Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,ΜΑΡΤΙΟΥ,ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΤ ΛΕΜΕ Ν5


Recommended Posts

κοριτσια ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα στην παρέα σας . Αναστασία 32 σ΄ευχαριστώ για την λίστα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι το πρώτο μου αγοράκι το γέννησα με καισαρική τομή λόγω υπέρτασης, γνωρίζετε εάν θα μπορέσω να γεννήσω το δευτερο παιδάκι μου φυσιολογικά με επισκληρίδιο? Ο γιατρός μου μου είπε οτι δεν γίνετε αλλα δεν ξέρω αν το έκανε λόγο του ότι στο νοσοκομείο μας δεν αναλαμβάνουν φυσιολογικό τοκετό με επισκληρίδιο. Υπάρχει κάποια κοπέλα με αντιστοιχη εμπειρία?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 979
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ASE KAI SE EMAS POLY XALIA H THLEORASH ENA SORO VLAKIES VAZOUN!!!!!!!!!!!!!

AAA EXOUME TOSH MEGALH DIAFORA SE TIMES???GIATI KAI EDW AKRIVA EINAI...DHLADH EKEI POSO POIO AKRIVA EINAI???

TO DOPPLER EGW TO EKANA STHN 31 EVDOMADA....VLEPOUNE TON PLAKOUNTA AMA TREFEI KALA TO MWRAKI....TO TRISDIASTATO TO KANEIS OPOTE THES....TOULAXISTON EGW EKEI POU EXW PAEI MEXRI TWRA STOUS MEGALOUS YPERHXOUS EKANA...EKTOS APO THN AYXENIKH POU THN EKANA STO DHMOSIO!!!!!!!!!

ALLA NOMIZW PWS STO DOPPLER KANOUN 3SDIASTATO!

fifika mou egw den kserw sigoura alla exw akousei pou lene oti ama geniseis to prwto me kaisarikh tote kai to deytero prepei na to geniseis me ton idio tropo...twra den xerw giati to kanoun ayto..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα φιλεναδουλες γλυκές τι μου κάνετε? εγώ είμαι μια χαρα και αύριο θα είμαι ακόμα καλύτερα που θα δω τα μικρουλια μου :P:P:P:P

Φιφικα καλώς ήλθες στην όμορφη παρεουλα μας με το καλό το μωρακι σου καινα χαίρεσαι καιρό μικρό σου....."

Κοριτσακια μου σήμερα έχουμε ελέγξει με τον αντρουλι μου 8 πανέμορφα και αγαπημένα χρόνια .".....και την Παρασκευή έχει γενέθλια και θα του κάνω πάρτυ έκπληξη Χαχαχα δεν το περιμένει με τίποτα οπότε τώρα πάω jambo με την Μανουλα μου να πάρω διάφορα πραγματάκια και μετά να παραγγειλουμε τουρτιτσα Παναθηναϊκού χαχαχαχαχ μιας που είναι βαζελος έχω καλέσει και φίλους και θα έρθει την Παρασκευή το βράδυ και θα τους δει εδώ ."θα πάθει πλάκα χαχαχαχαχ σας φιλώ ολες γλυκά και θα τα πούμε αύριο γιατί θα πάω και στον Άγιο παντελεήμων σήμερα στο πανηγύρι .......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια μου καλησπέρα.....

Φιφίκα καλώς ήρθες στην παρεούλα μας...:)

Ερώτηση σημαντική προς όλες σας...

-Δουλειές κάνετε?....σκύβετε?.....για παράδειγμα.....σφουγγάρισμα, σκούπισμα, σιδερωμα, πλύσιμο πιάτων...κτλ.....και όταν είναι αναγκαίο να πάρετε κάτι από ένα ντουλάπι χαμηλό σκύβετε?.....γιατί εγώ όλα αυτά τα κάνω..:(.....και με έπιασε μια ανησυχία...:(

Απαντήστε μου κοριτσάκια μου.....σας φιλώ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nia mou teleia ayrio tha deis ta mwrakia sou!!!!!!!!ti wraiaaaaaaaaa: :D:D:D:D me to kalooooooo

kai egw phra ton giatro kai mou eipe se 2 evdomades na paw na kanw enan aplo yperhxo!!!!!!!gioupiiiiii ante na dw ama exei gyrisei to mwraki mou exw polyyyyyyyyyyyy agwnia!!!!!!!!!!!na doume kai ti varos exei twra :)))ax ante na perasoun twra oi meres!!!!!

