Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Παναγιώτα ναι...κανονίστε λοιπόν τις δουλειές σας!!! ;)

συμπεθέρα Βίκυ τι εννοείς θηλάζει 2? δύο φορές ή 2 λίτρα θηλασμού? :o:o:o:o:o

ακούω ραδιόφωνο Μελωδία πάντα μου άρεσε η μουσική που βάζει!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

και οι δικές μου κοντέυουν από 1 λίτρο γάλα τη μέρα ;)

Μόνο γάλα πίνουν στο μπιμπερό τίποτα άλλο

Το έχουν ολοκληρη ιεροτελεστία

Τους δίνω τα μπουκάλια..ενώνουμε τα κρεβάτια τους,

παίρνουν μόνες από ένα μεγάλο μαξιλάρι να ξαπλώσουν,

παίρνουν σαλιάρες, τις φοράνε, ξαπλώνουν και πέρνουν και από ένα σεντονάκι..

Κλείνουν φως και ανοίγουν ένα φωτιστικό λουλούδι..και κοιτιούνται και απολαμβάνουν

το γαλατάκι τους..Όλα αυτά γίνοντα με σειρά

Να αυτα δε θέλω να τους στερήσω

πάω να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στα ρούχα μου....το ΣΚ έκανε ο άντρας μου στα δικά του ρούχα και γέμισε 4 σακκούλες απορρυμμάτων τις μεγάλες :o:o:o , θα τα δώσουμε στον Ερυθρό Σταυρό! ..... αφού η ντουλάπα του άδειασε :shock::shock::shock:

Μαρία έλα ρε συ.... τέτοια ιεροτελεστία? :roll::roll::roll:

ε άστες τότε....αλλά μετά, να υποθέσω ότι σηκώνονται και πλένουν τα δόντια τους :?

Μαράκι τί γλυκό...! :x:x:x

Τότε ίσως πριν τους σταματήσεις το μπιμπερό, ίσως θα έπρεπε να εφεύρεις μία καινούρια συνήθεια για τις τσούπες σου, ωστε να αντικατασταθεί αυτή! ;)

Αργυρούλα, εγώ κι η φαμίλια μου ολόκληρη σε θερμοευχαριστούμε, γιατί χάρη στην εξαιρετική σου ενημέρωση... θα φάμε!!! :lol: Ίσα που πρόλαβα να βάλω τις χυλοπίτες να βράζουν και τα σουβλάκια κοτόπουλο να ψηθούν στο φούρνο!!!

Θα κρατήσει μέρες αυτός ο αποκλεισμός; Κάθε μέρα; Μέχρι πότε;

Κοριτσάρες μου, σας ευχαριστώ... Είμαι ο ορισμός του γκαντέμη ρε γα@@το... Ήταν ανάγκη;;; Όλα τα 'χε η Μαριωρή... :( Τέλος πάντων! Ελπίζω να βάλει ο Θεός το χέρι του, να μη κολλήσει το μικρούλι μου και να συνέλθει γρήγορα το μεγάλο μου!!! Όχι, δεν έχω βοήθεια, είμαι μόνη. :? Ευτυχώς είναι ο άντρας μου εδώ κάποιες ώρες, το πρωί δηλαδή μπόρεσε να ξεφύγει απ' τη δουλειά, αλλά το απόγευμα θα πρέπει να πάει... :roll::(

Σισσάκι μου γλυκό, κι εγώ θέλω πάρα πολύ να σας δω κι ελπίζω να τα καταφέρουμε σύντομα!!!! Να συνέλθουμε για τα καλά, να πάρει και λίγο το μικρούλι τα πάνω του και θα το κανονίσουμε οπωσδήποτε, γιατί μου έλειψε πολύ και η Χαριλίνα, η αδυναμία μου!!!!!!!!!!! :x:x:x:x:x

καλημερα..κοιμαται το αγγελουδι μου κ γω πινω καφε..εφαγα κ τη σοκολατα μου

λεναρα κανα νεο απο τολη?????????

παναγιωτα πρεπει να χασω κανα κιλο μεχρι να παω κρητη..γτ η αδεφη θα με βαλει κιλα..ΟΛΟ κατι κανει..μα κ ολα τελεια :D:D:D:D ε τονια? 8-)8-)8-)

ρε μη σκας..εμενα κ που μιλαει το πρωτο μηνα ολο πανω του..ηξερε που επρεπε να παει αλλα απο πεισμα..θυμασαι που ελεγα οτι αν του ελεγε καποιος πως κατουραει κατευθειαν πηγαινε.

