Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2010 Νο2/οι πρώτες βουτιές!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

χαχα εγω δεν τον στελνω καν...περνει το μαξιλαρακι του και παει μονος του....εμεις εχουμε να κοιμηθουμε μαζι απο τοτε που εμεινα εγκυος,αλωστε μου αρεσει να κοιμαμαι μονη μου....

η μικρη κοιμαται τα μεσημερια μονη της μεσα στην κουνια,μαλλον θα την μεταφερω σιγα σιγα στο δωματιο της και θα κοιμαμαι εκει ωσπου να σταματησει να ξυπναει τοσες φορες το βραδυ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

παρεπιπτοντως η μικρη ειναι πανεμορφη!!!!!

σ ευχαριστουμε πολυ....

το ρυζαλευρο οπως μου πε ο γιατρος το φτιαχνω ετσι...

1 ποτυρι νερο

1 κουταλια της σουπας αλευρι ρυζιου

ανακατευω συνεχεια ωσπου να πηξει να γινει κρεμουλα και μετα προσθετω 3 με 4 σταγονες λεμονι για την γευση αλλα και την βιταμινη!!

γιαουρτι ξεκιναμε τωρα το οποιο θα το φτιαχνω και αυτο μονη μου

νυσταγμενες καλημερες μανουλες τι κανετε βρε???ολα καλα????

εσυ εισαι ρεβεκκα??τωρα μαλιστα...σε θυμηθηκα... ;);););) μαρεσει πολυ το λυδια τι τελειο ονομα...παλι αγριο χαραμα ξυπνησε το βλασταρι μου και αφου εφαγε αφου εκανε αλωνι ολο το σπιτι αφου δοκιμασε ποσο δυνατα μπορει να στριγγλισει αφου εκανε αλογακι με τον μπαμπα του(ο οποιος ειχε κλειστο το ενα ματι ο κακομοιρος...αποφασισε πως θελει να ξανακοιμηθει οποτε πινω τον καφε μου με την ησυχια μου κοιτωντας τις ελιες στο απεναντι οικοπεδο που ειναι λες και θα σου χτυπησουν την πορτα να μπουν να γλιτωσουν και αυτες τον αερα...τι θα ψησετε βρε κοριτσια σημερα??να κανω καμια φακη?να φαει και το παιδακι μου να δυναμωσει ακομα πιο πολυ??εχθες βρε παιδια εκει που ημασταν αγκαλια αρχισε και με χαιδευε στους ομους...πρωτη φορα το κανει μωρε μαλλον μαγαπαει εεε?ακομα και αν αρνειται πεισματικα να με φωναζει μαμα..τι ειναι παλι αυτο το πραγμα..ολη μερα με το μπαμπα στο στομα ειναι..εμενα στο φτυσιμο...εμαθε να κανει και ελα και γεια σου και κατι αλλες γκριματσες και ειναι αποθεωση τωρα..

ας με αφησουμε εμενα ομως και ας παμε στο θεμα υπνος..να πω την αληθεια το παιδακι μου μας σεβαστηκε δεν ηθελε να μας ταλαιπωρησει ετσι μολις σαραντησε ενα υπεροχο πρωινο σηκωνομαι κατα τις 7 πανικοβλημενη οτι κατι επαθε το μωρο αφου ολο το βραδυ δεν ξυπνησε και εγω η κακουργα μανα κοιμομουν σαν βοδι...παω στο δωματιο του και με μεγαλη ευχαριστηση ανακαλυψα οτι κοιμοταν σαν αγγελουδι...δεν πανυγηρησα περιμενα και τις επομενες μερες να σιγουρευτω..και απο τοτε το παιδι μου κοιμαται σερι απο τις 10 μεχρι τις 7 τις επομενης μερας..υπηρξε και μια πολυ ωραια περιοδος που κοιμοταν απο τις 7 το απογευμα μεχρι την επομενη αλλα κρατησε κανα μηνα μονο..παραπονο δεν εχω..μπορει ομως να ειναι και οτι δεν θυλαζει και το γαλα μαλλον το χρταινει αν και δεν πινει πανω απο 100 120 γρ.(αν φανταστειτε πως βγηκε απο το νοσοκομειο και επινε 90-100)και φυσικα κοιμαται στο δωματιο του απο τη αρχη οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι αν τον ειχα μαζι μας εγω θα δυσκολευομουν να τον αποχωρηστω...ακομα και τωρα παω και τον χαζευω πανω απο την κουνια του οταν κοιμαται...

