Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση

Κατερίνα έχω θέμα με τη δουλειά μου. Αυτά που κάνω συγκρουονται με την ιδεολογία μου και ψυχολογικά δεν είμαι καλα...

Νοσταλγώ βέβαια και την εποχή που ζούσαμε στα Γιάννενα... :roll: Αν μπορούσα σίγουρα θα γύριζα πίσω...

Λένα είναι μικρούλια και τώρα που τα έξυσε κόκκινα. :?

Δημοσίευση

Εβαλα φωτο του Αλεξ με παμπερ στην ομαδα να δειτε σε συγκριση με την Αννυ που δε τρωει τιποτα(εμενα υποτειθεται τρωει πιο πολλα) τη διαφορα! :?:P

Κατερινακι αν καθε φορα που εβλεπα σκατα στον υπνο μου επαιρνα λεφτα θα ειχα χεστει στο ταληρο!!!! :lol::lol::lol:

Η μπεμπα βηχει αραια και που στον υπνο της με ξερο βηχαλακι...ποσες πιθανοτητες εχω να μην επιδεινωθει και να τη σκαπουλαρει το μωρο ελαφρα;;;; :(:(:(

Δημοσίευση

ΑΧ ΟΛΑ Τ ΑΜΩΡΑΚΙΑ αρωστουλια ειναι ?

περαστικα σε ολα!

Σισσιω δυσκολο να μην κανιε ςυτο που γουστραεις- πιστευεις επι 8 ωρες και να σε βασανιζει και μετα!

υπομονη!

ετσι οπως τα περιγραφεις μοιαζουν με πυρετικο εξανθημα!

οτα τα πιεζεις σβυνουν?

Χρυσα λες να μπεις Αυγουστο?

οτι ειναι καλυτερο!

οι περισοτεροι κοιτουν την ΠΗΤ βαση περιοδου!

Κατερινα να νοικιασεις νοσοκομειακο και μαλιστα 2πλης αν θες να κανει τραπεζα... με αυτο που εχεις χανει ςχρονο -κοπο και δεν εχεις αποτελεσμα!

οσο για τα τσισα...αρκετες ωρες αλλα οχι σοβαρο!

ανοιξε καμια βρυση να τρεχει ...!

παρακολουθηση!

Νατασουλα ..περαστικα με το σταφυλοκκκοο!

να ξερεις οτι δεν φευγει ποτε απο τον οργανισμο της!

κι αν την βρισκει σε χαμηλη αμυνα θα ξεσπα!

θα περασει!

εμεις εχουμε μπρατσακια για 3 + αυτα τα τριγωνικα..και περυσι τα ιδια ειχαμε αλλα αλλο σχεδιο!

αλλα αν τα χερακια ειναι μινι καλα ειναι ακτι κιτρινα κυριως που εχουν 2 θαλαμους και φουσκωνουν καλυπτωντας ολο το μπρατσο!

σαν αυτα

http://www.kefitoys.com/portal/products ... ory_id=262

Δημοσίευση

Γεια σας!!!πω πω ,κι αλλα παιδακια αρρωστα,τι καρμα ειναι αυτο?? Αντε να φυγουν οι παλιοαρρωστιες γρηγορα και ανωδινα :):):) .Δε θυμαμαι πολλα, μαλλον τιποτα, ειναι και η ωρα περασμενη, ειναι και τα 10 πλυντηρια ρουχα που σιδερωσα...(δεν υπερβαλλω, τα χα στοιβα κανα μηνα.. :oops::oops::D:D ). Σισσιω μηπως ειναι αιφνιδιο εξανθημα?Εχει μια μερα υψηλο πυρετο και μετα παρουσιαζεται. Νομιζω οτι για μια -δυο φορες δεν ειναι ανησυχιτικο....Περαστικα σας..!! Κατι για μια ξαδερφη που γλυτωσε απο την αλεργια δινοντας φρισολακ θυμαμαι :shock::shock: .. λοβι δικια σου? Τι φταιει κι αυτη αφου ετσι τη συμβουλευσανε :?:?Κι εγω παντως δεν μπαινω στο τριπ να απαντησω, εκτος και καποιος με ρωτησει , οποτε ευχαριστως να πω 2-3 πραγματα που γνωριζω...

