Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

αχ καλο μου αναστασακι!εγω καλε να σε παρεξηγησω;;!! 8-)8-):):):):):)

εχεις δικιο στο οτι σκεφτομαι κ αναλυω περισσοτερο απο ο,τι πρεπει κ αγχωνομια για μικροπραγματα..τοσο πολυ που ο ερπης με επισκεπτεται συχνα.. :roll::roll: !!θελω να οργανωνομαι,αλλα τελικα δε τα καταφερνω κ πνιγομαι παντα σε μια κουταλια νερο! :oops::oops:

λες να γινω στριμμενη πεθερα;;! :shock: α πα πα!!οπως το σκεφτομαι τωρα,οοοταν παντρευτει ο γιωργος θελω να μενω μακρια για να μη βλεπω κ να μην ακουω,κ να χαλαρωωωωωωωωωωωωωωωωωωσω!!φεεεεεεεεεεεεεεετα! 8-)8-)8-)8-)8-)

αμα δεν ειμαι ετσι,να μου δωσεις απειρες ξυλιες στον πωπο! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Παναγιώτα μου ελπίζω να μην είναι κάτι τέτοιο και να συνέλθετε γρήγορα!! Οοοοοοοοοοοομ στέλνω θετική ενέργεια....

Τόνια νομίζω πς και η Θου έχει τους ίδους προβληματισμούς με σένα. Εγώ πιστεύω πως από τη μια σε έχει δεδομένη (με την έννοια πως ξέρει πόσο τον αγαπάς και πως θα είσαι πάντα εκεί) και από την άλλη έχει 'περίεργο' χαρακτήρα. Νομίζω πως δεν πρέπει να τα παίρνεις τόσο σοβαρά. Είναι ακόμη πολύ μικρός για να δηλώσει συμπάθεια-αντιπάθεια. Κιπ γκοινγκ μανούλα!!!

Την παιδίατρο θα τη αφήσω ασχολίαστη!!! Μάλλον στην ίδια πρέπει να πηγαίνει ηα ξαδέρφη του Δ που έγραψα παραπάνω!!! :lol::lol::lol:

Αναστασία ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα;;;;; Πες.....

Ιουλία ναι από κάτω είναι αλλά είχε αρκετή δουλειά και δεν μπορούσε να είναι εδώ.... :(:(

Χαίρομαι που είστε καλύτερα!! Τελικά στον Χ τα είπες;;; :lol::lol:

Βίκυ καλό το χοιρινό;;;; Έχω να φάω κάτι μήνες..... :(

Μάγδα δεν ξέρω αν θα ανέβει... Εγώ δεν μπορώ να το ανεβάσω γιατί δεν ξέρω πως γίνεται... :oops::oops:

Δε θα είσαι Ελλάδα;;; Πότε έρχεσαι;;;

Αναστασία -Μπεμ Φιλάκια στον Σπυράκο!!!

Mαγδούλα, σ' ευχαριστώ πολύ!! :x Περαστικά στο μυτάκι της Μαρκελλίτσας! Μη στεναχωριέσαι, μπροστά στα μάτια μας και μέσα σε δευτερόλεπτα γίνονται τα περ/ρα! :?

Συμπεθερούλα, λοιμώδης μονοπυρήνωση; :? Απ' όσο ξέρω πονάει αρκετά... :? Αλλά είναι και αναλόγως τον οργανισμό και αν το προλάβεις νωρίς... ;) Μη στεναχωριέσαι, μπορεί και να μην είναι!! Το εύχομαι, στο αγαπημένο μου γαμπρουδάκι!!! :x Να μου τον φιλήσεις!!! :-*

Αναστασούλι, είμαι λεπτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω "βαρύνει" και δεν έχω κουραστεί... ;) Όχι, δεν βιάζομαι, αλλά είπαμε, ως τις 44 εβδομάδες δεν θα τη πάλευα με τίποτα!!! :shock: Ευτυχώς και να θες δε σ' αφήνουν τόσο... #:-s Η Νατάσα ήταν λιγότερο, αν δε κάνω λάθος, βάσει υπερήχου ή σύλληψης.

