Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Και μια κι εχω ελευθερο χρονο σας γραφω τη γεννηση του μπεμπη !!!!! Ασχετο :lol::lol: Λοιπον, αφου εκλεισα και την 40η εβδομαδα κι εχοντας παρει μονο 20 κιλα :shock::shock: , μου λεει ο γιατρος μου ας γεννησουμε....Εγω ηθελα και δεν ηθελα την προκληση, τελικα αποφασισα να παω...Δεν αντεχα κι ολας.... Κανω εισαγωγη στην κλινικη, με ετοιμαζουν, βαζουμε τον ορο και περιμενουμε...Οι πονοι ξεκινησαν αμεσως , εγω δεν καταλαβαινα τιποτα, η μαια μου ελεγε Ελενη πονας τωρα , ανασες!!!! Περασαν ετσι δυο ωρες, η διαστολη μεγαλωνε, εγω μονο που δεν κοιμομουν 8-)8-)8-)8-) (να σημειωσω οτι δεν εκανα επισκλ σε καμοια γεννα).Την 3η ωρα αρχισα να νιωθω πονους αλλα ηταν ανεκτοι. Ημασταν μεσα στο δωματιο με την αδερφη μου κι εκει που με εβγαζε φωτο :shock: , της λεω φωναξε τους , γενναω!!!Ερχετε η μαια, βλεπει διαστολη, εγω να θελω να σπρωξω, με πιανουν απ τη μια αυτη απ την αλλη ογιατρος και ξεκιναμε, κανουμε δυο εξωθησεις, καταλαβαινω το κεφαλι του μπεμπη να κατεβαινει!!!!Μες στη ζαλη μου με σηκωνουν , παμε στο μπουμ, ανεβαινω με τα χιλια ζοριακαι με τρεις εξωθησεις ακομη σκαει μυτη ο μπεμπης!!!!! Αυτο που μου εχει μεινει εντονα , ειναι που απο τον ενθουσιασμο μου να δω το μπεμπη ειχα παρει φορα και δε μπορουσα να σταματησω να σπρωχνω!!!!Επισης που δεν προλαβε να βγει απλωσα τα χερια μου να τον βουτηξω απο το γιατρο!!!!Μου τον εδωσε και δεν μπορουσα να ξεκολισω τα ματια μου απο πανω του!!!!Ηθελα να μεινω εκει για παντα!!! Απιστευτα τα λογια που σου βγαινουν εκεινη τη στιγμη!!!!! Αυτα, ενταξει δεν ειμαι και πολυ καλη στης αφηγησεις...Τελος παντων.... Αααα , ο μικρος γεννηθηκε 3850!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κουτουλάω i-)i-) άντε άλλη 1,5 ώρα έμεινε.Δύσκολη βραδιά γμτ,με πρήξανε οι Ρώσοι... :twisted::twisted: μα όλοι μεθυσμένοι;ΚΑι δεν μιλάνε και αγγλικά,αντε να συνεννοηθείς :twisted::twisted:

Ο κακομοιρης ο άντρας μου δεν θέλει να κάνω άλλο νυχτερινό,τον ψόφησε η μικρή...και σήμερα ξυπνούσε συνέχεια....πρέπει να βγάζει δοντάκι όμως το καημένο πάλι,δεν είναι πολύ καλά.

Ευτυχώς που βγήκε πρόγραμμα μέχρι τέλος του μήνα και δεν έχω άλλο νυχτερινό :D:D

Δεν τα θελω τελικά,έιμαι κομμάτια και λείπω περισσότερο από το μωρό...τη νύχτα και την μέρα που θέλω να κοιμηθώ κάποιες ώρες...

Να πω και αυτά που θυμάμαι με ότι μυαλό έχω 7 παρά ξενυχτισμένη....

Παναγιώτα μου περαστικά σας και πάλι ρε...πολύ ζόρι τραβήξατε φέτος ε;Ελπίζω να μην κολλησε κανείς σας και έχετε κι άλλα..

