Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

τα νευρα μου ....με τον Κ ....σαν ζομπι ειναι ...εγω θα επρεπε να ειμαι σαν ζομπι αλλα εγω ναι δεν εχω το δικαιωμα :evil::evil::evil::evil: εχω να κανω δουλειες .....εκεινος τιποτα :evil::evil::evil::evil:

εκανε και 3 ωρες να κοιμηθει το μικρο γιατι δεν ημουνα ηρεμη ....

επιτελους πηγε να αγορασει το σκαλι για το καροτσι και να παρει βιβλιαριο για τον μικρο ....μαζουτ καιει ....αχ μου ερχετε να ανοιξω θεμα στο κρυφο τρενακι ....

θελει και φαι να του κανω :evil::evil::evil::evil::evil: να του βρασω μερικες πανες ? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα Χρυσα μου!!!

Ο Νικολας τα ιδια. Ο πυρετος θα κρατησει σιγουρα αλλες 3 μερες.(συνολο 10).Την Πεμπτη θα του κανουμε υπερηχο ανω κοιλιας να δουμε το ηπαρ και το σπληνα. εχω σπασει το μυαλο μου που μπορει να το κολλησε αυτο το πραμα...

Ο μικρουλης καλα δειχνει.Είδομεν ...

Ελενη στο νοσοκομειο γεννησες την κορη σου ή στον Κωστ.....???

Το Μητσακι μας ακομη τπτ ε;;;

Αφρο :lol::lol::lol::lol:

α ρε Αφρο...κάνε πάνες!!!! :lol::lol::lol::lol: σορρυ που γελάω αλλά μου φάνηκε αστείο!!!!

μαγείρεψε μόνο για σένα επειδή θηλάζεις και για τον Μανωλάκη :D

Παναγιώτα εύχομαι όλα να βγουν καθαρά :x

πάλι τον πήραν τηλέφωνο τον άντρα μου από το νηπ., αλλά δεν ήταν εκεί και έτσι δεν μίλησαν....μας έχει γίνει εφιάλτης αυτό το σχολείο, από την αρχή.....έλεος πια....και τώρα ο άντρας μου δεν θέλει να πάμε το σάββατο στο καλοκαιρινό φεστιβάλ καθόλου, αλλά δεν μπορούμε να μην πάμε γιατί ο Λ. θα παραλάβει το χωνί του και τα παιδιά του νηπ. θα κάνουν κάποια αθλ. δραστηριότητα που έχουν ετοιμάσει, οπότε δεν μπορούμε να μην πάμε......μάλλον θα πάω εγώ με τον Λ.!!!.....πολύ σύγχυση για το τίποτα!!! :evil::evil::evil::evil:

Παναγιωτα μου καλα παοτελεσματα..Μακαρι ολα να πανε καλα!!!

Αφρο ελεος πια ο αντρας σου..αντι να σε στιρηξει λιγακη και να σε κανακεψει...

ας μαγειρεψει αυτος!!!!!

Αργη αυτο το σχολειο σα ςμεχρι και εγω το μισησα...ελεος πια..ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι..,.

οχι επρεπε να τους πεις..ο Λουκας δε θα παει σχολειο..θα τον κρατησουμε για κατοικον περιορισμο να αποφγει συναναστροφε ςμε κατι μ@λ@κισμενες σαν και του λογου σας..

Επισης ναι πινω μπρα..χωρις αλκοολ...

το καλτερο μου ηταν οταν πηγαιναμε με φιλους σε μπραριες και πιναμε μπυρες με μεζεδακια..

αλλα απο παντα επινα χωρις αλκοολ..μου αρεσε η γευση της

θελει και φαι να του κανω :evil::evil::evil::evil::evil: να του βρασω μερικες πανες ? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) κατουρηθηκα μιλαμε!!!!! :)):)):)):)):)):)):)):)):))

Αφρο κι ο Μακης καιει καρβουνο και τα νευρα μου γινονται κροσια!!!!! εχει ολη τη καλη διαθεση να βοηθησει,αλλα μεχρι να κουνησει το ενα ποδι εχει βρωμησει το αλλο!!! :twisted::twisted::twisted:

Αργυ για το πρωο βιντεο το μονο που εχω να πω ειναι :(:(:(:(:(:( και :twisted::twisted::twisted::twisted:

Το ανεκδοτο γαματο!!!! :lol::lol::lol:

Αντε να τελειωνετε απο αυτο το νηπιαγωγειο γιατι θα σε τρελανουν στο τελος!!!! :twisted::twisted:

Τι τον ηθελαν παλι τον αντρα σου;;;;;

Μαρια περαστικα στη μικρη σου.. :(

Παναγιωτα μου μπορει να το κουβαλησε και ο προφεσορας απο το σχολειο...πως ειναι ο Νικολας απο διαθεση;;;το μωρο;;;

Αργη αυτο το σχολειο σα ςμεχρι και εγω το μισησα...ελεος πια..ποσο ηλιθιοι μπορει να ειναι..,.

