Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

α ! απο το πρωι ηθελα να σας πω ....ειμαι 66 κιλα ...χωρις τα βυζια μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε μα μου εχουν σπασει τα νευρα 2 κιλα το καθε ενα ειναι ...τα ακουμπησα στην συρταριερα και ζυγιστικα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Συμπεθερούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion16.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif] Να εισαι πάντα καλά και ευτυχισμένη! Να σε χαιρεται η οικογένεια σου! :YMHUG:@};-

birthday-scraps-for-orkut-23.gif[/attachment:26rq4g6y]

Καλά εισαστε κορες?

Εγώ εχω πιαστεί με δουλειές στο σπιτι αυτες τις μέρες και ουτε στα παιχνίδια μου στο facebook δεν μπαίνω.. :mrgreen:

Το έσβησα το θέμα μου κορίτσια απο την ομάδα, κάνω ακομη μια προσπάθεια να αδειάσω τον εαυτό μου απο αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις και δεν ηθελα να το βλέπω εκει... Σας ευχαιστώ όλες για την υποστήριξη κοριτσάκια μου, φιλάκια πολλά :-*:-*:-*

Το Μητσάκι δεν γέννησε ε?

Σισσάκι τι τέλεια φωτογραφία ειναι αυτη ρε συ, τι κουκλάκι που ειναι το Χαριλινάκι μου :x:x:x:x

Φιλάκια σε όλες

post-4408-13873937257705_thumb.gif

α ! απο το πρωι ηθελα να σας πω ....ειμαι 66 κιλα ...χωρις τα βυζια μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε μα μου εχουν σπασει τα νευρα 2 κιλα το καθε ενα ειναι ...τα ακουμπησα στην συρταριερα και ζυγιστικα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αααχ, Αφρο, υπομονή εσυ εισαι σε λοχεία και θα στανιάρουν και τα βυζιά σου.. Τι να πούμε εγώ και η Σισσυ που δεν εχει να κάνει με την εγκυμοσύνη το μέγεθός τους? Εγώ πάντως χωρις τα βυζιά μου θα ημουν 60 κιλά και η Σισσυ υπολογίζω γυρω στα 52 :lol::lol:

Αργη μου [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Χρονια πολλα με υγεια..

να εχεις τις ιδιες χαρουμενες στιγμε ςπου ειχες μεχρι τωρα...και καμια απο τις δυσαρεστες!!!

Θουθου επειδη δεν εχω το κινητο τςη δημητρας η στειλτο μου η πεστηνα να μου στειλει τη διευθυνση να της στειλω σπαθολαδο

Παιδια με την πιεση δεν παλευετε..

σημερα ειχα 9-6.5...αφου εγλυφα αλατι...εννωειτε πως δεν....

Και τωρα ακομα ψωφια ειμαι..

παω να μαζεψω τον χουλιγκαν..ο Οδυσσεας δεν ηρθε ακομα

ΝΑΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΣΟΝ ΦΟΒΕΡΞ!!!!

Ρε συ,...το καλη που ειναι η μαια...ε;;;;.αντε ελπιζω να τα καταφερω οπως εσυ!!!

ναι εγω ειμαι η επομενη..αλαλ ειπαμε..θα με περιμενετε μεχρι Αυγουστο...εχω σκοπο να γενισω 07/08...χιχιχιχιχιιχιχι

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!

Μιτσακι μου καλο να σου ζησει η κορακλα!!!!!!!!!!!! Ποσο χαρηκα! Αντε και σε ψαχναμε σημερα! Καλη λοχεια σου ευχομαι και καλους θηλασμους!!!

Νατασα ησουνα μια κουκλα και τα ειπες πολυ ωραια!!! :ymapplause::ymapplause:

Ρε Αφρο πεθανα με τα βυζια σου και το ζυγισμα! =))=)) Δεν υπαρχεις!!!!

Λενα μια χαρα τα πατε με την πανα!!

Θου πως πατε με τις μυξες?

Χρυσακι επηρεαζει και η ζεστη την πιεση. Κουραγιο μανα!

