Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

δημητρουλα διαβαζοντας ειδα κ την απορια σου γιατι δεν πηγαιναμε θαλασσα με τον γιωργο...

μα εγω ειμαι απο αλλο πλανητη ή τα δικα σα ςτ αμωρα ειναι αγγελουδια;;;;;;;;;;;;;; :o:o:o:o:o !!

ο γιωργος ΠΟΤΕ δεν καθησε σε ριλαξ,καροτσι,οτιδηποτε,μονο αγκαλι ακ μαλιστα περπατητη!ποτε δεν ηταν ησυχος!οταν δεν θηλαζε,εκλαιγε παντα ,εκτος αν κοιμοταν!το λεω χωρις καμια υπερβολη!τα θυμαμαι κ απελπιζομαι!γκρινια,κλαμμα,θηλασμος,υπνος!πώς να τον παρω στη θαλασσα;;;;!!

μετα τον χρονο εστρωσε κ καθησε κ σε καροτσι! :shock::shock::shock::shock:

αρχισε να κοιμαται σερι 23 μηνων!

τί αλλο να πω;;;το τρενακι καπως ετσι το ανοιξα τοοοτε,απελπισμενη απο τους απειρους θηλασμους..κ ευτυχως το συνεχισαμε κ γιναμε παρεακι κ μαζεψα τοοοοσο κουραγιο απο ολες σας! :x:x:x:x:x

ειλικρινα,αν οταν κανω δευτερο βγει οπως ο γιωργος νεογεννητο,θα πεσω απο το μπαλκονι! :?:?:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Bίκυ, απ' το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!! :ympray: Πραγματικά, ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις της!! :D Με την δουλειά πήγατε στο μοναστήρι να υποθέσω;

Ιουλία μου... σκιάχτηκα και μόνο που τα διάβασα!!! :? Φυσικά και δεν ήταν ο Γ το μόνο θηριάκι, αλλά... :? Ευτυχώς η Β δεν ήταν έτσι!!! Κι έλεγα ότι ήταν ανήσυχο μωρό!! Τώρα άλλαξα γνώμη!!! :lol: Όχι, σοβαρά, δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τον ύπνο, ξυπνούσε 40000 φορές μέσα στη νύχτα και την ημέρα δεν κοιμόταν παρά ελάχιστο!! ΑΛΛΑ δεν γκρίνιαζε ρε!!! #:-s Ειδικά στις βόλτες, καρότσι, αυτοκίνητο κλπ ήταν η καλύτερή της!!! Πραγματικά, σ' εκείνες τις διακοπές στη Λευκάδα, δεν θα το ξεχάσω, ήταν οι πρώτες βραδιές που χτύπησε σερί 8ωρο το βράδυ (το οποίο φυσικά δεν καθιερώθηκε, μη τρελαθούμε κιόλας!) :lol: Πηγαίναμε στη παραλία, στις ταβέρνες, καροτσάδα, μια χαρά!!! Να ευγνωμονώ τον καλό Θεούλη μάλλον, ε; :roll::lol: Μη τρελαίνεσαι πάντως, το επόμενο -όποτε κι αν έρθει- μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον Γ!!! ;)

Helloooooooooooooooooo..........

Σήμερα χαλάλησα το μεσημεριανό μου ύπνο για να ασχοληθώ με νύχια και τρίχες...

Τώρα μόλις ξύπνησε η Ε και επιμένει να της βάψω και τα δικά της :shock::shock::shock:

Όχι δεν θα το κάνω!!!!

Μου τα έκανε μαντάρα βέβαια....

Παναγιώτα :(:(:(

Ελπίζω να το περάσει σύντομα ο Νικόλας και να μην κολλήσει κανείς σας!

Ιουλία μου πόσο χαίρομαι που θα ξαναμαζευτούμε όλες μαζ;i!!!

Η Ε δε από προχθες που της το είπα ξυπνάει και μου λέει να πάμε στο πάρτυ!!! :lol::lol::lol:

Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να έχεις ένα τόσο δύστροπο μωράκι! Πάντως μια χαρά σε βλέπω!!! Το ξεπέρασες!!!!χαχαχα

Αααααααα και τώρα που το θυμήθηκα εσύ πως μας ξέφυγες κυρία μου και ακόμη ούτε καν λόγος για 2ο παιδί;;; Ε;Ε;Ε;

Δήμητρα πλησιάζει η ωρα!!! Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Ξαναααααααααααα!!!! :lol::lol::lol:

Έρη μου θα σας περάσει....... Μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω.

