Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Μου άρεσε βρε Σισσάκι... αφου το ξερεις ότι είναι ωραία η φωτογραφία που έβαλες.... ;)

Απλά εγώ είμαι σε φάση που αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι!!! Ε... ξέχασα να σε αναφέρω!!! Ματς!!!

ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ;;;; ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Τον πηρα..ειναι η κεντρικη αρτυρια μο ειπε...

με ρωτησε εαν νιοθω τις κινησεις του μωρου- αλοιμονο με εχει ταραξει- και ειπε αν ξαναεπαναληυθει μεχρι το ραντευου μας μεθαριο να τον ξαναπαρω τηλ και να παω στη Βιοκλινικη για ενα δευτερο ντοπλερ.

Δεν ειναι κατι ανισυχητικο απλα σε τοσο μεγαλη ενταση δεν πρεπει να σημβαινει συχνα.

Επισης με ρωτησε εαν νιοθω οτι το μωρο γυρησε- και λεω δεν ξερω- γιατι ναι μεν νιοθω κατι αλλα δνε ξερω αν ειναι πισινουλης η κεφαλι...και μου ειπε να μην ανισυχω γιατι θα γυρησει

Αθηνα παλη καλα εστω λιγο να σε βοηθησειμε δουλιε ςκαι να φτιαξει και κανενα φαγητο ..

μακαρη να μπορουσες να την εχεις πιο συχνα..και να πηρχε και καποια βοηθεια για βραδυ

Χρυσα προσεχε!

δεν εχω στειλει πακετο...απεργουν στα ελτα μας!

γενικα ο δημοςς μας!

θουλη λες να πως στον παππου να μου φταιξει καφε?

συνεχιζει και παρακολουθει...αλλα τον αγνοω...!

ρωταει και καλα τη Μ-Ι "που πας ολη μερα και δεν ερχεσαι εδω?"

"η μαμα δουλευει και δεν τη βλεπουμε?"

αυτες οι πουσ..κες ερωτησεις!

αλλα απαντηση καμια!

αααα καφε πηρα απο την καφετερεια!

AthinaK ερχεσαι μονη με 3 παιδια!

μπραβο!

Καλησπέρα!!!!

Τί κάνετε;;;;;;

Εμείς καλόυτσικα!! Η Ε είναι μες τη γκρίνια και η μπουμπού έχει μύξες και δεκατα. Η καημένη είναι πεσμένη και γκρινιαρο΄ύλα. Μέχρι 37,8 έξανε. Θα της περάσει.....

Το μεσημέρι πήγα για μπουμπουνιέρες!!! Μάρεσαν τόσο πολύ!!! Έκανα κουτάκι πλέξι γκλας σε σχέδια (πεταλουδες, καρδούλες τρενάκι) μέσα θα μπουν τα κουφέρα σε λιλά,κίτρινο και φουξ τούλι! Αύριο θα πάμε να διαλέξουμε και τα υπόλοιπα βαπτιστικά! Το Σάββατο πήρα και φουστάνι!!! Μάρεσε τόσο πολύ κιαυτό!!! Θα το φορέσω και θα βάλω φωτο στην ομάδα να δειτε......

Η Τουρτες μου έκαναν θράυση!!! Έγιναν πεντανόστιμες και πολύ όμορφες!!! Αφού με ρώτησαν αν δέχομαι και παραγγελίες!!! :lol::lol:

Βέβαι την κοτσάνα μου την έκανα....

Δοκίμαζα γενικά για να δω τη γεύση από τις κρέμε ςκλπ και χθες το βράδυ βγάζει μια κλανίτσα η μπουμπού μόνο βλέννες και άιμα.... :(:(:(:( Στεναχωρέθηκα γμτ......

Δε θυμάμαι και πολλά από αυτά που διάβασα....

Θα σχολιάσω μόνο την εκπομπή που λέτε αν και δεν την είδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά μας είναι να τους δίνουμε κίνητρα και εφόδια για να προχωρήσουν στη ζωή. Να τα ενθαρύνουμε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό τη μουσική, το θέατρο.

