το βραδυ.. Φευγω για ψωνια σουπερ μαρκετ και για μερικα δωρακια για του Α. Νικολαου.

Φιλια πολλααααααα!!!!!!!

να μαι παλι κατω αυτο σημαινειι τσατ μεταξυ εμενα πχ κ εσενα οχι μεταξυ ολων αν δεις ποιος ειναι ον λαιν με εκεινον μονο μπορεις να μιλησεις...οπως κ στο φαις..

σες μου αυτη η τινκερμπελ τι φρουτο ειναι?δεν μου φαινεται σοι ειδικα αυτη η φωτο μου βρωμαει ωαιο......

καλημερα τι μου κανετε?χθες μιλησα με την κατερινα καλα ειναι δοξα το θεο η μικρη καλα απλα μου ελεγε οτι ποναει πολυ οχι μονο στη τομη και πιο ψηλα(μαλλον επειδη σου φτιαχνουν τα μεσα ισως γι αυτο)κ δεν μπορει να παρει τη μικρη αγκαλια...θα βγει τριτη..ο μικρος ειναι με τον μπαμπα του κ ολα καλα αυτα τα νεα..

εμεις παλι αρχισαμε τα ξενυχτια εχει 2 μερες οι μικρη παλι κοιμαται αργα το μεσημερι και βραδυ με παει 1 και μου ξυπναει κ 5,30 ενδιαμεσα κ δενκοιμαται αν δεν παει 6,30 αχ τι να πω υπομονη μουυ.....

Αχ..! Βρε Ιφιγενεια... δυσκολα τα ξενυχτια.. τα περασα.. και τα περναω με το νυχτοπουλι μου.. Ποσο μαλλον οταν εχεις δυο παιδια..

Η Αναστ. καταφερε να κοιμηθει βραδυ σερι 21 μηνων χωρις να ξυπνησει.. και κοιμοταν 12-1 καθε βραδυ.. Δε μπορουσα να ξυπνησω το πρωι...

Τι συμβουλη να σου δωσω.. ειλικρινα δεν ξερω...

Αν προσπαθουσες να την βαλεις για υπνο λιιιιιιγο πιο νωρις το μεσημερι δε θα αλλαζε λες τιποτα και με τον βραδινο της υπνο? Τουλαχιστον να κοιμαται κατα τις 11... :?:?:?:?:?:?:?

Ο Κων/νος τι κανει?

Πως τα πατε με το φαγητο του?

Ξεχασα να σε ρωτησω τοσο καιρο.. :oops::oops::oops::oops:

Το Κατερινακι μας ποναει..? :o Ελπιζω να ησυχασει σε λιγες μερες και να γυρισει στο σπιτακι της με το καλο..

Μακαρι να εχει οση βοηθεια χρειαζεται στο σπιτι για να μπορεσει να αναρρωσει γρηγορα.

Εγω ειμαι μονη στο σπιτι.

Η μικρη βγηκε για ψωνια με την αδερφη μου.. :D

Ειμαι σιγουρη πως θα μου την φερει πισω πακετο σε κανα μισαωρο...

Σιγα μην αντεξουν αυτες οι δυο μαζι..Αφου ειναι ιδιες.. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημερα ΑΠΕΡΓΩ απο την κουζινα.. :lol::lol:

Θα φτιαξει η μαμα μου γεμιστα και θα τα παρω σε ταπερακι.. :oops::oops::oops::oops::oops:

Τι να κανω η μανα? :lol:

Σας αφηνωωωωωωωωωω!!!!

Παω να συνεχισω το σιδερο, και να μαζεψω σακουλες και σκ@τουλακια απ' το μπαλκονι.

Στολισαμε το σπιτι και γινεται ΟΟΟΟΟ χαμος!!!

Καλο Σ/Κ σε ολες!

Και στις ερφαζομενες καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρολ σε ξεχασα... :oops::oops::oops::oops::oops:

Την καλημερα μου και τα φιλια μου στην ομορφη Λυδια και στη γεμιστη κοιλιτσα!!!! :D:D:D

φανη μου οταν δεν εχει ζορι κοιμαται για μεσημερι 3-4 και για βραδυ 11,30 αλλα τωρα που ζοριζεται απο τα ουλα ολα πανε δραμα....αργεθ να κοιμηθει γιατι εχει ζορι αλλιως εχει πολυ καλο ωραριο μονη της.ο μεγαλος μου απο φαγητο δοξα το θεο τρωει πολυ καλα δεν εχω παραπονο βεβαια γραμμαριο δενβαζει αλλα τρωει....μονο στα κακα δεν εχουμε καμια εξελιξη κ με το ζορι τον αλλαζουμε.