ayrio to apogeyma tha stisoume kai thn kounia sto dwmatio mas eimai toso xaroumenh!!!!!!!!!!!

mikh mou douleies oso na einai na apofevgeis na kaneis polla polla den nomizws na yparxei provlima sta skipsimata arkei na mhn to kaneis synexeia...egw kanw oti mporw kai skivw kai shkinw pragmata genika den mporw na eksaromai apo tous alous!!!!!!!!!!aplws prosexoume poly pws skivoume oxi apotoma........

etyxws egw exw thn mhtera mou kai me fohthaei..doxa ton theo....kai opou kaina phgainw me prosexoun den exw provlima!!!!h ethera mou sta wpa wpa me exei h kalh mou :P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατάλαβα. Ο γιατρός μου εμένα μου τα λέει όλα τελευταία στιγμη μάλλον επειδή ξέρει ότι αγχονομαι και τον πλακωνω στις ερωτήσεις..τα έχω κάνει όλα σε ιδιώτες και αναλύσεις και όλα. Εδω το δημόσιο νοσοκομείο πάσχει στο θέμα της εξυπηρέτησης και εγκυρότητας. Λόγω της δουλειάς μου, τους ξέρω..ασε χριστίνα μου έχω πληρώσει τα κέρατα μου σε γιατρούς, αλλα χαλάλι του. Το μωρο μας να ναι καλα και τα λεφτά έρχονται και φεύγουν..

Εδω είναι όλα πιο ακριβά. Για να καταλάβετε, ένα τρι σετ της πεγκ περεγκο θέλουν τουλάχιστον 850€ ενω της τσικο κάπου στα 750-800. Στην Ελλάδα είναι πιο φθηνά. Πχ, πήρα ένα φορεματακι απο ζΑρα στην Αθήνα 29€ κι εδω το ίδιο κάνει 45€..

Νια μου να ζήσετε καλη μου και να είστε ευτυχισμένοι μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα..και με το καλο τα μωρακια σας!

Φωτεινή, κι εγω έτσι έχω ακούσει ,ότι δλδ αν κανείς μια φορα καισαρικη, πρέπει να κανείς πάντα. Τον τελευταίο καιρο όμως που διαβάζω διάφορα περί εγκυμοσύνης κτλ.. Έχω διαβάσει άρθρα γιατρών που λένε ότι δεν ισχύει αυτο.. Τι να σου πω, ρωτά κάποιον άλλο γιατρο να σου πει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μίκι μου, εγω κάνω κανονικά δουλειές γιατί έχω και μια υστερία, οκ δεν κάνω όπως παλιά που δεν έβαζα τον πωπο μου κάτω αλλα με προσοχή και τα απαραίτητα.σκυβω αλλα παλι με προσοχή. Τον τελευταίο καιρο όμως έχω ρίξει λίγο τους ρυθμούς μου γιατί νιώθω να βαραινω και κουραζομαι εύκολα.. Ούτε εγω θέλω να εξάρτωμαι απο τους άλλους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελική μου και εγώ μια από τα ίδια...απλά αρχισα να ανησυχώ μήπως κάνω καμιά ζημιά στο μπεμπάκι μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας...σε ευχαριστώ πολύ ειλικρινα....πολλά φιλάκια στην κοιλίτσα..;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φιλεναδες...γεια σου Φιφικα σε εβαλα και στη λιστα μας...Αγγελικη μου 3d υπερηχο κανεις απο την βεπιπεδου και μετα στην αυχενικη μονο ασπομαυρο κανουν...παντως τωρα που εκανα ντοπλερ δεν ειδαμε και πολλα...εχει μαγαλωσει το μωρο και εχει χωμενη τη μουριτσα στο πιπι και ειχε και το λωρο μπροστα και δεν ευχαριστηθικα και τιποτα...δεν πειραζει...λιγο εμεινε και θα το δω απο κοντα...Φιφικα λογικα αμα δεν εχει περασει μεγαλο χρονικο διαστημα ξανακανεις καισαρικη γιατι να μην υπαρχει προβλημα με την τομη...τωρα και εγω δεν ξερω να σου πω σιγουρα γιατι το πρωτο το γεννησα φυσιολογικα και πρωτα ο θεος ετσι παει και για το δευτερο...και εγω κανω δουλειες οπως λες...μεχρι και στη σκαλα ανεβαινω...οτι δεν κανει δεν κανει αλλα ποιος να μου τα κανει??Δεν εχω κανεναν...και παλευω μονη μου...την Τριτη ερχεται η πεθερα μου για 1 μηνα και ανυπομονω μπας και ξεκουρατσω λιγο...αντε κοριτσια με το καλο να δειτε τα μπεμπακια σας...φιλακια πολλα...Αγγελικη ειδες που τελικα παντησε η πυροβολημενη και συνεχιζει το δουλεμα??ελεος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγω κανω δουλειες με προσοχη ομως!Ουτε εμενα μου αρεσει να επεμβαινουν μεσα στο σπιτι μου!!!