Η μανούλα μου όταν τη ρώτησα κάποια στιγμη γιαυτό το θέμα ξέρετε τι μου είπε;;; 'Γιατί νομίζεις κορίτσι μου σε έτρεχα στα ωδεία και στα γυμναστήρια' ;;; Σημειωτέον ,είχε παρακολουθήσει και σεμινάρια για κάποιους μήνες από ένα σύλλογο που στηρίζει εθισμένα άτομα στα οποία τους έλεγαν διαφορα σχετικά, πως πχ πορείς να το καταλάβεις, αποτρέψεις κλπ. Τότε που το έμαθα της έλεγα 'αμάν ρε μάνα με τις υπερβολές σου' τώρα πια την ευγνωμονώ. Όλα μα όλα είναι θέμα παιδείας και ανατροφής. Αν μάθουμε στα παιδιά μας να τα έχουν όλα όποτε θέλουν και να μη τους βάζουμε όρια σίγουρα θα το τραβήξουν το σχοινί. Εμείς έχουμε στο στενό μας κύκλο άτομο με μεγάλο πρόβλημα. Τα έχουμε παρατήσει πια. Κάναμε άπειρες προσπάθειες να τον φέρουμε στον ίσιο δρόμο αλλά δεν...

Ξεκίνησε τα ναρκωτικά στ 26-27 σήμερα είναι 37 έχει ένα παιδί 5 χρονών και η γυναίκα του είναι έγκυος. :shock::shock: Όχι λεφτά δε θα του δώσω , ούτε σάλιο δε θα ξοδέψω για να τον φτύσω. Έχει τόσα κίνητρα και τόσα για να πιαστεί και κεινος έχει επιλέξει το βούρκο. Δε θα είμαι εγώ αυτή που θα τον τραβήξει όμως. Έμαθε στη ζωή του να τα έχει όλα. Όταν ήταν μικρός ΄πχ τα παιδάκι της ηλικίας του είχαν ποδήγατο και αυτό καρτ, τ αυτοκίνητα αργότερα τα άλλαζε σαν τα πουκάμισα. Και τώρα γυρνάει στο δρόμο και ζητάει 10ευρά για να πάει και καλά το παιδί του στο γιατρο. Ο απόλυτος ξεπεσμός. Φούντωσα τώρα..........Δεν είναι άρρωστος, ανεγκέφαλος είναι.

Σισσάκι πολύ καλά έκανε ο πατέρας σου! Και συμφωνώ μαζί σου περι διαπαιδαγώγησης.

Θου εμένα μου έλεγε 'Αν σε δω πάνω σε μηχανή θα σου κόψω τα πόδια'. Εγώ πήγα όμως έγκυος στο σπίτι!!! :lol::lol::lol:

Χρύσα να παρεις την Ειρήνη. Όταν έρθεις ανατολικά πες να βραθούμε να σου δώσω τα τσαγάκια. Κλωτσιές που νιώθεις;;;

Αθηνά ρισπέκτ!!! Θα ταξιδέψει ςμόνη με 3;;;;;;;

Τόνια θέλω από καιρό να σε ρωτήσω. Το ΜΜR το έκανες στον Άλεξ;;; Εγώ όχι ακόμη..

Φρανίτα χαχαχα ωραία φιλελεύθερη είσαι!!!! Η μαμά μου είχε έναν βαπτιστιμιο που τις ζητούσε συνέχεια κουκλες. Η καημένη γι να μην του χαλάσει χατίρι του πήγαινε στα γενέθλια του μπάρμπι!!! :lol: Αυτός πετούσε από τη χαρά του και ο μπαμπάς του ήταν έτσι :twisted::twisted::twisted: . Πάντως για την ιστορία μια χαρά είναι το παιδί! Άντρας!!! :lol::lol:

Argi πως και δεν πλάκωσαν στους γονείς ο ΕΙΔΙΚΟΙ Γερμανοί;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Αφρο ούτε και μεις κάνουμε εκπαίδευση τουαλέττας. Δεν είναι καθόλου έτοιμη η Ε κια δε θέλω να την πιέσω..

