Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Βλακεία που δεν πήγαμε,ναι λες και πότε θα ξαναπάρουμε μαζί ρεπό..μετάνιωσα...οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ...

Βγηκαμε βραδάκι πάντως κάτι είναι και αυτό...

Μαρία περαστικά στο Φαιδράκι!!!!Να σου κάνω αίτηση;

Για το μπουκάλι συμφωνώ με τη Νένι,ο ανιψιός μου το έκοψε μόνος του,μεγάλος δεν θυμάμαι πόσο γιατί ντρεπότανε....αλλά έκοψε και το πολύ γάλα που έπινε

Καληνύχτα και από μένα κόρες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ποτε δεν πιεσα τη μικρη, ουτε για μπιμπερο , ουτε για πιπιλα , ουτε για πανα....

Γαλα επινε μεχρι τα 5 σε εκπαιδευτικο ποτηρι , γιατι αλλιως της μυριζε.....

Την πανα την εκοψε μαχαιρι λιγο πριν τα 3 με δικη της θεληση και την πιπιλα επισης, αν κι επαιρνε μονο το βραδυ στον υπνο....

Και με ειχαν πρηξει, ειδικα με την πανα....Λειτουργησα βασει ενστηκτου και ηταν πιο ευκολο αποσο νομιζα

Μαρια ειδες κρατανε σημειωσεις οι καλες μαθητριες!!!! :lol::lol::lol:

Ρε τρελες εγω σημειωσεις δε κρατουσα ουτε στο σχολειο(επαιρνα των αλλων :P ) τωρα θα κρατησω;;;;; Διαβαζω κι οτι θυμαμαι!:lol::lol::lol:

Ρε Θουλακι λες να ζηλεψει απο τον Ντοντο;;; μονο που πρεπει να ειναι μαζι την ωρα του φαγητου! ;)

Αντε ρε δε ξερεις ποσο ανυπομονω να ερθετε!!!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Ειδα σημερα τη Γιωργια μετα απο 10 μερες(λογω αρρωστιας του Αλεξ)..Στερητικο ειχαμε παθει!!!!! :lol::lol:

Μα τι γαλακτομπουρεκο κανει η ρουφιανα;;;;;;; =p~=p~=p~ μιλαμε 800 κιλα θα με κανει στο τελος!!!!!! :o:P

Πεθανα με τη σκατουλα!!! :lol::lol:

Θα βουτηξεις τον Παντελακο;;; μωρε νωρις δεν ειναι;;;εκτος κι αν εχετε πολυ καθαρες θαλασσες εκει! ;)

Νενη(ετσι θα σε λεμε γιατι μας εχετε πεσει πολλες Ελενες! :P ) συμφωνω μαζι σου περι κοψιμο πανας,πιπιλας κτλ νομιζω οτι οταν ερθει η ωρα τους και ειναι ετοιμα θα τα κοψουν απο μονα τους! ;)

Μαρια αστες ρε να πινουν απο το μπουκαλι,τι σε πειραζει;;;; αλλα αν αποφασισες να το κοψεις δε πρπει να κανεις πισογυρισματα γιατι δε θα καταφερεις τιποτα που λενε και τα κοριτσια! :roll:

Αναστασια αστακος εγινες στη θαλασσα με το να κυνηγας το Σπυρακο;;; :lol::lol:

Κατερινακι ειδες πως αφηνουμε τις στιγμες να χανονται βαζοντας τις δουλειες πρωτα;;;; :( αφου ομως πηγατε για φαγητο το βραδακι,ενταξει δε το χασατε και τελειως!!! ;)

Κανε καμια πλακα ρε στις ψηλες να γελασουμε!!!!! :lol::lol::lol:

Α κι εννοειται οτι θα μας ρουφιανευεις τι κανουν ε;;;;;; :ymdevil::lol::lol:

Λενακι αντε ρε να περασει αυτο το σκατοπραμα του Τολη!!!! :(:(:(

καλημερα κορες!!!!!

τι κανετε???

