Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γειααααααααααααααααα...............

Τί νέα;;;;;;;;;;; τώρα κάθομαι εγώ από το πρωί. Μόλις έβαλα την τούρτα στο ψυγείο να παγώνει και αύριο θα κάνω τη ζαχαρόπαστα.

Στης Ιουλίας περάσμε πολύ πολύ όμορφα!!! Είχε ένα τεράστιο μπουφέ!!! Και όλα φαινόταν τέλεια!!! ρυσοχέρα η φιλενάδα μας!!! Ο Γιωργάκης όρμησε στην τούρτα μόλις την έβαλαν στο τραπέζι αλλά τελικά επιβίωσε μέχρι να κοπεί!!!

Ιουλία μου να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!! Είναι γλύκας!!!!

Λένα μου σε περίμενα αλλά δεν ήξερα πως είχε τέτοι πρόβλημα ο Τόλης... Περαστικά και αγύριστα να είναι!!!

Σισσάκι εγώ δεν της τα διαβάζω τα κλασικά. Βγάζω δικές μου ιστορίες. Έχω την αίσθηση οτι είναι υπερβολικά πχ ο κακός ο Λύκος , ο κυνηγός που πυροβόλησε κλπ. Τί να εξηγήσω εγώ στην Ε δηλαδη. Της λέω τα δικά μυ και μια χαρά τη βγάζουμε. Ο λύκος πήγε βόλτα στη γιαγιά του και ο κυνηγός τρώει σάντουιτς!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασία- Μάγδα θα έχουμε αναμετάδοση!!!

Θου αν σε ξαναδώ έτσι θα σε δαγκώσω!!!

Νατάσα θεός ο Μιχάλης το ξαναλέω!!! Κοπελιές τραγούδησε το Happy Birthday στα κινέζικα!!! Τσιν τσαν τσον τσιν τσαν τσον!!! :lol::lol::lol:

Γωγώ όχι ρε πες.... Δε φαινόταν σα μελιτζάνα η γαλλικη μυτούλα μου!!!!!!!

Αααααααααααα εσύ είσαι μεγάλη φίρμα!!! Μα ούτε μια εκπομπή;;;

Ξύπνησε η μική πατάω και φευγω...... :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η μιρη γοργονα δε χανεται στον αφρο, αλλα ο πριγκηπας την παντρεύεται και ξαναβρίσκει τη φωνη της και ο λύκος δε σκοτώνεται, αλλα τον κρεμανε αναποδα για να ξερασει τη γιαγια και την κοκκινοσκουφίτσα. :?:oops:

Νατάσα μου γιατί τούρτα;

Εγω παλι της λέω οτι ο λύκος σκοτώνεται και οτι ΚΑΙ οι πριγκηπισσες πεθαίνουν. :?

νατασακι για ποιον κανεις τουρτα??? μιαμ!!

ναι ρε ο μιχαλακης ειναι τρομερος! πολυ το αγαπαω αυτο το παιδι!

αντε ρε που εχεις κ μελιτζανομυτη!! τι να πουμε κ εμεις.. ξερεις ποσα χρονια ειχα κομπλεξ με τη μυτογκα μου?

κ εγω τα αλλαζω λιγο τα παραμυθια.. γιατι μια φορα που του ειχε πει ο μπαμπας μου οτι ο λυκος ηθελε να φαει κ να κοψει κομματακια τα 3 γουρουνακια (ελεος) πατησε τα κλαμματα το ευαισθητουλι μου!

θου δεν ησουν ζωηρη οπως παντα????

σισσιω τον κρεμανε αναποδα για να τις ξερασει??? :lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο πρωτη φορα το ακουω ομολογω!