κοιτα ποσα εγραψα παλι..για πειτε εσεις κανα νεο? :P:P:P:P:oops::oops::oops:

που το βρισκουμε το αλευρι ρυζιου?δεν εχει τυχει να δω κατι τετοιο εδω..ευτυχως του αρεσει το γιαουρτι αν και κρεμα εφαγε γυρω στον 1 μηνα μπορει και πιο λιγο..τα τρωει ολα μεχρι τωρα εκτος απο τραχανα ρε γαμωτο...τον φτιαχνει η μαμα μου και με τρελενει...αλλα το τερας σιγα μην κανει οτι και η μανα του..

μαρια μου καλημερα,σε βιολογικα προιοντα μονο το βρισκεις!!!

και δω ο καιρος χαλια βροχες μαλλον καταιγιδες!!!και κρυο!!!

οσο για την μικρη τωρα την εχω στο καροτσι και την κουναω,απο τις 7 τωρα της ηρθς υπνος,λεω και γω να την πεσω μπας και προλαβω,που δεν νομιζω ποιος κοιμαται τωρα.....

λοιπον το ποσο ζηλευω οσους μπορουν να κοιμηθουν οτι ωρα και στιγμη δεν λεγεται...η κουμπαρα μου μολις κοιμοταν η μικρη της αμεσως επεφτε και αυτη...δεν θα ερθει και εμενα η ωρα μου της ελεγα θα δεις και εγω ετσι θα κοιμαμαι..μπα που τετοια τυχη ακομα και οταν ξυπνουσε καθε λιγο και λιγακι εμενα το βλεφαρο δεν εκλεινε..

δεν τρωει ακομα χοιρινο και ψαρι απο τον αλλο μηνα αλλα αν του δωσω απο το δικο μας φαγητο δεν θα βαλω αλατι παρα μονο οταν βγαλω την μεριδα του σημερα δηλ που θα καω φακες θα ετοιμασω κανονικα το φαγητο εκτος απο το αλατι θα ψιλοκοψω και μια πατατουλα μεσα και μια χαρα θα το φαει και μακαρονια τρωει χωρις κιμα μονο με σαλτσα ακομα...βεβαια παρολο που εχουμε ενα δοντι μονακριβο δεν θελει πια αλεσμενα φαγητα..μεγαλωσε βλεπετε ο κυριος και μπορει και μασαει...το τρελοκομειο μου :P

Manoulitses mou kalhmera..... :D To poso mou exete lipsei olon afton ton kairo einai perito na to pw alla sas to lew. Mou exete lipsei polu, polu, polu .....Distixos den exw prolavei na diavasw ta nea sas giati ipopsiazome pws tha einai arketa mias kai elipa 4 evdomades apo to spiti mou...

Girisa noritera apo oti provlepotan giati na sas pw thn alithia skulovarethika sto xwrio toses meres..

Tha ksanapaw vevea gia ton 15Augousto giati giortazei h mama mou alla den thelw na mhnw ekei mexri na figoun kai psilopareksigithikan oi gonois mou giati tous pernw ta paidia kai den tha ta xortasoun oso ithelan...

Mpwrei na fenome ligo skula me afthn mou thn praksh alla distixos efiga arketa pikramenh apo thn stash ths mamas mou se kapia pragmata pou gia kapious mporei na fenonte mikra alla gia mena den einai..

Telos panton as mhn sas zalizw kai esas me ta dika mou melanxolika kai as poume pio euxarista pragmata....

AAAAA ksipnise o Triantafullenios mou kai malon tha prepei na afisw ta euxarista gia argotera.

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!

ευη καλως ηρθες.Ηταν αισθητη η απουσια σου!!!

Κοριτσια η φωτο στο αβαταρ ειναι απο το 2003 :oops::oops::oops: δεν εχει καμια σχεση με τωρα.θα βαλω αλλη συντομα που να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.

Ειρηνη ολα να πανε οπως τα εχεις ανειρευτει!!!!

Ρεββεκα τι σχεση εχεις με το Μεσολογγι;;;;

Λοιπον εδω και 2 μερες αρχισε να κωλοκαθεται καπως και ο δικος μου.Επισης βγαλαμε και το 1ο μας δοντακι!!!!