πρωινη πρωινη σημερα

εχω δουλειες με φουντες

σημερα εχω ενα πολυ σημαντικο ραντεβου για δουλεια

ευχηθητε μου καλη επιτυχια!!!

Καλημερα! και εγω πρωινη! περιμενω να ξξυπνησει το μικρο γιατι θα τον παω στο babygroup στις 9.30...

Αναστ Μεμπ καλημερα και καλη επιτυχια!! Μακαρι να εχεις την απαντηση που θες! βαλε τα δυνατα σου!!!

Κοριτσια κ εγω δεν τα θυμαμαι ολα, μονο τις τελευταιες σελιδες θυμαμαι (και συνηθως αυτα διαβαζω αν ειναι πολλα) :oops:

Θουλη ο Σεμπ εχει κ τα δυο επιθετα απλα το δικο μου ειναι πρωτο αρα ειναι το βασικο...Γιατι να εχει προβημα ο Κ? στην αρχη λεγαμε να δωσουμε μονο το δικο μου κ αν κανουμε δευτερο το δικο του..αλλα επειδη δεν μας κοβω για δευτερο, δωσαμε κ τα δυο....Χαρα ο πατερας μου...το ειχε καημο οτι εχει κανει κορες κ θα χαθει το ενδοξο ονομα μας χα!! να που τωρα θα συνεχιστει η δυναστεια!!

Τονια στο δρομο για Ρεθυμνο απο Σητεια θα περασω απο Ηρακλειο, μηπως να κανουμε καμια σταση να παμε για καφε??? θα εχω το σεμπινι μαζι αλλα θα ειναι κ η αδερφη μου με τον ανιψιο μου, οποτε θα με βοηθησουν κιολας...

Για γαλα λεγατε..ο μικρος πινει το πολυ 2 ποτηρια γαλα την ημερα...μονος του σε κανονικο ποτηρι, εκπαιδευτικα ποτηρακια δεν θελει..κ το καλαμακι σπανια, δεν το πολυθελει...συνηθως θελει να πινει νερο απο το μπουκαλι και γαλα απο κανονικο ποτηρι κ πορτικαλαδα με καλαμακι..ειναι εκλεκτικος!! Γενικα σε αυτα ειναι προχωρημενος αλλα για πανα δεν το βλεπω να κοβει αμεσα...Δεν επιμενω, θα ξαναπροσπαθησω σε κανα εξαμηνο....

Καλημέρα!! :D

Είμαι κι εγώ της ίδιας άποψης με τη Νένη

Και μη νομίζετε..δεν θα τις πειράξει να κόψουν το γάλα :(

Χτες στις 12:30 τις έφτιαξα..μου κακοφαίνεται να κοιμούνται νηστικές...

Άλλωστε σε τίποτα δεν τις έχω πιέσει (πχ τουαλέτα).

Έρχεται η στιγμή που τα κάνουν όλα μόνες :roll:

Έχουν όμως τέτοιο πείσμα :o

Γράφω σε λίγο έχω δουλειά

Καλημεραουδια!!!

Μπεμπου καλη επιτχια...να εχεις το αποτελεσμα που θελεις.

Εκανες τα χαρτια για το ΕΣΠΑ;;;

Θου ελα ρε για καφε..εγω με το ζωρι περπαταω..σαν παπια πηγαινω..

αλλιως Τεταρτη που εχω γιατρο η απο βδομαδα που θα παω Ανατολικα για ψωνια.

Ναι καλε αυτο τωρ ακαλοκαιριατικα τι να τους βαλεις..ενα κορμακι και τερμα..

και μου φερανε ενα σωρο ολοκαινορια ρουχαλακια μπλουζα σορτσακι μεγεθος 0-3...δε με βολεψαν καθολου..ακομα με τις ετικετες ειναι..σαν το λινο εκεινο που σου εδωσα.

Λενα καλη επιτυχια με τον γιατρο καλα παοτελεσματα να εχετε.

Σημερα θα κανω την ντουλαπα μου απο μεσ ακαι αυριο θα ερθει η μαμα να κανομε γεννικη την κρεβατοκαμαρα και το μικρο παιδικο.