Ερακι μου πολυ καλα εκανες και τα εσβησες αφου ετσι ενιωσες! Ξουτ ολα τα ασχημα απο το μυαλο!

Αναστασια ΧΑΤΣΟΥ που με ξεχνας! :lol::lol: Δεν πειραζει βρε αρκει που με σκεφτεσαι! Αλλωστε δεν εισαι και η μονη! ;) Θυμησου να κανεις μια βουτια για μενα αυριο! :D

Μαγδουλα μου καλο ταξιδι να εχετε και καλες διακοπες με την ψιλη! :)

Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα πρεπει να παω ΣΜ. Φιλακια και τα λεμε μετα.

Ρε Λενακι καθε φορα που βλεπω το μπεμπη σου στη φωτο γελαω μονη μου!!!μα ειναι τοσο γλυκος!!!! :x:x:x

Αφρο πεθανα με τα βυζια σου!!!!! :lol::lol::lol: εμενα παλι ζητημα να ζυγιζουν μισο κιλο και τα 2 μαζι! :P

Νατασακι σου παει το γυαλι βρε!!!! :P Καλα παιζει οσοι σε ειδανε να ειπανε "καλε αυτο το εφηβακι εχει 2 παιδια;;;"!!! :lol: Δε σας αφησανε ομως ρε συ να πειτε πολλα..κριμα τοσο ωραιο θεμα.. :roll:

Και η μαια συμπαθεστατη!!

Παντως παιδια εγω γεννα στο σπιτι δε θα εκανα ποτε!!!! μια στο εκατομυριο να πηγαινε κατι στραβα θα αυτοκτονουσα απο τις τυψεις!!! :o

Θυμαστε ενα θεμα που ανοιξε μια κοπελα περισυ με μια γνωστη της που γεννησε σπιτι της, κατι πηγε στραβα και το μωρο χαροπαλευε;;;απαπα ουτε να το σκεφτομαι!!!! :?

Ερακι ευχομαι αυτες οι μερες νηνεμιας να διαρκεσουν για πολυ πολυ καιρο!!! :YMHUG::x

Τονια ομοιοπαθουσες στο βυζο βρε!!! :lol::lol::lol:

Κατα τα αλλα σου ριχνω 20 κιλα +.

Η Λενα το ειχε ανοιξει το θεμα και φετος εγραψε οτι τελικα η κοπελα γεννησε αλλο παιδακι και πηγαν ολα καλα!!!!

Νατασααααααααααα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Ο συμπεθερος σου σε χαζευε κα μου λεει "Μπραβο".

Καλε Παναγιωτα σιγα κι εσυ 20 κιλα!!!! ποσα εισαι και τι υψος;;;; εγω 56 με 1,64 αλλα δεν ειμαι πολυ αδυνατη οπως φανταζεστε..με κατεστρεψε η κορη!!!! :lol::lol:

Εκανε αλλο παιδακι η κοπελα;;;παλι καλα!ομως παντα δε θα ριχνει ευθυνες στον εαυτο της γι αυτο που εφυγε;;; :(:(:(

μόλις γυρίσαμε, τελικά έβγαλα την οικογένεια έξω για ελληνικό φαγητό!!! :roll::roll::roll::roll:

η Ρ. κλαίει γιατί είναι κουρασμένη!!!

σας φιλώ και σας χαιρετώ :x:x:x και σας καληνυχτώ....ήπια και κρασάκι και ουζάκι και όλα τα είς

-άκι :lol::lol:

Κούκλες καλησπέρα!!!

Τι μου κάνετε?

Έχω καιρό να μάθω νέα σας, δεν προλαβαίνω ούτε και τώρα να τα διαβάσω δυστυχώς, επικεντρώνομαι στον τοκετό της Δήμητρας και τα γενέθλια της Αργυρούλας.

Χρόνια πολλά αστέρι μου, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν!

Στη Δημητρούλα ευχήθηκα στο θέμα της... Παναγιώτα ευχαριστούμε για τα καλά τα νέα! Χρύσα και στα δικά σου πουλί μ΄!

