Μετάβαση σε περιεχόμενο

αχ αυτά τα κιλά Νο2...


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 598
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!! Η μάνα μου υπάρχει απλά για να μου σπάει τα νεύρα και να μου δυσκολεύει τη ζωή μου... Επειδή τώρα διαβάζω και ενημερώνομαι συνέχεια και διαφωνώ σχεδόν σε όλα όσα μου λέει, αποφάσισε ότι είμαι υστερική, ιδιότροπη και παράξενη και κλασικά "εσείς τι πάθατε που σας μεγαλώσαμε έτσι;". Τα νεύρα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε, εννοείται ότι, ό,τι χρειάζομαι το ρωτάω εδώ στο μάμμυ!

Εγώ πάντα ονειρεύομουν τη στιγμή που θα γεννούσα, ενώ δεν ήθελα ιδιαίτερα να κάνω παιδί!!! Τώρα αγχώνομαι λίγο και με τη σκέψη της γέννας, μήπως χρειαστεί τελικά καισαρική. Κυρίως αυτό με φρικάρει πιο πολύ. Επισκληρίδιο δε θέλω να κάνω ούτως ή άλλως, όπως κι αν γεννήσω, και νομίζω ότι εδώ δεν κάνουν καισαρική με επισκληρίδιο, μόνο με ολική, και θα δω το παιδί μου τελευταία απ' όλους. Βέβαια, δε σημαίνει ότι θα χρειαστεί καισαρική, απλά μου έχει κολλήσει, γιατί πλέον οι γιατροί την κάνουν για ψύλλου πήδημα...

Τέλος πάντων, μακάρι να πάνε όλα καλά...

Όσο για τις σοκολατίτσες, μπορείς να κρατηθείς και να μη φας! Εγώ όταν έκανα διατροφή, έπαιρνε ο άντρας μου πίτσα και ούτε που γύριζα να την κοιτάξω! Αλλά πρέπει να μιλήσεις με τον άντρα σου να μη σε βάζει σε πειρασμό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τελευταια φορα ειπε για αλλη μια φορα!!!δεν θα φαω ομως.

ασε για μανα και εγω στο club και για πεθερα μπορω να σου πω ...καμμενη αλλα τι να κανουμε ...υπαρχουν!!!

επισκληρηδιο και εγω δεν ηθελα και το ειχα δηλωση αλλα εκεινη την ωρα απο τους πονους δεν επικοινωνουσα.πεφταν και οι σφυγμοι του μικρου (πραγμα που μου ειπαν ολες οι αγορομανες οτι συνεβει και σε κεινες) και φοβηθηκε ο γιατρος οτι παμε για καισαρικη και δεν την γλιτωσα την ενεσουλα.δεν ξερω πως το βοιωσαν οι αλλες ετοιμογεννες ..εμενα δεν μου αρεσε ΑΛΛΑ την ανακουφιση που νιωθεις εκεινη την ωρα δεν μπορω να στην περιγραψω.αλλο πραγμα!

ομως περα απο τις πλακες, αυτο που λενε σκεψου θετικα καντο.να σκεφτεσαι οτι θα γεννησεις φυσιολογικα και θα το κανεις.η μαια μου ελεγε μεχρι και ποια μερα θελουμε να γεννησουμε να το σκεφτουμε και ετσι και εγινε με μενα!!απιστευτο!!??ειπα μου αρεσουν οι Τεταρτες, κοιταξα το ημερολογιο μου και ανακοινωσα οτι θελω στις 7 του μηνα.Ω ναι..Τεταρτη 7 του μηνα γεννησα.τι λες τωρα???η δυναμη της σκεψης ειναι πολυ μεγαλη....σκεψου λοιπον ομορφα πραγματα.αυτα που θες και δεν ξερεις..μπορει και να γινουν!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ από πεθερά δεν είμαι πολύ καμένη, γιατί μένει μακριά, οπότε τη βλέπω κατά μέσο όρο μία φορά το χρόνο και αν! Αν έμενε κοντά, όμως, θα ήμουν όχι καμένη, τσουρουφλισμένη!!!