υπομονηηη

κατερινα ειδες τις ομορφες?για πεςςςςςςςςςςςς

βγηκαν τα δικαιολογιτικα για το εσπα?επισης τα χαρτια πρεπει να τα παρουμε οπως περισι απο δωδεκανησου?

αργι κ γω για αυτο το λογο δε θελω κουκλες ο θοδωρης..δε μου αρεσει καθολου εμενα

σισσιω μου μη χαλιεσαι ρεεε.οσο το σκεφτεσαι :x:x:x:x:x

εμενα ο συγχωρεμενος ο μπαμπακας μου μοτ ελεγε,,μη ερθεις σπιτι αν μπλεξεις με ναρκωτικα κ μη ερθεις με φουσκωμενη κοιλια

λεφτα σε ναρκωμανη σε θα δινε ΠΟΤΕ

με τη ερη μιλησε καμια? :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

αργι θα θελα να ημουν στα μερη σας..βροχες :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

εδω φυσαει..να παμε για μπανιο?το μικρο δε θα το βαλω

θεα εισια..σε ολα μεσα εισαι(για τη δεη λεω) :lol::lol::lol:

τον ασλανη λες? :roll::roll:

τονια το θοδωρη το ειχα βαλει 4 μηνων ρε..

αυριο θα κανει ο μικρος εμβολιο..μακαρι να μη εχει γκρινια μετα :roll::roll:

καλα ετρωγε τα παντα κ τωρα τιποτα? :cry::cry: ελα ρε..

μιτσακι πραγματικα καποιος σας μουντζωσε ρε..μα ελεος..να πω κ παλι περαστικα σας..με τη μικρη καλα τα παει?παει σχολειο?

φρανι οκ το πηρα το μην..δε θεςνα με γνωρισεις :cry::cry::cry:

σε εχω πει 100 φορε αν περασρεις απο ηρακλειο να τα πουμε κ συ λες τη τονια :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

αφρο εμενα ξυπησε 9 παρα..κ ηθελα κ αλλλλλλλο νανι.

μπεμπου καλη επιτυχια σημερα..

μαρια μη πιεζεις..ΑΛΛΑ οχι πισωγυρισματα ρε..

βικυ πινει απο μπιμπερο??ελα..

εμενα μονο απο ποτηρι..ποσο παραξενο μου ακουγεται :oops:

οτανλες καφε απο διπλα τι εννοεις?απο το παππου? :mrgreen::mrgreen: αληθεια τι γινετε με δαυτον?

Σισσιώ έχεις δίκιο!!

Σπάνια Αργυρώ γιατί τις παίρνει ο ύπνος

Αλλά είναι και φορές που πίνουν και φωνάζουν

"Μαμάαααα το ήπια όοοοοολοοοο" και χοροπηδάνε στα κρεβάτια

ε μετά τις βάζουμε να πλύνουν δόντια εννοείται

Μητσάκι υπομονή θα περάσει

Κι εγώ μόνη θα είμαι σήμερα εκτός αν γυρίσει ο Γ

Θούλη και μένα έτσι κάνει η Φ

Λέω ¨

"πάμε για τσίσα?"

"ΟΧΙ

"Πάμε τώρα??"

"ΟΧΙ"

Τώρα?? ¨ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ

Έ και μόλις πει η Ιωάννα "Μαμά θέλω τσίσα" τρέχει σφαίρα η Φ και κάθεται αυτή :o

μαρια αληθεια ετσι το πινουν..τι γλυκεςςςςςςςςςςςς

μα ο μικρος μεγα ζορικος ρε παιδια..

ο θοδωρης..γκρινιαζε?πονουσε?πεινουσε?νυσταζε?μεμε ολεεεεεεεεεεεε

ετουτος.. :twisted::twisted::twisted::twisted: δε εχω θηλασει(ελαχιστες φορες)πανω απο 10 λεπτο..

δε το εχει για παρηγορια,,μονο για φαι κ καμια φορα για να κοιμηθει..

