Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

ΔΕΗ

Αττική

12.00-13.00 Παπάγου, Χολαργός, Ψυχικό, Γαλάτσι, Φιλοθέη, Κολλέγιο, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή,

13.00-14.00 Πατήσια, Πλ.Αμερικής, Κολιάτσου, Πλ.Βικτωρίας, Π.Άρεως, Γκύζη, Αμπελόκηποι, Ελληνορώσων, Ερυθρός, Πολύγωνο, Κυψέλη,

14.00-15.00 Σεπόλια, Πλ.Αττικής, Κολωνός, Λένορμαν, Μεταξουργείο, Πλάτωνος, Βοτανικός, Ρούφ,

Θεσσαλονίκη

12.00-13.00 Πανόραμα, Τμήμα Πυλαίας, Κωνσταντινοπολίτικα, Εύοσμος, Σταυρούπολη, Ελευθέριο, Κορδελιό

13.00-14.00 Τούμπα, Τριανδρία, Καλαμαριά, Ποσειδώνιο, Νεάπολη, Πολίχνη, Συκιές, Σταυρούπολη

14.00-15.00 Carefoure, Περιοχή Γηπέδου μπάσκετ ΠΑΟΚ, Περιοχή Hayatt, Περιοχή COSMOS, Άνω Περαία, Θέρμη, Βιομηχ. Περιοχή Θέρμης-Γεωργικής σχολής - Περιοχή ΙΚΕΑ, Βιομηχανική Περιοχή Περιοχή Ευκαρπίας, Ωραιόκαστρο, Εύοσμος, Νικόπολη, Σταυρούπολη.

Καλα ρε στη Θεσσλονικη εχετε περιοχη Carefoure??? :shock::shock::lol::lol::oops::oops: χιουμορακι ε;;;

Δημοσίευση

καλημεραααααααααααα

τι κανετε?

λενακι μου εγω παντα σας διαβαζω ολες.. :D:D περαστικα..

εμενα ειχε δεκατα αλλα πεσαν

καλε σισσιωωωω

εισια τρελη..εγω κανω μια φορα τη βδομαδα κ σκουπισμα οποτε εχω ορεξη

βρωμιαρα ε??????????

μιτσακι πες μας νεααααα

δε θα παθει κατι το μικρο μη σκας

μπεμπουλης κ γω χθες δε εμπαινα

ερη εχεις επετειο?????????χρονια σας πολλαααααααααααααααααα

αργι αλο παλι κ τουτο..μα το πτωματων?

τονια καλη μου καλα εισαι???????????

μαρια καλε τι του ζητας του ανθρωπου..χχαχαχαχαχαχαχαμαγειρεψε εσυυυυ :lol::lol::lol::lol:

κατερινα που χαθηκες?

η χρυσα δε μας ειπε νεα :roll::roll::roll::roll::roll:

παναγιωτα θα το πει μια μερα σωστα ρε,,μη σκας

αφρο ειπες πουθενα για 1 βδομ γκομενο?που?

εχω παθει τρελο εθισμο με σοκολατα..καθε μερα τρωω μια λακτα..κ θελω κ αλλη

η γωγω που ειναι?τη πηρα τηλ αλλα δεν :roll::roll::roll::roll:

λεναααα :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: σοκ ο τολης με το μπαμπα ε????????? :o:o:o:o:o:o

Δημοσίευση
εχω παθει τρελο αιθισμο με σοκολατα..καθε μερα τρωω μια λακτα..κ θελω κ αλλη

Σε μισω κακουργααααααααα!!!! :lol::lol::lol:

Καλυτερ αο Παντελακος ε;;;

Ο Θ. παιδικο;;;

Αχ Λενα τωρα το θυμηθηκα!!Καλα ρε τι παθατε!! :?:?:? Τωρα τον προσεχει καποιος;; Και η αστυνομια που τον βρηκε;;; Και μετα θυμηθηκε τη διευθυνση του ε;;;;

Δημοσίευση

Ωραία δε θα είμαι καν σπίτι εκείνη την ώρα. Όχι πως θα μαγείρευα δλδ και να ήμουν... :roll:

Έρη μου χρόνια σας πολλα και προπάντων ευτυχισμένα σας εύχομαι! ;):x:x:x

Η μικρή στραβοξύπνησε. Δεν είχε παιδικό σήμερα και θα πήγαινε στη μαμά μου.