Χρύσα η δουλειά τέλος;;;

Αγαπημένη φίλη Αναστασία πες μου ρε τρελή πιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα.....

Δεν το ρωτάω για πλάκα!!!! :lol::lol::lol:

Θούλη καλές οι φακές;;;;

Αφροδίτη απορροφήσημα ράμματα χρησιμοποιούν πια...

Argi, Lenaki θα μας εξηγήσετε τί είναι το ου5;;;;; :lol::lol::lol:

Κατερίνα πρέπει να με ευγνωμονείς αιώνια που σε πρότεινα στις φίλες μου!!!χαχαχα

Μην παίρνεις μπιυκαλάκια ρε συ. Χρησιμοποίησε γυάλινα βαζάκια. Σίγουρα έχεις και είναι και πιο υγιεινά!!!

Νατάσα τί καλά που είναι καλύτερα η Έλενα!!! Να μας πεις περισσότερα αν μάθεις!!!

Η Λένα που χάθηκε;;;;

Σισσάκι έχετε γιατρό σήμερα;;; Άντε περιμένουμε νεότερα!! Πως πήγε η δουλειά πρώτη μέρα;;;

Βίκυ εκδρομούλα διαβάζω!!! Τέλεια!!!

Γωγώ που είσαι μαρήηηηηηηηη!!! Καλώς ήρθες και πάλι τρελό καρναβάλι!!!! Διακοπές που θα κάνετε φέτος;;;

Τόνια ρε συ και η Ε έτσι είναι αδυνατη!! Μια από τα ίδια! Και συ όμως αδύνατη είσαι! Ο άντρας σου;;;

Αναστασία καλή λογοθεραπεία λοιπόν!

Ποια ξέχασα;;;

Θουλακι μου σε διαβασα καλο μου,αλλα αν σου πω τι ειχε καταλαβει ο εγκεφαλος μου (ηταν και 3 τα ξημερωματα) απο αυτα που ελεγες ή που θα γελας μια βδομαδα ή που θα πεις "μη του δινετε σημασια του καημενου του καθηστερημενου"!!!! 8-}:oops:

Αυτες τις μερες ειμαι, καλυτερα να μασας παρα να μιλας!!!! :roll:

Ο Παντελακος ρε ειχε πυρετο;;;;; :o ω ρε γαμωτο!!!!!! πως ειναι τωρα το πουλακι μου;;;; :(:(:(

Ο Θοδωρης ειναι ενταξει;;; Σορυυυ ρεεε!!!! :oops::oops::oops::oops:

Χρυσακι δε τρωει ο Φοφος;;;; ελπιζω να μη τον τριγυριζει τιποτα... :roll: να σου πω τι εχει φαει εμενα σημερα να παρηγορηθεις...1 αυγο!!!! και ειναι 6 το απογευμα...και χθες που τον ζυγισα στη παιδ. ηταν 11 με τα ρουχα και το κατουρημενο παμπερ.... :roll:

Θα με σκασει να παω στο διαολο αυτο το παιδι!!! :evil:

Αναστασια αδυνατος και ο Σπυρακος ε;;;

Δε διαβασα απο τη θουλη κσι κατω,μετα κοριτσια γιατι πραγματικα δεν λειτουργει το συστημα σημερα!!! :?:P

Δήμητρα πλησιάζει η ωρα!!! Θέλω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Ξαναααααααααααα!!!! :lol::lol::lol:

Νατασούλι, να το κοιτάξεις αυτό!!!!!! :lol::lol::lol:

Φοβούμαι πως πρόκειται για κάποιο είδος διαστροφής!!!!!!!! :P:P:P

Μεγειά τα μαλλιά και τα νύχια!!

Κι εγώ θέλω κούρεμα!! :D

Τονάκι, κουράγιο!! :mrgreen:

Η Β είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και 13 κιλά!!! Επίσης, είναι απ' τα κόκκαλα βγαλμένη πραγματικά!!! Όχι σα την Άννυ, την αφρατούλα!!! Μη τρελαί!!! Είμαστε μαζί σου!!!