Καλημερα κορες!!! :D

Σισσιω δε την εγραψα μαρη εγω την εκπομπη της Νατασας!!!σιγα μη ξερω το τουβλο να κανω τετοιο πραμα!!!!! :lol::lol::lol: Καποια ειπε οτι την εγραψε αλλα δε θυμαμαι ποια...μηπως η Κατερινα;;; :roll:

Βρε νουμερο εσυ δηλαδη τι λες στη Χαριλινα "και να σου ο κυνηγος με το οπλο του πυροβολησε και σκοτωσε το κακο λυκο!!!" :lol: Βρε τα αλλαξαν 1ον για να μη φτιαχνουν βιαιες σκηνες στο ευαισθητο μυαλουδακι τους και 2ον λενε οτι δε πρεπει να βαζεις ταμπελες στα προσωπα και στα πραγματα απο πριν και να βγαζει το παιδι τα δικα του συμπερασματα..πχ δε λες "η κακια μαγισσα"εξ αρχης γιατι δεν ειναι ολες οι μαγισες/λυκοι κτλ κακοι κι ετσι δε δημιουργουνται στεραιοτυπα στο παιδι..στη πορεια το παιδι κρινει απο μονο του αν ειναι καλος ή κακος ο ηρωας απο τις πραξεις του..

Τωρα δε ξερω πια τι να πω...ωρες ωρες λεω η πολυ ψυχολογια και οι υπεραναλυσεις μας φαγανε!!!! :?

Επισης συμφωνω σε αυτο που λες οτι και οι πριγκιπισσες πεθαινουν!

Αναστασι τυχαια κλεισατε το ξενοδοχειο η γνωριζοσασταν με τη Κατερινα;;;γιατι αν ειναι τυχαιο εχει πολυ πλακα!!!!μικρος ο κοσμος!!!! :P

Λενακι πως ειναι ο Τολης;;;;

Νατασακι καλη η τουρτα;;; =p~=p~

Παιδια εχθες ο Αλεξ ειχε τοση γκρινια που μου τεντωσε τα νευρα σε οριακο σημειο!!! :o κι οταν τον επαιρνα με το καλο γκρινιαζε ακομη πιο πολυ σα να μου ελεγε "θελω να σε δω να χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο!!!"

Ειλικρινα εφτασα στο τσακ να το δειρω ασχημα!!!!! :(:(:(

Κι αυτο το πραγμα με την αφαγια που θα παει;;; νομιζω δε τρωει απο πεισμα! εχθες εκανα μπριζολες στο φουρνο με πατατες και δεν ηθελε καν να δοκιμασει..του ελεγα για φαγητο και εκλαιγε!!! :shock: λεω οκ δε σου ξαναλεω για φαγητο ολη μερα...απο το πρωι ηταν με 1 αυγο...φτανει 7-8 το απογευμα κι αρχισε να λεει "θελω μπισκοτο,σοκολατα,δημητριακα,γκοφρετα κτλ" του λεω "πεινας"; "ναι "μου λεει "ωραια εχει το φαγητο στο φουρνο να φαμε" ε δεν εφαγε μπουκια κι επειδη του ειπα οτι δε προκειται να φαει τιποτα αλλο αν δε φαει το φαγητο του προτιμησε να μεινει νηστικος και στο τελος εκλαιγε απο τη πεινα(υποθετω) παρα να φαει τιποτα απο αυτα που ηθελα να του δωσω εγω(τα υγιεινα)! :twisted::twisted:

καλημερααααααααααα!!!

Πω πω Τονια... :?:? Πολυ αφαγια ρε συ..Καλα οι γιοι μας ειναι σχεδον ιδιοι.Πολυ δυσκολα παιδια.Μεχρι τωρα καλα την εχω παλεψει.Του χρονου που θα παω στη δουλεια να δω.

Λετε να γινω σαν εκεινες τις υστερικες καθηγητριες που τσιριζουν /αχ Παναγιτσα μου!!! :lol::lol::lol::lol:

Λενα περαστικα και παλι στον Τολη.Πολυ μανίκι.

σισσιω εγω ξερω οτι τα αλλαξουν αλλιως ρε συ. Η Γιαγια και ο Λυκος... [smilie=sex.gif] και μετα μπαινει μεσα και η κοκ. και ο κυν, και ... [smilie=3some.gif][smilie=3some.gif]

Καλε μην παρετε την προνοια :oops::oops::oops:

Παντως και εγω δεν λεω για οπλα και σκοτωμους.

