Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Χρύσα νομίζω οτι πρέπει να καθιερώσεις να πηγαίνεις στο ΙΚΑ-εφορία κάθε μέρα για να σου ανεβάζουν τη πίεση!!! :lol::lol::lol:

Σίσσυ η Χαριλίνα είναι ίδια ο μπαμπάς της ΑΛΛΑ τα μάτια της είναι ολόδικά σου!!!!! Αν τα παρατηρήσω βλέπω μόνο εσένα!!! Όπότε κάτι έκανες κοπελια!!

Πέτυχες το θέμα τώρα. Αυτές τις μέρες η Ειρήνη απλά δεν παλεύεται. Τσιρίζει και φωνάζει συνεχώς. Πέφτει στα πατώματα και κλαέι. Πόσα να αντέξω η δόλια μάνα......

Χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο να στανιάρεις, μούγκρισε, τραγούδα, χόρεψε δάγκωσε καμία πετσέτα αλλά μην της δίνεις σημασία. Καμία παράσταση δεν αξίζει οταν δεν υπάρχουν θεατές!! ;););)

Με πιάνεις;;;

Και επειδή με προκαλέσατε θα βάλω στην ομάδα μια φωτο της Ειρήνης από χθες το πρωί όταν είχα τη υπερλαμπρη ιδέα να της δώσω ένα κομμάτι κεικ κακάο. Όχι για να μη μου λέτε για γιαούρτια....

Argi πολύ όμορφη αυλή!!! Και τέλεια η φωτο της κοπελιάς!!! :lol::lol::lol:

Θου βάλε στην ομάδα!!!

Πολλές απουσίες σήμερα.....

Νατάσα το ψάρι ζει;;;

Τόνια θα έχεις την τιμή να με δεις αυριο το απόγευμα ΠΡΙΝ από τις φωτο που θα σου δείξει η θου!! :lol::lol::lol:

Μαρλια περαστικά στην Ιωάννα....

Παναγιώτα μου πως είστε;;; Ο Νικόλας ; Το νινί;;;

Αφροδίτη κρύωνε το μαναράκι;;;; Αχ μωρέ......

Πάω να βάλω τη φωτο και έρχομαι!!!

Φραν σε ειδα αλλά δε σε διάβασα!!! Εμπίζω να περνάτε καλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

ΦΡανίτα νομίζω και η Ελλάδα Ναϊρόμπι θα γίνει με τους ξένους να ελέγχουν τα πάντα!!! :(:(:(:(

το διάβασα, ωραίο....με την λογοκλοπή τι έγινε τελικά?

Γεια σας φιλενάδες..Τι κάνετε;;;Κοιμούνται και οι δυο τσούπρες και βρήκα ευκαιρία να σας γραψω.... :D:D:D:D:D Καλά η μικρή θα με στείλει στο τρελάδικο.... 8-)8-)8-)8-)8-) Τη μια μέρα κοιμάται όοοοοολη μέρα και την ξυπνάω με το ζόρι και την άλλη μέρα με το ζόρι να κλείσει λίιιιγο τα μάτια της...Χθες κοιμήθηκε μεσα στη μέρα ένα 6ωρο συν τη νύχτα...Σήμερα από τις 6.30 το πρωί άντε να έχει κοιμηθεί μια 1 ώρα... :o:o:o Στις 3 την πήρε ο ύπνος ενώ θήλαζε, την ανέβασα στην κούνια της και μετά από 5 λεπτά την ακούω να γκρινιάζει...Ανεβαίνω πάνω, τη βλέπω πάλι γυρισμένη ανάσκελα (την είχα μπρούμυτα) και το μάτι γαρίδα... :shock::shock::shock::shock: Τη γυρισα πάλι μπρούμυτα, της έβαλα πιπίλα, της άναψα το γουινάκι της που παίζει μουσική και έφυγα..... :?:?:? Τώρα ανέβηκα πάνω να δω τι κάνει και κοιμόταν.... :D:D:D:D Πάω να φύγω, κάνει ένα κρακ το γόνατο μου και άνοιξε τα μάτια.... :o:o:o:o:o Αλλά ευτυχώς τα ξανακλεισε.... :roll::roll:

Σήμερα πήγα στο βρεφονηπιακό δημοτικό σταθμό που θέλω να γράψω την Ιω να πάρω τα χαρτιά που χρειάζονται για να κάνουμε την αίτηση και τελικά δεν τους τα έχουν στείλει ακόμα.... :evil::evil: Μου είπαν να πάω στις 20 του μηνός... :twisted::twisted: Πάντως σαν εγκαταστάσεις είναι σούπερ..Ολοκαίνουριο..Τουλάχιστον η υποδοχή, τα γραφεία και η αυλή...Οι αίθουσες δεν ξέρω... :roll::roll::roll:

Αρτζιιιι σαράντα;;;;;; :o:o:o:o Δε σου φαίνεται ρε....Μια χαρά κρατιέσαι... :lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x Εγώ πάλι από τις 5.30 που θήλασα μέχρι τις 6.30 που προσπαθούσα να κοιμηθώ, σκεφτόμουν ότι πλησιάζω τα 30 (κλείνω τα 27 το Σεπτέμβρη) και με έπιασε πανικός... :roll::roll::roll::roll: Δεν ξέρω γιατί....Μετά σκεφτόμουν φίλες μου που είναι 30 + και δεν έχουν ούτε γκόμενο και θέλουν σαν τρελές να παντρευτούν και έλεγα μια χαρά είμαι..Εγώ στα 30 μου θα έχω κόρη στο δημοτικό.... ;);););) Την υγειά μας να έχουμε και δεν πειράζει..... :D:D:D

Σισσάκι τι να σου πω ρε φιλενάδα;;;Να κάνεις υπομονή;;;Κι εγώ σαν τρελή κάνω....Όταν την πιάνει η μίρλα και το "δεν ξέρω τι θέλω" και έχω και 1002 πράγματα να κάνω, ξεφεύγω..... :oops::oops::oops: Δυο φορές της έχω πει "σκάσε" και μια "βούλωστο".... :oops::oops::oops::oops: Και ο γιώργος μου έκανε παρατήρηση που της μιλάω έτσι.... :?:?:?:? Αλλά γενικά τις τελευταίες 10 μέρες έχεο αλλάξει πολύ....Φτου φτου...Έχει ηρεμήσει..Ισως επειδή ασχολούμαι περισσότερο μαζί της και όλη μέρα την βγάζω έξω.... ;);););););) Αλλά ρε κορίτσια τώρα είμαι εντάξει...Έχω χρόνο...Δεν ασχολούμαι με τα βυζιά μου.... :D:D:D

Τόνιααααα σουργελοοοο....... :D:D:D:D

Θουλάρα μου τι κάνεις;;;Ο γαμπρός μου;;;;

Χρυσαααα έχει μυριστεί προφανώς ότι είσαι σπίτι και γι'αυτό ξυπνάει νωρίς....Κι η Ιω έτσι έκανε...Για την πίεση δεν ξέρω τι να σου πω.... :roll::roll::roll:

Αφροοοοο πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι..Να χαίρεστε τα παιδάκια σας και γιατί όχι και σε λίγο καιρό με μια κόρη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ερηηηη που εισαι;;;;;

Κατερινάκιιιιι όλα καλά με τη μικρή;;;;;Τέλος δηλαδή τα νυχτερινά;;;;

Καλέ η Εύη που είναι;;;Δεν την έχω δει.... :?:?

