Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσούδια!!!!

Είστε καλά;

Τελικά γέννησε το Μητσάκι μας ε;

Να σας ζήσει η κοράκλα κοριτσάκι μου!!Γερή και ευτυχισμένη!!

Καλή λοχεία και σε σένα ;);)

Νατάσα μου θεά!!!!Με ξενέρωσε πολύ όμως που δεν είχατε πολύ χρόνο και η παρουσιάστρια μπέρδευε τον φυσικό με τον φυσιολογικό τοκετό,έλεος δεν της το μάθανε πριν αρχίσει η εκπομπή;

Είναι ένα θέμα πολύ ενδιαφέρον και θα μαθαίναν πράγματα πολλές κοπέλες αλλά δυστυχώς κράτησε πολύ λίγο :(:(

Εγώ πάντως κατάλαβα ότι είχες τρακ,δεν σε ξέρω καλά αλλά απαντούσες απλά και λιτά,σφιγμένα δλδ,δεν ξέρω αν με πιάνεις....πάντως μπράβο σου εγώ δεν θα μπορούσε να αρθρώσω λέξη από το τρακ :lol::lol::lol:

Θέλεις να το κάνω dvd και να σου το στείλω;

Έρη μου μπράβο που θα κάνεις καινούρια αρχή,πολύ χάρηκα!!!Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να βρείτε τις ισορροπίες σας ξανά ;)

Αναστασία μου δεν σας ξεχνάω ρε...ξεχνάω τι γράφετε :lol::lol::lol:

Μέχρι και νεροτσουλήθρες βάλαμε να σας υποδεχτούμε!!!!!Τέλειες έτσι!!!Τις είδα σήμερα και ήθελα να ανέβω!!!Δωμάτια δεν έβαλε ακόμη,θα το δω αύριο είμαι απόγευμα.Την Κυριακή που έρχεστε ρεπό,θα μιλήσουμε..

Εσβησες και εσύ το θέμα σου ρε,πολύ στεναχωρήθηκα δεν πρόλαβα καν να το διαβάσω και να σου απαντήσω :(:(

Τόνια αρμέχτηκα ρε..καμία σχέση με το μίνι,έβγαλα 150μλ σε 15 λεπτά!!!Για αρχή καλά ήταν..

Μα τι γέλιο με τα καλώδια :lol::lol: δεν ειχα διαβάσει καν τις οδηγίες συναρμολόγησης το ζώον....

πανεύκολο ήταν πράγματι..

Νατασούλα σόρυ που σε άγχωσα ρε :oops::oops:

Άφρο κορυφή το ζύγισμα,πέθανα :lol::lol:

Εχασα και εγώ ένα κιλό επιτέλους!!!!

Πολύ κούραση όμως,σήμερα έβαλα τα κλάματα...2 μέρες με 3-4 ώρες ύπνου είμαι,έχω το σπίτι,το μωρό,ορθοστασία..ποσο να αντέξω;

Λενάκι κρίμα που θα φύγει η ξαδέρφη ρε,σε βοηθούσε πολύ ε;

Ιουλία καλή επιτυχία με το πάρτυ αύριο!!!Καλά να περάσετε και ελπίζω να το ευχαριστηθεί ο Γιωργάκης!!

Θουλάκι που είσαι;Δεν πειράζει που σου την είπανε από τον παιδικό,πιστεύω καταλαβαίνουν μωρέ και αυτές...Ο Παντελάκος και οι μύξες;

Ποια ξέχασα;Σιγουρα κάποια....

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Διαβάζω αυτά που γράψατε όση ώρα έγραφα,ξέχασα να πω Τόνια;Πες αλεύρι;Και εγώ θέλω να γεννήσω στο σπίτι αν κάνω 2ο,στο μόνο που κολλάω είναι ότι δεν έχουμε νοσοκομείο κοντά...