καλέ αφού σας εξήγησα :P το U5 είναι η κλασσική εξέταση :? ...δεν κατάλαβα γιατί δεν καταλάβατε!!!! :o:o:o:shock::shock::shock::lol::lol::lol::?:?:? .....εξετάζουν: το βάρος, περίμετρο κεφαλιού, μάτια, λαιμό, θώρακα, πουλάκι...με λίγα λόγια ΟΛΑ!!!! :roll::roll::roll:

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ? :?::?::!::!::!:

και τώρα ξέχασα τι ήθελα να πω!!!! :?:?

Μιτσάκη τι ματνζουράνια παίρνεις? :?

με ρωτάει η χοντρή νηπ. αν ο Λ. θα πάει δημοτικό ή όχι!!! :shock::shock::shock: ...ντοινγκ μτοινγκ και ξανά μανά ντόινγκ....σε ποιό κόσμο ζει αυτή δεν ξέρω.....τις είπα θα σας πάρει τηλ. ο άντρας μου!!!! :lol::lol::lol::lol:

έριξα αλλού το μπαλάκι, αφού δεν θα συννενοούμασταν έτσι και αλλιώς!!!! ;)

NAtaσα θα τα εχεις αυτα!

τα ιδια κανει και η Μ-Ι ...καποιες φορες της τα εχω περσεια ενα χερι απλαλο ροζ αλλα μονο για εν αβραδυ...την επομενη τα αφαιρουμε!

οταν εχω σκια στα ματια...βαζει το χερι της και κανει οτι την περνει στα δικα της ματια!

αχ κοριτσια ...απο μικρεςς στα βασανα....αν και η δικια μου δηλωσε οτι θα γινει ρουβας οταν μεγαλωσει!

Αχ εχω ξεπατωθει στο σηδερομα!!!!!

πρεπει να ειναι τουλαχιστων 10 πλυντηρια..εχω δε την εντυπωση πως οτι ρουχο υπαρχει στο σπιτι ειναι ασηδερωτο....

Πως μου φανικε η πρωτη μερα σπιτι..ε δε νκαταλαβα και τιποτα...

Ο μικρος σημερα ηταν μεσα στη γκρινια και τη μοιρλα..απαπαπαππα...

Τονια ο φοφος ειναι με τις μερες του..ειναι μερε ςπου τρωει το καταπετασμα..και ειναι μερες που δεν υπαρχει περιπτωση περα απο χυμο να του βαλεις τιποτα στο στομα..ουτε καν μπισκοτο.

Με το ΙΚΑ ξεμπερδεψα γρηγορα γιατι ειχα παει οργανωμενη..το μονο πο δεν προεβλεψα ηταν οτι το βιβλιαριο τραπεζης μου ηταν παλιο και δενε ιχε εκτυπωμενο πανω το ΙΒΑΝ οποτε πηγα στο υπκαταστημα Ευοσμου και μου δωσανε μια εκτυπωση το ΙΒΑΝ και μου το σφραγισαν..και δεν σκεφτηκα να παρω και το οικογεννειακο βιβλιαριο οποτε ξαναγρησ ακαι το πηρα γιατι ηταν συν 170 ευρω..

κατα τα αλλα θα πληροθω στις 01/07...γιατι αυριο εχει απεργια...

Κατα τα αλλα ηταν εξυπητερετικοι..

Αυτα...

παω να βαλλω μια παγωμενη μπυρα και να συνεχισω..

Μολις γυρισα απο 2η παιδιατρο γιατι ενω οι εξετασεις που καναμε σημερα ειναι καλες και δεν υπαρχει επιδεινωση μου ειπε αν του δωσω αντιβιωση...η 2η λοιπον μου ειπε οτι δε χρειαζεται αντιβιωση να συνεχισω αερολιν,αλλα το φλιξοταιντα 2 φορες κι οχι 3!!ποτε λεει δε δινουμε φλιξοταιν πανω απο 2 φορες τη μερα!!! Τα πηρα κρανιο οπως καταλαβαινετε με την αλλη!!! :evil:

