Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Marietta gelasa polu me to sxolio sou peri filoksenias, den xriazete na me filokseniseis vre gia na sou xarizw tis politimes simvoules mou (eimai kai psonara mou fenete) Oti theleis edw o ntoktor Freoud sthn diathesh sou..

Elpizw na katalavate gia pion ntoktor milaw mias kai h orthografia mou opos panta einai apsegadiasth :lol::lol::lol:

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ευη κι εγω ετσι νομιζω οτι με βλεπει:σαν αντιζηλο,σαν τον ανθρωπο που της εκλεψε τον γιο της..με την νυφη της εχουν αλλη σχεση,η νυφη μπηκε στην οικογενεια οταν ηταν 15 χρονων,παντρευτηκε τον γιο της,εκαναν παιδια και απο ο,τι μου εχει πει η κοπελα η κυρια στην αρχη τους εκανε λιγο μανταρα,πηρε κι εκεινη το παιδι της και πηγε στην μαμα της κι ο αντρας της,ο αδελφος του Μανου τους εβαλε στην θεση τους ολους και δεν ξανα ανακατευτηκε...τωρα ειναι κολλητες και πιστευε οτι κι εγω θα γινω κολλητη της..μα δε γινεται εκ των πραγματων κατι τετοιο,οσο καλες να ειναι οι σχεσεις νυφης πεθερας..κανω λαθος;αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η κουνιαδα μου εχει πιο καλες σχεσεις με την πεθερα αντι με την μαμα της..κουλο δεν ειναι;

για αυτο σας λεω κοριτσια:μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!! και σαν να μην εφταναν ολα αυτα,μενουμε και κοντα....κι αυτο απο μαλακια μου που δεχτηκα να μεινουμε Φαληρο επειδη μας βολευε με τις δουλειες μας....ειμαι κι εγω...

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για τις συμβουλες και την παρεα σας!!ειστε πολυτιμες!!

λεω να παω να την πεσω...οχι στον Μανο αλλα στο κρεββατι μου...

και παλι ευχαριστω για αποψε!!

τα λεμε αυριο!!

φιλια!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρες μου αποχωρώ γιατί κουτουλάω...

Ο Φίλιππος θα ξυπνήσει σε καμιά ώρα, τουλάχιστον να προλάβω να ισιώσω λιγουλάκι! :lol:

Πολύ χάρηκα που τα είπαμε απόψε...

Ευάκι κανόνισε να'ρθεις, θα γίνει τρελό γλέντι! Κι όσον αφορά τη μανούλα σου, όπως είπαμε, μίλα να μην τα κρατάς μέσα σου κι από κει και πέρα, ο άντρας σου, τα παιδιά σου και τέλος..

Μαριετάκι μη στεναχωριέσαι κούκλα μου, κάνε την πίκρα σου πείσμα και "πάτα τη γάτα"!

Αφού είσαστε καλά μεταξύ σας, πρέπει να βρεις τρόπο να εδραιώσεις τη θέση σου και να προσανατολιστεί ο Μάνος προς τα σένα κι όχι προς τη μάνα του! Καιρός να απογαλακτιστεί ο μπέμπης!!

Μα πως τα λέω νυχτιάτικα... μαζεψτε με!! :lol::lol:

Τώρα είδα αυτά που έγραψες.. μήπως "βρίσκει και κάνει"; Μήπως να αγριέψεις και συ λίγο για να καταλάβει ότι δεν είσαι του χεριού της και πως πρέπει να σε υπολογίζει;;

Με τη συνυφάδα σου τι σχέση έχεις;; Τι σου λέει για την πεθερά σας;;

Δημοσίευση

Ti kolites more edw me thn mana mas den mporoume na eimaste kolites..

Kala einai na iparxei mia apostash nomizw giati kapies fores den mporeis na eisai antikimenikos an exei na kanei me siggenoi...Emena as poume h nufh mou me exei ferei poles fores se amixania giati nomizei pws eimai h kolith ths kai mou leei pragmata gia ton aderfo mou pou egw den thelw na parw thesh..

An htan ontos mia filh mou tha ths elega ksekathara thn gnomh mou alla twra kai adiko na exei o aderfos mou den tha riksw egw ladi sthn fwtia..

Δημοσίευση

καλημερες κοριτσια!!!!

