Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Καλημέρα!!! :D

Έδιωξα τον Π και τη μικρή. Τον έστειλα στη μάνα του! :lol::lol::lol: Έχουν έρθει Αθήνα, αλλά μένουν στον κουνιάδο μου.

Θα πάω και γω στη μαμα μου σε λίγο. :D:mrgreen:

Μωρή Παναγιώτα δε με διαβάζεις;; Πήγα στην Κάρολ και περάσαμε και ωραία λέμε! :evil::mrgreen:

Την έχω ακούσει Τόνια αυτή τη θεωρεία ωστόσο δε με πείθει. Προτιμώ να λέω τα παραμύθια όπως μου τα έλεγαν και μένα. Αμαν πια με όλες τις καινοτόμες απαισιότητες! :evil:

Τί έπαθα δηλαδή εγώ που έμαθα οτι τη μικρή γοργόνα την έφτυσε ο πρίγκηπας και πέθανε;; Μειώθηκε η κριτική μου αντίληψη; Αφού αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια!

Επίσης ο λύκος εξακολουθεί να είναι ¨κακός" και στις νέες εκδοχές του παραμυθιού.

Της λέω πάντως οτι ο λύκος είναι ζώο και οτι δεν υπάρχουν κακά ζώα.

Μια φορα που ήμασταν στο χωριό, πήγε η Χαριλίνα με τον παππού στα προβατάκια και αυτός είχε την φωτεινή ιδέα να της πει οτι προβατάκια θα τα σφάξουμε το Πασχα να τα φάμε και η μικρή νευρίασε και άρχισε να του φωνάζει, οτι δε θα τα φάμε τα προβατάκια! Ευτυχώς του κοψε και το σταμάτησε. Ενώ τρώει κρέας είναι μικρη να κάνει τη σύνδεση :roll:

Καλημέρα Ελένη! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημέραααααααα......Τα νεύρα μου.... :evil::evil::evil: Πόσο να αντέξω η μάνα;;;;; :evil::evil::evil:

Θήλαζα πάνω στο δωμάτιο της μικρής που είναι στον 1ο όροφο..Η Ιω ήταν στο υπόγειο..Την μπέμπα την είχε πάρει ο ύπνος στο βυζί καιν ξαφνικά χτυπάει υστερία η μεγάλη, την ακούει η μικρή και ξύπνησε.... :evil::evil::evil::evil::evil: Ευτυχώς μετά από κανα μισάωρο κοιμήθηκε...

Από το πρωί που ανοίγει το μάτι της κάθε μέρα μου ζητάει ή μικυ μάους στο λαπτοπ ή τραγουδια στην tv..Της έβαλα τώρα μικυ μαους στο λαπτοπ..Ανάβω εγώ την τηλεόραση, βλέπει στο Αλτερ τα τραγούδια, μου λέει "θέλω να δω ταγουδάκια..."Πάω να την κατεβάσω από το σκαμπό που καθόταν και έβλεπε μίκυ μαους και άρχισε και χτυπιόταν...Ήθελε ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.... :evil::evil::evil::evil::evil: Τελικά είδε τραγούδια και κάθισα εγώ στο λαπτοπ να σας γράψω... :lol::lol::lol::lol:

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΑΑΑΑ... :evil::evil::evil::evil:

Ιουλία μου χαίρομαι που περάσατε καλά...Και όλα ήταν όπως τα είχες στο μυαλό σου... :D:D:D:D Περιμένουμε φωτο.... :D:D:D Στο Fb εννοείται για να μην τις δει η Τόνια... =))=))=))=))=))=))=))

Τόνιαααααα μην του δώσεις να φάει....Κρατήσου στο 1,64 σου.... :lol::lol::lol::lol: Στο ύψος σου ήθελα να πω.... :lol::lol::lol: Αχ ρε κορίτσια ακούω για παιδιά που δεν τρώνε και μου φαίνεται ψέμα..Υπερβολή... :?:?:? Δεν μπορώ να το φανταστώ... :oops::oops::oops: Εγώ κάνω αγώνα να της κλείσω το στόμα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Παναγιώταααααα καψόνια που σας κάνει ο Ν.....Το μουτράκι.... :?:?:?:?:?:?:lol::lol::lol::lol:

Αχ οι δυο ψηλές (Αναστασία και Μάγδα εννοώ) πάνε διακοπούλες ε;;;;;Τι καλά... :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