Επίσης, τώρα με τη κοιλιά δε τρελαίνομαι να κάνω μπάνιο, άσε που φοβάμαι και λίγο τα μικρόβια, μη κολλήσουμε τίποτα τελευταία στιγμή και τρέχουμε... Άσε που δεν παίζουν μπάνια τώρα, το πιο βασικό!!! :lol: Ενώ, όσο νωρίτερα γεννήσω, τόσο νωρίτερα θα σαραντίσω και τον Αύγουστο θα μπανιάρω όσο περ/ρο μπορώ!!! :D

Να τους χαίρεσαι τους εορτάζοντες!!! :D

Τόνια μου, συμφωνώ με τις προλαλήσασες, μην αγχώνεσαι με τη συμπεριφορά του Άλεξ, εγώ πάντως θα ένιωθα περήφανη!! Έχει "χορτάσει" αγάπη και σε θεωρεί δεδομένη... Έτσι δεν πρέπει να νιώθει; ;) Επίσης, μπορεί να είναι κι ο χαρακτήρας του αυτός, που λέει κι η Αναστασία... Γουστάρει να σ' έχει στη τσίτα!!! :lol:

Σχετικά με τις στερεές πάντως, κι η δική μας παιδίατρος, δεν έχει αντίρρηση αν θες να ξεκινήσεις από τους 5 μήνες (ίσως και λίγο νωρίτερα).

Ναι Αναστασι ειναι δυσκολος χαρακτηρας οντως κι ελπιζω να μην ειναι ετσι δυσκολος και στις σχεσεις του μεθαυριο... :roll: Κι εγω συμφωνω με αυτα που μου λετε,αλλα σα μανουλα κι εγω θελω να μου δειξει την αγαπη του,να νιωσω ρε παιδι μου οτι κατι κανω καλα κι εγω! :roll:

Δε βρισκω χρονο να παω και στη παιδοψυχολογο...κι οταν βρισκω δε μπορει αυτη! :roll:

Ιουλια!!!! :lol::lol::lol::lol: μακαρι να ειμαστε εδω σε καμια 20ρια χρονια να φασκελωνουμε η μια την αλλη για τις μαλακιες που θα κανουμε με τις νυφες και τους γαμπρους μας!!!!! :lol::lol::lol:

Νατασακι το πιστευεις οτι οταν μου τα ελεγε αυτα τη ξαδερφη του Δ σκεφτηκα;;;!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Ε μα συγνωμη αν δεν ειχα γνωσεις και δεν ειχα διαβασει τιποτα ουτε ημουν μελος εδω που εμαθα τοσα πολλα,δε θα την ακουγα να δωσω κρεμες στο 4μηνων μωρο;;;;;; :evil:

Και το Θουλακι εχει θεμα με το Θοδωρη το ξερω,αλλα οχι σε αυτο το σημειο νομιζω...

Εχθες,ενω μεχρι που ηρθε η μπεμπα παντα εγω τον εβαζα για υπνο και του ελεγα τραγουδακια, πηγαμε να τον βαλουμε μαζι με το Μακη και μου ελεγε "εσυ να φυγεις!να πας στο σαλονι!ο μπαμπας τραγουδακι!" :(:(

Μιτσακι οχι καλε 44!!!! αυτο θα ηταν καταρα!!!!! :lol::lol::lol::lol: αλλα τις 40 μπορει βαση στατιστικων!!! :whistle: αχ οχι καλε μη βαρας!!!καλα στις 38!!!!! :lol::lol::lol:

Αν οταν γεννησεις προλαβαινεις να πας για μπανιο το πρωτο 2μηνο κοπελια εγω θα στησω κωλο!!!!! :lol::lol::lol::lol:

νατασα μου οχι!τσιμουδια δεν εβγαλα! :oops::oops::oops::oops:

αν κ με φερνει στα ορια μου οποτε λεει για τις καταπληκτικες αυτες σταγονες που εκαναν με μια φορα το παιδι καλα! :o:o:o:o:o:o:o

η αποκαλυψη θα γινει την τριτη που εχουμε παιδιατρο για εμβολιο!εκει θα πω την αληθεια!