πωπω τι ωρα πηγατε για υπνο καλε????εγω ειπα οτι παω για υπνο αλλα μετα απο τις συζητησεις κατεληξα να κανω ντοινκ ντοινκ!!!!! :oops::oops:

η μικρη ολη νυχτα στο ποδι με ειχε!!!ελεος ποτε θα σταματησει αυτο!!!

αχ να πω οτι εχω πεθερα μαλαμα???η θα με δειρετε?? :lol:

Δημοσίευση
καλημερες κοριτσια!!!!

πωπω τι ωρα πηγατε για υπνο καλε????εγω ειπα οτι παω για υπνο αλλα μετα απο τις συζητησεις κατεληξα να κανω ντοινκ ντοινκ!!!!! :oops::oops:

Ρεββεκα καλημερα!!

θα ειμαι η πρωτη που θα σε δειρει!!! :lol::lol:

τι εγινε παλι με το κοριτσακι;πιπιλα της βαζεις ή το στηθος παιζει τον ρολο της πιπιλας;

μηπως ειναι και δοντακια;καμια φορα ειναι και ονειρα που βλεπουν,ο δικος μου σημερα τα ξημερωματα εκλαιγε στον υπνο του με αναφιλητα :shock::shock: τον πηρα με κλειστα ματακια που ηταν αγκαλιτσα,τον νανουρισα,τον χαιδεψα και ηρεμησε...τι να βλεπουν αραγε;την πεθερα!!!! :evil:

Δημοσίευση

Kalhmera, kalhmeraaaaaa.......

Vlepw kapies (onoma den leme) perasan kala exthes to vradi eee, xixixixixi :lol::lol:

Ante na gelasei kai to xilaki tou anthrwpou epitelous....

Exei dikio h Marietta ola ta parakato mporei na paizoun pou exete agripnia tis nuxtes..

Egw koimithika san poulaki alla den xortasa upno kai twra pou tha koimithei o mikros exw na kanw merikes doulitses opote paei gia shmera h ksekourash...

Sas afinw giati o mikros alonizei kai prepei na ton kinigaw...

Δημοσίευση
καλημερες κοριτσια!!!!

Καλημέρα!!!

Το ξενυχτήσαμε χτες... ευτυχώς ο Φίλιππος ξύπνησε μόνο μια φορά, κατά τις 5 και μετά το πρωί πάλι..

Ρεββεκάκι μπράβο κούκλα μου, εσύ τον γλίτωσες τον Ασκητή!! :lol::lol::lol:

Ευάκι πρέπει να ανασκουμπωθούμε!! :lol:

Ρεββέκα είσαι τυχερή που έχεις καλή πεθερά.

Κι εμένα η πεθερά μου ήταν πολύ καλή γυναίκα, δυστυχώς την χάσαμε πριν 4 χρόνια.. :(

Μαριέττα έκλαιγε το πουλάκι μου; Δόντια, όνειρα, ζέστη.. δε θέλει και πολύ για να ξυπνάνε τα καημενούλια μας..

Ο δικός μου δεν κρατάει πιπίλα. Τη μασουλάει σαν μασητικό και την πετάει.

Τα παιδιά που θηλάζουν έχουν το στήθος και για πιπίλα και να σου πω την αλήθεια είναι μεγάλη ευκολία γιατί συνήθως αποκοιμιέται αμέσως. Όσες φορές προσπάθησα να τον ηρεμήσω αλλιώς, αγκαλιά, χάδια κλπ, δεν κοιμόταν με τίποτα. Μόλις τον βάλω στο στήθος, σε 5-10 λεπτά μου'χει γυρίσει και την πλάτη! :lol:

Δημοσίευση

καλε δεν τον γλιτωνω τοσο ευκολα τον ασκητη!!κατσε να δουμε ποτε ξανα θα συμβει χιχιχιχι!!!

κριμα crazy οι καλοι ανθρωποι παντα φευγουν πρωτοι!!!εμενα η δικια μου ειναι σαν αορατη οταν ερχετε σπιτι!!εχει απλα και μονο το ρολο της γιαγιας!!!και μιας καλης τουρκαλας φιλης για μενα!!!ευτηχως ο τζεμ εμοιασε σε αυτη και οχι στον μπαμπα του!!!

εμενα η μικρη εχει το στηθος για πιπιλα,κοιμαται αμεσως,αν δεν πιπιλισει στηθος με τιποτα,και το βραδυ που ξυπναει νομιζω ειναι η αναγκη για επαφημεχουν συνηθισει βλεπεις,δεν πινει γαλα απλα νανουριζετε....υπομονη...η αληθεια ειναι οτι σερι 3 ωρες δεν εχω κοιμηθει απο τοτε που γενησσα...