Μιτσάκι μήπως γέννησες;;;;;; :D:D:D:D:D:D

Νατασάκιιιι στείλε μου πμ τα στοιχεία να σου στείλω επιτέλους το βιβλίο... :D:D Με τη σκισμένη σελίδα... :oops::oops::oops: Πάω να δω την Ειρήνη.... :D:D:D

Πήγα με την Ιω πάρκο το πρωί...Όλο στα χώματα θέλει να είναι ρε....Όλα τα κοριτσάκια παίζανε κλασικά παιχνίδια (γύρω γύρω όλοι) σαν Παναγίες και η δικιά μου κυκλιόταν στα χώματα και κυνηγιόταν με τον Αντωνάκη.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Και εγώ την ήθελα κοκέτα σαν εμένα..... :(:(:( Αλλά κι εγώ μικρή έτσι έκανα.... :lol::lol::lol:

Α, όσο για την πάνα που λέτε, ναι...Νομίζω ότι πάμε καλά...Το μεσημέρι και τη νύχτα δεν τολμώ να της τη βγάλω την πάνα...Πίνει παααααααρα πολύ νερό τώρα και θα τα κάνει όλα χάλια.... :?:?

Φρανννιιιιι εμένα ξέχασες.... :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol: Εγώ μέχρι 19 θα είμαι εδώ, στις 20 φεύγω για τον πεθερούλη μου.... :lol::lol::lol::lol:

Τιποτα δεν εγινε με την αντιγραφη.αυτη δεν το παραδεχτηκε κ με εβρισε απο πανω λεγοντας πως ειναι δικες της σημειωσεις..καλα ειχε αντιγραψει το κειμενο μου Η ιστορια δυο πολεων...ειχε ερθει Καμπαλα κ μετα δημοσιευσε την ιστορια της κ ηταν σα να διαβαζα την περιγραφη μου...αλλα δυστυχως δεν υπαρχει προστασια...Δεν θα ασχοληθω αλλο με τη χαμενη..τι να πεις...

ασε αν γινει ναιρομπι η αθηνα καηκαμε...βρε παιδια πολυ εγκληματικοτητα...δεν μπορεις να κυκλοφορησεις...τα παιδια του δρομου εχουν συμμοριες..ερχεται ενα μωρο 4 ετων κ σου λεει πειναω, αν βγαλεις να του δωσεις, σταμπαρουν το πορτοφολι σου κ στην επομενη γωνια σε περιμενουν δεκα..κ να μην αναφερθω σε ληστειες, βιασμους, κλπ κλπ...προσωπικα δεν θα μπορουσα να ζησω ναιρομπι με τιποτα...Η πολη ειναι ωραια παντως...

Η καμπαλα δεν εχει τετοια, δεν εχει συμμοριες κ εχει ελαχιστους ζητιανους...ευτυχως στην Ουγκαντα ακομα μπορεις να εμπιστευτεις τον κοσμο..σε λιγα χρονια ομως με την φτωχεια κ την αυξηση των τιμων δεν ξερω τι θα γινει κ εκει...

Ο κοσμος μας συρρικνωνεται συνεχως...και ασχημαινει...κ το ζουμε κ στην Αθηνα πλεον νομιζω...

Γωγω σε ειδα!! αχ σε ξεχασα, ειναι που δεν σε διαβαζω συχνα πια!! Τοτε να κανονισουμε κατι πριν τις 20!!! ερχομαι κ βερντε, οπου θελετε..η σε κανα μολλ..δεν με πειραζει διοτι το σεμπινι δεν θα το παρω..ετσι παω παντου (με μετρο..δεν θα εχω αυτοκινητο μαλλον)...