Φιλιά στις υπόλοιπες!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Nτρέπομαι τόσο πολύυυυυυυυυ.............

Ήμουν τόσο κομπλαρισμένη που δε λέγεται. Δεν είπα ούτε το 1/4 από αυτά που ήθελα να πω. Ένιωθα λες και δίνω προφορικές εξετάσεις στο Proficiency. Το στόμα μου ήταν στουπί και ίδρωσα σαν την πάπια.

Η διπλανή μου κοπέλα ήταν δημοσιογράφος γιαυτό και είχε τέτοια άνεση.

Κατατ'άλλα ήταν πολύ όμορφη εμπειρία και έχω να δηλώσω πως τελικά είναι δύσκολο αν δεν το έχεις...

Α οι προβολείς ήταν άμετρητοι μέσα στο στούντιο και μας ζέσταιναν πάρα πολύ. Σαν τυρόπιτα στην κόκκινη λάμπα αισθανόμουν. Αφήστε και τον σοβά που μου έβαλαν στο πρόσωπο για να δείχνω καλύτερα.....

Αλλά θα ξαναπήγαινα.....

Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαι πιο ψύχραιμη....

Να στε καλά κοριτσάκια μου που μου αφιερώσατε το χρόνο σας!!!

Ααααα τη μάνα με τα 5 παιδιά την είδατε;;;;;;;;; :shock::shock::shock:

Μα 5;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ουάου!!!!!!!!!!

Χρύσα η Ειρήνη είναι τόσο γλυκός και ήρεμος άνθρωπος που θα τη λατρέψεις. Της είπα και για σένα οτι θα της τηλ! Άντε η επόμενη είσαι!!!!!!

Τόνια ρε συ το παιδάκι εκείνο είχε άλλα προβλήματα γιαυτό και κατέληξε. Δεν έγταιγε η γέννα στο σπίτι. Εγώ για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το τολμήσω την επόμενη φορά...

Argi χρόνια σου πολλά μανούλα!!!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!

Lenaki να σαι καλά που χαλάλησες το μεσημεριανό σου ύπνο για μένα!!! Ο Γιώργης θα σε φάει ολόκληρη!!!!

Παναγιώτα μου είδσ το μνμ σου και σε πήρα τηλ αλλά σεν απάντησες... Δε με μιλάς;;;;;χαχαχα

Γωγώ 4400 είναι μια χαρά!!!! 400 σε 20 μέρες είναι σούπερ!!! Η μπέμπα τον 4ο΄μήνα πήρε μόλις 250 γρ. Mην αγχώνεσαι!!!!!

Θου είσαι θεά!!!!!!!

Κατερινάκι φιλάκια!!! Με είδες ε;;;;;;χαχχαχα

Αναστασία θα μείνεις ξύπνια για μένα και θα με δεις σε επανάληψη στις 12.30 μσήμερα! Πες νέα από παιδίατρο!!!!

Αφροδίτη χαχαχα ο βύζος πόσο ζυγίζει;;;;;;

Σισσάκι τέλεια νέα!!! Μακάρι να την ξεχάσει και σήμερα!!!!!

Νατάσα τι τροφή δίνετε στο ψάρι;;; Το δικό μου τρώει όποτε να ναι....

Ιουλία θα τα πούμε αύριο από κοντά!!!

Αααααααα Λένα πότε έχεις ΠΗΤ;;;;;;;;;;;;

Επίσης έμαθα σήμερα οτι η λατρεμένη μου γυναικολόγος είναι έγκυος!!!!!!!!! Πόσο πολύ χάρηκα!!!!! Και περιμένει κοριτσάκι που είναι το αγαπημένο της!!!!!!!!!!!!!!

Πάω να ευχηθώ και στο μιτσάκι μας!!!

ΈΡη φιλάκια!!!!

Στάνταρ έχω ξεχάσει πολλά....