Όντως, από πολλές αγορομάνες το έχω ακούσει αυτό με τους παλμούς. Τελικά έκανες καισαρική ή όχι;

Το να σκεφτώ μια μέρα που θέλω να γεννήσω μου είναι αδύνατον!!! Αν υπάρχει κάποια μέρα είναι η εντεκάτη Νοεμβρίου, γιατί είναι 11/11/2011!!!!!!!! Αλλά ας έρθει όποτε θέλει και δεν πειράζει για την ημερομηνία! Είδα κι ένας μαθητής μου που γεννήθηκε στις 8/8/88 και είναι φοβερά άτυχος ο κακομοίρης...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τυχερουλα!!!μια φορα τοο χρονο ε???αχ δε ξερεις τι χανεις!!χαχαχα!!!

τι να πω αυτο για τους παλμους το εμαθα και εγω εκ των υστερων.ειχα αγχωθει παρα πολυ και συνηδητοποιησα εκεινη την ωρα μεσα στον πανικο οτι αν συνεχισω ετσι θα κανω κακο στο μωρο μου.αυτο ηταν,το εβαλα καλα στο μυαλο μου , ηρεμησα και ηρεμησε και εκεινο. γεννησα φυσιολογικα.3.250 ο κυριος και χωρις ραμματα εγω παρακαλω.εχεις μαια?παιζει τον βασικοτερο ρολο εκεινη την ωρα.και φυσικα για να σε καθοδηγηση και μετα.πως θα κανετε μπανακι,αλλαγμα,θηλασμο κ οτι θες!εγω ειχα και τον αντρα μου μεσα.απο την αρχη ως το τελος.συγκλονιστηκη εμπειρια κ για εκεινον!

11/11/2011 ουαου!!και στις 11 το πρωι???οτι θες εσυ σκεψου το και προγραμματισε το σωμα σου οτι τοτε θα σαι ετοιμη!

δασκαλα εισαι?εγω αμα σου πω οτι εχω τελειωσει καιι ψυχολογια (ορκιστηκα οταν γεννησα!!) και παρολα αυτα τις τρωω και εγω τις φρικες μου οπως βλεπεις ε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαία δεν έχω, είναι ο γιατρός μου μαιευτήρας, οπότε δεν ξέρω αν φέρνει και μαία. Δεν έχω ιδέα να σου πω την αλήθεια... Πάντως, απ' όσο έχω δει, στην κλινική οι νοσοκόμες βοηθούν πάρα πολύ τις λεχώνες. Τους δείχνουν τα πάντα, άλλαγμα, ντύσιμο των μωρών, μπανάκι, τάισμα. Δεν ξέρω αν κάποια από αυτές είναι και μαία, ίσως να είναι. Θα τα μάθω όλα εν καιρώ!

Στη μέση εκπαίδευση είμαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια χαρα!

οσο για μαια εσυ οπως αισθανεσαι.εγω ηθελα να την γνωρισω απο πριν για να νιωθω οικια και σιγουρια εκεινη την ωρα. επισης καναμε και μαθηματα τοκετου,ανασουλες!αλλα οπως ειπα εσυ θες.σιγουρα μετα στην πραξη θα γινεις ξεφτερη!!

αννα μαρια μου καπου εδω θα παω να τεμπελιασω και εγω.μαζεψε υπνο και δυναμεις και εσυ ε??

καλο βραδυ , χαρηκα που τα ειπαμε

θα πιω τσαγακι τωρα. ειδες θεα ειμαι...αντισταθηκα στο γλυκο!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια

καλε τι μεσονυχτια συζητηση πιασατε;;;και ποια τρωει σοκολατες μεσα στην νυχτα ποια θα μαλωσω;;;; :o:o:lol::lol:

Αλινα μηπως δεν πρεπει να αδυνατισεις απο τα λεγομενα σου μαλλον ο αντρουλης σου σε θελει με παισιματακια και σε ταιζει συνεχεια δεν εξηγηται διαφορετικα

οσο γιαυτο για τους σφυγμους που λετε πρωτη φορα το ακουω,τρια αγορια γεννησα δεν μου ετυχε κατι τετοιο ουτε και το εχω ακουσει απο φιλες που εχουν αγορια,εγω και τα τρια μου αγορακια τα γεννησα χωρις επισκληριδιο και γεννησα πολυ καλα σε ολα,ουτε μαια ειχα απο πριν απλα οποια ειχε βαρδια στην κλινικη μονο τον γιατρο μου,ουτε και ζητησα βοηθεια απο κανεναν μου βγηκαν ολα αυθορμητα σαν να τα ηξερα,δεν ξερω αλλα πιστευω οτι ολες οι γυναικες εχουμε μητρικο ενστικτο και να μην αγχωνεσαι Αννα Μαρια εισαι ικανοτατη και θα τα καταφερεις ολα τελεια θα δεις,λογικο ειναι τον πρωτο καιρο να παιρνεις πολλα τηλεφωνα τον παιδιατρο σου οπως καναμε ολες μας εξαλλου αλλα με τον καιρο θα μαθει ο ενας στον αλλο πολλα πραγματα θα δεις να εισαι ηρεμη και να πιστευεις στον εαυτο σου και ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις μια υπεροχη μανουλα