οχι επρεπε να τους πεις..ο Λουκας δε θα παει σχολειο..θα τον κρατησουμε για κατοικον περιορισμο να αποφγει συναναστροφε ςμε κατι μ@λ@κισμενες σαν και του λογου σας..

Επισης ναι πινω μπρα..χωρις αλκοολ...

το καλτερο μου ηταν οταν πηγαιναμε με φιλους σε μπραριες και πιναμε μπυρες με μεζεδακια..

αλλα απο παντα επινα χωρις αλκοολ..μου αρεσε η γευση της

ναι έτσι, ωραία η ιδέα σου, θα την πω στον άντρα μου να τους την πει!!!! :roll::roll::roll:

το έκανε μια οικογένεια εδώ (το είχα δει παλιά στην τιβι) έφερνε δάσκαλο στο σπίτι για να μάθουν τα παιδιά και πήγε η κοινωνική πρόνοια (άλλοι μ@@@@ς!! :evil::evil: ) και τους είπε ότι απαγορεύεται και πρέπει τα παιδιά να πάνε σχολείο και ήταν ολόκληρο θέμα στην τιβι αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε τελικά!!!! :!:

α επίσης σιγά η γεύση είναι ίδια με αλκοόλ ή χωρίς.....πολύ λίιιιιιιιιγη διαφορά!!!!

ήπια εγώ μπύρες χωρίς αλκοόλ όταν θήλαζα ουυυυυ πόσες!!! :D:D

Ρε παιδια...εφαγα ενα τοστακι και τωρα νιοθω λες και με δερνανε..δεν μπορω ουτε τα χερια να κουνισω..τι στο καλο σημβαινει παλη...

τακτοποιησα το σπιτι...

πρεπει να οργανοθω λιγακη...να κουνιθω..να φτιαξω και το παιδικο..να πλυνω τα ρουχα για το νινι..τα κανω λιγα ψωνια για μενα..εντελως φεεετττααα ειμαι..ειμαι και στην 34η ευδομαδα τρομαρα μου.....τιποτα δεν εχω κανει.

Ρε παιδι αμε κανετε να ντρεπομαι.,.

εγω του δικου μου αντρα του ξυγηθηκα απο την αρχη..παιδι αδεν ηθελε...

αλλα δεν εχω παραπονο..βοηθαει πολυ ..τοσο ν αμην γκιρινιαζε συνεχεια και θα ηταν αξιολατρευτος

Γεια σας!

Μόλις γύρισα από τον παιδικό σταθμό που θα πάει η Μαρκέλλα από Αύγουστο... Είχαμε συνάντηση.

Δε μου άρεσε καθόλου :(

Σαν ίδρυμα μου φάνηκε :cry:

Τα κτίρια είναι κάτι προσωρινά προκατ που έχουν στήσει από το 2006 μέχρι να χτίσουν τον κανονικό σταθμό...

Χάλια είναι μέσα...

Αφού κρατήθηκα και δεν έβαλα τα κλάμματα να γίνω ρεζίλι :?

Το μόνο θετικό είναι ότι έχουν πολύ μεγάλο εξωτερικό χώρο με πολλά παιχνίδια, κούνιες τσουλήθρες τραμπάλες κτλ.

Ουφ...μήπως τελικά να μη δουλέψω του χρόνου? γμτ...τι να κάνω?

Πάω να πάρω καφέ και να σας διαβάσω...

Μάγδα μην κοιτάς τις εγκαταστάσεις, το θέμα είναι να γίνεται καλή δουλειά, είναι καλοί οι παιδαγωγοί? το πρόγραμμά τους είναι καλό? το κτήριο/κτίριο είναι καθαρό? το φαγητό, το μαγειρεύουν εκεί? είναι υγιεινό?

αυτά να κοιτάξεις....τι να το κάνω αν το σχολείο είναι λουξ κ.λπ και δεν γίνεται σωστή δουλειά!!!

ποιό είναι το πρόγραμμά τους? τι σας είπαν?

καλημερα...

πγα στη πολη εκανα τα ψωνια μου κ ηρθα..

χιονουλα μου :cry::cry::cry: αλλο δε εχει?αχ κ γω κ για σταθμο που το στελνω καπως ετσι ειμαι..κ του χρονου μαλλον εκει θα παει αλλα θα ναι καλυτερα

εσεις αλλο δε εχετε?? :roll::roll:

τονιαααααααααααα..οταν ερθω κρητη..θα μπουμε στο λογαριασμο μου κ αθα σου δειξω ενα ενατα κοριτσια :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x

συμπεθερα μου πολυτεκνη μαζι σουυυυ

εγω 3 θελω στανταρ..να δουμε.αν θελει ο θεος..ευχαριστω για ολα :oops:

χρυσα γτ ρε πουλακι μου ετσι? :(:(

γωγωκα η νυφουλα μου καλα?

παναγιωτα μου ευχομαι να μη κολλησει κανενας αλλος

νενι αν θες απαντας..τι ειχε ο πρωτος; τοκετος :oops::oops:

μπεμπουλης εγω εγω σε αποδεχτηκα στη ομαδα μας :D:D:D:D

ερη καλυτερα? :?:?:?

