Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο15!Αυγουστιάτικοι θυσαυροί


Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια..

μπεμπουλινο το παθαινα και εγω αυτο αλλα ειχα 2 μπιμπερο απο τον μεγαλο μου και τισ εδινα τσαι απο εκει μου ειχαν πει για τον ικτερο να δινω 3 φορες την ημερα γιαω να κανει τσισα πιο πολλα και να φυγει ο ικτερος.λοιπον θα ψαξεις τις φισερ πραις μπιμπερο εχουν 4 ρογες και πρωτη ειναι ισα ισα που σταζει στο τσαι φευγει πιο πολυ ποσοτητα ειναι πιο νερουλο σε σχεση με το γαλα και γι αυτο πνιγετε..

χρυσταλενια θα δινεις ΄παντα στηθος και μετα ξενο παντα με αυτη τη σειρα γιατι θα κοπει το γαλα η θα μειωθει..αμεσως ομως...οκ?

νικολ μου δεν θα νιωθεις τυψεις κανεις οτι καλυτερο μπορεις δεν σημαινει οτι δεν εισαι καλη μανα τα μωρακια που τρωνε ξενο δεν μεγαλωσαν η δεν ειναι καλα?

merykal η παιδιατρος μου ειπε οτι γυρω στο 1μηνα τρωνε απο 120 εως 150 απλα σου ειναι φαγανος αλλα μωρακια τρωνε λιγοτερο αναλογα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 849
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πάντα δίνουμε στο νινάκι όσο γάλα μας ζητάει!!!!!!!

Εμάς μας είπε η Παιδίατρος αν στραγγίσει π.χ. τα 60μλ. την επόμενη φορά του δίνουμε 90.....ν

Αν στραγγίσει και τα 90 την επόμενη φορά 120μλ. κι ούτω καθεξής!!!!!!!!!!

Καλό είναι να είναι φαγανό το μπεμπάκι!!!!!!!!!!

Το αντίθετο είναι μέγα θέμα!!!!!!!

Αύριο γινόμαστε 20 ημερών!!!!!! Θα μπορούσα να πάρω τη μισή ευχή...... αλλά νιώθω τόσο πολύ κουρασμένη..... που και να την πάρω....... δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε έξω!!!!! Εδώ δεν προλαβαίνουμε τις δουλειές στο σπίτι ή...... το βασικότερο...... να κοιμηθούμε...... για βόλτες είμαστε????

Αλήθεια........

Όταν η μαμά και το νινί σαραντίζουν.....

Πρέπει να πάμε ανήμερα στην Εκκλησία??? Ή την Κυριακή που είναι στην ημ/νία κοντά??? Ξέρετε κοριτσάκια μου???

Χαιρετώ σας!!!!!!! Κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογάκια!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αααααααα........

Και κάτι ακόμη........

Όταν μαζεύουμε γάλα με το θήλαστρο.......

Εγώ τα βάζω (κάθε άντληση) σε διαφορετικό μπιμπερό......

Πρέπει να τα βάζω στο ίδιο???? Ξέρετε????

Τα προηγούμενα είναι στο ψυγείο κι αυτό που βγάζω σε θερμοκρασία δωματίου......

Μπορώ να τα αναμείξω?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IMGP3296w.JPG[/attachment:7bferf8u]ειναι αυτο το μπιμπερο και εχει οπως ειπα 4 θηλες η πρωτη εχει χρωμα ασπρο μετα κιτρινο μετα μωβ και τελος πρασινο

post-1498-13873937543993_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιπιτσα για τον σαραντισμο κανονικα θελει να σαραντησεις καποιες μερε πριν εγω σαραντησα γυρω στις 35 μερες λενε οχι στις 40.τωρα για την μιση ευχη την παιρνο υν για εξωτερικες δουλειες και οχι βολτες και για το γαλα δεν ξερω να σε βοηθησω παντα εδινα αυτο που ειχα στο μπουκαλακι και οχι ανακατεμενο βαλε θεμα στο μαμμυ να σου πουν η ρωτα τη σες που ξερει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπεμπουλινο μου,ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω με το νινι μου.τρωει μονο απο το δικο μου και λογω ικτερου επρεπε να πινει και λιγο τσαγακι και μου πνιγοταν.τωρα ειμαστε 35 ημερων και το πιανει μια χαρα το μπιμπρο αν και σπανια.εντομεταξυ λογω ικτερου ηταν πολυ ησυχος,φαι-υπνο.μολις μας περασε ομως ασ'τα να πανε.σωστος ανταρτης!!!ο υπνος ειναι συμπτωμα του ικτερου.