Ααααααα Βίκυ :oops::oops::oops:

Νατασουλα μου γιατι βρε πουλακι μου να γεννησεις στο σπιτι εφοσον εχεις βρει το προσωπικο που σε αντιπροσωπευει και μπορεις να κανεις τη γεννα σου φυσικα οπως θελεις,αλλα με την ασφαλεια και την ανεση της κλινικης;;;

Δε ξερω βρε παιδια εμενα μου κανει καπως ολο αυτο...να με πιασουν οι πονοι στο σπιτι,να φωναζω,να ειναι και τα αλλα παιδια να μη ξερουν τι γινεται,αιματα,ιστοριες,να θελεις τις 2-3 πρωτες μερες να συνελθεις και να εχεις και τα αλλα μικρα εκει με τις απαιτησεις τους...και να εχεις και καμια επιπλοκη να τρεχεις και να μη φτανεις;;; :roll:

Μια κοπελα εδω στο Ηρακλειο μετα τη γεννα κι ενω ολα πηγαν μια χαρα και γεννησε φυσιολογικα,λιγη ωρα μετα πιανει ακατασχετη αιμοραγια(ρηξη κολπου,μητρας δε θυμαμαι) και τη προλαβανε στο δευτερολεπτο τη κοπελα!!! για σκεψου να ηταν στο σπιτι της;;;;

Αν μιλαμε παντως ακομη μεχρι να κανεις το τριτο,εγω θα προσπαθω να σε πεισω για το αντιθετο να το ξερεις!!!! :lol::lol::lol:

Καλησπερα κοριτσακια!!!Πως ειστε?

Εβαλα το μικρο για υπνο, η μικρη παει στην πεθερα να κοιμηθει.... Καθησα να σας διαβασω.....

Καταρχην να ευχηθω κι εγω στη Δημητρα για τη γεννηση της 2ης κορης , να σου ζησει κοριτσακι , να ειναι γερη και καλοτυχη κι εσυ να εχεις καλη λοχεια και καλους θηλασμους!!!!

Νατασσα λοβι , λιγο πρως το τελος προλαβα να σε δω, καλε εισαι πολυ μικρη!!!! Και πολυ γλυκια!!!Δεν παρακολουθησα τι ειπατε :(:( Θα το βαλει καποια στιγμη επαναληψη?

Ερη , δεν καταλαβα τι ακριβως εχεις , ελπιζω ομως να περασαν ολα τωρα και να εισαι μια χαρα!!Φιλακια!!

Παω να κανω ενα ντουζακι και να διαβασω τα υπολοιπα.......

Α και δε φανηκε καθολου οτι εχεις τρακ! το οτι δεν ειπες αυτα που ηθελες...αφου ουτως η αλλως δε σας εδωσαν καθολου χρονο! στην αλλη εδωσαν λιγο περισσοτερο γιατι πηρε πρωτη το λογο! ;)

Χαχαχα Τόνια γουστάρω τρελά!!!

Νομίζω οτι είσαι υπερβολική με την έννοια οτι βλέπεις το θέμα μόνο από την αρνητική του πλευρά. Δες το πιο χαλαρά βρε παιδί μου. :lol::lol::lol: Μην έχεις την αίσθηση δλδ οτι θα είσαι (λέμε τώρα) με το ένα πόδι στον τάφο.

Για μένα η γέννα στο σπίτι ίσως θα είναι το ένα βήμα παραπάνω από ό,τι έκανα αυτή τη φορά. Πάντως δεν έζησα φυσικό τοκετό γιατί οι συνθήκες δεν μου το επέτρεπαν . Τώρα που 'ξέρω' το σκέφτομαι αρκετά.

Λες να μου αλλάξεις τη γνώμη μέχρι τότε;;;;;;; :lol::lol::lol::lol: Ή να αλλάξω εγώ τι δική σου;;;; :-p:-p

Νένη στις 12.30 θα το δείξει ξανά.

