Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΙΟΥΛΙΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΣΤΟ ΕΙΠΑ;;;;!!!!!!! :x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::lol::lol::lol:

Ποσο κουκλες ειστε ολες!!!!!και τα μωρακια σας!!!!!!χαιρομαι τοσο που σας ειδα μερικες που δεν ειχα δει!!!!!! :YMHUG::YMHUG:

Ιουλια σου μοιαζει ο κουκλος σου!!! και η ταπετσαρια οντως φανταστικη αποσο μπορεσα να δω! ουτε εμενα μου αρεσουν τα λουλουδερα σεντονια,αλλα αυτη ειναι τελεια!!!!! :-bd:-bd

Η μπεμπουλα σου Νατασακι στεκεται στα ποδαρακια της;;; ειναι τοσο γλυκο μπεμπεκι!!!! :x

Και η ψηλεγκω με την Αννυ τι ασχημια...απαπα δε βλεπονται!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα ομορφιες μου! Τι κανετε?

Πριν λιγο γυρισαμε απο τον παιδιατρο. Ο Γιωργης εχει ιωση που κανει 3 μερες πυρετο. Ολα καθαρα αλλα ανεβαζει πυρετο και κλαιει οοοοολη μερα.Μου ειπε απο 39 και πανω να δωσω υποθετο για να αφησω τον πυρετο να καταπολεμησει τον ιο.

Ιουλιαααα τελειες οι φωτο!!!! Μα τι κουκλες εισαστε ολες σας! Καλα που δεν ειμαι εκει...θα ενιωθα πολυ μειονεκτηκα διπλα σας :oops: Καλα για τα ζουζουνια σας τι να πω! Απλα τελεια ολα! Το βιντεο θα το δω σε λιγο στο φεις.

Βικυ ελιωσα με την Μ-Ι!! Καλε χιρευει πολυ καλα!! Μου αρεσε που εκανε και φιγουρες! :lol:

Ροδη να σου ζησουνε τα αγορακια σου! Ειναι πανεμορφα. Πηγαινε στο www.Lilypie.com και κανε ενα τικερακι που θελεις. Ειναι πολυ ευκολο.

Αργι τι περιμενανε ρε 6 εβδομαδων να γυρισει? :twisted: Ελεος πια! Εμενα προχθες στο U5 μου λεει ο γιατρος: ααα δεν γυρισε ακομα ε? Ουτε καθεται καλα καλα ε? Λεω: ε ειναι λιγο τεμπελακος! :lol: Θα γυρισει που θα παει. Περιμενε δηλαδη να εχει γυρισει και να καθεται κανονικα ηδη. Ποτε θα μας κανει καλοκαιρι εμας ε? Ουτε και αυτην την εβδομαδα ακουσα θα εχουμε καλο καιρο. Απο την αλλη και βλεπουμε.

Θου και εσεις παιδιατρο ε? Τι επαθε μωρε το νινι? Τι καλα που κανατε μπανακι! Ζηλευωωωωωωω!

Τονια η μερα του παιδιατρου σημερα! Καλα εκανες και πηρες δευτερη γνωμη. Γλιτωσατε την αντιβιωση τι καλα!

Νατασουλα τι να εχω...η γνωστη επιλοχεια με ταλαιπωρει ακομα... :roll: Πολυ χαιρομαι για την Ελενα. Τι καλα που πηγε ο Μ. στο χωριο! Φανταζομαι του αρεσει τρελα εκει ε?

Μιτσακι τρεχεις και δεν φτανεις ε? Θα μπειτε σε ενα προγραμμα σιγα σιγα. Η Β. καλυτερα σημερα?

Αφρο αυτα θα τα εχεις απο τον Μ. Μακαρι να μην το κανει συνηθειο και ερχετε σε εσας καθε βραδυ.

Παναγιωτα

1) Τρελενομαι για κους κους! Μου στελνει χειροποιητο η μανα μου.

2) Την βλεπω αυτην οποτε την πετυχαινω. Σημερα την ειδα. Ωραια φαγητα κανει.

3) Δεν εχω.

4) Σημερα θα εψαχνα καμια συνταγη. Η Μαγγυ εχει στο σαιτ της 2 νομιζω. Θα κοιταξω μετα.