H καημενουλα.. ξεκινησε νωρις νωρις με τα δοντακια..

Κι εγω που νομιζα οτι ειναι καλυτερα να τα βγαζουν νωρις..

Ολα το ιδιο ζορι τραβανε τελικα.. :(

Ευχομαι να ησυχασει γρηγορα παντως..

Υπομονη μανουλα!

φανη μου ειναι στο παιδι στον κωνσταντινο δεν καταλαβα τιποτα κ η μαμα μου λεει και εγω κ ο αδερφος μου που βγαλαμε 3 μηνων δεν καταλαβε τιποτα σε ολα τα δοντια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ? :YMHUG:

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΑΒ/ΚΟ ΞΥΠΝΑΩ ΑΠ ΤΙΣ 8:00 ( Η ΜΙΚΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ;), ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 9:30 ΝΑ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΑΝΝΑ, ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ :D ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΖΟΡΙ(ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ... :lol: ) ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ~o) (ΑΝΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΑΖΙ :D ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ Η ΓΑΤΑ ΜΟΥ [smilie=cat.gif]:D

ΑΦΗΣΤΕ, ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΚΡΗ ΛΙΓΟ ΑΡΡΩΣΤΗ (ΜΥΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑ) ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ) ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. Ε, Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΗΓΕ ΣΥΝΝΕΦΟ, ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ 300 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΑΤΙΜΟ :evil: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ :)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ,ΕΒΑΛΑ ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΒΓΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. :ympeace:

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΤΑ ΨΩΝΙΑ! ΠΗΡΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ Κ ΣΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΟΥΛΑΣ. ΕΦΑΓΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ :shock: ΨΟΦΗΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ, ΠΑΡΕ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΦΤΗΝΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ :x

Α, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Σ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕΡΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :D ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ(ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ;) ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ :lol: ΙΦΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...

καλημερα στεφανια μου μολις εβαλα και εγω καφε εμεις παλι ξυπναμε μεταξυ 8 και 9 και καποιες φορες βαρια9,30....αχ και εγω πηγα την προηγουμενη εβδομαδα τζαμπο 300 ευρω παρακαλωωωωωω.....

χθες παλι 1 κοιμηθηκε η μικρη αφηστε απο τις 11,30 την παιδευα μα να νυσταζει με το ζορι να κραταει τα ματια ανοιχτα και να μην κοιμαται σαν αυτους που εχουν υπηρεσια νυχτερινη και τους παιρνει ο υπνος κ λενε οχι ξυπνα αποκοινηθηκες...ετσι ειναι αλλα του΄λαχιστον κοιμηθηκε σερι μεχρι τις 9 κατι ειναι κ αυτο..

δεν ξερω τι δωρο να παρω του αντρα μου τα εχει ολα μαζεμενα χριστουγεννα δωρο 7 γεναρη δωρο κ 7 φλεβαρη παλι δωρο...για χριστουγεννα του πηρα σκυοφο-γαντια για τη γιορτη του αρωμα και κρεμα αντιριδιτικη και για τα γενεθλεια του λεω να του παρω θηκη για τον καπνο του περισυ του πηρα αρωμα και πιτζαμες...

ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΚΛΠ, ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΖΟΡΙ :(

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ. ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΔΥΟ ΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙΤΣΑ (ΑΥΤΗ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΕΓΩ :lol: )

ΠΑΝΤΩΣ ΙΦΙ, ΑΝ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ, ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ :lol: ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΤΡΑΒΩΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΡ. ΚΡΕΜΑ :lol:

Mε κανατε και γελασα πρωινιατικα........ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Για τις αντιρ. κρεμες λεω....... Ειστε τρελες.... :lol::lol::lol::lol:

Επειδη ετοιμαζω να φαμε.. δεν εχω χρονο να σας σχολιασω....

Σε καμια ωρα επανερχομαι....!!! :D:D:D

Να μαι παλι..!!

Λοιπον για τις αντιρ. κρεμες που λετε.. νομιζω πως και ο δικος μου θα ειχε "προβλημα"..

Παλιομοδιτης παιδι μου... :evil:

Τωρα... αν επερνε σε μενα αντιρ. κρεμα νομιζω πως... καποιο μνμ θα ηθελε να μου μεταφερει... :lol::lol::lol::lol::lol: Οτι γερασα να το πω... οτι "χαλασα"....Δεν ξερω... :?:?:?

Ευτυχως το δωρο του Β ειναι δυο σε ενα.. ;)

Και να την ονομαστικη του γιορτη (1η Γεναρη) και για ολες τις γιορτες..

