Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

ακούω την μάνα να τον ρωτά "θέλεις την κούκλα σου?"! κοιτάζω και ήταν μια κούκλα τύπου μπάρμπι αλλά μελαχροινή, βλέπω το παιδί και δεν κατάλαβα το φύλο....από τα ρούχα θα έλεγα ότι ήταν αγόρι αλλά πάλι............περίμενα με αγωνία ( :lol::lol: ) να ακούσω το όνομα, μετά το άκουσα, ήταν αντρικό!!!! :roll::roll:

Μαρία ίσως τους ξέφυγε, ίσως δεν πάει παιδικό και δεν το ανακάλυψαν ακόμη!!!! :lol::lol::lol::roll::roll:

Σισσιώ δεν είμαι υπέρ του διαχωρισμού κοριτσίστικο, αγορίστικό παιχνίδι αλλά λόγω του φόβου της ομοφυλοφυλίας το λέω..... :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ελα μαρη Σισσ!!!Τι φνιανς???? :lol::lol::lol:

Ελα καλε,δεν πειραζει που αδιαθετησες!!!Τον αλλο μηνα ρε χαζη για να γεννησεις Μαρτιο!!!! ;)

Αφρο που εισαι ρε κοριτσι;;;Πως περνατε.Θα σε τηλ σημερα.Ολες τις αλλες μερες ημουνα στην κοσμαρα μου.

Θουλη ..που εισαι κοριτσαρα;;Καλα ρε στενοχβρηθηκες που εκλαιγε ο Θ;;;ααααα επρεπε να ειχες τον Ν.

Δε ξερω γιατι ελεγε για την κοιλια του.Αν δεν ειχε περασει την λ.μ. δε θα εδινα καμια σημασια.αλλα τωρα φοβηθηκαμε. Μετα ομως τσακισε σουβλακια. :evil:

Α κοριτσια τωρα το θυμηθηκα. Εκει που τρωγαμε τα σουβλακια ηταν και μια οικογενεια με ενα κοριτσακι 3 ετων, σωματοτυπος Ιωαννας της Γωγουλας. Δηλαδη οχι παχουλο αλλα ουτε και αδυνατο.

Και ρε παιδια σηκωνοτανε η μανα με το πηρουνι να του δωσει μπιφτεκι... :?:?:?

Εμενα μου φανηκε παρα πολυ αστειο. Δεν θα το εκανα ποτε...μαλλον. :oops::oops:

Α και μετα ηρθε στο τραπεζι μας το κοριτσακι και μας κοιταγε που τρωγαμε και της δωσαμε πιτα και πατατες :lol::lol::lol: και λεει ο μπαμπας της ¨Το τρωει το φαι της" :!::!::!:

Κατερινα φιλακια στα κοριτσια!!!Περιμενουμε ρουφιανεμα!!! :lol::lol::lol:

Τονια..και η Γεωργια χρυσοχερα και αυτη;;;Το χεουν οικογενειακο τους!!!

Χρυσα αυριο θα ερθει η μαμα σου για δουλειες;;Οιμε!!! :lol::lol::lol:

Λενα ο Τ. ειναι καλυτερα σημερα;;

Αργυ γιατι πειραζει η κουκλα ρε συ;;; :roll::roll:

ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ εκπαιδευση τουαλετας.Αλλα τα παμε χαλια... :(:( Ποσο περιθωριο να δωσω;;;Εγω λεω μεχρι το Σεμπτεμβρη.

Και εγω οτι θυμαμαι γραφω.... :oops:

Παναγιώτα αρχή είναι θα στρώσει

Κι εμείς χάλια τα πάμε αλλά δεν της φοράω πάνα

Την έχω με βρακί και μέχρι στιγμής τσίσα κάνει πάνω της και κλαίει

Κακά έκανε στην τουαλέτα

Υπομονή θα έρθει μια μέρα και θα την πετάξει μόνος του

Μαρια και εσεις τα ιδια ε;;; στο κρεβατο της φορας πανα;;;

Ουφ υπομονη.

Εγω το μπιμπερο δεν του το κοβω ακομη.

Σορρυ αλλα εκανα 3 μηνες να του το μαθω...ε δε θα κατσω να σκασω και για το κοψιμο.

Ας δουμε τι θα γινει με την πανα και βλεπουμε.

Χρυσα ξανακυλισε στο μπιμπερο ρε συ;;; :o:o Για κρυψε το μπας και το ξεχασει.