σισσιω η μικρη μοιαζει του αντρος σου ε?

αφρο :lol::lol::lol::lol: οσο για το αντρα σου :twisted::twisted::twisted:

νατασουλα η ελενα καλα/.?

ο φαφουτακος? :lol::lol::lol:

βενι που εισια καλεεεεεεεεε..σημερα θα παω ε τη μελλουσα κουμπαρα μου στο εκει παιδοτοπο :D:D

λενα εγω απο βδομαδα θα κανω εμβολιο..να δουμε ποσο πηγε...η ειρηνη χαλαρωσε?

κατερινα θηλασε τελικα το στεφανι σου?

αργι δε ειδα ακομα το βιντεο

αναστασιααα..κου κουυυυ..που εισαι καλε?

μαρια περαστικα στη κορουλα σου..τι στο καλο ολοι αρρωστοι

Κοριτσια βλεπετε ειδησεις;;;;

Μαρια πως τα βλεπεις;;;Χρεοκωπια ή εκλογες;;;;

Κοριτσια θενκς για τα λογια σας!!!

Τονια μου ,τον ιο τον κολλας μονο απο καποιον που νοσει.Τωρα ποιος παπαρας νοσουσε και πηγε και φιλησε το παιδι.... [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

βεβαια μπορει και να μην το ηξερε

εγώ είμαι της γνώμης εκλογές με χρεωκοπία.........και ποιός θα είναι κυβέρνηση? όλοι τα ίδια είναι εκτός και γίνει οικουμενική!!!! :? .....βαρέθηκα να ακούω Γκρίχελαντ και Γκρίχελαντ όλη την ώρα!!!! :evil::evil::evil::evil:

Μαρία περαστικά στην κορούλα....ξέχασα πριν :oops::oops::oops::x:x

Παναγιώτα μόνο ένα κιλό έχεις χάσει τόσο καιρό? :o:o

ή δεν το έχει κάνει απντέιτ? :roll::roll::roll:

Οχι καλε μονο 1....1μιση εχασα... :lol::lol::lol:

Οχι σοβαρα,1μιση εχασα. :oops::oops:

Και τωρα με αυτο με τον Νικολα τρωω σα βοιδαρα.Να δω ποτε θα αδυνατισω.

Εσυ καλα τα πας με τη διατροφη;;;

Ρε Αργυρουλα τι λενε εκει;;;Θα χρεοκωπησουμε;;;Σημερα ακουσα οτι "υποβαθμισανε" καποιες ελλ. τραπεζες στο εξωτερικο.

με τόσες υποβαθμίσεις πώς θα δούμε προκοπή?

βγαίνει ο Πορτογάλος πρωθυπουργός και λέει "μπορούμε να αντιμετωπίσουμε μόνη μας την κρίση μας δεν χρειαζόμαστε δάνειο" και την επομένη μέρα ακούω ότι υποβάθμισαν τις τράπεζές τους και μετά βγαίνει πάλι ο Πρωθ. και λέει ότι θα ζητήσουν δάνειο!!!! :evil::evil::evil:

[smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

οχι οι συριες ειναι για αλλο πραμα.. :lol::lol::lol::lol:

ναι ρωτησα αν θηλασε το καμαρι της γτ δε ξερω αν εβγαλε αρκετο γαλα για τη ειρηνη..δουλευε νυχτα

μα κ εκλογες να γινουν παλι οι ιδιοι θα βγουν..δε αλλαζουμε..

Ρε παιδια αυτο με τους οικους αξιολογισης ειναι καραστημενο.

Καταρχας εχουμε ηδη χρεοκοπισει..

και καλα θα κανουμε να το παραδεχτουμε..και να πορευτουμε μονοι μας ετσι οπως τα καναμε...σαν τα μουτρα των πολιτικων μας...

Αυτο το χρεος παιδια δεν ξεπληρωνετε..με τιποτα..ακομα και αν οντως πολισουμε κανενα νησι..

τι ναπω..εγω ειμαι πολ απογοητεμενοι απο τους πολιτικους μας...

μονο στην Ελλαδα ξερουν να κανουν νταηλικια...

σαμ π...νες ειναι οταν πανε στην Ευρωοη..χεσμεντεν μπροστα τους..

που ειναι οι πολιτικοι με αρ..ια..με τσαμπουκα να τους που βρε ανιτε....

\

\Αλλα ενα θα σας πω..οταν βλεπω τον προεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να βγαινει στην Τιβι και να λεει πως οτι φαγανε ηταν νομιμο μου σρχετε να ορμιξω στο στουντιο...

Κορίτσια βγήκε ο προσώρινος πίνακας των παιδικών που έχουν επιλεγεί από το ΕΣΠΑ

Άρα τις επόμενες μέρες θα βγει και η ανακοίνωση για τις μητέρες

Δείτε περισσότερα εδώ

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi ... ina-domon/

Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω γιαυτό προς το παρόν σας στέλνω μόνο τα φιλιά μου..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...