Περσι του πηρα ενα καλο πουκαμισο και ενα πουλοβερ.

Αυτος σε μενα ενα αρωμα.. :D

Φετος δεν εχω σκεφτει ακομη.. Απο την αλλη εβδομαδα θα παμε cosmos και ολο και κατι θα μου "μπει" στο ματι..

Στην μικρη δεν ξερω τι να βαλω κατω απο το δεντρο... :?:?:?:?:?

Θα πρεπει να παμε και τζαμπο.. και δε μ' αρεσει καθολου..... :D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol:

αχ κοριτσια δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα απο καποια πραγματα τα φοραει ο αντρας μου απο μονος του...δεν χρειαζεται να του παρω δηλ την κρεμουλα για το προσωπο την φοραει εδω και 3 χρονια σιγουρα χωρια που οταν μα οταν εχω χρονο (παλια καναμε συχνοτερα) κανω μασκα και σε εμενα κ σε εκεινον...μην γελατε εμενα μου αρεσει που περιποιειται και προσεχει τον ευατο του πχ δεν εχει ενα αρωμα αλλα 10 δεν εχει ενα αποσμητικο αλλα 5 δεν εχει 1 κερμα για μετα το ξυρισμα αλλα 5 οπως και την κρεμουλα για το προσωπο....ειμαστε γενικα προχο ζευγαρι δεν εχουμε τετοια κολλληματα...εμενα πχ θα μου αρεσε να πηγαινε να μου παρει μια νυχτος και μια μερας η καποοια καλλυντικα κ ετσι ανελλιπως του παιρνω χιλια καλουδια γι αυτο εχει κ τοσΑ δεν ειναι ο ματσο αντρας γκρικ λοβερ με τριχα για πουλοβερ....ισως φταει οτι πηγε μικρος γερμανια και εμαθε αλλιως εκει...

Iφιγενεια... Τι ωραια που τα ειπες..!! :D:D:D:D:D

Χαιρομαι με τετοιους αντρες.. Οχι με υπερβολες ομως..

Γιατι να σε κοροιδεψουμε καλε?? :shock::shock::shock: Ισα ισα... :D

Ο δικος μου ειναι της "παλιας σχολης"..

Περα απ' το αποσμητικο.. ΤΙΠΟΤΑ αλλο..

Μονο λιγο αρωμα σε "ειδικες περιστασεις"...

Συντηρητικουρα στο φουλ....... :evil::evil::evil:

Ειναι και πιπινι τρομαρα του ... (τωρα εκλεισε τα 32), αλλα τι να λεει αυτο?

Ειναι να το' χεις και λιγο.. ;););););)

Η μικρη εχει δευτερη μερα που φωναζει ολη μερα "ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΩ"..

Σημερα να σας πω τι εφαγε απο το πρωι.

200 μλ γαλα

1 φετα ψωμι (βαρβατη :lol: ) με κασερι

Ενα πιατακι πατατες με κρεας

1 γεματη κουπα φρεσκο γαλα με βρωμη

1 κομματι γλυκο (κορμο με μπισκοτα)

Καμια 15-20 φουντουκια

1 γεμιστη πιπερια

1 κομματι σιμιγδαλενιο χαλβα

150 μλ γαλα..

Και μονο που τα διαβαζω.. κοντευω να ξερ@σω...... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα!!!!!!

Φανουλα...και ο δικος μου ετσι ειναι...

το νεσεσερ τουα ποτελειτε απο σαμπουαν, ξυριστηκα, και αποσμητικο..

και ενα σαπουνι γι ατο σωμα...

ουτε αφτερ σειφ ουτε τιποτα..

εχει ενα αρωμα απο τοτε που αραβωνιαστηκαμε...4,5 χρονια το ιδιο και ειναι ακομα μισο...

αμ,α δεν του πω εγω βαλε..δεν βαζει...

και το αφτερ σειφ ολοκαινουριο ειναι...δεν βαζει...

εγω εκει αφρολουτρα απολεπιστικα κλπ..αυτος ενα σαπουνι και μου λεει..το πιο απλο θελω να μου παιρνεις

Μαμουχαλος εντελως..και ποσο μου αρεσουν οι αντρες που φροντιζουν τον εαυτο τους...

Kαλημερα!!!