Γωγώ και η Ρ. το ίδιο θα έκανε σαν την δικιά σου!!! :lol::lol::lol:

Η Ειρήνη κούκλα ακόμη και καφέ!!!! :lol::lol:

Τόνια και Γωγώ τι να σας κεράσω για τα καλά σας λόγια? :x

ορίστε:

Χαχαχα Γωγώ και η Ειρήνη τα ίδια κάνει!!! Πάει στο σκάμα και παίρνει τα ξένα κουβαλάκια, αυτοκινητάκια ή παίζει ποδόσφαιρο (με το μυαλό της) με τον 'Στάφη' και τη 'Βαζανία' (Στάθη το λένε το ένα παιδί και το άλλο Παυσανία) :lol::lol::lol:

Argi ανέβασες τον πύχη στα κιλά!!! Στα 4,5 θέλεις!!!3 δεν είχες;;; :D

Φρανίτα Θεσ/νίκη δε θα έρθεις ε;;;

τα ισπανικα, τελιωσα την χρονια μου ναι..αλλα δεν συνεχισα γιατι ηρθα εδω...τα εχω ψιλοξεχασει γμτ...εφερα τα βιβλια μου στην Καμπαλα ελπιζοντας να διαβασω αλλα μπα...πρεπει να κανω κανα σεζουρ στην Ισπανια να τα ξεσκονισω αλλα δεν το βλεπω αμεσα...η να βρω κανα ισπανο γκομενο..χμμμ αλλα τι θα τον κανω τον δανο????? ;)8-) οποτε μαλλον δεν θα τα μιλησω ποτε καλα τα ισπανικα....αλλα ποτε δεν ξερεις ετσι ;)

Νατασα οχι δεν θα ερθω..η αδερφη μου θα ερθει 20 αυγουστου..

αααα θεσσαλονικιες, πειτε..ερχεται η αδερφη μου με τον γιο της..που να μεινουν?? πειτε ενα καλο ξενοδοχειο, μεχρι 70 ευρω τη βραδια, να ειναι καπου καλα ωστε να μπορουν να δουν κ την πολη?????

φραν μου δε μπορω νασου πω μερα απο τωρα ...καταλαβαινεις ...αν τυχει και δεν μπορω να βγω αποτο σπιτι θα σε περιμενω να ερθεις εσυ :D τον ξερεις τον δρομο .

οχ ακομα ειναι μεσημερι ...πολλες ωρες μεχρι το βραδυ για να τον βαλω για υπνο ....και η πλακα ειναι οτι μολις ξυπνησε :lol::lol::lol::lol:

Γεια σας!!!

Βρε Νατασακι αυτο το δεν υπαρχει θεατης δεν υπαρχει παρασταση το εχεις τσεκαρει???γτ σε εμας οταν φευγει ο θεατης,πλανταζει στο κλαμμα ο ηθοποιος!!!! :roll:

Θου φυσικα κ θα ερθω στης Ιουλιας!!!Απο τωρα σκεφτομαστε(η Αννυ δλδ) την τουτα του Γ και τραγουδαμε το χρονια πολλα!!!Και την επομενη φευγουμε με τη Μαγδα! :D:D

Φρανι καλα και σχετικ αοικονομικα ειναι το http://www.booking.com/searchresults.ht ... 20;rows=20

Συνιστω City και Luxemburg , ειναι λιγο πιο πανω απο αυτα που θελει να δωσει..αλλα αξιζουν τα λευτα τους κιαι ειναι νταλα κεντρο κοντα στην Αριστοτελους..

κοιμηθηκα...τωρα τον πηρε η πεθερα και εγω θα κανω καποια ρουχα στο μικρο παιδικο

Γεια σας!!!

Βρε Νατασακι αυτο το δεν υπαρχει θεατης δεν υπαρχει παρασταση το εχεις τσεκαρει???γτ σε εμας οταν φευγει ο θεατης,πλανταζει στο κλαμμα ο ηθοποιος!!!! :roll:

Καλε φυσικο ειναι στη περιπτωση σας...αφου ο θεατης παιρνει μαζι του και το μοναδικο πραγμα που τρωει ο ηθοποιος και φοβαται μη λοιμοκτονησει!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Φρανι ποσο συγκλονιστικα τα περιγραφεις!!!! πραγματικα η ζωη σου ειναι γεματη εικονες!!! :) εσυ επρεπε να κανεις επαφη με το μεγκα και την εκπομπη "εικονες" που γυριζαν το κοσμο!!! ;)