Νατασουλα θελεις να κι εσυυυυ;;;;;; βρε πουλακι μου μηπως να κοιταχτεις κι εσυ σε κανενα γιατρο,μηπως σε εχει πειραξει η διαιτα;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Μιτσακι βλεπει προοδο ο γιατρος;;;;; κοντοσυμωνει δηλαδη;;;;; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΩΓΩΩΩΩΩΩ!!!!!αντε να γεμιζουν οι σελιδες γιατι δε τη προλαβαινουμε τουτη εδω!!!!! :lol::lol::lol:

Αφρο αποκλειεται ρε συ να σου εβαλε ραμματα που θελουν κοψιμο!!! κι εμενα τη δευτερη φορε νομιζω με τσιμπουσαν πιο πολυ κι εκαναν περισσοτερες μερες να πεσουν! ;)

Ιουλια δυσκολος ο Γιωργος μωρο;;;; δεν ηξερες τον Αλεξ να δεις τα χειροτερα να παρηγοριεσαι! :P

Απο τη πρωτη μερα που γεννηθηκε δε τον αντεχαν οι μαιες!!!! εκλαιγε μερα νυχτα και δεν ηθελε να κατσει ΠΟΥΘΕΝΑ παρα ηθελε να τον εχω ορθιο στον ωμο και να πηγαινω πανω κατω στο σπιτι!!!! αν εκανα να κατσω τεντωνοταν πισω σα το ξυλο και ΟΥΡΛΙΑΖΕ!!! στο καροτσι εκατσε 3-4 μηνων κι αυτο μονο αν ηταν εν κινησει,μολις σταματουσε ΟΥΡΛΙΑΖΕ!!!!Σο αυτοκινητο επισης!!!! :evil:

Αργυ ωραια η ποταμαδα ε;;; :P αντε βαλε φωτο στην ομαδα να σας δουμε!

Βικυ Ρουβας;;;; :lol::lol::lol: Η Ζυγουλη δε της κανει;;;; :lol::lol:

τονια ετσι ξερω οτι πεφτουν μονα τους ...απλα διαβασα μια κοπελα που ειπαι οτι τησ τα εκοψε στισ 40 μερες και φρικαρα .....και λεω "λεσ λογο μνημονιου να εχουν απο τα παλια ?" :o

το ειχα πει και στην παναγιωτα και γελαγε :roll:

2 ραμματακια εχω και ακομα τα πιανω ....

το μικρο κοιμηθηκε ...να δουμε τωρα το μεγαλο

ερη να δω ποτε θα βαλω σε εφαρμογη την καμερα να μιλαμε ....δεν εχω χρονο ....

φευγω ο μεγαλος θελει νανι και με τραβαει

Περπάτησα μια ωρίτσα περίπου, καλά είναι γι' απόψε! :D

Είπαμε, δε βιάζομαι άλλωστε... Χαλαρά!!! :P

Αργυρούλα, εγώ πάντως πρώτη φορά το ακούω το U5! :roll: (Όταν λες θώρακα, τι εννοείς; Ακτινογραφία; Με ποιο τρόπο τον εξετάζουν;) Όλα... δηλαδή βάρος, ύψος, περίμετρο κεφαλής κλπ κλπ, τα εξετάζει η δική μου παιδίατρος ΚΑΘΕ μήνα, αφού πάμε και για το εμβόλιο.

Τα ματζούνια που λέω :lol: είναι για την ακρίβεια, ό,τι τσάι θέλω βρασμένο με ένα κουταλάκι δίκταμο και μία κορφούλα δενδρολίβανο! Ή άλλη εναλλακτική είναι φύλλα βατομουριάς με διάφορα άλλα, μου το είχε πει η μαία μου στη Β. Βοηθούν τον τράχηλο να μαλακώσει κυρίως! ;)

Η χοντρή νηπιαγωγός είναι για σφαλιάρες μιλάμε!!!!! :shock: Αλλά εσύ... θεά!!! ;)

Η Β στα ίδια με τον Λ! 13 κιλάκια με το ζόρι!!! :roll: Σαμιαμίδια!!! :mrgreen:

Χρυσουλάκι, μη μιλάς για σίδερο!!! :? Πάλι καλά που ξεμπέρδεψες και εξυπηρετήθηκες στο ΙΚΑ!!! :mrgreen: Πιες τη μπυρίτσα σου και χαλάρωσε τώρα!!! :D

Τόνια, η παιδίατρος... :shock::o:? Πάλι καλά που πήρες 2η γνώμη! ;) Α! Και είσαι μεγάλο νούμερο!!! :P

Δεν το βλέπω αυτο με το τρενάκι να το γεμισουμε δηλαδη πριν γεννήσει το Μητσάκι για να ανοιξουμε αλλο προς τιμην της μπέμπας που ερχεται..