kiska διορθωσε οποτε μπορεις στη λιστα το κο-ρτι-τσακι :lol::lol: και ετοιμασου την πεμπτη μπορει να το ξανα αλλαξουμε σε αγορακι! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ωρε λες να μας βγει αγορι τελικα?Λες να το εχει αυτοκολητο και να το βαζει και να το βγαζει και να μας κοροιδευει? Καλε κοριτσι ειναι μην το αλλαζεις :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φιλεναδες μου, τι κάνετε?

Εγω μολις εφαγα και τώρα νιώθω πολυ πρησμενη!αύριο με κόβω να χωνευω..

Εύη μου το είδα τώρα και της απάντησα της κυρίας.έχει πρόβλημα αλλα όχι αυτο που νομίζει. Κι έτσι να έγινε που δεν το νομίζω, δεν το λες με αυτόν τον τροπο,αυτα που λέει όμως δεν στέκουν ρε συ! Δεν θέλει να κάνει σεξ αλλα θέλει παιδια!

Όσο σκέφτομαι ότι εγω δοκίμασα ένα σωρό στάσεις και κόλπα , όχι μόνο εγω αλλα πολλές , και δεν τα καταφέραμε, πως αυτη το κατάφερε και μάλιστα δυο φορές?μόνο μια γυναίκα έκανε παιδι χωρίς να κάνει την γνωστή διαδικασία!

1+1=2 , δεν κάνει ούτε 1,5ουτε 3!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Την διαβασα κι εγω την ιστορια, πολυ περιεργη και γενικα δεν εχουν συνοχη αυτα που γραφει...προφανως ή μας δουλευει ή ειναι αληθεια αλλα δεν ξερει πως να το γραψει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια!

Είπα να μπω, παρακολουθούσα και την ιστορία της άμωμης μητέρας! Όπως έγραψα και στο ποστ της, είναι δυνατόν να γίνει σύλληψη ενώ η γυναίκα είναι παρθένα. Είναι πολύ σπάνιο, βέβαια, και να γίνει και δύο φορές στην ίδια, είναι λίγο επιστημονική φαντασία. Όπως το διόρθωσε τώρα, κάπως στέκει, αν έχει πάρα πολύ σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα κάτι τέτοιο όντως θα μπορούσε να συμβαίνει ή να πιστεύει ότι της συμβαίνει. Αλλά είναι ύποπτη η όλη φάση, το ότι διέγραψε τον λογαριασμό της κι έκανε άλλο, το ύφος που γράφει, που μου θυμίζει πάρα πολύ εντονα μια άλλη (άλλον;) που είχε μπει με ψεύτικο προφίλ πριν καιρό.

Τέλος πάντων, να καλωσορίσω κι εγώ τη Φιφίκα!

Αναστασία, σας κάνει κι εσάς κόλπα με το τσουτσουνάκι; Για να δούμε πού θα καταλήξει εσάς...

Μίκι εγώ κάνω: μαγείρεμα, στρώσιμο κρεβατιού, δίπλωμα ρούχων, πιάτα πάρα πολύ σπάνια (μια φορά το μήνα και αν), ξεσκόνισμα, σκούπισμα (τα δύο τελευταία τα κάνει και ο άντρας μου όχι μόνο εγώ), και πλένω το νεροχύτη και τον νιπτήρα στο μπάνιο. Όλες τις υπόλοιπες δουλειές τις κάνει ο άντρας μου, εκτός από το σιδέρωμα, που μας το κάνει η μάνα μου. Όταν χρειαστεί σκύβω, αν και δεν κάνει, αλλά τι να κάνω; Κάτι θα είναι χαμηλά στο ψυγείο, σε ένα ντουλάπι, σε μια βιβλιοθήκη, κάτι θα μου πέσει κάτω, δε γίνεται κάθε φορά να φωνάζω τον άντρα μου.