Στο Καρολινακι δεν πηγε καμια σας;;;

Χθες τι μας εκανε ο Ν. Βγαινουμε κατα τις 8 να τα παμε κανα περιπατο και ξαφνικα αρχιζει να κλαιει και να λεει οτι τον ποναει η κοιλια του. Σοκ παθαμε με τον αντρα μου.Λεμε τι να κανουμε..Τον ρωταγαμε τι εχεις...η κοιλιτσα μεσα με ποναει αυτος.

τα παιρνουμε και τα 2 και αντε παλι στο Μητερα.Στο δρομο ηταν σαν τον ψοφιο κοριο.Ο αντρας μου τα χε παιξει. Τελικα τον ειδε παιδιατρος και ολα καλα.

Μετα ξαφνικα αναστηθηκε ο Λαζαρος και ηθελε και σουβλακια... :-?:-?:-w:-w:-w

Αααααχχ terrible twos!!!Δε θα μεγαλωσουν ;;Που θα παει!!!

καλημερα!

σχολασα!

νυσταζω...και εχω και κατι νευρα...ανοιγω το γραμματοκιβωτιο και βλεπω ενα σημειωμα απο την ΕΥΔΑΠ...οπου μου λεει οτι εχω μεγαλυτερη κατατναλωση απο την προηγουμενη και την περσυνη και να κοιταξω για διαροη!

που να κοιταξω?

που παιζει να υπαρχει διαροη?

αχ τα νευρα μου!

Ωχ κι εσενα Παναγιωτα μου σε σταυρωνει το καμαρι σου ε;;;;; :o:?

Ποση υπομονη να κανουμε πια;;;.... :(:(:(

Ρε συ δε με νοιαζει που ειναι ζωηρος,που κανει ζημιες(για την ακριβεια διαλυει οτι βρεθει στο διαβα του!) αλλα αυτη τη γκρινια δε την αντεχω!!! μου διαλυει το νευρικο μου συστημα!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Πεθανα με τις παρτουζες της κοκκινοσκουφιτσας!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Βικυ διαρροη μπορει να εχει και στη σωληνα μεσα στο χωμα,αλλα που να τη βρεις ρε συ,τι εισαι υδραυλικος;;;;;;;;; ας ερθουν αυτοι να ελεγξουν!

καλημερα κοριτσια .

εγω σημερα εστρωσα επιδερμιδα ....ξυπνησε 12 μετα 3 και μετα 6 ...ε μετα το χαλασε γιατι ξυπνησε και 7 και 8 τελικα που ξυπνησαμε .

αρχιζει και μου χαλαει τον υπνο του ο Μανωλης καιθα χεστουμε :evil: ξυπναει το βραδυ για να παω εκει η ερχετε αυτος σε εμας ...αλλα δεν του αρεσει σε εμας και θελει να με παρει στο κρεβατι του .

χθες ξυπνησε κατα τις 1 και πηγα στο κρεβατι του οπου και με πηρε ο υπνος ....ξυπναω καποια στιγμη φευγω

και κατα τις 4 ξυπναει παλυ και ερχετε σε εμας και αρχιζει να τσιριζει ....τον πηρα σικωτο τον πηγα στο κρεβατι του και του ειπα μερικα λογακια οτι ειναι βραδυ και κοιμωμαστε και δεν επιτρεπετε να τσιριζει και οτι αν θελει να κοιμηθει η να κατσει στο κρεβατι του και εγω θα παω στο δικο μου η να ερθει μεσα ΗΣΥΧΑ .μου ειπαι συγνωμη και με ακολουθησε στο κρεβατι μου ησυχα αλλα του μαγκα δεν του αρεσε που ροχαλιζε ο μπαμπας που ακουγε τον μικρο και αφου θηλασα τον μικρο στις 6 απαιτησε να παμε διπλα ....τον πηγα τον αβαλα για υπνο και σηκωθηκα εφυγα .

εχει αρχισει και τσιριζει με το παραμικρο οταν δεν του αρεσει κατι και μου αναβουν τα λαμπακια ...και το κανει αυτο οταν ο Κ ειναι εδω γιατι ξερει οτι τον περνει ...οταν ειμαι μονη δεν το τολμαει γιατι ξερει οτι δεν θα τον αφυσω ετσι ....ο Κ ομως με πριζει να του "να μην τον μαλωνω " :evil:

Καλά ρε Αφρο..Και μετα απο ολα αυτα εστρωσες επιδερμιδα;;; :lol::lol::lol::lol:

τονια..Αυτη η γκρινια και αυτη η γκαριλα εμας μας εχουν πεθανει.Βαλε και το θεμα υπνου που ειναι η ανοιχτη πληγη μας και βγαλε συμπερασμα.