Telika malon paramilaei ston upno tou :lol::lol::lol:

Eriksa mia matia stis fwtografies sou Roula apo thn vaftish, kouklakia eiste oloi sas, na sas zhsei o Filipos an thimame kala...

Maraki vgalame kai dwnti vlepw eee kai paei na skasei mith kai deftero twra??? Emeis exoume 4 twra kai se ligo tha enfanistoun kai ala apo oti fenete giati exoun pristei ta oula tou polu ...

Simpethera mou diavasa sta petaxta kai ta dika sou nea gia tis etimasies ths vaftishs, ola wraia den lew alla polu xerome pou teliwsa me ola afta kai den anxonome pleon gia tetia pragmata...

Otan parw sta xeria mou fwtografies apo thn dikh mas vaftish tha sas valw kai fwto na mas kamarosete.

O dikos mou pleon den kathete defterolepto kai thelei sinexia ena atomo apo piso tou kai to kako den einai oti paei pantou mpousoulontas alla oti einai monimos orthios kai skarfalonei sta pio epikindina meri. Exthes proth mera sto spiti pali arxise na kanei doulies to palikari, evgale ta katsarolika apo to ntoulapi kai meta apo to alo ntoulapi ta makaronia...Lete na ithele na mou pei kati????? Travaei h oreksh kamia makaronada ?? :lol::lol::lol::lol:

Geia sou Panayiota, xerome pou sas elipsa ligaki :oops::oops::oops:

Me gia to dwntaki sas, mhn stenaxoriese pou den kathete akomi, kai emena h Flwra eixe argisei polu na katsei, sinexia ths eixa kati piso sthn plath gia na mhn peftei san to touvlo kai xtipaei to kefalaki ths...

Alla na sas pw thn alithia den eixa katalavei oti eixa mwro mes sto spiti opou thn afina kathotan kai epaize kai egw ekana ta panta xoris na fovame enw twra trexw kai den ftanw me ton ekserevnith mou

evi.d σε καταλαβαινω για το περι μαμας σου,μια απο τα ιδια....καλως ορισες πισω...

παναγιωτα δεν εχω καμια σχεση,οι κουμπαροι μου ειναι απο κει κοντα στο αιτωλικο και βαφτισα εκει την μικρη,εκανα και διακοπες....

εμενα παντως καθεται στο ποπο η μικρη μου..

ευακι γυρισες τσουπρα μου??οταν εισαι ετοιμη θα μας πεις τα νεα σου να ξαλαφρωσεις κι ολας να σου πουμε και εμεις τα ιδια...λιγο πολυ ολες εχουμε περασει και κατι...να σου πω και κατι να γελασεις??προχθες ηταν εδω η δικια μου(ξερεις..)και εγω ημουν λιγο κουρασμενη γιατι και ο δικος μου ειναι καθαρματακι και πρεπει ολη μερα να τρεχω πισω του...και γυριζει και μου λεει ε μαδεν μου τον δινεις και εμενα να τον παρω σπιτι να τον κρατησω...πως κρατηθηκα και δεν εβαλα τα γελια ενας θεος ξερει...γυρισα και της ειπα πως ερχεται σπιτι μου για 5λεπτα και πεφτει τεζα στον καναπε και τον θελει και για πιο πολυ???και γυριζει και λεει εε τοσα μεγαλωσα ενα ακομα δεν θα κανω καλα?και της λεω οχι το δικο μου...και μετα με πριζει με το παρκο..εγω φταιω που δεν καθεται εκει γιατι δεν τον εβαζα απο μικρο..αμ δε μια χαρα καθοταν οσο ηταν μικρος τωρα θελει να βγει εξω να σκαρφαλωσει να πεσει να παιξει...ειναι δυνατον να μεινει περιορισμενος???και της λεω εγω δεν ειμαι σαν και εσενα να τα κλεινω στο παρκο και να φωναζουν την γειτονισσα να τα βγαλει???γιατι οταν ηταν μικρα τα παιδια της τα εβαζε στο παρκο και απο πανω εβαζε ενα κοντρα πλακε να μην μπορουν να σκαρφαλωσουν και εκεινα φωναζανε την γειτονισσα και της λεγανε θεια θα μας βγαλεις απο δω δεν θα φυγουμε...και πηγαινε εκεινη και εκανε τις δουλειες της..μεχρι που τους εδενε κι ολας να μην φυγουν...και ολα αυτα μου τα εχει πει η ιδια με καμαρι...μπροστα σε ολα αυτα λοιπον τι να πεις????

