Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρες του βυζονυχτιου νο45!! το καλοκαιρι εφτασεεεεε

Recommended Posts

Αχ βρε Παναγιώτα... είναι τελικά... :(

Περαστικά, ΤΩΡΑ! Και να μην κολλήσει κανένας σας!

Υπομονή...

Τι ωραία ρε κορίτσια να έχετε δικούς σας ανθρώπους να σας δίνουν φαγώσιμα για τα παιδιά... Εδώ ειδικά τα φρούτα και λαχανικά που παίρνουμε είναι ότι να 'ναι...Προσπαθώ τουλάχιστον να παίρνω βιολογικά όσο βρίσκω αλλά και πάλι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 986
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Γειααααααααααα σαςςςςςςςςςςςςς όμορφεςςςς...Τι κάνετε;;;;;Σας έλειψα καθόλου;;;;;;; :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Γυρισαμε σπίτι....Η Ιω έχει ηρεμήσει αρκετά...Την μπέμπα την έχει χεσμένη... :roll::roll: Να δω τώρα που θα ξαναπάει ο Γιώργος για δουλειά τι θα γίνει..... :roll::roll::roll::roll::roll:

Εμείς ήρεμαααα..Συνέχεια βολτάραμε, τη μικρή την άφηνα συνήθως στη μάνα μου.... :?:?:? Για μπάνιο δεν πήγαμε...Μια και καλή στην καλοκαιρινή άδεια του Γιώργου....

Αχ είδα λέτε για Πόρτο Κατσίκι... :D:D:D Ελπίζω να πεταχτούμε για μια βουτιά...Και καλά το βυζανιάρικο κουμαντάρεται, την Ιω τι θα την κάνω;;;;Τις φοβάμαι τις θάλασσες της Λευκάδας...Τεράστια κυματα...Παραλίγο να πνιγώ όταν ήμουν μικρή στο Κάθισμα.... :o:o:o:o:o Και πολύς κόσμος ακόμα... :shock::shock::shock::shock::shock:

Είδα ότι το Μιτσάκι δε γέννησε ακόμα και έφτασε τις 38 εβδομάδες....Ρε μικρή τι γίνεται;;;Λες να βγει αληθίνα η συμπεθερα Β, Θούλη;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης, επέστρεψε η Αναστασία-Μπεμπούλης...Welcome back...Φιλιά στο Σπυράκο... :D:D:D:D

Να πω και περαστικά στην Παναγιώτα...Αν κατάλαβα καλά ο προφέσορας έχει λοιμώδη μονοπυρήνωση;;;; :o:o:o:o:(:(:(:(:(:(

Πείτε μου νέα..Τι έχω χάσει;;;;Δεν παίζει να σας διαβάσω... :oops::oops::oops: Έχασα και το προηγούμενο τρενάκι...Θα χάσω και αυτό;;;; :roll::roll::oops::oops::oops:

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!!!! :x:x:x:x

Παναγιώτα μου περαστικά σας!!!Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί άλλο ο Νικόλας σας :(:( κρίμα μωρέ....

Επανέρχομαι,σας στ'ελνω αιτήματα φιλίας στο φέις,η Νατάσα με κορόιδεψε που δεν έχω φίλες :oops::oops: αυτή ήταν η 1η μου...Κατερινα ...είμαι εγώ,δεχθείτε με ;);)

Τώρα πρέπει να ψήσω τον άντρα μου να μου βάλει φώτος,δεν ξέρω πως :oops::oops:

Γωγούλα καλως ήρθες!!!!!Κανε με φίλη σου..ανανεωμένη σε βρίσκω πως περάσατε;

[smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Καλησπερα!!! Τι κανετε κοριτσια?Τα παιδια κοιμουντε, κι εκατσα να σας γραψω ενα γεια... Παναγιωτα , αμαν βρε το παιδι πως το επαθε? Δεν εχω ιδεα τι ειναι , αλλα αν καταλαβα καλα κατι σοβαρο... :(:(:( .Ελπιζω να περασει γρηγορα ,φιλακια.. Και ναι , παλι δε θυμαμαι :?:? ...Αααα , Λευκαδα .. Η αγαπημενη μας βολτα...Το κυμα οσο πιο ψηλο , τοσο πιο καλο!!Και οχι δεν ειμαι και δελφινι...Οσο για τους Εγκρεμνους, η αγαπημενη μας παραλια, χωρις παιδια!!! 8-)8-)8-) Ερη, Χρυσα,Τονια,λοβι, Σισσιω και ολες σας που ξεχναω :-*:-*:-*

Λοιπόν έστειλα αιτήσεις σε όσες μου πρότεινε η Νατάσα,σε ευχαριστώ κοριτσάκι :-* Την Παρασκευή θα σε δω,αν δεν μπορώ θα το γράψω και θα το δώσω και στη Μαγδα όταν έρθουν να το δει.Έχω dvd που γράφει.

Πάντως κορόιδεψε με και εγώ δίνω ακόμη μήλα και αχλάδια :oops: βιολογικά προσπαθώ.Τώρα που ντράπηκα,αυριο θα της δώσω ροδάκινο.

Για πεστε εσύ και η Χρύσα που είστε εξπέρ,το φαγόπυρο σκέτο δεν της αρεσει,με τι άλλο να της το δώσω;

Βίκυ μου ευχαριστώ πολύ,αύριο θα τηλ για να νοικιάσω,κακώς δεν το έκανα από την αρχή τελικά..

Μιτσάκι μου ακριβώς τα ίδια θέματα είχε και η δική μου μαμά,επιδεινώθηκαν με το άγχος που είχε για τη γιαγιά,σε καταλαβαίνω...περαστικά να είναι μόνο εύχομαι...

Εγώ λέω σε 2 εβδομάδες θα γεννήσεις ρε λίγο εμεινε,πιο καλά να είναι στην κοιλιά ;)

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω πάλι :twisted::twisted:

Ρε Νένι όλο θέλω να σε καλωσορίσω και το ξεχνάω...Καλωσήρθες κοριτσάκι!!!Εχουμε την ίδια ηλικία;

Αυριο είμαι νύχτα,1η φορά που θα αφήσω το μωράκι μου νύχτα :(:( ελπίζω να μην βρω χωρις μαλλιά τον άντρα μου :lol::lol:

τι κανετε?

δε γεννησε το μιτσακι μας ε???????????????

καλε μου λειψατε..

εγω περασα απ τα πιο κουραστηκα σκ μου..ειμαι κοματια..

περαστικα σε ολα τα μωρακια κ μη..

παναγιωτα μη στεναχωριεσαι ρε γμτ :cry::cry::cry:

νατασουλα παλι ρε? :cry::cry::cry:

νατασα καλυτερα η ειρηνουλα? :cry::cry:

δε θυμαμαι αλλους :cry::cry::cry:

λοιπον..

σαββατο πηγαμε απογευμα να μεινουμε πεθερα να φυγουμε για ξανθη τη κυριακη απο κει..

παμε κ με λεει η πεθερα μου.ο μικρος σα να ειναι ζεστος..μπα λεω..του βαζω κ εχει δεκατα

ανεβασε μεχρι 37,9 :cry::cry::cry:

εκεινο το βραδυ κοιμηθηκε 11,30 αλλα δοξα το θεο δε γκρινιαζε :)

το βραδυ ξυπνησε χαραματα κ για μια ωρα να μ κοιμαται να γυρναει μπρουμυτα να κλαει να το βαζω ανασκελα παλι αυτος μπουμυτα κτλ κτλ

ηρθε η πεθερα κ το πηρε να το ηρεμισει να κοιμηθω λιγο..

με τα πολλα ξυπνησε οριστικα 8 :o ε λεω ειναι που μπηκε φως στο δωματιο του..στο σπιτι μας κοιμομαστε στο σκοτος :?