Δημοσίευση

Oufff o mikros koimate, to fagito mou psinete kai egw edw kolimenh...

Anti na paw na siderwsw kanena rouxo erxome kai kolaw edw...

Rebbeka xara sto kouragio sou tosous mhnes xoris upno, egw tha eixa paradosei ta opla nomizw.

Mpravo sas kai sths duo pou antexete akomi kai den exete dosei mpoukali, pantos opios efivre thn pipila htan sofos anthrwpos telika, einai sotiria otan ksipnaei kai klaiei mesa sthn nuxta kapies vradies..

Koritsia na sas rotisw kati, prepei na trone kreas ta mwra mas kathe mera???? Exw mosxari sthn katapsiksh kai thelw na to magirepsw gia avrio alla epidi theloume na pame kai sthn eklhsia to proi den tha prolavw na vrasw to kreas kai meta na figoume katefthian gia to xwrio kai skeftika na tou kanw mia xortosoupa mono alla fovame mipos kai den to faei :roll::roll:

Δημοσίευση

Ευη κανε του χορτοσουπα και βαλε μαλλον μπολικη πατατουλα για να τον "πιασει"...εγω του δινω δυο μερες μοσχαρι,δυο κοτοπουλο μαζι με λαχανικα...

απο το πρωι εχω μπει και τωρα βρηκα χρονο να σας διαβασω..μαγειρευω,πλενω,σιδερωνω,νταντευω..

ο μικρος το πρωι ειχε υποθερμια γαμωτο 35,6...φοβηθηκα,αλλα τωρα εχει 36,7...μαλλον καλα ειμαστε, ε;;;;

Ρεββεκα μπραβο και παλι μπραβο..τωρα που μπαινεις σε μια σειρα,μη το αφηνεις το σπορ!! κριμα ειναι :lol::lol::lol:

ειναι που θηλαζεις να επινες και κανενα ποτακι να ερθεις στο τσακιρ κεφι βρε αδελφε!!!

Οσον αφορα την πιπιλα Ευη ποσες φορες την μακαριζω δε λεγεται!! να ειναι καλα ολες οι πιπιλες του κοσμου φωναζω και ξανα φωναζω!!!

Δημοσίευση

Χορτόσουπα σκέτη θα την φάει ή θα σου μείνει νηστικός; Ο δικός μου δεν έφαγε καθόλου το σκέτο λαχανικό, μια-δυο μέρες που του έδωσα ζήτημα να έφαγε 5 κουταλιές και μετά τον ξεκίνησα μοσχαράκι.

Γιατί δεν του το μαγειρεύεις από απόψε να'ναι έτοιμο;

Τότε που πήγαμε Εύβοια το μαγείρεψα από την προηγούμενη μέρα, μπήκε στο ψυγείο και την άλλη μέρα το έβαλα σε ισοθερμικό τσαντάκι μαζί με παγοκύστη. Δεν έπαθε τίποτα, μια χαρά δροσερό διατηρήθηκε.

Μαριέττα κι εγώ από το πρωί μια από τα ίδια με σένα..

Με τι μετράς τη θερμοκρασία του; Ηλεκτρονικό; Αυτιού;;

Αλήθεια κορίτσια, τι θερμόμετρα έχετε; Έχω αυτό της μασχάλης, ψηφιακό, αλλά θέλω να πάρω ένα (αχρείαστο να'ναι) απ' αυτά που μετράνε γρήγορα (με υπέρυθρες, αυτιού κλπ) αλλά δεν ξέρω τι να πάρω. Για πείτε γνώμες..

Δημοσίευση

μα να εχει κοιμηθει 3 φορες απο το πρωι και να μην μπορω να κλεισω ματι :( ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ....

κοριτσια απο ποιον μηνα δωσατε μοσχαρακι?

εμενα την χορτοσουπα την αηδιασε στην αρχη και τωρα την λατρευει...

Δημοσίευση

Μοσχαράκι του έδωσα όταν ήταν ακριβώς όσο η δικιά σου τώρα.

Με το που κλείσαμε τους 7.

Γιατί δεν κοιμάσαι πουλάκι μου;; Τουλάχιστον ξάπλωσε, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Καλό θα σου κάνει κι αυτό!!