κι εγω δεν μπορω να τον αφησω και να βγω εξω για τον ιδιο λογω με σενα.νιωθω ασχημα.εχω σκεφτει να κανω φυσικα δικη μου τραπεζα γαλακτος,αλλα πρεπει να αγορασω θηλαστρο.ασε που το μωρουλι μου το αδειαζει καλα το στηθος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!Η μικρη μου κοιμαται και ειπα να μπω να δω τι κανετε.Που χαθηκατε ολες;

Τονια και εσυ τα ιδια,ε;Μακαρι να το πιασει το μπιμπερο καποια στιγμη,να μπορω και εγω να βγω εξω χωρις το αγχος οτι θα πεινασει.Λες μολις περασει ο ικτερος να με ξενυχταει και εμενα; :o Προς το παρον ειναι πολυ ησυχη,ουτε οταν την αλλαζω δεν ξυπναει...

Τοσες μερες που δεν ετρωγε ακομα πολυ,αντλουσα με το θηλαστρο και αναγκαζομουν και το πετουσα γιατι δεν ειχα σακουλακια να το αποθηκευσω.Τωρα που πηρα σακουλακια,μου αδειαζει το στηθος και δεν μπορω να αντλησω! :lol: Πηρα χαπια μαγια μπυρας να μου αυξηθει η παραγωγη γιατι θελω να κανω τραπεζα γαλακτος δικη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ιφιγένεια να είσαι καλά κοριτσάκι μου..για τα καλά σου λόγια.... :)

Γιώργο μου φιλια στον μπέμπη σου....σε νοιώθω γιατι κ εγω θα πρέπει να ξεκινήσω τον άλλο μήνα κ υποφέρω στη σκέψη να αφήσω το μωράκι μου...ακόμα κ στη γιαγια......

Οσο για τις ευχές...βόλτα γήκαμε χωρίς ευχή...αλλά τώρα που θα σαραντήσει θα πάμε οπωσδήποτε...

Μαίρη και εμένα τωρα πίνει 120-140 και θηλάζει πριν ..που όμως δεν ξ'ερω πόσο πίνει....ε καμια 20..υπολογίζω..το πολύ 40...........αρα είμαστε απο τους φαγανούς κ εμείς...........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε? Τα μπεμπάκια σας? (Εντός και εκτός κοιλιάς)

Εμείς είμαστε μια χαρά... είχαμε λίγη υπνηλία χθές και προχθές απο το εμβόλιο, πυρετούλη δεν ανεβάσαμε, ευτυχώς...

Μαράκι μια χαρά ο Στεφανάκος σου, μεγάλωσε πολύ!! φτου φτού!!!

Πιπίτσα μου είδες που οι κόποι σου απέδωσαν?? Μπράβο κοριτσάκι!! Καλή συνέχεια, με ακόμα περισσότερα ml εύχομαι!!

Μιχαέλα εγώ λέω μέχρι την Κυριακή θα γεννήσεις!! Καλο γιατρό σήμερα!!!

Τόνια μου κουράγιο!!!

Νίκη μου αυτό που λές δεν το ένιωσα γιατί απο τις πρώτες μέρες έπιασε το μπιμπερό ο δικός μου... λόγω ίκτερου μετρούσα τις ποσότητες που έπινε και έτσι έδινα με μπιμπερό... αλλά χαμομήλι δεν μας είπε κανείς να δώσουμε... μόνο μπόλικο γαλατάκι και ήλιο 15 λεπτά την ημέρα και σε 3 μέρες απο 12,8 είχε πάει στο 5,5 ο ίκτερος. Εσείς πόσο είχατε??