Σηκώθηκε με γκρίνια, δεν ήθελε να αφήσει το κρεβάτι της, σηκώνομαι και φεύγω απο το δωμάτιο της έρχεται από πίσω μου και άρχισε να μου ζητάει σεντόνι, δεν της δίνω και την πηγαίνω στο μπάνιο για κατουρημα και πλύσιμο, ποδιών, χεριών, προσώπου, δοντιών. Απο τη στιγμή που σηκώθηκε έκλαιγε και όταν την πήγα στο δωματιό μου και της έβγαλα τις πυτζάμες άρχισε να κάνει σα δαιμονισμένο. Έχετε ακούσει παιδιά να σπαράζουν και σεις να σκέφτεστε: "Τώρα τί να κάνω; Το κακοποιούν; Να καλέσω την αστυνομία"; Έ! Έτσι πρέπει να σκεφτονταν οι συγκάτοικοι μας των εφτα διπλανών και απέναντι τετραγώνων. Σαρανταπέντε ολοκληρα λεπτά σπάραζε και χτυπιόταν, τραβούσε τα ρούχα της να τα βγάλει.

Δεν της φώναξα ούτε στιγμή σε κάποια φάση χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο. :oops::oops::oops:

Μπροστά της.... ένιωσα πώς είναι αυτό που λένε "εν βρασμώ ψυχής" :cry:

Τελικά της είπα "δε γίνεται να γίνει το δικό σου πρέπει να πάω στο γραφείο"! (άργησα μία ώρα ) :oops::shock::evil: και μου είπε οτι ήθελε να έρθει μαζί μου. Και πάλι κλάμματα! Κλάμα γιατί ήθελε νερό, κλάμα γιατί ήθελε κρύο νερό, κλάμα γιατί ήθελε νερό στο γυάλινο ποτήρι, κλαμα, κλαμα κλαμα...

Είμαι ακόμα πολύ χάλια, εγώ φταίω για τη συμπεριφορά της μικρής, αλλά θα σας πω προσωπικώς γιατί... :roll::cry::cry::cry:

Δημοσίευση

Η μερα το χει σημερα φαινεται Σισσακι!!! εμενα η μπεμαπ σημερα ειναι μεσα στη γκρινια,ο Αλεξ τα δικα του εγω αυπνη και κομματια...σκατα δηλαδη!!!! :evil::evil::evil:

Θουλακι ρωτησες πως ειμαι ε;;;;εεε δες ανωθεν! :P

Α Σισσιω εχω χτυπησει κι εγω το κεφαλι μου στο τοιχο για να μη τσακισω τον Αλεξ που κανει οπως η Χαριλινα σου σημερα!!!! :oops::oops:

Σημερα δε μαγειρευω τιποτα!!!ουτε του Αλεξ!!!σα πως τρωει ουτως η αλλως;;;; κανενα τοστ,αυγο κι εξω απ τη πορτα! :?

Πολλα νευρα κοριτσια...ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ!!!!!! ~x(~x(~x(~x(:twisted::twisted::twisted:

Ο Νιτοας ολα τα λεφτα!!!! :P Μην αγχωνεσαι και προπαντων μη τον διορθωνεις συνεχεια(στανταρ το κανεισ υστερω ε;;; :lol: ) εσυ μιλα του κανονικα και θα τα πει κι αυτος σωστα να εισαι σιγουρη! ;)

Δημοσίευση

Σισσιω..ασε..πολυ δυσκολα...και εγω δε ξερω τι να κανω σε τετοιες καταστασεις. :oops:

Και να υποθεσω οτι οσο μεγαλωνει το παιδι τοσο μεγαλωνουν και αυτες οι εκρηξεις ή οχι;;; :roll::roll:

Θα θελα και εγω να το συζητησουμε στο θεμα μας..μπας και σωζεται η κατασταση τωρα που ειναι ακομη μικρα.

Τονια..ναι..το κανω.. :oops::oops: (σε ηπιο τονο βεβαια).Μα υστερω εγω βρε;;; :lol::lol::lol:

Σας αφηνω αγαπημενες.Καλο μεσημερι .