να σας γραψω και τα χθεσινα μου

πρωι:γαλα με δημητριακα

δεκατιανο:καφες με ενα μπισκοτο

μεσημερι:πενες με ενα μπουτακι κοκκινιστο κοτοπουλο,αγγουροντοματα,παντζαρι

απογευμα:καφες με ενα μπισκοτο,δυο σειτες σοκολατα

βραδυ:ενα γιαουρτι με δημητριακα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειδες κατερινα αυπνιες που ειχαμε???τα ειπαμε ολα νομιζω!!χαχα καλημερααααααααααα!!!βλεπω και εσυ με την σοκολατιτσα εχεις μια αδυναμια κατερινακι και καλα κανεις.εγω χτες αρνηθηκα μωρε μην μαλωνεις...σνιφ σνιφ!!η αληθεια ειναι οτι του αρεσω τσιπουτη αλλα εμενα οχι!!μεχρι και στην τραπεζα μου δωσανε σειρα γιατι νομιζαν οτι ειμαι εγκυος.που να ξεραν!!!και φυσικα δεν ειπα τιποτα!!!προχωρησα στο ταμειο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίνα, με πέθανες με αυτό με τη σειρά στην τράπεζα!!!!!!!!!!!! Εμένα πάντως μια μέρα που πήγα δε μου έδωσε κανείς σειρά, καθόμουν όρθια και περίμενα... :(

Κατερίνα, μακάρι να τα καταφέρω. Λογικό είναι να αγχώνομαι νομίζω... Για τους παλμούς το έχω ακούσει από αρκετές αγορομάνες, αλλά δε νομίζω να συμβαίνει σε όλα τα αγοράκια.

Λοιπόν, γράφω τα χτεσινά μου:

Πρωινό: Ένα νες σκέτο χωρίς γάλα και ένα τοστ με μαύρο ψωμί και τυρί.

Δεκατιανό: Ένα εκλαιράκι-μπουκιά.

Μεσημεριανό: Ένάμιση πιάτο κοτόσουπα αβγολέμονο, ένα κομμάτι από στήθος βραστού κοτόπουλου και βραστή σαλάτα (δύο καρότα-ένα κρεμμύδι) με λαδολέμονο.

Απογευματινό: Λίγο γλυκό σταφύλι.

Βραδινό: Ένα μπολ σούπα.

Μία φέτα χωριάτικο ψωμί με βιτάμ και τυρί.

Ένα ποτήρι γάλα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι ξεχασα να σου πω, αυτο περι σφιγμων που λεγαμε πολυ πιθανο και γω να μην ηξερα καν οτι ειχε συμβει αν δεν ηταν ο αντρας μου μεσα.φυσικα και δεν μου το ειπε κανεις να μην με αγχωσει.ο αντρας μου ειδε τον γιατρο να τρεχει στους διαδρομους και να ψαχνει τον αναισθησιολογο για επισκληριδιο, (φοβουμενος οτι θα παμε για καισαρικη).εννοειται βεβαια οτι δεν ειναι και στανταρακι!!απλα το εχω ακουσει απο παρα πολλες αγορο-μανουλες που τους ειπα οτι μου συνεβει.οσο για την επισκληριδιο πιστεψεμε απο τα πρωτα πραγματα που ειπα στον γιατρο απο την ημερα συλληψης εως και το τελος ηταν οτι δεν θελω ενεσουλα ουτε και καισαρικη.αλλα εκεινη την ωρα δεν σου δινονται επιλογες. εμπιστευεσαι τον γιατρουλη σου.και οτι και να μου ζηταγε θα το εκανα για να εξασφαλισω ενα υγιες παιδακι και φυσικα να ειμαι και εγω καλα!!τον λατρευω και αυτον και την μαια μου!!!!ζησαμε παρεα τις πιο ομορφες ωρες της ζωης μας!μας βοηθησαν παρα πολυ!!!

αννα μαρια ασε...ρεντικολο εγινα!!!με ρωταγε τι παιδακι εχεις, σε ποιο μηνα εισαι κλπ.τι να πω και εγω???ολοι με κοιτουσαν καταματα και φωναζαν καλη λευτερια!!!!

