Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΣ !!!


Recommended Posts

Δεν το πιστεύω αλλά ναι ήρθε και η δική μου σειρά να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία του τοκετού μου...

Μετά από μια αρκετά δυσκολη εγκυμοσύνη, με περίδεση τραχήλου και 5 μήνες στο κρεβάτι κατάφερα και έφτασα στις 12/7 στην 38η εβδομαδα...Τρίτη πρωί λοιπόν πάμε στο γιατρό για να αφαιρέσουμε τις ραφές από τον τράχηλο. Μαζί μας πήραμε και την βαλίτσα του τοκετού γιατί θες από ένστικτο ή από άλλες εμπειρίες που είχα ακούσει, είχα μπει στο τρυπάκι να σκέφτομαι ότι ισως και να γεννησω με το που βγάλω τις ραφές....

Αρχικά είδαμε το μπέμπη στον υπέρηχο που ήταν πολύ καλά και πολύ κατω..έίχε και μια ελαφρυα περιτυλιξη στο λαιμό...Εκείνη τη στιγμή είχα μια συσπαση χωρις πονο..Βασικά τοσες μερες που τεντωνοταν η κοιλιά μου ανα διαστηματα κι εγώ νόμιζα πως ήταν το μωρό, εγώ είχα συσπάσεις!!!! :o:lol: Στις 9:00 λοιπόν μου αφαιρεί ο γιατρος τις ραφές και μετά που εξετάζει τον τράχηλο...Με κοιτάει ο γιατρός τότε και λέει...τι λες θα μείνεις να γεννησουμε σήμερα ή θα πας στο σπίτι και να έρθεις πιο μετά? :shock: Εννοειται του λεω θα μείνω!!! Είχα ήδη διαστολή! Ο γιατρός μου λεει θα βάλουμε τον ορο να αρχισουν οι πόνοι και λογικά μεχρι τις 5 θα εχουμε γεννησει!

Επισκληρίδιο δεν θα έβαζα λόγω προβλήματος στη μέση οποτε ξεκινάνε όλα χωρίς παυσίπονο!

Κατά τις 11:00 αρχίζουν τα πονάκια και μέχρι τις 12 είχαν γίνει πιο έντονα. Η μαία (να΄ναι καλά) μου έδειχνε διαφορες ασκήσεις για να επιταχύνω τον τοκετό και να κατέβει ακόμα πιο γρήγορα το μωρό..Η διαστολή μου προχωρούσε πολύ γρήγορα και οπως φαινόταν θα γεννούσα πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε. Μου σπάζει τότε ο γιατρος τα νερά και τα είδα όλα!!! Πονούσα απίστευτα πολύ!! Ο αντρας μυο δίπλα να μου λεει χιλιες δυο βλακειες για να ξεχαστω κι εγώ να νευριάζω!! :lol: Τον δάγκωσα, τον χτυπούσα για να εκτονωθώ από τον πόνο :lol: Ναι με είχε ακούσει όλη η κλινική μην σας πω κι όλη η γειτονιά!!!!Καθε φορά που είχα συσπάσεις με το ζόρι κρατιόμουν να μην τσιρίζω!! Η διαστολή όμως κόλλησε σε ένα σημείο κι ο τράχηλος λόγω των ραφών ήταν ακόμη σκληρός..Οποτε άρχισε το μαρτύριο...μου έβαζαν το χερι για να μαλακώσουν τον τράχηλο και εγώ να παρακαλάω να σταματησουν, να σπρώχνω και χιλια δυο άλλα!! Ημουν μια άλλη Μαρία!!! :lol::lol::lol:

Τεσπα, στις 4 παρά ακούω να λένε φωναξτε τον παιδιατρο γενναμε...Εσπρωχνα με όλη μου τη δύναμη, ήθελα να τελειώσει αυτός ο πόνος..Ειχα εξαντληθεί όμως και δεν μπορούσα να σπρώξω, οποτε με πιεζαν στην κοιλια οι νοσοκομες και ο άντρας μου!!! :lol: Οταν ένιωσα ότι βγήκε το κεφάλι του μωρού κι ακουσα το γιατρο να το λεει...πραγματικά νομίζω πως είδα όλη την περιοδο της εγκυμοσύνης να περνά μπροστά από τα μάτια μου...Πηρα δύναμη και έσπρωξα όσο περισσότερο μπορούσα και να ο μπέμπης μου....

Τοσο δα μικρούλης....έκλαψε πολύ χαμηλόφωνα και με το που τον έβαλαν στην κοιλιά μου σταμάτησε..Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του...του μιλούσα, τον άγγιζα και δεν το πίστευα..Μου τον πήρανε όμως για να τον ετοιμάσουν...