Άργι οι φώτο τέλειες!!!!Η Ρεα είναι όλα τα λεφτά!!!Πεθαίνω για το μαλλί της.Ο πεθερός το διορθώνει αλήθεια;

Άφρο ο άντρας σου θέλει στρώσιμο...για γκάζωσε τον λίγο...μήπως τον έχεις καλομαθημένο;

Ο Πανούλης γιατί γκρινιάζει μωρε;Έχει πονάκια ή είναι βυζάκιας;

Χρύσα καψόνια ο μικρός ε;Ρε συ τα κάνουν στις μαμάδες μόνο;Τι να πω,η δικιά μου πάντως στην πεθερά άλλο παιδι είναι,μήπως προσπαθεί να χορτάσει μανούλα;

Το φαγόπυρο το έφτιαξα όπως μου είπες και το έγλυψε!!! ;)

Θου ο άντρας μου μόνο που δεν θήλασε τελικά :lol::lol::lol: είχα αφήσει γάλα ρε,έτσι θα τον άφηνα;Πως κοιμούνται τα μωρά σου αλήθεια;

Νατάσα 4 παιδιά; :shock::shock: μπράβο ρε ...χαρά στο κουράγιο σας...

γιατί παρακάλω κοροιδεύεις που μικροδείχνω;Ζηλεύεις που μοιάζουμε συνομίληκες; :lol::lol::lol:

Γωγώ μπράβο στην Ιω ρε!!!!Άντε ξεμπερδέψατε γρήγορα.Η μπουμπού γυρίζει; :shock::shock: τι να πω εξεπλάγην!!!Μπράβο της!!!

Ναι είμαι 32,έχω καλό DNA :lol::lol::lol:

Νένη μία άσχημη εμπειρία και μία όμορφη ε;Χωρίς επισκληρίδιο;Θεά!!! :ymapplause::ymapplause:

Μαρία ναι το 79 είμαι,κανείς δεν το πιστεύει εκτός από αυτούς που με ξέρουν :lol::lol:

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια :D:D

Α και περαστικά στην Ιωαννα σου, ή η Φαίδρα και μπερδεύτηκα;

Βίκυ μπουκάλια είχα αβέντ για αυτό ρωτούσα αν κάνουν για κατάψυξη,παρείγγειλα όμως και σακουλάκια μεντέλα μαζί με το θήλαστρο που είναι προαποστειρωμένα.

Το θήλαστρο δεν χρειαζεται να το αποστειρώνω κάθε φορά ε;

Μιτσάκι γέννησες;Που είσαι ντε;

Κόρες σας χαιρετώ,σήμερα ρεπό :):)

Τα φιλιά μου σε όλες!!!!

κοριτσια καλημερα .

ο αντρουλης μου μια χαρα με βοηθαει στο σπιτι ....απλα αυτες τις 3 μερες ηταν στον κοσμο του και οταν του φωναζω γινετε χειροτερο ...θελει με το καλο να του μιλαω να σταζω μελι και τοτε κανει τα παντα .

το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειμαι παντα "η γλυκια γυναικουλα" αν τσατιστω τα χωνω ασχημα και γινομαστε κωλος ....ηδικα τωρα που προσπαθω να τα βγαλω περα με δυο παιδια και σπιτι ...και ακομα δεν σαραντισα !!!

χθες το βραδυ τα βρηκαμε ,μιλισαμε ...οπως παντα .

τελικα νομιζω οτι βρηκα τον λογο που ξυπνουσε το μικρο ανα μια ωρα ...χθες το βραδυ εκανε τριωρα επιτελους ....κρυωνε :o και εγω η "μανα" το καταλαβα πολυ γριγορα :oops:

χθες του εβαλα φορμακι και κοιμηθηκε σαν πουλακι .