Νατασαααααα μωρή χαζή πας καλά;;;Τι μύτη μελιτζάνα;;;Πολύ όμορφη ήσουν...Απλώς από κοντά είσαι ακόμα πιο όμορφη.... :D:D:D

Ρε δεν είχα ζητήσει καν αντίγραφο από τις εκπομπές..Λέτε να τον βάλω να ζητήσει τον Γιώργο;;;;;; :oops::oops::oops::oops:

Χρύσσσααααα υπομονή...Ρε πότε έφτασες 34 εβδομάδων;;;;;;; :shock::shock::shock: Αντε κοντεύεις κι εσύ ρε μανάρι... :D:D:D

Σισσάκιιιιιι ρε μπαμ μπαμ την έκοψε την πάνα ε;;;;;;;Μπράβο....Ρε λέτε να επιχειρήσω κι εγώ να τη βάλω να κοιμηθεί με βρακάκι;;;;;; :?:?:?:? Το μεσημέρι ποτέ δεν κατουριέται...Το πρωί πλεον ξυπνάει με πολλά τσίσα επειδή πίνει πάρα πολύ νερό.... :?:?:?

Συμπεθέρααααα ρε θα δοκιμάσεις κιολας να κόψεις και τη μεσημεριανή πάνα;;;;; :?:?:?:? Δεν είναι νωρίς.... :?:?:? Μπράβο πάντως που τα πατε τόσο καλά... ;);) Ο Τόλης;;;;Καλύτερα;;; :?:?

Κορίτσια η Θου τι έχει;;;;; :(:(:( Εδώ δεν μπαίνει, την έπαιρνα και τηλ, αλλά δεν απαντησε.. :(:(:(

Βίκυ για το θέμα διαρροή δεν έχω ιδέα.... :?:?:? Καλά μωρή τρελή 3 χρόνια θηλάζεις...Και στενοχωριέσαι;;;;; :o:o:lol::lol::lol::lol:

Μπεμπούλης καλές βουτιές...Την Ιω κι εγώ με κλειστή πόρτα την έχω στο δωμάτιο της επειδή ακόμα δεν έχουμε βάλει πορτάκια στις σκάλες και φοβάμαι μη σηκωθεί τη νύχτα και πέσει από τις σκάλες... :?:?:?:?:?

Τι άλλο ήθελα να πω;;;

Αφροοο μας δουλεύεις μωρή;;;;;Πως αντέχεις;;;;Σου βγάζω το καπέλο... ;);););)

Η μπέμπα θήλασε χθες κατά τις 10, κοιμήθηκε 10.30, ξύπνησε 5 και μετά 8.30.... :D:D:D:D

Α, το καλύτερο δε σας είπα..Με πήρε προχθες ο πεθερός μου να μου πει αν θέλω να έρθει να με πάρει εμένα και τα κορίτσια να ανέβουμε στο χωριό να κάνουμε κανένα μπανάκι.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Μου ήρθε να του πω "Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;" :lol::lol::lol::lol::lol: Του λέω θα το συζητήσω με το Γιώργο και θα δουμε..Και είπα στο Γιώργο να του πει όχι.... :D:D:D:D Παίρνω την εκδικηση μου..Αν ήθελες κυριε να χαρείς τα εγγόνια σου να ήσουν σωστός και να σεβόσουν τις επιθυμίες των γονιών τους...τώρα φάε σκατά..Για να μην πω τίποτα χειρότερο.... :twisted::twisted::twisted: Θα τον φάω που θα τον φάω 3 εβδομάδες τον άλλο μήνα στη μάπα, δε θα πάω και τώρα να πάθω νευρικό κλονισμό και να καταλήξω στο Δαφνί.... :lol::lol::lol:

Πάντως δεν τόλμησε καν να ζητήσει να πάει μόνο η Ιω στο χωριό όπως πέρυσι... 8-)8-)8-)

Καλέεε εγώ της λέω κανονικά τα παραμυθια....Όπως τα ήξερα κι εγώ..Έχουμε πάρει τα πάντα και διαβάζουμε..Τα τρια γουρουνάκια, τα εφτά κατσικάκια, τη Χιονάτη...Και της λέω ο κακός ο λύκος....Μου λέει "μαμά εγώ δεν το φοβάμαι τον κακό το λύκο...Με αγαπάει ο λύκος..." Και της λέω "Ναι καρδούλα μου..Βεβαίως και σε αγαπάει...Αφού είσαι καλό παιδί..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νένη καλημέρα... :x:x:x

Καλημερα και στις υπολοιπες!!!!

