Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

και η μαμα πρεπει να ειναι καλα οχι μονο το μωρακι ;)

χρυσα πως τα πας ? η πιεση σου ?

ξερεις ποσα κιλα ειναι το νινι στην κοιλισα ?

το δικο μας 1700 !!! μεχρι να κανει καισαρικη θα φτασει τα 3 κιλα λεει ο γιατρος .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Αυτο ακριβως...και η μαμα πρεπει να ειναι καλα!!!

Αφρο μου δεν ξερω ποσα κιλα ειναι.. εχω ραντευου στις 22 του μηνος οποτε θα το δουμε, θα δουμε και την υδρονεφρωση θα δουμε και εαν γυρησε κλπ...

πριν απο 2 ευδομαδες ηταν περιπου στα 1900..

Μια χαρα ρε συ αμα φτασει τα 3 κιλα..τελειο θα ειναι...στις 38 θα την κανουν την καισαρικη;;;;;.

Ολα καλα θα πανε πες της...θα βγαλει μια κορη κουκλα!!!!

Η πιεση ειναι ετσι και ετσι...

μετρηθηκα τωρα και ειναι 11-7. και νιοθω καλα σχετικα...

τωρα θα απλοσω ρουχα θα σφογγαρισω τα μπαλκονια θα βαλω πλυντηριο- τον μικρο τον πηρε η πεθερα για βολτα τωρα που εχει δροσια...και θα δω πως θα ειμαι..

Παντως με τα παιδια να ξερεις..ετσι ειναι..μερικε ςφορες απλα δεν μπορεις να σγκρατησεις τα νευρα σου..ο Ο οταν νευριαζω με τον μικρο μου λεει συγκρατισου...ευκολα μιλαει..αυτον τον βλεπει μερικες ωρες και παιζουν...για να δοκιμασει να πλυνει πχ τα πιατα η να μαγειρεψει με τον μικρο να προσπαθει να μει στο φουρνο;;;;

Χτες τα πηρα και μαζι του...επρεπε να δει με τα ιδια του τα ματια τον μικρο να ανεβαινει τις σκαλες του σπιτιου και να βγαζει το κεφαλι απο το παραθρο και να λεει γατα μιαου για να πειστει να βαλει σε ολα τα παραθηρα του κλιμακοστασιου καγκελα....

και φυσικα τα πληρωσαμ εολα εμεις....λε ςκαι μονο εμεις σε αυτο το σπιτι θα εχουμε παιδια..

τεσπα..δε με νιαζει..εμενα με ενδιαφερει η ασφαλεια των παιδιων μου.

Σημερα μαλλων θα ερθει ο ξαδελφος μου να συναρμολογισει τα καγκελα..και αυριο θα τα βαλουνε

Καλημέρα σας :x

σε λίγο θα ετοιμάσω το πρωινό μας, θα φάμε και θα φύγουμε να πάμε στο νηπ. του Λ. γιατί έχουν την καλοκαιρινή γιορτή και το θέμα τους είναι το ποδόσφαιρο, θα διαρκέσει 1 ώρα......εμείς μετά θα φύγουμε γιατί ποιός θέλει να βλέπει τα μούτρα τους? μπλιάχ!!!!

δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, θα το κάνω μετά που θα έχω λίγο χρόνο, ελπίζω όλες οι μανούλες και τα παιδιάκια να είναι καλά!!! :x:x

α Μάγδα αν και δεν θα το δεις πια καλές διακοπές σας εύχομαι στην Ελλάδα! :x ...είμαι σίγουρη ότι το θαλασσινό αεράκι θα κοιμίζει την Μαρκέλα το βράδυ!!!! :D:x

Καλημερα!!!

Η Αννυ κοιμοταν μεχρι πριν λιγο(10 :o:o:o ) κ αυτο γτ ηθελε να ξυπνησουμε απο τις 6 κ αφου την μαλωσα/φιλησα.αγνοησα κοιμηθηκε μεχρι τωρα!!! :lol::roll:

Δεν τα διαβασα ολα...

Νατασακι μου στενοχωρεθηκα που δε σε ειδα αλλα κ που δεν ειδα το ποστ σου εγκαιρα ωστε να δω την επαναληψη... :(:(:(

Ας οψεται ο παιδιατρος κ η αναμονη μετα γτ ο αδερφος μου πηρε το αμαξι να το παει για πλυσιμο κ αρχγησε...

