Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

σισσιω τελειες οι φωτο ρεεεεεεεεε,,θεΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κατερινα καλη δουλεια..ελπιζω ο αντρας σου να μη χρειαστει να θηλασει τη μικρη :lol::lol::lol::lol:

καλε μικροδειχνεις..εσυ δε με ελεγες οτι εκανες πλαστικες κ τραβηγματα? :lol::lol::lol::lol::lol:

αφρο ευχομαι να εχεις ηρεμο βραδυ..κ για μενα το ευχομαι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Άντε ρε Άφρο μην με κοροιδεύετε :oops::oops::oops:

Θα βάλω κι άλλες να με δείτε δεν είμαι τόσο πολύ...Θουλάκι,Νατάσα,Νατασούλα,πεστε και εσείς που με έχετε δει ρε!!!

Τώρα πας γυρεύοντας!!! :lol::lol::lol:

Πραγματικά μοιάζεις με 20χρονο!!! 32 ίσως φανείς σε 15 χρόνια!!!!!!!!!!!!! Χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

Σίσσυ νωρίς είναι τα εμβόλια ρε συ. Τώρα ήταν άρρωστη. Περίμενε λίγο ακόμη...

Τόνια και ο Αλεξ ήταν νούμερο;;;; Ω ρε μάνα τί τράβηξες...........

Δήμητρα εγώ έπινα από την 36η εβδ μόνο κανελόνερο. Μούλιαζα ένα ξυλάκι κανέλας σε ένα μπουκάλι νερό και το έπινα όλη μέρα. Επίσης έπινα κάθε μέρα 2-3 φλυτζάνια RRL (τσάι από σμέουρο δη βατόμουρο) και έκανα και σεχ σχεδόν κάθε μέρα αλλά δεεεεεεεεεεν. Τί άνηθο έτρωγα τί καυτερά....

Μη γελάτε. Αλήθεια τα έκανα όλα αυτά.....

Χρύσα έχω RRL να σου δώσω. Το Σάββατο θα σε δούμε;;; Να το φέρω αν είναι να το ξεκινήσεις!!!

Έρη τόσος χαμός για μια μπύρα;;; Αν είναι να τον χαλάσει μην την πίνεις. Κρασί δεν υπάρχει;;;

Μωρή μπεκρού Θου τα τσούζεις κάθε βράδυ;;;; Έχω και κρασί δικό μας να σου δώσω αν δεν ξύνησε βέβαια!!! :lol::lol::lol:

Αφρο σου έκανε περινεοτομή ή σκίστηκες;;;

Το νέο δε σας το πα....

Ο Δ είπε πως θα ήθελα και 4 παιδάκια!!! :lol::lol::lol::lol:

Οου γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Νατασάκι μάκαρι να κάνετε παιδάκια πολλά εφόσον το θέλετε! :x

Λες και συ να περιμένω ε;; Η αλήθεια είναι οτι δεν της είπα για τον πυρετό της Πέμπτης... :?:roll::roll:

Και η βεβαίωση του παιδικού; Δε θα έχω πρόβλημα στην εγγράφη; Εκτος αν μου τη δώσει τώρα και κάνουμε τα εμβόλια σε καμια δεκαριά μέρες... :roll:

Θουλάρα δεν είμαστε κοντά να τα πίνουμε μαζί ρε γμτ... Ως γνωστόν είμαι γερή κρασοκανάτα! :lol::lol::lol:

Γειαααααα...Μπήκα στα πεταχτά....Ο Γιώργος έχει άδεια, πέμπτη γυρίζει δουλειά και όταν το βράδυ πάω να μπω μου λέει "Πάλι στο μάμμυ;;;;;Έλεος!!!" :evil::evil::evil::evil::evil: Κι έτσι δεν μπορώ να γράψω πολλά...Τώρα πετάχτηκε για τσιγάρα και βρήκα ευκαιρία.... ;););)

Σίσσυ θεά ήσουν ρε...... :x:x:x:x Έβλεπα τις φωτος και ήταν το στεφάνι μου διπλα...Του λέω έλα να δεις τη Σισσυ νυφούλα...βλέπει τον αντρα σου και μου λέει "Αυτός είναι ο παναγιώτης;;;;"Σοκ εγώ... :shock::shock::shock: Του λέω που ξέρεις πως τον λένε;;;μου λέει από το μαιευτήριο το θυμάμαι.... :shock::shock::shock:

Ρε μπας και έχουν κανένα daddyland και γράφουν και αυτοί;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Συμπεθέραααα β τι τέλεια φωτο....Κούκλα κι εσυ και ο γαμπρούλης μου.... :D:D:D Εγώ πίνω μπύρα.... :D:D:D Και έχω μια πείναααα...Δεν έφαγα για βράδυ.... :?:?