Μπορει να το μετενομάσει η Αναστασία του Σπυράκου πάντως γιατι οταν το ανοιξε δεν ηξερε οτι γενναει το Μητσάκι και οτι το κάνουμε αυο με τα τρενάκια.. :roll: Αναστασία μου μπορεις?

Και εγώ θέλω να πιω μπυρα. Αλλά εχω δυο στο ψυγείο και πριν 2 βδομάδες μου ειχε παρει 6 ε και τις ήπια μερα παρα μερα απο μια.. Και τωρα μου ειπε οτι δεν θα μου ξαναπαρει.. Και μεσα στο ψυγειο τωρα εχει 2 δικές του.. Να πιω μια λέτε? Μπορει να γινει της Πόπης...

Λέω να την πιώ.

έβαλα φωτος απο το γάμο στο ΦΒ. Όποια θέλει μπορεί να δει! :D

Σήμερα η γιατρός μας δεν είχε καινό και δεδομένου οτι δεν ήταν επείγον κλείσαμε ραντεβού για αύριο στις 5, θα κάνει τα δύο τελευταια εμβολια και τέλος!

Σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι τιποτα, μη με παρεξηγησετε... :oops::oops::oops:

Έρη αν ην πιεις θα χεστείτε πολύ;;; :?:oops:

ερη γτ δε κανει να πιεις μπυρα? :oops::oops::oops::shock::shock::shock:

μιτσακι εγω σε ειπα θα γεννησεις 38+5

πινω κρασι κ σας διαβαζω..σας φιλω :D

ο θοδωρης κ αν δε ηπιε φρεσκο γαλα σημερα

α πηρα σταυρο για το νεο βαφτησιμι μου :D:D

Γεια σας και από μένα!!!!Γραφω στα γρήγορα, πρέπει να ετοιμαστω για τη δουλειά.

Σε μία ώρα πάω :(:( άντε να δούμε πως θα μου φανεί η νύχτα,τουλάχιστον θα μπορώ να μπω στο μάμμυ,ελπίζω να είμαι χαλαρή.

Αφροδίτη εμένα μου πέφταν στο μπάνιο για αρκετό καιρό ράμματα,δεν θυμάμαι πόσο όμως :oops::oops: ...Είχα ρωτήσει το γιατρό και μου είπε φυσιολογικό.

Όσο για τη φώτο ναι ρε γμτ..μικροδείχνω πολύ...όχι 15χρονο αλλά 32 που είμαι δεν με κάνεις με τπτ,για 20 με περνάνε συνήθως αλλά συχνά με ρωτούν τι τάξη πάω στο σχολείο :lol::lol: Ελπίζω να είμαι έτσι και στα 40-50..

Το κρεβατάκι θα έλεγα να μην το πάρεις κοντα σου,μπορεί να χαλαστεί ο Μανώλης.Κρατα τον μικρό στο πορτ μπεμπέ όσο μπορείς κοντά σου και μετά βάλτους μαζι.

Ξυπνησε γμτ δεν θα προλάβω να ετοιμαστώ πάω

Θουλη σε λιγο ο Παντελακος θα κανει χικ!!!! :lol::lol:

Ερη μη τη πιεις καλε και εχετε νεα μαχη!!! κι αφου δε σου πηρε εκεινος γιατι δε πηρες μονη σου;;; αλλα με ρεγουλα ε;;; μην ακουσουμε απο Τοροντο μερια τιποτα κελαηδισματα!!!!! :lol::lol:

Ρε Σισσιω αμαν με αυτο το φβ!!! λυπηθειτε και τους προιστορικους που δεν εχουν!!!! :lol: βαλε κι εδω καμια!!! :ympray::ympray:

Μωρε μη της κανεις αυριο εμβολιο εφοσον προχθες εκανε πυρετο...ασε να περασουν μερικες μερες... :roll:

Α η 2η παιδιατρος επαθε ενα μινι εγκεφαλικο που δεν εχω αρχισει ακομη τα εμβολια στη μπεμπα... :?