Καλημερα ομορφες! :D

Αφρο ειδες ρε γαμωτο με αυτο το καιρο δε ξερεις πως να τα ντυσεις...ευτυχως που το ανακαλυψες και περασατε ηρεμη νυχτα! ;)

Αργυ πολυ ωραιο φαινεται ο παιδικος σταθμος!!! ο εξωτερικος χωρος δηλαδη ειναι η χαρα του παιδιου!!! :D

Κατερινακι δε παλευονται τα νυχτερινα οταν σε περιμενει παιδι στο σπιτι ε;;;; :roll: τα θηλαστρα δε χριεαζεται να τα αποστειρωνεις βρε τωρα πια...ουτε να τα πλενεις καθε φορα που βγαζεις γαλα..εγω τα βαζω στο ψυγειο σε ενα καθαρο πολυμπαγκ μετα απο καθε αντληση και τα πλενω-αποστειρωνω 1-2 φορες τη μερα! ;)

Καλημέραααααα...

Η μπέμπα έφαγε χθες το βραδυ στις 10 παρά, κοιμήθηκε αμέσως και ξαναξύπνησε για βυζάκι στις 5.30 το πρωί.... [smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob6.gif]:D:D:D:D:D Αφού ξυπνούσα συνέχεια και κοίταζα αν είναι καλά... :roll::roll::roll: Ξανακοιμηθηκε και ξύπνησε στις 6.30.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o Ευτυχώς την πήρε ο Γιώργος και κοιμήθηκα άλλη μια ώρα....

Μαράκι περαστικά ρε...Πάλι πυρετό ρε γαμώτο;;;;; :(:(

Γωγώ πήγα χτες στο σχολείο της να πάρω το φάκελο με τις εργασίες και τις ζωγραφιές

όλης της χρονιάς..πάνω από τα μισά παιδάκια άρρωστα :(

Θα περάσει τι να κάνουμε

Μαρία περαστικά και το ανηψάκι μου έτσι άρρωστο πάλι, εκείνο το καημένο όλο τον χειμώνα ήταν άρρωστο ανάρρωνε για μία εβδομάδα και άντε πάλι!!!

Θούλη δεν μου άρεσε ο παιδικός που έβαλες γιατί έδειξε ένα 3ώροφο σπίτι!!!! εκεί είναι ο παιδικός στο σπίτι? :shock::shock: ....και θεωρώ τους ορόφους επικίνδυνους, αν σκεφτείς ότι το προσωπικό είναι λίγο!!!! :!:

Ελένη στέλνουμε φωτό στα πεθερικά με τα παιδιά και ο πεθερός την διορθώνει, δλδ μπορεί να την ανοίξει στο χρώμα ή να την σκουρίνει ή ή ή....και μας τις στέλνει πίσω :evil::evil::evil::evil: πολύ μου την δίνει αυτό......δεν λέω τίποτα γιατί είναι συνταξιούχος και ασχολείται όλο με τις φωτό!!!!.......εγώ αυτές που μας δείνει πίσω τις πετάω στον κάδο!!!!.....άσε που μας στέλνουνε και αυτοί φωτό με τις φάτσες τους όταν τρώνε σε εστιατόριο :shock::shock::shock::shock: και είναι όλο οι ίδιες στάσεις, την ώρα που κάνουν στην υγειά σου, την ώρα που περιμένουν το φαγητό, την ώρα που τρώνε...... :?

Τόνιαααααααα μήπως πήρε ο Άλεξ το μπουμπούκι μου τηλέφωνο και της είπε να μου πει ότι δεν με αγαπάει και ότι δεν θα μου δώσει φιλάκι???? :?::?::?::evil: ε?

γιατί χθες το βράδυ έκανε κάτι και την πήγα στο κρεβάτι αμέσως να την ετοιμάσω εγώ (με το ζόρι) και της λέω σε αγαπάω και μου λέει "εγώ όχι δεν σε αγαπάω".....της λέω φιλάκι? και μου λέει "όχι, φύγε!!!! :lol::lol::lol::lol:

καλά λέω φέυγω και έφυγα.....άρχισε να κλαίει όμως και στο τέλος κάναμε αγκαλιές και φιλιά και μου είπε ότι με αγαπάει πολύ πολύ!!!!! :x:x:x¨

Αφρο πολλά πολλά χρόνια μαζί και ευτυχισμένα :x:x:x:D

Καλημερα!!!