Η Αννυ εκανε εμβολιο,ολα οκ...εκλαψε λιγο αλλα της μιλουσαμε κ καπως ηρεμουσε...Μετρουσε τα δοντακια της μαζι με τον γιατρο...Εκεινη ελεγε "ζυο,ζυο,ζυο"...ο γιατρος τα εβγαλε 10 κ εκεινη επεμενε πως ειναι ο(χ)τω!!! :lol::lol::lol:

13.700 κ 88,5 μαλλον..!

κατα τ'αλλα...Ουτε εγω θα σας αφησω να γεννησετε στο σπιτι!!!Στην αναγκη θα ερθω εκει κ θα σας συρω στο νοσοκομειο!!!! :lol::lol::lol::P:P:P:P Φοβαμαι πολυ πολυ πολυ πολυ(ας σταματησω!!!)

ΙΟΥΛΙΑ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!!Να τον χαιρομαστε τον κουκλο μας τον χαμογελαστο και να ζησει μια υπεροχη ζωη!!!

Τελικα γεννησε η Δημητρα εε???!!!Να της ζησει!!!!!!!

Σας φιλω!Παμε μια βολτα στο μαγαζι!

Α!Κατερινα τσουληθρες>?????γιουπι!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Θα προσπαθησω να σου τηλ αργοτερα αλλα φοβαμαι οτι θα ξεχαστω!Ελπιζω να μην τσακωνεσαι με εκεινη που κανονιζει κ τα δωματια κ καταληξουμε σε καμια πανσιον φουλ μανζε φρικασε φρουι ζελε!!! :lol::lol::lol::lol:

Σακ βουαγιαζ κουκλες!!!!! :P

Ιουλια μου να χαιρεσαι τον Γιωργακη σου!!!!

με πολλους υπνους!!!!

να τον δειτε οπως επιθυμειτε..και προπαντων γερο.

Αναστασια ξυπναει ετσι απο αποψη!!! τι να πω..ο δικος μου θελει να τον χαιδευεις οταν ξυπναει..

Ψιλεγκω καλα να περασετε!!!!!!

Ιφη που χαθηκες;;;..τι κανει το Μαρακι;;;;

Καλημερα! :D

Αναστασι τι χσεση εχει η Κατερινα με τις διακοπες σας;;;;εχουν ξενοδοχειο στο οποιο θα πατε ή εχω καταλαβει παλι αλλα ντ'αλλων!!! 8-}:P

Μεχρι τις 10 η Αννυ!!! μπραβο εξελιξεις!!!! :D

Χρυσα χεστηκες! ας ειναι τα παιδια σου ασφαλη και χαλαλι τα λεφτα! αφου ακρη δε βρισκεις μη τους δινεις σημασια και χαλιεσαι! :roll:

Αργυ τωρα τι να πω;καλα να περασετε στο νηπιαγωγειο;;;; αντε να ξεμπερδευετε γρηγορα να πατε καμια βολτα μετα! ;) απαπα το χουμε μισησει αυτο το το νηπιαγωγειο!!! :twisted::P

Αφρο σε νιωθω τοσο μα τοσο πολυ!!!! :roll:

Εμενα η μπεμπα τα ξημερωματα μου πηρε 10 χρονια απο τη ζωη μου!!!!! αρχισε καποια στιγμη να βηχει και μαλλον πνιγηκε απο κανενα φλεμα και κατακοκκινησε αρχισε να χτυπιεται και βηχει ξανα και ξανα και μου κοπηκαν τα ποδια!!!!! λιγο ακομη και θα φευγαμε για νοσοκομειο...ευτυχως ηρεμησε μετα...μα ρε γαμωτο δεν εχει τιποτα αλλο! ουτε μυξες,ουτε ακουγεται να ζοριζεται στην αναπνοη,ουτε σφυριγμα ή κατι αλλο στο στηθος!!! :?

Εχω ριξει μπινελικι στη καριολα τη νυφη μου και στον αδερφο μου απο προχθες που παει συννεφο!!!!! :evil::evil::evil:

περαστικα σαε μαριαιωαννα

ετσι ξαφνικα??

μα καλα τι παθανε ολα τα παιδακια??

εμεις εδω μαγειρεψαμε μαζι με τον σπυρο

και περιμενουμε τα κακακια μας που δεν ερχονται για 2η μερα

σημερα του εχω μπαμιες

κανει πολυ ζεστη η ειναι η ιδεα μου?

τι επαθες ρε τονια????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μαρια περαστικα σας, να γινετε γρηγορα καλα!!