Μαρια πως ειναι ο πηρετος της φαιδρας;;

Φρανι τα φιλια μου...θα βαλειςκανενα αρθρο στο μπλογκ;;;..

η Ερουλα χαθηκε εχω να διαβασω νεα της ολοτο ΣΚ.

Κατερινα να δωσεις τα φιλια μο στην Ψιλεγκω και στην Μαγδα..και να βγαλεις φωτο να μας στειλεις...ξες την ωρα που δεν βλεπουν :twisted::twisted::twisted::twisted:

Νενι- και εγω ετσι θα σε λεω..χιχιχιιχ...εχει δικιο...δεν πρεπει να τα πιεζουμε σε τιποτα...να τα καθοδηγουμε ναι, να τα στιριζουμε ναι, να τα προτρινουμε ναι...αλλα πιεση οχι...

Ποια ξεχασα συγνωμη..

τα φιλια μου σε ολες

καλημερα κοριτσια .

ειχα ενα τελειο βραδυ !!!και ξυπνησα στις 9 τωρα το πρωι :D δεν λεω λεπτομερειες μην με ματιασετε :P

αναστασια καλη επιτυχια στην δουλεια !!!

χρυσα χαλαρα με τις δουλειες .

μαρακι και εγω πιστευω οτι αν ειναι να βγαλεις ποτηρια μην ξαα βγαλεις μπουκαλια μετα

ρε θου οχι δεν μπορω να κανω αυτο που εκανε η αργη :lol::lol::lol::lol: ο μικρος το βραδακι θελει να ειναι συνεχεια στο στηθος δεν μπορω α βαλω για υπνο πρωτα τον μεγαλο γιατι κλαιει ο μικρος ....πρεπει πρωτα ο μικρος και μετα ο Μ .

AΑφρο φτου φτου!!!

Ετσι να ειναι τα βραδια σουα πο δω και περα!!!!!

χαλαρα ειμαι..αλλα νομιζω οτι παραχαλαρωσα...και πρεπει να ανασκουμποθω.

Αριο θα μου βγαλει την ψυχη η μαμα....οχι οτι θα κανω κατι..μονο το μπουρ μπουρ φτανει!!!!

Σημερα ξυπνησ αμε πεσμενη πιεση και ανεβασμενους παλμους

Άφρο :ymapplause::ymapplause:

ρε παιδιά και αμα κόψουν το γάλα τι θα κάνω??? :?:?:?

θα το παω λαου λαου

χτες τις πίεσα και αντέδρασαν..

Θύμωσα κι εγώ :(

αλλά σήμεα οκ είμαι πιο χαλαρή

E μια χαρα..ασβεστιο και παλιστα σ επολυ πιο καλη μορφη παιρνουν.

οσο για το μπιμπερο ναι...το απολαμβανουν τα σκασμενα...αλλα πρεπει να το κοψουν.

Ασε εγω με τον δικο μου εχω παρομοιο θεμα..μια χαρα το ειχε κοψει..επινε επο ποτυρακι και με στομιο και με καλαμακι..και ξαφνικα...τα ξεθαψε καπου και αυτο ηταν...ειναι μερες που ειναι με το μπιμπερο στο στομα...αδειο..η με νερο

και όταν είδαν τις κούπες πήρανε μια χαρά!!

Η Ιωάννα μια της Μπάρμπι και η Φ της Τίνκερμπελ

Κατενθουσιαστηκαν!! :D:D:D

αλλά όχι και να πιουν το γάλα εκεί!

τι κολλημα τραβατε με το γαλα ...σιγα το ασβεστιο που περνουν απο εκει ...

εμενα αν δεν ηθελε δεν θα του εδινα αλλα θελει ....το πινει και παγωμενο απο το ψυγειο χειμωνα καλοκαιρι .

και εγω πινω πολυ γαλα αλλα ξερω οτι δεν μου προσφερει τιποτα ...απλα απολαυση .