Αυτο το παιδι αποφασισε να με στειλει..δεν το συζητω!!!!

παλη αγρια χαραματα ξυπνησε...ελεος!!!!!..

Αφρο Ουαου!!! να ζησετε!!!!!

Λοιπον...εχω κομμαρε ςτελικα γιατι μου πεφτει αποτομα η πιεση..χτε ςμετρηθηκα..ειχα στην αρχη 10 με 6 και μετα 9-5 που ημουν και τελειως τεζα..μετα εφαγα ενα μικρο κομματι ρεγγα- ευτυχως ειχε ο ο κατι μεζεδακια για ουζο που θα ερθει ενας φιλος του την Κυριακη- και καπως συνηλθα..

μα ειναι δυνατων τοσο μικρη διαφορ ανα εχει τοσο μεγαλη επιδραση..

σε ολη την εγκυμοσυνη συνηθως ειχα 11-7...

Αυριο εχω αιματολογικες...αντε να δουμε..λετε να μου επεσε αποτομα και σιδηρος και αιματοκριτης;;;;;

Χρύσα δεν παίρνεις σίδηρο?

Γωγώ πολύ χάρηκα ρε συ με την Ιω που έβγαλε την πάνα :D , μπράβο....να χαρώ με τα άλλα παιδάκι γιατί με το δικό μου δεν πρόκειτε!!! :(

Αυτό είναι το σχολείο του Λ., έβγαλα σήμερα τις φωτό, είναι για παιδιά από 1-6!!...τις έβγαλα στα κλεφτά!!! :roll::roll::roll:

Καλημέρα! :?

Είμαι στο γραφείο και περιμένω να ανασχηματιστώ! :roll::mrgreen:

Χθες ήρθαν στο σπίτι η κουμπάρα μου, η κολλητή μου, και η αδερφή μου με την ξαδέρφη μου και βλέπαμε φωτογραφίες, σχολιάζαμε το γάμο, φόρεσαν το νυφικό μου και βγάλαμε φωτογραφίες και γενικά έπεσε πολύ γέλιο.

Έφτιαξα μία πίτσα και μία σαλάτα, φάγαμε και παγωτό και άντε τώρα να ξαναμπω σε πρόγραμμα διατροφής.

Έχω να σας πω το εξής και θέλω μια συμβουλή ή ο,τιδήποτε τέλος πάντων με βοηθήσει να συμμορφωθώ.

Παρατήρησα τελευταίως οτι όλο φωνάζω στι μικρή μου πεταλούδα, όλο εκνευρίζομαι και με βλέπω να μην έχω υπομονή.

Έχει μεγαλώσει το παιδάκι και κάνει διάφορα πράγματα που αυτή τα βρίσκει αστεία προφανώς και εντυπωσιακά, αλλά εμένα με φέρνουν στο αμήν. Χθες της έβαλα να φάει το γιαουρτακι της και πήγα να βάλω πλυντήριο, τρια λεπτά μετα πάω στην κουζίνα και την βλέπω να φτύνει το γιαούρτι στο νερό και μετά να το πίνει! :shock: Μετά έφτυνε το νερό στο γιαούρτι, έβαζε τα χέρια της μέσα και μετά πασαλειβε το τραπεζομάντηλο με το γιαουρτονερό! :shock::shock:

Όλο κάτι τέτοια κάνει και εγώ γκαρίζω σαν την υστερική και μετά αυτή κλαίει...

Φοβάμαι οτι θα της δημιουργήσω κανένα ψυχολογικό... :roll:

Το άλλο που δε μπορώ είναι οτι μου βγάζει γλώσσα! :shock: Δεν με ακούει καθόλου, ενώ είμαι η μόνη στο περιβάλλον της που κρατάει κάποιες ισορροπίες. Καλά εκεί προσπαθώ και κρατιέμαι, δεν τη μαλώνω ούτε την προσβάλλω, συνήθως δε δίνω καν σημασία και αλλάζω θέμα.

