Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

καλημερα

ειχα ενα καλουτσικο βραδυ .

δεν κανει κακα το βραδυ !!!

τωρα το πρωι ειχα εκρηξεις αγαπης του μανωλη προσ τον πανουλη ....θα τον κατσιασει απο τισ αγκαλιες !!!

αλλα δεν τον αφηνει να κατσει στο ριλαχ ....οποτε τον βαζω φωναζει"παρτω παρτω "

σε λιγο τα υπολοιπα ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλημέρα,

τι κάνετε?

Η Έλενα ευτυχώς είναι καλύτερα, τα σημάδια άρχισαν να υποχωρούν. Δεν ξέρω από που το κόλλησε στο νοσοκομείο μου είπαν μπορεί από οτιδήποτε πχ από τσίμπημα κουνουπιού, από άμμο, από κάποιο ζωάκι κλπ. Η δεν ξέρω και αν απλά είχε πεσμένο ανοσοποιητικό και απλά εκδηλώθηκε αφού όπως έγραψαν η Βίκυ και η Νατάσα ο υιός υπάρχει στον οργανισμό. Θα ψάξω να βρώ κάποιον λοιμοξιωλόγο που μου είπαν και σε περίπτωση που ξαναεμφανίσει θα πάω πρώτα εκεί.

Παναγιώτα περαστικά, ελπίζω τουλάχιστον να μην κολλήσει κανένας άλλος. Πρέπει να πάρει αντιβίωση ή όχι?

Ελένη να σε καλωσορίσω κι έγω αν και λίγο καθυστερημένα :oops::oops::oops:

Λενάκι τι είναι το U5?

Κατερίνα μπορείς να αποθηκεύεις και σε γυάλινα βαζάκια αφού πρώτα τα αποστειρώσεις, που είναι και ποιο οικονομικά

Θου πως είναι ο μικρός? ξαναέκανε πυρετό?

Έρη καλωρίζικα τα έπιπλα :D:D πάλι καυγάδες? ελπίζω να ηρεμήσουν σύντομα τα πράγματα ;)

Γωγώ τα μεμέ πως είναι? να υποθέσω τέλεια αφού δεν ανέφερες κάτι?

Δημητρούλα περαστικά στην μανούλα σου, περιμένουμε νέα σου σήμερα.

Τα φιλιά μου και στα υπόλοιπα κορίτσια :x:x:x:x:x:x:x

αφροδιτη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν παιζεται ο μανωλακης!!!!!

ααα ειδα τις φωτο του πανουλη στο fb και νομιζω οτι μοιαζει στον μανωλη η ειναι ιδεα μου???

νατασουλα περαστικα σας!!!

μα καλα τι εγινε και αρρωστησαν ολα τα μωρακια μας??? μας μουτζωσαν???

κοριτσια ....ποτε σας πεσανε τα ραμματα ?υπαρχει περιπτωση να μου βαλανε ραμματα που θελουν κοψιμο? :?:roll:

ξεχασα εδω και μερες να πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ...ειμαι γαιδουρα :oops:

να απαντησω και στην αργι και στην λενα .

αργι το τσουτσουνακι το εχω προς τα κατω (το εμαθα απο τις πρωτες ευδομαδες του μανωλη) αλλα με κατουραει στο διαστημα που βγαζω την πανα μεχρι να του βαλω την καθαρη ....και με πιο ακριβεια οταν εχω βαλει την καθαρη κατω απο τον ποπο του και παω να την κουμπωσω ...ε πριν την κουμπωσω με καουραει :evil: φοβαμαι να του αλλαξω πανα πια !!! :lol::lol::lol::lol:

λενα δεν με κουραζει καθολου που θηλαζει και ο μανωλης ...ε δεν θηλαζει και συνεχεια πια πρωι μεσημερι βραδυ και καμοια ενδιαμεση απο ζηλια .

κατερινα ειδα φωτο σου στο fb ...καλε εισαι σαν δεκαπενταχρονο !!!! :o

αναστασια ειδα τον σπυρακο ....καλε μεγαλωσε !!!κανει και ποδηλατο????!!!!

τωρα ξεκινησαμε να μαθαινει

οχι οτι κανει και πολλα πραγματα

πιο πολυ θελει να το πηγαινει εκεινος βολτα :roll::roll::roll::roll:

χθες τον πετυχα πανω στην προσπαθεια και τον εβγαλα φωτο

ερωτηση δικια μου

γιατι πιανει συνεχεια το πουλακι του??? ειναι φυσιολογικο???