ααααα τους ατιμους!!κανεις δεν εδωσε σειρα ε??φτου τους!!!οχι εγω ευτηχως ειχα να το λεω πως ολοι με αντιμετωπιζαν πριν και μετα!!χαχαχα!!!μεχρι και στο σουπερ μαρκετ οταν πηγαινα να παρω ψαρακι να φαω με διωχναν.

μμμμμ κοτοσουπιτσα εφαγες???αντε να γινει και το δικο μου φαγακι...πεινασα!!!τι περιεργο ε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι εγω το ειχα αυτο το προβλημα Αννα Μαρια,ισως επειδη δεν ειχα και μεγαλες κοιλιες δεν φαινομουνα και πολυ εγκυος :lol::lol: δεν μου εδιναν ποτε προτεραιοτητα και συνηθως εκανα φασαρια,και οταν τυχαινα να δω καποια αλλη εγκυο παλι εκανα φασαρια για να της δωσουν προτεραιοτητα πολυ γαιδουρια παντως δεν υπαρχει φιλοτιμο........

Αννα Μαρια να εισαι σιγουρη για τον εαυτο σου να ακολουθεις το ενστικτο σου και οχι αυτο που θα σου λενε οι αλλοι,ακομα και στο θηλασμο να μην ακολουθεις προγραμμα οπως θα σου πουν απο την κλινικη καθε δεκαλεπτο και τετοιες βλακειες να κανεις οτι νομιζεις εσυ καλυτερο και θα δεις που ολα θα πανε καλα,κι εμεις θα ειμαστε εδω για οτι απορια θα εχεις στην αρχη!!!!μια χαρα τα πηγες χθες και εβαλες πολυ λιγα κιλα απο οτι ειδα καπου το εγραψες,εσυ θα επανερθεις αμεσως με το που θα γυρισεις απο την κλινικη θα εισαι μοντελακι!!!!

Αλινα τον μικρο σου Δημητρη τον λενε;;;και τον δικο μου μικρο και βλεπω σε λιγες μερες εχετε γενεθλια θα κανετε παρτυ;;και ο δικος μου ειναι 28/12 κοντα ειναι,και εγω το ιδιο δεν ηθελα ουτε επισκληριδιο αλλα ουτε και καισαρικη, βεβαια προηγειται το καλο του παιδιου πανω απο ολα και ολα τα αλλα γινονται,ξεχνας και τους πονους μια χαρα,πολυ θα ηθελα να ξαναζησω την εμπειρια της γεννας παντως αχετα με τον πονο ηταν απο τις πιο τελειες στιγμες της ζωης μου!!!!κυρια μου δεν μας ειπες τι εφαγες χθες ομως :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι Δημητρακης και ο δικος μου!!Αχ πεφτουν τα γενεθλιακια κοντα με την γιορτουλα μας αλλα δεν πειραζει.ο Δημητρακης σου Αιγωκερακι ειναι?να τα χαιρομαστε τα κουκλακια μας!!!Την παρασκευη θα ερθουν γιαγιαδες και προγιαγιαδες να κοψουμε τουρτιτσα και την κυριακη θα κανουμε το πρωτο μας παιδικο παρτυ!!!εχουμε καλεσει και μια κοπελα που ψυχαγωγει τα μικρα ντυμενη με στολη.θα σας πω εντυπωσεις εννοειται!ελπιζω μονο να ερθουν παιδακια γιατι τριγυρνει ηδη γριπη (την οποια φυσικα και την περασαμε)!!

Χριστε μου διαβαζεις και κατι πραγματα ομως εδω ρε κοριτσια και μαυριζει η ψυχη σου...διαβασατε την ειδηση με το μωρακι 25ημερων που το βρηκε η μανουλα του στην κουνια??αυτο ηταν το αγχος μου και ειναι ακομα και σημερα με τον δικο μου.λογω παλινδρομησης αλλα ακομα ανυσηχω!τεσπα ας ειναι καλα τα παιδακια μας και εμεις για να τα φροντιζουμε!

κατερινακι εγραψα χτες το βραδυ τι μασαμπουκωσα!!!σχετικα καλα, βεβαια οχι σαν εσας αλλα ξεκινησα προσπαθεια.ηδη αρνηθηκα 2 φορες σε γλυκο που μου προσφερε ο αντρας μου.διαβασεεκεινος και αυτο που ειχα γραψει νωριτερα (οτι με θελει τσιπουτη!!) και γελαγε!!αληθεια λεει ειναι!!