Δημοσίευση

Σισσιώ απλά ήταν μια δύσκολη μέρα, μην το παίρνεις προσωπικά, συμβαίνει....όπως εμείς καμμιά φορά ξυπνάμε με άσχημη διάθεση έτσι και τα παιδιά, μόνο που αυτά κλαίνε!!!

γιατί τις έπλυνες τα πόδια? :?:

ρίχνει μια βροχή έξω.....αλλά κάνει ζέστη :?

πρέπει να είναι σαν το ψυχοσάββατο το δικό μας!!! :?

Δημοσίευση

σισσιω ποδιων χεριων δοντια κλ?????????

οκ δοντιων χεριων..ποδιων??????????? :shock::shock::shock::shock: μα γτ?

εσυ δε καταλαβα που φταις΄΄αλλα θα περιμενω να μας πεις..κ δε φωναξες¨????????εισαι ηρωας ..μπραβο..

αυριο θα ναι αλλο παιδακι θα δεις..ετυχε σημερα..ηθελε μανουλααααααα

παναγιωτα ναι παιιδκο ειναι ο θοδωρης

α κυριακη βαφτιζω ε??σας το πα ε??

καλε πηγα σημερα κοσμος..κ πηρα 2 συσκευασιες μπειμπιλινο μιας κ κ εχει 35 %

κ πηγα σε αλλο μασουτη να παρω κ αλλα πακετα κ παω ταμειο κ δε ειχε εκπτωση :o:o μα τους λεω αλλου εχει..με λεει αποκλειεται :twisted::twisted::twisted::twisted: μα τωρα ημουν λεωωωωωωω

ε με λεει στο δικο μας δε εχει..ετσι πηρα μονο ενα γιατι το χε χτυπησει..κ τα 2 χτυπησε που πηρα αλλα το ακυρωσε το ενα

μα εγω νομιζα αν εχει ενα ςμασουτης εχουν ολοι :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση
Και να υποθεσω οτι οσο μεγαλωνει το παιδι τοσο μεγαλωνουν και αυτες οι εκρηξεις ή οχι;;; :roll::roll:

όχι όσο μεγαλώνει το παιδί μπορεί και εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά του, οπότε και συζητάς μαζί του!!!!....π.χ. ο Λ. ενώ όταν ήταν μικρός μπορεί να είχε καμμιά έκρηξη, τώρα αν τυχόν γκρινιάξει (από την γερμ. πλευρά το έχει αυτό!!!! :evil: ) τον ρωτώ ήρεμα τι συμβαίνει και όταν μιλάς ήρεμα και εξηγείς δεν δίνεις περιθώρια στο παιδί να συνεχίσει την γκρίνια του!!!! ;) ........... τουλάχιστον στον Λ. πετυχαίνει!!!...........

Σισσιώ γιατί χτύπησες το κεφάλι σου στον τοίχο μπροστά της?! θα το κάνει και η ίδια μετά!!! ....

αλλά σε "έβγαλε" από τα ρούχα σου ε?

Δημοσίευση

επισης συμφωνω στο θεμα που δε υπαρχει αποσειρωση στο δευτερο..αυτο που ειπε η αφρο

επισης εγω στο θοδωρη μεχρι 5 μηνων νομιζω δε εβαζα φλας..τωρα βαζω εδω κ καιρο :oops::oops::oops:

επισης στο θοδωρη ελεγα να πλυνουν τα χερια πριν το πιασουν..

στο παντελη το εκανα στη αρχη,..τωρα το ξεχναω7

ρε παιδια μαλλον ο μικρος περναει ιωση..που ειχε η κουνιαδα μου σκ

ειχε δεκατα κ κομαρες

κ ελω μηπως κ κολλησα κ τη μικρη της νατασας :oops::oops::oops: γιαυτο κ ειχε δεκατα :oops::oops::oops:

ε??????

Δημοσίευση

Σας διαβασ αστα πεταχνα να προλαβω να φυγω...

παω γιατρο..θα σα ςπω νεα μολις γυρισω...

θα πω και μερικα νεα στην ομαδα γιαττι..αη αη αη.,..