Όσον αφορά όμως ζημιές μέσα στο σπίτι, απλώς δε μπορώ να το ελέγξω και όλο φωνάζω...

Τί σκατά να κάνω ρε γμτ;;; :(:(:(

Σόρι που δε σχολιάζω αλλά είμαι πολύ προβληματισμένη με τη συμπεριφορά μου τελευταίως... Λέτε να μην έχω υπομονη τελικά να τη μεγαλώσω σωστά..; :?:roll::(:oops:

Και μου θέλω και δεύτερο παιδι... :roll:

Άφρο να ζήσετε

Μαράκι περαστικά να είναι

Άργι ωραίος παιδικός!

Χρυσάκι :x:x

Αργη ωραιος παιδικος...η περιοχη μου θυμιζει περιχωρα Βιεννης..

πρεπει να ειναι τελεια εκει..

αν εξαιρεσεις τις δασκαλες ;););)

Σισσυ μου αυτη η συμπεριφορα ειναι λιγο εως πολ αναμενομενη..

Και ο Χριστοφορος τα ;) ιδια κανει...σε μικροτερο βαθμο ακομα...

εγω δε νευριαζω τωρα..που ειμαι εγγυος..αλλιως.... :evil::evil::evil::evil:

Δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγμα απλα καποιες στιγμε ςνα της εξηγεις οτι τετοιες συμπεριφορες δεν γινονται ανεκτες...

πχ οταν ο μικρος αρχιζει να κανει χαμο με το γιαουρτι..απλα τον κατευαζω απο την καρεκλα..και ας παει να χτυπιετε..απλουστατα γιατι δεν θελει να φαει...

μετα που σκιζει τα βιβλια του...του τα παιρνω και τερμα..γκρινιαζει δεν του δινω σημασια,..

Αργη παιρνω σιδηρο αλλα μικρη δοση τι δεν χρειαζομαι μεγαλη...

Aργυ μια χαρα ειναι το σχολειο του Λουκα!!!! κλασεις ανωτερο απο τα δημοτικα εδω!!! ;)

Ετσι το μπουμπουκι ε;;;;; :lol::lol::lol: τουλαχιστον εσας τελειωσε με αγκαλιες και φιλια! :roll:

Σισσιω επειδη κι εγω ολο τον μαλωνα,γιατι τετοια και χειροτερα κανει, και ειπα οτι δε γινεται πλεον να φωναζω ολη την ωρα,τωρα αν κανει λαμογια τη πρωτη φορα του το επισημαινω και τον προειδοποιω κι αν συνεχισει παει στη γωνια υης σκεψης ή στο δωματιο του ή του στερω κατι πχ δε του δινω κατι που θελει,δε παμε εκει που λεγαμε κτλ...κι οπως λεει και η Χρυσα πολλες φορες απλως τον απομακρυνω ή του παιρνω αυτο που καταστρεφει! ;)

Βρε Χρυσακι μου γιατι ξυπναει τοσο πρωι ο Φοφος;;;; :? μηπως κοιμαται πολλες ωρες τη μερα;;

Siσσιώ έλα ρε συ αυτή η όμορφη πεταλουδίτσα :x:x κούκλα είναι :x:x ......αλλά θα σου πω σε αυτή την περίπτωση του γιαουρτιού εγώ θα της έπαιρνα, όπως είπαν και οι φιλενάδες πιο κάτω, το γιαούρτι και το νερό και τέλος, ας κλάψει και ας χτυπηθεί!!!......έτσι κάνω με την Ρ.Α μου το απομακρύνω γιατί και εκείνη έτρωγε μια κουταλίά γιαούρτι και το έφτυνε μέσα, της είπα όχι έτσι δεν κάνουμε, δεν άκουσε και το πήρα....έκλαψε της το έδωσα και της είπα αν το ξανακάνει θα το πάρω πάλι, το έκανε πάλι και ξανά το ίδιο, ΄της το έδωσα και δεν το ξανα έκανε!!!! ;) ..............