κατερινακι μικροδέιχνεις τρελά ρε...Πωπω..Είσαι 32 ρε;;; :o:o Καλή βάρδια....

Νατααασααααααα αγάπη μου ποια ήταν άρρωστη;;η ειρήνη ή η μπέμπα;;;;;;Τι έπαθε;;Περαστικάαα..Οι προετοιμασίες για βάφτιση πως πάνε;;;;Μωρή είσαι τρελή;;;Αλήθεια θες να κάνεις κι άλλο;;;;;; :o:o:o

Τόνιααααα μου έλειψες μωρή....Είδα το τσιλιβιθρόνι σου..όντως τσιλιβιθρόνι..... :lol::lol::lol: Μωρή αυτό είναι το μπάνιο σας;;;έπαθα πλάκαααα..Τέλειο...

Μιτσάκι μου αντε με το καλό...ασε τα ματζούνια και πιάσε το σεξ..και η νατάσα παρά το κανελόνερο κόντεψε να τη χωνέψει την μπέμπα.... :lol::lol::lol:

Αφρούλα μου πως πάτε αγάπη;;;;Εγώ προσπαθώ....Η μπέμπα από ύπνους καλά πάει, από θηλασμούς επίσης...Καμία σχέση με ιω...Η Ιω μου ήταν αγγελούδι..Τέτοιο μωρό δεν πρόκειται να ξαναγεννηθεί.. :roll::roll::roll: Η μπέμπα θέλει συνέχεια αγκαλιά...Κάθεται λίγο ξαπλωμένη λίιιγο στο καρότσι λίγο σε κουνια και μετά αρχίζει γκρίνιαααα... :evil::evil::evil:

Νατασαααα μου τι έπαθε ρε η Έλενα;;;; :roll::roll: Εγώ καλά με θηλασμούς..Δόξα το Θεό..είχα ένα μικρό πρόβλημα με το στήθος που είχα τη σχισχμένη θηλή, γιατί πάνω μου έκλεινε η πληγή την ξαναέβαλα στήθος και ξαναανοιξε και έβγαλα πάλι μερικές μέρες με θήλαστρο, αλλά όλα καλά.... :D:D Όσες μέρες έβγαζα με θήλαστρο η μικρή έτρωγε μόνο από το άλλο βυζί, άντε να έκανε ένα γευμα με μπιμπερό την ημέρα και τώρα από το καλό στήθος πάλι πρέπει να έχω υπερπαραγωγη....Με το που θηλάζω ξαναφουσκώνει.... :?:?

Γύρισε το στεφάνι...

Καληνύχτα...Ελπίζω να τα πούμε αύριο...φιλιά πολλά σε όλες....

Θουλάκι μου, η μόνη πρόβλεψη που έκανα, ήταν για το τέλος αυτής της εβδομάδας, οπότε συμφωνούμε!! :D Αλλά να σου πω την αλήθεια, τώρα που πλησιάζει, μου φαίνεται νωρίς!!! Άσε, καλύτερα στο τέλος της άλλης!!! :lol::P

Αφροδιτούλα, νομίζω ότι συμφωνώ με την Κατερίνα... Ίσως του κακοφανεί, επειδή του το έχετε πει και είναι ήδη η κούνια στο δωμάτιο του. :roll: Απ' την άλλη, πόσο να χωρέσει στο πορτ-μπεμπέ; Μέχρι 3 μηνών; Είναι νωρίς η αλήθεια είναι... Μετά μπορεί και να του σπάσει τα νεύρα του Μανώλη και να στον στείλει το μικρό πακέτο, από μόνος του!! :lol::P