δημητρουλα κ εγω που γεννησα 18 ιουνιου ετσι σκεφτομουν!να εχω σαραντησει κ να κανω μπανια τον αυγουστο!τελικα..ειχα κανει μονο 2 γιατι με τον γιωργο δε γινοταν..κ αυτα τα εκανα στο εξοχικο της ξαδερφης του χ., ο χ. ειχε τον γιωργο σπιτι κ μπουκαλακια με γαλα μου,κ εγω παραλια με την ξαδερφη!αλλα κ εκει κουβαλουσα το θηλαστρο..πφφφ!οχι στην παραλια!στο εξοχικο εννοω! :lol::lol::lol::lol:

ευχομαι εσυ να κανεις πολυ περισσοτερες βουτιες! ;)

φιλακιαααα!τελικα στον υπολογιστη την εβγαλα παλι! :lol:

Δήμητρα βάρυνες;;;;

Εγω ειλικρινά θα πω πως στη μπουμπού πετούσα. Δεν ένιωθα έγκυος ποτέ. Έκανα χίλια 2 και δεν παραπονιόμουν,ϊσως ήταν και θέμα ψυχολογιάς περισσότερο. Πήρα 11 κιλά και το ένα το έχασα στο τέλος περιμένοντας :lol::lol::lol: .

Ψάξε στο youtube βιντεάκια με αναπνοές από τη γίογκα . Θα σε χαλαρώσουν...

Επίσης το μπάνιο να μην το ακυρώνεις. Θα ανακουφίσει το κορμί σου και θα χάσεις την αίσθηση του β΄ρους σου. Φαντάζομαι πως δεν έχεις πάρει και κιλά. Σιλφίδα μου εσύ!!!! :lol::lol::lol:

Αναστασία να χαίρεσαι το αδέρφι σου!!!!! Και τη φιλενάδα σου!!!!

Τόνια χαααααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!

Να πω για την ξαδέρφη κιάλλα;;;;

Μου είπε οτι η μικρή της έχει δυσκοιλιότητα και της βάζουν κάθε 2 μέρες υπόθετα...

Αυτή επιμένει να δίνει ρυζάλευρο που στουμπώνει, μήλα (ψυγείου :o ) μπανάνες-αχλάδια εισαγωγής. Της είπα πως αυτήν την εποχή έχει ένα σωρό φρούτα πεντανόστιμα που μπορεί να δώσει και μου απάντησε με ύφος 'Α ό,τι πει ο παιδίατρος' ε από κει και μετά δεν ξαναμίλησα. Έγινα κια κακιά κατάλαβες;;;

Φούντωσα τώρα.....

Ιουλία καλά εξηγήθηκες!!!!!! 2 μπανάκια!!!!Σούπερ!!! :lol:

Τζα...να μαι...

αυτο το παιδι θα με σκασει...

δεν αφαγε τιποτα το πρωι εκτος απο 4 κοταλιες γιαουρτι με μουσλι..και μολισ τσακισε μια τεραστια γαβαθα φασολακια και σαλατα ΚΑΙ φετα...ελεος!!!!!!!!!!!!

Ρε συ Νατασα πλακα κανεις;;;;..μηλα;;;;..αχλαδια;;;.ελεος!!!!!...τοσα φρουτα εχει....

Τονια μην ακους κανενα..

εμςι το εχουμε ρηξει στα κερασια...

μας εφεραν τις προαλες και μερικες σπιτικες φραουλες...παιδια αλλη γευση!!! και το περιεργο ειναι οτι στις σπιτικες δεν εβγαλε κοκκιναδια...

Παναγιωτα ελεοσ!!!!!!!!!!..μα ο Νικολα που μπορει να το κολλησε;;;;...

εγω δε νομιζω να ειναι μονοπρυνωση...μακαρη να μην ειναι...το καημενο ταλαιπωρειτε...

Περαστηκα και ευχομαι κανεις να μη κολλησει...

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε?