παναγιωτα με γεια το δοντακι...αντε με το καλο και τα υπολοιπα..εμας αυριο κλεινει 1μηνας απο το πρωτο και ακομη το δευτερο λετε να σκασει και αυτο αυριο???τι παιδι εχω εγω???σαν την περιοδο μου ενα πραγμα δεν καθυστερει ουτε μερα(καλε τι παρομοιωση ειναι αυτη που εκανα για το παιδι μου???)

Maraki ti na pw :shock::shock::shock: Auth h gunneka einai olo ekpliksois, nomiza pws ta eixa akousei ola alla to na klineis ta paidia sou sto parko me kontra plake apo pano kai na einai se ilikia pou na mporoun na fonaksoun thn gitonisa na ta eleftherosei den to eixa ksanaakousei to omologw..Kala lew egw pws xriazete psuxiatro h gunneka....

Egw opos sas elega kai prhn to kalokairi perimena na erthei h mama mou gia na ton afisw kai egw kapou merikes meres na kseniasw ligaki kai isos na pigename kai kapou me ton antra mou alla mono afto den egine telika..Apo thn hmera pou pigame sto xwrio to mwro egine san thn vdela, kolise epano mou kai den mporousa oute na ton afisw gia na paw gia pipi mou. H Flwra me thn anepsia mou sinexia malonan kai h anepsia mou sinexia tsirize giati san mikroterh pou einai (2,5) den mporouse na ta vgalei pera me thn Flwra alla olo tsampouka thn prokalouse kala kala ala meta fonaze otan evlepe ta diskola..

Emeis sinexia na kanoume to dietith. Ta mwra den eixan tis idies wres ston upno kai to ena ksipnouse to alo koimotan sinexia mes sto anxos eimoun...Na mhn ta polilogw epikratouse to xaos mesa sto spiti apo oles tis plevres. Gia na mpeis na kaneis mpanio eprepe na pareis sira protereotitas, o paggos ths kouzinas monimos gematos giati sinexia kapios etroge kai kai kai..............Eskasa sas lew...

Apopirathika mia fora na figw me ta paidia alla me ganiasan to kefali oi gonois mou kai kala oti auto to perimenan na ginei mias kai eimaste tosa atoma mesa sto spiti, ta paidia einai logiko na kanoun fasaria kai kati tetia. Mou leei kai h mana mou " PWS THA ME MATHEI TO PAIDI GIA NA TO KRATISW META"?? Ipotithete pws otan tha efevgan o aderfos mou diakopes tha eixe xrono mono gia ta dika mou ta paidia.

Edw gelame :lol::lol::lol: Ironika vevea...........Kanw kai egw ipomonh pou lete nomizontas pws tha apozimiothw afou tha eixa epitelous ligo xrono gia na ksedosw kai egw san anthrwpos...

Na prosthesw episis pws olo afton ton kairo den piga pouthena ektos apo kati tavernoules sto xwrio, mazi me to paidi enoite...

Kapies fores ekana kai thn ntanta ta vradia giati evgenan oloi volta kai egw kratousa ola ta paidia mazi.

Siga, siga arxise kai o mikros na ksekolaei apo pano mou kai na pigenei kai stous alous alla panta fenotan san na eixe mia agonia otan den eimoun ekei..

Ftanei pou lete h evlogimenh mera to proigoumeno Savvato pou efige o aderfos mou me thn oikogenia tou gia thn Skiatho kai h Flwra efige me ta petherika mou gia liges meres na paei na kanei kanena mpanio to paidi giati me thn koloapergia ton taxi toses meres tinaxtike o proipologizmos ston aera kai mazi mafton kai h diakopes mou..Alh ponemenh istoria afth..........

Lew kai egw sthn mama mou pws thelw na katevw Thessalonikh na perasw esto merikes meres mazi me ton antra mou kai ti mou leei, " aaa kai emena h meres mou einai metrimenes Euh kai thelw mazi me thn theia sou na petaxtoume kai sto diko mou to xwrio otan tha exei h ksaderfh sou repo kapia mera mes sthn evdomada" (H theia mou krataei to mwro ths ksaderfhs mou)..Ti na kanw den milisa eixe kai kapies ipoxreosois ekei olh thn Deftera elipan sto xwrio ths..