Φραν τον πηγα εξαιτιας αυτου που περασε ρε συ!!Αλλιως ουτε εμενα ιδρωνει το αυτακι μου.

Επανερχομαι...Τηλεφωνο...

Πως ειστε σημερα?

Πηγαμε εκκλησια, γυρισαμε, τωρα μαγειρευουμε!!!

Παναγιωτα :lol::lol: , μαρη τρελη,τετοια λες στα παιδια? :lol:

Τονια , ετσι μας λεγανε στη σχολη για τα παραμυθια.. Εχουν αλλαξει σε σχεση με το πως τα ειχαμε μαθει εμεις.. Μου αρεσουν περισσοτερο παντως ετσι ;)

Χρυσα πως παει η πιεση?Δε θελω να σε αγχωσω, αλλα καιρος να ξεκινησεις να ετοιμαζεις σιγα σιγα.. Μετα θα νιωθεις πιο ανετα ξεροντας πως ολα ειναι οκ

Λενα , περαστικα στον αντρα σου, μακαρι να ξεμπερδεψετε γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθει πολυ

Ιουλια δε θυμαμαι αν σου ευχηθηκα για το μικρο, εκατοχρονος να ναι και νας σας δινει παντα χαρες!!!

Νατασσα τουρτα? με κολαζεις.....

Οσα μωρα δεν τρωτε για παρτε παραδειγμα απο το δικο μου που τρωει ολο του το φαι :D:D:D

Επανηλθα!

Ταισα την μικρη, την εντυσα και την εστειλα στην γιαγια της με τον μπαμπα της. Ξυπνησε το νινι το ταισα και τωρα ξανακοιμαται. Επιτελους ησυχια!

Λενα περαστικα στον Τολη. Και η μαμα μου εχει παρομοιο θεμα και ξερω τι τραβαει. Αυριο παει για κωλονοσκοπηση και απο τωρα τα εβαψε μαυρα μην της βρουνε τιποτα σοβαρο. Στον γιατρο πηγε? Μοναχουλα ναι οπως πριν.

Παναγιωτα εριξα τρελο γελιο με την κοκκινοσκουφιτσα :lol::lol: Εισαστε καλυτερα σημερα?

Σισσακι και εγω τα λεω οπως να ναι τα παραμυθακια. Δεν λεω οτι ο λυκος ειναι κακος αλλα καλος και οτι κρυβεται πισω απο τα δεντρα για να κανει εκπληξη στα παιδακια :lol: Και εγω το επιθετο μου χρησιμοποιω παντου. Μονο στον παιδιατρο λεω ειμαι η μαμα της Ε. και του Γ.

Θουλακι μου πως ησουν χθες? Σημερα? :D

Αργι εγω νομιζα αυτην την γιορτη με το χωνι την κανουνε την πρωτη μερα στο δημοτικο.

Ιουλια να χαιρεσαι τον Γιωργακι σου!!! Τι ωραια που περασατε στο παρτυ! Πολυ χαιρομαι. Αντε βαλε φωτο!

Ρε Φρανιτακι τι καψωνια εκανες στην μαμα σου? :o Και εμενα με κυνηγουσαν αλλα μεσα στο σπιτι. Ολη μερα προσπαθουσαν να με γυρισουν στην καλη μου γιατι εκανα κατακορυφο στο ψυγειο με την μπουκια στο στομα για ωρες! :lol:

Τονια μα τοσο αφαγος? :o:o Και λεω εγω μετα οτι η Ε. δεν τρωει. Σε σχεση με εσας τρωει το καταπετασμα. Για πρωινο τρωει συνηθος ενα ποτηρι γαλα με μελι με μια φετα ψωμι με βουτυρο και πετιμεζι και ενα αυγο μερα παρα μερα. Μεσημερι τρωει αρκετα καλα, απογευμα ψωμακι παλι με μαρμελαδα και βραδυ ενα ποτηρι γαλα. Και παλι λιγα μου φαινονται :roll:

Αφρο ετσι στρωνεις εσυ επιδερμιδα? Που φτασαμε!

Μπεμπουλης ποσο σας ζηλευω που θα πατε για βουτιες! Καντε και για εμας μια!

Ελενη,Χρυσα,Νατασουλα,Γωγουλα και οποια αλλη ξεχασα την καλημερα μου! :)

ΗΡΘΑ!

βρηκα τη διαροη...αφου φωναξαμε υδραυλικο...ειχε αφησει λιγο ανοιχτη την βρυση ο πατερα ςμου στο οικοπεδο!