Αφρο και εγώ ξεσπάω και έχω 1 μωρό...σήμερα τα έβαλα με τον άντρα μου,δεν έφταιγε με βοηθάει πάρα πολύ,κάνει ότι του πω αλλά από μόνος του δεν....πήγα να κοιμηθώ ένα μισαωράκι μόλις φάγαμε,δεν μάζεψα ούτε το τραπέζι,είμουν πολύ κομμάτια...και όταν ξύπνησα ήταν όλα έτσι και χειρότερα :shock::shock::shock: ε τα πήρα εγώ γιατί 'εχω και τη μικρή και κάνω και τα πάντα;

Ε μετά πήρα τηλ τη μάνα μου,τι κάνετε μου λέει;Πολύ κουράζομαι ρε μαμά της λέω...και τι μου λέει :shock::shock:

Ε σιγά ρε Κατερίνα και εμείς δουλεύαμε με 3 παιδιά!!!!!Ρε κορίτσια ούρλιαζα!Της έκλεισα το τηλέφωνο,τα πήρα πολύ.....

Ουφ ξέσπασα και εγώ...

Εσύ ρε κορίτσι μου είσαι και λεχώνα ακόμη,εμένα οι ορμόνες μου ακόμη σκατά είναι πάντως...Ο Κώστας λείπει πολύ;

Συμφωνώ με την Παναγιώτα,να τον χώνεις όσο είστε μαζί,δεν γίνεται αλλιώς,θα τρελαθείς,είναι πολύ κουραστικό το μεγάλωμα των παιδιών...εγώ γι αυτό λέω δεν θέλω άλλο,δεν έχω αντοχές ρε κορίτσια :oops::oops: εδώ καμιά φορά φωνάζω στην Ειρήνη που είναι 11 μηνών :oops::oops:

γεια σας κοριτσια1!

τελικα δεν πηγαμε μουδανια, ηρθε η νονα του μικρου εδω με το φιλο της, ο μικρος ταπαιξε απο τη χαρα του!! δεν ειχαμε ουτε ενα ατυχημα σημερα με το γιογιο!!!!!!!! γιουπι!!!

τονια αυτη η κοπελα που ανοιξε εκεινο το θεμα που λες ημουν εγω.. αυτη η κοπελα μετα απο ολα αυτα που περασε τωρα εχει στην αγκαλια της ενα αλλο αγορακι! κ το γεννησε μια χαρα με καισαρικη ;) επισης το κοριτσι περασε πολυυυυυ μεγαλο λουκι... ολοι μα ολοι την κατηγορουσαν για οτι εγινε, λες κ εκεινη ηθελε να χαθει το μωρο της... δε νομιζω να αναπληρωθει ποτε το κενο της αλλα οσο ναναι φανταζομαι θα απαλυνει ο πονος.. θα παμε να τη δουμε μια απο αυτες τις μερες! επισης με πηρε τηλ πριν λιγες μερες για στηριξη για το θηλασμο!! :lol::lol: τα ειχε παιξει!

το παιδακι αυτο ειχε σοβαρο προβλημα με την καρδια του (δεν ενωνοταν η μια αρτηρια με την καρδια η κατι τετοιο) εκαναν 2 εγχειρησεις, ειχε κ κατι με το εντερο του κ μετα χαθηκε..

νατασα ησουν υπεροχη!!! αν κ δε σε προλαβα απο την αρχη!!! μπραβο!

ελα ρε ειναι εγκυος η αγγελικη??????????? τελεια!!!!!!!!!!!!!!!

πητ εχω 16-12!! την ιδια μερα με τα γενεθλια της μαμας μου!!

αφρο ασε κ τα δικα μου τα βυζια τωρα πρεπει να ζυγιζουν 2-3 κιλα το ενα! :lol::lol:

επισης μην τα σκεφτεσαι αυτα... ολες ετσι ειμαστε λιγο πολυ, ποσο μαλλον εσυ που εχεις ενα τοσο μικρο μωρακι!

γαι τη γεννα στο σπιτι που λετε εγω προσωπικα θα ηθελα παρα πολυ να το τολμησω.. μαρεσει παρα πολυ σαν ιδεα! ξερω κ ενα ζευγαρι στη χαλκιδικη που γεννησε κ τα 3 της παιδια στο σπιτι! αλλα ειμαι πολυ φοβιτσιαρα για να το τολμησω.. ασε που ο τολης δε θα το ενεκρινε με τιποτα!

εννοειται οτι αν αποφασισεις να γεννησεις στο σπιτι ειανι η μαια σταν μπαι με το νοσοκομειο!

