Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανούλες Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2012


Recommended Posts

Καλημερα!!!

Anthropaki καλά να περάσετε!!! Να ξεκουραστείτε και να μην έχετε μούτρα ;););)

Θα σου λείπει η μικρή σου αλλά θα είναι μια χαρά οπότε να σκέφτεσαι ότι κι εκείνη θέλει μια μανούλα ξεκούραστη :):):) Εγώ αυτό σκέφτομαι...

Εμένα δεν έχει δείξει δείγματα κλωτσιάς ακόμη... :(:(:( Μόνο νιώθω κάτι φυσαλίδες που και που... Αλλά κλωτσιές τίποτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 984
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα...λεμε τωρα...μεσημεριασε...

σημερα κατεβασα χειμωνιατικα....θελουν ολα σιδερο....την αλλη βδομαδα φευγουμε για αθηνα οποτε πρεπει ολα να ειναι ετοιμα...εχει να πεσει πολυ σιδερο.......

τζενουλα καλα να περασετε....να το ευχαριστηθητε...ειναι ευκαιρια...

νινακι θα αρχισει σιγα σιγα...εγω σε αυτη την βδομαδα κλοτσαγε σημερα και μετα απο κανα 2 μερες παλι..στην ουσια στην 20 αρχιζει και δινει δυνατο παρον...

πολλα φιλια κουκλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις φάγαμε το ψαράκι μας και είπα να πω ένα γεια!

Βourique να σε ρωτήσω μια και είσαι σε μεγαλύτερη εβδομάδα από εμένα. Πετρώματα και συσπάσεις έχεις; Εμένα ξεκίνησαν από την 22η εβδομάδα. Αλλες φορές λιγότερα άλλες περισσότερα. Στην αρχή καταλαβα ότι ήταν από την κούραση και με το που άρχισα να ξαπλώνω περισσότερο μειώθηκαν. Την τελευταία εβδομάδα όμως έχουν αυξηθεί ανησυχιτκά και νομίζω είναι από τον έντονο βήχα που με πιάνει μερικές φορές. Και αυτός ο λαιμός γμτ δεν λέει να περάσει. Έχει κάπως βελτιωθεί αλλά ακόμη έχω φλέματα και βήχω σαν νταλικιέρης! Και όλα αυτά για ένα κολοπαγωτό! :twisted: Ανάθεμα την ώρα και την στιγμη που το έφαγα! Νιώθω να φουσκώνει η κοιλιά μου για λίγα δευτερόλεπτα και να γίνεται πέτρα. Άρχισα να ανχώνομαι μην είναι πολύ βιαστηκιά η μικρή και εμφανιστεί πρόορα! :roll: Αύριο θα πάμε στο γιατρό και ελπίζω να είναι όλα καλά και να μας καθησυχάσει λίγο!

Σε ότι αφορά το σεξ ... μου φαίνεται εμείς είμαστε οι μόνοι που τελικά δε κάνουμε τίποτα ε; :shock: Τους πρώτους 4 μήνες μας το απογόρευσαν και μετά μας είπε με πολύ προσοχή, με προφυλαχτικό, όχι περίεργες στάσεις, όχι πλήρη διύσδυση ... ε ξενερώσαμε ρε κορίτσια. Σε λίγο θα μας πει να έχουμε και ένα χάρακα μαζί να μετράμε τα εκατοστά! Έλεος! Είμαστε και οι 2 φοβιτσιάρηδες οπότε μείναμε μόνο στα χαδάκια :( Ας έρθει με το καλό η μικρή μας και μετά θα βγάλουμε τα απωθημένα μας :lol:

Φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα και απο εμενα. madi δεν θελω΄να σε φοβησω αλλα καλυτερα να παρεις φαρμακα να σου περασει ο βηχας παρα να εχεις συσπασεις λογω βηχα. Φιλη μου εβηχε πολύ πολύ δεν επαιρνε φαρμακα και καλά για το μωρο και τελικα ειχε προωρο τοκετό. ηταν βεβαια 2 εβδομαδες πριν μπει στο μηνα της και ολα πηγαν καλά. Σε παρακαλω προσεχε πηγαινε σε γιατρό και παρε οτι σου πει για καλό θα ειναι. Η φιλη μου το μετανιωσε που το αφησε ετσι και ταλαιπωρηθηκε τοσο το μωρό της μετα. Εγω ειχα παρει Amoxil και depon μετά το τροφοβλάστη, ξερουν οι γιατροί πια φαρμακα να δωσουν. τεσπα. Κατα τα αλλα ολα καλά σημερά αν και μου επεσε λιγο βαρύ το φαγητό το μεσημερι και δεν μπορώ να το χωνεψω με τιποτά. Καλή εβδομάδα ολες να εχουμε με υγεία και αισιοδοξία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω βρε nan αύριο απόγευμα θα πάω στο γιατρό και να δούμε τι θα μας πει. :roll: Ο λόγος που δεν πήρα από την αρχή το σιρόπι ήταν γιατί στις οδηγίες έγραφε ότι η αβροξόλη περνάει στον πλακούντα, και φοβήθηκα. Στον 4ο μήνα λόγω μιας μόλυνσης στο μάτι αναγκαστικά πήρα μια κορτιζονούχα αλοιφή και είπα να μην φορτώσω το μωρό και με άλλα φάρμακα. Αυτο το σαββατοκύριακο το πέρασα ξάπλα και θέλω να πιστεύω ότι και ο λαιμός θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει. Και σιρόπι να έπαιρνα τον βήχα δεν θα τον γλίτωνα απλά θα κρατούσε λιγότερες μέρες. Θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημερα κοριτσια....

madi δεν εχω συσπασεις καθολου....τουλαχιστον ετσι νομιζω :roll::? σε καμοια εγκυμοσυνη δεν ειχα....

καλο θα ηταν αφου θα πας στο γιατρο σου σημερα πες του να σου δωσει κατι...και μην μπαινεις να διαβαζεις τα χαρτακια που εχουν τα φαρκακα...ακομα και η προγεστερονη λεει να μην την περνουμε το α τριμηνο...αλλα ολες εκει την περνουν...ηι αυτο παρε το σιροπακι σου...και μην τρελενεσαι....

οσο για το σεξ γιατι σας ειπαν τοσα πραγματα;;;; :shock::shock::shock: αυτο δεν ειναι σεξ αυτο ειναι ασε καλυτερα..καλυτερα αποχη :lol::lol:

σημερα εχω τρεξιμο παλι...θα αφησουμε τα παιδια σε μια ξαδελφη και θα παμε στη πολη για δουλειες....

αυτα τα νεα μας....τα λεμε αργοτερα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοιλουμπίτσες... τι κάνετε;; ξεκουραστήκατε καθόλου το ΣΚ;;

ANTHROPAKI πέρασατε καλά;; Πως αισθάνθηκες μακρυά από τη μικρή;;

Κοριτσάκια θα γράψω αργότερα, γιατί πήζω τώρα στη δουλειά πολύ άσχημα :evil::evil::evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα εγκυουλες και καλη βδομαδα!!

ανθρωπακι ελπιζω να περασατε ομορφα και να χαλαρωσατε!

μαντι πως παει ο βηχας? μωρε κοριτσακι πηγαινε παρε ενα φυτικο σιροπι απιβιτα ή κορρε, ειναι πολυ καλα και δεν βλαπτουν το μπεμπε ,γιατι να ταλαιπωρεισαι??!! αντε δεν κανεις και σεξ αρκετα δεν τραβας??!! ;):lol: αλλα, νομιζω το σεξ με υποδειξεις δεν λεει ..καλυτερα τα παιχνιδακια!!

εγω ειμαι πολυ καλα, λιγο μου τη δινει που εχουν πεσει οι ρυθμοι (ημουν πολυ ενεργητικη εως νευρικη θα ελεγα)και τωρα πολλες φορες νιωθω πολυ τεμπελα!! αλλα οκ σιγα σιγα θα αρχισω και τη γυμναστικη μου και να βγαινω πιο συχνα (περα απο τη δουλεια, δεν πιανεται!!)

Τωρα ανυπομονω να αρχισω να νιωθω το μωρακι και φυσικα να ερθει η μερα που θα δουμε φυλο! Αληθεια εσας σε ποια βδομαδα αρχισαν τα φτερουγισματα?!!