αυτό που εγώ έχω καταλάβει αυτά τα 6 χρόνια που έχω παιδιά, είναι ότι με το να φωνάζω δεν βγαίνει τίποτα, αντίθετα χαλιέμαι.....χθες ο Λ. πήρε το κέτσαπ και με την Ρ. έπαιζαν στην κουζίνα, κλειστό βέβαια αλλά τι θα γινόταν αν άνοιγε? :o:o:o:o .....είπα μία φορά, είπα δύο, δεν με άκουσαν....σηκώθηκα το πήρα και έδωσα και μία στον Λ., τελικά σταμάτησαν!!! :?

επίσης το ότι μεγαλώνω σωστά ένα παιδί είναι πολύ σχετικό το "σωστά" σε σένα είναι διαφορετικό σε μένα διαφορετικό......τέλειοι δεν είμαστε....τουλάχιστον να κάνουμε αυτά που πρέπει και τα νεύρα του γονέα είναι στο πρόγραμμα, ίσως έτσι τα παιδιά να μαθαίνουν και τα συναισθήματα και πώς να τα εκφράσουν!!!! :? ....μαθαίνουν τον θυμό, την οργή, την αγανάκτηση, αλλά και την αγάπη.....είμαι σίγουρη ότι η πεταλουδίτσα σου μεγαλώνει σωστά :x:x

Καλημέρα,

Σισσιώ διάβαζα αυτά που έγραψες και νόμιζα ότι περιέγραφες εμένα και την Έλενα :roll::roll::roll:

Ακριβώς τα ίδια κάνει η Έλενα κι εγώ χάνω την υπομονή μου και φωνάζω

Κι εγώ προσπαθώ να την απομακρύνω και να της παίρνω αυτό με το οπποίο κάνει ζημιά αλλά δεν είναι πάντα εύκολο

Το Σάββατο το πρωϊ έβγαλε 3 φορές τα ρούχα της μέσα από τα συρτάρια τηης ντουλάπας τα οποία μόλις είχα σιδερώσει, την απομάκρυνα την πήγα σε άλλο δωμάτιο προσπάθησα να της εξηγήσω κλπ..... το αποτέλεσμα το μεσημέρι που πήγαμε για ύπνο περίμενε να με δεί να κομάμαι (έκανα ότι κοιμάμαι για την ακρίβεια) και αυτή κατέβηκε από το κρεβάτι και πήγε και ξαναάδειασε το συρτάρι και μετά γελούσε :(:(:(:(:( και το θέμα είναι ότι δεν το ξεχνάει μετά, την Τρίτη το απόγευμα που γυρίσαμε σπίτι κάθησα να φαώ κι έκανε το ίδιο, δεν άντεξα κι εγώ και άρχισα να φωνάζω και της έδωσα και μια στο κωλαράκι

:oops::oops::oops::oops::oops::oops: χθες έκανε πάλι το ίδιο....

Γενικά αν της μπεί κάτι στο μυαλό κολλάει εκεί......

Γωγώ μπράβο στην Ιω που έκοψε την πάνα :D:D:D άντε και στα δικά μας τώρα :lol::lol: λέω εγώ για να παρηγοριέμαι :mrgreen:

Χρύσα στο τέλος θα το μετανιώσεις που σταμάτησες από την δουλειά, είμαι σίγουρη ότι στο σπίτι θα κουράζεσαι περισσότερο..........

