Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Με ξεζουμίζει ρε Λενάκι!!!!Οκ νερό δεν πίνει και πολύ,δεν θέλει αλλά θηλάζει πολύ,ειδικά τη νύχτα..σήμερα το πρωί μόνο θήλασε στις 8,9,10....ε αν δεν είναι αυτά υγρά τι να πω;Παραιτούμε!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κατερίνα έχω θέμα με τη δουλειά μου. Αυτά που κάνω συγκρουονται με την ιδεολογία μου και ψυχολογικά δεν είμαι καλα...

Νοσταλγώ βέβαια και την εποχή που ζούσαμε στα Γιάννενα... :roll: Αν μπορούσα σίγουρα θα γύριζα πίσω...

Λένα είναι μικρούλια και τώρα που τα έξυσε κόκκινα. :?

Εβαλα φωτο του Αλεξ με παμπερ στην ομαδα να δειτε σε συγκριση με την Αννυ που δε τρωει τιποτα(εμενα υποτειθεται τρωει πιο πολλα) τη διαφορα! :?:P

Κατερινακι αν καθε φορα που εβλεπα σκατα στον υπνο μου επαιρνα λεφτα θα ειχα χεστει στο ταληρο!!!! :lol::lol::lol:

Η μπεμπα βηχει αραια και που στον υπνο της με ξερο βηχαλακι...ποσες πιθανοτητες εχω να μην επιδεινωθει και να τη σκαπουλαρει το μωρο ελαφρα;;;; :(:(:(

ΑΧ ΟΛΑ Τ ΑΜΩΡΑΚΙΑ αρωστουλια ειναι ?

περαστικα σε ολα!

Σισσιω δυσκολο να μην κανιε ςυτο που γουστραεις- πιστευεις επι 8 ωρες και να σε βασανιζει και μετα!

υπομονη!

ετσι οπως τα περιγραφεις μοιαζουν με πυρετικο εξανθημα!

οτα τα πιεζεις σβυνουν?

Χρυσα λες να μπεις Αυγουστο?

οτι ειναι καλυτερο!

οι περισοτεροι κοιτουν την ΠΗΤ βαση περιοδου!

Κατερινα να νοικιασεις νοσοκομειακο και μαλιστα 2πλης αν θες να κανει τραπεζα... με αυτο που εχεις χανει ςχρονο -κοπο και δεν εχεις αποτελεσμα!

οσο για τα τσισα...αρκετες ωρες αλλα οχι σοβαρο!

ανοιξε καμια βρυση να τρεχει ...!

παρακολουθηση!

Νατασουλα ..περαστικα με το σταφυλοκκκοο!

να ξερεις οτι δεν φευγει ποτε απο τον οργανισμο της!

κι αν την βρισκει σε χαμηλη αμυνα θα ξεσπα!

θα περασει!

εμεις εχουμε μπρατσακια για 3 + αυτα τα τριγωνικα..και περυσι τα ιδια ειχαμε αλλα αλλο σχεδιο!

αλλα αν τα χερακια ειναι μινι καλα ειναι ακτι κιτρινα κυριως που εχουν 2 θαλαμους και φουσκωνουν καλυπτωντας ολο το μπρατσο!

σαν αυτα

http://www.kefitoys.com/portal/products ... ory_id=262

Γεια σας!!!πω πω ,κι αλλα παιδακια αρρωστα,τι καρμα ειναι αυτο?? Αντε να φυγουν οι παλιοαρρωστιες γρηγορα και ανωδινα :):):) .Δε θυμαμαι πολλα, μαλλον τιποτα, ειναι και η ωρα περασμενη, ειναι και τα 10 πλυντηρια ρουχα που σιδερωσα...(δεν υπερβαλλω, τα χα στοιβα κανα μηνα.. :oops::oops::D:D ). Σισσιω μηπως ειναι αιφνιδιο εξανθημα?Εχει μια μερα υψηλο πυρετο και μετα παρουσιαζεται. Νομιζω οτι για μια -δυο φορες δεν ειναι ανησυχιτικο....Περαστικα σας..!! Κατι για μια ξαδερφη που γλυτωσε απο την αλεργια δινοντας φρισολακ θυμαμαι :shock::shock: .. λοβι δικια σου? Τι φταιει κι αυτη αφου ετσι τη συμβουλευσανε :?:?Κι εγω παντως δεν μπαινω στο τριπ να απαντησω, εκτος και καποιος με ρωτησει , οποτε ευχαριστως να πω 2-3 πραγματα που γνωριζω...