Πναγιώτα μου πως είναι ο Νικόλας;;;; Ο μικρός καλά;;;

Λένα περαστικά στον Τόλη. Ελπίζω να συνέλθει σύντομα!!! Τούρτα πρόλαβες τελικά;;;;;

Δημητρούλι τί γκαντεμιά είναι αυτή;;;;;; Περαστικά σας. Να περάσει το γρηγορότερο. Τώρα έπρεπε να συμβεί;;; Κουράγιο μανούλα...

Μαρία τί γλυκούλε οι μικρές σου! Πόσ όμορφη σκηνή αυτή!!!!

Βίκυ γειααααααααα!!! :lol::lol:

Τι κάνετε μανούλες? Συγνώμη δεν σας διάβασα, θα το κάνω αργοτερα ή αυριο..

Καλά ειμαστε, μονο που εχω πρόβλημα τελικά με τα χαρτιά μου και το ταξίδι μας στην Ελλάδα.. Τελος πάντων οσο ειμαστε στην διαδικασία για μονιμοι κάτοικοι, αν φυγουμε για διακοπές στην Ελλάδα, θα μας κάνουν την ζωή κόλαση να μας ξαναβάλουν... :( Ετσι δεν θα έρθουμε Ελλάδα με τίποτα αυτο τον χρονο... Τωρα εχω τρέξιμο πρεπει να πάω να κάνω εξετάσεις, να με δει γιατρός και τα λοιπα για να γινω μονιμη κάτοικος..

Ηθελα να σας πω για αυτο που λέτε για τις φωτος στην ομάδα.. Σηκωσε η Γωγω τα μικρά της στην ομάδα και εκανε like μια Ηλιάνα... Αρα βλέπουν τις φωτος που βάζουμε... εστω και σε μικρογραφίες... :(

Αθηνα που βρεθηκατε βρε στο Σταλο;;;; :P Ειναι κοντα στο χωριο του μπαμπα μου!

Κοιτα ειναι μακρια απο ηρακλειο(1,30 ωρα μη φανταστεις)αν λαβεις υποψιν οτι με τις αντλησεις δε με παιρνει και πολυ ο χρονος... :? αν ομως εχεις μεταφορικο μπορουμε να μοιρασουμε την αποσταση! ;)

Θα σου στειλω κι εσενα πμ το τηλεφωνο μου να μιλησουμε! :D

Μονη θα κατεβεις με τα 3 μικρα;;;;μπραβο σου ρε Αθηνα!!!! πωπω ντρεπομαι που λεω οτι εχω 2 και ζοριζομαι... :oops::oops:

Νατασακι του Αλεξ τα εκανα τυφλα ολα τα εμβολια στην ωρα τους...τωρα στη μπεμπα μετα απο οσα διαβασα ειπα να τα καθηστερησω λιγο και καποια οπως το μμρ και της ανεμοβλογιας να τα κανω πολυ αργοτερα.. :roll: ειναι ομως ρισκο ετσι;;; πχ τοσες μερες που βηχει η μπεμπα(που κολλησε απο την ανιψια την ιωση) εμενα εχει παει 10 φορες το μυαλο μου στο κοκκυτη! ξερεις εχω τη μυγα τωρα.... :?

Χρυσακι προσεχε ρε...ξεκουρασου λιγακι,2 εβδομαδες ειναι ακομη οι ζορικες! :roll:

Παιδια κι εγω τον αφηνω να παιξει με κουκλες οταν θελησει...νομιζω οτι αν ειναι να γινει δε μπορω να το αποτρεψω!φτου κακα στο στομα μου!!!!! :-ss:-o

Ερακι αμαν ρε παιδι μου τετοια διαδικασια;;;;; :evil: βλεπουν τις φωτο;;;;πως γινεται αυτο;;;

Χρυσα δε ρωτας τη Λενα;... :roll:

Βρε Τόνια, και με ένα μπορείς να ζοριστείς!!! Δηλαδή όσες έχουν ένα παιδί ειναι κουλ;;;; Χοχοχοχο!!! Απλά με τρία παιδιά πρέπει να βρεις τρόπο να τα βάλεις σε σειρά. Και φυσικά χρόνος ΜΗΔΕΝ.

Το Ρέθυμνο βολευει; Θέλουμε να πάμε Αργυρούπολη και φυσικά θα ειμαστε στη Σουδα το Σαββατο 16 Ιουλίου.