πιπιλα δε τη θελει παντα..συμπερασμα δε ξερω τι να τον κανω,,κοιμαται 2 ωρες το μεσιμερι κμ ξυπναει ειτε για μεμε ειτε για πιπιλα 5856 φορες..τωρα κοιμηθηκε 30 λεπτα κ ξυπνησε 2 φορες..μα τι στο καλο ουτε ενα 30λεπτο να μη ηρεμησω..

τι παιδι ιδιαιτερο :roll::roll::roll::roll:

ενω το θοδωρη το εχωνες μεμε κ ΤΕΛΟΣ

Θουλάκι :x:x:x

Ναι οι περισσότεροι δε δινουν, αλλά είναι λάθος για μένα, με το να είναι ναρκομανης κάποιος δε βλάπτει κανέναν άλλον εκτός του εαυτού του. Αν όμως ο εθισμός του και η απόγνωση του τον στρέψουν στο έγκλημα, τότε είναι πρόβλημα για όλη την κοινωνία. :roll::?

Δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως παράσιτα, αλλά ως ασθενείς.

Αν έβλεπες Θεοδωράκη χθες θα τρελαινόσουν. Υπήρχαν εθισμένοι που άρχισαν τα ναρκωτικά επειδή είχαν γονείς ναρκωμανείς, γυναίκες που ήταν τίγκα στην πρέζα και είχα και ανήλικα παιδιά... τραγωδίες. :?

Μαρία ΠΑΝΤΑ έχω δίκιο!! :mrgreen::geek::lol::lol::lol::lol::lol: Αλλά τί θα μπορούσες να βρεις...;

Ούτε εγώ της τα πλένω κάθε βράδυ, αν έχει γλαρώσει δεν τη σηκώνω... αν και χθες και ενώ είχα κλείσει τα φωτα να κοιμηθούμε, σηκώθηκα και τη σήκωσα και αυτήν για να πλύνουμε δοντάκια.

Εχθές που κατεβαίναμε Σύνταγμα με τον Παν. κρατούσα αγκαλιά τη μικρη και περίμενα να ανάψει το φανάρι για να περάσουμε το δρόμο, βλέπω τον Παν να περνάει με κόκκινο. :shock::shock::shock:

Δε λέω οτι εγώ τα κάνω ΟΛΑ σωστά, αλλά καμιά φορά νιώθω οτι το μόνο που τον νοιάζει σα μπαμπα είναι τρώει το παιδί και να μην αρρωσταίνει. Του λέω χθες να περιμένει να αναψει το φαναρι και τον ρωτησα αν το ξέρει οτι αποτελεί πρότυπο για το παιδί ή του διαφεύγει και δεν απάντησε. Και ΟΚ όταν βρίζει μπροστά της, θα τον ρεζιλέψει κάποια στιγμή δημοσίως και θα κοκκινίσει (επειδη βρίζω ΚΑΙ έγω είμαι προετοιμασμενη ψυχολογικά για τη μέρα που θα συμβεί αυτό) :oops::oops: , αλλά το πως συμπεριφέρεται σαν πεζός και άλλα τέτοια που είναι θέμα ασφάλειας, δε θα έπρεπε να τα σκέφτεται;;

Θουλη τι ειναι αυτα που λες βρε! ακου δεν θελω να σε δω! Δεν το καταλαβα οτι θα εισαι Κρητη την ιδια περιοδο!!! Εγω θα ειμαι μετα τις 23 απλα δεν ξερω ποια μερα ακριβως θα παμε απο Σητεια στο Ρεθυμνο..τοτε θα μπορουσαμε να τα πουμε αν εισαι κατω...Η Τονια ειναι το σημειο αναφορας αφου μενει εκει θα κανονισει κ ολα τα κοννε...

Αντε ελατε να δω κ τα μωρα...Αααα Τονια θελω καπου με καλο καφε...ειπαμε ειμαι εθισμενη στο φρεντο..σε σημειο που τσαντιζομαι αν δεν ειναι καλος... :?:?