Εγώ έχω το άλλο κόλλημα όταν πάω κάπου και τον αφήνω νομίζω ότι όσι λείπω θα πάθει κάτι... :roll::roll::roll: τι να πείς.... Εμείς έχουμε μπιμπερό της NUK γυάλινο, πάνω γράφει anticolic, με θηλή σιλικόνης. Το πιάνει μια χάρά ο μικρός.

Χρυσταλλενη μου ίδιο βάρος και ύψος έχουν τα καμάρια μας!!! :D:D:D Τι νούμερο πάνες φοράτε?

Νικόλ μου μην λές ότι νιώθεις ανεπαρκής, θα σε μαλλώσω...

Μαίρη είχα γράψει για το πόσο γάλα (το λιγότερο) πρέπει να τρώει ένα μωρό την ημέρα για να είναι εντάξει...δες το βάρος του μωρού χ 150 = ποσότητα που πρέπει να τρώει σε ml

αν π.χ το μωρό είναι 3,6 κιλά τότε 3,6 χ 150= 540 ml/ημέρα...μπορείς να το δίνεις σε όσα γεύματα θές!

αν τρώει λιγότερο δεν θα βάζει βάρος και αν τρώει περισσότερο θα γίνει θρεφταράκι με πολλές δίπλες για δάγκωμα! :lol::lol::lol:

Γιώργο μου ο γιός σου είναι ένας κούκλος! Καλή προσαρμογή σας εύχομαι με τον βρεφονηπιακό... πρέπει να είναι πολύ δύσκολο... σε καταλαβαίνω... αλλά όταν δεν υπάρχει βοήθεια τι να κάνεις... κουράγιο και υπομονή και θα συνηθίσετε... Τα φιλιά μου στο μικρούλη σας!!

Νίκη μου αν μπορείς να κάνεις δική σου τράπεζα είναι μεγάλη ευκολία... εγώ τον αφήνω και δεν σκέφτομαι τι θα φάει... Καλή αρχή σου εύχομαι!

Ελισάβετ και Νικόλ καλημέρα!!!

Νικόλ μου μια χαρά τρώει ο μικρός σου!! Φαγανούλης!! :D:D

Οι εγκυούλες μας τι κάνουν???? Κανένα ευχάριστο νέο δεν είχαμε?

Βλέπω αρχίσαμε και έχουμε πάλι κίνηση στο ποστάκι μας και πολύ χαίρομαι!!! Άντε να γεννήσουν και οι τελευταίες και να μετακομίσουμε απόδω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια μου! Τι κάνετε? Εγώ εδώ περιμένω τις κουνιάδες μου να έρθουν. Είμαι και πολύ κουρασμένη, μάλλον ξενυχτισμένη γιατι το βράδυ ο μικρός είχε κέφια! Βασικά από το μεσημερι μέχρι τα μεσανυχτα χθες κοιμόταν, μόνο με ένα διάλειμμα για γαλα και μπάνιο, ε οταν ξύπνησε στις 12:3 το βραδυ ήθελε παιχνιδάκια...εκανε φωνούλες και πού να μας πιάσει ύπνος!!! Ειμαι πτώμα!!!

Κι εμένα πίνει 120 μλ γάλα και κάποιες φορές και 150 μλ!!

Πιπίτσα μου εγώ στις πήγα ακριβώς στις 40 μερες. ητανε Σαββατο κι ο ιερεας ήταν στην εκκλησια (είναι διπλα από το σπίτι μας) και πήγα...Βολτούλες όμως κάναμε και πριν η αλήθεια είναι...

Γιωργο μου καλώς μας ήρθες πίσω...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ θα πρέπει να αφήσω τον μικρό μου όταν επιστρέψω στη δουλειά και μόνο που το σκέφτομαι πονάει η ψυχή μου...δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω.... :roll:

Ελίς μου τι κάνεις??Μεγαλώνει η μπουμπού??

Νικη μου και εμένα πνιγεται όχι μόνο με το τσαγάκι αλλά και με το γαλα. Οταν τον πιάνει η λαιμαργία και πεινάει πολύ δεν το ελέγχει :lol::lol: Με τρομάζει πάρα πολύ καθε φορά...