Τόνια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ παλιά η δουλειά μου μου άρεσε ένα χρόνο τώρα όμως έχω αρχίσει και πιεζομαι πολύ, δεδομένης της χρεοκοπίας μας και όλων αυτών των μάταιων που ασχολούμαι...

Τα σπιθουράκια δεν εξαφανίζονται όταν τα ζουμπάω αν και δεν πολυκατάλαβα τί εννοείς... :roll:

Ελένη και γω έτσι τα αφήνω αλλά ευτυχώς έρχεται η πεθερα σχεδόν κάθε δίμηνο και τα σιδερώνει... :oops::oops::oops:

Καλημερουδια ομορφες!!!

τι κανετε;;;

Περαστηκα ξανα σ εοοολλλααα τα αρρωστα μωρακια..πικρα καλοκαιριατικα.

εγω καλα....τροω ψωμι με μαρμελαδα...

Αργηρουλοα καλα να περασετε!!!!!

Καλημερα!!! Αργι, καλα να περασετε!!! Σεσιλια να εχεις μια ομορφη και ξεκουραστη μερα!!! Ο μικρος μετα απο τις χτεσινες σκανταλιες του , το παιζει καλο παιδι...Φωναζει τον πατερα του μπαμπακα-νταντι... Αφροδιτη το μωρο?Ειναι μικρουλι μωρε ... Υπομονη ....

καλημερουδια

μολις καναμε τα τσισακια μας και παιζουμε

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εγω ειμαι χαλια

με εχει πιασει η ημικρανια απο χθες και ακομη ειμαι σαν ζαλισμενο κοτοπουλο

καλημερα!!!!!!!

AFRODITH ο μικρος ξυπναει στις 3?

ακομα δεν εχει ξεχωρησει τη νυχτα με τη μερα!

αλλα ολα θα φτιαξουν!

υπομονη!

η Μ-Ι παει εκδρομη με πεθερα και κουνιαδα!

λεω να κανω καμια δουλεια αλλα βαριεμαι...!

αχ ποτε θα γινουν?

ε μα τι αλλο να κανω για να τις ξεχωρησει ....ολη μερα γκαριζει ο μανωλης διπλα του και εχω μουσικη και τηλεωραση !!!!!!!!!!!!

σκευτομαι να μεταφερω την κουια του μεσα στο δωματιο μου για να μην κοιματε στο πορτ μπεμπε ....δεν ξερω ο μανωλης πως θα το παρει .....και αν θα με βολεψει τελικα ....

αφρο υπαρχει περιπτωση να ζηλεψει ο μανωλακης

εγω μολις σιδερωσα παρολη την ζαλαδα μου

θα μαζεψω και λιγακι το σπιτι και τελος!!!

ο μικρος τρεχει πανω κατω και τραγουδαει...

χθες πηγα στις πρωτες βοηθειες για παυσιπονη ενεση και δεν ειχαν :evil::evil: εστειλαν τον αντρα μου να παρει σε φαρμακειο και βρηκε στο αιγαλεω τελικα :roll::o

ερωτηση!!

τι να του δωσω του σπυρου για την δυσκοιλιοτητα???

δεν τρωει ακτινιδιο,δαμασκηνα και γιαουρτι

υπαρχει κατι αλλο???

μηπως ειναι επειδη κρατιεται τωρα που δεν εχει πανα??

Αφρο δυσκολα....ειναι μικρο ακομα ομως....υπομονη...δεν ξερω ποση αλλη...

εχω ενα σηδερο....δεν ξερω αν αρχισω κατα τις 12 τι ωρα θα τελειοσω..

ο μικρος σημερα εχει μερα αφαγιας....δεν εφαγε πρωινο..εχει και λιγες διαφανες μηξες..θα ειναι απο τον καιρο..

Αναστασια μπραβο στον Σπυρο...

Βικ καλ αθα κανει ςνα ξεκοραστεις και οχι να κανεις δουλιεσ

Ελενη πονυρος ο μικρος ε;;;...χαχαχα.

Χτες εκανα φασολακια για σημερα και γινανε πολυ ωραια..ηταν βεβαια και τρυφερα..