Βλέπω αρχίσατε και έρευνα αγοράς κορίτσια ε; Εγώ όλο το καθυστερώ. Δεν έχω καμία όρεξη μες στον καύσωνα...

Δε θυμάμαι τι άλλο γράψατε.

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλεναδες..κοριτσια δεν πιστευω λεξη απο οσα λεει...το διορθωσε μετα απλα για να φανει πιστευτω....αφηστε ρε κοριτσια εριξα κατακοριφο μιλαμε για να μεινω εγκυος και αυτη απλα ετσι εμεινε...εδω τραβηγμα κανεις και δεν μενεις..δηλαδη το ποσοστο ειναι 1 στο 1.000.000 μην πω και περισσοτερο και αυτη 2 φορε εμεινε ετσι??ελεος..απλα υπαρχουν ανθρωποι που τους αρεσει να κοροιδευουν...ετσι την βρισκουν...την πειραξε κιολας...μα καλα τι περιμενε..ΑΧ ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ...ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ελεοςςςς...ξυπνησα με πολυ πεινα σημερα......πρεπει να ετοιμαστω για το μαγαζι και βαριεμαιιιιιιιι...φιλακια και καλημερααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα αγαπούλες μου..:)

Άννα Μαρία μου τελικά από ότι βλέπω όλες κάνουμε και από κάτι...τουλάχιστον με καθησυχάσατε λιγουλάκι γιατί είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι κάνω κακό στο μπεμπάκι μου..:)

Εύη μου...εσύ από ότι είδα στις φώτο τα πάντα κάνεις....το κοριτσάκι σου θα είναι η Κομανέτσι Νο2... :lol::lol::lol: ....

Αναστασία μου δεν υπάρχει περίσπτωση να είναι τελικά αγοράκι το νινί σου.....κοράκλα θα κανεις.,..αλήθεια, πότε πηγαίνεις για β΄ επιπέδου?....

Εμείς εδώ έχουμε πάρα πολύ ζέστη...ουφφφφ....

φιλάκια σε όλες σας...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια εδω σήμερα έχουμε μια ωραία δροσούλα μακάρι να είναι έτσι όλη την ημέρα!!!!!Όσο για τις δουλειές του σπιτιου τις κάνω όλες μόνη μου :x:x:x:x ο άντρας μου όλη μέρα στο μαγαζί και η μανούλα μου προσέχει την ανηψιά μου. Δεν τα έχω και τέλεια όλα άλλα ότι μπορώ κάνω π.χ. σίδερο μια φορά την εβδομάδα μονο τα βασικά και αυτό καθηστή στον καναπέ!!!!!!!!!! Σιγά σιγά όλα γινονται , λίγοι μήνες είναι και θα περάσουν ας το χαρούμε όσο μπορούμε και οι δουλειές μπορούν και να περιμένουν τα μπεμπάκια μας σίγουρα όχι!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA KORITSIA!!!!!!!!!!!!!!!!

EPESA KSERH EXTHES GIA YPNO....HTAN PARA POLY KOURASTIKH H MERA EXTHES ME TA PLYNTIRIA...EYTYXWS EXW THN MHTERA MOU KAI ME VOITHAEI TOSO POLY GIATI DEN THA THN PALEVA......SHMERA THA KATSW NA TA SIDERWSW OLAAAAAAAAA KAI THA VALW KAI TIS PRIKES NA PLYTHOUN.....NA DW POTE TA STEGNWSOUN.... :?:?:? GIATI TO APOGEYMA THA STISOUME TO KREVATAKI TOU MWROU STO DWMATIO MAS!!!!!!!!!GIOUPIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLA H PROIKA DN THA EXEI STEGNWSEI RE GAMWTO NA THN VALW SHMERA...MONO TA SENTONIA EXW PLYMENA :(:(

KALA XYPNISA ME ENA TERASTIO EKSOGOMA STA DEXIA....POLY GELIOOOOOO DEN FANTAZESTE O MPEMPIS EPEIDH KOIMOMOUNA STA DEXIA EIXE PESEI KAI AYTOS OLO APO EKEI...XIXIIXIXIXIIIXIXI HTHELE META LIGO XONO NA ERTHEI STA ISIA TOU......XAXAXAXAXAXAXA KAI META ARXISE PLI TA SPROXIMATA!!!!!!!!!!