με την κουβεντα χτες με την αννα-μαρια νοσταλγησα και εγω τις στιγμες μας τις πρωτες με τον μιμητρακο μας και ειχαμε προβολη με στιγμες στο μαιευτηριο και μετα που ηρθαμε σπιτι, κλαιγαμε με τον αντρα μου!!!μηπως να κανουμε και μια προβολη την παρασκευη με την υπολοιπη οικογενεια??χμμμ για να δουμε!!

Λοιπον κρατατε και για μενα σημειωσεις παρακαλω....

1.64 με 78κιλα, στοχος ... κατι που να ξεκιναει απο 5!!!!!ας ειναι και 59!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ασχετα ετσι για να χαζολογησουμε!!!

Οταν τα παιδιά ζωγραφίζουν τις μητέρες τους:

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/23 ... eres-tous/

Τα έπιπλα... αλλιώς:

http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/23 ... la-allios/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίνα, με φρίκαρες μ' αυτό που έγραψες για το μωράκι... Είναι ο μεγάλος μου φόβος, το Σύνδρομο Αιφνιδίου Θανάτου Βρέφους...

Τέλος πάντων, μακριά από μας...

Ωραία τα λινκ που μας έβαλες!

Κι εμάς τα γενέθλια του μικρού θα πέφτουν κοντά στη γιορτή του, μη σας πω και μαζί!!! :lol: Καλύτερα, θα τη βγάζουμε με ένα δώρο! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μακρυα απο εμας οπως το πες!!!!

Αλλα μια που θελουμε να ναι μακρυα μια συμβουλη Αννα -Μαρια μου... να παρεις σφηνα (για να την κρατα στη σωστη σταση στο κρεββατακι της) να την εχεις οταν με το καλο γυρισεις απ το νοσοκομειο σπιτι και να την εχεις τη μικρη κοντα σου στο δωματιο σας μεχρι οσο εσυ κρινεις οτι σε χρειαζεται.

ααααα και την ημερα που θα πας με το καλο για γεννα την ταυτοτητα στο χερι.εμενα νομιζω μου ζητησαν και πιστοποιητικο γαμου. παρε και καλου κακου επιθεματα στηθους γιατι εγω πλυμμηρισα μεχρι να φτασω σπιτι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλίνα, μου είπαν ότι τώρα οι παιδίατροι λένε ότι είναι καλύτερο χωρίς σφήνα. Ουφ, κάθε τρεις και λίγο βγάζουν και νέο πράγμα που αναιρεί τα παλιά...

Α! Και δεν έχω μικρή, μικρό έχω βρε!!!

Για τη γέννα δεν ξέρω τι χαρτιά χρειάζονται εδώ στην Κύπρο, πρέπει να ρωτήσω, όμως. Εννοείται ότι, όποτε πηγαίνω στο γιατρό μου, ξεχνώ όλα όσα ήθελα να τον ρωτήσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι μωρε σορυ!!τον Ανδρεα!!!μην με παρεξηγεις με τον μικρο εδω να με τραβολαγαει απορω και για οσα καταφερνω και γραφω!!!Σοβαρα?αναιρεσαν την σφηνα??κι ολας????ναι αλλα στο πλαι θελουν να τα βαζουμε ή το αλλαξαν και αυτο??!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να σου πω... Νομίζω ότι τώρα λένε ανάσκελα. Για να δούμε, θα μου πουν στο μαιευτήριο φαντάζομαι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανασκελα????μπαααααα να μας ενημερωσεις ή καποια αλλη φρεσκια μανουλα πλιζζζζζ

λοιπον ενημερωνω για τα σημερινα μου και παω να ταϊσω μιμητρακο και να ξεραθω!!