Περαστικά στο Ελενάκι μωρέ το καημενούλι, Νατασούλα μου υπομονή θα περάσει.. :YMHUG:

αναστασία γενικά εχω ακούσει οτι υπάρχει περίπτωση να εμφανίσουν τα παιδιά δυσκοιλιότητα οταν κοβουν την πάνα.. http://www.medlook.net/article.asp?item_id=1782

Παναγιώτα τι πάθατε μωρε και εσεις!!! Περαστικά σας! :x

Εμεις φτου φτου ειμαστε καλά.. Ο Αλεξ ομως (ο γιος των φιλων μας ) ειναι αρωστούλης. Ο μπαμπάς του μας ειπε οτι φταιει η πεθερά του :lol: που αφηνει το παιδι να παιζει ξυπόλυτο στον κήπο... :roll:

Λοιπον... εχω ολοκληρωμένη τραπεζαρία! Ειναι πολυ cosy μαρεσει πολυ!

Πηραμε εναμισάρι κρεβάτι στον μικρό. Τέρμα η κούνια. Κοιμάται κανονικά και δεν εχει πέσει ουτε μια φορά 2 μέρες τωρα.. Του βάζω πάντως παπλώματα κάτω για καθε ενδεχόμενο..

του πηρα και μια κατασκευή με χρωματιστους κουβάδες για να μπαινουν τα παιχνιδια του. οχι απο τα ικεα απο αλλου.

Κουρευτηκαμε κιολας...

Θα σας διαβάσω λίγο πιο μετά, φιλάκια

Χρυσακι μηπως τον περιτριγυριζει και τον Φοφο τιποτις;;;; :roll:

Ρε Νατασακι καθε 2 μερες υποθετα;;;;;;;!!!!! :o:o:o μα ειναι χαζοι;;;;;;!!!!!!

Παντως με τα φρουτα ειχα μια απορια τετοια εποχη...με τι να τη ξεκινησω;;; ξερω βερικοκα, ροδακινα φραουλες ειναι πολυ αλλεργιογονα,το πεπονι μου ειχε πει ενας γνωστος μακρυα απο τα παιδια γιατι ειναι τιγκα στις ορμονες και τα φαρμακα...τι να της δωσω;;;;μονο κερασια και καρπουζι;;; δε μου παει καλα...

Ερακι μεγεια τη τραπεζαρια!!!!! :D:D:D και το κουρεματακι του Κωστη! Βαλε φωτο να τον δουμε!!!! :P

Τονια δεν ξερω..θα δειξει,...θα δω πως θα κοιμηθειτη νυχτα!!!

παντως απο φρουτα τετοια εποχη εχει πολλα.

Ροδακινα νεκταρηνια- χωρις φλουδα- κερασια καρπουζια καποιες ποικιλιες αχλαδιων..

Μηλα φρεσκα θα βγουν κατα Αυγουστο, μετα σε λιγο εχουμε σηκα δαμασκηνα...βερικοκα αμα βαλει ςμονο το μεσα χωρις φλουδ αμια χαρα..μετα Αυγιοστο- Σεπτεμβη τα σταφυλια- καλα εμεις εχομε στο σπιτι και ο μικρος τα μαδαει απο το τσαμπι και τα τρωει αλλα αλλο θεμα αυτο...

γεννικα επειδη τα μηλα τωρα ακομα και ψηγειου ειναι χαλια..ειναι αυτο που λεμε μπαγιατικα και στα τελευταια τους Καρποζι γιατι οχι;;;.εμας ο φοφος περισυ το λατρευε. Πεπονια αμαα βρεις σπιτικα...

Εμεις μειναμε απο κοτοπουλα..ειπα τη εθαι μου - της ακανα τη φορολογικη δηλωση- να με πληρωσει σε κοτοπουλα....χαχαχα...λεω δυο δηλωσεις δυο κοτοπουλα χαχαχα...αμα τα κανω μερριδες ουυυυ φτανουν του μικρου

Της ειπα επισης να μο παρει ψαρια απο τον γειτονα της τον ψαρα..

αυτος τωρα το καλοκαιρι βγαινει για ψαρεμα με το γρι γρι και φερνει ψαρια παο βαθεια νερα μεσα σε βαρελι και ειναι φρεσκα και νοστημα..