5) Δεν ξερω. :)

Μπορειτε να μου πειτε τι πατησε η Ε. στο λαπτοπ και εκει που γραφω φευγει ο κερσορας οπου να ναι και γραφει εκει? :twisted::twisted::twisted: Μου εσπασε τα νευρα μιλαμε!

Μα τι τέλειες φωτογραφίες, Ιουλία μου τι κούκλα που εισαι και εσύ :x !! Μου αρέσουν πολύ τα μαλιά σου! :-bd Και εγώ έτσι θέλω να τα μακρύνω!

Τι νινάκια μωρε ειναι αυτα, κουκλος ο γιος σου, κλέβει καρδιές! :x:x

Και το νινάκι της Νατάσας μωρε τι μικρούλικο ζουζουνάκι :x

Ολες κουκλες εισαστε φτου φτου ομορφιές!

Το εχουμε και εμεις το γαλάζιο το τραπεζάκι με την καρέκλα αλλά τα εχουμε στο σαλόνι χαχα..

Καλά για την ψηλή και την Αννυ τι να πω, εχει μαλιάσει η γλώσσα μου φτου φτου φτου!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τοτε η Μ-Ι που δεν μπουσουλησε ποτε κανονικα αλλα σα την φωκια , σηκωθηκε ορθια 15 μηνων και περπατησε 18,5 μηνων θα τι θα επρεπε να κανει?

η νύφη μου? θα την είχαν πάει στα σίγουρα σε ειδικό για φυσικοθεραπεία ή ό,τι άλλο!!!.... εκτός και τύχαινες σε κανέναν καλό και συνειδητοποιημένο γιατρό!!! :?

ωραίες φωτό....να υποθέσω ότι εκεί που είστε όλες μαζί στον καναπέ την βγάλατε για εμάς εδώ ε? :D:D

Νατάσα τι μικρή που φαίνεσαι!!! :D

Τόνια ΚΑΦΕ ΟΛΕ!!!! :lol::lol::lol::lol: ........εμένα μου αρέσει και το μαύρο-γκρι-άσπρο αλλά μόνο όταν το σπίτι είναι πολύ μοντέρνο.....του άντρα μου του αρέσει το γκρι!!!!

αλλιώς το σοκολατί είναι ωραίο αν και δεν λέω όχι και στα πολύχρωμες ταπετσαρίες με μοντέρνο ντισάιν!!!! (:lol::lol::lol::lol: άλλα αντί άλλων δλδ!!!)

Καλησπερααααα

11 σελιδες..δεν παιζει να διαβασω..

μολις εφυγε η μανα μου και πρεπει να ξεπουπουλιαστω και να φτιαχω φρυδια νχια γιατι αυριο εχω γιατρο...

Οποια μπορει ας μου κανει ενα ρεσουμε με τα σημαντικοτερα ΠΛΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Καναμε γεννικη- την ιστερικη ποντιακο Παναγιωτο Σισσυ γεννικη ομως ε;;;..

τιποτα δεν αφισε ασκουπιστο η κυρια μανα μου...μιλαμε αμα καθαριζε σπιτια θα ειχε γινει περιζιτιτη!!!!!

Καναμε μονο τα 3 δοματιοα..

αυριο θα κανουμε το σαλωνι το πισω μ[αλκονι- με την πορτα- και τα δυο μπανια... και την Παρασκευη την κουζινα..

Και το Σαββατο με βλεπω να γενναω απο την κουραση..

μεχρι και η Καρολ σημερα που με πηρε..δεν μπορεσα να τη μιλισω γιατι πηρε φωτια ο κωλος μου

Σας φιλω ολες..μη γραψετε πολλα αυριο πλιιιιιιζζζζ..να γυρισω απο τον γιατρο και να προλαβω να διαβασω και τιποτα.

Διαβασα μονο την κοινωτητα..και κατουρηθηκια απο τα γελια...

που ειστε καλε?

αχ τι ωραια περασατε στο παρτι της ιουλιας :lol::lol::lol::lol:

ο μικρος ανεβασε πυρετο :(:( αλλα μεχρι 38,2

αλλα δε εδωσα τιποτα..τωρα κοιμαται..επεσε κιολας..μακαρι να γλιτωσουμε..