Δημοσίευση

Τόνια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ παλιά η δουλειά μου μου άρεσε ένα χρόνο τώρα όμως έχω αρχίσει και πιεζομαι πολύ, δεδομένης της χρεοκοπίας μας και όλων αυτών των μάταιων που ασχολούμαι...

Τα σπιθουράκια δεν εξαφανίζονται όταν τα ζουμπάω αν και δεν πολυκατάλαβα τί εννοείς... :roll:

Ελένη και γω έτσι τα αφήνω αλλά ευτυχώς έρχεται η πεθερα σχεδόν κάθε δίμηνο και τα σιδερώνει... :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Καλημερουδια ομορφες!!!

τι κανετε;;;

Περαστηκα ξανα σ εοοολλλααα τα αρρωστα μωρακια..πικρα καλοκαιριατικα.

εγω καλα....τροω ψωμι με μαρμελαδα...

Αργηρουλοα καλα να περασετε!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα!!! Αργι, καλα να περασετε!!! Σεσιλια να εχεις μια ομορφη και ξεκουραστη μερα!!! Ο μικρος μετα απο τις χτεσινες σκανταλιες του , το παιζει καλο παιδι...Φωναζει τον πατερα του μπαμπακα-νταντι... Αφροδιτη το μωρο?Ειναι μικρουλι μωρε ... Υπομονη ....

Δημοσίευση

καλημερα!!!!!!!

AFRODITH ο μικρος ξυπναει στις 3?

ακομα δεν εχει ξεχωρησει τη νυχτα με τη μερα!

αλλα ολα θα φτιαξουν!

υπομονη!

η Μ-Ι παει εκδρομη με πεθερα και κουνιαδα!

λεω να κανω καμια δουλεια αλλα βαριεμαι...!

αχ ποτε θα γινουν?

Δημοσίευση

ε μα τι αλλο να κανω για να τις ξεχωρησει ....ολη μερα γκαριζει ο μανωλης διπλα του και εχω μουσικη και τηλεωραση !!!!!!!!!!!!

σκευτομαι να μεταφερω την κουια του μεσα στο δωματιο μου για να μην κοιματε στο πορτ μπεμπε ....δεν ξερω ο μανωλης πως θα το παρει .....και αν θα με βολεψει τελικα ....

Δημοσίευση

αφρο υπαρχει περιπτωση να ζηλεψει ο μανωλακης

εγω μολις σιδερωσα παρολη την ζαλαδα μου

θα μαζεψω και λιγακι το σπιτι και τελος!!!

ο μικρος τρεχει πανω κατω και τραγουδαει...

χθες πηγα στις πρωτες βοηθειες για παυσιπονη ενεση και δεν ειχαν :evil::evil: εστειλαν τον αντρα μου να παρει σε φαρμακειο και βρηκε στο αιγαλεω τελικα :roll::o

Δημοσίευση

ερωτηση!!

τι να του δωσω του σπυρου για την δυσκοιλιοτητα???

δεν τρωει ακτινιδιο,δαμασκηνα και γιαουρτι

υπαρχει κατι αλλο???

μηπως ειναι επειδη κρατιεται τωρα που δεν εχει πανα??

Δημοσίευση

Αφρο δυσκολα....ειναι μικρο ακομα ομως....υπομονη...δεν ξερω ποση αλλη...

εχω ενα σηδερο....δεν ξερω αν αρχισω κατα τις 12 τι ωρα θα τελειοσω..

ο μικρος σημερα εχει μερα αφαγιας....δεν εφαγε πρωινο..εχει και λιγες διαφανες μηξες..θα ειναι απο τον καιρο..

Αναστασια μπραβο στον Σπυρο...

Βικ καλ αθα κανει ςνα ξεκοραστεις και οχι να κανεις δουλιεσ

Ελενη πονυρος ο μικρος ε;;;...χαχαχα.

Χτες εκανα φασολακια για σημερα και γινανε πολυ ωραια..ηταν βεβαια και τρυφερα..

Εμειναν και 3 φιλετακια κοτοπουλο απο χτες οποτε δεν μαγειρευω...ο φοφος θα φαει φασολακια..του αρεσουν

Αναστασια κερασια και παντζαρια και κοκκινες πιπεριες γλυκιες τρωει;;;.αν τρωει δωστου. Λογικο να κρατιετε τωρα με το γιογιο

Δημοσίευση

Καλημερα!