Μαρία και να το κόψουν το γάλα τι έγινε? δεν είναι δα και τόσο σημαντικό, μύθος είναι ..... αφού υπάρχουν και άλλες πηγές ασβεστίου.............άσε που έχει κατηγορηθεί για καρκίνο στους ενήλικες!!! :?

Αφρο :lol::lol::lol:

Μερικές από τις αιώνιες απορίες...

1) Ολόκληρο το όνομα του Donald είναι: Donald Fauntleroy Duck

..

2) Το 1997, οι αμερικάνικες αεροπορικές εταιρίες γλύτωσαν 40,000 $ μόνο και μόνο βάζοντας μια ελιά λιγότερο σε κάθε σαλάτα.

..

3) Μια καμηλοπάρδαλη μπορεί να καθαρίσει τα αφτιά της με τη γλώσσα της.

..

4. Εκατομμύρια δέντρα φυτεύονται κατά λάθος από σκίουρους που θάβουν σπόρους και μετά ξεχνάν πού τους κρύψανε.

..

5) Το να φας ένα μήλο είναι πιο αποτελεσματικό από ένα καφέ για να κρατηθείς ξύπνιος.

..

6) Τα μυρμήγκια τεντώνονται το πρωί όταν ξυπνάνε.

..

7) Οι οδοντόβουρτσες χρώματος μπλε προτιμώνται από ότι οι κόκκινες.

..

8) Το ανθρώπινο όργανο που μπορεί να αυξήσει το μήκος του 20 φορές είναι. . . .Η κόρη του ματιού!

..

9. Κανείς δεν μπορεί να γλύψει τον αγκώνα του . . . Είναι αδύνατο να τον ακουμπήσεις με τη γλώσσα σου.

..

10. Υπάρχει ένα μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει: Το μέλι

..

11. Τα δελφίνια κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό.

..

12. Ένα τρίτο στις παγκόσμιες πωλήσεις παγωτού το έχει το παγωτό βανίλια.

..

13. Τα νύχια των χεριών μεγαλώνουν 4 φορές περισσότερο από των ποδιών.

..

14. Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της.

..

15. Οι δεξιόχειρες ζουν κατά μέσο όρο 9 χρόνια περισσότερο από τους αριστερόχειρες.

..

16. Το 'κουάκ' της πάπιας δεν έχει αντίλαλο. Και κανείς δεν ξέρει γιατί.

...

17. Ο πιο δυνατός μυς του ανθρώπινου σώματος είναι. . . η γλώσσα.

..

18. Είναι αδύνατο να φταρνιστείς με τα μάτια ανοιχτά..

..

19. Μια μόνο σταγόνα λάδι μηχανής είναι ικανή να κάνει 25 λίτρα νερού μη πόσιμο.

..

20. Οι χιμπατζήδες και τα δελφίνια είναι τα μόνα ζώα μαζί με τον άνθρωπο που μπορούν να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη.

..

21. Το γέλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει τον βραδινό ύπνο καλύτερο.

..

22. Περίπου 70% (αν όχι 100%..) των ανθρώπων που διάβασαν αυτό το μήνυμα ''προσπάθησαν να γλύψουν τον αγκώνα τους' !!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα παλη δε μου προσφαιρει οτε απολαυση...με φουσκωνει. και μου προκαλει δυσφορια ..γι'αυτο και δε με νοιαζει αν το πινει η οχι..αντιθετα προτιμω να μη πινει αλλα ο φοφος το λατρευει.

Τωρα πινει γαλα μονο αμα ξυπνησει νυχτα η νωρις πρωη και χαλασιε τον κοσμο..αλλιως ουτε καν του δινω..

Τρωει ομως πολυ γιαουρτι...τυρι παλη καθολου σ εκαμια μορφη.