Λουκια ;) να τον χαιρεσαι!

να ειναι παντα χαρουμενος!

Κατερινα θα βρεις τους ρυθμους σου!

θελεις να κανει τραπεζα?

αν ναι μπορεις!

ναι τοσο παιζουν οι τιμες!

αλλα αξιζουν!

Αναστασια στειλε κανα πιατο μπαμιες και απο εδω...ειναι το αγαπημενο μου!

εγω θα φτιαξω σουφλε....ζητησε ο συζηξ!

ειπα οτι θα εκανα ανετα γεννα στο σπιτι αφου θα με παρακολουθουσε γυναικολογος και θα ηξερα οτι ολα ειναι καλα!

σιγουρα ηα μαμα το κουβαλαει ολο!

οταν ηταν η Μ-Ι στη μοναδα ηταν και ενα μωρακι το οποιο γεννηθηκε στο σπιτι...χωρις γιατρο...το μωρο ειχε σοβαρο καρδιολογικο προβλημα...λογω της γεννας σπιτι χωρις την παρουσια καποιου!

γεννησε ενετλως μονη...

σημ . ηταν το 2ο μωρο της!

ειχε ενα στυλακι σα να μη συμβαινει τιποτα...μαλιστα μου ελεγε...τι κλαις...οτι ειναι να γινει θυα γινει!...ερχοταν 1-2 φορες για θηλασμο...και τελικα το παρατησε στην μοναδα!

πηρε εξιτηριο και δεν ξαναηρθε!

6 μηνες μετα που ξαναπηγα ..το μωρακι ηταν εκει!

Βικυ σοβαρα!!!!! :o:o:o:o:o αχ τι μανες;;;.... :(:(:(

Μαρια σορρυ ρε ξεχασα να σου πω περαστικα στη Φαιδρουλα!!! :oops::oops::oops:

Πως θεριζουν παλι οι ιωσεις καλοκαιριατικο;;;!!!! :evil::evil::evil:

Ιουλια κι εσενα ξεχασα να σου ευχηθω!!!! :oops:

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΣΟΥ!!!! [smilie=occasion13.gif] Να το καμαρωνεις παντα!!!! :x:x

Αναστασια η μπεμπα κολλησε μια ιωση που κουβαλησε η ανιψια μου απο το παιδικο...και πως να μη κολλησει που αυτο το παιδι(η ανιψια μου) ειναι μονιμως παρκαρισμενη στη μανα μου απο 3μηνων ολη μερα καθε μερα!!! μα μου φαινεται θα μεγτακομισω εγω πριν την Αναστασι!!!! :evil:

Ωραιες οι μπαμιες πρεπει νβα τις κανω μια μερα!

Ε να..αυτο το μωρο πχ θα μπορουσε με τον καταλληλο περιγεννητικο ελεγχο να ειναι μια χαρα..ποσα παιδι αμε το που γεννιουνται εγχειριζονται με επιτυχια,..

καιποσε ςμαμαδες που εχουν προβλημα στη γεννα εαν αντιμετωπιστουν εγκαιρα ειναι μετα μια χαρα.

Μα το λενε και οι ιδιες οι μαιες εκει οτι αναλαμβανουν μονο εαν και εφοσων υπαρχει σωστος περιγεννιτικος ελεγχος.

Πως πρεπει να συντρεχουν προυποθεσεις για να αναλαβει ενας γιατρος VBAC..ετσι ειναι και ο τοκετος στο σπιτι,,

νατασα τωρα πο το λε ςοντως μπερδευε τον φυσικο με τον φυσιολογικο τοκετο.

Βικυ εσυ τι κανεις;;;

εμενα πρεπει να μου επεσε η πιεση παλη..ξαφνικα εγινα αλοιφη..

Στο παρτι δεν θα παμε σημερα γιατι ο Ο θα γρισει αργα απο τη δουλεια... :evil::evil::evil::evil:

Τονια εννωειτε οτι χρεστηκα..με ενδιαφερει η ασφαλεια των παιδιων μου...

να δω βεβεια για ποσα ακομα πραγματα θα αδιαφορο και θα κανω υπομονη αλλα τεσπα..υγεια να υπαρχει...

Εντωμεταξυ ρε παιδια...δεν ξερω πως να το χειριστω...ο Φοφος εχει παθει κατι....

μεχρι προτινος με ειχε γραμμενη..θυμαστε καια πο τα παρτι οτι δεν πολυετρεχε κοντα μου εφοσων ειχ εμε τι να ασχοληθει..