ολη μερα δε εκανε πυρετο αλλα επειδη εβρεχε κ εδω κ ξανθη πηραμε τη αποφαση να μη παμε ξανθη να μη ταλαιπωρησουμε κ το μικρο κ αλλο..παει η βαφτιση :cry:

μεσα στη μερα αναπληρωσε το υπνο του..ερχεται το βραδυ(ειπαμε να μεινουμε κ ακομα ενα βραδυ)τον βαζω 10 να κοιμηθει κοιμαται..στο μισαωρο παει να γυρισει μπρουμυτα κ ξυπναει..τελος..δε εκλεινε ματι :o:o

με τα πολλα εγω να ειμαι κοματια ..αυπνη κουρασμενη κτλ

κ να υψωνω τη φωνη μου οτι δε αντεχω αλλο εχω 2 κουκουβαγιες κτλ κτλ :shock::shock::shock:

τα ειδαολα..

ξερετε τιωρα κοιμηθηκε?12,30 το βραδυ :shock::shock::shock::shock:

κ ξυπνησε οριστικα 8 :o:o:o:o:o:o:o:o

τα ειδα ολα..κουτουλουσα..

ε σημερα επιστρεψαμε...ευχομαι να ξεραθει σημερα το βραδυ..

πριν κανα 2 ωρο παλι ανεβασε πυρετο..τωρα επεσε :D:D:D

τονια μου ποσο σε καταλαβαινω..εγω ισωςεπειδη ακομα θηλαζω απολαμβανω 5 λεπτα αγκαλια περισοτερο απο σενα

αλλα γενικως ειναι κρυοπλασμα ντε.

τωρα εχει 2-3 μερες που λεω..ποιο παιδακι θα με κανει μια αγκαλια?????????

κ ερχεται τρεχοντας :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Θουλάκι περαστικά σας κοριτσάκι μου :(:(

Κουράγιο μανούλα,θα αλλάξει το παιδί,που θα πάει...Η συγχωρεμένη η γιαγιούλα μου το έλεγε αυτό..

θα κοιμηθούμε κάποια στιγμή ναι!!!!

Εγώ πάω πάντως γιατί είμαι από τις 6:20 στο ποδι...

Την Τόνια μας ξέχασα πριν,κούκλος ο Άλεξ με την πάνα,δεν μου φαίνεται πολύ αδύνατος ρε...

Όσον αφορά την αγκαλιά,συμφωνώ με τα κορίτσια,χορτασμένος είναι ρε,δεν νομίζω να υπάρχει παιδάκι που να φτύνει τη μαμά του ρε,ειδικά σε αυτή την ηλικία...

Καληνύχτα σας

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο;

Ξέρετε αν τα μπουκάλια avent μπαίνουν κατάψυξη με μητρικό γάλα;

Δεν μπορώ να βρω τπτ να αγοράσω για φύλαξη εδώ :twisted::twisted:

Να βάλω λες ε;Μου δάνεισε μία φίλη της nuk που είναι για κατάψυξη και είναι ίδια ποιότητα με τα αβέντ.Θα βάλω αν είναι δεν έχω άλλα.

Θα ρωτήσω τη medela αύριο αν μπορούν να μου στείλουν μαζί με το θήλαστρο

Κατερινα γειασου!!Αν κρινω κι απο το δικο σου 79 , υποθετω πως ναι :D:D:D Θουλη σε καταλαβαινω κι εχω να σου πω μονο αυτο, η κορη μου τον πρωτο χρονο της δεν κοιμηθηκε ποτε νυχτα, μονο κατι σκορπια μισαωρα ,4-5, μεσα στη μερα...Πολυ νυστα λεμε....και νευρα.....

Παναγιωτα μου :(:( Δεν ηξερα τι ειναι η μονοπυρηνωση και μολις διαβασα εμεινα :o Ευχομαι να την περασετε οσο πιο ηπια γινεται. Κολλαει με το σαλιο λεει οποτε προσοχη!