αμα μου βρει ωραια λευκα ψαρια για τον χειμωνα για το παιδι τα θελω οσο και να κανουν

Χρυσακι δεν εχω θεμα με το καρπουζι,αλλα λεω μαζι με τι αλλο; ;) ροδακινα,νεκταρινια,βερικοκα λενε πολυ αλλεργιογονα...μανο στη φλουδα υπαρχει το προβλημα;;;σταφυλι εχω υποψιν αλλα τον Αυγουστο..

συκα και δαμασκηνα για τοσο μωρο;;;αν ηταν πιο μεγαλο το μωρο δε θα ειχα θεμα,αλλα λεω γαι τωρα που θα ειναι μικρουλα και θα ξεκινησουμε...

Πολυ γελασα με τη θεια που θελεις να σε πληρωσει σε ειδος!!!! :lol::lol::lol: αν κανεις και τη δικια μου θα σου δινω αυγα και λαδι!!!! :lol::lol:

Α για αρχη λες..ε αχλαδακι ελληνικο- συγκεκριμενς ποικιλιες οχι κρυσταλλια κλπ... μπανανα..εσυ στην κριτη μπορεις να βρεις κρητικες μπανανες..σε μας δεν φτανουν ποτε...βαλε μεσ ακαι κανενα αβοκαντο...

ως επι το πλειστων αυτα τα βερικοκα νεκταρινια ο αλλεργιογονος παραγων εντοπιζετε στη φλουδα..καλο πλυσημο και ξεφλουδισμα..μπορςις να δωσεις φοβα απο 6 μηνων και πανω το ιδιο και τα δαμασκηνα και οι βανιλιεσ..εαν ειχες γεννικα παρατηρησει ορισμενες αλλεργιες ισως απο 8 μηνων...αλλα τα περισσοτερα σαιτ που ξερω τα προτεινουν απο 6 μηνων..σηκα απο 8 μηνων και πανω...

Αμα θες δε και εδω http://wholesomebabyfood.momtastic.com

Οσο για τη θεια...ε τι να τα κανω τα 50ευρα της...καλοταισμενα και σπιτικα κοτοπουλα θελω για το παιδι μου...να ναι καλα ο καταψυκτης..αυυτο και ο αποχυμοτης για μενα ηταν επενδυση

Εψαξα λιγο στο νετ και ειναι πολλοι που δινουν το ελευθερο στα φρουτα εκτος απο πορτοκαλι,φραουλες κερασια και ροδακινα...μπανανες ναι εχουμε εδω και ειναι και νοστιμες! ;) δεν ειναι βεβαια και πολυ η εποχη τους αλλα τουλαχιστον ειναι ντοπιες ε; :P

Αυτο με τον αποχυμωτη εχω αρχισει κξαι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα!!! :D

Ναι καλε...χαλαρωσε..μη παιρνεις εμενα το ψυχαναγκαστικο για παραδειγμα...χαχααχα...

Ρε συ εμενα με ειχε σωσει...ο μικρος τρελενετε για υγρα...και ορισμενα λαχανικα κριως δ εγοσταρει να τα φαει...ασε που πλεων αρνειτε πεισματικα να δοκιμασει καινουρια φρουτα- λαχανικα...ετσι και εχω παιρνω τον αποχυμωτη ριχνω μεσα μπανανες αγγουρια πιπεριες αναναδες καροτα και οτο βρω που δεν το τρωει και του φτιαχνω ενα χυμο κατσε καλα..τον τσακιζει...αλλιως ειναι ικανος να πινει 1 λιτρο νερο την ημερα..και αντι να παρει βιταμινες..νβα χασει και αυτε ςπου πηρε..

ειδικα σ εμερε ςπου δεν τρωει τιποτα..μονο με χυμους τη βγαζει..τι να κανω η ερμη μανα...

αλλιως του φτιαχνω κανεν σμπουθισ με φροτα και γιαουρτι

Ναι μα γιαυτο τον σκεφτομαι κι εγω...επειδη δε τρωει τιποτα το σκατιαρικο μου μηπως τωρα που κανει και ζεστη,πινει κανενα χυμο απο φρουτα λαχανικα! ;)

phgame για μπανιο!

ωραι ηταν αν και στη αρχη λιγο κρυα...!

η Μ-Ι ακομα δεν εχει κανει μονη της !

θελιε να την κραταμε!

δεν ηθελα να φυγω απο εκει!