Τι κανετε?!Παντα καλα! :D

Περαστικα κ στην Ελενα κ στη Χαριλινα!Ψυχουλες μου...

Ιουλια μουουου!!!!Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...για τη μπανιερα μου :lol::lol::P ...

Καλε σοβαρα απο τωρα μετακομισες τα επιπλα???Θα τα εχεις ετσι ολο το καλοκαιρι>θα ξαναβαλεις τα χαλια???

Αν οχι τοτε...λυπαμαι που θα στο πω αλλα θα γινεις μια πολυ "δυσκοιλια" πεθερα κ μια ιδιοτροπαρα γρια!!!χχαχαχαχαχα :P:P:P Τι ζωδιο εισαι ειπαμε????

Λενα καλη συνεχεια με το γιογιο!να κραταω τις εφημεριδες? :lol:

Η γωγω ποτε επιστρεφει???μου ελειψε πολυ!

Αφροδιτη μικρουλης ειναι!!Ααααχ κ εγω ετσι θα ξεχασω οταν κ αν κανω 2ο παιδι!Ελπιζω μεχρι τοτε να σας ξερω ακομη κ να μου τα θυμιζετε!

σημερα -φυσικα- ο αντρας μου δουλευει! 8-) η μανουλα μου ομως οχι!οποτε θα παμε εκει με την αννυ για μεσημερι!!! :D:D

Τονια ελπιζω να μην την πατησε η Ανδριαννα!!!Μακαρι μακαρι μακαρι..!

Χθες κ εγω σιδερωνα κ το πρωι κ το απογευμα!Που να μην ειχα στεγνωτηριο!Τα μαζευα,τα μαζευα...γεμισε η ντουλαπα!

Δημοσίευση

δεν τα τρωει χρυσα μου δυστυχως :(:(

σκευτομαι εκτος απο το χαμομιλι να του βαζω κομματακια δμασκηνα στο φαγητο του

αλλα και παλι φοβαμαι μηπως δεν μου τρωει μετα...

ξερετε τιποτα για το μπροκολο??

Δημοσίευση

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ αγγουρι - ντοματα?

γενικα τα πρασινα!

ποσο τα κραταει?

η Μ-Ι τρωει τρελες ποσοτητε σε αγγουρι και ντοματα στην οποια δινουμε μαχη να μην τρωει λογω της αλλεργιας στο ζωμο!

γινεται κατακοκκινη

δε με βεπω να κανω δουλειες!

εβαλα το φαγητο στο τεπανιακι και μεχριν αν γινει θα ντυθω να [αω διπλα για καφε!

βαριεμαι για ολα!

Α φροδιτη αν η μαμα μου κρατησει τη μικρη την πεμπτη θα ερθω για καφε!

Δημοσίευση

Kαλημέρα μανούλες!

Το μικρό ακόμα στη θέση του, οι οικογενειακές μας περιπέτειες συνεχίζονται, τώρα εκτός απ' το μπαμπά μου και η μαμά μου... :( Άντε να δούμε... :(

Αν μπορέσω θα σας διαβάσω (έχω και καμιά 10ρια σελίδες!) :shock: και θα επανέλθω. Φιλάκια!

Δημοσίευση

αχ ρε βικη ουτε αυτα τα τρωει ο μιζερος...

γενικα κρατιεται πολυ

πχ προχθες προσπαθουσε να κανει απο το πρωι μεχρι το μεσημερι

εβγαιναν κακακια λιιιιιγα στο βρακακι του και ηταν πολυ κολωδη

δεν τα καταφερε τελικα και καναμε κλισμα

Δημοσίευση

Αναστασια εγω του μικρο για πρωινο το δινω γιαουρτι με μουσλι, βαζω μεσα και μερικα φρεσκα βερικοκα και κερασια πορε και μι ακοταλιτσα μελι..τα τρωει μια χαρα..δοκιμασε το/. Παρε μουσλι χωρις ξηρους καρπους αν θελεις.

Βικ τι καλο μαγειρευεις;;;;

Δημητρουλα μο και η μαμα;;;.αμαν βρε παιδι μου

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...