Trhth Tetarth egw proetimazw to edafos twra gia na figw ipotithete Tetarth vradi kai na girisw Paraskevh..Thn vazw na koimizei to mwro, ola kala na to taizei pali ola kala, skeftome pws ola einai ok me to mwro den tha griniazei an figw giati an nomiza esto mia stigmh pws tha stenaxoriete o Triantafullos gia na kanw egw tis voltes mou den tha pigena pouthena...

Tetarth proi twra kathomaste sto magazi ths ksaderfhs mou kai pinoume kafe, rotaw kai egw h afelhs ti wra pernaei to treno gia Thessalonikh kai me kitane kai oi duo mama kai theia les kai eimai eksogihnos.

"Giati pou tha pas?" mou leei h theia mou "sthn Thessalonikh lew kai egw" petagete kai h ksipnia h mana mou kai ti mou leei? " Aaaxxx twra mas xalas ta sxedia" "Pia sxedia?" rwtaw kai egw tsatizmenh

"Tipota, tipota" mou apantaei....Den kserete pws eniosa ekinh thn stigmh, mou erxotan na valw ta klamata alla kratithika, pira to karotsi me to mwro mou kai sikothika na figw, ston dromo den anteksa kai me piran ta zoumia..Piga spiti kai pira ston antra mou thlefwno na tsakistei na erthei na me parei meta thn doulia tou giati tha ekana fono an kathomoun kai alo ekei...

Fisika apo piso erxotan kai h mama mou alla oute na thn vlepw den ithela..

Sto spiti mou leei "Afou sou eixa pei pws mia apo autes tis meres tha katevoume sthn Serres me ton mpampa sou kai thn theia sou gia psonia, outos h alos to paidi den kathete mazi mou"...

"EEEE tote ths lew kai egw klaigontas na mhn me ksesikoneis kai na mou les pws tha kratiseis to mwro gia na kseskasw kai egw epitelous", epidi mono auth me katalavenei etsi leei.......

"2 meres den katalaves pws sas dokimazw na dw an kathete to mwro mazi sou" ths lew..

Otan to apogevma mazeva ta pragmata mou gia na figw den to pisteve kai arxise ta poustika, "ase to mwro kai fige oses meres theleis, egw tha to kratisw".....Oute me sferes ths lew den afinw to mwro mou edw...

Axxx sas pira monoterma kai an m'afisete tha pw kai ala alla sas lipame kai tha thn telwsw edw thn istoria mou...

Ta simperazmata ta afinw na ta vgalete mones sas.....

evi.d σε καταλαβαινω για το περι μαμας σου,μια απο τα ιδια....καλως ορισες πισω...

Rebbeka kalos sas vrika, pes mas kai esu ta dika sou an theleis na kselafroseis, an gia na pw thn alithia egw katholou den kselafrosa apla sinxistika pali :(:(

Ρεββέκα καλώς ήρθες στην παρέα!!! Κουκλάκι η κόρη σου!! Καλοφώτιστη και να την χαίρεστε!!!

Ευάκι μου καλώς ήρθες και σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου!

Με τις μαμάδες μας δε βρίσκουμε άκρη απ' ότι βλέπω...

Η δικιά μου είναι η προσωποποίηση του άγχους και του {πρέπει}.

Και φυσικά έχει και το σύνδρομο του "ντύσου θα κρυώσεις", "φάε" και πάει λέγοντας.

Άσε που επηρεάζεται τρελά από το σόι της και δε βάζει τη λογική της να δουλέψει σε πράγματα απλά, αλλά αφήνει τον πανικό και την υστερία να επικρατήσει.

Αφού να φανταστείς, ήμουν 2 ημερών λεχώνα και με έπαιρνε τηλ. πρωί πρωί στο ιασω να μου πει "το παιδί πεινάει και δωσ'του μπουκάλι να χορτάσει"!!! Και τώρα, μετά από τόσους μήνες, δε λέει να "χωνέψει" το γεγονός ότι έχω γάλα, ότι το παιδί μου μεγαλώνει με το γάλα μου κι ότι όχι, δεν έχει ανάγκη από το ξένο γάλα. Βλέπεις, εκείνη κι όλες οι γυναίκες του σογιού δεν θήλασαν γιατί πείστηκαν τότε ότι ο θηλασμός δεν είναι καλός!...