Νατασούλα το U5 είναι καθορισμένη εξέταση του παιδιού στον 6 ή 7 μήνα!!! :!:

Παναγιώτα κρίμα ρε τον Νικολιό :( ...περαστικά, αυτό πόσες μέρες κάνει για να περάσει?...είναι λίγο δύσκολο απόσο θυμάμαι μου έλεγε ένας συνάδελφος παλιά για τον γιο του!!! :?

Περαστικά και στα υπόλοιπα παιδάκια, μα καλά τι γίνεται Ιούνς μήνας? :o:o:o

Μιτσάκη περαστικά και στην μαμά σου .....

εμείς περάσαμε πολύ ωραία χθες, ξυπνήσαμε νωρίς, φάγαμε το πρωινό μας και πήγαμε στο ποτάμι να πάρουμε το πλοίο, ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος αλλά τουλάχιστον δεν έβρεχε!!!......η διαδρομή μέχρι την κομώπολη που θέλαμε να πάμε ήταν 2,5 ώρες!!! :? ....αλλά η διαδρομή πολύ ωραία...φτάσαμε, είναι γραφική μικρή πόλη, φάγαμε, βολτάραμε, ήπιαμε καφεδάκι, παγωτάκι και φύγαμε με άλλο ποταμόπλοιο μεγαλύτερο που έχει και καμπίνες!!! :D ο γυρισμός πιο σύντομος!!! ..... ωραία ήταν :D ..... με τα παιδιά κανένα πρόβλημα, το χάρηκαν αρκετά :D

Ιουλία ο Γιώργης σου έχει γενέθλια μια μέρα μετά από μένα!!! :D:D ......σπίτι θα κάνεις το πάρτυ τελικά?

ο Λ. που πήγε σε κάτι γενέθλια το Σάββατο, το πάρτυ ήταν σε έναν παιδότοπο μέσα στο δάσος για παιδιά από 6-13 ετών.....όλα το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ...ήταν κάποιοι εκεί που τα πήραν και τους έδειχναν τις δραστηριότητες..........πιστεύω ότι σε έναν παιδότοπο τα παιδιά θα το χαρούν καλύτερα από ότι στο σπίτι!!!! ;)

Ελένη έχεις παιδάκι 8 ετών και άλλο 15 μηνών? :o:o:o ....πώς το αποφασισες για 2η φορά? φτου και από την αρχή!!! :?

Αφρο που κοιμάται ο Πανούλης και πού ο Μανώλης? δεν έχω καταλάβει!!!! :?

ρωτώ επειδή είπες ότι θα τον πάρεις στο δωμάτιό σας στην κούνια!!!! :?

δεν θυμάμαι και άλλα.....μόνο συμπεθέρα ξενιτεμένη μεγειά τα επιπλάκια σας......και χαμογέλα :D:x

ερωτηση δικια μου

γιατι πιανει συνεχεια το πουλακι του??? ειναι φυσιολογικο???

ναι ρε συ έτσι κάνουν όλα τα αγοράκια, όλο το πουλί τους πιάνουν, αφού είναι κάτι εξωτερικό και θέλουν να παίζουν μαζί του και να εξερευνούν το σώμα τους :lol::lol::lol::lol::lol: ....

εδώ η Ρ. το χέρι της όλο εκεί είναι όταν δεν φοράει πάνα!!!! :roll::roll::roll:

ο μανωλης κοιματε στο δωματιο του ,εκει ειναι και η κουνια του μικρου αλλα ο μικρος κοιματε διπλα μου στο πορτ μπεμπε .Σκευτομουν οτι αν παρω την κουνια απο το δωματιο του διπλα μου για να κοιματε εκει ο μικροσ και οχι στο πορτ μπεμπε μην ζηλεψει ...οτι το δει πιο μονιμο ....του εχω πει οτι το μικρο θα κοιματε διπλα του στην κουνια .

Αφρο αν του πεις ότι το μωράκι μεγαλώνει και δεν χωράει ή δεν μπορεί να κοιμηθεί στο π. μπ και πρέπει να κοιμηθεί στην κούνια του, και όταν μεγαλώσει και άλλο θα έρθει πάλι στο δωμάτιό του δεν θα καταλάβει λες?

