Καλησπέρα! Σε μένα έχει τύχει αυτό εκτός εγκυμοσύνης σε απονευρωμενο δόντι να μαυρίσει λίγο εκεί στο όριο. Τώρα δεν ξέρω αν είναι ίδια περίπτωση! Πάντως και στην εγκυμοσύνη με πονούσε πολύ ένα δόντι και μου κάνε απονεύρωση γύρω στον 4ο μήνα και όλα καλά!
Υπομονή κοριτσι μου λίγο ακόμα και νομίζω θα υποχωρήσουν οι αναγουλες!!!
Και εγώ αρχές Ιανουαρίου θα κάνω β επιπέδου. Θα μου πει σιγουρα ο γιατρός μου στο επόμενο ραντεβού!
Καλησπέρα κορίτσια, έχω καιρό να γράψω αλλά σας διαβάζω. Συγχαρητήρια στα κορίτσια με τα θετικά τεστ του μήνα! Καλές και τελειομηνες κυήσεις!
@Elli13 και εγώ έχω διαίσθηση πως αυτό ήρθε για να μείνει! Και εγω στην 6η εγκυμοσυνη ειμαι και ήταν η τυχερη!!! Ολα θα πανε τελεια.
σειρά τωρα έχει η @marinamanoulitsa. Μαρινακι σύντομα και εσύ θα εχεις θετικο τεστ. Απολαυσε το ,να απεχεις από τα τεστ ωορηξιας και τα τεστ πριν την καθυστέρηση και θα έρθει πολύ σύντομα!!
Έλα βρε κορίτσι μου και μας πήγε η ψυχή στην Κουλούρη!! 😍😍😍😍😍
Τι υπέροχα νέα, έτσι να κλείσει όμορφα κι αισιοδοξα η εβδομάδα μας ♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Πολύ χαίρομαι για σας, φαντάζομαι την ανακούφιση που νιώσατε! Άντε τώρα να δούμε πως θα τα μαζέψει ο γιατρός σου, τζάμπα σας αγχωσε και σας μαύρισε τόσες μέρες 😡😡😡
Τέλος καλό, όλα καλά, αυτό έχει σημασία! Η κορούλα σας είναι μια χαρά και σε 2 μόλις μήνες θα ναι ακόμα καλύτερα στην αγκαλιά σου 💕💕💕