Βικυ..κλεισε ολες τις βρυσες και πανε να δεις αν γυρναει το ρολοι.Αν ναι ..τοτε εχεις διαρροη και πρεπει να δεις που γιατι θα σε φεσωσουν.

με λιγες ωρες υπνο και αντεχουμε!

η Παναγιωτα απο το χαραμα ξυπνα!

Εκλεισα τη βανα μετα το ρολοι πρςο το σπιτι και το ρολοι σταματησε!

τωρα γυριζει αλλα δεν ξερω τι να κοιταξω!

απο το ρολοι παιρνει νερο το σπιτι της μαμας μου το καλοριφερ και ολη η πυλωτη!

τα νευρα μου καλοκαιριατικα!

Καλημερα!!!! :)

Ξυπνησε απο της 5:00 να αποχαιρετισω την ξαδερφη που εφυγε σημερα. Απο την μια νιωθω χαρα και απο την αλλη λυπη γιατι ειχα καλη παρεα ρε γμτ. Τεσπα.. Ο μικρος ξυπνησε 6 και τωρα ξανακοιμηθηκε. Προσπαθει να μου αυξησει παραγωγη και ξυπναει οτι ωρα να ναι :twisted: Η μεγαλη παραδοξος κοιμαται ακομα :o Δεν προλαβα να το πω και ξυπνησε! σας αφηνω τα λεμε μετα!

καλημερα και απο εμενα!!

εμεις καθιερωσαμε να ξυπναμε στις 8 :( και με κλαμματα :evil:

τα νευρα μου

αφου ξερει οτι η πορτα ειναι ανοιχτη και μπορει να την ανοιξει για να ερθει σε μενα

γιατι δεν το κανει???

παλια ξυπναγε και ερχοταν στο κρεβατι μου να κανουμε αγκαλιτσες

τωρα τσιριζει

ποια τρομερα διχρονα???

αυτος πηγε 3 και ακομη τα ιδια κανει!!!!

προχθες που επαιζε στην αμμο κατι τον τσιμπισε και χθες το χερι του εγινε τουμπανο :o:o πηρα

την παιδιατρο και μας εδωσε μια αλοιφη

αν δεν φυγει το πρηξιμο μεχρι την τριτη θα παμε απο εκει

Μια γρηγορη καλημερα!!

Τωρα ειδα πως γεννησε το μητσακι!!! αντε να μπει να μας τα πει!!

Παναγιωτα καλημερα! καλε γιατι πηγες στο Μητερα επειδη ελεγε πως ποναει η κοιλιτσα του?? εμενα ξερεις ποσες φορες τα λεει αυτα? αν δεν εχω αλλο συμπτωμα, πχ διαρροια, εμετο, πυρετο πουθενα δεν τον παω! Απλα το παρακολουθω κ τον ρωταω κ μετα...Ακομα κ εδω που καθε πονος ειναι υποπτος, παλι δεν τον παω αν δεν εχω περισσοτερα συμπτωματα...Οταν ηταν αρρωστο εδω, ξυπνησε το βραδυ κ ουρλιαζε κ φωναζε ποναει η κοιλια μου...περιμενα να ηρεμησει..δεν τον πηγα...Το πρωι πηγαμε κανονικα στο νοσοκομειο για να κανουμε τις εξετασεις που ειχαμε προγραμματισει κ ευτυχως ολα καλα!

Να κανονισουμε να τα πουμε..ακουτε???

Σημερα βρεχει..κ μαλλον ολη μερα...ουφ!!

Σισσιω εμενα ο μικρος εχει κ τα δυο επιθετα..κ επειδη το δικο μου επιθετο ειναι πρωτο θεωρειται το βασικο κ ετσι παντου τον γραφουν με το δικο μου! Εγω παντως δεν εχω παρει το επιθετο του Κ..πουθενα δεν υπαρχει, μονο το δικο μου..αφου εδω καμια φορα με λενε κ. Engborg κ δεν καταλαβαινω πως αναφερονται σε μενα!