δεν ειναι μονο αυτο που σκευτομαι ....εκει που χωραει η κουνια ειναι κατω απο το αιρ-κοντισιον

και εγω πρεπει να αλλαξω πλευρα στο κρεβατι ....και δεν θα εχει και κλιση το στρωμα οπως εχει τ πορτ μπεμπε ....

Καλημέρα! :D:D

Πρώτη μέρα στο γραφείο και ως φυσικόν, πήζω! :twisted:

Έχω μπει απο το πρωί και προσπαθώ να σας διαβάσω ματαίως όμως... :(

Παναγιώτα μου περαστικά ρε κορίτσι! Τί σας βρήκε πάλι; Θα σου τηλεφωνήσω!

Πού είσαι μαρή Γωγώ! :x

Έρη μου έχω χάσει επισόδεια; Έχεις προβλήματα με τον Β και τν παραμονή σας στο Καναδα; :?

Της Χαριλίνα τα σπιθουράκια δε λένε να φύγουν... τα έχει ξύσει και τα έχει κάνει κακαδάκια. Σήμερα θα την πάω στη γιατρό.

Πάω και έρχομαι μόλις βάλω τάξη στο μπου@@@λογραφείο μου! :twisted:

Μαρία για σένα:

κάθε φορά που έρχεται ο Λ. σπίτι από το σχολείο αφαιρώ από πάνω του ένα φαράσι άμμο-χώμα!!! :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock: ....από το κεφάλι, από το παντελόνι και από τα παπούτσια!!!! :shock::shock::shock:X(X(X(X(X(

τι κανετε?????????

αργι φωτο εβγαλες?τουλαχιστον παιζουν τα παιδια..οχι ολη μερα σε μια ταξη οπως ο θοδωρης :roll:

σισσιω ξεχασα να σε πω περαστικα στη χαριλινα :oops::oops:

αφρο ρε στο ιδιο δωματιο κλιματισμος κ το νινι?δε φβασαι?πολυνωρις ειναι :?:?

χρυσα γαμω τις απεργιες μου..αυριο εχω εμβολιο κ δε θα παω..τελος ξανα τεταρτη δε ξανακλεινω για εμβολιο

πως σε φαινετε που δε πηγες δουλεια?

μαρια το βιντεο κ γαμω :lol::lol::lol::?:?:?

νατασουλα τελεια που ειναι κλυτερα η ελενα ..με το γιογιο καλα?

λενακι..ρε τι καψονια σε κανει κ σε να ο μπουλουκος σου? :evil: για δαγκωμα παντως ειναι :D

σημερα ο σπορος ειναι απυρετος προς το παρον..

μπεμπουλης γεια σου

παναγιωτα σε πηρα τηλ αλλα..μαλλον εισια αποσχολημενη :geek: ελπιζω να ειναι καλυτερα

αααααααααααα νατασουλα..καλε κ μενα με εχει χεσει βρακια..τι κ αν εχουν σκια..εκπαιδευση κανουμε..εγω του τα φοραω,...σιγα μη τα πεταω..

Kαλησπέρα μανουλίτσες!

Συμπεθερούλα μου... :( Περαστικά στο όμορφο μου το γαμπρουδάκι!!! :x:x:x Ελπίζω να μην κολλήσετε κι οι υπόλοιποι και να το ξεπεράσει γρήγορα ο ομορφούλης μας!! Ξεκινήσατε αντιβίωση ή όχι;

Γωγούλα, welcome back!!! :D Και βέβαια μας έλειψες, εσύ κι οι περιλήψεις σου!!! :YMHUG: Κι εγώ ανανεωμένη σε διαβάζω και χαίρομαι πολύ!! ;) Δεν γέννησα ακόμα, όχι, αλλά για έναν περίεργο λόγο, δεν βιάζομαι κιόλας!! :-?

Θουλάκι μου, περαστικά και σε σας!! :x Δεν κατάλαβα ποιος "μικρός" είναι άρρωστος! Ο Ντόντος ή ο μικρούλης; :roll:

Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες σελίδες, πάω κι έρχομαι, να σας πω και τα νέα απ' το γιατρό! ;)

καλησπερα κοριτσια

γεια σου θουλιτσα

και ο μικρουλης σου αρρωστουλης??