Δε φορτιζεσαι πολυ συναισθηματικα βλεποντας τοσες μεγαλες αντιθεσεις και τετοια εξαθλιωση;;;; σνιφαρουν κολλα τα μικρα να ξεχασουν τη πεινα τους;;;ποσο θλιβερο.... :(:(:(:(

Νατασακι ναι ρε πως και πως περιμενω να δω την εκπομπη αυριο!!! το εχω σημειωσει βεβαια στο ψυγειο γιατι ειλικρινα ειναι τοσο κουρκουτι ο εγκεφαλος μου αυτο το καιρο που στανταρ θα το ξεχνουσα!!! :P:P

Γωγω μα ηντα λες μαρη κουζουλη;;;;;;;;;;;!!!!!!! ΘΑ κλεισεις τα 27 το Σεπτ. και σκεφταισε απο ΤΩΡΑ οτι πλησιαζεις τα 30;;;;;;; @-):S:crazy::wtf: καλε μαζεψτε το τουτο δω γιατι καιει φλατζες!!!! 8-}:lol::lol::lol::lol:

Αφρο κι εγω το τελευταιο καιρο δυστυχως μολις ξυπνησει σκεφτομαι ποτε θα ερθει η ωρα να τον βαλω παλι!!! :lol::oops:

γεια σας κοριτσια

τι κανετε

χαθηκα το ξερω :?:?:?:?:?:? δεν ξερω αν το καταλαβατε!! :evil::evil::cry::cry::cry:

δεν διαβασα τιποτα

να ρωτησω κατι?

αν ξερετε.

η μαμα μου εχει υποθυροειδισμο

παιρνει κανονικα το χαπι της και τον περασμενο οκτωβριο εκανε εξεταση ολα οκ

εδω και 5μερες της εκλεισε η φωνη και τωρα ανοιγει αλλα ποναει παρα πολυ οχι στις αμυγδαλες αλλα πιο κατω εκει που ειναι ο θυροειδης

πηγε σε παθολογο σημερα την εξετασε και της ειπε δεν ειναι ουτε φαρυγγιτιδα ουτε κρυωμα αφου δεν εχει και πυρετο

και της ειπε να παει στον ενδοκρινολογο αμεσα

και φοβαται αυτη μην ειναι κατι σοβαρο ετσι πως της μιλησε και ο παθολογος και το μυαλο της ολο στο κακο παει για καρκινο και τετοια

αυριο εχει ραντεβου αλλα ειναι τοσο χαλια και μαζι της και εγω

αληθεια ξερει καμια οταν καποιος εχει καρκινο στον θυροειδη ποναει τοσο πολυ?

αχ τι σας λεω συγνωμη ρε κοριτσια αλλα απο το πρωι ειμαι χαλια

Θαλασσιτσα το πολυ πολυ θα την κανουν αφαιρεση θηροειδη μηνα νισυχεις.

Εκανε η ξαδελφη μο πριν 2 χρονια, ειχε τα ιδια σημπτωματα ειχ εικλεισει η φωνη της και ειχε οζους, οποε της τον βγαλανε και τερμα...

Να πας να τη δει γιατρος σχετικα αμεσα αν γινετε

Argi ανέβασες τον πύχη στα κιλά!!! Στα 4,5 θέλεις!!!3 δεν είχες;;; :D

όχι βρε όταν ξεκίνησα ήταν 4,5 κιλά να χάσω, τώρα αν δεις καλά το τικεράκι από κάτω λέει 2,8 to go!!! :D

με λίγα λόγια ξεκίνησα 62, κάτι και θέλω να φτάσω τα 58!!!! σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 60,8!!! :D:D ....αλλά ΠΣΚ δύσκολο να την κάνω.....θα προσπαθήσω τουλάχιστον να διατηρηθώ στα σημερινά κιλά!!!! :?