Θα δοκιμασω να κανω οπως με το κρεας..να το χοσω μεσα σε μακαρονια κοφτα να δω αν θα τα φαει

χθες είχε ένα φεστιβάλ στην συνοικία μας και πήγαμε με τα παιδιά και είχε και ένα φουσκωτό που τα παιδιά χωροπηδάνε μέσα, εκεί είδα ένα αγοράκι περίπου 1,5 με 2 ετών και καρτούσε μία κούκλα!!! :o:o:o:o:o:o ......μου έκανε πολύ εντύπωση!!! :?

και τα κορίτσια έκαναν τρομπολίνο δεμένες με ιμάντες στο Φεστιβάλ Πηνειού!

Η Φ μάλιστα έκανε και τούμπες :o:o:o

Μαζεύτηκε κόσμος και τις κοιτούσε και εγώ ζήτησα ποσοστά

από τους διοργανωτές για την ατραξιον :D:D:lol::lol:

Καλημέρα!! :D:D:D

Είμαι στο γραφείο, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να δουλέψω. Θέλω, αλλά μόλις αδιαθέτησα και έχω τα χάλια μου! :(

ΚΑΙ αυτόν τον μήνα αδιαθέτησα.... :(:roll::roll:

Καλέ εγω δεν κρατάω σημειώσεις, αλλά γράφω ο,τι θυμάμαι! ;) Ευτυχώς θυμάμαι αρκετά. 8-)

Όσο για το μπιμπερό, μόλις αποφάσισα να της το κόψω, τα πέταξα όλα από το σπίτι. :? Ευτυχώς ήταν έτοιμη αυτή τη φορά, γιατί την προηγούμενη που προσπάθησα (πέρυσι το καλοκαιρι) δεν επέμεινα... δεν ήταν έτοιμη.

Βέβαια το πρωί πηγαίνω στο δωμάτιο της, την παίρνω αγκαλίτσα και της το δίνω εγώ το γάλα με την κούπα και το καλαμάκι.

Σήμερα σηκώθηκε το μαναράκι μου με το που μπήκα στο δωμάτιο της και της άνοιξα τα πατζούρια!

Κάθησε στον ποπό της και μου λέει: "Σηκώθηκα μαμά... νυστάζω"! Και εκλεισε τα ματάκια της η πριγκήπισσά μου! :x:x:x Της έλεγα χθες το βράδυ που χοροπηδούσε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα οτι αν δε σηκώνεται το πρωί θα τη δείρω :oops: Δεν την δερνω, αλλά τη απειλώ! :roll::lol::lol::lol:

όσο για το γάλα επανέρχομαι για να πω οτι εμένα δε με πειράζει να πίνει για όσο θέλει να πίνει, αν σταματήσει δε θα με ενοχλήσει, θα της αυξήσω τις μερίδες τυρί, γιαούρτι δεν πολυτρώει... :roll:

Έχει τσακίσει τα κεράσια και τα ροδάκινα αυτές τις μέρες, τα κεράσια δεν προλαβάινω να της τα καθαρίσω και τα τρώει με τα κουκούτσια το σκατουλάκι! :shock:

Αλήθεια η Έρη που είναι...;

Μητσάκι μου γλυκό να σου ζήσει κουκλίτσα μου και πάλι!! Περιμένουμε νέα σου και περιγραφή! :x:x:x

Το επόμενο τρενάκι αφιερωμένο σε σενα και την καινούρια μπουμπου σου! Ε κορίτσια;; :D

Αλήθεια πού είναι το θέμα της και δεν το βρίσκω;;

Και άλλα ήθελα να πω αλλα δε θυμάμαι... :?

Γιατί Αργυρουλα σου έκανε εντύπωση;

Μαράκι :lol::lol::lol:

Παναγιώτα σε περιμένουμε!! :D Γρήγορα κάνε μαρή να πούμε καμιά κβέντα (το είπα στρερεοελλαδίτικα) :lol::lol::lol:

:o:o:o αγόρι με κούκλα στα χέρια??

Μα καλά και πως γλίτωσε αυτό από τους Γερμανούς??

Δεν το έστειλαν για ψυχανάλυση..για υπνωτισμό σε έναν ειδικό τέλος πάντων

να λύσει το πρόβλημα!! :mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...