περαστικα!!!

εμεις την γλυτωσαμε προς το παρον....

ετοιμαζομαστε τωρα παμε στην λογοθεραπεια

Αχ θου δε με αφινεισ ε χλωρο κλαρι...

ξυπνησε με γκρινια αφου χρτμησε ενα 2 ωρο υπνο,.και απο τωτε προσπαθω να τον ταισω...

σημερα δενε ιναι η μερα του...του εφτιαξα τελικα εναν χυμο και τωρα τον λιβανιζει βλεποντας παιδικα στο dvd..να ηρεμισει λιγο..ευτυχως κρατανε 10 λεπτα..μετα θα τον κατεβασω...

στην αυλη να παιξει λιγο.

Απο τη δουλει αμε εχον παρει καμια 10αρια φορε ςτηλεφωνο για διαφορα αλλα ΟΚ..αρχη ειναι ακομα!!!!

Μιτσακη μου..τι καλα που δεν βιαζεσαι...ενα αγχος λιγοτερο!!!!..

Περατσηκα ρε συ και στον δικο σου...πως την αρπαξε ετσι

kαλησπερα

τί κανετε;;νατασουλα τελεια που παει καλυτερα η ελενα!!! :)

θουλιτσα περαστικα στον παντελακο :(:( !

αργυρω μου!τοση συζητηση γυρω απο αυτο το φλεγον θελα,κ ακομη ρωτας;;;; :shock::shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: !!

μα σπιτι φυσικα το παρτυ!οπως λες κ εσυ,γιαπαιδακια 6+ ο παιδοτοπος,ή καλυτερα το μερος που περιγραφεις,ειναι ιδανικο!

για παιδακια 2+- ο παιδοτοπος ειναι ξεκουραστη λυση για τους μεγαλους,σιγουρα παιζουν κ αρκετα τα παιδακια,αλλα..εμενα δε μου κανουν για γενεθλια!θελω να γινει το σπιτι μου χάλια,να μου λερωσουν τους καναπεδες,να εχω παντου απομειναρια από φαγητο ,χαρτοπετσετες,στολιδακια,μπαλονακια,πατημασιες,φωνες,τσιριδες,ενα καρο απλυτα,να τρεχω ολη την ωρα ,να φτιαξω τα πάντα κ να το καταευχαριστηθω! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:D:D:D:D:D:D:D:D:D

κ πιστευω οτι κ τα παιδακι αμια χαρα θα το ευχαριστηθουν!Σε οσα παρτυ παντως εκαναν τα κοριτσια ,που ημασταν πολύς λαος θα ελεγα :lol: ,περάσμαε πολυ ομορφα!

σε παιδοτοπο παμε οποτε θελουμε με τα κοριτσια..ποια η διαφορα των γενεθλιων;;οτι θα κοπει κ μια τουρτα;;; :roll::roll::roll:

του χρονου ισως αλλαξω γνωμη βεβαια! ;):oops:

γωγω καλωσηρθες!

δημητρουλα δε βιαζεσαι,ε;;πουλάκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ! :lol::lol:8-)8-)8-)8-)

ερη λυπαμαι :(:(:(

γραψε στην ομαδα! ;)

παω να διαβασω τα υπολοιπα!

σημερα εχουμε παιδιατρο,εμβολιο! :roll::roll:

φιλακια σε ολες!

Να 'μαι πάλι!

Κατερίνα, γιατί να μην κάνουν τα μπουκαλάκια της avent για την κατάψυξη; Το ίδιο υλικό με τα μπουκαλάκια φύλαξής της δεν είναι; Εγώ αυτά είχα πάρει και πήρα και τώρα, μήπως και χρειαστεί να βγάλω!

Έρη... :( Τόσο άσχημα ρε παιδί μου; Μήπως να προσπαθήσεις κι εσύ να το χειριστείς αλλιώς; :roll: Αν είναι σε τόσο κακή ψυχολογική κατάσταση, προσπάθησε να τον/σας βοηθήσεις όσο μπορείς... Το φαντάζομαι ότι αυτό κάνεις, αλλά λέω, μήπως ν' αλλάξεις τακτική αφού αυτή δεν αποδίδει... :( Μεγειά την τραπεζαρία σας πάντως, τώρα που το θυμήθηκα!!! :D

natasoula μου, σ' ευχαριστώ! :x Πολύ χαίρομαι που η Έλενα είναι καλύτερα κι εύχομαι να μη το εμφανίσει ποτέ ξανά!