λοιπον το αποφασισα...θα βρω πλουσιο γκομενο χωρις να μου ζητα και πολλα πολλα γιατ δεν προλαβαινω αλλα να εχει εξοχικο σε θαλασσα...κοντα στην Αθηνα αλλα σε ησυχια, να εχει κοτερο , να μου κανει κλικ και φυσικα με υποχρεωσεις για να ειμαστε ισοι!

ζηατω πολλα?

δεν εχω διαθεση για τιποτα!

δεν θαλω να κανω τιποτα...!

εχω ενα σπιτι μπ,,,λο!

και 4 πλυντηρια σιδερο!

ααααααα αυριο ειμαι πρωι!

Καλησπερα κοριτσακια μου! Επιβιβαζομαι και εγω! :) Επιτελους σας διαβασα.

Μα ολα τα παιδακια αρρωστα? :o:o Περαστικα σε ολα και γρηγορα! Κριμα γμτ με τετοιο καιρο να ταλαιπωρουντε :(

Εμεις καλα. Αυριο εχουμε εμβολια και την U5. Επιτελους θα μαθω ποσο υψος εχει και ποσα κιλα ακριβως. Εγω ειμαι πολυ νταουν παλι τελευταια γιαυτο και δεν γραφω..Ισως να φταιει και ο καιρος που μας τα χαλασε τι να πω...

Τονακι και εγω την ιδια απορια με εσενα εχω με τα φρουτα. Προχθες του εδωσε ο Π. να ρουφαει το νεκταρινι και εκανε σαν τρελος! Αν εχει δοντια θα το τσακιζε. Δοκιμασε και λιγο μπανανα και φυσικα τρελαθηκε! Βλεπω οτι ειναι ετοιμος για στερεες και σκεφτομαι να του ξεκινησω πριν κλεισει τον 6ο. Αλλα θα ξεκινησω με λαχανικα οπως και στην Ε. Πρωτα καροτακι και μετα πατατα.Αυριο θα μιλησω και με τον γιατρο να δω τι θα μου πει.

Νατασα θα κατσω να σε δω και εγω την Παρασκευη. Να μας το ξαναθυμησεις!

Αναστασια τελειο το φορεμα! Ησαστε κουκλιτσες ολες στην φωτο. Την αλλη με τα μπρατσακια θα την δω μετα.

Χρυσα λογικο να εισαι ετσι με τοσο ζεστη. Μια χαρα θα περασει ο καιρος τωρα που σταματησες. Βολτουλες,θαλασσιτσα,θα χορτασεις και Φοφο μια χαρα.

Αναστασια μπεμουλη για την δυσκοιλιοτητα που ρωτας βαλε σε ενα μπολ αποξηραμενα δαμασκινα και ριξε νερο απο πανω να καλυφθουν. Αστα ετσι ενα βραδυ και την αλλη μερα παρε τον χυμο και δωστον στον Σπυρακο να τον πιει. Αν δεν του αρεσει ριξτω στον κανονικο χυμο του. Βοηθαει πολυ.

Βικυ πολυ γελασα με την Μ-Ι και τα ψαρακια. Ακου θα την φανε :lol:

Αφρο μικρουλη ειναι ακομα μωρε και θα αλλαξει χιλιες φορες στο θεμα υπνου. Τωρα ακομα μπερδευει την μερα με την νυχτα. Και εμενα μου τα εκανε αυτα.

Εκανα 1 ωρα να γραψω το μυνημα, ολοι κατι θελουν και ολα εγω πρεπει να τα κανω :twisted: Δεν θυμαμαι τιποτα αλλο. Θα επανελθω αργοτερα μαλλον. Φιλακια σε ολες!

Να 'μαι πάλι!