αχ ο τολης ειναι χαλια..

Αφροδιτη μη σκεφτεσαι χαζα!

εισαι πολυ καλη μανουλα!

απλα κουρασενη!

δεν θα πας καθολου χωριο?

τοτλαχιστον καποιο να απασχολει τον Μ. αλλα και να λλαξει παραστασεις!

Νατασα δυσκολα στην Ελλαδα θα κανει καποια φυσικο τοκετο!

υπαρχει τοσο τρομακρατια..και κυριως στην Αθηνα

εγω θα γενουσα ανετα στην ευτοκια!

αλλα τοτε δεν γνωριζα...αλλα νομιζω θα με επιρεαζαν να μην το κανω!

εδω εφυγα απο το σπιτι σε 1λεπτους πονους και νομιζαν οτι θα γεννησω στο βενζιναδκο....ναι δεν ειχε βενζινη το αμαξι...!

αλλα τωρα ξερω!

η Μ-Ι θηλαζει μονο πρωι - βραδυ :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

ετυχως κανουμε πολλες αγκαλιες!

Έκανα επεξεργασία το 2ο μνμ μου και βγήκε πάνω από της Λένας και της Βίκυς...

Λενάκι το symphony της medela νοίκιασα,πολύ καλό φαίνεται...

Περαστικά στον Τόλη,ελπίζω να μην χρειαστεί να νοσηλευτεί...

Βίκυ λυπάσαι ε;Δεν θέλεις να αποθηλάσει η Μ-Ι;Λες να μην επανέλθει;

Μια που είσα μέσα πες μου ρε κορίτσι,έβγαλα σημερα γάλα το έχω στο ψυγείο,θα βγάλω και αύριο,το βράδυ θα τα δώσει ο άντρας μου,δεν πειράζει να τα ανακατέψω ε;

Κατερινακι και Λενα κι εσεις;;;;; αααα θα πω του Τολη να πιασουμε τη μια να κολλουμε της αλληνης!!!!

Ειπαμε δε γεννατε στο σπιτι να μας πεθανετε στην αγωνια!!!!! :-w:-w:lol::lol::lol:

Μωρε για τη κοπελα σιγουρα δεν ηθελε να γινει ετσι προς θεου,αλλα ακομη κι αν η καταληξη θα ηταν η ιδια γιατι ειχε προβλημα το μωρο,σιγουρα αυτη η μανουλα θα εχει στο πισω μερος του μυαλου της οτι αν γεννουσε σε νοσοκομειο ισως ειχε αλλη καταληξη... :roll:

Κατερινα δε νομιζω να πειραζει αφου θα τα πιει αμεσως...το προβλημα υπαρχει αν μεινουν στο ψυγειο κι αλλες μερες ..

Περαστικα στο Τολη Λενακι!

deν ξερω αν θα επανελθει...σιγα σιγα αποθηλαζει..ειχα ελπιδες να θηλαζε ως α 4, αλλα οσο εκεινη θελει!

μπορεις να τα ανακατεψεις αρκει να εχουν την ιδια θερμοκρασια ..αν το βαλεις καταψυξη θα γραψεις την ημερομηνια της πρωτης αντλησης!

ειδες διαφορα το νοσοκομειακο?

πως πας με τη δουλεια?

Για ποιο θεμα λετε?

κατι εχω χασει!

παλια γενουσαν στα χωραφια και θηλαζαν τα παιδια τους ως το δημοτικο!

τωρα...

Πω πω ξέμεινα από κρασί το πιώμα και πίνω ένα ροζέ που έχω στο ψυγείο...βλακεία...μόνο με φαγητό πάει αυτό...Αλλά και μετά από το σατώ του 95 που έπινα τι να κλάσει το ροζέ; :lol::lol:

Τόνια μου μην αγχωνεσαι για μένα,δεν γκαστρώνομαι ακόμη....έχεις μέλλον να με πρήξεις :lol::lol:

Αν και ο άντρας μου είπε ότι αν το θέλω θα με στηρίξει,το αστέρι μου,είναι τόσο καλός...

Βίκυ για τη γέννα στο σπίτι λέμε,αν εννοείς αυτό..