Αφροδίτη, έχω λιώσει με το Μανωλάκη και τις αγάπες του!!! :x Μακάρι να το πάρει έτσι κι η Β μου!!! :ympray: Τις τελευταίες μέρες, επειδή της είπα ότι το μωράκι έρχεται σε λίγες μέρες, όποτε περπατάμε (ναι, το πέρνω και το μικρόβιο μαζί μου, θα μου αδυνατίσει στο τέλος και δεν έχει και περιθώρια!) :lol: κάνει περίπου 4000 στάσεις, για να δώσει φιλί στη κοιλιά μου και να πει "το μωράκι μου, το μωράκι μου!!!" :x Για να δούμε πως θα της φανεί βέβαια όταν θα ξεμυτίσει... :-?:))

Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, αλλα μην αγχώνεσαι, θυμάμαι ότι στις 20 μέρες που είχα πάει να με δει ο γιατρός, τα ράμματα δεν είχαν απορροφηθεί ακόμα εντελώς. Στις 40 που ξαναπήγα, τότε ήταν οκ! ;) Νομίζω πως βάζουν πάντα απορροφήσιμα μωρέ!

Αργυρούλα, ευχαριστώ πολύ! :D Χαίρομαι πολύ που περάσατε όμορφα οικογενειακώς στην ποταμοβόλτα σας!!!!! :D Τελικά, δεν μας είπες τι εξέταση είναι η U5! :roll: Καθορισμένη, αλλά τι; Τι εξετάζουν; Ούτε εγώ την ξέρω!

Σισσάκι, περαστικά στην αδυναμία μου! :YMHUG: Κι εσύ welcome back!!! :D Περιμένουμε νέα απ' την παιδίατρο!

Θουλάκι, πεθαίνω με τις σφυριές σου!!!!!!! :lol::P

Χρυσοκουμπαράκι, πως πήγε τελικά η περιπέτεια με το ΙΚΑ; :? Έβγαλες άκρη; :roll:

Στα δικά μου... Πήγα το πρωί στο γιατρό, όλα οk, μου είπε ότι έχουμε μεγάλη εξέλιξη από την Πέμπτη που μας πέρασε :D κι αν συνεχίσω περπάτημα, ματζούνια κλπ, δεν θ' αργήσει η ώρα... ;) Δεν πόνεσα καθόλου, μια χαρούλα, αν εξαιρέσεις ότι με το που μπαίνω μέσα στην παραλαβή του μαιευτηριού με λούζει κρύος ιδρώτας! :-ss Αλλά απ' την άλλη, νιώθω πως εξοικειώνομαι λίγο με το χώρο και μου κάνει καλό που τον επισκέπτομαι κάποιες φορές πριν τον τοκετό. Την Πέμπτη, πάλι εκεί! Πλησιάζει και δεν το 'χω καταλάβει... :shock: Πρέπει ν' αρχίσω να το δουλεύω μέσα μου, γιατί... ήγγικεν η ώρα μου!!! :o:lol:

Ιουλία μου... :P:P:P Καλό εμβόλιο!!! :roll:

hρθα και εγω!

τι κανετε?

ημουν πρωι...πηαγμε εκδρομη...στο αλεποχωρι στο μοναστηρι στου Αι Γιαννη του μακρινου!

ωραια ηταν...στο δρομο που πηγαιναμε ειδα μια ταμπελα που ελεγε προς ιερα μονη Παναγιας γαλακτοτροφουσας η κατι τετοιο...ψαχνω αλλα δεν βρισκω που ακριβως ειναι!!

Μπεμπουλης...μηπως ξερεις μιας και εισαι της περιοχης??

Κατερινα τι μπουκαλακια θα αγορασεις τελικα?

Χρυσα τελος η δουλεια?

Ερη υπομονη!

θα ερθετε Ελλαδα και ισως ηρεμησει!

μεγια την τραπεζαρια!

Νατασουλα χαιρομαι που παει καλα η Ελενα!

mitsakii ολο αγαπες ειναι η μικρη!

μακαρι και μετα!