Μαρία περαστικά σας

Αυτό που είπες για την ηλικία 15-24 και 55-64 απλά δεν σημειώνεις κανένα είναι μόνο πληροφοριακά στοιχεία

Την αίτηση εγώ πέρσι την είχα στείλει με κουριερ Αθήνα, νομίζω μπορείς να την καταθέσεις και μέσω ΚΕΠ, δεν διάβασα ακόμα λεπτομέρειες για φέτος

και τώρα να πω και τα νεότερα του σχολείου!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll:

ξαναπήραν τον άντρα μου σήμερα (αν και εμένα με είδαν το πρωί δεν μου είπαν τίποτα!!!! :shock::shock::? )....και δεν τον βρήκαν και με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει ότι δεν μπορεί άλλο, δεν αντέχει να πάμε μαζί στο χολείο να δούμε τι θέλουν....συναντιόμαστε, λοιπόν, και βλέπουμε την δεσμοφύλακα και μας λέει "αχ Θεέ μου ήρθατε εδώ? δεν ήταν ανάγκη, ήθελα να ρωτήσω μόνο αν τελικά θα πάει δημοτικό ή όχι για να ετοιμάσουμε το χωνί και το χαρτί" μας το είπε με μια ευγένεια άλλο πράμα!!!! :evil::evil::evil:

τέτοιον ψυχολογικό πόλεμο ούτε στον 2ο Παγκόσμιο δεν κάνανε !!!!! :evil::evil::evil:

χθες ένα παιδάκι (το άλλο ελληνάκι) είπε την χοντρή νηπ. ντόμινα!!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol: και ο Λ. το βρήκε αστείο και την είπε και αυτός έτσι!!!! :? .....δεν ξέρουν τι σημαίνει, τουλάχιστον ο δικός μου γιατί το άλλο παιδάκι έχει έναν αδελφό 16 ετών και ίσως έχει κάποιο παιχνίδι στον Η/Υ σχετικό...τι να πω...από πού αλλού να το άκουσε? από τους γονείς? :?:

αυτά!!!

Τόνια είναι παιδικός-νηπιαγωγείο!!!.....αλλά και τα δημοτικά λίγο - πολύ έτσι είναι μέσα στο πράσινο και έχουν και πισίνα!!! :o:o:o:o

το μεσημέρι που πήγαμε για ύπνο περίμενε να με δεί να κομάμαι (έκανα ότι κοιμάμαι για την ακρίβεια) και αυτή κατέβηκε από το κρεβάτι και πήγε και ξαναάδειασε το συρτάρι και μετά γελούσε :(:(:(:(:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυρώ γελάς με το πόνο μου???????????????????????????????

Αυτή την ερώτηση του αν τελικά θα πάει δημοτικό δεν την έχω καταλάβει :?:?:? δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει???????????

Επίσης τι σημαίνει ντόμινα? ούτε εγώ ξέρω :?:?

Οντως Αργη...ατη την ερωτιση για το αν θα πει η οχι δεν την εχω καταλαβει...

τι αλλο θα μπορουσε να κανει διλαδη..να παει κατευθειαςν γυμνασιο;;;;

νατασουλα το μονο καλο με το σπιτι ειναι πως το μεσιμερη η κοιμαμαι μαζι του..η οταν τον παιρνει η πεθερα κανω καμια δουλεια η ξεκουραζομαι.

Θα περιμενω να παω γιατρο στις 22 του μηνα να δουμε αν γυρισε το μωρο και αναλογα θα ξεκισινω να κανω τα ψωνια μου και να ετοιμασω το δωματιο του μικρου.

Σημερα θα βαλλω καποια ρουχα του φοφο μεσα στη δικη το ντουλαπα και βλεπουμε.

Τονια μου χτες πηγε για υονο στις 11 αφου για κανενα 45 λετο ετρεχε γυρω απο τους καναπεδες τσιριζοντας..κοιμηθηκε αμεσως...ξυπνησε κατα τις 4:30 0 λυσσασμενος για γαλα..του εφτιαξε Ο και ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 6..ε μετα αυτοηταν...μεχρι τις 7 τον ειχε ο Ο αλλα και παλη δεν μπορεσ ανα κοιμηθω γιατι μιλαει συνεχεια....και ερχοταν και με χαιδευε στο δοματι ο και σκαρφαλωνε στο κρεβατι μας..

Αργυρώ γελάς με το πόνο μου???????????????????????????????