Της προσφέρεις γάλα και δεν θέλει;Αν αποθηλάζει σιγά σιγά είναι ωραία όμως ε;Και εγώ θα ήθελα να το ζήσω αυτό..

Καλά είναι με τη δουλειά,κουράζομαι πολύ αλλά ξεφεύγω λίγο..

Τελικά με βάζει όλες τις βάρδιες η βλαμένη,αλλά δεν αγχώνομαι γιατι έπιασε μπιμπερό η μικρή και κοιμάται με τον άντρα μου.Το νυχτερινο με σκότωσε πάντως..καλά που δεν θα κάνω μόνο νύχτα τελικά..

Ούτε τα έξτρα ρεπό μου δίνει η πουτ..α :twisted::twisted: θα τα πάρω στο τέλος της σεζόν...

Ωραίο το νοσοκομειακο ναι,βγάζω 3πλάσια ποσότητα..αν το συνηθίσει το στήθος μου θα βγάζει περισσότερο;

αχ ας κανει οτι θελει!

νοιωθω οτι εχω κανει το σωστο!

ααα και εχουν σταματησιε οι γυρω να με πριζουν τοσο με το θηλασμο...λετε να βαρεθηκαν?

θα δει λιγη ακομα βελτιωση στην ποσοστητα!

αλλα ισως καποια στιγμη δεις και μειωση...ολυ πιο μετα!

υπαρχει λυση!

το βραδυ ξυπνα για γαλα?

τονια δεν υπαρχει περιπτωση να με αφηνε ο τολης να γεννησω σπιτι!!

εδω φοβαται τοσο πολυ τα νοσοκομεια! οσο ηθελα να γεννησω το δευτερο σε νοσοκομειο αυτος χτυπιεται!

για το ζευγαρι που λεμε ο αντρας της την κατηγορησε περισσοτερο οτι θα ηταν αλλιως τα πραγματα αν την παρακολουθουσε γυναικολογος κ πηγαιναν σε νοσοκομειο..

ενω τοτε δεν εκανε εξετασεις ηθελε γεννα στο σπιτι ηθελε θηλασμο ατελειωτο κλπ κλπ

τωρα γεννησε με τη θεληση της με καισαρικη πηγαινε στη γυναικολογο της συνεχεια εκανε οοοολες τις εξετασεις επαιρνε ολα τα συμπληρωματα κλπ τουλαιχστον πηγαν ολα καλα αυτη τη φορα!

κατερινα ποσο σου βγαινει αυτο το θιηλαστρο?

βικυ σιγουρα βαρεθηκαν!! ειδαν οτι κανεις οτι γουσταρεις κ το πηραν αποφαση!

Μάλλον βαρέθηκαν!!!!

Εμένα η μάνα μου πάντως επιμένει ότι το μωρό δεν αποθηλάζει αν δεν το "κόψεις" :lol::lol: τόσα ξέρει...

Εννοείτε ότι έκανες το σωστό ρε Βίκυ...3,5 χρόνια σχεδόν λίγα είναι;Μακάρι να θηλάζουν τόσο όλα τα παιδάκια!!

Ξυπνάει λέει!!!Τον τρέλανε τον άντρα μου!!!!Χθες το πρωί που σχόλασα την βρήκα ξυπνητη να του γλύφει το μπράτσο :lol::lol::lol: και πρησμένα μάτια από το κλάμα...χαλάστηκα πολύ :(:(

Τι λύση υπάρχει;Με την ποσότητα που βγάζω δύσκολα να κάνω τράπεζα πάντως...βαριέμαι να αντλώ και συνέχεια,είμαι πολύ κουρασμένη ρε Βίκυ...

60 τον μήνα είναι η ενοικίαση αλλά πλήρωσα 124 με μεταφορικά και αξεσουάρ(χοάνες κτλ),τον 2ο μήνα 50,3ο 40

Κορίτσια γεια σας!!!

Δεν γράφω πολλά τώρα αλλά έμεινα με αυτό που έγραψε η Λένα!

Γέννησε στο σπίτι και δεν την παρακολούθησε γυναικολόγος ΚΑΙ δεν έκανε εξετάσεις???

:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά

Είπαμε να μην γινόμαστε έρμαια των γιατρών έτσι άβουλα

αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο... :( Κρίμα...