πρωϊ:καφε + τοστ με τυρι

μεσημερι: σελινατο (πρωτη φορα το εκανα απιστευτο!!!!αξιζει δοκιμαστε το www.argiro.gr search Σελινάτο χοιρινό µε λεµόνι) + αγγουρι + φετα +λιγες πατατουλες τηγανιτες

απογευμα:καφες

προ βραδυνου: γιαουρτι +δημητριακα +μηλο

βραδυνο: λιγο τραχανα (ποναει ο λαιμος ακομα!!) με φετα φυσικα

καληνυχτα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια.Τα χθεσινα μου

πρωινο

1 ψωμακι ολικης με βιταμ και φετα, 1 φλυτζ γαλα

δεκατιανο

1 μπανανα

μεσημεριανο

1 σουβλακι κοτοπουλο σκετο με μακαρονια ,σαλατα,1 φετα ψωμι

ενδιαμεσο

1 ροδακινο

βραδινο

1 σουβλακι κοτοπουλο με σαλατα και 1 φετα ψωμι

προ υπνου

1 φλυτζ γαλα με δημητριακα ολικης

αυτο για το σφηνακι θα με ενδιεφερε κι εμενα να μαθω αν κανει.Βασικα βρικα ενα αλλο σε ενα μαγαζι που εχει σφηνακι μπρος -πισω και μπαινει το μωρο ενδιαμεσα και το κραταει!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μην σκοτιζεται τα μυαλα σας εγω απο πειρα πιστευω οτι το μωρο ειναι καλυτερα στο πλαι,αν βγαλει γαλα φευγει,αν το εχεις ανασκελα και βγαλει γαλα θα πνιγει δεν μπορω να τις καταλαβω αυτες τς θεωριες και το οτι τις αλλαζουν συνεχεια,στην αρχη ολες οι μανουλες φοβομαστε παντως εγω και τα τρια τα ειχα στο πλαι και καθε φορα που τρωγανε τους αλλαζα πλευρο μετα και εβαζα πισω απο την πλατουλα μια κουβερτουλα για να μην υπαρχει φοβος να γυρνανε,δεν ξερω τι να πω

Αναστασια,Κατερινα με λενε,μια χαρα τα πηγες και σημερα μπραβο!!!

Αλινα μια χαρα το μενου σου σημερα μονο τις ποσοτητες να προσεχεις,εγω τον καιρο που εχασα τα κιλα μετρουσα το μεσημεριανο μου με φλυτζ.του τσαγιου αυτο με βοηθησε εκλεισε το στομαχι μου και σε λιγες μερες χορταινα με λιγοτερο φαγητο

Αννα Μαρια περιμενουμε και τα δικα σου!!

και τα δικα μου

πρωι:γαλα με δημητριακα

δεκατιανο:καφες με ενα μπισκοτο

μεσημερι:χοιρινο κοτσι με λιγες πατατες αντιναχτες,σαλατα λαχανο-καροτο

απογευμα:καφες,μια σειρα σοκολατα,ενα μπισκοτο

βραδυ:γιαουρτι με δημητριακα

Βαρβαρουλα που εξαφανιστηκες παλι;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα, κι εγώ νομίζω ότι το πιο λογικό είναι το πλάι. Μια κοπέλα μου έλεγε ότι τώρα λένε ανάσκελα οι γιατροί, γιατί αν βγάλει γάλα θα προσπαθήσει να γυρίσει... Λίγο διαστημικό μου φαίνεται... Να δούμε τι θα πει ο παιδίατρος.

Α, στον παιδίατρο πρέπει να πάω από τώρα, ή θα μου τα πει όλα στο μαιευτήριο;

Τα δικά μου αύριο θα τα γράψω, όπως πάντα!

Τις πατάτες αντιναχτές πώς τις κάνεις; Είναι κυπριακό πιάτο (και κυπριακή εκπομπή στο στυλ του Α.Μ.Α.Ν.!!!).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

geia sas

kalos irthes elina kai anastasia.

kalos irtha kai go pali

arxisa to fai pali giayto xathika

prin ligo efaga krepa opote as mh po ti efaga tis 3 teleytaies meres...

valte moy xeri kai podi mazi..

fovamai na zygisto.

afta me emena..

oso gia to sfhnaki lene pos einai epikyndino.

kai go opos h katerina evaza to moro plai kai piso toy mia koyberta kai kathe poy ton taiza k meta ton koimiza toy allaza pleyro..

ante good night apo mena

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απο τις συνταγες τις παρεας τις ειδα και εγιναν πολυ νοστιμες πολυ μου αρεσαν,αυη τη συνταγη εκανα δες: http://www.sintagespareas.gr/sintages/p ... tarda.html ,πως θα γυρισει το γαλα θα πνιγει το μωρο πλακα μας κανει,ενω στο πλαι το γαλα βγαινει εξω,καλα ειναι να εχεις καποιον παιδιατρο στα υποψιν και αν θες μπορεις να πας για γνωριμια δεν νομιζω να σου δωσει συμβουλες απο τωρα μετα θα σου τα πει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...