φιλια σε ολες.. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια,

Πως ήταν το Σ/Κ σας; Εμείς περάσαμε όμορφα και ήσυχα... Λίγες δουλίτσες, βολτίτσες και πολλά παιχνιδάκια με τον μικρό Ν :):):):):):):)

Αnthropaki περάσατε καλά;;;

Μάντι κι εγώ είμαι της άποψης να πάρεις κάποιο σιροπάκι της apivita ή του κορρέ που λέει και η twiggy ;););););) Θα πας όμως και στον γιατρό σου και θα σου πει εκείνος τι χρειάζεται ;););)

Bourique ανυπομονώ και δεν θυμάμαι ακριβώς την εβδομάδα που άκουσα τον Ν. Αφού χθες με έπιασε ένα άγχος γιατί δεν το ακούω... :?:?:?:?:?:?:?

Φιλάκια κοριτσάκια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα!

Σήμερα είμαι καλύτερα. Και ο λαιμός και τα πετρώματα νομίζω καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ναι τίποτα και θα περάσουν. Θα μας πει και ο γιατρός το απογευματάκι τη γνώμη του!

Τwiggy φυτικό σιροπι πήρα του Κορρε και πίνω και κάτι άλλα φυτικά με χυμό λεμόνι και λίγες κουταλιές μέλι και γενικά έχω πλακωσει τα χαμομύλια και όλα τα ζεστά. Νομίζω οτι τώρα άρχισαν να ενεργούνε και θέλω να πιστεύω από εδώ και πέρα θα μαι καλύτερα. Πολλές ευεσθησίες έχω αποκτήσει με αυτή την εγκυμοσύνη ρε κορίτσια. Παλιά εμένα δε με πείραζε τίποτα και ο οργανισμός μου ήταν πολύ δυνατός και ανθεκτικός. Τώρα τι να πω το παραμικρό με πειράζει. Προχθές έφαγα ένα κριτσίνι με λίγο λιωμενο κασέρι από πάνω και το βράδυ είχα διάροια! Έπαθα 2 μολύνσεις στο μάτι! Να περπατήσω πάνω από 7-8 λεπτά δε μπορώ γιατί λαχανιάζω! Τώρα αυτό και με το λαιμό! Για απόσυρση με βλέπω!

Βourique στο σεξ μας ξενέρωσαν εντελώς! Επειδή αν κατάλαβα καλά είναι λίγο πιο χαμηλά η μήτρα μου μας είπε να προσέχουμε τις κινήσεις και επειδή παλαιότερα είχαμε κάτι μικρόβια το μυκόπλασμα - ουρεόπλασμα το οποίο ναι μεν το είχαμε καταπολεμήσει παρόλα αυτά λέει ότι μπορεί να ξαναεπανέλθει και και να υποτροπιάσει, γι αυτό μόνο με προφυλαχτικό! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή για λίγους μήνες ακόμη!

ΦΛΩΡΙΑΝΑ υπομονή και κουράγιο και εσύ με την δουλειά!

Το μωρό άρχισα να το νιώθω ελάχιστα από την 15 εβδομάδα αλλά στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη. Θα πρέπει νομίζω να είναι "ήσυχο" το έντερο σου για να το νιώσεις τόσο νωρίς, γιατί μπορείς να το μπερδέψεις εύκολα. Εγώ ένιωθα σαν κάτι να με σκαλίζει εσωτερικά πολύ απαλά. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα που διέφερε λίγο από τα αέρια του εντέρου.

Φιλιά σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια. Madi όλα καλά ετσι? πολύ χαιρομαι. Εγω σημερα το πρωι πηγα για εξετάσεις, και μετά πηγα και αραξα στο πατρικό μου για κανα δίωρο, απο δουλειες στο σπιτι τιποτα. Εγω τωρα τελευταια εχω αρχισει να αισθάνομαι τον μπεμπη αλλα πολύ λιγο ακόμα. Πιστευω οτι εφτασε η εβδομάδα που θα κανει πιο αισθητη την παρουσια του.

Τι να σας πω κοριτσια σας θαυμαζω οσες δουλευετε! εγω βαριεμαι μεχρι και τις δουλειες στο σπιτι να κανω. Κανω οτι βλεπει η πεθερα αν και τωρα ειναι καλυτερα τα πράγματα που να βλέπατε στο 1 τριμηνο.