αν του το πω θα αρχισει τη μουρμουρα οτι 1 μηνα δεν πηγαμε πισω να δουμε!

θα βγει και απο πανω!

δεν μιλαω καθολου...η μανα μου καταλαβε οτι τα πηρα και ειπε να αν ερθει πανω απο 200 ο λογαριασμος θα βοηθησει και εκεινη!

ραιος αντρας ο υδραυλικος...!

Αναστια που θα πατε για μπανιο?

θελω θαλασσα!

Παντως εγω δε διαβαζω παραμυθια στα παιδια :oops::oops: . Τους λεω απο το μυαλο μου... Η Δ οταν με εβλεπε να διαβαζω ηθελε να με ακουει κι ας μην καταλαβαινε...Εχει ακουσει πολυ Βαμβουνακη αυτο το παιδι......Τωρα διαβαζει μονη της οτι θελει..Δεν της εχω περιορισμο....

Ομικρος παλι εχει ξεσκιςει οτι παραμυθι υπαρχει στο σπιτι :lol::lol::lol:

Μου πιασανε την κουβεντα παλι και ξεχναω τι θελω να γραψω :?:?

Ααα κι εγω το δικο μου επωνυμο, δεν ειμαι πουθενα γραμμενη με του αντρα μου...

Γωγω , Σισσυ , Λενακι :x

Μ-Ι , εγω δεν εχω καμια φιλη.....στο φορουμ... σε περναω!!!!!

Ελένη εχει ζεστη εκει ρε συ;;Εδω λιωσαμε...Για πες ρε ..Η Δ. ποτε αρχισε να κοιμαται κανονικα;;;

Για πες να παιρνουμε καουραγιο....

Λενακι μου καλυτερα ειμαστε!!!Εσυ τωρα μοναχουλα σου;;

Γωγω λες να επαθε κατι το Θουλακι;; :roll::roll::roll: Μηπως ειναι στην πεθερα;;;

Ρε συ .σε ποια εκπομπη εβγαινες;;;Πως ηταν σαν εμπειρια;;;Αχ πεθαινω γιΑ τετοια.

Σισσακι αληθεια το εγραφες;;καλε δεν το ειδα η αυπνη.

Χρυσα αν κανεις κατι ολοκληρωμενο καθε μερα σε μια εβδομαδα θα εχεις τελειωσει και μετα...θα περιμενεις το μπεμπαρο.

Εμενα παλι με το φαι..περιεργη σχεση..αν δεν του πω ελα να φαμε..ειναι ικανος να μεινει νηστικος ολη μερα.Αλλα μαλλον εγω τον εχω μαθει ετσι.

Ιουλία μου χαίρομαι που περάσατε καλά...Και όλα ήταν όπως τα είχες στο μυαλό σου... :D:D:D:D Περιμένουμε φωτο.... :D:D:D Στο Fb εννοείται για να μην τις δει η Τόνια... =))=))=))=))=))=))=))

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::P

Γωγω ναι ρε ζητα να σου βρει ο Γιωργος καμια εκπομπη να εχεις για ενθυμιο! ;) Α και να δειξεις και σε μας να σε καμαρωσουμε!!!!! :P

Λενακι αν ετρωγε ο Αλεξ οσα η Ειρηνη θα χορευα το χορο της βροχης απο τη χαρα μου!!!!! :lol:

Σημερα εχει φαει προς το παρον λιγο ψωμι με μελι το πρωι,1 αυγο και ...μια χαρτοπετσετα!!!!! :wtf::crazy:

Θουλακι τι εχεις καμαρι μου;;;;; :(:(:(

Ελενη καλοφαγος ο δικος σου;;ΤΥΧΕΡΗ!!! :D ο Αλεξ μεχρι 14-15 μηνων ετρωγε τα παντα!!!μετα δε ξερω τι στρβωμα εφαγε!!! :?

Με τα παραμυθια κι εγω δεν ασπαζομαι πληρως τις νεες θεωριες,αλλα ενταξει του λεω πχ τη κοκκινοσκουφιτσα(οχι την εκδοση της Παναγιωτας! :lol: ) και μου λεει μονος του "ειναι κακος ο λυκος;" "ε αυτα που κανει ειναι λαθος γιατι δε σκεφτεται σωστα το μυαλο του!" :P

πχ προσπαθω να κοιμησω τον μικρο ερχετε ο Μ και φωναζει οτι θελει κατι και αυτος ,ξυπναει το μικρο αρχιζει ολο το στορι απο την αρχη υπνου του .....