φιλια σε ολες..

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ!! 8-)8-)8-)8-)

θου εδω ειμαι εγω!! :lol::lol::lol:

κοριτσαρες εβγαλα τις φωτο,ετσι κ αλλιως τις εβαλα να τις δει η τονια που δεν εχει προσβαση στο φεις!

τονια κ εγω σ΄αγαπω κ ας μην σε εχω γνωρισει απο κοντα!μου εισαι πολυ πολυ συμπαθής! ;):)

οταν παρω κ τις υπολοιπες θα τις ανεβασω στο φεις!αυτες ηταν ενα πολυ μικρο δειγμα!

αργυρω ναι!βγηκαμε ολες μαζι για εσας! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το σπιτι μου ειναι μαυρο,γκρι,ασπρο,αλλα ειναι μοντερνο στυλ,κλασικο δε το λες με τιποτα!υποθετω πως ειχα σιχαθει τα κλασικα στο πατρικομου κ οταν καναμε ανακαινιση ειχα ξεκαθαρισει πως δε θελω τιποτα σκαλιστο,τιποτα καφε κ τιποτα ξυλινο! :shock: ο,τι ξυλο υπαρχει ειναι λακα γυαλιστερη για να καταλαβεις!βεβαια..την εχω πατησει γιατι ολο θελουν ξεσκονισμα τα γυαλια κ τα ινοξ..αλλα καλά να παθω! :roll::roll::roll:8-)8-)8-)8-)8-)

θπυλιτσα περαστικα σας :(

περασαμε πολυ ωραια με λενα,τολη,ανασταση σημερα!η λενα ειναι κουκλιτσα!φορουσε κ ενα τελειο φορεματακι κ σκουλαρικακια κ ωραια πεδιλακια,κουκλα!η κοιλιτσα της ειναι γλύκακ εχει παρει μονο μισο κιλο!τελεια ειναι!ποσο την αγαπάω!ο αναστασης δε φοραει πανα καλε!! :o:o εφερε το γιο γιο του κ εκανε εκει κακα κ τσισακια!αφου ο γιωργος ζηλεψε κ πηγε κ καθησε κ αυτος στο δικο του κ μαλιστα ηθελε να του βγαλω την πανα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο βραδυ πανεμορφες!θα τα πουμε το πρωι!φιλάκια!

α ξεχασα ν ασας πω σαλονικιεςςς

ο μασουτης εχει ΟΛΕΣ τις μαρκες πανες κ μωρομαντηλα -35% :D:D:D:D:D

ιουλια τις ειδα τις φωτο εγω :D:D:D:D

καλε γτ δε του εβγαλες την πανα κ συ???????????

α σημερα κοριτσια κ μενα..απο μονος του ελελε για τσισα.. :D:D:D:D:D

ελεγε παμεεεεεεεε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5 φορες τα εκανε αφου τα ζητησε..

κ μια του ξεφυγνα εξω απο το ασνασερ..μα τι κολλημα εχει φαει μ το ασανσερ

α κ μια ορθιος εκανε 8-)8-)8-)

καλο βραδυ μας..

αφρο πανε κ συ να κοιμηθεις 8-)8-)

Kαλησπέρα και καληνύχτα μανουλίτσες!!

Τρώω κάτι και την πέφτω, γιατί κοιμήθηκαν τα ζουζούνια και πρέπει να προλάβω να κλείσω κανένα βλέφαρο!!!

Αύριο έχω συνέντευξη σ' ένα σχολείο!!! :shock: Με ειδοποίησαν σήμερα!! Φοβούμαι ολίγον τζάμπα, γιατί απ' το τηλέφωνο κιόλας με ειδοποίησαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αλλά ουσιαστικά κάνουν ξεσκαρτάρισμα στα βιογραφικά, για ΟΤΑΝ προκύψει... Φέξε μου και γλύστρησα δηλαδή!! :? Αλλά προφανώς πρέπει να πάω!! Και το μικρό... παρέα!!! :roll:

Δεν θυμάμαι και πολλά, συγχωρέστε με!!!