Μαριααα :lol::lol::lol: Το καταλαβα βρε!!! Καλα και την ...μια μερα θα την πεταξει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μα είναι πολύ μικρό για να μπορεί να αποφασίσει αν θα είναι γκέι... :roll:

Ασε που θεωρώ οτι αν ήθελε την κούκλα και δεν του την έδιναν γι' αυτό το λόγο, τότε θα είχε ίσως τα αντίθετα αποτελέσματα... :?

Μαρία, άσε στο τσακ πρέπει να γλίτωσε το παιδάκι την εισαγωγή σε ψυχιατρείο! :lol::lol:

Αρή τωρα που ν άρρωστο θα το μάθεις να πηγαίνει στο μέρος το πιδί;; :lol::lol::lol:

Στον ύπνο τη φοράμε

και μένα η καυμένη αρρωστούλα ήταν αυτέ τις μέρες

αλλά χοροπηδάει στα κρεβάτια και κάνει σαν τρελό και ας έχει 39,5 πυρετό

:o:o:o

την άφησα κι εγώ free χωρίς πάνα...

θεωρώ είναι θέμα ημερών να μάθει :roll:

είναι πανέξυπνο το παιδί μου

ίδια εγώ :geek:

Μα είναι πολύ μικρό για να μπορεί να αποφασίσει αν θα είναι γκέι... :roll:

ρε συ πώς τον λένε τον χοντρό Έλληνα σχεδιαστή μόδας που είναι ομοφυλόφυλος? είχα διαβάσει συνέντευξή του που έλεγε ότι η μαμά του ήθελε να αποκτήση κορίτσι και από το μεράκι της τον έντυνε με φουστανάκια και κούκλες κ.λπ., :? .... βέβαια ίσως να έπαιξαν και άλλοι παράγοντες τον ρόλο τους αλλά φύλαγε τα ρούχα σου...... ;)

Αχ Μαράκι και που να τη βρω την καρμπονάρα στο γραφείο... :(

Άσε που απο 59,5 κιλά ζυγίστηκα εχθες 61,8 :oops::oops::oops: Βγάλε και 300 γρ κατακράτηση περιόδου 61,5! Δύο ολόκληρα κιλά! :?:(:(:oops::roll:

Αργυρούλα το ίδιο και ο Καβάφης.

Βιάιως παρενεβησαν και εκεί οι μαμάδες προς μία κατεύθυνση, φαντάσου το τώρα στο ανάποδο και θα καταλάβεις τί λέω. ;)

Kαλησπέρα μανουλίτσες!!!

Σας ευχαριστώ ΟΛΕΣ για τις γλυκές ευχές σας!!!

Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες, συγγνώμη που δεν σχολιάζω, αλλά καταλαβαίνετε...

Η γκαντεμιά μου πάει σύννεφο...

Ήρθε η παιδίατρος -ευτυχώς- είδε τη μικρή, όλα εντάξει. ΑΛΛΑ... Η Β έχει αμυγδαλίτιδα!!!!!!!!! :(:(:( Χθες το βράδυ άρχισε να ανεβάζει πυρετούλη και ένας βήχας-συναχάκι που την τριγυρίζει εδώ και μέρες, έχει πάρει έκταση στο λαιμουδάκι της!!! :(:(:( Αντιβίωση!!!

ΓΑ@@ΤΟ!!!!!!!! Άντε τώρα να κάνεις ομαλή προσαρμογή με το μικρούλι, έχοντας τη μεγάλη άρρωστη, να ζητάει αγκαλιές και παρηγοριά, να απαγορεύεται να ακουμπήσει-πλησιάσει το μικρό κι εγώ να τρέχω πάνω κάτω με τα αντισηπτικά!!! :(:(:( Και να τρέμει και το φυλλοκάρδι μου, μη μου κολλήσει το μικρουλάκι!!! :(:(:(

Όταν έρθουμε λίγο στα ίσια μας, θα σας τα πω τα νέα μας!!! Προς το παρόν, σας φιλώ γλυκά!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ανακοινώθηκαν από τη διήκηση της ΔΕΗ οι εκ περιτροπής διακοπές διαρκειας μιας ώρας: ...

Αττική:

12:00 ως 13:00

Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Παλλήνη, Γέρακας, Πεντέλη, Γλυκά Νερά, Παιανία, Σπάτα, Λούτσα, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Καλύβια, Λαύριο, Σούνιο, Ανάβυσσος, Λαγονήσι.

13:00 ως 14:00

Αιγάλεω, Άγια Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό.

14:00 ως 15:00

Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Πεύκη, Ριζούπολη, Μαρούσι, Μελίσσια, Κηφισιά.