ακριβώς αυτό συνέβαινε και σε μένα και ας ήταν και ο άντρας μου στο σπίτι....πήγαινα να κοιμήσω την μικρή και αφού θήλαζε και την είχε πάρει ο ύπνος, ερχόταν ο Λ. κάτω στην αρχή της σκάλας και φώναζε "μαμάαααα" τσακ ξυπνούσε το μπουμπούκι και μετά δεν ξανακοιμόταν με τίποτα, έτσι την έπαιρνα κάτω και την κοίμιζα αφού κοιμόταν ο Λ., ..... για αυτό σου είχα πει κάποια στιγμή ότι εγώ κόμιζα πρώτα τον Λ. και μετά την Ρ.Α., ...... μόνο έτσι πετύχαινε και κοιμόταν και η καημενούλα.....γιατί να της χαλάνε τον ύπνο? ;)

Λένα περαστικά στον Τόλη σου.....δύσκολη ασθένεια μου ακούγεται :? ...ελπίζω να μην ξαναέχει κρίση!!!

α να πω και για το επίθετο που λέτε...εγώ έχω το πατρικό μου βεβαίως βεβαίως, δεν θα άλλαζα με τίποτα και δεν θα έπαιρν ατου άντρα μου με τίποτα εκτός και το δικό μου ήταν "Μαλάκας"!!!!.......όταν παίρνω τηλέφωνο για να πω για τα παιδιά λέω είμαι η μαμά του Λ. Κ.,,,,το πρόβλημα είναι ότι το επίθετο του άντρα μου είναι δύσκολο να το προφέρεις και εκεί γίνεται ο χαμός!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: .....του λέω δεν μπορούσες να έχεις ένα πιο εύκολο? :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

εννοείται ότι για δικές μου ιατρικές υποθέσεις π.χ. γυναικολόγο, οδοντίατρο κ.λπ με φωνάζουν με το δικό μου!!!!.....και οι λογ/μοί έρχονται στο όνομά μου αλλά οι πληρωμές γίνονται από άλλο όνομα!!!! ;):lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα ψηνομαστε.... Η Δ ασε , μεχρι τα 3+ κοιμομασταν αγκαλιτσα...Δεν ηταν ευκολη στον υπνο , ουτε στο φαγητο...Ετρωγε μεν , αλλα σου εβγαζε την πιστη....Ο Π-Σ τελευταια κοιματε 9 με 8, δεν εχω παραπονο ...Και στο φαγητο ειναι βολικος, γενικα καταφεραμε και τηρουμε μια ρουτινα. Ειναι ομως ζωηρος , καμια σχεση με τη Δ που ηταν αγγελουδι κατα τ αλλα

Τονια μη μου λες τετοια... αν σταματησει να τρωει δε νομιζω να τον κυνηγαω , δεν υπαρχει περιπτωση....

α να πω και για το επίθετο που λέτε...εγώ έχω το πατρικό μου βεβαίως βεβαίως, δεν θα άλλαζα με τίποτα και δεν θα έπαιρν ατου άντρα μου με τίποτα εκτός και το δικό μου ήταν "Μαλάκας"!!!!.......όταν παίρνω τηλέφωνο για να πω για τα παιδιά λέω είμαι η μαμά του Λ. Κ.,,,,το πρόβλημα είναι ότι το επίθετο του άντρα μου είναι δύσκολο να το προφέρεις και εκεί γίνεται ο χαμός!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: .....του λέω δεν μπορούσες να έχεις ένα πιο εύκολο? :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

εννοείται ότι για δικές μου ιατρικές υποθέσεις π.χ. γυναικολόγο, οδοντίατρο κ.λπ με φωνάζουν με το δικό μου!!!!.....και οι λογ/μοί έρχονται στο όνομά μου αλλά οι πληρωμές γίνονται από άλλο όνομα!!!! ;):lol::lol::lol::lol:

=))=))=))=))=))=))=))=)) Εχω πεθανει ,ααα και συμφωνω :lol::lol::lol:

Μίλησα με τη Θούλη...Καλά είναι...Στην πεθερά... :D:D:D Είχε στενοχωρηθεί γιατί ο Ντόντος έκλαιγε στο πάρτυ της Ιουλίας.... :?:?:?:?

Α, όσο για τα επίθετα που λέτε...