Σας αφηνω γιατί η κάθε μια γκρινιαζει για τον δικό της λόγο.... Δεν μπορεί να ξεκουμπώσει ένα κουμπί και κλαιει η Δανάη... Ουφ

πίνω καφέ και σας διαβάζω... :D:D:D:D:D

είμαι μόνη

έμειναν και οι 2 στη μαμά μου

δεν ήθελε καμια να έρθει σπίτι το μεσημέρι που πήγα να τις πάρω! :cry:

KALHSPERA

τι κανετε?

ευχομαι να ειστε ολες καλα

ρε κοριτσια ντρεπομαι αλλα δεν προλαβαινω να σας διαβασω :oops::oops::oops::oops:

δεν ξερω βγηκαν τοσα πολλα που πρεπει να κανω

αυριο φευγω στη μαμα μυο για καμια βδομαδα και ειπα να αφησω καθαρο σπιτι και σιδερωμενα ρουχα για τον συζυξ και τρεχω

εκει δεν θα εχω και ιντερνετ

ελπιζω να ειστε ολες και ολα τα μωρακια μας καλα

φιλακια

Τι κανετε κοριτσαρες μου?

Απο το πρωι σας διαβαζω στα κλεφτα. Ο μικρος εκανε δεκατα το πρωι και τωρα εχει 38,1. Του εκανα εμβολιο πριν μια εβδομαδα. Παιζει να ειναι απο εκει λετε? Δεν εχει τιποτα αλλο. Δεν του εδωσα τιποτα ακομα, περιμενω να παει 38,5 και μετα. Ο καιρος ειναι χαλια :twisted: Τρελο αερα και βροχη. Και εγω ολο πεφτω και παω παλι.......που θα φτασει αυτο το πραγμα? :cry::cry:

Μητσακι περαστικα σας! Ευχομαι να μην κολλησει το νινι!

Θου τα μωρα μας μοιαζουνε. Πριν 3 εβδομαδες για αρκετο καιρο κοιμοταν 9 με 5 και μετα 5:30 με 7:30. Εδω και 3 εβδομαδες κοιμαται 11 με οτι να ναι. Χθες κοιμηθηκε 9 με 1 , 1:30 με 5 και 5:30 με 9! Οτι να ναι δηλαδη! Προσπαθει να αυξησει παραγωγη μαλλον.

Αθηνα μπραβο ρε που θα κατεβεις μονη με τα μικρα παλι!

Χρυσα προσεχε κοριτσι μου. Σιγα σιγα με τις κινησεις!

Νατασα περαστικα στις μικρες! Με τοσο λιγο που εφαγες την πειραξε? :o

Αργι και εγω πιστευω πως για να γινει καποιος ομοφυλοφιλος θα εχει προδιαθεση εκ γεννηθης. Ειναι στα γονιδια που λενε. Ο Π. αγορασε προχθες στην Ε. ελικοπτερο και αυτοκινητακια! Τρελενεται να παιζει με τετοια. Λες να μου βγει αντρακι? :lol::lol:

Ερακι τοσο ταλαιπωρια για μια παραμονη? :o Μα καλα πως γινεται να βλεπουν τις φωτο? :twisted:

Λενακι ο Τολης πως ειναι? Τι του ειπε ο γιατρος?

Ξυπνησε ο Γιωργης. Παω να του βαλω θερμομετρο. Τα λεμε αργοτερα.

σας διαβασα αλλα ομολογω οτι δεν θυμαμαι και παρα πολλα

πηγα στην δουλεια εδωσα συνεντευξη και τωρα περιμενω

τελικα οι περισσοτεροι εργοδοτες εχουν ενα θεμα με τις μητερες :(:(

χρυσα εμαθα για το εσπα

βρηκα και 2 παιδικους σταθμους

πηγα σημερα και μου ειπαν να κανω αιτηση στα κεπ

παω στο κεπ και αιτησεις δεν εχουν γιατι δεν ειναι ενημερωμενοι ακομη :evil::evil:

ελπιζω να προλαβω τις προθεσμιες!!!

μιτσακι περαστικα στην κουκλα σου ολα θα πανε καλα και θα περασει γρηγορα!!!!!