Κρήτη

Στην Κρήτη από 12:00 έως και 13:30 και από 20:30 έως τις 22:00

Μιτσάκη περαστικά και μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν....λίγο προσοχή για την μικρούλα μην κολλήσει.......έχεις κανέναν ή είσαι μόνη με τα παιδιά?

Σισσιωωωωωωωωωωωωωω :lol::lol::lol::lol:

Τελικα μιλησα και με την Αφρο και τωρα τρωω!!! :@):@)

Στα Νεα Ελληνικα μιας ταξης του Λυκειου ειχε φωτογραφια του Καβαφη να ειναι μωρο και να φοραει φορεματακι. Αλλα νομιζω ηταν και απο τη φυση του ετσι.

Κοριτσια εδα χθες τους Πρωταγωνιστες και μετα δε μπορουσα να κοιμηθω.

Αλλα ρε κοριτσια εχω μια ενσταση. :oops::oops:

Ε δε μπορω να συγκρινω τον ανθρωπο που εχει διαβητη με αυτον που κανει χρηση. :oops::oops::oops:

Ο πρωτος ουτε το επιδιωξε ουτε το γουσταρε...ο 2ος...μονος του τα εκανε σκατα.

Τες πα.Μεγαλη κουβεντα.Φοβαμαι πολυ για τα παιδια μου και παντα λεω στον αντρα μου "Αυτα ειναι τα προβληματα και οχι οτι δεν κοιμουνται"

Καλημερα ομορφες! :D

Φρανι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!! Θα σου στειλω και σε πμ το τηλεφωνο να συνεννοηθουμε! ;) θελω πολυ να σε γνωρισω! :P

Μαρια εμενα που μου εκοψε το γαλα 7 μηνων και τωρα ναι μεν πινει λιγο αλλα μας βγαζει τη ψυχη,λεω μακαρι να ηθελε μπιμπερο και να επινε πρωι βραδυ γαλα κι ας το ειχε μεχρι το δημοτικο χεστηκα!!!

Κι εγω αυτα ελεγα,οτι πρεπει να κοπει το μπουκαλι/πιπιλα νωρις κτλ και μετα καθησα και το σκεφτηκα και λεω ΓΙΑΤΙ πρεπει;;;;τι θα παθει αν πινει απο το μπουκαλι ή εχει τη πιπιλα στον υπνο μεχρι οποτε θελει;;; αυτο με τα δοντια πλεον δεν ισυει οταν γινεται λογικη χρηση(δηλαδη μην ειναι ολη μερα με τη πιπιλα στο στομα ή εχει ενα μπουκαλι να πινει τα παντα μονιμως κρεμασμενο)..

Μηπως βαζουμε πολλα πρεπει που δε χρειαζεται;;; :roll:

Οσο για το γαλα ναι μεν ξερω οτι δε χρειαζεται,αλλα εμενα ειδικα που δε τρωει τιποτα θα ηταν σωτηριο ενα μπουκαλι πρωι-βραδυ! :?

Αφρο παντα τετοια βραδια να περνατε!!! :D

Αναστασια καλη επιτυχια στη δουλεια!!!ενημερωσε μας οκ; ;)

Αργυ γαματα αυτα που εβαλες!!!!! :lol::lol::lol:

Οντως πως και δε στειλανε το αγορακι για ψυχαναληση που τολμησε να παρεκλεινει απο τα στανταρ και επαιζε με κουκλα;;; :lol:

Σισσιω κι εγω τον απειλω πολλες φορες οτι θα τον δειρω χωρις να το κανω!:roll:

Αυτα εχω διαβασει προς το παρον...μετα τα υπολοιπα!

καλημερα σε ολες τις ο,ορφες μανουλες!

τι κανετε?

mitsakii περαστικα σας!

υπομονη!

Σισσιώ κανε μια παραγγελια...ολο και κατι θα εχει κοντα σε μακαροναδες!

μπραβο που πινετε γαλα σε εκπειαδευτικο ποτηρακι!

εμεις πινουμε σε μπουκαλι με καλαμακι...εκτος απο το βραδυ που το απολαμαβανει το μπιμπερο!

Αφροδιτη το μονο που σου ελειπε τωρα ηταν να ξεκινησεις και εκπαιδευση τουαλετας!

ωραια η κρυα σοκολατα!

εγω α παρω φρεντι καπουτσινο απο διπλα!

πρεπει να μαθω να κανω...αραγε ειναι ευκολο?

για πειτε χρυσοχερες!

Μαρια γιατι τοσο αγχος για το μπιμπερο?

ισως τους μυριζει!