Οσο για το σεξ πονεμενη ιστορια για τον αντρα μου. Δεν εχω καθόλου ορεξη ειμαι συνεχεια κουρασμενη πραγματικά ομως οχι σαν δικαιολογία. Τελος παντων τοσα τραβαμε ας κανουν λιγη υπομονη παιδι θα κανουμε! Αυτά για την ωρα καλως σας μεσημερι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε ΝΑΝ μου, εσύ θαυμάζεις όσες δουλεύον και εγώ ζηλεύω όσες κάθονται :cry::cry: . Αν και νομίζω πως στο σπίτι δεν θα μπορούσα να κάτσω, με πλακώνουν οι τοιχοι, όλο έξω θα ήθελα να ήμουν :shock: . Αλλα πραγματικά μου έχει λείψει να κάτσω στο καναπέ μου, χωρίς να ακούω τίποτα και να βλέπω τηλεόραση... όνειρα θερινή νυκτός... τι να πεις;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαντι που πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα! ναν μην ανηυχεις, καθε οργανισμος ειναι μοναδικος.. οποτε και οι αντοχες της καθεμιας διαφορετικες.. κι εγω θαυμαζω ολες τις κοπελες που εχουν κι αλλο/α παιδι/α ,α πορω πως τα βγαζουν περα! Μια τεμπελιτιδα παντως νομιζω ολες την εχουμε με την εγκυμοσυνη,εγω σε καθε ευκαιρια ριχνω και εναν υπνακο!! ;) οσο για το σεξ κι αυτο ειναι θεμα πολλων παραοντων, Υπομονη,ελπιζω ολες να αισθανομαστε καλα και ολα θα γινουν...

νινακι μπορει να ειναι φυσικο αυτο, να μην το ακους συνεχεια.. τι λενε οι αλλες?

φλωριανα κουραγιο με τη δουλεια.. παντως σε καταλαβαινω.. εγω οταν εχω πολυ δουλεια μου λειπει το σπιτι κι οταν καθομαι σπιτι με πιανει κλεισουρα!!

πολλα φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα μανούλες!!! Είμαστε ακόμα στην πανέμορφη Λευκάδα!!!

Αυριο φεύγουμε. Μενουμε σε ενα πολυ ομορφο ξενοδοχείο, με πολυ καλή εξυπηρέτηση, σε να στουντιο 40 τμ με θεα την υπέροχη πισινα. Το κουφο ήταν οταν οταν ήρθαμε μας εβαλαν να διαλέξουμε, επειδη ειχαν 3 δωμάτια διαθέσημα, αν θέλαμε με την ιδια χρεώση (μονο 35 ευρω την βραδια λογο εποχής!!!) να μεινουμε, η στο στουντιο, η σε ενα δυαρη, ή σε μια laxery

μεζονέτα :shock: !!! Τα αλλα ήταν πραγματικα πολυ μεγάλα για 2 άτομα, οποτε επιλέξαμε το στουντιο.Ολα είναι πολυ προσεγμένα κ πεντακάθαρα!!!

Η θάλασσες είναι πραγματικά υπέροχες κ επιτέλους το ευχαριστηθηκαμε :D:D:D:D !!!

Η Νεφελιτσα μας μας λειπει παρα πολυ κ συνέχεια κ παραλιγο να γυριζαμε πίσω να την πάρουμε..ο χαζομπαμπάς της ειδικά δεν εκανε τα πράγματα καλύτερα. Απο την ωρα που φτάσαμε μου έλεγε συνέχεια γιατι δεν πειραμε κ την μικρή μας μαιμουδιτσα μαζι κ εβλεπε φωτο συνέχεια κτλ. Η μητέρα μου όμως μου είπε οτι περνάνε πολυ καλά κ εχτές η μικρούλα μας

κοιμηθηκε απο της 21:30-9:00 το πρω :D:D:D:D ι!!! Αυριο θα αρχίσουν οι βροχές οποτε φευγουμε στο τσακ.