Κοριτσια εγω γενικα θεωρω οτι ειμαι φιλελευθερη κλπ κλπ..μια φορα κοιτουσε το σεμπινι τις κουκλες κ μου ζητησε μια που ειναι κουκλα μωρο...εεε ξεχασα ολες τις φιλελευθερες θεωριες κ του λεω...ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..οι κουκλες ειναι για τα κοριτσακια..εσυ εισαι αγορι, καταλαβες???? :? το ξερω βλακεια του ειπα, οπως τοτε με τους μαυρους στην ΑΘηνα αλλα ομολογω πως μου βγηκε ολη η προκαταληψη...Δεν εχει ξαναζητησει απο τοτε παντως....αλλα οταν δει καμια την παιρνει κ την επεξεργαζεται (δεν λεω τιποτα φυσικα) κ μετα απο λιγο την πεταει κατω...

Μαρία ένα άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις στην Ιω και αν εκείνη το δεχθεί και σταματήσει τότε θα το σταματήσει και η Φ. αφού είναι "κάνε ό,τι κάνω"...το ίδιο είναι και η Ρ. ό,τι μα ό,τι κάνει ο Λ. το κάνει και εκείνη!!!! εκτός της τουαλέτας!!! :(

Σισσιώ και εγώ στο φανάρι πάντα σταματώ όταν είμαι με τα παιδιά (που πάντα είμαι!!! :? )...και εδώ τα φανάρια γράφουν "αποτελείς παράδειγμα για τα παιδιά"!!! ..... από την άλλη είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε και λάθη ........ πόσο προσεκτικός να είναι κάποιος?

Μιτσάκη πάντα στη διάθεση σου!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

Θούλη τι ωραία που πας διακοπές :D:D ....και θα τρως και νόστιμα!!!! :roll::roll::roll:

εμένα πάλι το καλοκαίρι δεν μου αρέσει η καθημερινή βροχή, λίγος ηλιάκος δεν βλάπτει!!

βλέπω και την Γωγώ, μάλλον θα γράφει, γράφει, γράφει, γράφει....... :lol::lol::lol::lol::lol:

για ναρκομανεις που λετε κ εγω δινω χρηματα...παλια, οταν ημουν νεαρη, ειχα δουλεψει εθελοντικα σε ενα προγραμμα που γυριζαμε τα βραδυα με το πουλμανακι και μοιραζαμε νεες συριγγες στους ναρκομανεις, περναμε τις παλιες, διναμε κ προφυλακτικα, διναμε κ κανα τσαι, πορτοκαλαδα κλπ..Ερχονταν, καθονταν στο πουλμανακι, συζητουσαμε,τους λυπαμαι γμτ..Ενας μας ελεγε θυμαμαι, αν κανετε κορες καλυτερα να γινουν π.....ες παρα να παρουν ναρκωτικα...ΓΕνικα ηταν μια αθλια κατασταση...Απα πα πα..δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι να μπλεξει το σεμπινι..δεν εχει γυρισμο...

Γειά σας κούκλες τι κάνετε?

Κάθε φορά που πάω να γράψω κάτι γίνεται και δεν προλαβαίνω

Πάω να διαβάσω και τις τελευταίες 5 σελίδες, τις υπόλοιπες τις διάβασα το πρωϊ.....

Απαπα ποσα ειπατε καλε;;;;!!!! :o

Χρυσα καλα δε το συζητο για τους λογους που λες θα ηθελα κι εγω να του κοψω τη πιπιλα!!! εχω σιχαθει τη ζωη μου να τη παταει και μετα να τη βαζει στο στομα!!!! :ymsick: ευτυχως που την εχει κυριως στον υπνο! :roll:

Για την ομοφυλ. που λεγατε,το συζητουσα με τη φιλη μου τη παιδοψυχ.(δεν εχουμε παει ακομη..) περισυ και μου ελεγε οτι ναι μεν το περιβαλλον και οι συνθηκες που μεγαλωνει το παιδι παιζουν πολυ συμαντικο ρολο,αλλα μονο αν υπαρχει και γονιδιακη/ορμονολογικη προδιαθεση! Δηλαδη αν δε συντρεχουν τετοιοι οργανικοι παραγωντες δε προκειται να γινει πουστης το παιδι επειδη το εντυνε η μανα του κοριτσιστικα..το πολυ πολυ να μπερδευτει και να πειραματιστει σε καποια φαση της ζωης του..αν ομως υπαρχει μια προδιαθεση μικρη,η οποια μπορει να μην εκδηλωνοταν σε υγειες περιβαλλον,θα πυροδοτηθει σε τετοιες συνθηκες! ;)