Αυτή την ερώτηση του αν τελικά θα πάει δημοτικό δεν την έχω καταλάβει :?:?:? δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να κάνει???????????

Επίσης τι σημαίνει ντόμινα? ούτε εγώ ξέρω :?:?

σορρυ που γελάω αλλά το βρήκα αστείο :lol::lol: ...όταν συμβαίνει σε άλλους βεβαίως βεβαίως!!! :lol::lol:

μας είχαν πει να ξαναπάει νηπιαγωγείο για να ωριμάσει!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock:

και η ντόμινα είναι:

άγαπημένες μου φίλες αύριο έχω γενέθλια :o:o:o:o:o:o και μπαίνω στα ....................................................................................

..........................................................................................

..........................................................................................

................................................................................. 2α και τελευταία άντα!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

πώς πέρασαν έτσι τα χρόνια?!!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

όμως χαίρομαι γιατί αισθάνομαι να είμαι τα μισά και γιατί, Δόξα τον Θεό, μέχρι τώρα είμαι υγιής και έχω φτιάξει και δική μου οικογένεια!!! :D:D .......να είμαστε καλά να μεγαλώνουμε με υγεία ώστε να δούμε τα παιδάκια μας να μεγαλώνουν και αυτά με προκοπή, ευτυχισμένα και γερά! :D:D:x:x

ο άντρας μου αύριο έχει ρεπό και είπε ότι θέλει και ο Λ. να μην πάει σχολείο αύριο για να περάσουμε την μέρα όλοι μαζί!!!! :x:x:x:x

Αργυρούλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Θεϊκή η φώτο!

Θα σου ευχηθούμε αύριο βρε! :D

Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι... και εγώ σκέφτομαι τωρα που μπήκα στα πρώτα -άντα, οτι τελικά δε με πειράζει αρκεί να ζω όλα μου τα χρόνια και να μη με προσπερνανε χωρίς να τα καταλαβαίνω! :roll:

Βρε μισότρελες δε σας είπα να μου δικαιολογήσετε τη συμπερίφορά της κούκλας μου, που είναι απολύτως φυσιολογική, να μου πείτε τί να κάνω για να σταματήσω τις υστερίες!! :D:lol::lol:

Μήπως να κάνω λοβοτομή για να είμαι πιο... ζεν ή μηπως να αρχίσω τα ναρκωτικά...; Λέτε η γιόγκα να μου βγει φθινότερα από τα ναρκωτικα...; :roll::mrgreen: Σοβαρά τώρα, πώς να το αντιμετωπίσω; Δε θέλω να φωνάζω ρε γμτ...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
    • Ναι, αυτό με το νοσοκομειακό είναι καλή λύση, επειδή κιόλας είναι καλύτερα μηχανήματα και δεν έχουν τόσο το ρίσκο να οδηγήσουν σε υπερπαραγωγή ή σε μείωση του γάλακτος, όπως πιο φτηνά θηλαστρα του εμπορίου.  Εμείς επειδή εν τέλει ανέλαβα εγώ εξολοκλήρου τον θηλασμό, είπαμε ότι ο μπαμπάς θα αλλάζει πάνες το μωρό, θα το κάνουμε μπάνιο μαζί αλλα θα το νανουριζει ο μπαμπάς όταν χρειάζεται. Τις περισσότερες φορές βέβαια κοιμόταν στο στήθος μου 😅 Αργότερα, ναι καλό είναι να συνηθίσει και λίγο το μπουκάλι, γιατί εμάς όντως δυσκολεύτηκε να το βρει όταν έκοψα τον θηλασμό και περάσαμε σε μπουκάλι... Και ήταν 1 έτους... Μας το είχαν πει και οι μαίες στα δικά μου μαθήματα, ότι βοηθάει γενικά να έχει μια επαφή με μπουκάλι. Αλλά γενικά και αυτό είναι σε κάθε μωρό. Οπότε, θα δείτε το δικό σας μωρό πώς θα τα πάει και θα αποφασίσετε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...