Αφρο :lol::lol::lol: ντροπή ρε!!!! :lol::lol::roll::roll:

Εύη μου δεν ξέρω δυστυχώς να σου πω, αλλά ο νου σας μην πάει πάντα στο κακό!!! αν ήταν κάτι θα έλεγε ο γιατρός....τέτοια πράγματα δεν τα κρατάνε για τον εαυτό τους....χρειάζεται να γίνουν εξετάσεις για να βγει η διάγνωση........μην στεναχωριέστε χωρίς να έχετε αποτελέσματα στο χέρι σας!!! :!::!:

α δεν σας είπα τα πεθερικά μου έστειλαν δώρο για αύριο, δεν ξέρω τι είναι θα μου το δώσει ο άντρας μου αύριο!!!! :roll::roll::roll::roll: ....συνήθως μου δίνουν 50ευρώ!!!

γεια σας κοριτσια.εστειλα μηνυμα να γινω μελος στην ομαδα;θα με κανετε;

Καλησπερα δελφινακι!!!

Η ομαδα αυτη εγινε για να γραφουμε καποια πιο προσωπικα θεματα που δε θελουμε να τα γραψουμε δημοσια.Δεν εχει καμια σχεση με το θηλασμο.

Τα μελη της ειναι καποια κοριτσια που "μιλαμε" εδω μεσα πανω απο 2 χρονια. ;)

Αν θες, μπορεις πολυ ευχαριστως να γραφεις εδω και να μας ρωτας οτι θελεις!!!! :D:D Περιμενουμε τα νεα σου.

Κοριτσια ο υπερηχος εδειξε μια διογκωση στο σπληνα.Αναμενομενο βεβαια.Τωρα παει ο Γ. στην παιδ. να τη δειξει.

Το καλο ειναι οτι και εγω και ο Γ. εχουμε αντισωματα του συγκεκριμενου ιου αρα δεν κινδυνευουμε να νοσησουμε. Ελπιζω να τη σκαπουλαρει και το μωρο.

Σισσιω και Νατασουλα και εγω μονο για καθαριοτητες μαλωνω. :oops::oops::oops:

Αφρο με την Ελενη γνωριζομαστε απο το 97.Εκανε πολυ παρεα με μια ξαδερφη μου και οποτε πηγαινα Αγρινιο τα λεγαμε.

Δεν την εχεις δει στο σπιτι μου γιατι μενει στο Α.

Εδω στο εξπρες τυχαια βρεθηκαμε.Διαβαζε απο καιρο το τρενο και απο δικα μου γραφομενα καταλαβε ποια ειναι η ξαδερφη μου και μου εστειλε πμ !!!! :!::!:

Θου ,αν σου πω οτι και εγω καταλαβα το ιδιο με σενα σε οτι αφορα στο σχολιο της Αργυς για τον παιδικο. :o:o:o Ποντια και εγω???? :lol::lol::lol:

Νατασα περιμενω αυριο βρε!!!

Τονια,χρυσα,Μαρακι ,Γωγουλα πολλα πολλα φιλακια.