Αφροδιτη ειναι αγαπησιαρης ο Μ.

http://translate.google.gr/translate?hl ... toids.html

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα! 🌸 Θα ήθελα τις πολύτιμες συμβουλές σας για καρότσι διδύμων...👶👶 Είμαι στην 26η εβδ και κοιτάμε για καρότσι.. λέμε να πάρουμε από αυτά που τα παιδάκια μας θα κάθονται διπλα το ένα στο άλλο.. Μια γνωστή μας το πουλάει κιόλας.. μεταχειρισμένο καρότσι της peg-perego, με 2 αυγά και τις βάσεις isofix..  Πρώτος προβληατισμός, το καρότσι που θα πάρουμε να έχει και πορτ-μπεμπε;; απο άποψη χώρου δε βολευει καθολου να κουβαλαμε στο αμαξι τα 2 πορτ-μπεμπε αλλά από την άλλη είναι οκ αμα βγουμε βόλτα και ειναι 3-4 μηνων να κοιμηθουν για ωρα στα αυγα;; Εσείς τι καροτσια έχετε;;  Αν μπορείτε πειτε μου ιδεες τι να προσεξουμε, τι να αποφυγουμε και τι προτείνετε! Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά! ❤️ Υ.Γ. αν κάποια κοπέλα πουλάει το καρότσι της ας μου στείλει dm
    • Κορίτσια κάτι έψαχνα και έπεσα πάνω σε αυτό που μου φάνηκε ενδιαφέρον : Την 38η εβδομάδα μόνο το 5% των γυναικών θα μπούν σε τοκετό ή θα βιώσουν συμπτώματα έναρξης τοκετού Την 39η εβδομάδα μόνο το 13% των γυναικών θα μπούν σε τοκετό ή θα βιώσουν συμπτώματα έναρξης τοκετού Την 40η εβδομάδα εγκυμοσύνης οι πιθανότητες αυξάνονται και περίπου το 27% θα μπούν σε τοκετό ή θα βιώσουν συμπτώματα έναρξης τοκετού Την 41η εβδομάδα εγκυμοσύνης οι περισσότερες γυναικές σε ποσοστό 36% θα μπούν σε τοκετό και αυτή φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλής εβδομάδα έναρξης συμπτώματων τοκετού. Την 42η εβδομάαδα εγκυμοσύνης το  ποσοστό πέφτει σε 17% και λόγω του συνδρόμου υπερωρίμασνης  η πρόκληση τοκετού αποτελεί ιατρική ένδειξη για όλες τις γυναίκες. Αναφέρεται σε πρωτότοκες γυναίκες.
    • Ναι ναι σ΄ιγουρα δεν είναι τέλεια εδώ τα πράγματα, εξαρτάται που θα πέσεις, γιατί βλέπω και στο πορτογαλικό γκρουπ ότι πολλές κοπέλες εχουν γυναικολόγους που δε δέχονται τίποτα και απλά σου λένε ότι θα ακουλουθηθεί το πρωτοκόλλο, τελεία και παύλα. Όπως έγραψα και παραπάνω στην Κίντο, πιστεύω ότι πάιζει ρόλο και το νεαρό της ηλικίας του γιατρού μας αλλά και η προσωπικότητά του γενικά, είναι πάαααρα πολύ ήρεμος. Θα δείξει!  Όσο για την περινεοτομή κι η μαία κι ο γιατρός πρότειναν να ξεκινήσω μασάζ περινεου από τις 34 εβδ για να προετοιμασστεί η περιοχή όσο γίνεται. είναι πάλι στα πλαίσια των φυσικών μεθόδων για να αποφύγουμε οποιαδήποτε παρέμβαση 🙏
    • Αχ βρε το μικρούλι σας, από συμπτώματα πως είσαι;  εγώ έκανα προχθές το βραδάκι εμετό εκεί που έλεγα πως έχω ηρεμήσει, ευτυχώς έφυγε η έντονη μεταλλική γεύση στο στόμα που είχα, κάπως καταφέρνω και παίρνω και τους 2 σιδήρους,  βέβαια υπάρχει λίγο θέμα με την τουαλέτα και ανά διαστήματα με πιάνει η μέση μου  Επίσης η κοιλίτσα μου γεμάτη μελανιές δε ξέρω γιατί αλλά τώρα κάθε τσιμπια μελανιαζει  Πόσο είσαι σήμερα; εγώ 15+1 σήμερα  Κορίτσια οι υπόλοιπες πως είστε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...