Άσε σου λέω, είμαστε μονίμως σε κόντρα για διάφορα.

Βέβαια σε σχέση μ'αυτό που λες, δεν έχω παράπονο, μου τον κρατάει όποτε της το ζητήσω και τώρα που θα πιάσω πάλι δουλειά θα τον κρατάει όταν δε θα μπορεί ο άντρας μου. Αλλά δεν της έχω ζητήσει να τον κρατήσει για μέρες, άλλωστε θηλάζω και δε γίνεται να τον αφήσω για μέρες.

Πάντως θα σου έλεγα να μην τα κρατάς μέσα σου και πικραίνεις την ψυχούλα σου. Κάνε μια ξεκάθαρη κουβέντα με τη μανούλα σου, πες της όλα όσα σ' ενοχλούν και σε πειράζουν, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να καταλάβει. Για το δικό σου καλό και για το δικό σου ξελάφρωμα. Αλλιώς θα το'χεις βάρος στην ψυχή σου κι αυτό θα σε ρίχνει ψυχολογικά και είναι κρίμα.

γιατι οταν ηταν μικρα τα παιδια της τα εβαζε στο παρκο και απο πανω εβαζε ενα κοντρα πλακε να μην μπορουν να σκαρφαλωσουν και εκεινα φωναζανε την γειτονισσα και της λεγανε θεια θα μας βγαλεις απο δω δεν θα φυγουμε...και πηγαινε εκεινη και εκανε τις δουλειες της..μεχρι που τους εδενε κι ολας να μην φυγουν...και ολα αυτα μου τα εχει πει η ιδια με καμαρι...

Βρε Μαρία.... έχω πάθει σοκ μ'αυτό που διάβασα... αν είναι δυνατόν!!!! :o:o:o:o:o

ευακι μου τι να πω...απο τις μαναδες μας περιμενουμε αλλα πραγματα και οταν δεν ειναι ολα οπως τα σκεφτεσαι πικρενεσαι και σε πιανει το γιατι...ευτυχως εκει τουλαχιστον ειμαι τυχερη μιας και η μανα μου ειναι λαμπαδα αναμεννη διπλα μου..οτι της πω πτι της ζητησω και παρολο που και το μανωλιο μου δεν την βλεπει οσο συχνα θα ηθελα οταν παμε δεν ξεκολλαει απο πανω της..αλλωστε και στην εγκυμοσυνη μου και στην γεννα μου ηταν εκει κολλημενη διπλα μου...βεβαια εχω ενα θεμα με το φαγητο..τις προαλες που πηγαμε αντι να μου πει γεια σου κοριτσακι μου τι κανεις?μου λεει τι να φτιαξω να φαει ο μπεμπης?μουσακα της λεω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν αφηνει τον μπαμπα μου να φαει τους γιαρμαδες απο το δεντρο της αυλης για να γινωθουν καλα και να τους φαει ο μικρος....αστα..

παντως για να επανελθω στο θεμα σου ειναι πολυ αδικο...ολο αυτο..

Auto lew kai egw Maria, pws apo tis mamades mas perimenoume ala pragmata idika otan den se vlepei olo ton xrono kai ipotithete pws irthe gia mena fetos..Otan gennhsa den irthe giati tha gennouse kai h nufh mou tis idies meres kai den mporouse kai kala giati eprepe na exei thn megalh tous, les kai h nufh mou den exei mana. Oso htan o aderfos mou sto spiti den skeftike oute mia fora na kanei ola afta pou ithele kai ta thimithike thn mia evdomada pou tha eimastan mones mas..Prhn thn vaftish ithele na parei forema giati afto pou eixe parei den mou arese kai anti na pame mazi opos ths eipa dialekse na paei Serres me tis ksaderfes mou gia psonia....Ase exw pikrathei para polu mazi ths kai to kako einai pws oute kan to katalave.... :cry::cry:

γιατι ομως ρε γαμωτο???τι κριμα που ειναι..να σου πω κατι...ξεχασε το...κανε την ζωη σου...γλεντησε με τον αντρουλη σου που σε λατρευει και αν και η ιδια σου η μανα δεν σε καταλαβαινει δεν εχεις να περιμενεις τιποτα και απο κανεναν..μονη σου κοπελα μου μπορεις??εσυ και η οικογενεια σου τελικα αυτο μετραει...και μην ξεχασεις ομως ποτε την μαμα σου για να γινεις εσυ καλυτερη και να μην δεις ποτε δακρυα στα ματια της φλωρας σου...εξ αιτιας σου..