θουλιτσα μου τι κανεις??? πως ειναι τα αντρακια σου??

καπου διαβασα οτι βλεπουν τις φωτο στην ομαδα μας!!!! ειναι δυνατον????

μα πως???

σισσιω μην απογοητευεσαι βρε...θα ερθει και το μπεμπε

βγαλε το αγχος και θα ερθει!!!!

παναγιωτουλι ξεκινησατε γιογιο???????? αντε βρε καλη σας επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφρο θελω κι εγω παγωμενη σοκολατα μιαμμμμμμ μιαμμμμμ αλλα και με εναν παγωμενο φραπε συμβιβαζομαι :lol::lol::lol::lol::lol:

μαρια πολυ μαρεσει το τελετουργικο του γαλατος!!!!

κι εμεις καπως ετσι ειμαστε αλλα με την διαφορα οτι θελει να του το δινω εγω

αντε να δω ποτε θα ξεκολλησει απο το μπιμπερο (εγω το σταματησα 7 χρονων :o:o:o )

αλλα τι να κανω που δεν τρωει γιαουρτι και τυρι αλλιως δεν θα με ενοιαζε και πολυ το θεμα γαλα!!!

φρανιτακι τι κανεις??? φιλουνια

καλησπερες!!δε διαβασα ακομη..

ανεβασα στο φεις βιντεο απο τα γενεθλια μας!!!φωτογραφιες αυριο,περιμενω να παρω κ τις υπολοιπες κ θα τις βαλω ολες μαζι!

τονια δε σε ξεχασα!θα ανεβασω κ εδω για να δεις κ εσυ!! ;)

φιλακια πανεμορφες!!

Θέλουμε να πάμε Αργυρούπολη .....

Στην πόλη μου θα πάτε? χεχεχε ;);)

ήρθε ο άντρας μου το απόγευμα και αφού έφαγε τον ρωτάω "θέλεις καφέ?", .... μου λέει "ναι",...του λέω "ωραία αφού κάνεις για σένα κάνε και για μένα"!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...έκανε φυσικά!!! :lol::lol:

Λενάκι ποιό εμβόλιο κάνατε και σήκωσε πυρετό μία εβδ. μετά? περαστικά και εύχομαι να είναι μόνο από το εμβόλιο!!! :?

συμπεθέρα πώς βλέπεις ποιός κάνει like? γιατί εγώ δεν βλέπω!!! :!:

Αναστασία online δεν μπορείς να κάνεις αίτηση για τα ΕΣΠΑ? :?:

εδώ από Τετάρτη καλός ο καιρός πάλι!!! άντε να φορέσουμε τα σορτσάκια μας να βγάλουμε τα καλλίγραμμα πόδια μας έξω στην κοινή θέα!!!! :roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol:

Τόνια το ήξερα αυτό με τα γονίδια για αυτό και είπα και άλλοι παράγοντες παίζουν ρόλο, αλλά πώς βλέπεις αν κάποιος έχει τα γονίδια?............απλά μου έκανε εντύπωση, βγήκε βόλτα το παιδί με το καρότσι και παίρνεις μαζί τη κούκλα? πάρε ένα αρκουδάκι.......επίσης δεν μου αρέσει και το κοριτσάκι να παίζει ΜΟΝΟ με κούκλες, δεν μου αρέσει....για αυτό και δεν έχω αγοράσει κούκλες στην Ρ., έχει ό,τι της έχει αγοράσει η γιαγιά της και ο μπαμπάς μου!!!.............λέτε να είμαι λίγο περίεργη με το θέμα? :?

2η επεξεργασία κάνω: πάω να δω το βίντεο της Ιουλίας!!! :D

Τα νευρα μου τα χαπια μου...και ενα ταξι να φυγω!!!!

ατο μια μανα το σκεφτηκε δεν το συζητω!!!

ο μικρος ξυπνησε..βαρεσε μια κρισαρα ιστεριας..δεν εφαγε τιποτα...και τωρα τον κατεβασα κατω.

Το αγαπημενο του φαγητο..φασολακια λαδερα...