Νατασούλι, κι εσύ ματζούνια, ε; ;):lol: Ρε συ, το έλεγε κι η Γωγώ το σ@ξ! Που το βρίσκατε το κουράγιο, μου λες; :roll: Κουράζομαι και μόνο να το σκεφτώ!!! :lol: Αλλά πραγματικά είχε αράξει τρελά η δική σου, ε; :D Πιστεύω σ' αυτή τη φάση, ότι αν τα έκανα όλα αυτά, αν περπατούσα περ/ρο, έπινα τα ροφήματα (γιατί μέχρι στιγμής, απλώς προμηθεύτηκα τα υλικά) έκανα και το μασαζάκι στις θηλές που μου είπαν (γι' αυτό είχες ενημερωθεί;) και έκανα και σ@@... Παίζει και να είχε ήδη ξεμπουκάρει!!!! :lol: Αλλά είπαμε, είναι που δε βιάζομαι!!! :P

Σισσάκι, οι φωτογραφίες είναι πραγματικά υπέροχες!!! Πέθανα στο γέλιο με το "απονενοημένο"!!! :lol: Τρελή!! :P

Κατερίνα, καλή δουλίτσα!!! Όντως μικροδείχνεις πολύ!!! :D Κι εμένα με ρωτάνε κάμποσοι, τι τάξη πάω!!! :lol:8-)

Τόνια, Έρη... :-*:-*

Γωγούλα, τώρα σε είδα!!! Πάω να σε διαβάσω!!

Τσουπ να μαι και εγω! Ολη μερα δεν ειχα ιντερνετ γιατι ειχε μπλοκαρει το ρουτερ :twisted:

Τι κανετε?

Πηγαμε παιδιατρο καναμε τα εμβολιακια μας και ολα καλα. Ειμαστε 7050γρ. και 65εκ. υψος! Ο γιατρος τον βρηκε πολυ καλο και ειπε πως ξεπερασε σε μετρησεις και τα Γερμανακια! Κανονικα θα επρεπε να ηταν περιπου 6 κιλα και 63εκ.! Και 10 κιλα στον χρονο αλλα αυτος λεει θα τα πιασει σε 2 μηνες! Με αφησε να του δινω πολυ λιγο μπανανουλα και καροτο με πατατα αλλα οχι για κανονικο γευμα. Ετσι για να μαθαινει τις γευσεις. Πολυ χαρηκα! :) Το U5 ειναι αυτα που σας ειπε η Αργι. Κοιτανε επισης και τον αν καθεται το παιδι, αν γυρναει μπρουμυτα και ανασκελα, πως αντιδρα σε διαφορες ασκησεις κτλ.

Γωγουλα μου καλως ηρθες και παλι!

Νατασα ο Δ σου ειπε για 4 παιδια εσυ δεν μας ειπες τι θελεις! Απο οτι καταλαβα θελεις ε? Σας το ευχομαι αν ειναι ετσι!

Μιτσακι μου τι γλυκια που ειναι η μικρη μωρε.Και εμενα ετσι εκανε με την κοιλια αλλα μολις γεννησα εγινε αλλο παιδι. Ευχομαι να μην συμβει το ιδιο και σε εσας! Στον θωρακα δεν κανουν ακτινογραφια οχι απλα ακροαζουν.

Αργι τελειες οι φωτο! Εχει και εδω κοντα μας κατι παρομοιο αλλα δεν πηγαμε ποτε.

Σισσακι μου δεν ειδα ακομα τις φωτο αλλα ειμαι σιγουρη πως ειναι τελειες! Το εμβολιο αστο ακομα λιγο να περιμενει μωρε.

Θου μου ειδες καψωνια? Και ποσες φορες θα αλλαξει... Εγω την δευτερη δοση του εμβολιου την εκανα με ενα μηνα καθυστερηση επιτηδες και ολα καλα. Σημερα καναμε και την τριτη. Το επομενο στο εντεκατο μηνα!

Χρυσα τι τα σιδερωσες βρε ολα μαζι? Χαλαρα τωρα που θα εισαι σπιτι!

Τονακι οντος τσιλιμπιθρονι ο Αλεξ. Και η Ειρηνη ετσι ειναι. 11 κιλα με το ζορι!

Μπεμπουλης πως πατε με την δυσκοιλιοτητα? Το δοκιμασες αυτο με τα δαμασκηνα που σου ειπα?