εχω παθει την πλακα μου ...κανει συνεχεια κακα !!!απο τοτε που γεννηθηκε εχει χεσει απειρες φορες ...εχω βαρεθει να αλλαζω πανες και δεν ξερω ποτε να αλλαξω αφου σε 5 λεπτα θα τα ξανα κανει ....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Είμαι και εγώ υπέρ των νέων γιατρών.. εν προκειμένω όμως είναι θέμα νοοτροπίας/κουλτούρας.. στην Ελλάδα σχεδόν το 70% καταλήγει με κ.τ χωρίς να συμπεριλάβουμε ποσοστά άλλων ιατρικών παρεμβάσεων.. δεν είναι τυχαίο.. Ο γιατρός εντωμεταξυ είναι 32-33.. τώρα τελειώνει την ειδικότητα και φεύγει Αγγλία αρχές '25 για ειδίκευση εμβρυομητρικου δίπλα στο Κύπρο Νικολαιδη.. φοιτητή ιατρικής μου μένει μόνο να δοκιμάσω..🤣🤣🤣 Όντως μαργαριτάρι ακούσαμε.. αλλά δεν είναι ώρα ακόμα.. ας γεννησουμε με το καλό και θα σας τα πω όλα!! Ευτυχώς ο άντρας μου με στηρίζει και είναι μαζί μου..! Sorry δεν προσπαθώ να σας το παίξω μυστήρια και έτσι..😅 απλά δεν έχω αντοχές να συνεχίζω να υπερασπίζομαι και να εξηγώ τις επιλογές μου.. Όχι όχι.. τη παρασκευή ο γιατρός..!! Άσχετα με τις αρτηρίες... Στο δεύτερο Doppler και στον αγγειολογο που πήγαμε μου είπαν σχεδόν το ίδιο πράγμα.. πιθανόν το μωράκι πίεζε τις αρτηρίες την ώρα της μέτρησης και αν δεν τις ξαναμετρησε ο εμβρυομητρικος τη πρώτη φορά (όντως μια φορά πήρε μέτρηση, είχε πολύ κόσμο) να έδειξε ψευδώς αυξημένες αντιστάσεις.. ο δε αγγειολογος εκνευρίστηκε κιόλας γιατί λέει πάνε αγχωνουν τις γυναίκες ενώ δεν είναι κάν η ειδικότητα των εμβρυομητρικων να μετράνε τις αρτηρίες και τις αντιστάσεις!! Δεν είναι πήρα μια μέτρηση τυχαία και αυτό είναι.. Αλλά δεν στέλνουν τις γυναίκες σε αγγειολογους ώστε να γίνει αξιόπιστα και η μέτρηση.. Τεσπα όχι καλά είμαι τώρα! Έχω κάνει τα πλάνα μου και τις επιλογές μου... απλά κουρασμένη ψυχολογικά νοιωθω από το στρες όλης της εβδομάδας.. να σκεφτείς αν δεν ήμουν σε κάποιο ραντεβού, σχεδόν όλη μέρα ήμουν στα τηλέφωνα και έκοβα βόλτες πάνω κάτω στο σαλόνι.. τα πόδια μου πόνεσαν από το τόσο περπάτημα!! 😂 Εντωμεταξυ έχετε πιάσει και ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης βρε κορίτσια μου... P.S Έτσι για το κερασάκι στη τούρτα.. ο σύζυγος λίγο νωρίτερα βγήκε θετικός στο covid!! 😱 Έτσι για να κλείσει όμορφα αυτή η υπέροχη εβδομάδα..!! 😅 Ευτυχώς έκανα δύο τέστ διαφορετικών εταιρειών και είμαι αρνητική.. Τώρα καραντίνα και από απόσταση.. πφφφφ..
    • Ουφφ όλα καλά με εξετάσεις girls νομιζω 🙏🏼 Μικρόβια τίποτα, κατακερματισμός πολύ καλά 10%. Άρα στη δική μου περίπτωση μπορεί τελικά να ήταν όλα τυχαία τι να πω.  Ο,τι προλαβαίνω από αυτόν τον μήνα 😂 ωορρηξία ή έγινε χθες η σήμερα 
    • χαχαχαχ αστα να παν... χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα...   καλά σίγουρα θα θέλω αργότερα...προς το παρόν όμως ούτε να το σκέφτομαι 😂
    • εσυ ίσως η μεγαλύτερη και εγώ η μικρότερη μάλλον 😍 καλά ναι δεν είναι τραγικό αλλά υπέθεσα ότι θα κάτσει για λίγο στον μπαμπά του 🤷
    • Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...