(Τώρα είσα το υπόλοιπο Τόνια)

Αχ τί να έκανα;;; με βάση τη μπλούζα που φορούσαμε μας έβαλαν να καθήσουμε έτσι!!! :lol::lol::lol: Ώ ναι!!! Έπρεπε να βάλω και γω κόκκινη για να πω περισσότερα!!!

natasa moy mia xara ta eipes .

de eimai kalatora na grapsw perissotera ...paleuo me tis tipseis mou ....skata mana eimai...

esu pos ta kataferneis me tis mikres ? egw skata ...ksespao ston M den mporo na sigratisw ta neura mou ...sinexiatou zitao signomh ....ti to hthela to deytero paidi afou monh mou den thn paleuw .........

kai einai tosokalopaidaki ...egw ti tou brisko kai tou fonazo ....mwro einai :cry:

Πλακα κανεις με τη μπλουζα;;;;!!!!! :shock::shock::shock: αιντεεεεε!!!!! @-):-o

Μωρε δε το βλεπω οτι πας με το ενα ποδι στο ταφο,και λεω οτι οι περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να πανε ολα καλα(απο αποψη γεννας γιατι το υπολοιπα γαμησι που ανεφερα δε το γλιτωνεις! :P ) αλλα αν πεσεις στις λιγες εκεινες πιθανοτητες που παει κατι στραβα;;;;

Εγω στο σπιτι;;; εγω δε ξαναγενναω ουτε σε κλινικη!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλα ας ερθει εκεινη η ωρα η δικια σου και απο το πρηξιμο που θα σου κανω θα πας σε σουιτα προκειμενου να γλιτωσεις!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αφρο μου μακαρι να ηταν ολες οι μανουλες σαν εσενα!!!! :YMHUG: αυτες οι σκεψεις θα περασουν χιλιαδες φορες ακομη απο το μυαλο σου οπως περνανε και απο το δικο μου! κι εγω τις ιδιες τυψεις εχω γιατι τραβαω κουπι μονη μου τις περισσοτερες ωρες..ειμαστε ανθρωποι ρε γαμωτο με αντοχες και ορια! Ο Μανωλης εχει παρει τοση πολυ αγαπη απο σενα που ναι μεν θα ζοριστει τωρα με τις νεες συνθηκες αλλα δε προκειτε να σου το κρατησει μανιατικο! ;)

Τα λεω για να τα ακουω κι εγω αυτα... :roll:

Αφροδίτη μου σε καταλαβαίνω. Και γω έτσι νιώθω κάποιες στιγμές.....

Πολύ ανεπαρκής και 'λίγη' αλλά δεν είναι έτσι. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Άνθρωποι είμαστε και μπορεί να ξεσπάσουμε. Και γω αυτές τις μέρες δεν είμαι στα καλύτερά μου γιατί η Ε είναι πολύ πολύ γκρινιάρα, απαιτητική και της φωνάζω πολύ. Ντρέπομαι και στεναχωριέμαι αλλά προσπαθώ να το ξεπερνάω και να μην το κάνω. Μη σκέφτεσαι αρνητικά. Μια χαρά μανούλα είσαι και θα τα καταφέρεις. Οι καταστάσεις μας κάνουν να 'λοξοδρομούμε' αλλά σύντομα επανερχόμαστε. Ξεκίνα αναπνοές όταν φουντώνεις και βρες τρόπο να ξεσπάσεις......

Τόνια ναι!!! Δεν κάνω ΄πλάκα! Έκατσα πρώτα 2η και μετά με αλλάξανε γιατί δεν ταίριαζα!!! :lol::lol::lol:

Σουίτα κερνάς;;;;;;;;;;;; Χααααααααααααααααχαχαχαχαχα

Τονια και εγω χεσμεντεν ειμαι!!Ασε!!!Ουτε εγω θα γενναγα σπιτι.

Νατασα τελεια τα ειπες βρε.Ειχαμε κατσει και οι 3 και σε καμαρωναμε (Εγω,ο Γ και ο Νικ.) Η Ειρηνη σε ειδε;;;

Το τηλ. το ειδα πολυ μετα. :oops::oops:

Ρε Αφρο πλακα μας κανεις;;Εγω τους πρωτους 2 μηνες δεν υπηρχα...Πρεπει να σε βοηθησει και ο αντρας σου.Τι να κανουμε,ας ζοριστει και αυτος λιγο. Λεχωνα εισαι ακομη.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...