Αφρο ουτε εγω ξεκινησα τουαλετα και αδυνατω αυτη τη στιγμη!!!! δε μου φτανει που ειμαι καλωδιωμενη συνεχως με το θηλαστρο,αθ εχω να μαζευω και κατουρα;;;;!!!! :o

Μιτσακι ελα ρε!!!!!! :(:(:( Θα τη γλιτωσει η μπεμπα θα δεις! Συνεβη ακριβως το ιδιο σε μα ςοταν γεννησα! Κουβαλησε παλι η ανιψια μου μια ιωση,τη κολλησε ο Αλεξ και τον ειχα με αμυγδαλες και πυρετο! η μικρη δε επαθε τιποτα! ;)

Θου ασε σου λεω με εχει καταστρεψει με αυτα που κανει η αδερφη σου!!!! αν χασω ποτε τα κιλα να με χεσεις!!! :lol: Σημερα ομως κι εγω της φτιαχνω σπανακοπιτα που της την εχω ταξει και δεν εβρισκα χρονο! :P

Σισσυ αδιαθετησες;;;βρε παρε κι εσυ τα τεστακια οωρρηξιας απο το ebay να δεις για ποτε θα ερθει το σπορακι! ;)

Αργυ δεν υπαρχεις ρε!!!!! Τυφλα να χει το bbc απο θεμα ενημερωσης!!!!! :lol::lol:

Κατι αλλο ηθελα να πω αλλα δε το θυμαμαι τωρα... :roll:

Α ναι για τους ναρκομανης!!! ειδα κι εγω την εκπομπη(οχι ολη γιατι με πηρε ο υπνος) και σφιχτηκε το στομαχι μου! :(:(:( κι εγω δε θελω να δινω λεφτα γιατι νιωθω οτι τους βοηθαω να πεθανουν μια ωρα αρχιτερα,αλλα ειναι και αυτο που λεει η Σισσυ οτι τουλαχιστον μη γινουν και εγκληματιες... :?

Φρανι θα ρωτησω που κανουν το καλυτερο φρεντο και θα σας παω!!!! Τι καλα που θα μου ερθετε πολλες φετος τελικα!!!! :D

Καλησπέρα στα κορίτσια!!!!

Βλέπω όλες ανανεώσατε τις φωογραφίες σας. Αργυρούλα, μαμαΘουλ και αφροδίτη, μου άρεσαν πολύ! Ξέχασα καμια;;;; Αντε θα προλάβω να αλλάξω τη δικιά μου;

Κατεβαίνω στα Χανια 10-16 Ιουλίου. Θα μένουμε στον Σταλό. Γίνεται να βρεθούμε Τόνια ή είναι πολύ μακριά;

Επίσης θα είμαι Αθήνα 4-9 Ιουλίου. Τι λέτε κοριτσάκια;

Η Γωγώ τι κάνει; Δεν διαβασα καμια πρόσφατη δημοσίευση.

Μητσάκι περαστικά στο κοριτσάκι σου. Και μένα περασαν ομαδικα την ανεμοβλογιά όταν η Ιλιάνα ήταν 1 μηνών. Καλή ξεκούραση να έχεις για να αντέξεις!!!!

Τα δικά μου νεα... Εκανα εξετάσεις αίματος και ο θυροειδής μου είναι λίγο πειραγμένος. Ξεκούραση και εγω, αλλά πως; Πρέπει να μαγειρέψω να μαζεψω κλπ...

Η Ιλιάνα εχει κάποια ίωση. Βήχει και έχει διάρροια.

Η Δανάη μου έχει βγάλει το λάδι με τη γκρίνια και η Νατ ειναι ευτυχώς παιδί-διαμάντι (εκτός ότι με ξύπνησε χαράματα για να της βάλω Ντόρα στην τηλεόραση-1 ώρα νωρίτερα)!

Το ΠΣΚ ο μικρός είχε τρελή εφημερία και κλειστήκαμε μέσα... Ουφ ευτυχώς πέρασαν οι μέρες!

Φιλιά πολλά και θα προσπαθήσω να διαβάσω και άλλα νέα.