αν και να το κοψουν το γαλα δεν εγινε τιποτα...αλλα για εν απαιδι που ειναι λιγοφαγο καατι ειναι το γαλα!

η Μ-Ι πινει 1 λιτρο τη μερα και θηλαζει 2!

εχω νευρα με την αδελφη μου,...αλλα δεν θα ασχοληθω αλλο!

Αχ Μητσάκι μου δε σε φοαβάμαι! Θα τα καταφέρεις! :D

Περαστικά στην Β ένα φιλάκι απο μένα! όταν γίνει καλά και νιώσεις και συ έτοιμη θα θέλαμε πολύ να σας δούμε! :x

Παναγιώτα και γω το ίδιο έλεγα στον Παν και τσακωνόμασταν!

Δηλαδή εμ τα κάνεις σκατά εμ βρίζεις και το κράτος που δε σε εντάσσει σε πρόγραμμα...; :roll:

Αλλά δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες γιατί έχω παιδί και... ο Θεός να φυλάει...! :roll:

Πάντως όταν ήμασταν μικρές (μέναμε τότε στα Εξάρχεια) ο μπαμπάς μου μας είχε πάει στην πλατεία να δούμε τους ναρκομανείς και μετά μας πήγε και στη Σόλωνος να δούμε τις ιερόδουλες και να παραδειγματιστούμε και να ξέρουμε τι πρόκειται να μας συμβεί από λανθασμένες επιλογές.

Μετά μας είχε πει οτι ο,τι χρειαστούμε θα πρέπει να το ζητάμε απο εκείνον και ο,τι μας προβληματίζει να του το λέμε. Παντα θα τον παίρνουμε τηλ αν έχουμε μπλεξίματα, ΑΛΛΑ να μην τολμήσουμε ΠΟΤΕ να τον πάρουμε από Αστυνομικό τμήμα!! :shock::shock::lol::lol::lol:

Θυμάμαι οτι έδινε πάντα χρήματα στους ναρκομανεις, έλεγε οτι έτσι τους βοηθάς να μη γίνουν και εγκληματίες... :roll: Δεν του φαινόταν,. αλλα είχε ευαισθησίες...! :roll::lol:

Το ίδιο κάνω και γω.

Ο Καβάφης απ' όσο έχω διαβάσει, ήταν και απο τη φύση του,αλλά ήμαρτον και αυτή η μάνα!!

Δηλαδή φαντάζεσαι την Αφρο που ήθελε κορίτσι να σου φέρει καμια μέρα τον Πανούλη ντυμένο με... γαλάζια φουστίτσα;;; :shock::lol::lol::lol::lol::lol: Άφρο! :P:P:P

Βίκη δεν πίνουμε σε εκπαιδευτικό, σε κούπα γυάλινη πίνουμε! :D Για παραγγελεία δε με βλέπω... δεν έχουμε κάτι κάλο σε μακαρονάδα εδω κοντά... :roll:

Μπράβο Μαρακι μου που πήρες κιλάκια! Θες να πάρεις και τα δύο δικά μου και μετά άλλα 3 που που ήθελα να χάσω...; :roll:

Καλα ρε σεις...μεχρι το φαρμακειο πηγα και ΠΟΣΑ γραψατε!!!!

Μιτσακη μου περαστηκα...καποιος σας μουντωζε ρε παιδι μου...

δσκολε ςκαταστασεις...θα σε βοηθησει κανενας;;;;.

Τονια εγω δεν θεορω οτι πρεπει....για του ςλογους που εννωουν οι γιατροι και δε συμαζευετε..

ο λογος που θελω να σταματισιε να πινει απο το μπιμπερο ειναι γιατι τα εχει ολη μερα σκορπια απο δω και απο κει...και μετα τα μαζευεο και πινει...ε ποσο πια να πλενω η γυναικα.

Απο ατα τα μπιμπερο εχει κανει ηδη 3 φορες στωματιτιδα για φετος..

τις προαλες πο του εδωσα να γλειψει λιγο παγωτο ειδα παλη κατι σημαδακια στη γλωσσα και στο στομα του...αμα παλη κανει στοματιτιδα δε θα το αντεξω.

Παναγιωτα ασε..θα ερθει και θα αρχισει παλη την προπαγανδα...και θα με εκνευριζει γιατι εχω τοσ ακαλλυντικα κλπ κλπ κλπ...

Παω να μαγειρεψω..σε λιγο θα μου φερουν τον φοφο για να κοιμηθει.