νινακι 2, θα το ακούσεις δυνατά το νινάκι σου μην αγχωνεσαι καθόλου. Η αλήθεια είναι οτι κ εγω παραξενεύτικα που κανει κλωτσιτσες τόσο νωρίς. Η Νεφελιτσα εκανε φουφρουράκια μετά την 16-17 εβδομάδα κ κλωτσίτσες μετά την 20η. Υπομονη και σου ερχονται ;) !!!

Μαντι τι εγινε τελικα στο γιατρο? Πως παει ο βήχας?

Γιωτούλα καλη δυναμη με τις δουλειες!!!

καλησπέρες σε ολες -παμε για μαμ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια τι κάνετε? Δεν σας ξέχασα αλλά τωρα που άρχισε πάλι η δουλειά δεν έχω και πολύ χρόνο να μπαίνω...αφήστε που γίνομαι πτώμα... σας σκέφτομαι όμως όλες. Συνεχίζουμε και το κηνύγι σπιτιού...ίσως να βρήκαμε κάτι.. θα ξέρουμε σε λίγες μέρες σίγουρα.

Εγώ λίγες φυσαλιδούλες νιώθα που και που.. σήμερα ελαβρώς πιο έντονες..θέλω κλωτσιέςςςςςς.

φιλάκια σε όλες σας !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια είμαι 10 λεπτά πριν πάω για ύπνο αλλά μπηκα να σας καληνυχτίσω...

Anthropaki πολύ χαίρομαι που περνάτε τέλεια και η νεφελίτσα σας κυρία ;);););):):):):)

Madi πως πήγε στον γιατρό;;;

Second chance υπομονή ;););) Και προσπάθησε να μην κουράζεσαι πολύ!!!! Και μέ σένα μια μέρα διαφορά έχουμε... Μπηκαμε στον 5ο!!! :):):):) Που θα πάει θα το ακούσω το μωρό :roll::roll::roll::roll:

Ρε κορίτσια σας το έχω ξαναπεί αλλά θα σας το ξαναπώ :shock::shock::shock:

Θέλω συνέχεια να τρώω :?:?:?:o:o:o Τι θα κάνω;;; Ξεκίνησα 57 κιλά και νομίζω ότι θα φτάσω 107... :?:?:? Αν και δεν έχω πάρει πολλά κιλά είμαι +4 νιώθω ότι έχει ανοίξει η περιφέρεια :?:?:? Εσείς πως πάτε από φαί;;;

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα....

τελειωσα το σιδερο....των παιδιων μονο...εχω ακομα.......

τζενουλα πολυ χαιρομαι που τα περνατε ομορφα....χρειαζεται να ξεφευγεις και λιγο απο τα παιδια...

νινακι και εγω ολη την ωρα τρωω....και τωρα που γραφω τρωω...και απο κιλα ακουμπησα αισιως τα 8 :oops::oops::oops: θα τα χασουμε ομως...

SecondChance καλο κουραγιο..και ευχομαι να βρηκατε σπιτι...

madi πως εισαι;;;ολα καλα με τον γιατρο;;;

παω για νανι...τα λεμε παλι αυριο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

συγνωμη που χωνομαι σαν τη τσουτσου

ρε νινακι εισαι παλι εγκυος?????????????????????????????????????????????

συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!! παρα πολυ χαρηκα!!!!!!!!!!!!

τι εχεις αγορακι η κοριτσακι??

μπουρεκακι πως τα πας??

μαντι συμπεθερα εδω γυρνοβολας ε????

με το καλο σε ολα τα κοριτσια, απολαυστε τις εγκυμοσυνες σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι ναι σχεδον διπλα :D:D:D

την καταφεραμε την κορη :lol::lol::lol: παλι καλα γιατι δεν θα αντεχα και τεταρτο :D:lol::lol::lol:

θες να συμπεθερεψουμε η τον εκλεισες τον μικρο σου πριγκιπα :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχαχα α ρε γιωτα σε εφαγε στη στροφη η μαντι!!!! :D:D:D

τις προαλλες το κλεισαμε!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: που εισαι μωρη μαντι και μου εφαγες και το γιατρο και δεν γραφεις νεα........

δεν πειραζει....πολλα φιλια στην κοιλιτσα σου......

και στον χουλιγκαν...

παω για νανι........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...