Ιουλια τοσο ζορικο μωρο ηταν ο Γ? Ωχ Παναγια μου! :o:o

Κατερινακι οντως μικροδειχνεις! Εγω σημερα πηγα να παρω τσιγαρα στον Π. και μου ζητησαν ταυτοτητα. :lol: Πατε καλα λεω? Ειμαι 30. Με το ζορι σε κανω 25 μου λεει αλλα θελω να σιγουρευτω οτι δεν εισαι πιο μικρη. Ντοινγκ!!! :lol::lol: Καλα που ειχε η ξαδερφη μαζι και ετσι τα πηραμε.

Δεν γραφω αλλα γιατι θα φαω σφυρια :))

Τα φιλια μου και την καληνυχτα μου σε ολες! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x

Καλησπερα!!! Τα παιδια κοιμουνται κι εμεις χαλαρωνουμε.... Αργι , μετα απο μια τραυματικη εμπειρια τοκετου κι ενα πολυ δυσκολο μωρο, ειπα πως δεν θα κανω 2ο :oops::oops: ...Τελικα μετα απο χρονια κι αφου ειχα βαλει σε μια ταξη τη ζωη μου , μας ηρθε κι ο μπεμπης!!!Αλλαξα γιατρο , προσπαθησα να τον πεισω για κτ, αλλα ματαια..Τελικα ειχε δικιο , γιατι ολα πηγαν καλυτερα κι απο τελεια!!!Δε μετανιωνω για το μεγαλο διαστημα, παροτι μου ακυρωσε καποια πλανα ζωης.Νατασουλα γεια σου, ελπιζω η μικρη σου να ειναι καλα !!!Θουλη :lol::lol::lol: , ο μπεμπης πως ειναι? Τονια η παιδιατρος :evil::evil::evil: .Αααα Αργι η χοντρη σε ποιο πλανητη ζει :shock::shock::shock: ...Γεια σου μιτσακι, με το καλο σου ευχομαι!!! Κοριτσακια που ξεχναω , τα φιλια μου σε ολες :-*:-*

Σισσύ περίμενε λίγο ρε συ...

Είδα ΄λιγες φωτό!!!! Είσαι καρακουκλάρα μιλάμε!!! Και η Χαριλίνα λάμπει΄ολόκληρη!!! Φτου σας!!!!!!

Ααααα η αδερφή σου φοράει τέλειο φόρεμα!!!!!! :D:D:D

Γωγώ η Ε ήταν άρρωστη αλλά τώρα είναι οκ! Η μικρή μέλλον τη γλύτωσε. Και λέω μάλλον γιατί θεωρώ πως δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες....

Λένα τέλεια με τον Γιώργη!!! Μια χαρά τα κιλάκια σας! Θα του αρχίσεις δηλ φαγητό; Εμείς στα μέσα του άλλου μήνα ξεκινάμε με υποαλλεργικό ρυζάλευρο!!!!Μπουαααααααααααααααχαχαχαχαχ σας την έφερα!! Όχι φυσικά!!! Καρότο at first(Έρη ;);) ) και μετά βλέπουμε!!!

Δήμητρα είχα την Ειρήνη να φροντίζει για τον ερεθισμό των θηλών μιας και θήλαζε!!! Τίποτα σου λέω!!!!!!

με θυμάμαι να ανεβοκατεβαίνω τις σκάλες 15-20 φορές συνεχόμενα και αντί να νιώθω κανένα πονάκι να μου πιάνονται οι γάμπες από το ζόρι!!! :lol::lol::lol: Το σ@@@ μη φανταστείς, με ψιλοζόρι γινόταν!!! Καταναγκαστικά έργα!!! :lol::lol::lol:

Νένη να σαι καλά!!! Μα να παρακαλάς το γιατρό για κτ;;;;;;;;;;

Είδα σήμερα ένα βιντεάκι καισαρικής κορίτσια μου και πέραν του οτι μ'επιασαν τα κλάμματα γιαυτό που έκανα στον ευατό μου άθελά μου μ'έπιασε και απίστευτη αναγούλα. Ήθελα να τα βγάλω από αυτό που έβλεπα. Ήταν σοκαριστικό για μένα. Το έβλεπα (όσο άντεξα) και κρατούσα την κοιλίτσα μου γιαυτό που τράβηξε....

Τελικά δεν θα το ξεπεράσω ποτέ. Μπορεί να λυτρώθηκα αλλά κατά κάποιο τρόπο το κουβαλάω πάντα μέσα μου και στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για το τί είδα γιατί θα με βαράτε....