Γεννηθηκε 3065γρ και 50,5 εκ ύψος στις 16:15...

Μετά από 2 ώρες σηκώθηκα και πήγα να τον δω...Είναι η ζωή μου όλη..τόσο ήσυχος, ένα μικρό θαύμα στην αγκαλιά μου!Ο μικρός μου Στέφανος...

Και να σας πω κάτι...μπορεί να πόνεσα πολύ στον τοκετό αλλά όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ λεω πως άξιζε! Και ναι θα το ξαναπερνούσα για χάρη του! Πριν μια βδομαδα τον είχα στην κοιλιά και τώρα εδώ δίπλα μου να μου κάνει τα πρώτα χαμογελα και να τρελλαίνομαι!!

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις κοπέλες που προσπαθούν να έρθει γρηγορα ένα μωράκι στην κοιλιά τους...Στα κοριτσια που είναι ηδη μανούλες να χαίρονται τα μωράκια τους και στις εγκυούλες να μην φοβούνται...είναι ο πιο γλυκός πόνος και πραγματικά μόλις πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου τα ξεχνάς όλα!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ολοψυχα τα κοριτσια από τις Καλοκαιρινές Μανούλες 2011 που ήταν δίπλα μου σε όλο το διάστημα, που μοιραστήκαμε κάθε αγωνία, που ήταν η συντροφία μου όσο ξάπλωνα..Φιλες καρδιάς απέκτησα κι ας μην γνωριζομαστε από κοντά..Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!

Θέλω να ευχαριστήσω και τις καλές μου φιλενάδες, τις πλέον κολλητες μου Χρύσα, Νίνα και Δήμητρα που με νοιαστηκαν σαν αδερφες..Σας αγαπώ πολυ!

Αντρια και Πέρσια μοιραστηκαμε τόσα!!!!Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει ο μπέμπαρος Μαράκι μου!!!!!! Να είναι πάντα γερός και καλότυχος!!!!! Και μόνο χαμόγελα στην ζωή του!!!!!! Καλή λοχεία κουκλίτσα μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο κοπέλα μου !!

Να χαίρεσαι το γιόκα σου και βέβαια τον αντρούλη σου που σου συμπαραστάθηκε σε όλη αυτή την "επώδυνη" διαδικασία !

Καλή Λοχεία τώρα ... :) :) :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι μου να σας ζήσει! Όχι, δεν θα βαρεθώ ποτέ να σας δίνω ευχές! :D Να είναι πάντα ευτυχισμένος κ γερός! Καλή λοχεία σε σένα κοριτσάκι! Αχ, εύχομαι να είστε πάντα τόσο χαρούμενοι όσο είστε αυτές τις πρώτες μέρες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

α ρε μαρακι μεσημεριατικα με πηραν τα ζουμια.....ανεπαναληπτη εμπειρια....

κ παλι να σου ζησει κ να τον καμαρωνεις μια ολοκληρη ζωη.....

μπραβο κ σε σενα που αντεξες τους πονους...κ οντως χαλαλι του...

σου ευχομαι να περνατε τοσο καλα οσο ειστε κ τωρα......

μολις λοιπον ξεμπερδεψουμε ολες με τα γεννητουρια θα μαζευτουμε κ παλι στην παρεουλα μας να μοιραστουμε τα αγχη κ της αγωνιες μας για τα μωρακια μας...εκτος κοιλιας πια....

φιλια πολλα σε εσενα κ την οικογενεια σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νάσια μου ευχαριστώ! Να χαίρεσαι κι εσύ το κοριτσάκι σου και με το καλό το 2ο μωράκι σου!

Σοφία μου ευχαριστώ πολύ!!! Η αληθεια αξίζουν πολλά μπράβο στον αντρούλη μου αφού επι 5 ώρα μου κρατούσε το χέρι μέχρι να έρθει το μωράκι μας!Να χαίρεσαι το γιο σου!!

Δήμητρα μου δεν θα κουραστώ να σου ανταποδίσω τις ευχές!! :D Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!

Μιχαέλα μου με το καλό και το ΄δικό σου μωράκι και να χαιρεσαι την κουκλίτσα σου..Η παρεούλα μας τώρα θα επιστρέψει δριμύτερη!!! :lol:

Χριστινάκι μου ευχαριστώ...ερχεται και η δική σου σειρά!! Με το καλό!!

Little-angel ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι συγκινητικη περιγραφη...Να σας ζησει Μαρακι μου!Να ειναι γερος και καλοτυχος σε ολη του την ζωη και να τον καμαρωσετε οπως ονειρευεστε!