δεν αντεχω αλλο...δευτερη ευδομαδα σπιτι..δε με αφινει να κοιμηθω..τα ματια του το μεσιμερι κλεινουν απο τη νυστα και αντιστεκετε στον υπνο..δεν τρωει..πινει ολη μερα νερο απο το μπιμπερο!!!!

Αναστασια τις αιτησεις πρεπει να τις εχει και on-line στο www.eetaa.gr

Νατασα μιλησαμε ρε με την Ειρηνη..εχει καιρο..ειπαμε θα ξανατηλεφωνηθουμε τεταρτη μετα τον γιατρο η πεμπτη που θα δουμε και που ειναι το μωρο.

Κλωτσιες δεν νιοθω κατι εξογκωματα μονο που βγαινουν απο την κοιλια που και που και με τεντωνουν..αλλα δεν ξερω αν ειναι πισινος η κεφαλι..

επισης οταν εχιε λοξηγκα το νιοθω κοντα στο στομαχι μου..

τεσπα..οτι ειναι να γινει θα γινει...ειμαι σχετικα ηρεμη με βοηθησαναρκετα και τα μαθηματα ανωδινου και η γιογκα καιο ψυχολογος κυριως να ξαναβρισκω την αυτοκυριαρχια μου σε περιπτωσεις παρομοιες...

τεσπα....

παω να πλυνω τα πιατα..

ρε παιδια..η εγω εχω τοσ απολλα ρουχα..η δεν εχω καθολου χωρους αποθηκευσης

Ιουλίαααα ωραίο πάρτυ ρε συ και εσύ μια κούκλα αδύνατη και πολύ ωραίο φόρεμα!!! :D

και τα πιτσιρίκια πολύ ωραία....και ένας μικρός χαμός ε? :roll::roll::roll:

συμπεθέρα αν είσαι αποσυνδεδεμένος δεν βλέπεις τις φωτό, αλλά αν πας στην αρχική σελίδα, όντας συνδεδεμένος τις βλέπεις τις φωτό!!! όλες....αν είναι έτσι θα τις σβήσω γιατί εκεί και η κουτσή Μαρία τις βλέπει!!! :?

Λοιπον οταν κάνουμε login στο μαμμυ, μας βγάζει σε μια κεντρική σελίδα (μπορείτε επίσης να την δείτε αν αυτη τη στιγμή πατήσετε δεξιά επάνω στο όνομα σας) σε εκεινη την σελίδα βλέπεις γενικά τα μέλη που ισως γράψανε κάτι στο status τους, βλέπεις φωτογραφίες που έχουν σηκώσει οι φίκοι σου, ποιος έγινε φίλος με ποιον και τέτοια.. Εκει φαινεται οτι η Γωγω σηκωσε φωτογραφίες των μικρών στην ομάδα και απο κάτω λέει οτι αυτο αρέσει στη Τιτινα τάδε και στην Ηλιάνα κοκ..

Συμπεθέρα και μενα μονο ο Βαγγ κάνει καφέ στο σπιτι, εγώ δεν ειμαι πολυ του καφέ..

Ιουλία μου καθυστερημένα να σου ευχηθώ και εγώ, να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου! Να τον δεις να μεγαλώνει και να γινεται ενας ευτυχισμένος άνθρωπος! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Ευάκι ουτε εγώ προλαβαινω αρκετές φορές να τα διαβάσω βρε, τι ντρέπεσαι? Φιλάκια και καλά να περάσετε!

Πάω να δω πρωτα το βιντεο και μετά να συνεχίσω με το ξεκαθάρισμα των ρούχων μου.. :roll:

Αθηνα Αργυρουπολη ή Ρεθυμνο ναι μπορουμε να το κανονσουμε!!! ;)

Αναστασια που ξερεις ρε μπορει και να σε παρουν στη δουλεια.. με τις μαμαδες ναι εχουν ενα θεμα...:?

Ιουλια σ'ευαχαριστω που με σκεφτηκες κι εμενα με τις φωτο!!!! :x:x:x

Χρυσα προεορτια σου κανει ο Φοφος;;;; αχ αχ αχ ελπιζω να μη χειροτερεψουν με την αφιξη του μπεμπε!!! :?