Κρίμα και άδικο για εκείνα τα παιδάκια που ΔΕΝ χρειάζεται να γεννιούνται έτσι.

Αργυ ωραια η ποταμαδα ε;;; :P αντε βαλε φωτο στην ομαδα να σας δουμε!

Δεν με διαβάζεις, που λέει και η Θούλη!!!! :roll::roll::roll::roll::P, τώωωωωωωρα έβαλα στην ομάδα !!!!!

βρε Μιτσάκη θα με τρελάνεις!!!! :shock::shock::shock: τι ακτινογραφία βρε 6 μηνών παιδάκι!!! :lol::lol::lol: πώς αλλιώς να το πω? μια κανονική ιατρική εξέταση!!!! :?

πάω να ξυπνήσω τα παιδιά, σήμερα έχει κολύμπι και μετά συνεχίζω το διάβασμα!!!! :roll::roll::roll:

Καλημερα κορες!!! :D

Νατασουλα 4 παιδια;;;;!!!!!! :shock::shock::shock::o:o:o Εμενα αν μου το λεγε ο Μακης,μετα το μινι εγκεφαλικο που θα παθαινα...θα τον χωριζα!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σισσυ και Κατερινα να ξερετε οτι με πληγωνετε ανεπανορθωτα!!!! Δε μπορω λεμε να εχω και φβ για πολλους λογους και πως θα δω τις φωτο σας;;;;;!!! :((:((:((:((:((:((

Σισσακι οχι ρε θα κανω εβμολια της μπεμπας,απλως μετα απο ολα αυτα που διαβασα και υπεστην σοκ η αληθεια,αποφασισα να καθηστερησω να τα ξεκινησω και να τα κανω πιο αραια.. :roll:

Φυσιακ και δε πειραζει να καθηστερησεις μια δοση! αντιθετως θα ελεγα...καλα αν ζουσαμε στην Ουγκαντα με τη Φρανι εννοειται οτι θα επρεπε να τα κανουμε ολα και πριν την ωρα τους που λεει ο λογος! :?

Μαρη Γωγω χαλασες μου φαινεται...πολυ δημοκρατικος ανθρωπος αρχισες να γινεσαι και ανησυχω....μα να επιτρεπεις του Γιωργου να σου τη λεει για το μαμμυ και να μην εχει ,τουλαχιστον, φαει τιποτα στο κεφαλι;;;;!!!!! :)):)):)):)):))

Η Ιω ρε συ δε θηλαζε και δεν ηξερε τι εχανε για αυτο καθοταν ησυχη! Η μπεμπουλα που ξερει τι εστι βερυκοκο σου λεει "μανα ασε τις μαλακιες και πετα το βυζο εξω μη χεστουμε!" :lol::lol:

Αληθεια με το ονομα τι κανατε;;;

Ελενη ρε συ δεν ειχα καταλαβαι οτι τα παιδια εχουν τοση διαφορα ηλικιας!!!! :o βασικα μαλλον οταν θα ειπες 15 μηνων θα διαβασα 15 χρονων!!! ειπαμε τελευταια το συστημα δε λειτουργει! :crazy:

Πω πω δυσκολο εκει που ειχες ξεφυγει να ξαναμπαινεις απο την αρχη στο χορο...

Εγω γι αυτο τα εκανα κοντα κοντα... λεω τωρα να ξεπεταχτουν μαζι γιατι αν ξεφυγω απο τα μωρουδιακα εντελως δε νομιζω να το ξαναπαρω αποφαση! :oops:

Λενακι σουπερ ο μπεμπης σου!!!! ποντιοπουλο με τα ολα του!!!! :P αλλα συμφωνα με το γιατρο και η μπεμπα μου ειναι τεραστια γιατι ειναι 64εκ και 6600(6720 με τη χθεσινη γιατρο)!!!

Παιδια η ιωση που κολλησε ο Αλεξ απο την ανιψια μου :twisted: εχει θερησει τους παντες εδω! κολλησε ο μπαμπας μου,η μανα μου,ο αδερφος μου,ο Μακηε ειναι ντεμι...λοιπον αν τελικα τη γλιτωσει η μπεμπα θα πω χαλαλι στο γαμησι που τρωω 3 μηνες τωρα με τις αντλησεις!!! :roll:

Μιτσακι εσυ θα μας τρελανεις!!!! τελικα αλλαξες γνωμη και θελεις να το χωνεψεις σα τη Νατασα;;;; :lol::lol:

Αργυ τι δε διαβασα καλο μου;;;;; :oops: αχ τα χω παιξει μου φαινεται!!!! :?:roll: παω μετα να δω φωτο γιατι με καλει το καθηκον! :P

KΚαλημερα..