Eυάκι μου καλως ήρθες πίσω. Τι είναι αυτά που διαβάζω ρε κοπελάρα μου;;;; Εσύ αντί να ξενοιάσεις λίγο πήγες και φορτώθηκες κι άλλες έννοιες και στεναχώριες.

Τι να πω; Είναι κρίμα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω την μαμά σου γιατί λογικά μάνα είναι και σε πονάει και σε αγαπάει όσο κανένας άλλος στον κόσμο. Τώρα γιατί δεν σου στάθηκε όπως θα έπρεπε δεν ξέρω. Μάλλον όπως λες κι εσύ δεν κατάλαβε ότι σε πικραίνει με τις πράξεις της. Μην τα βάζεις μέσα σου βρε κοπέλα μου, πεσ' της τα όπως τα λές και σε μας για να καταλάβει ότι περίμενες μια άλλη αντιμετώπιση. Σίγουρα δεν το έχει κάνει επίτηδες. Θα τα βρείτε. Βέβαια εσύ τις μέρες που μπορούσες να ξεσκάσεις λιγάκι της έχασες πλέον το ξέρω και ίσως σκέφτεσαι ότι δεν έχει νόημα όμως τώρα που θα ξαναβρεθείτε στην γιορτή της ας προσπαθήσετε να είστε καλύτερα μεταξύ σας και να καταλάβει ουσιαστικά ή μία την άλλη, να σεβαστείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας ώστε να μπορεσετε να βοήθησετε η μία την άλλην τελικά. Μην φύγει και είσαι πικραμένη κρίμα θα είναι.

Εγώ ετοιμάστηκα και πάλι για αύριο που πάμε ξανά Εύβοια κορίτσια μου. Μου έφυγε πάλι ο τάκος να σιδερώνω και να πακετάρω αλλά τι να κάνω; Προκειμένου να μην κάθομαι στην τσιμεντούπολη, έμαθα να μαζεύω τσάρτζαλα μάτζαλα και βουρ να ταξιδεύω. Έχει συνιθίσει και η Σοφούλα το αμάξι και δεν γκρινιάζει η καλούλα μου. Κοιτάζει τον μπαμπά της απ' τον κεντρικό καθρέφτη και τραγουδάει (τρόπος του λέγειν εννοείται. Κάνει τα δικά της αααοοουυυυααα και τέτοια).

Μαράκι ο γιόκας σου είχε όρεξη πάλι το βράδυ; Πόσο γέλασα με την περιγραφή σου για το ξενύχτι σας δεν φαντάζεσαι!

Καλέ σας είπα ότι έκλεισα και εγω την βάφτιση της Σοφούλας μου;;;; Δεν θυμάμαι να σας το πα ε; Ναι!!!! Στις 25 Σεπτεμβρίου Κυριακή και ώρα 5 το απόγευμα η κορούλα μου θα ονοματιστεί και επίσημα (αν και εμεις την φωνάζουμε όλοι όσοι την γνωρίζουν από 5 μηνών με το όνομα της και πλέον το ακούει μια χαρά).

Παρήγγειλα και τις μπομπονέρες και τα προσκλητήρια. Στολισμό δεν θα κάνω τίποτα το ιδιαίτερο γιατί αφενός δεν αφήνει ο παπάς της ενορίας μας(???) αφετέρου θα είμαστε εμείς κι εμείς σε πολύ κλειστό κύκλο την κάνω κορίτσια την βάφτιση κι δεν νομίζω να με παρεξηγήσει κανείς αν δεν κάνω πολλές επισημότητες.