Φυσικά και έχω κρατήσει το δικό μου..Νομίζω ότι πλέον μόνο δικαστικώς μπορεί η γυναίκα να πάρει το επώνυμο του συζύγου... :roll::roll::roll::roll:

Στον παιδίατρο χρησιμοποιώ το επίθετο του Γιώργου..Λέω είμαι η "κυρία Πα...." :oops::oops::oops:

Στα υπόλοιπα το δικό μου.... :D:D:D

Η Ιωάννα όποιος και να τη ρωτήσει πως σε λένε απαντάει "Ιωάννα Πα.. Κα..." Και του Γιώργου και το δικό μου...... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρωτάς πως λένε τη μαμά "Γωγώ Κα..."....Τον μπαμπά;;;" Γιώργο Κα..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τρελό γέλιο.... :D:D:D:D:D

καλησπερα!

τρωω την τουρτα που περισσεψε κ προσπαθω να κρατηθω κ νααφησω κανενα κομματι για τη λενα..αλλα χλωμο το κοβω! :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γωγω να πεις στη θου οτι ειναι χαζη! :shock::shock:

ο θοδωρης εκλαιγε για λιγο,επειδη διεκδικουσαν το ιδιο αεροπλανακι με τον γιωργο!κ ο γιωργος δε το εδινε.. :oops::oops: !αλλα ετα ηρεμησαν κ οι δυο!!ααα!!να φαει σκατακια πες της!κ οτι ξεχασε κ τη φωτογραφικη της εδω! :lol::lol::lol::lol::lol:

επιθετο εγω το δικο μου φυσικα!μια φορα πηραν σπιτι κ ζητησαν την κυρια κοτσ... κ ειπα αυθορμητα..λαθος κανετε!!κ το εκλεισα! :oops::oops::oops: νομιζα οτι εψαχναν την πεθερα μου! :o:o:roll::roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για τον υπνο που λετε..ο γιωργος αρχισε να κοιμαται σερι οταν πια ειχα παραδψσει τα οπλακ ηρα αποφαση οτι δε θα κοιμηθω ΠΟΤΕ!δεν ξερω αν θυμαστε την περιοδο που κοιμομουν με τα ρουχα.. :roll::roll:

ε..τωρα δεν ξυπναει καθολου,αλλα κοιμαται μονο 7-8 ωρες! :roll::roll: τις υπολοιπες τις συμπληρωνει το μεσημερι..

παντως κ εγω εχω εκπαιδευτει στην αυπνια..αντεχω κ με 4ωρο υπνου κ ποτε δεν κοιμαμαι μεσημερι..κ συνηθως νιωθω κ φρεσκια..αλλα τους πρωτους μηνες θυμαμαι οτι χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο..μετα συνηθισα..

παω να φαω κ την υπολοιπη τουρτα!φιακια σε ολες!

γεια σας κοριτσια κ παλι!

χρυσα οπως κ χτες ειναι ο τολης, ευτυχως δεν χειροτερεψε, αποτι φαινεται θα το γλυτωσουμε το νοσοκομειο, εκτος αν κρινει ο γιατρος του αυριο οτι χρειαζεται..

λενακι κ η μαμα σου?? αχ...

συμπεθερα ναι λεω να του την κοψω οτανσυμπληρωσει 10 μερες χωρις αυχηματα τη μερα. σημερα κλεινουμε μια βδομαδα απο οταν ξεκινησαμε, εξω δεν κατουριεται, τον εχω παντα μονο με βρακακι

ιουλιαααααααααααααααα γουρουνα αφησε μου εστω ενα τοσοδα κομματακι!!!!!!!

μη τα φας ολα αλλιως θα περιμενω σπιτικο προφιτερολ!! ακους??? η εστω κανενα κοκακι! :lol::lol:

καλα μωρη θου εισαι μουρλη???

στεναχωρεθηκες επειδη εκλαιγε ο θοδωρης???

για τον δικο μου που εκλαιγε στο σπιτι σου που τσακωνοταν συνεχεια με το θοδωρη δε σπαραξε η καρδουλα σου... ασπλαχνη φιλη!! φτου σου!! :lol::lol::lol:

αργυρουλα κ σε εμας οι λογαριασμοι ολοι ερχονται στο δικο μου ονομα1!

αλλα τωρα πλεον θα πληρωνονται κ περισσοτερο απο το δικο μου... σνιφ!

σημερα ο μικρος ας πουμε δεν εφαγε πολυ κ συνεχεια ειναι μεστη μιρλα..

εφαγε το πρωι 2 κουτ δημητριακα με γαλα κ μισο μουστοκουλουρο

το μεσημερι εφαγε μισο κεφτεδακι.. αυτα!

κ τωρα κοιμαται ο πασας μου!!