Είδα όμως τις φωτογραφίες και ενθουσιάστηκα!!! Είστε όλες κούκλες και τα μικρά αξιολάτρευτα!!! Ιουλία, υπέροχη μανούλα κι ο εορτάζων τρελό τυπάκι!!! 8-) Πόσο θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά κι εσάς Σαλονικιές!!! :(

Θουλάκι, πολλά περαστικά στο μικρουλάκι σου!!! :( Εύχομαι να περάσει γρήγορα κι ανώδυνα!!

Τόνια περαστικά και σε σας!!! Ευτυχώς γλυτώσατε την αντιβίωση!!!

Αφροδιτή, χαλάρωσε και ξεκουράσου!!! Εύχομαι να έχουμε όλοι ένα ήρεμο και ξεκούραστο βράδυ... :ympray:

Λενάκι μου, δεν παραπονιέμαι. Είμαι ήρεμη, είμαι καλά και το μόνο που με αγχώνει είναι οι παλιοαρρώστιες!!! Όσο είμαστε καλά, χαμογελάω και προσπαθώ να απολαμβάνω τις στιγμές, γιατί δε γυρίζουν πίσω... ;) Νιώθω βέβαια πολύ κουρασμένη, αλλά το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό!

Χρυσουλάκι μου, καλή επιτυχία αύριο στο γιατρό, όλα να πάνε καλά! Θα περιμένουμε νέα!!! Και ΣΤΑΜΑΤΑ να κάνεις δουλειές, μαρή παστρικοΘοδώρα!!!! Μαζευτείτε!!! Εσύ ειδικά, δε θέλουμε να γεννήσεις πριν την ώρα σου!! Κάτσε στ' αυγά σου!!! ;)

Συγγνώμη, αλλά ο εγκέφαλος έχει κάψει φλάτζα και δεν θυμάται άλλα!!! Σας φιλώ γλυκά και πάω να τον ξεκουράσω λίγο, μπας και συνέλθει μια στάλα!!! :lol: Φιλάκια σε ΟΛΕΣ!!!

θα πας με το μολις μιας βδομαδας μωρο?????????? :o:o:o:o αλλα κ τι θα το κανεις θα με πεις..

σου ευχομαι να ειναι για καλοοοο

νατασα σε πηρα τηλ το απογευμα..

καλο βραδυ κ απο μενα

Τι να κάνω ρε Θουλάκι;;; :roll:

Δεν χάνονται τέτοιες "ευκαιρίες"!!! ΚΡΑ κάνουμε για δουλειά!!! Κι αν τυχόν... ;)

Θα με πάει ο άντρας μου και θα πάρουμε μαζί τη μικρή, ουτώς ώστε να τη θηλάσω αμέσως πριν κι αμέσως μετά!!! Αλλιώς θα λυσσάξει το κακομοιρούλι!!! :roll:

Είναι επικίνδυνο;;; Στο εξωτερικό τα βγάζουν λεχούδια, έτσι δεν είναι; Είμαι παράτολμη;;; :roll::?

Μητσακι μου καλη επιτυχια αυριο!!! :D:D Με το μεταπτυχιακο τι θα κανεις κοπελερα μου;;;Σημερα το σκεφτηκα!!!

Κοριτσαρες μου ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις. Η Νιgella ειναι μια εκπομπη μαγειρικης που δειχνει ο σκαι καθε μερα στις 3. Δεν μαγειρευει ελληνικα αλλα κανει πολυ ωραια πραματακια.

και εκει ειδα το κους κους και μου κολλησε να κανω και εγω.Αλλα επειδη ειμαι σκατα μαγειρισα ειπα πρωτα να ρωτησω εσας και μετα να το τολμησω.