Αχ φευγει ο Κ για Νεα Υορκη αυριο κ θα ερθει σε μια εβδομαδα..θα πηξουμε χωρις μεταφορικο μεσο, μαλλον θα εχω το ταξι καθε μερα εδω!!! Ααα χτες ηθελε να σιδερωσει τα πουκαμισα του για το ταξιδι κ εχω δωσει ρεπο στην Ανετ να παει να δει την κορη της...Κ μου λεει ποιος θα μου σιδερωσει τωρα?? Ειπα να το παιξω καλη κ λεω εγω....κ μου λεει πλακα κανεις??? αφου δεν ξερεις!!!! τελικα τα σιδερωσε ολα μονος του κ σιδερωσε κ το φορεμα μου!!! :lol:

Τονια δεν θα αντεχα την αφαγια του Αλεξ..πω πω, σου κανει οτι εκανα εγω στη μανα μου μικρη...μαλιστα εγω την εβαζα να κοβει βολτες στο τετραγωνο για να καταπιω το φαγητο..κ μολιες εφευγε (τοσο χαζη ηταν που εκανε οτι ζητουσα) εγω το εφτυνα...Βεβαια καποιες φορες της εσπαγα τοσο τα νευρα που κατεληγε σε σφαλιαρα...αλλα αδικο δεν της ριχνω :?

Ερη τι κανεις??? ολα καλυτερα????

Πεμπη, Νατασα, Γωγω, νατασουλα φιλια!!!

τονια με την αφαγια ειχα κι εγω μεγαααααααλο θεμα!!!!

ηθελε μπισκοτα,σοκολατα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις εκτος απο το φαγητο του

τι εκανα???

τον αφησα νηστικο

πεινασε και εφαγε

τωρα τρωει μεσημερι και απογευμα φαγητο

αφου εφαγε μπαμιες,φασολακια και αρακα ειναι θαυμα :roll::lol::lol::lol::lol:

αφροδιτη καπου διαβασα οτι απο 2 εως 4 ετων τα παιδια αναπτυζουν το πισμα και την αρνηση

υπομονηηηηηηηηηη

βικυ μου καπου εχετε διαροη ε?

αλλα και που να την δεις εσυ αν ειναι σε κανεναν σωληνα στο εδαφος???

Καλημερα κουκλες...μολις ξεφορτωθηκα και τους δυο!!!!

Ιουλια καλα περασατε και χαιρομαι και ομολογω οτι ζηλευω πολυ...

θα ηθελα να ημουν εκει...

Η παπιομαμα εκανε παρτι ;;; ουαου!!!

Σισσ θυμαμαι πο η Χαριλινα πεταξε ευκολα την πανα..

ο δικος μου μπααααα

Σημερα και γεννικα αυτη την ευδομαδα πρεπει να ποθω και επιτελους να κανω και καμια σοβαρη δουλεια..οχι τιποτα αλλο..εγινε 34 ευδομαδων ...και δεν εχω ετοιμασει ΤΙΠΟΤΑ..οτε για το νεο μωρο ουτε για μενα..ρεζιλι των σκυλιων..

Τονια για αφαγι αμη μου μιλας...εχω παραιτηθει...

ειναι μερε ςπου δεν τρωει τιποτα...πινει μονο νερα και χυμος...τιποτα ομως...ουτε μπισκοτο...

και ειναι μερες που τρωει το καταπετασμα...

σημερα πχ..εφαγε ενα μεγαλο βαζο γιαουρτι- απο μαρμελαδα 350 γραμμ- μαζι με μουσλι..που το εβαλε πες μου;;;...χτες ολη μερα ηταν νυστικος.... το μεσιμερη εφαγε 3 κοταλιε ςκοφτα μακαρονια μεσα στα οποια καταχωνιασα κομματακια απο μπριζολα...

Η δε γκρινια;;;...ασταααα.....

Αυτο με υο ποναει το κανει και ο φοφος...ξερει οτι ο πονος μου ο μεγαλος ειναι το αυτι του..και λεει συνεχεια ποναιε το αυτι ποναει..ταχα μου...