Εμειναν και 3 φιλετακια κοτοπουλο απο χτες οποτε δεν μαγειρευω...ο φοφος θα φαει φασολακια..του αρεσουν

Αναστασια κερασια και παντζαρια και κοκκινες πιπεριες γλυκιες τρωει;;;.αν τρωει δωστου. Λογικο να κρατιετε τωρα με το γιογιο

Καλημερα!

Τι κανετε?!Παντα καλα! :D

Περαστικα κ στην Ελενα κ στη Χαριλινα!Ψυχουλες μου...

Ιουλια μουουου!!!!Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...για τη μπανιερα μου :lol::lol::P ...

Καλε σοβαρα απο τωρα μετακομισες τα επιπλα???Θα τα εχεις ετσι ολο το καλοκαιρι>θα ξαναβαλεις τα χαλια???

Αν οχι τοτε...λυπαμαι που θα στο πω αλλα θα γινεις μια πολυ "δυσκοιλια" πεθερα κ μια ιδιοτροπαρα γρια!!!χχαχαχαχαχα :P:P:P Τι ζωδιο εισαι ειπαμε????

Λενα καλη συνεχεια με το γιογιο!να κραταω τις εφημεριδες? :lol:

Η γωγω ποτε επιστρεφει???μου ελειψε πολυ!

Αφροδιτη μικρουλης ειναι!!Ααααχ κ εγω ετσι θα ξεχασω οταν κ αν κανω 2ο παιδι!Ελπιζω μεχρι τοτε να σας ξερω ακομη κ να μου τα θυμιζετε!

σημερα -φυσικα- ο αντρας μου δουλευει! 8-) η μανουλα μου ομως οχι!οποτε θα παμε εκει με την αννυ για μεσημερι!!! :D:D

Τονια ελπιζω να μην την πατησε η Ανδριαννα!!!Μακαρι μακαρι μακαρι..!

Χθες κ εγω σιδερωνα κ το πρωι κ το απογευμα!Που να μην ειχα στεγνωτηριο!Τα μαζευα,τα μαζευα...γεμισε η ντουλαπα!

δεν τα τρωει χρυσα μου δυστυχως :(:(

σκευτομαι εκτος απο το χαμομιλι να του βαζω κομματακια δμασκηνα στο φαγητο του

αλλα και παλι φοβαμαι μηπως δεν μου τρωει μετα...

ξερετε τιποτα για το μπροκολο??

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ αγγουρι - ντοματα?

γενικα τα πρασινα!

ποσο τα κραταει?

η Μ-Ι τρωει τρελες ποσοτητε σε αγγουρι και ντοματα στην οποια δινουμε μαχη να μην τρωει λογω της αλλεργιας στο ζωμο!

γινεται κατακοκκινη

δε με βεπω να κανω δουλειες!

εβαλα το φαγητο στο τεπανιακι και μεχριν αν γινει θα ντυθω να [αω διπλα για καφε!

βαριεμαι για ολα!

Α φροδιτη αν η μαμα μου κρατησει τη μικρη την πεμπτη θα ερθω για καφε!

Kαλημέρα μανούλες!

Το μικρό ακόμα στη θέση του, οι οικογενειακές μας περιπέτειες συνεχίζονται, τώρα εκτός απ' το μπαμπά μου και η μαμά μου... :( Άντε να δούμε... :(

Αν μπορέσω θα σας διαβάσω (έχω και καμιά 10ρια σελίδες!) :shock: και θα επανέλθω. Φιλάκια!

αχ ρε βικη ουτε αυτα τα τρωει ο μιζερος...

γενικα κρατιεται πολυ

πχ προχθες προσπαθουσε να κανει απο το πρωι μεχρι το μεσημερι

εβγαιναν κακακια λιιιιιγα στο βρακακι του και ηταν πολυ κολωδη

δεν τα καταφερε τελικα και καναμε κλισμα

Αναστασια εγω του μικρο για πρωινο το δινω γιαουρτι με μουσλι, βαζω μεσα και μερικα φρεσκα βερικοκα και κερασια πορε και μι ακοταλιτσα μελι..τα τρωει μια χαρα..δοκιμασε το/. Παρε μουσλι χωρις ξηρους καρπους αν θελεις.

Βικ τι καλο μαγειρευεις;;;;

Δημητρουλα μο και η μαμα;;;.αμαν βρε παιδι μου

κρατιεται πολυ

προχθες προσπαθουσε απο το πρωι μεχρι το μεσημερι και τιποτα

εβγαζε λιιιιγα στο βρακακι του και ηταν πολυ κολωδη

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...