εν τω μεταξυ εχει πολυ πλακα, μεστο σπιτι μερικες φορες τον εχω κ χωρις βρακι..

κ απλωωωωωωωωνεται κατω στο πατωμα, δροσιζεται κιολας, εχει κ ορθανοιχτα τα ποδια..

ολα μας τα προσοντα στη φορα :lol::lol::lol:

Αντε ρε Λενακη..μακαρη ρε συ..γιατι ταλαιπωρια ειναι μεγαλη

μακαρη να ειναι ολα καλα.

Εσυ πως εισαι;;;;;

Αργη ο Λουκας ειναι τελειςο με το χωνι...

Παω να κανω το μικρο παιδικο..

εχει πολυυυυυυυυυυυυυυυ δουλεια

μία μέρα έρχεται ένας έγχρωμος ταχυδρόμος για να μας φέρει ένα πακέτο (εδώ άλλος ταχυδρ. φέρνει τα γράμματα και άλλος τα πακέτα) και έπρεπε να υπογράψω, αφού υπέγραψα μου λέει ποιό όνομα είναι? του λέω το από κάτω και μου λέει "α είναι ελληνικό και μου αρέσει" εγώ :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: πώς ήξερε ότι είναι ελληνικό? !!!! μου λέει "μου αρέσουν αυτά τα ονόματα!!!" :?:?

μερικές φορές με φωνάζουν κα Κ., και εκεί τα παίρνω :evil::evil::evil::evil: .....εδώ οι γυναίκες με τον γάμο αλλάζουν και επίθετο!!!! :evil::evil::evil:

όταν γέννησα έγραφε το όνομά μου, τα παιδιά το δικό τους δλδ δεν είναι όπως στην Ελλάδα που στο μαιευτήριο η γυναίκα γράφεται με το όνομα του συζύγου!!!

εδώ ο καιρός μάπα, μια βρέχει, μια βγάζει ήλιο...αλλά κάνει κρύο!!! :evil::evil:

Μίλησα με τη Θούλη...Καλά είναι...Στην πεθερά... :D :D :D Είχε στενοχωρηθεί γιατί ο Ντόντος έκλαιγε στο πάρτυ της Ιουλίας.... :? :? :? :?

έλα ρε Θούλη μην στεναχωριέσαι συμβαίνουν αυτά!!!........αν και δεν το πιστεύω αυτό το γελαστό παιδάκι έκλαψε? :roll::roll::roll:

Σιγα μη κοιμοταν..μια ωριτσα και 10 λεπτα....αυτο ηταν..και τον εβαλ ακαι σε δροσερο δοματιο να μη ζεστενεται...

αη στο καλο του...

Ρε κοριτσια να σας ρωτισω πω κατι...

εχω ενα σωρο ρουχα του φοφο τα οποια ειτε τα μας τα κανανε δωρο ειτε μας τα εδωσαν φιλε ςμου πολυ καλεσ.

Ειναι ολα τους σχεδων αφορετα οπως και παρα πολλα παπουτσακια.

Τα περισσοτερα δε θα τα βαλω στο νεο νινι γιατι ουδεποτε με βολεψαν ακομα και στον Χριστοφορο.

Εαν ξερετε καμια κοπελα που να τα θελει που να γενναιε τωρα πχ η εαν θα μαθετε οτι καποια εμεινε εγγυος Αυγουστο- Σεπτεμβρη ...να τα βαλω σε μια κουτα να τα κρατισω να της τα δοσω.

Ακομα και μεγαλονωνας θα δοσω πολλα ρουχα γιατι δ εθελλω να τα κρατισω.

Θα κρατισω καποια "καλα" κομματια και ρουχα συναισθηματικης αξιας αλλα τα υπολοιπα οχι.

Θελλω να τα δοσω..θα μου πιανουν χωρο στο υπογειο.

Αλλο παιδι δενε χω σκοπο να κανω και αμα περιμενω κουνιαδα και αδελφο σωθηκα.

Εξαλλου θα τους κληροδοτισω κρεβατακια καλαθουνες αποστειρωτες παιχνιδια κλπ κλπ..ε ας αγορασουν και τιποτα

ηρθα παλι!

πηγαμε για φαγητο στη χασια και μετα πηραμε καφε στο χερι και πηγαε στην πηγη που ειναι στη χασια... η Μ-Ι ξετρελαθηκε...επαιζε με το νερο!