Βγήκαμε μια βολτούλα, η Β ξεράθηκε γιατί δεν κοιμήθηκε καθόλου το μεσημέρι κι εύχομαι να το πάει σερί! :ympray:

Το πρωί έχω ραντεβού με το γιατρό και τη μαία μου! Για να δούμε πως πάμε... :D

Γιατί ωρέ με αποθαρρύνετε;;; :evil:

Τόνια, στήσε κωλ@@@κι, γιατί σκοπεύω να σε βγάλω ψεύτρα!!! :P Αν είμαστε καλά, πρώτα ο Θεός κι έχουν πάει όλα καλά και με το θηλασμό, σκοπεύω να κάνω όσες βουτιές μπορώ! Είμαι τρελή ρε εγώ, δεν κολλάω!! :D Και με τη Β το πρώτο καλοκαίρι, ήταν 3 μηνών κι είχαμε πάει Λευκάδα!!! Προφανώς κάναμε μπάνια στις υπέροχες παραλίες της :ymdaydream: και το μικρό μαζί μας -προφανώς!- μέχρι και στο Πόρτο Κατσίκι!!! :D

Ιουλία, καρδιά μου, αντί να κουβαλάς θήλαστρο και να αφήνεις τον Χ σπίτι με το μωρό, γιατί δεν πηγαίνατε μαζί κι όποτε πεινούσε ο μικρός να τον θηλάζεις;;; ;)

Νατασούλι μου, δεν θα το ακύρωνα, αλλά τώρα δεν μου πολυβγαίνει το μπάνιο για πολλούς και διαφόρους λόγους! Καταρχήν... κρυώνω ακόμα!!! :P Κατά δεύτερον, με ποιον θα πάω;; Μόνη μου με τη μικρή και την κοιλούμπα, στην πιο κοντινή παραλία, που είναι μισή ώρα και βάλε απόσταση και πεντακάθαρη;;; :ymtongue: Πιο πολύ ταλαιπωρία μου φαίνεται, παρά ευχαρίστηση!! Η μόνη μου επιλογή είναι σε πισίνα, αλλά να σου πω την αλήθεια αυτό το ψιλοφοβάμαι για τα μικρόβια! :roll:

Πάω να τσιμπήσω κάτι κι επανέρχομαι να διαβάσω και τα υπόλοιπα! :geek:

Τζα!μπηκα μεχρι να..τελειωσει η μερεντα μου :P !Δε μ'αρεσει η μερεντα...ειμαι νουτελακιας τελικα!

Παω να δω ευτυχισμενοι μαζι!(μονη μου θα το δω!)

Παναγιωτα κουραγιοοοο :(:( ...

Τονια οχι σταφυλι ρε συ!εκτος κ αν ειναι δικο σας..βερυκ.ροδακ κλπ χωρις φλουδα!

Νατασακι δεν εχω 1 μονο...Πολλα...αναλογως τη διαθεση!Γτ ρωτας?να δεις ποσο ακομα μπορει να ταιριαζουμε???? :lol::lol::lol:

σας φιλω!

Παναγιωτακι μου... :(:(:( μωρε σκεψου οτι ειναι κατι που θα περασει μονο του και δε θα χρειαστεις καν αντιβιωση...αλλα θα ταλαιπωρηθει το πουλακι μου... :(:(:( μα καλα σας μουτζωσανε;;; μια η Η1Ν1 μια η μονοπυρηνωση....

Μιτσακι με 1 νινι 3 μηνων πας στο πορτο κατσικι...με 2 νινια εκ των οποιων το 1 ειναι ημερων πας;;;; δε σε αποθαρρυνουμε καλε, απλως σε προετοιμαζουμε μη βρεθεις προ εκληξεων!!! :P αλλα εσυ εισαι και τρελοκοριτσο και μπορει να το φαει το στησιμο το κωλι μου!!! :lol::lol::lol:

Λενακι τι καλος ο μπεμπης σου!!!!! και φαινεται αγορακι με τα ολα του!!!!! :P

Και η μπεμπα μου το ιδιο...φαινεται αγορακι με τα ολα του!!!! :lol::lol::lol:

Δωστου φρουτακια σε λιγες μερες μωρε...μη του πεσει το πουλι που τα λιγουρευτηκε!!! :lol::lol:

Κι εγω φαν της νουτελας!!!!! =p~=p~ και τωρα που το ειπες με κατεστρεψες κακουργα!!!! :lol:

Σταφυλι εννοειται απο το θειο μου!!!δεν δινω ποτε αγοραστο στον Αλεξ γιατι ξερω τα χαλια τους!!! :evil:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...