αυτο το παιδι θα με τρελανει....

ξυπνησε πλαη στις 6 σημερα..

και τωρα κολλησ εκαι δ εμε εφινει να γραψω..'

θα επανελθω σε λιγο..μολις τον μαζεψει η πεθερα

Χρύσα ο Φωφός κατάλαβε ότι θα είσαι στο σπίτι τώρα και σου λέει κάτσε να χωρτάσω την μανούλα μου ! :roll::roll:

χθες (που μου το είπε ο άντρας μου) και σήμερα που το διάβασα στην εφημερίδα, στεναχωρήθηκα, το ρπώτο παιδάκι, 2 ετών, πέθανε από το EHEC!!!! :(:(:(:( .....λένε ότι τα σαλατικά είναι ακίνδυνα τώρα...ε και το παιδάκι τι έφαγε δλδ τις φύτρες των φασολιών? 2 ετών?....μωρέ καλά κάνω και δεν τρώμε σαλάτες!!!! :? ....τώρα μέχρι πότε δεν ξέρω!!!

Νατάσούλα τι κάνει η ομορφούλα Έλενα? :x

Νατάσα 4 παιδιά? :?: μπράβο.....εγώ αν ήμουν νεαρότερη :roll::roll::roll: θα έκανα και 3ο!!!! :D ....τώρα δεν με παίρνει!!!! :?

Τόνια είχα γράψει χθες βρε ότι τις έβαλα!!!!

να υποθέσω ότι θα αλλάξεις παιδίατρο ε?

ο Αλεξ τόσο δύσκολο μωρό? :o:o

Το μπουμπούκι έκλαιγε από την στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και 2 ώρες μετά!!!! :o:o:o:shock::shock::shock: ...εγώ ξυπνούσα κατά τις 5.00 το πρωί για να μακιγιαριστώ πριν έρθουν και οι νοσοκόμες και οι λοιποί και τσουπ ξυπνούσε και εκείνη..... της είπα "μα δεν καταλαβαίνεις ότι θέλω να φτιαχτώ? γυναίκα είσαι και εσύ!!!!" :roll::roll::roll: .....αλλά πού!!!.......ο Λ. πολύ ήσυχο παιδί, ούτε όταν έβγαζε δοντάκια δεν έκλαψε!!! :x:x

Καλημερα !!!Τι κανετε? Τελευταια μερα σχολειο σημερα... Ο καιρος ειναι χαλια...Ο μικρος μαλωνει το καλωδιο του λαπτοπ :shock::shock::lol::lol: και δε με αφηνει να γραψω.... Λοβι , ναι, τοσο φοβισμενη ημουν.....Πια πιστευω πως ηταν πολυ μα......... γιατρος και μαιες εκει..... :twisted::twisted::twisted::twisted: Αυτα που περασα δεν υπαρχουν.... Τονια , δε μετανιωνω ειλικρινα, μπορει να αλλαξε η ζωη μου αλλα δεν την αλλαζω με τιποτα!!! Απλα καποια πραγματα πηραν μεταθεση για αργοτερα!!Οσο για το μικρο , ηδη μου λειπει ο καιρος που ηταν βρεφακι, νομιζω ξεπεταχτηκε πολυ γρηγορα... Λενακι , Χρυσα,Θουλη, Νατασουλα, Αργι, Μιτσακι και ολες σας που κλασικα ξεχναω , να εχετε μια καλη μερα!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μολις πριν λιγο σηκωθηκαμε

ευτυχως που δεν σηκωθηκε απο τα αγρια χαραματα

πηγαμε χθες παιδιατρο

μας ειπε να κανει μια βδομαδα διατροφη να δουμε πως θα παει και μετα αν δεν κανει

θα πινει ενα σιροπι για την δυσκοιλιοτητα

καλημερα .

ειχα ενα χαλια βραδυ (μια μια με παει η μια δυο) ξυπνουσε ανα ωρα ....