Σταθηκες παληκαρι στην γεννα,μπραβο σου!Τα καταφερες τελικα,παρολες τις δυσκολιες,ολο αυτο το διαστημα.Το αξιζες πραγματικα να παρεις αυτη την χαρα μετα απ'ολα οσα περασες...Οι κοποι σου ανταμειφθηκαν! :D Απο εδω και περα θα απολαμβανεις μονο στιγμες ευτυχιας με το αντρακι σου! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Με συγκινησες πολυ! Μου θυμισες το δικο μου τοκετο!

Να σου ζησει! Καλη λοχεια! Παντα τετοιες ευτιχιες να εχετε στην ζωη σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει Μαράκι, να είναι γερός και τυχερός στη ζωή του και εσεις να τον καμαρώνετε πάντα ευτυχισμένοι όπως είστε τώρα!!!

Πάντα χαρές!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου,μακαρι να εισαι για παντα τοσο ευτυχισμενη οσο νιωθεις αυτες τις μερες.να χαιρεσαι το μωρο σου κ συντομα να του κανεις κ παρεουλα.να σαι παντα καλα γλυκια μου.κ για μενα οι καλοκαιρινες μανουλες σταθηκαν πραγματικες φιλες κ μη σου πω κ καλυτερες απο αυτες που ζουν κοντα μου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπράβο Μαράκι!!!! Να σου ζήσει ο μπέμπης και να είναι καλότυχος!!! Σαν χθες μου φαίνεται που ανακοίνωσες την εγκυμοσύνη σου και να που τώρα είσαι ήδη μανούλα!!! Καλή λοχεία και με το καλό στο μέλλον να του κάνετε και ένα αδερφάκι ;);););););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ γλυκο μου μαρακι!τι ομορφη η ιστορια τοκετου σου!μπορει να μας ταλαιπωρουν λιγο αλλα αξιζει οσο τιποτα αλλο στον κοσμο!!!!!να ειναι παντα γερος ο στεφανακος σας!!!!να σας γεμιζει παντα περηφανια και πολλες πολλες χαρες!!!!!!!!!!να ειναι γεματος υγεια και ανθρωπους που να τον αγαπουν!!!

καλη λοχεια κοριτσακι μου,να ειστε παντα καλα!!!

πολλα πολλα φιλακια στα ομορφα πατουσακια του!ειναι ενας κουκλος!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας ζήσει, να τον χαίρεστε και να είναι καλο και τυχερό μωρο. Συγκινήθηκα με την περιγραφή σου. Καλη λογχεια να έχεις!

Άντε κορίτσια και στα δικα μας οι υπόλοιπες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι μου μοναδική εμπειρία με μοναδικά συναισθήματα, μας τα μετέφερες με το καλύτερο τρόπο, πήραμε έτσι κ εμείς λίγη απο τη χαρά σου.......... :) Να είσαι πάντα καλά και εσυ και το μωράκι σου , καλή συνέχεια στην γλυκειά ανατροφή κ περιποίηση του μπέμπη σου..........

@};-

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι μου...πολυ συγκηνηθηκα!!!!!

Να σου ζησει ο κουκλος!!! ενα υοεροχο ροδαλο μωρακι..ειναι τελειος, πανεμορφος!!!!!

Ολα τα καλα του κοσμου !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νικολ μου ποπως ειπαν τα κοριτσια στο αφαλο βαζουν η σεταβλον η μπεταντιν η οινοπνευμα αναλαογα το νοσοκοκμειο-κλινικη...μαπνιο τα κανουν καθεμερα στο νοσοκοκμειο και τα βαζουν μπρουμητα για να μην παει πολυ νερο το ιδιο και στο σπιτι για κανα 10 μερο μεχρι να στεγνωσει καλα ο αφαλος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κουκλιτσα μου...να χαιρεσται τον παιδαρο σας!!!γεννησα με καισαρικη το γιοκα μου και με αυτη σου την περιγραφη κλαιω ακομα μια φορα που δεν ενοιωσα τον πραγματικο πονο!!να τα χαιρομαστε παντως!!να ειναι παντα τυχερος ο γιοκας σας και εσεις διπλα του να τον καμαρωνεται!!φιλακια .......................Μ Α Ν Ο Υ Λ Α!!!!!!!!(αχ τι ωραιο που ακουγεται αυτο το μανουλα)καλη λοχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΣ!!! γερος και τυχερος να ειναι σε ολη του

τη ζωη!!! Καλη λοχεια και αντε και ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ!!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑ :D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακι μου να σου ζησει ο μπεμπαρος!!!

Να ειναι γερος και καλοτυχος και εσυ να τον καμαρωνεις παντα!!!!

Αν και δε σου εχω ποσταρει ποτε ξερω τι τραβηξες στο παρελθον αλλα ολα πηγαν τελεια!!!