Ρε κοριτσια..εβαζ ατωρα τον μικρο για υπνο- ξεραθηκε σε 5 λεπτα..εμ απο τις 5:30 ειναι στο ποδι- και οταν πηγα να σηκοθω απο το κρεβατι με επιασε ενας πονος κατω αριστερα στην κοιλια..μα ενας πονος...μεχρι την Αμερικη ειδα..

ειναι κατι ανισυχητικο;;;..να παρω τον γιατρο;;;..ηταν σαν να προσπαθουσε καποιος να μου ξεριζωσει κομματι απο τη σαρκα..μονο τα κλαμματα που δεν εβαλα..οτε να σηκοθω τελειως μπορουσα..γερμενη και να παιρνω ανασες οπως μας μαθαιναν στα μαθηματα ανωδινου τοκετου.

Αθηνα παιζει να ξαναπαρεις καποια κοπελα να σ εβοηθαει εστω με καποιες δουλιες;;;...πως θα τα καταφερνεις ρε συ..χιλια κομματια εχει γινει

Χρύσα είσαι η επόμενη! Άντε! Πλησιάζει ο καιρός!

Σε δυο εβδομάδες φεύγω, υπομονή.. και ταξιδεύω μόνη με 3!!!!! Ηρθε μια κοπέλα για λίγες ώρες, αλλά τα τελευταία βράδια είναι τραγικά.. ξυπνάω συνεχεια.

Σισσιώ κανόνισε να μείνεις έγκυος σε 2-3 μήνες έτσι ώστε όταν γεννήσουν η Χρύσα και η Λένα να υπάρχει κάποια έγκυος στο τρενάκι :roll::roll::roll::roll::roll:

όσο για τους τοξικομανείς θα προτιμούσα να τους βοηθήσω με κάποιον τρόπο να αποτοξινωθούν, παρά να τους δίνω εγώ τα ναρκωτικά!!!!

Αθηνά περαστικά στην Ιλιάνα :x ...περαστικά και σε σένα (για την γκρίνια λέω της Δανάης!!! :lol::lol::lol: )

ωραία φωτό με το φρατζολάκι :x:x:x

Τόνια μου έδωσε η Παναγιώτα τεστάκια και τα κάνω τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά δεν έχει κάτσει ακόμα. Καλά δεν αγχώνομαι, θα μείνω έγκυος, απλώς ήθελα αν γίνεται να γενήσσω μέχρι αρχές Απριλίου! Τα θέλω όλα όπως τα θέλω. :lol::lol::lol:

Αργυρούλα να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αλλάζουμε προς το καλύτερο όταν κάνουμε παιδιά. ό,τι βλέπουν κάνουν κι αυτά!

Επίσης να σου πω οτι σε σχέση με τους ναρκομανής δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα... Μην το βλέπεις έτσι, οτι δλδ τους δίνεις εσυ τα ναρκωτικά, γιατί δεν είναι έτσι. Έχει πολλές προεκτάσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα. :roll:

Φραν αστα χέστα! Έχουν πεθάνει δύο συμμαθητές μου απο ναρκωτικα, βλέπαμε τα βαποράκια στο προαύλιο να πλακώνονται με τους καθηγητες. Δύσκολο πολύ δύσκολο... ο Θεός να φυλάει! :?

Αθηνά δηλαδή η δική μας φωτό δε σου άρεσε;;; :evil::shock::lol::lol::lol: Πρόσεχε με τον θυρεοειδή σου!

Χρύσα πάρε το γιατρό σου! Γιατί να ανησυχείς αδίκως; Τώρα είσαι καλύτερα;

1. Αργυρούλα να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να αλλάζουμε προς το καλύτερο όταν κάνουμε παιδιά. ό,τι βλέπουν κάνουν κι αυτά!

2. Επίσης να σου πω οτι σε σχέση με τους ναρκομανής δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα... Μην το βλέπεις έτσι, οτι δλδ τους δίνεις εσυ τα ναρκωτικά, γιατί δεν είναι έτσι. Έχει πολλές προεκτάσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα. :roll:

1. σε μένα το λες? δεν το ξέρω? το ξέρω και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω, αλλά.....

2. ξέρω ότι είναι δύσκολο, εδώ έναν καφέ δεν μπορούμε να "κόψουμε" ούτε το τσιγάρο πόσο μάλλον τα ναρκωτικά!!!....να μην μας τύχει....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...