Επιθετο ολοι με ξερουν με το δικο μου...κανενας δ εμε ξερει με το επιθετο το Ο

Φρανι ησουν κι συ κωλοπαιδακι ε;;;;; :lol::lol::lol: αλλα δε παιζει να κανω εγω βολτες στο τετραγωνο για να φαει με τη καμια!!!!!! :o η πεθερα μου κανει κατι τετοια μια στις τοσες που τον παιρνει και μετα καυχιεται κιολας οτι εκεινης της τρωει ολο το φαγητο!!!! :twisted: ε μα κι εμενα αν με πας κρουαζιερα για να φαω θα φαω και σκατα!!!! :twisted::twisted::twisted:

Αναστασια κι εγω νηστικο τον αφηνω αλλα δε πτοειται προς το παρον! :?

Αφρο τι επιδερμιδα εστρωσες πουλακι μου μετα απο τετοιο βραδυ;;;;;μηπως εστρωσες το πτωμα σου στο κρεβατι και μπερδευτηκες!!!!! :lol::lol::lol:

Καλημερα Αργυ!!! :D

καλημερα κοριτσια!!

ρε πεμπι που να τη βρεις τη διαρροη??? αμα δινει κ νερο σε τοσα μερη.. φεξε μου κ γλιστρησα!!

παναγιωτα μεγαλη πουτανιτσα δηλ η κοκκινοσκουφιτσα ε?? :lol::lol::lol:

να μη σας πω για τη στρουμφιτα :lol::lol::lol::lol::lol:

αφρο κουραγιο κοριτσακι, εχει κ το ζορι του με τον μικρο

καλε σε ειδα στον υπνο μου!!! ειδα οτι ειχαμε παει γερμανια κ ειχες ερθει να με δεις στο αεροδρομιο! :lol::lol:

θουλαραααααααααααα πως εισαι??

γεια σου φρανιτακι! καλο σκατοπαιδο ησουν κ εσυ ε?? :lol::lol::lol:

χρυσα ελα μωρε μην αγχωνεσαι φεεεετα μεχρι τις 7/8 εχεις καιρο!

μπεμπουλης τον κοιμιζεις με κλειστη πορτα? αφηνεις μεσα φωτακι?

λενακι κ τωρα μοναχουλα σου ε?

καλε ξεχασα να χαιρετησω την ιφιγενεια... μα τι γουρουνα που ειμα;ι :oops::oops:

πωπω παντως οταν σας διααζω που δεν τρωνε τα μικρα σας κατι με πιανει...

εμενα μια μερα δεν τρωει κ μου κλονιζει το νευρικο συστημα... αλλα βολτες δεν θα τον εκανα1!

η μαμα μου μου ελεγε οτι για να φαω μου εβαζε να βλεπω μια βιντεοκασετα με διαφημισεις που ειχαν γραψει ειδικα για μενα! χωρια τις ατελειωτες βολτες με το αυτοκινητο!!!

κ οτνα ηταν μικρος ο αναστασης ολο μου ελεγαν να του βαζω ντιβιντι κ να τον παω βολτες1 στανταρ!!!

τον κοιμηζω με κλειστη πορτα γιατι το δωματιο του ειναι απεναντι στο μπανιο

και αν μπαινοβγαινουμε εχει θορυβο και ξυπναει

μεσα εχει φωτακι

ομως ξερει και την ανοιγει την πορτα μια χαρα

απλα εμαθα πριν λιγο οτι ο αντρας μου εκανε μακακια :evil::evil::evil:

ειχε κλειδωσει την πορτα του δωματιου μας και ο μικρος τωρα νομιζει οτι οι πορτες δεν ανοιγουν και

μαλλον αυτο τον φοβιζει!!!!

εμεις βαλαμε τα μαγιο μας,φτιαξαμε και την τσαντα μας.....ετοιμαζω και το φαγητο του στο ταπερ...καιιιιι

βουρρρρρρρρρρρρρ

παμε για 'βουτα στη παλαλιαααααα'

λενα πως ειναι ο Τολης;;;;;..

καλυτερα καθολο;;;;

περναει αγχος καια τος ρε γμτ!!!

Αναστασια καλα να περασετε..καντε καμια βουτια και για μας!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...