Παναγιωτα καιο δικςο μου δ εμιλαει σωστα..πχ λεει θελεις μπανανα και θελει ςμπικοτο αντι για θελλω μπανανα κλπ κλπ κλπ..οποτε μη μασας

Λενακη τι παθατε ρε συ..πωπω..λαχταρα!!!!!!!

αυτα..

Παω να κανω νπιυζακι

Δημοσίευση

παναγιωτα εισαι εγκυρη πηγη!η διακοπη μας εληξε στις 2 ακριβως! :lol::lol::lol:

καλε η σισσυ πλενει ποδια γιατι τωρα με τα πεδιλακια οι πατουσες μας ολο κ καποια χνουδακια κ μια ψιλογκρι αποχρωση θα εχουν κ θα φαινεται..τουλ.οι δικες μου που δε σφουγγαριζω συχνα! :roll::roll::roll:

οποτε θελουν πλυσιματακι να μη φαινεται!εγω τις κανω με μωρομαντηλα!

αφου ετσι τεσταρω αν σφουγγαρισα καλα!περπαταω ξυπολητη κ μετα απο λιγο ελεγχω χρωμα πατουσας!συνηθως αποδεικνυεται οτι δεν καλοσφουγγαρισα! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

εμενα παλι ο γιωργος διανυει περιοδο ηρεμιας,τουλ.οταν ειμαστε οι δυο μας!αλλα σιγα μην κρατησει πολυ! :roll::roll::roll:

ερη ευτυχισμενη επετειο!

θου ειναι αρρωστουλα η μπεμπουλα της νατασας;;

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

κοριτσια μου!!!

παναγιωτα πρεπει να πας οπωσδηποτε σε οφθαλμιατρο!!! :lol::lol::lol: ακους εκει ιδιος ο τολης!!!

αν μας δειτε απο κοντα τελικα θα δεις σε ποιον μοιαζει!! 8-)

ρε λενακι μην το παιρνεις προσωπικα, ξερεις ποοοοοοοσες φορες ολο κατι θελω να ρωτησω κ να γραψω κ το ξεχναω??? το κλασιμο ολες το τρωμε, λιγο πολυ! αλλα δεν ειναι κατι προσωπικο!

τονια μωρη παλι στον υπνο μου σε ειδα! α στο καλο σου!!!

σισσιω σε καταλαβαινω, κ εμενα το κανει αυτο μερικες φορες κ πραγματικα απορω με τον εαυτο μου πως δεν του εχω δωσει ακομα καμια σφαλιαρα :oops::oops::oops: στα προθυρα ειμαι... μια μερα ειχα δαγκωσει τοσο πολυ τα χειλια μου απο τα νευρα μου που ματωσαν τοσο που δε μπορουσα να σταματησω το αιμα :?:?

καλε θου που τις βαζεις τις σοκολατες?????????? μπορεις να μου πεις??????

ερη να ζησετε βρε!!!!

αργυρουλα δε νομιζω να σε ξεπερασει η παναγιωτα!! :lol::lol: εντερπολ!! :lol::lol:

μαρια ιωαννα ακομα καλα εισαστε.. εμας ειχε απο τις 1.30 μεχρι τις 2 κ κατι ισα που προλαβα να κανω το φαγητο του μικρου

κοριτσια μεγαλη λαχταρα χτες... ο τολης ηταν σα λιονταρι στο κλουβι του, αφου σας λεω καναμε βαλιτσα να φυγουμε!

εχει καποια επεισοδια ανοιας, αλλα οχι ανησυχητικα.. γενικα δεν βγαινει μονος του γιατι δε μπορει κιολας αλλα ειναι μεγαλος ανθρωπος, τωρα εκανε την εγχειρηση, εχει 67% αναπηρια εχει κ καποια ψυχολογικα προβληματα.. τρελαθηκαμε χτες! αφου σκεφτομουν οτι θα πηγαιναμε για κηδεια :?

καλε σας ειπα?? εχασα ενα κιλο :lol::lol::lol::lol::lol: τωρα ειμαι στα +600 γρ για την ακριβεια1!!

ε αφου δε μπορω να φαω τιποτα τις τελευταιες μερες, ολα μου μυριζουν κ ολο ξερναω..