Δημοσίευση
Μοσχαράκι του έδωσα όταν ήταν ακριβώς όσο η δικιά σου τώρα.

Με το που κλείσαμε τους 7.

Γιατί δεν κοιμάσαι πουλάκι μου;; Τουλάχιστον ξάπλωσε, κλείσε τα μάτια και χαλάρωσε. Καλό θα σου κάνει κι αυτό!!

μολις περνω την αποφαση να ξαπλωσω οπως τωρα καλη ωρα....ξυπναει...τι να πω το παιδι μου εχει ρανταρ :?

Δημοσίευση

Όταν την πάρει ο ύπνος εσύ τρέχεις να κάνεις δουλειές;;

Και μόλις πεις να ξαπλώσεις ξυπνάει;;;

Μόλις την παίρνει ο ύπνος, αμέσως να ξαπλώνεις κι εσύ λίγο!!

Οι δουλειές ας περιμένουν και λίγο!!!

Δημοσίευση

οχι δεν τρεχω για δουλειες!!!τις κανω και οταν ειναι ξυπνια,απλα μου αρεσει να περναω λιγο χρονο μονη μου,να διαβασω να σερφαρω κτλ κτλ και ετσι περναει η ωρα!!!

Δημοσίευση

κοριτσια ο μικρος σημερα απο τις 10:30 που του εδωσα φρουτο και αφου παιξαμε αρκετη ωρα,κοιμηθηκε απο τις 12:30 μεχρι τις 15:30..τι θορυβο εκανα με τις δουλειες,τι μπανιο εκανα κι εβαλα πιστολακι,τι φαγαμε με τον Μανο κι επλυνα τα πιατα...αυτος ΚΟΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΑΝ!!

επειδη εβλεπα οτι θα το τραβαγε και θα εχανε το γευμα του,τον ξυπνησα σιγα σιγα κι ετσι φαγαμε..τωρα χορευει στο κρεββατι του και φωναζει μαμα!! παω κοντα του και μου πιανει την μπλουζα και βλεπει τα στηθη μου και με κοιταει καλα καλα :shock::shock: του εβαλα το στοματακι του στο ενα και ηταν ανεκφραστος :( του λεω παιδι μου απο εκει ξεκινησες να τρως και να μεγαλωνεις,τιποτα εκεινος...μετα βαρεθηκε,μου εριξε ενα χαμογελο για να εχω και εγω κατι και γυρισε στα παιχνιδια του!!! ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ..... :cry:

Δημοσίευση

κοριτσια φεγγαρολουζεστε;

μη ξεχασετε αυριο ολες να παρετε το ΘΕΜΑ:εχει βιβλιο του Ασκητη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ε ρε γλεντια!!!!θα αναστεναξουν οι σουμιεδες!!!!!!!!!!!!! [smilie=sign4.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif][smilie=sleepy1.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif]