Δλδ Λένα δεν ήξεραν οι γονείς ότι το παιδάκι που θα γεννιόταν είχε πρόβλημα με την καρδούλα του??

Κοριτσάκι κλείσανε τα μάτια μου...πάω για ύπνο...σόρυ

Καλέ που είναι αυτό το θέμα της Λένας να το δω το πρωι;

Μαράκι γεια!!!Συμφωνώ με αυτό που λες ;)

Καληνύχτα σας,τα λέμε το πρωί!!!

μαριαιωαννα οχι δεν το ηξεραν..

απλα ελεγε πως οτι κ να εχει το παιδι δε θα το ριξει, οτι προβλημα κ να εχει

γιαυτο δεν ηθελε να ξερει

τεσπα δεν ξερω, αυτη εκανε οτι θεωρουσε καλυτερο κ για τα πιστευω της ασχετα την καταληξη..

η γεννα στο σπιτι θελει τρελη αυτοπεποιθηση παντως, εγω δεν εχω τοση δυναμη

κατερινακι αχχχ το πουλακι μου... εγλυφε το μπρατσο του μπαμπα!!

το θεμα ουτε θυμαμαι τι τιτλο ειχε να σου πω την αληθεια, εχει καιρο, πανω απο χρονο που το εβαλα

οκ εγώ αυτό το λέω ανευθυνότητα για τη ζωή που κουβαλάς :(

και αν το οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται με φαρμακευτική αγωγή από την κοιλιά της μαμάς??

και αν προλάβαιναν το πρόβλημα αν το ήξεραν και γεννούσε στο νοσοσκομείο??

Όλα αυτά πως γίνεται να μην βασανίζουν μια μαμά?? :(:(

Ρε Λενακι ουτε εξετασεις εκανε ουτε τη παρακολουθουσε γιατρος;;;;; ε μα κι εγω θυμωνω με κατι τετοια ρε γαμωτο!!! ειπαμε μη παιζουμε με τη τυχη μας!!!

Βικυ μπορει να γενουσαν στα χωραφια αλλα ειχαν και πολυ μεγαλο ποσοστο θνησιμοτητας τοτε...μη γυρισουμε σε τετοιες συνθηκες ειναι κριμα... :roll:

Σερνομαι.......

Αυτα θυμαμαι..

Αφροδιτη , ολες λιγο πολυ περασαμε τετοιες φασεις.....Μη σκεφτεσαι ετσι , δωσε περισσοτερες ευθυνες στον αντρα σου και λιγο χρονο σε σενα..Αυριο ειναι μια καλυτερη μερα!!!

Τονια , συμφωνω για τον φυσικο τοκετο, δε νομιζω οτι θα το τολμουσα οσο ενημερωμενη και να ειμουν....

Κατερινακι , ολα τα αφεντικα τα ιδια σ....α ειναι....Και τι να κανεις , μεχεις αναγκη λενε , αλλιως η πορτα εναι εκει...Οπλισου με πολυ υπομονη και γερα νευρα ...

Πεμπιι , μακαρι να χα τα κοτσια σου να αντεχω κι εγω τα σχολια περι θηλασμου...Μπραβο στη μικρη που θηλαζει ακομα , σας ζηλευω!!!

Κοριτσια σας καληνυχτω ολες!!!!

Κορίτσια γεια σας!!!

Δεν γράφω πολλά τώρα αλλά έμεινα με αυτό που έγραψε η Λένα!

Γέννησε στο σπίτι και δεν την παρακολούθησε γυναικολόγος ΚΑΙ δεν έκανε εξετάσεις???

:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά

Είπαμε να μην γινόμαστε έρμαια των γιατρών έτσι άβουλα

αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο... :( Κρίμα...

Δλδ Λένα δεν ήξεραν οι γονείς ότι το παιδάκι που θα γεννιόταν είχε πρόβλημα με την καρδούλα του??

Συμφωνω Μ-Ι.....ΕΛΕΟΣ

οκ εγώ αυτό το λέω ανευθυνότητα για τη ζωή που κουβαλάς :(

και αν το οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται με φαρμακευτική αγωγή από την κοιλιά της μαμάς??

και αν προλάβαιναν το πρόβλημα αν το ήξεραν και γεννούσε στο νοσοσκομείο??