αλλα δεν πειραζει εχω αποθεμα μπολικο :lol::lol::lol:

ιουλια :D:D:D βρωμιαριτσα μου!! κ εγω το ιδιο κανω :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!

Μην με παρεξηγειτε για χθες. Περασα δυσκολη μερα με τον μικρο οοολη μερα με πυρετο και γκρινια και την ειρηνη να κανει τα τρελα της και να τον χτυπαει και στο τελος μου βγηκε σε παραππονο. :oops: Και εγω σας αγαπαω πολυ και χαιρομαι που σας εχω ολες..Εισαστε η παρεα μου εδω στα ξενα,η παρηγορια μου,οι ψυχολογοι μου...ολα! :YMHUG::YMHUG::x:x

Ερακι μου γλυκο να ζησετε μια ζωη αγαπημενοι!!! Χρονια σας πολλα!!!!!

Λενα τι λαχταρα ηταν αυτη! Που τον βρηκανε τελικα? Εχει προβλημα με την μνημη του? Περαστικα και στην γιαγια σου. Πως ειναι?

Παναγιωτα μου και εμενα μπερδευεται με τους χρονους. Λεει πχ. και εσυ θα ερθεις αντι να πει και εγω θα ερθω. Μιλαει για το εαυτο της σαν να επευθυνεται σε εμας. Εγω την διορθωνω πολυ συχνα.

Θου την Κυριακη η βαφτιση? Τελεια!!!!! Ιωση και εσεις ε? Να περασει γρηγορα ευχομαι.

Σισσακι ευτυχως η Ε. μεχρι τωρα δεν ειχε τοσο μεγαλο ξεσπασμα. Δεν ξερω ειλικρινα πως θα αντιδρουσα. Σιγουρα θα τις φωναζα ομως :oops: Χιλια μπραβο που καταφερες και δεν το εκανες εσυ. Ξυπνησε αναποδα στανταρ. Εχουν και αυτα τις στραβες τους μερες.

Αργι εδω δεν εβρεξε ακομα αλλα ειναι ετοιμος. Μα ποσο μου την δινει αυτος ο καιρος :twisted:

Μαρια μα τιποτα δεν κανεις? :P Και σουπερ μαρκετ ο Γ. παει βρε? :lol: Τυχερηηηηηη!!!! :D

Φραν εγω παστιτσιο θελω να κανω εδω και 3 μερες αλλα χρονο δεν βρησκω! Και σημερα το ανεβαλα παλι και ειπα στον Π. να φερει απο εξω κατι. Μονο για την Ε. μαγειρεψα.

Χρυσα πως εισαι σημερα? Συνεχιζει ο Φ. το πρωινο ξυπνημα?

Ο Γ. ακομα κανει πυρετο. Χθες 4:30 εκανε και διαρροια και πασαλυφθηκε μεχρι πανω! Ευτυχως εκανε μια φορα. Λιωνει η ψυχη μου να τον βλεπω ετσι ταλαιπωρημενο...τον τσακισε η παλιοιωση. Μαλλον την κολλησαμε απο τον παιδιατρο την προηγουμενη εβδομαδα που καναμε εμβολιο :twisted: Κομματια ειμαι...αυπνη..δεν εκανα τιποτα σημερα.

Δημοσίευση

βοήθειαα!μπερδευτηκα με το τικερακι!το δημιουργησα κ εκανα αντιγραφη τοποθεσιας εικονας κ επικολληση,αλλα ξεχασα τί πρεπει να βαλω μπροστα κ πισω κ δε μου εμφανιζεται!πειτε καλε!!!

λενακι περαστικα στον μικρουλη! :(

Δημοσίευση

ιουλια εκει που εκανες το τικερ να διαλεξεις το bbcode που λεει

ρε λενακι περαστικα στον μικρο ρεσυ

τον βρηκαν στην αφετηρια των αστικων κατι αστυνομικοι που περιφεροταν σα χαμενος ειπαν