Μόλις γυρίσουμε κι απ' αυτές τις τελευταίες μας διακοπές θα πάω με τον αντρούλη μου να ψωνίσουμε και τα ρούχα μας και τέλος. Τα βαφτηστικά τα έχω αφήσει εξ' ολοκλήρου στις κουμπάρες μου (έχουν τρομερό γούστο), φωτογράφο έχω μια ξαδέρφη μου που θα μου καλύψει την βάφτιση και τραπέζι μετά το μηστήριο θα κάνω ένα μπουφε στο σπίτι μας για τις οικογένειες μας και τα κουμπάρια μας. Απλά και όμορφα. Δεν αντέχω τα τρεξίματα και τα οργανωτικά πλάνα πλέον. Τα έχω βαρεθεί. Αυτά τα νέα μας.

Πάω να βάλω και κάτι άλλα πραγματάκια στις βαλίτσες μας και μετά νάνι. Καληνύχτα κούκλες. Θα έχω internet εκει που πάω επομένως θα τα πούμε. Φιλιά!

Axxx auto einai to megalitero mou anxos, na mhn pikranw etsi pote ta paidia mou..

Isos perimenw polla apo authn twra pou menoume toso makria kai den prolavenw na thn xortasw otan eimaste mazi, apla nomiza pws kai auth exei thn idia anaggh me emena alla malon kanw lathos..

και θα κλεισω με κατι αισιοδοξο γιατι πρεπει να παω και για υπνο...

σημερα μου ηρθαν τα τεστ ωορηξιας και ετσι απο την επομενη περιοδο βαζουμε μπρος για αδερφακι στο τερατακι μας μπας και ηρεμησει λιγο...

αντε κοριτσια καντε και μια ευχουλα στα αστερια που θα πεσουν σημερα και για μας μην χρειαστει να παμε παλι με σπερματεγχυση αλλα να γινει απο μονο του το θαυματακι μας... :P:P:P:P

αυριο θα παω στην μαμα μου εκει θα περασω και την γιορτη μου την δευτερα θα εχω βεβαια και το λαπιτοπι μου μαζι μου και ελπιζω να τα πουμε αν οχι..

χρονια πολλα σε ολες και σε ολους στους αγαπημενους σας και σε ολους οσους θελετε να ευχηθειτε η παναγιτσα να μας προσεχει να μας προστατευει και να κανει παλι το θαυματακι της...σας αγαπω φιλια

υγ1..νατασσα απο τωρα και επειτα μαλλον γυριστρουλα θα σε λεω..αντε καλα να περασετε και να ερθεις ανανεωμενη γιατι εχεις και βαφτιση...αντε με το καλο κοριτσουδι μου να καμαρωσεις και εσυ την κορακλα σου χριστιανακι...και φυσικα αδιαβροχη μασκαρα..μην ξεχνιομαστεεεε... :P:P:P

υγ2.ευη καμια φορα και εμεις τα παιδια θεωρουμε καποια πργματα δεδομενα(οπως πχ.οτι και αν γινει θα ειναι διπλα μου..η δεν πειραζει μαμα μου ειναι θα με συγχωρησει..κτλ.)αλλα ποτε δεν ξερουμε πως νοιωθει ο αλλος και τι αναγκες εχει και αυτος..η μαμα σου συγουρα δεν θα το καταλαβε και συγουρα της λειπεις ισως να μην εχει τον τροπο να στο εκφρασει...δες πως θα ειναι και την δευτερα τα πραγματα και πραττεις...παρεπιπτωντως (ετσι γραφεται?)να την χαιρεσαι..

Αναστασία τι εννοείς βλέπει τον μπαμπά της από τον καθρέφτη;

Δεν την έχεις να κοιτάει πίσω;; Έτσι λένε πως είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να έχεις το παιδκό κάθισμα...

Με το καλό να βαφτιστείτε!!! Κι εμείς σε κλειστό κύκλο κάναμε τη βάφτιση και μια χαρά ήταν. Λίγα και καλά κι ούτε πολλές φασαρίες, ούτε πολλά τρεξίματα, αλλά ούτε και πολλά έξοδα. Δεν είναι καιρός για τέτοια...

Στην Εύβοια σε ποιο μέρος πας;;

Μαρία μου εύχομαι να πιάσεις σύντομα αδελφούλα ή αδελφάκι για το Μανωλιό σου!!!

Τα τεστάκια καλά είναι, βοηθάνε, αλλά μην βασίζεσαι 100% μόνο σ'αυτά...

Για να σου δώσω να καταλάβεις, κι εγώ τεστ έκανα κι ακόμα δεν ξέρω πότε έπιασα το Φίλιππο! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...