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τα διάβασα ρε κορίτσι..Πφφ τι να πω. Ετσι όπως τα λες φαίνεται σαν να θέλει να σε βάλει καισαρική στις 38 εβδομάδες. Γιατί να το δεχτείς; Αν υπάρχει κάποιο θέμα οκ, πχ με την πίεση κλπ δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αν λέει μια το ένα μια το άλλο δε φαίνονται λίγο σαν δικαιολογίες; Δηλαδή κ η γιατρός σου η άλλη γιατί λέει ότι δεν υπάρχει θέμα να πας φυσιολογικά ; Δεν ξέρει αυτή; Αυτό για την προεκλαμψία νομίζω είναι πιο σοβαρό, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις; Ή το υποθέτει ο γιατρός επειδή έκανες πίεση 15; Επίσης δε γεννάς μόνο αν στις 39 εβδομάδες αρχίσει το κεφάλι να φαίνεται κ βγει με ένα σπρώξιμο. Γιατί μόνο τότε; Για να μη ζοριστείς το λέει κ ανεβάσεις πίεση; Γιατί αλλιώς μπορείς να γεννήσεις κ 41 εβδομάδες κ να κάνεις κ ώρες, να μη βγει με ένα σπρώξιμο. Τώρα αν όντως είναι υπέρ του φυσιολογικού και βλέπει κάτι, εννοείται να μην το ρισκάρεις κ να πας για καισαρική όποτε σου πει!! Δεν παίζουν μ αυτά!! Πάντως κ για το μικρόβιο κι εγώ έχω ακούσει ότι παίρνεις απλά μια αντιβίωση εκείνη την ώρα κ γεννάς κανονικά..τώρα δεν παίρνω κ όρκο, δεν είμαι γιατρός. Γενικά αυτόν σαν γιατρό τον ξέρεις; Είναι καλός; Αν τον εμπιστεύεσαι θα σου έλεγα άκου ό,τι σου πει κ καντο. Αν έχεις αμφιβολίες δε ξέρω, καλά κάνεις κ το ψάχνεις  Εγω δεν αμφισβήτησα ποτέ τον γιατρό μου, έχω καταλάβει όμως με 3 γέννες ότι είναι υπέρ του φυσιολογικού, είναι χαλαρός γενικα, ίσως παραπάνω αποσο θα’θελα, αλλά δε σε αγχώνει κ θα πάει καισαρική μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος . Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμισε μου; Κ πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται;
    • Κορίτσια τι κάνετε? Πως είστε όσο περνάει ο καιρός? Εγω εχω αρχίσει και βαραίνω και δυσκολεύομαι σιγά σιγά.. Εχω κατι πόνους σαν μυϊκούς θα τους περιεγραφα, χαμηλα στην κοιλιά αριστερά μονο στις κινήσεις. Σκέφτομαι μηπως εχει σχέση με την τομη της προηγούμενης καισαρικής μου. Εαν καποια εχει ξανακάνει καισαρική, ειχε ποτέ τετοια ενόχληση? @Elk μου εσυ που εχεις κανει καισαρικες είχες ποτε κάτι παρόμοιο?
    • Τελεια, εγώ μένω Αιγάλεω και είμαι φιλόλογος χρόνια σε φροντιστήριο και ιδιαίτερα αλλά τώρα με κάλεσαν αναπληρώτρια στην Δ φάση και πηγαινοέρχομαι Θήβα!
    • Σήμερα είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..    Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά..   Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.    Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣   Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓   Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.    Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος...   Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯   Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯   Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..    Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;   Sorry για το σεντόνι.. 😅
    • Ναι ρε γαμώτο! Εδώ στο τέρμα Θεού, αρχές Αλάχ που ζω.. δεν υπάρχει γυναικολόγος που ταυτόχρονα να είναι και μαιευτήρας. Οπότε έχεις άλλον έξω που σε παρακολουθεί και τον πληρώνεις αδρά.. ιδιώτη.... και πας σε άλλον προς το τέλος της εγκυμοσύνης στο νοσοκομείο για να σε ξεγεννήσει.  Εγώ αυτή η γιατρός που έχω γενικά, η γυναικολόγος μου, ασχολείται κυρίως με εγκυμοσύνες και ότι αφορά τους μεγάλους υπερήχους, αυτόν τον γιατρό που είναι στο νοσοκομείο τον ξέρει γιατί ήταν συμφοιτητές στην ιατρική. Οπότε την αρχή της εγκυμοσύνης την αναλαμβάνει αυτή και το τέλος, τη γέννα δηλαδή την αναλαμβάνει αυτός. Εννοείται ότι στο νοσοκομείο υπάρχουν και άλλοι γιατροί, απλά αυτός είναι το όνομα και ο καλύτερος εκεί μέσα. Αυτός είναι ο μόνος που είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού, αλλά είναι δυστυχώς λίγο παρμένος από ότι καταλάβατε.. δηλαδή θέλεις διερμηνέα για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής κάθε φορά. Δεν μιλάει ξεκάθαρα. Είναι πολύ παρεξηγήσημος, δεν είμαι η μόνη δηλαδή που έχω θέματα μαζί του, οι περισσότερες κοπέλες είναι.. και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ακούσει είτε άντρες είτε γυναίκες να είναι στα πρόθυρα τσακωμού μαζί του. Ναι! η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε εξ αρχής να μου πει σε πάω σε καισαρική, κάτι το οποίο δεν κάνει.. θέλει να δει πως θα ανταποκριθεί το σώμα μου στις εβδομάδες που έρχονται και ανάλογα θα πράξει. Εντάξει σε αυτό του βγάζω το καπέλο, απλά το θέμα είναι ότι πρέπει όπως είπα να μυρίζεις τα νύχια σου για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής. Την απόξεση που χρειάστηκε να κάνω στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτός μου την έκανε, και έκανε πολύ καλή δουλειά, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό και τον επέλεξα, αλλά ξέρω ότι είναι ιδιάζουσα περίπτωση.. 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...