KALA ONTWS H ISTORIA THS KOPELIAS EINAI PARATRAVIGMENH......KAI AFOU DIEGRAPSE TON LOGARIASMO TI KSANAMPHKE??????AMA THN PEIRAKSAN TOSO POLY TA SXOLIA???????TI NA PW...KRIMA EINAI KATI TETOIA ATOMA...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου όμορφα , καλημέρα!τι κάνουν οι κοιλιτσες?

Εγω τελείωσα τις δουλίτσες μου. Πρέπει να πάω σουπερμάρκετ αλλα βαριεμαι ρε γμτ..δεν ξέρω τι να μαγειρεψω σήμερα.. Δεν έχω εμπνευση.. Μάλλον βαριεμαι..

Απο σήμερα και για δέκα μέρες θα έχουμε καύσωνα είπαν! Μέχρι 45βαθμους θα φτάσει..έλεος!

Την Παρασκευή έρχεται η μαμα μου! Επιτέλους! Θα μου κάνει και κάτι δουλειές που εγω δεν μπορω,κουρτίνες, ντουλάπες κτλ..

Εύη μου, κι εγω το πρωι που ξυπναω με πιάνει μια πείνα αλλα μετα παει ο μπεμπουκος μου και στριμωχνεται στο στομάχι μου.. Με πιάνει μια δύσπνοια, νιώθω ένα βάρος να πιέζει το στομάχι μου..δεν μπορω φάω τίποτα μετα..

Άντε να περάσουν αυτές οι βδομάδες βρε κορίτσια..

Έχω πολλή υπομονή αλλα πάω στοίχημα ότι θα σπάσουν τα νεύρα μου κάποια στιγμη. Θελω να μπω στο

μήνα μου.. Δεν μπορω να περιμένω άλλο..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μουκανετε εγκυουλιτσες μου γλυκες??????????????????????????????????????????????????

μου λειψατε βρε σουσουραδιτσες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν προλαβα να σας διαβασω,σας γραφω τωρα κ θα διαβασω τα νεακια σας αμεσως μετα!!!!!!!!!

εμεις καλα ειμαστε, το σ/κ τα περασαμε πολυ ομορφα, εγω βεβαια ποταν γυρισαμε ενιωθα πολυ κουραση......!!!!!ομως ενταξει ξεφυγαμε κ ηρεησαμε λιγο απο τις μικρες παιδικες φωνουλες των μικρων μας σκανδαλιαρικων παιδιων μας!!!!!!χαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ομως οταν γυρισαμε με περιμενε ενα θεμα με τον υπνο του αγγελου!!!!!! :twisted::twisted:

δεν ηθελε να κοιμαται με τιποτα στην κουνια του κ ηθελε στο κρεβατι μου!!!!!!! :twisted::twisted:

δεν κοιμοταν με τιποτα κ εκλαιγε κ χτυπιοτανε!!!σηκωνοτανε ορθιος κ εκλαιγε κ φωναζε!!!!!

αυτο βεβαια εγινε επειδη κ μαμα μου κατω τον εβαλε στο κρεβατι της να κοιμηθει κ επειδη εκλαιγε καθοτανε μαζι του!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

ολο αυτο το σκηνικο κρατησε μεχρι κ χθες!!!!!!!!!!τον αφηνα στην κουνια του να κλαιει, εκλαψε εκλαψε ωσπου καποια στιγμη σταματησε!!!! (αυτο βεβαια μου το ειχε κανει κ πιο παλια κατα τον φεβρουαριοαν θυμαμαι καλα κ ειχα παρει την παιδιατρο κ μιου ειχε πει να κανω αυτο ακριοβως, δηλ να τον αφησω να κλαψει βωσπου να το καταλαβει απο μονος του πως δεν προκειται να παω στον δωματι0ο του κ κυριως δεν προκειται να γινει το δικο του κ θα σταματησει!!!!!!)

η αληθεια ειναι πως την κυριακη το βραδυ κ τηη δευτερα εκλαιγα κ εγω μαζι του ομως..... ετσι επρπεπε να κανω!!!!!!στεναχωρηθηκα πολυ που τον ακουγα να κλαιει ετσι τοση ωρα, ομως πρεπει να εχεις υπομονη!!!!!!

τωρα απο χθες το βραδυ ειμαστε καλα μ'αυτο το θεματακι μας (λιγο πηγε να κλαψει κ μετα κοιμηυθηκε αμεσως)!!!!!!