Όλα αυτά πως γίνεται να μην βασανίζουν μια μαμά?? :(:(

Ακριβως.......

αυτα τα ερωτηματικα ειναι που τη βασανιζαν κ τη βασανιζουν.. αν κ μαλλον δε θα σωζοταν..

τεσπα δε νεχει νοημα να το συζηταμε αλλο αυτο τωρα, εκανε το δευτερο παιδακι της κ ειναι μια χαρα υγιεστατο κ γερο!

καλε εχω στεναχωρεθει πολυ με τον τονλη, δε μπορει να ηρεμησει σημερα ολη μερα...

δεν ξερω αν θα ερθουμε αυριο στην ιουλια... θα δουμε πως θα ειναι αυριο

κ ΔΕΝ ειναι κολλητικο, μη μου αγχωθει καμια!

καλημερα κοριτσια

ειχα ενα χαλια βραδυ ...παλι ανα μια ωρα

γενικο ξυπνημα και απο τα δυο στις 7 ....

το περιεργο ειναι οτι δεν νιωθω αυπνη-κουρασμενη ....δεν νιωθω τιποτα απλα πρεπει να ειμαι ξυπνια

το πρωι μολις ξυπνησαν και τα δυο ταυτοχρονα και καταλαβα οτι παει αυτο ηταν ξεσπασα σε κλαμματα και μετα απο λιγο σκευτικα "και δεν εισαι ευτυχισμενη που δεν προσκυνας απο την κουραση και την αυπνια ?"

σαν να εχω εκπεδευτει 1,5 χρονο απο τον Μ ...και λεω 1,5 γιατι εδω και μισο χρονο κοιμαται ολο το βραδυ ...αλλα το σωμα εχει μνημες και θυμαται ....

αν γνωριζα απο την αρχη ποσο ευκολο τοκετο θα ειχα στο δευτερο θα γεννουσα σπιτι ....αλλα δεν το ξερεις απο την αρχη .

οσο για την κοπελα οτι και να πουμε εμεις ειναι ατοπο ...αυτην εχασε το παιδι της ....

οσο για αυτο που εγραψα χθες ...για τα νευρα ,την ψυχολογικη κουραση ,τα ξεσπασματα ...δεν εχει σχεση ο Κ με αυτα ,δηλαδη δεν ειναι καποια θεματα δουλειων στο σπιτι για να το χωσω οταν ειναι εδω ,ειναι θεματα διαχειρισης δυο μωρων που και τα δυο θελουν την προσοχη και την αγκαλια της μαμας ....οκ οταν ειναι εδω ο Κ αναλαμβανει το Μ παιζουν και θα σηκωθει εκεινος να του βαλει νερο κτλ οταν ειμαι μονη μου ειναι το παλουκι πχ προσπαθω να κοιμησω τον μικρο ερχετε ο Μ και φωναζει οτι θελει κατι και αυτος ,ξυπναει το μικρο αρχιζει ολο το στορι απο την αρχη υπνου του ....και υπαρχουν πολλες καταστασεις οχι μονο αυτην .

Καλημερα!!!

τι κανετε;;;;

εμεις :evil::evil::evil::evil:

παλη απο τα αγρια χαραματα ξυπνησε...και τωρα δεν θελει ουτε να ντυθει... γυρναειμε την πιζαμα..ευτχως θα παει για πλυσημο.

Γι ατοκετο στο σπιτι που λεγατε..

ακομα και οι ιδιες οι γναικες στην ευτοκια οσυ λενε οτι για να προχωρισουν σε τοκετο πρεπει να υπαρχει τουλαχιστων η βασιλη ιατρικη παρακολουθηση σε ολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης..δε σε δεχονται ετσι αβερτα να σε ξεγεννησουν...

Υπαρχπυν περιπτωσεις που απλα δεν γινετε να γινει τοκετος στο σπιτι..

Εγω παντως θα το τολμουσα εαν και εφοσων ολα ηταν καλα με το μωρακι και δεν υπηρχαν θεματα.

Αφρο μην ακοω χαζα...

Εισαι ανθρωπος και οχι ρομποτ...μακαρη ολε ςοι μητερες να ηταν σαν και εσενα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...