οι αντρες εχουν ξεφυγει εντελως...ηταν ενας γυρωσ τα 60 με μια γυρω στα 50 και σαλιαριζαν σαν 12χρονα...ασε που η 50αρα ηταν ντυμενη λες και θα παει στο μπαρ...φορουσε ενα ξυλινο τσοκαρο ...εφαγε αι μια γλυστρα ...αλλο πραγμα!

τοσο ναζι ουτε η βουγιουκλο!

ξανθια καμμμενη με ψευτικο μακρυ μαλλι

μπλιχ μπλιχ [smilie=icon_puke_r.gif] [smilie=icon_puke_r.gif]

Γωγω ποια εκπομπη?

ελα λεγε!

στο γιου τιουμπ δεν παιζει?

εγω στο μαιευηριο δεν ακουγα στο ονομα του συζηγου....αλλα εχει ωραιο και ευκολο ονομα!

αλλα το δικο μου ειναι ακομα καλυτερο ;);););););)

χρυσα ολο και καποια θα κανει μωρο!

η Νατασουλα που ειναι ?

η ελενα καλα?

ηρθα !!! απο το πρωι τωρα σας διαβασα .

μαγηρεψαμε ,φαγαμε και κοιμηθηκαμε ...οικογενειακος .

καλα γελατε γελατε αλλα για μενα ηταν καλο βραδυ αφου ο μικρος εκανε τριωρα ...θα με ευχριστουσε και ο μεγαλος αν δεν ξυπνουσε αλλα απλα αλλαζα κρεβατι και ξανα κοιμωμουν .

χθες πηγαμε οικογενειακος σουπερ μαρκετ ...το μωρο στο σλιγκ και ο μανωλης στο καροτσι του μαρκετ ....μου εσπασε τα νευρα ο Μ που τσιριζε :evil: μετα γυρισαμε σπιτι και ηρθε ο νονος του Μ και κατσαμε για μπιριτσες .Με σταματησε χθες μια κοπελα στο μαγαζι να με ρωτησει τι ειναι αυτο (το σλιγκ) και απο που το πηρα και ηθελε και αυτην :D αλλες με βλεπουν και κανουν το σταυρο τους :lol::lol::lol:

αχ βικη σε ζηλευω για την θαλασσα και οσες καταφερνετε και πατε .

Ιουλια περιμεω φωτο το να δω !!(φαε τουρτα φαε τουρτα μην της αφυσεις τιποτα :lol::lol: )

σηγα μην κανω και κολοτουμπες να φαει το σκασμενο ....

Γεια σας φίλες!!

Μόλις έφυγε ο Γ αφού μου έφτιαξε τον καφέ μου

Έπρεπε να μπει για λίγο στη δουλειά

Έχει επισκέπτες για 15 μέρες και πάει να τους συναντήσει :D

Η μικρή κοιμάται. Ο πυρετός αραιώνει και όλα καλά!

Πήρα αφρολεξ και ετοιμάζομαι να κάνω τα κράνη :D:D:D:D

Πριν λίγες μέρες είχα πρόταση από τους Ποδηλάτες να οργανώσω (με τη βοήθεια τους φυσικά)

ποδηλατοβόλτα για γονείς με παιδάκια.

Επίσης μου είπανε να γράψω αν θέλω κι ένα άρθρο για την εμπειρία μας με τα ποδήλατα και τα μωρά :D

Την Πέμπτη πάντως μετά τις φωτογραφίες, και τα σχόλια που ακολούθησαν για τα μωρά μας και τα ποδήλατα ήρθανε και άλλοι γονείς με καθισματάκια 8-)8-)8-)8-)

Λένα αλήθεια λες?? Δεν είδα αίτημα ρε αλήθεια..

Παναγιώτα σου έκανα αίτημα χτες αλλά πρρρρτσ :evil:

Για εμπειρία τηλεόρασηε που λέτε..

Η κολλητή μου είναι δημοσιογράφος και παρουσιάζει ειδήσεις στο τοπικό κανάλι :D

Εμπειρία εγώ έχω σε στούντιο πίσω από κάμερες...Πήγαινα και πίναμε καφέ μέχρι να τελείωσει..

Ήμουν στο στούντιο και προσπαθούσα να την κάνω να γελάσει μουαααχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

Ο καμεραμαν ξεβρακωνόταν και περνούσε από μπροστά της για να την κάνει να σκάσει στα γέλια!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τι άλλα??

Αργυρώ δε μας είπες καλέ πως τον λένε τον άντρα σου?? Το μικρό του όνομα. Είδα στο ΦΒ είναι ένα περέιεργο :roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...