μ'ολα αυτα δεν ειχα καθολου ορεξη να μπω!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω καλα ειμαι μονο που εχω αρκετες καουρες βρε κοριτσια κ ταση για εμμετο!!!!!!πω πω λετε να κρατησουν μεχρι το τελος αυτα?????? δεν θα το αντεξω!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

τα ειχα στην αρχη, κ τωρα παλι????!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααααααααααααααα μπηκαμε κ στον 7ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα παω να σας διαβασω κ επανερχομαι

φιλακμια πολλα σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA HLIANAKI!!!!!!!!!XAIROMAI POU PERASES OMORFA TO SK!!!!!!!!!!!

YPOMONH ME TON AGGELAKO...TOU ELEIPSE MALLON VRE GIAYTO SOU KANEI NAZIA!!!!!!!!

ANTE AGGELIKH MOU THA ERTHEI H MANOULA SOU KAI THA HREMISEIS LIGAKI...EGW EYTYXWS POU THN EXW EDW EINAI MEGALH VOITHEIA...DEN XERW TI THA EKANA AMA HMOUNA MONH...ETSI OPWS EXW VARINEI DEN MPORW NA KOUNITHW...KANW KAPOIA DOULEIA KAI ME PIANOUN PONAKIA KAI TRAVIGMATA STHN KOILIA XAMHLA!!!!!!!!!

YPOMONHHHHHHHHHHHH THA MPEIS KAI STON MHNA SOU!!!!!!!!!!!!!

EGW MPAINW STO MHNA MOU THN TRITH POU MAS ERXETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!DEN MPORW NA TO PISTEPSW RE KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να'μαι κ παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχουμε κ λεμε, λοιπον:

φωτεινη καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας κ με το καλο να ερθει το μωρακι σας να το κρατησετε στην αγκαλια σας!!!!!!!!!!!

τωρα για το θεμα καισαρικης κ εγω κ τα δυο παιδια μου με καισαρικη τα εχω γεννησει κ οταν ειχα ρωτησει τον γιατρο μου μου ειχε πει πως δεν κανουν φυσιολογικο τοκετο γιατι μπορει να υπαρξουν επιπλοκες!!!βεβαια αν εχουν περασει πολλα χρονια μπορεις να κανεις φ.τ. (ξερω περιπτωσεις).

ευη μου καταπληκτικο το δωματιακι!!!!!!!!!!!!!! μπραβο σου κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να ερθει η μικρουλα σου να το χαρει μαζι με τον χριστοφορινο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τιτινακι μου βιαζεται ο μπεμπης ε???

μαρακι μου φιλεναδιτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι κανεις κοπελα μουυυυυ???????????

τα παιδακια σου πως ειναι??????????????????

ο γιοκας στην κοιλιτσα???????????????

εσυ???????

πολυ γλυκουλα εισαι στη φωτο!!!!!!!!! :D:D

μυριαμακι μου πως εισαι γλυκια μου????????η κοιλιτσα???????

νιακι μου αν θυμαμαι καλα σημερα εχεις γιατρουλη??????με το καλο να δεις τα νινακια σου!!!!περιμενουμε τα νεακια σου!!!!!!!!!!

αγγελικουλα μου πως εισαι καλη μου????????οσο για καροτσι πρεπει να δεις ποιο σε βολευει.εγω πχ στην κορη μου ειχα παρει ενα καροτσι το οποιο ητανε μεγαλο κ το τιμονι γυρναγε μπρος πισω, το οποιο δεν με βολεψε καθολου!!!!ηταν ολοκλκηρη γκουμουτσα, δεν μπορουσα να το κουμανταρω με τιποτα!!!!!

ενω στον γιο μου ειχα παρει ενα της κικο, α αυτο που σου εβαλε φωτο η κισκα σε πορτοκαλι χρωμα κ με εχει καταβολεψει!!!πολυ ελαφρυ κ ευκολοκινητο καροτσι!!!!!!!

νασιουλα μου φιλεναδα μουυυυυυυυυυυυ που εισαι??????????????? πως εισαι κοπελα μου??????????????????

τα κοριτσακια σου, το μαρακι, η μπεπουλα στην κοιλιτσα πως ειναι?????????????????

*τιτινακι μου μπαινεις στο μηνα σου????????/πω πω περασε ο καιρος βρε κοριτσι μου!!!!!!!!μπραβο!!!!αντε με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου τον μικρο σου πριγκιπα!!!!!!!

φηλαδη ανα πασα στιγμη μπορει να βγει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ τι καλα!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...