τελεταιες μερες εχει κολησει,.δε θελει να τον κανει μπανιο ο Ο..τσιροκοπαει...σηνεχεια ζηταει εμενα...

βαραει ιστερια στην πεθερα μου κατω αν τυχει και εμφανιστω για 5 λεπτα...ζηταει συνεχει αγκαλιτσες...

Τι θα κανω οταν γεννιθει το αλλο;;;;;...ποιον θα πρωτοικανοποιω;;;;

Μαρακι περατσηκα σας ρε..τι χαζοιωση ειναι αυτ6η που σας δερνει;;;

Ευχαριστώ κορίτσια

Μόλις έφαγε μια πιατάρα ψαρόσουπα :ymsick: και μαζί όλα τα καρότα

από την κατσαρόλα :ymsick::ymsick: (εγώ πάντα τα βγάζω τα βρασμένα καρότα

από τις σούπες, δεν μου αρέσουν καθόλου)

Είναι η ίδια ίωση με την Ιωάννα

Βέβαια δείχνει πάρα πολύ καλά! Πιστεύω σε κανα 2 μέρες θα είναι καλά και η μικρή :D

Ιουλία Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσει το όμορφο παιδάκι σου, να τον χαίρεστε και να σας κάνει πάντα περήφανους και ευτυχισμένους :x:x:x:x να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια :x:x

Μαρία περαστικά στην Φ. σου...η Ιω είναι καλά?

εμείς πήγαμε στο νηπ., και αφού τελείωσε η παράσταση, πήρε και το χωνί φύγαμε....ακολούθησε ένα χαζό πρόγραμμα από τις "νηπιαγωγούς", είδαμε μόνο την αρχή και μετά μπάρμπεκιου, αλλά φύγαμε!!!......ο άντρας μου πρόσεξε ότι του δώσανε τελευταίο το χωνί, αλλά νομίζω ότι απλά ήταν τυχαίο!!! :?

χθες στα γενέθλιά μου δεν έκανα τίποτα :D , ούτε πρωινό, ούτε μαγείρεψα, απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!....ωραία να έχεις γενέθλια κάθε μέρα.......και αν ήθελε να μου πει κάτι ο άντρας μου εγώ έλεγα "σήμερα έχω τα γενέθλιά μου" :lol::lol::roll::roll::roll: , οπότε αν ήταν κάτι όχι ευχάριστο σταματούσε!!!! :lol::lol::lol::lol:

και στις 24.03 το βράδυ μου λέει πέρασαν τα γενέθλιά σου και λέω "όχι στον Καναδά είναι ακόμη" :lol::lol::lol::lol::lol:

σας φιλώ πάω να μαγειρέψω!!! :roll::roll::roll:

ακόμη δεν διάβασα τα νέα σας...μόνο την τελευταία σελίδα!!! :roll::roll: σόρρυ θα το κάνω και αυτό.....για αυτό και δεν σχολιάζω!!!! :roll:

Α Ιουλία ξέχασα: να περάσετε πολύ ωραία στο πάρτυ σας σήμερα.....και να λερωθεί όλο το σπίτι αφού έτσι θέλεις!!!! :roll::roll::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα

μπορει να μην μπαινω αλλα ειμαι εδω και σας σκεφτομαι

δεν εχω χρονο να μπω αλλα ουτε ορεξη :(:(

περαστικα στα αρωστουλικα μωρακια

φιλακια σε ολες

γεια σας κοριτσια!!

ο αντρας μου εχει τα μαυρα του τα χαλια σημερα...

δε θα παμε στο παρτυ τελικα, επαιρνα κ την ιουλια να της ευχηθω κ να της το πω αλλα (τι πρωτοτυπο :lol::lol: ) δεν το σηκωνε!

περατσικα σας ρε κοριτσια!!!

χρυσα αμαν βρε!! παλι καλα τουλαχιστον που το πηρε αποφαση ο καλος σου ξ θα τα βαλετε!!

πω πω νικυ φρικαρα!! μα καλα μπορουν ετσι απλα να τα γεννησουν κ μετα να τα παρατησουν??? γινεται αυτο???

τονια σε ειδα στον υπνο μου :mrgreen:

ιουλια να χαιρεσαι το γιωργακη σου!! να ειναι παντα τσαχπινης εξυπνος κουκλος κ αγαπησαρης οπως κ τωρα!!! σας αγαπαμε πολυ!! θα σε τηλ, θα περασω μια μερα απο βδομαδα να σας δωσω κ το δωρο σας

Καλησπερα!!!