κ τους ελεγε οτι θελει να παει στηνταδε οδο κ τον γυρισαν αυτοι

γενικα δεν εχει μεγαλο προβλημα με τη μνημη του φανταζομαι επειδη ειχε σκοτεινιασει μπερδευτηκε κ εχασε το δρομο, ειναι κ μεγαλος σε ηλικια εχει κ τοσα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Zenia z μ' άρεσε αυτό.. αλήθεια είναι. Όσο υπάρχει ο σύζυγος που είναι ο συνδετικός κρίκος παριστάνουμε τις οικογένειες..!!! 👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Ισως από την φόρτιση να έχεις όντως παραπάνω. Πριν λίγο καιρό έμαθα και εγώ ένα νέο και εκείνο το βράδυ είχα συνέχεια πονάκια και πετρώματα. Έλεγα στον εαυτό μου να ηρεμίσει και όσο δεν ηρεμούσα αγχωνόμουν και για το μωρό. Φαύλο κύκλο είχα φτιάξει.    Εμένα κορίτσια ο άντρας μου έπαθε κάτι σε λουμπάγκο και δεν μπορεί κυριολεκτικά να κουνηθεί. Οπότε είναι χειρότερα από μένα και έχω αναλάβει όλη μέρα τον μεγάλο μου. Ελπίζω πραγματικά να πάει καλύτερα από αύριο γιατί είναι πολύ δύσκολο με την κοιλιά στο στόμα να μην έχω ούτε ένα λεπτό βοήθεια. Επίσης, τον βλέπω να ταλαιπωρείτε και δεν μπορώ να βοηθήσω καθόλου. Εγώ συνεχίζω χωρίς πονόλαιμο αλλά με αρκετό μπούκωμα. Πόσο μου έχει λείψει ένα οτριβιν! Να ανασάνω σαν άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να κοιμηθώ. Σήμερα πάλι αϋπνία. Το μεσημέρι με έπιασε νύστα δεν την πάλευα και το βράδυ είμαι με το μάτι γαρίδα. @Maria98  νομίζω κάτι φορτιστές κλπ θα μπουν σε όλες τελευταία στιγμή. Αλλα και εγώ είμαι στο μουντ της @ΜαρίαΔημήτρης, θα μου φέρει ο άντρας μου ότι ξεχάσω ή δεν έχω βάλει. Την πρώτη φορά ήμουν αγχωμένη και πίστευα ότι πρέπει να μην ξεχάσω ούτε χαρτομάντηλο. Τώρα είμαι πολύ πιο κουλ. Αλλωστε, τελικά είδα ότι χρειάστηκα πραγματάκια που απλά πήγαινε και μου τα έφερνε. Οπως, τα κοχύλια για παράδειγμα. 
    • Συλλυπητήρια @Sotiria_94. Με τα πετρώματα δεν παθαίνουν τίποτα τα μωρά, εγώ παρόλο τα χαπια εχω πετρώματα και από την Παρασκευή είναι πολύ πιο έντονα. @Maria98 εμένα το κανει συνεχεια αυτο η μπεμπα μου. Μαζευεται μια απο την μια ,μια απο την άλλη . 
    • Μπραβο @Maria98 καλοριζικη η βαλιτσουλα σου με το καλο να ρθουν τα μπεμπακια μας και να χρησιμοποιησουμε και τις βαλιτσουλες. @ΜαρίαΔημήτρης εισαι υποδειγμα ψυχραιμιας μας δινεις κουραγιο. Ωραια που τα μπεμπινια κουνιουνται ειναι υγεια αυτο και τοσο ωραιο να το νιωθεις. Εγω εκοψα τα χαπακια για τις συσπασεις και εχω πετρωματα αρκετα αλλα ελπιζω να με παρει ο υπνος. Εφυγε ο παππους του αγοριου μου σημερα το απογευμα και το αγορι μου πηγε στο πατρικο του για την κηδεια που θα γινει αυριο (ειναι εκτος Πατρων) και ισως ειναι επειδη στεναχωρηθηκα. Οταν πετρωνει η κοιλια αραγε ενοχλειται ο μπεμπης μου; Απο εκεινη την ωρα εχει ησυχασει. 
    • Κορίτσια τώρα σας γράφω από το κρεβάτι,  το μωρό πραγματικά το έχει πιάσει δε ξέρω και γω τι , μαζεύεται από την μια πλευρά λες και θα ανοίξει η κοιλιά να βγει έξω,  μου κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις, να δω πως θα κοιμηθούμε σήμερα 🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...