Κοριτσια ευχομαι σε ολες μας να εχουμε ενα ηρεμο και ξεκουραστο βραδυ και ολα τα μωρακια να χτυπησουν 5ωρακι και τα πιο μεγαλα 8ωρακι και βαλε!!!! :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Φιλακια πολλα πολλα!!! :-*:-*:-*:-*

Συμπεθερούλα μου, σ' ευχαριστώ που ρωτάς! :x

Είχα κάνει αίτηση και υποτίθεται πως περιμένω να με καλέσουν για συνέντευξη. Ο καιρός όμως περνά (το πολύ μέχρι μέσα Ιουλίου νομίζω γίνονται οι συνεντεύξεις) κι οι ελπίδες μου έχουν αρχίσει να εξανεμίζονται. Αναρωτιέμαι βέβαια και απορώ... Δεν τους καλούν όλους για συνέντευξη; :roll: Ποιος ξέρει... Θα δείξει! :-\

Το έχω αφήσει τελείως στα χέρια του Θεού, χωρίς να αγχώνομαι. Ό,τι είναι για καλό!!! Απ' τη μία θέλω πολύ να το κάνω κι ελπίζω να τα καταφέρω, αν όχι φέτος του χρόνου. Απ' την άλλη όμως, δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω από Οκτώβρη, που θα αφήσω τη μικρή κλπ. #-o Άσε που απ' τη στιγμή που την αντίκρυσα, έπαθα έρωτα παράφορο και σκέφτομαι ότι δεν θέλω να την αφήσω σε κανέναν!!! :x

Καληνύχτα οριστικά μανουλίτσες!!! Καλό και ήσυχο βράδυ σε όλες μας!!! :D

μιτσακι καλη επιτυχια!!!

παναγιωτα αυτη την εκπομπη που λες δεν πρεπει να την εχω δει.. αλλα το κους κους ειναι πολυ ωραιο κ οχι τιποτα το δυσκολο

θουλη αρρωστουλης? περαστικα μωρε

νατασες μου τι κανετε?

κοριτσια στελνω τα φιλια μου σε ολες1!

εμεις περασαμε μια λαχταρα με το που μπηκαμε σπιτι... μας πηρε τηλ ο αδερφος του τολη κ μας ειπε οτι ο πατερας του ειχε εξαφανιστει απο τις 5 το απογευμα!! κ εχει ΠΟΛΛΑ προβληματα... ημασταν ετοιμοι να φυγουμε, πακεταραμε βαλιτσες, περναμε τηλ τον κολλητο του τολη να παει να ψαξει κ αυτος κ αφου μας ειχαν περασει τα χιλια μυρια απο το μυαλο (οτι μπορει να ανεβηκε σε κανενα κτελ κ να πηγε ταξιδακι, οτι μπορει να τον χτυπησε κανενας κ να αργοπεθαινει σε κανενα χαντακι κλπ) μας ειδοποιησε ο αδερφος του τολη οτι τον εφερε η αστυνομια!

τι σοκ παθαμε παναγια μου....

θα τα πουμε αυριο φιλακια1

Αχ στο τσακ δεν προλαβα τις φωτος... θα τις δω στο ΦΒ . :D

Σιδέρωσα, σκουπισα, σφουγγαρισα, έπλυνα μπάνιο και αύριο θα κάνω τζαμια, μπαλκόνια και ξεσκόνισμα.

Πάντως να ξέρετε έχω χαλαρώσει πολύ με τις δουλειές και την παστρικοσύνη... :oops:

Προσπαθώ δλδ για το παιδακι μου....

Το σπιτι μου δεν είναι το πιο καθαρο του κοσμου... οι τοίχοι απο το ύψος της μικρής και κάτω είναι όλο χτυπήματα και μουτζούρες... αλλα τί να κάνω; Συμβιβάζομαι ή τρελαίνομαι... διάλεξα το πρώτο. :roll::mrgreen::geek:

Αντε ρε λένα θα έρθετε Αθήνα;; Μακάρι να σας δούμε. Περαστικά στη γιαγιά. :x

Ωχ τώρα είδα και τη λαχτάρα που πάθατε...ευτυχώς δεν είχατε άλλα... :roll:

Σας φιλώ, καλό βράδυ!

Σηκωμό δε θα χω το πρωι...!

Γιου χουυυυυ!!! Εριξα τρελο γελιο στο αλλο τρενακι μας μιλαμε!!! :lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια αυτα που σας γραφω σας τα εμφανιζει? Για εδω μιλαω. Γιατι ωρες ωρες νιωθω σαν αορατη :oops::oops::roll::roll: Τεσπα...

Καλο βραδυ σε ολες. Με περιμενει δυσκολο βραδυ.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...