Χρυσουλα... το δικο μου ντουλαπι-νεσεσερ-συρταρι ειναι παραρτημα των hondos center... :lol::lol:

Εκτος απο τα πραγματα που χρησιμοποιω.. εχω και ενα ματσο που τα εχω ετσι.. για να μου γεμιζουν το ματι.. :D:D

Π.χ. με πειραζουν οι κρεμες σωματος (βγαζω μικρα σπυρακια και με πιανει φαγουρα κυριως στα ποδια).. αλλα εχω πανω απο 8-10.. Ετσι για να τις καμαρωνω... :lol::lol::lol:

Τι κανετε οι υπολοιπες? Που ειστε σημερα?

Εμεις σπιτι.. Η μικρη παιζει-εγω χαζολογαω στο pc. :oops::oops::oops:

Με ταραξε τα ξημερωματα.

Κοιμηθηκε 12 παρα χθεςς βραδυ ,5:20 το πρωι ξυπνησε για τσισα και ξανακοιμηθηκε 7:10 αφου της πατησα μια-δυο τσιριδες και εκλιαγε..

Μετα ξυπνησε 10 η ωρα.. αλλα τι να το κανω..

Ευτυχως ειχα μαγειρεψει χθες βραδυ και δεν ειχα κι αυτη την εννοια..

Εκανα μοσχαρακι με πατατες και καροτα σουπιτσα...

Ρε κοριτσια.. προσπαθω να βγαλω ακρη στις οδηγιες χρησεις με τη χυτρα αλλα δεν τα καταφερνω.

Φοβαμαι να την βαλω μπρος και μου σκασει καμια βαλβιδα στα μουτρα..

Αν εχει καμια σας την ιδια ας με βοηθησει σας παρακαλω..

Ειναι η fissler magic line με το μπλε πλαστικο στο καπακι.

φανουλα δεν εχω ιδεα για χυτρες..

αλλα οταν θα παρω θα παρω την τεφαλ την κλιπσο

να δω ΠΟΤΕ θα την παρω βεβεια..που με τα βαβφτησια..τα χαρατσια...τα τελη κυκλοφορια κλπ..εχω φαλιρισει η γυναικα!!!

Xρυσα.. μη φανταζεσαι οτι την αγορασα.. 285 ευρω δε θα εδινα ποτε για κατσαρολα.

Η κουνιαδα μου μας ενανε δωρο ολη τη σειρα της fissler στο γαμο (πριν 3,5 χρονια) και ειλικρινα την λυπαμαι να την βλεπω στο ντουλαπι σκονισμενη..

Σημερα ο Β κατεθεσε χαρτια στο δημο παλι.

Ευχομαι να την παρει την 7μηνη συμβαση να δουμε ασπρη μερα.

Τοσοι μηνες (69 παρακαλω) πηγανε χαμενοι.... :(:( Κανενα φως.. καμια ελπιδα ΠΛΕΟΝ για μονιμοποιηση..

Αντε θα τα παρω παλι....Σταματαω....

Καλο μεσημερα σε ολες!

xrysa κ εγω θελω να παρω χυτρα δεν εχω καμια μεσαι με κανα 100ρη παιρνεις αλλα μαλλον θα την παω απο βουλγαρια ειναι πιο φτηνες.στο ινερνετ που ειδα λιγο εχει πολλες..

εβαλε η κατερινα φωτο τη μπουμπου ολα τα λΕΦΤΑ ΠΟΛΥ Μαλλι

Καλημεεεεερα!!!!

Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν!!!

Εστειλα την μικρη εκκλησια με την γιαγια και το ωραιοτερο μπιζουδακι της!!! :D:D:D

Κοριτσιαααααααααα...... Εσκασε το 12ο δοντακι μας!!!!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: Ειμαι τοσο μα τοοοοοοοοσο χαρουμενη!!!! Αντε να φυτρωσει, να καμαρωνω να το βλεπω..

Η καημενη 3 δοντια ειχε μονο μπροστα.. :shock: Τουλαχιστον να υπαρχει ολο το σετ των τεσσαρων δοντιων.......!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατι χαθηκαν οι υπολοιπες κοκονες?

Που ειστε???? Μονο με την Ιφιγενεια και τη Χρυσα μιλαμε.......

Για μαζευτειτε σουρτουκες!!!! :D:D:D:D:D:D

Καλημεραααα

Φανουλααα....εχουμε κανενα Νικολα;;;..δεν θυμαμαι..λειπει καιο ο κλειδοκρατορας η Αντζι!!!

Εγω σημερα δεν ειμαι καλααααα..

ξερασα τη νυχτα μπλιαξ...κατι απο αυτα που εφαγα με πειραξε αλλα ΟΚ...

θυμηθηκα εποχες εγκυμοσυνης....πωπω..δεν το ξαναζω αυτο το πραγμα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...