Νατασουλα απο το πρωι σκεφτομαι να σου πω οτι χαιρομαι για την Ελενα που παει καλυτερα κι ολο το ξεχναω.. :oops::oops: αυτο αν το κολλησεις μια φορα, μετα υπαρχει στον οργανισμο και επανεμφανιζεται οταν πχ πεσει η αμυνα του;;;; δεν εξαλειφεται με την αντιβιωση;;;

Κατερινακι που εβαλες φωτο καλε;;;;στην ομαδα;;;; μη μου πεις κι εσυ στο φβ!!!!!! :twisted::twisted::P

Καλη βαρδια!!!! ;)

τονια :x:x:x:x:x το ηπια το κρασακι :D

καλα μη φανταστεις,,μια τζουρα ;)

καλε ακομα να κανειςεμβολιο?

ερωτηση..αν δε κανω αυτο το μηνα κ κανω το επομενο πειραζει?το δευτερο θα εκανα αυριο αλλα..απεργια :twisted:

Τόνια όχι ρε! Δε σας λυπόμαστε!! Να αυτομαστιγωθείς!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Όταν πάω στο σπιτι της μαμας θα ανεβάσω και στο μαμμυ απο το λαπ το της σιστερ γιατί το δικό μου χαλασε και το νοουτ μπουκ δεν εχει δυνατότητα.

Όσο για τα εμβολια, θα ρωτήσω τη γιατρό... Την Πέμπτη ανέβασε πυρετο, έχουν περάσει 6 μέρες. :?

Σκέφτεσαι να μην κάνεις εμβόλια στην Ανδριάννα;

Άντε ρε Άφρο μην με κοροιδεύετε :oops::oops::oops:

Θα βάλω κι άλλες να με δείτε δεν είμαι τόσο πολύ...Θουλάκι,Νατάσα,Νατασούλα,πεστε και εσείς που με έχετε δει ρε!!!

Τόνια στο φέις ναι,λειτούργησε το ρε,και εγώ τόσο καιρό μόνο λογ/σμο είχα.Πάλι σε φίλους δεν το είπα γιατί θα αρχίσουν και βαριέμαι και εγώ,ούτε με τον άντρα μου θα γίνω φίλη :lol::lol::lol:

Θου δεν πειράζει το έχω κάνει και εγώ αυτό με εμβόλιο 2 φορές

Σισσάκι κούκλα είσουν!!!!!Το Χαριλινάκι αγγελούδι σκέτο!!!!