Καλη λοχεια σου ευχομαι και ολα τα καλα του Θεου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια μου γλυκά! Σας ευχαριστώ τοοοοοσο πολύ για τα θετικά σας μνμ..δε μπορεί μέρα από όλα αυτά σίγουρα θα πιάσω!!!!!Μετά από μια μεγααααλη μέρα επιτέλους ήρθε η ώρα της χαλάρωσης κ να σας πω και τι είδαμε σήμερα στον γιατρό! Είδαμε λοιπόν πως το ένα ωοθηλακιο που είχα την 7η μέρα στα 15 χιλιοστά,σήμερα είναι 25 κ είναι κυστικό...αλλά έχω αλλά 3!!! 17-18-19 χιλιοστά!! Οπότε με το καλό πάμε την Μ.Δευτερα για σπερματεγχυση!!! Χάρηκα και ανακουφιστηκα είναι η αλήθεια!    
    • Κορίτσι μου έτσι σε θέλω να είσαι θετική ! Φίλη μου 34 χρονων όπου θα έμπαινε σε πρόωρη  εμμηνόπαυση στην 2η εξωσωματικη εμεινε έγκυος και έχει μια πανέμορφη μπεμπουλα 9 μηνων🥰 να κανεις τις απαραίτητες ενέργειες και να ξερεις ότι υπάρχουν παρά πολλοί τρόποι! Πάντως να ξερεις πως η σπερματεγχυνση είναι πολύ απλή διαδικασία ! Κανεις διεγερση παρακολούθησε με υπερήχους και συγκεκριμένη μέρα που θα ορίσει ο γυναικολόγος κανεις την σπερματεγχυνση ! Εγώ πρώτα ο θεος μάλλον τον Ιούνιο θα κάνω την Τρίτη μου σπερματεγχυνση🙏  ευχομαι κορίτσι μου πολύ συντομα να μας πεις και εσυ τα χαρμοσυνα 🥰
    • Μας βλέπω όλο για φαγητά να λέμε 😄😄 Να πάνε όλα καλά να τρώω μετά του σκασμού! Αυτό λέω στον άντρα μου, θέλω μια φορά να φάω έτσι να σκάσω από το φαγητό 😄😄 Άσχετο, πήγαμε σήμερα να δούμε για κούνια και συρταριέρα γτ δεν έχουμε κάποιον να μας δώσει δυστυχώς.. Μας άρεσαν δύο κούνιες αλλά η μία διπλάσια τιμή από την άλλη..Η ακριβή μας είπε ότι ήταν από ξύλο οξιάς και η οικονομική από mdf. Η αλήθεια είναι ότι η οικονομική πέραν από την τιμή της μας άρεσε  πιο πολύ και σαν σχέδιο, πειράζει λέτε που είναι από mdf? Θα εκπέμπει βλαβερές ουσίες κτλ;
    • Γειά σου κορίτσι μου, φυσικά κ επιτρέπεται..έχω μια πρόωρη γήρανση ωοθηκών.🥺🥺🥺 Είμαι 38 χρόνων και το ξέρω αυτό απ τα 34, που ήταν και η 1η φορά που κάναμε κουβέντα με τον γιατρό μου για το εάν θέλω να αποκτήσω παιδί. Εκείνη την περίοδο δεν ήμουν σε τέτοια φάση και η αλήθεια είναι ότι όταν το έμαθα μου κόπηκαν λίγο τα πόδια..😟☹️ Τέλος πάντων μην στα πολυλογώ.. Η μία μου ωοθήκη δείχνει αρκετά γερασμένη και δεν κάνει αυγουλακια ενώ η άλλη κάνει αλλά μάλλον όχι και πολύ καλά (τουλάχιστον αυτό επιβεβαίωσαν κ οι ορμονολογικες που έκανα). Γιαυτό λέω ότι δεν ξέρω τι ελπίδες έχω, αλλά σίγουρα θέλω να κάνω τις απαραίτητες ενέργειες για να βοηθήσω όσο μπορώ την κατάσταση. Επίσης πόσο πολύ χάρηκα που μοιράστηκες μαζί μας την δική σου εμπειρία με την σπερματεγχυση γιατί είναι κ αυτό στα άμεσα πλάνα μου. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου❤️και σε εσενα εύχομαι πολύ συντομα μα έρθει το μωρακι σου🙏❤️ η αλήθεια είναι πως  είναι πολύ θετικο που κάνω συλληψη έστω και με σπερματεγχυνση 🙏 μέσα στο καλοκαιρι θα κάνω πάλι σπερματεγχυνση καθώς μου έδωσε το οκ ο γιατρός ! Θα του πω αν είναι να την κάνω τον Ιούνιο πρώτα ο θεος🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...