Καφε οταν θελω τον κανω μονη γιατι ο αντρας μου τον κανει χαλια τον Ελληνικο!!! :P εκεινου του κανω οταν προλαβαινω.. :roll:

Ερακι! :-*

Δε θυμαμαι τι αλλο ηθελα να πω γιατι ειμαι συγχισμενη!!! πηγα στη κουλη τη παιδιατρο παλι και μου ειπε να δωσω μουκοσολβαν σιροπι στο μωρο για να βγαλει τα φλεματα και αντιβιωση στον Αλεξ γιατι τωρα βλεπει υγρο στο αυτι του! μα σιροπι στο μωρο;;;;αφου δε λενε οτι σιροπια(εκτος οτι ειναι αχρηστα)δινουν μετα τα 2;;;;ουφ αυριο θα παω παλι στην αλλη παιδιατρο να σκασω τα 40ευρω για 2η γνωμη και μου φαινεται θα τη καθιερωσω...δε μπορω ομως να φυγω απο τη πρωτη γιατι ειναι φιλη μας και οι αντρες μας φιλοι και μιλανε και για δουλειες...θα τη κρατησω για τα εμβολια μονο κι ας πληρωνω την αλλη... :evil::evil:

ερη δε ηξερα για τις φωτο..ελεος :twisted::twisted: δε θα ερθετε ε? :cry::cry::cry::cry:

νατασα οταν ελεγε ο μπαμπας μο με κοιλια στο στομα εννοουσε στα 16-20 ξερω γω να του πω οτι ειμαι εγκυος απο ΕΝΑ γκομενο..οχι οπως γινετε τωρα 8-)

ευακι ξεχασα να σε πω περαστικα στη μανουλα..

αθηναααααααααα..τελεια η αργυρουπολη..φυση..αλλο πραμα..

εμεις σημερα καναμε το πρωτο μπανακι..

γυρισαμε κ για 1 ωρα κ 15 λεπτα να γκαριζει ο μικρος..

αν το βουτουσα κ αυτον στη θαλασσα θα χα τυψεις οτι φταει εγω..

οπως αν το εκανα σημερα εμβολιο θα νομιζα ηταν απο αυτο

αλλα δε ξερω τι ηταν..να μη γινετε με τιποτε καλα,,ουτε μεμε ουτε πιπιλα ουτε βολτα ουτε κουνημα..ποιος εγω να κουναω..

ε κοιμηθηκε μετα κ στο μισαωρο ξυπνησε κ το ιδο κλαμα για ενα τεταρτο..

δε ξερω τι συμβαινει

τονια να πας ρε στη αλλη γιατρο..

χρυσα σου ευχομαι να ελευθερωθεις να ηρεμησεις ρε πουλακι μου

φιλια σε ολες..

τι ακριβως γνεται με τις φωτο?

τελιακ μοορει να τις δει καποιος που δεν ειναι μελος?

πηγαμε να δουμε τις ανηψιες μου χορευαν με τη ρυθμικη!

η Μ-Ι ηθελε να μπει μεσα να χορεψει και εκεινη!

τελικα χορευε μετ αμονη της και ο ολοι την κοιτουσαν!

θα βαλω αυριο βιντεο!

θουλη κανατε τοπρωτο μπανιο?

ο μεγαλος?

του αρεσε?

καθομαι μονη στη βεραντα αι χαλαρωνω πινοντας ενα ποτηρι κρασΙ!

αυριο ειμαι πρωι!

θελω αδεια!

νοιωθω πολυ κουρασμενη!

Ερη τοσο δυσκολο ειναι να ερθετε ελλαδα?

πως το πηρε ο συζηξ?

ταβλεπει ακομα πιο μαυρα?

βικυ κ γω πινω κρασακι..αλλα παω για υπνο

αυριο εχω εμβολιο στο παντελη

ναι εκανε ο μεγαλος μονο κ μεις..ο θοδωρης τρελαθηκε..λεει το μπαμπα του ασε με μη με κρατας(δε φορουσε μπρατσακια)κ το αφηνει κ βουλιαζει.χαχαχα

μετα δε το αφηνε..με τα να δεις μυξες που φυγαν.. :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...