Λενα μου περαστικα στον Τ!Ελπιζω και γρηγορα..

Γτ δε θα ερθετε?λογω Τ?Σε χρειαζεται?δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που εχει...

Τονια η Κατερινα δουλευει στο ξενοδοχειο που θα παμε!!!Ειπε λοιπν πως με ανταλλαγμα 1-2 θηλασμους θα μας εχει σουιτες,τζακουζια,μασερ,φρε. βιολογικα φρουτακλπκλπ :lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Και τι πρωτοτυπο..ξεχασα να της τηλ για να δω αν κανονισε κ τη λιμουζινα που θα μας μεταφερει! :P

Ρε συ αν εχει φλεματακια η μπεμπα πως να μην πνιγεται?εδω εμεις κ ταραζομαστε!εγω τουλαχιστον νομιζω πως θα λιποθυμισω καθε φορα που μου'ρχεται φλεματακι..ο α με κοροιδευει απιστευτα! :?:lol:

Αργυρω ωραια φωτο!!!!

Κοριτσια θα μεταφερω τις ευχες σας στη Μαγδα αν δεν μπει!και φυσικα θα της θυμισω(Γωγωωωωω :P ) ποσο γκαντεμω ειναι που κανονισε να παει θαλασσα μαζι μου! :P:lol:

μαλλον πρπει να ετοιμαστω σε λιγακι!

Μαρια περαστικα σας!!!

Γεια σας κοριτσια! Ηρθαμε απο Ναιρομπι! Τωρα ο μικρος κοιμαται και εγω εβαψα τα μαλλια μου..ασπρισα!

Τι λετε ρε παιδια για γεννες στο σπιτι?? απα πα πα..ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..εδω στη Δανια που κανουν οσο πιο φυσικο τοκετο γινεται κ δεν εχει κ εξετασεις περασα 9 μηνες μεσα στη μαυρη αγωνια...απα πα..

Αφροδιτη μου μη στεναχωριεσαι..μα ειναι δυνατον να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι καλη μαμα?? ελα βρε τωρα! Εγω εδω εχω ενα και ειδες τι τραβαω, ειχα γραψει σεντονι τις προαλλες...ξερεις τι τσιριδα ριχνω?? παιζει να με ακουτε και Αθηνα :shock: ..Και εχω ριξει και καμια, το παραδεχομαι :? ..

και εγω κοριτσια δεν εχω ουτε δουλειες σπιτι να κανω, ουτε μαγειρεμα (μονο για το σεμπινι καθε 2 μερες μαγειρευω)..τα κανει ολα η Ανετ κ της τον αφηνω κιολας να τον απασχολει λιγες ωρες, παλι δεν εχω χρονο για μενα..Ετσι νιωθω!!! Ποσο μαλλον ολες εσεις βρε κοριτσια που εχετε τοσα...

Το ιδιο σκεφτομαι κ για σενα Παναγιωτα μου, κ για τη Θουλη, τη Νατασα, ειναι δυσκολα...

Μαρια περαστικα βρε, θα περασει!!

Χρυσα τι κανεις??? μην αχγωνεσαι για το φοφο ..νομιζω περνανε φασεις, εμενα ετσι κανει, δεν του δινω σημασια...

Αργυρουλα σου εστειλα μνμ στο ΦΒ για τα γεννεθλια, το ειδες??? εμενα παντως καθε μερα γεννεθλια ειναι, γιατι δεν κανω τιποτα ετσι κ αλλιως...

Αναστ ποτε φευγετε για διακοπες???

εκσταση ειναι πολυ χαλια ρε, δε μπορω να τον αφησω μονο του, ασε που πρεπει να ειμαστε σε επιφυλακη μην πρεπει να τρεξουμε σε κανενα νοσοκομειο.. τρεχει συνεχεια στο μπανιο κ χανει πολυ αιμα, δε μπορω, αγχωνομαι..

ρεσυ ποσο σας ζηλευω που κανονισατε να πατε μαζι!!!!!! να περασετε σουπερ!

Γεια σου Φραν μου!!!Ακομα δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο θεμα σου στο μπλογκ..

Φευγουμε αυριο!Παιρνουμε τις κοπελιες απ'το αεροδρομιο κ βουρ για βουτιες!

Αχ βρε Λενα... :(:( Τα χαιρετισματα μου να του πεις...!Θα σε σκεφτομαστε...Τρωγωντας εννοειται! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...