ΟΙ γκαστρούλες μας τι κάνουν???Μιχαέλα μου καλό γιατρό!!!

Γιελιζ μου εμείς φοράμε το 2 νούμερο στις πάνες...Δοκίμασα σχεδον όλες τις μαρκες κι ευτυχώς δεν έχουμε κάποιο ερεθισμό. Πιο πολύ μου άρεσα τα pampers και libero αλλά μάλλον θα παίρνο λίμπερο που είναι και πιο φτηνά!

Σήμερα έχει γενεθλια η Μαρουλίτα μας!!! Ο μπέμπης είναι στην κοιλίτσα ακόμα...μου είπε ότι έχει πονάκια, μαλάκωσε κι ο τράχηλος και περιμένει!!!

Αντε να έχουμε γεννητούρια πριν έρθει ο Σεπτεμβρης...

Εμείς το Σαββατο θα βγούμε πρώτη φορα σε ένα μαγαζι σε στυλ μπουζουκια που έχει ένας φίλος :D Τον μικρό θα τον αφήσω στη μαμά μου...από την μια χαιρομαι που θα βγω αλλά άπό την αλλη στεναχωριέμαι που θα αποχωριστώ τον μικρούλη μου έστω και για λίγο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera koritsakiaaaaaaaaa egw edw akoma fouskitsa eimai!!!!!!!O mikros karavoleytike mou fenete!!!!exw ponakia kathe mera alla tipota akoma............ffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elis mou ti kouklaki einai ayto vre!!!!!!!!!!!!ftou ftou ftou na sou zhsei!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Μαράκι!!!

Καιρός είναι να βγείς και εσύ λιγάκι να ξεσκάσεις!! Καλά να περάσεις!!!

Έγώ δοκίμασα libero και pampers και έμεινα στις pampers γιατί είναι πιο λεπτές και πιο μαλακές... διαρροές δεν μου έκανε ούτε η μία ούτε η άλλη... οπότε για τον χειμώνα μπορεί να παίρνω και εγώ τις libero που δεν πειράζει που είναι λίγο πιο χοντρες. Εμείς φοράμε pampers No3 midi, αλλά σήμερα είδα ότι τον έχει σφύξει στα μπουτάκια... και σκέφτομαι να πάρω μεγαλύτερο νούμερο...δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα ε?

Να ζήσει η μαρουλίτα μας και χρόνια της πολλά!!! Με το καλό να έρθει το μωράκι της!!

Ελισάβετ η κόρη σου είναι μία κούκλα!!! Πόσα κιλά είστε τώρα???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera koritsakiaaaaaaaaa egw edw akoma fouskitsa eimai!!!!!!!O mikros karavoleytike mou fenete!!!!exw ponakia kathe mera alla tipota akoma............ffffffffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elis mou ti kouklaki einai ayto vre!!!!!!!!!!!!ftou ftou ftou na sou zhsei!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Χριστινάκι!!! Υπομονή και έρχεται ο μπέμπης!!!!!! :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω Χριτινακι! σου εύχομαι γρήγορη "λευτερια"!!!!

Γιελζ, προχθες που πήγαμε γιγα το εμβόλιο ήταν 5500γρ και 58 εκ και ήταν ακριβώς 70 ημερών

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιελιζ μου εχεις δικιο, της λιμπερο ειναι πιο χοντρες.Αντικειμενικά της μπαμπερς ειναι οι καλυτερες. Δοκιμασε πιο μεγαλο νουμερο κ θα δεις πώς θα είναι πανω στο μωρο.

Ελις ειναι πραγματικα πανεμορη η μικρη σου....

Χριστινακι υπομονη λιγο ακομα...

Εμεις τωρα ειμαστε αγκαλιτσα...πολύ ναζιάρης μου βγηκε :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι και μένα τώρα στην αγκαλιά μου κοιμάται!!!! Έχω και εγώ βυζί πιπίλα!! (είδα κανα 2 τέτοια ποστ και χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη :lol::lol::lol::lol: ) ευτυχώς όμως μόλις κοιμηθεί το αφήνει το βυζί... αλλιώς είναι θέμα! :D:D:D

Συμφωνώ με την Ελισάβετ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...