Πάω κορίτσια θα μπω μετά!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ στην καρδιά μου μίλησες...  Πολύ καλά κάνατε και πήγατε σε άλλον. Κι εγώ έχω έναν stand by αν χρειαστεί. Και τα διαφορετικά μηχανήματα δε σημαίνουν απολύτως τίποτα! Αν δηλαδή κάποια κοπέλα πήγαινε εκεί εξαρχής...απλά θα είχε γλιτώσει το άγχος και τη στεναχώρια που πέρασες εσύ με τα αποτελέσματα του πρώτου! Δεν ξέρω τι σας είπαν και σας τρέλαναν... αλλά χαίρομαι που κι εσείς θα ακολουθήσετε το ένστικτο σας. Εικάζω ότι θα ακούσατε και κανένα μαργαριτάρι του τύπου να πας νωρίτερα με καισαρική γιατί δε θα βρίσκεις γιατρό μέσα στην περίοδο των εορτών.... Τέλος πάντων! Όταν είσαι έτοιμη και αν το έχεις ανάγκη, εμείς είμαστε εδώ!! 🙂
    • Χαχαχα χτες που είδα αυτή την υποψία γραμμής ήμουν 8-9η μέρα μτω. Και στην κορη μου από την 9η μέρα είδα αυτή την αμυδρή σκιά. Μακάρι όλα τα μακάρι, αυτό το μήνα που είσαι χαλαρή από τεστ ωορρηξίας να έγινε το θαυματακι 🙏🙏 Έκανε ο σύζυγος όλη την ανάλυση για αεροβιους, αναεροβιους και καλλιέργεια και κάτι άλλο που το πληρώσαμε έξτρα και δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δεν το ανέβασα γιατί ήταν μια χαρά. Αν είχα εγώ πχ κάποιο μικρόβιο, δεν θα το είχε και εκείνος; Εμένα πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι πχ ο κατακερματισμός η αιτία μιας και ανάμεσα σε 4 αποβολές ήρθε και μια ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη, πάρα κάτι άλλο. Τώρα τι να πω, θα δείξει... Προς ώρας είμαι εντελώς απαθής και παγωμένη. Δεν νιώθω τίποτα. Είναι που στερεψα από το τόσο κλάμα και μάλλον μου βγαίνει από άμυνα.. Κορίτσι μου... Θα σου προτείνω κάτι που το έχω ψάξει πολύ και σε παρακαλώ να το ψάξεις και εσύ γιατί ενδέχεται να σε βοηθήσει πολύ. Είναι ένα φυτό, λέγεται castus Agnus vitex, κυκλοφορεί και σε χάπια. Κάνει ειλικρινά θαύματα σε ο,τι αφορά ρύθμιση ορμονών και ακόμα και εγκυμοσύνη. Είχα ρίξει άπειρο διάβασμα πριν το πάρω. Το ξεκίνησα τον μήνα που έκανα την κόρη μου. Εγώ να πω ότι έχω πολύ πολύ ασταθή κύκλο, χωρίς ΣΠΩ, χωρίς τίποτα που να το δικαιολογεί. Από 21 ημέρες έως 35. Όταν πήρα αυτά τα χάπια, έκανα ωορρηξία 12η μέρα! Ενώ σε όλους τους τελευταίους κύκλους έκανα πολύ πολύ αργά. Τα ξεκίνησα πρώτη μέρα περιόδου και τα σταματούσα μόλις έβρισκα ωορρηξία, σε περίπτωση που ήμουν έγκυος. Τα ξαναπήρα τώρα και μάντεψε; Σε αυτόν τον κύκλο ξανά ωορρηξία 12η μέρα ενώ προέρχομαι από βιοχημική όπου τις πρώτες μερες είχα ακόμα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Η χοριακη μου άργησε να πέσει, αλλά ωορρηξία έκανα νωρίς. Προσωπικά, θα σου πρότεινα με χίλια αυτά τα χάπια (είναι από φυτό εξάλλου, δεν θα σου κάνουν κάτι κακό). Αν ψάξεις και σε αντίστοιχο μαμαδοφορουμ, μιλάνε αναλυτικά για τα οφέλη.
    • ξέρεις κα΄τι @Kiddo μου; Αυτό που σκεφτόμασταν χθες με το συζυξ είναι ότι ίσως παίζει ρόλο κι η ηλικία του. Ο άνθρωπος δε παίζει να είναι πάνω από 38-40 με β΄άση τους υπολογισμούς μου και το πότε μπήκε στη σχολή (τον έχω ψάξει ενδελεχώς 😂😂) Γιατί η άλλη γυναικολόγος που είχα, που και πάλι μεγάλη δε τη λες τη γυναικά, κάπου εκεί στα 45-48 την κόβω, μου είχε φανεί λιγότερο δεκτική με τα πάντα... Νιώθω δλδ ότι ίσως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία γιατροί να έχουν παγιωμένες ιδέες στο μυαλό τους για το πως "πρέπει" να είναι τα πράγματα και, σου λέει, ποια είσαι εσύ να μου πεις τη δουλειά μου; Δε ξέρω... Ο δικός μας είναι νέος, πολύ διαβασμένος με βάση τις απαντήσεις του στις απορίες μας, ήρεμος και γενικά που τον ρώτησα αν είναι σύνηθες να του φέρνουν πλάνο τοκετού, είπε ότι είναι κάτι καινούργιο τα τελευταία 1-2 χρόνια εδ΄ω στην Πορτογαλία κι ο ίδιος το προτιμά γιατί πιστεύει ότι έτσι χτίζεται μια σχέση εμπιστοσύνης με την έγκυο και τον συνοδό της. Θα σας κάνω review εκ του αποτελέσματος, κρατάω και μια πισινή εννοείται ως Αιγοκερως 🤣🤣🤣 Εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας κορίτσια μου, να έχουμε ομαλούς τοκετούς και να γνωρίσουμε τα ζουζουνάκια μας ❤️
    • Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...