Σισσιω και ο δικςο μου μπαμπας αυτο μας ελεγε..και ακομα και τωρα που ο αδελφο ςμου ειναι 27..εχει αγχος για να μη μπλεξει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σήμερα είμαι 15+6. Πάντα βάση υπερήχου.
    • Από συμπτώματα δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο,λίγα πονακια αραιά και που στην κοιλια, αλλά έχει αρχίσει και η μέση και με πονάει. Έχω κάνει κοιλίτσα που τέτοια κοιλια είχα στον 5ο στο γιο μου. Επίσης και εμενα οι κοιλια μου όλο μελανιές είναι από τις ενεσεις και πλέον έχει αρχίσει σε πολλά σημεία με την ένεση και ματωνει. Με τραβάει και το δέρμα και με τρώει,πήρα σήμερα bio Oil σε gel να αρχίσω να βάζω για ενυδάτωση.Δεν με νοιάζει να κάνω ραγαδες αλλά να μην με τρώει τόσο που τραβαει το δέρμα.
    • Εγώ δεν είχα κάνει ραντεβού. Ήξερα δύο καλές παιδιάτρους από την κουμπάρα μου, αλλά έλεγα ότι θα ασχοληθώ αφότου γεννήσω. Οπότε κι εγώ την πρώτη παιδίατρο που είχαμε, την γνώρισα στην αίθουσα τοκετού. Ήταν η νεογνολογος του πρώτου παιδιού, οπότε πήγαμε με αυτήν. Τώρα πάλι, τον δεύτερο νεογνολογο/παιδίατρο πάλι εδώ στο μαιευτήριο τον γνώρισα. Ήμασταν τυχεροί εμείς γιατί και οι δύο ήταν πολύ καλοί. Η πρώτη ήταν πολύ καλή σε θέματα θηλασμού κι αυτός είναι πολύ καλός σε θέματα εντατικολογιας. Μας έκατσε καλά! 😅
    • Καταλαβαίνω απόλυτα ότι μου γράφεις, και κάπως έτσι, με τέτοιες αντιδάσεις είναι και ο δικός μου. Αφού όταν το μάθαμε γυρίζει και μου λέει πως αν ήξερε ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά δεν θα παντρευόταν. Τεσπα σημασία έχει ότι προχωράμε και κάποια στιγμή ελπίζω με την έλευση πρώτα ο Θεός ενώς παιδιού να του φύγουν όλα αυτα τα κόμπλεξ και οι ανασφάλιες που νοιώθει αυτή τη στιγμή, και οι όποιες ενοχές. Εγώ στο θέμα των ενέσεων έχω σκοπό να τον βάλω να μου τις κάνει αυτός γιατί θέλω να συνετέχει στην όλη διαδιακασία και να μην είναι αμέτοχος. Εξάλλου έχει και εκπέδευση πρώτων βοηθειών, καλύτερα ξέρει κάποια πράγματα απο μένα.  Εννοείται ότι δεν βάζω ταμπέλες στο ότι εσύ φταίς, όχι εγώ φταίω... κανείς δεν φταίει σε αυτή την περίπτωση, απλά έτυχε να πέσει σε μας αυτό το πρόβλημα, οκ! το δεχόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είμαι απο τους ανθώπους που κάθονται πίσω απο κλειστές πόρτες και κλαίνε για πράγματα που ίσως δεν ήρθαν έτσι όπως θα το ήθελαν, έχω μάθει να παλεύω και να κοιτάω μόνο το ΦΩΣ! που παρουσιάζεται μπροστά μου και τα ανοιχτά παράθυρα.
    • Άντρα γυναικολόγο είχα. Η γυναίκα ήταν η αναισθησιολογος που ήταν μαζί μου.  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα γυναίκα γυναικολόγο, η οποία όμως επειδή ήταν μεγάλη, σταματησε να αναλαμβάνει γέννες. Μου το είπε στον πρώτο υπέρηχο που είχα πάει να κάνω όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Εκείνη με έστειλε στον γιατρό που ήταν εφημερεύων την ημέρα που γέννησα το πρώτο παιδί μου και ήξερε την υπόθεση μου. Αλλιώς θα καθόμουν να το ψάξω λίγο παραπάνω... Γενικά κι εγώ γυναίκα θέλω, επειδή έχω στο μυαλό μου ότι είναι κάπως πιο ευαισθητοποιημένες με γυναικεία θέματα. Αν και βλέπω ότι υπάρχουν και άντρες όπως ο γιατρός της @Θέτις Κ. που η αντιμετώπιση του θα πρεπε να είναι παράδειγμα προς όλους!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...