το πρωι τσακωθηκα και με τον Κ ....ε μα δεν μπορω να ακουω Μ$%$%ες ,ξυπνησε ο μανωλης στις 7 (κοιμωμασταν μαζι και ο Κ στο παιδικο) τον παω στον Κ και του λεω "ξυπνα να τον φροντισεις ,να του βαλεις γαλα να φαει να κατσεις διπλα του να τον προσεχεις οχι οπως χθες που τον αφησες ερμαιο στο σαλονι "ενταξει μου λεει θα το κανω μην ανησυχεις ....παω μεσα να κοιμηθω και καταλαβαινω οτι δεν σηκωθηκε οτι ξανα κοιμηθηκε ....ε πηγα μεσα και αρχισα να γκαζωνω ....μα δεν μπορω να ακουω βλακειες "δεν μπορω να το ελενξω και κοιμαμαι "εγω πως το ελενχω και δεν κοιμαμαι ...ειμαι αυπνη μαμοτο και εσυ κοιμασε σαν βοδι ολο το βραδυ ...και δεν σου βγαινει η κουραση 3 μερες τωρα δεν πας στην δουλεια αποψε ησουνα πολυ ξεκουραστος ...ακου εκει δεν το ελενχεις ...εγω θα επρεπε να κοιμαμαι ορθια τοτε ....

ξυπναει μετα ...εγω με το μωρο στο στηθος ,να του εχω πει ποσες φορεσ να βαλει στο Μ πρωινο και εκεινος να χαριεντιζετε ....ε εγω φταιω που γκαζοσα παλι ????????????

βρε νενι εχω την εντηπωση οτι απο καπου σε ξερω ...πολυ γνωστη η φατσα σου ...

Γκρρρρ..εγραφα και ο μικρος εβγαλε το καλλωδιο!!!!

νατασα αμα ειμαι καλα θα ερθω στο παρτι αν παλη δεν μπορω να περπατισω θα δουμε..

4 παιδια..ουαου..να κανετε!!!!!!!

Αργη λες;;;..μη μο το κανεις αυτο!!!!!...δε γινετε να παιζει σαν καλο παιδακι!!!

Τονια και Ιουλια και ο φοφος σαν μωρο ηταν σαν τον Γιωργακι...δεν ηθελε να καθησει πουθεν αμονο ςτου ..παντα ηθελε καποιον να ασχολειτε μαζι του..

Λενακη ο Γιωργης ειναι ποντιοφατσα δεν το συζητω!!! το μαναρι μου..φτου φτου!!!!

Ελενη δραμα η πρωτη γεννα ε;;; ....ευτυχως σε αποζημιωσε η κορη σου!!!

Αφρο κοραγιο...εχεις δικιο απολυτο..τι να πω..δε καταλαβαινει

ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

Ταξί φτάνει σε μπλόκο...

Αστυνομικίνα με τσιριχτή φωνή και υπεροπτικό ύφος Κάλαχαν..

«Σας παρακαλώ, κύριε, δεν μπορείτε να περάσετε από δω».

Ταρίφας με ατάραχο βλέμμα και φωνή μπασαδούρα: «Γιατί, έχεις σφουγγαρίσει;»

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αροδιτη, :?::?::?::?: Χρυσα , ναι η κοριτσαρα μου!!!! Εγκυουλες μην ακουτε, απλα ετυχε περιπτωση....Το απεδειξε ο νεος μου γιατρος!!!!!!Αργι , τους μ@@@@@@@ς :evil::evil::evil:

καλημέρα!!

Σήμερα δεν πήγα στη δουλειά

Η Ιωάννα ανέβασε χτες το απόγευμα πυρετό

Τώρα είναι καλύτερα..

Αργυρώ το βίντεο με τον ποδηλατόδρομο και τον ποδηλάτη

κυκλοφορέι πολύ στους ποδηλάτες..το είχα δει..έτσι ακριβώς είναι :?

Tις προάλλες που είμασταν με την Ρ. στο πεζόδρομο της συνοικίας μας, είδα ένα κοριτσάκι που περπατούσε και ήταν 6 ή 8 μηνών!!!!! :o:o:o:o:o:o:o .......μου φάνηκε πολύ αφύσικο....και σαν να την πίεσαν να περπατήσει!!!!......μια σταλιά, ήθελα να ρωτήσω την μάνα του πόσο χρονών είναι αλλά ντράπηκα!!! :? ....σίγουρα δεν ήταν 1 χρονών!!! :shock::shock::shock:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...