Θου τι τραβηξες παλι ρε μανα? :o Και εμενα ο μικρος εχει μια εβδομαδα που κοιμαται 11 η και 12 και ξυπναει 5 και μετα 5:30 με 8 και τελος. Λιγο ε? Κουραγιο τι αλλο να πω...

Τονακι ξεχασα πριν...ρε συ μαλλον σε εχει δεδομενη γιαυτο στα κανει αυτα ο Αλεξ. Βεβαια αν λες οτι ειναι και κλειστος χαρακτηρας σιγουρα φταιει και αυτο. Και η Ειρηνη ετσι ειναι απο μικρη. Ποτε δεν χορτασαμε αγκαλιτσες. Ειδικα οταν γεννησα και μετα ουτε να με πλησιασει. Εφαγα μεγαλη φρικη εκεινο τον καιρο. Δεν καθεται να ξαπλωσετε μαζι να διαβασετε κανενα παραμυθακι? Εγω εκει πανω ΟΤΑΝ καθεται καταφερνω να την κανω καμια αγκαλιτσα αλλιως.... Καλε γιατι αγοραρος η μικρη? Μια χαρα μοιαζει για κοριτσακι! Βαλε καμια προσφατη φωτο!

Κατερινακι σε εκανα και εγω αντ. Μια κουκλιτσα εισαι! :) Η Μεντελα εχει και ειδικα σακουλακια. Βολευουν πολυ ειδικα αν βγαζεις μικρες ποσοτητες.

Ελενη να σε καλωσορισω και εγω που ολο το ξεχναω. :oops: Ελενη και εγω, μενω Γερμανια,εχω 2 παιδακια 2,5 ετων η Ειρηνη και 5 μηνων ο Γιωργης!

Καληνυχτιζω και εγω. Σας φιλω!

Καλημέρα μαμα!

Πάλι τ αιδια εμεις σημερα... Παλι καυγάδες μουτρα μπλιαχ..

Πάω να κοιμηθώ μπας και δω κανα καλό όνειρο και ζησω καμια ευτυχισμένη στιγμή...

Φιλάκια :(:x

Καλημερα!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;

Παναγιωτα αμαν ρε πουλακι μου..οντως καποιος σας ματιαξε..σας μουντζωσε..ολα αυτα!!!

περαστηκα και αγυρηστα να ναι..να δω τι αλλο θα σας βρει..ελεος!!!!

Κατερινα βρασε το φαγοπυροσ ε ζωμο απο λαχανικα- κρεας. μια χαρα θα το φαει...

Αργη πως περασατε;;;;

δε με αφινει να γραψω αλλα..ξυπνησε απο τις 6:30..ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΧΕΣΤΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....παω ΙΚΑ

τα φιλια μου

Καλημερα κοριτσακια.... Λενακι καλως σας βρηκα!!!! Ερι γιατι ετσι πεσμενη? Ξεκουρασου , αδειασε το μυαλο σου και μετα θα ναι ολα καλυτερα :x:x .Χρυσα , Αργι καλημερα 8-)8-)8-) .Παω οδοντιατρο :(:(:(:(:(

Μα τι στα κομματια εγινε παλι αυτο που εγραφα χθες τα ξημερωματα;;;;; μα ελεος πια με αυτη την ιστορια να μη δημοσιευονται αυτα που γραφουμε!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καλως τις αυτες που λειπανε(πως ειναι το θυληκο του εκδρομεα;;; :P )

Γωγω μπραβο ρε που περασατς τελεια! :D Η μπεμπα τρωει απο μπιμπερο ενταξει;;;εκτος αν εχεις αποσπομενα βυζια και τα αφηνες στη μανα σου!!!! :lol::lol::lol:

Θουλακι στη διαδρομη ενταξει ηταν το μωρο;;; ρε συ μηπως να προσπαθησεις το βραδυ να το ξεγελας λιγο με πιπιλα μπας και μαθει τα κοιμαται λιγο παραπανω;;; αν του δινεις και στο τελευταιο θηλασμο λιγο και απο το μπουκαλι που θα εισαι ετσι σιγουρη οτι εχει φαει καλα;;; το εκανα πολυ νωρις στη μπεμπα πειραματικα και επιασε ρε συ..λιγο λιγο καθε βραδυ τελικα αρχισε να το πηγαινει σερι.. :roll:

Αργυ πως πηγε η ποταμαδα σας;;; :D

Κατερινα μια χαρα ειναι αυτα για το γαλα! ;) κι αν μαζευεις πολυ μπορεις να παρεις απο το νετ σακουλακια(γιατι εδω τα εχουν πανακριβα) φυλαξης μητρικου γαλακτος..πηρα τα 50 καπου 10 ευρω! ;)

Ε δε θυμαμαι τωρα τι αλλο εγραφα χθες.. :roll:

Χρυσα μα 6:30;;;; :o αμαν κι αυτο το ξυπνοπουλι! :roll:

Ερακι γιατι αγαπη μου τσακωθηκατε παλι;;; :(:(:(:(

Ελενη καλημερα! :D

καλημερα και απο εμας!!!!

παναγιωτα μου σας ευχομαι περαστικα και γρηγορα!!!!!

γωγουλι επεστρεψες κι εσυ?? αντε γιατι μας ελειψες ;);)

χρυσα μου κι εμενα πρωι πρωι ξυπναει τωρα τελευταια :(:(

τονια καλημερα

ειδα τον αλεξ στην φωτο που εβαλες

δεν απεχει πολυ και απο το δικο μου το τσιλιμπιθρονι

14κιλα κοκκαλα ειναι ο δικος μου μονο ποπο και μπουτια εχει τιποτε αλλο

σημερα του εδωσα χαμομιλι το πρωι και περιμενω.....

καλημερα σε οοοοοοοοοοοοοοοοοολα τα κοριτσια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
    • Καλά τα λέει η Κάλλια μας! Εμένα έρχεται κάθε φορά ο γιατρός μου και μου λέει "κάνεις γρήγορες γέννες και μεγάλα παιδιά". Συνήθως ο μέσος όρος μια νορμάλ γέννας σε ταχύτητα είναι νομιζω 6-10 ώρες 😆 Κι εμένα μου ακούγεται καλύτερο στο σπίτι, είσαι στον χώρο σου, νιώθεις άνετα. Νταξει στο δικό μου μαιευτήριο, η αίθουσα στην οποία περίμενα ήταν πολύ μικρή και οικογενειακή, δεν είχε ψυχή, ήταν μαζί μου 2 μαίες και η προϊσταμένη, μας εξυπηρέτησαν και πολύ με τον μεγάλο μου γιο, οπότε ένιωθα άνετα. Για την διαστολή και την απορία σου, κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Αλλά από την εμπειρία μου λογικά κι εγώ από την συχνότητα των συσπάσεων θα έλεγα... Διαφορετικά ο τρόπος να την μετρήσεις είναι αυτός ο υπέροχος ένας και μοναδικός με τα δάχτυλα και θέλει εμπειρία 😅
    • Όχι πήγαμε σε άλλον.. οκ βέβαια διαφορετικά μηχανήματα θα μου πεις αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένη από τον εμβρυομητρικο που μου έκανε ως τώρα όλες τις μεγάλες εξετάσεις.. ας όψεται που τον εμπιστεύεται ο γιατρός μου.. Δεν με αγχωσε απλώς.. με πανικοβαλε!! Όλο το σ/κ ήμουν σε έναν πανικό μέχρι να αρχίσω από Δευτέρα να μιλάω με διάφορους επαγγελματίες υγείας.. ενώ όλο μου το είναι φώναζε ΟΧΙ και ευτυχώς άκουσα το ένστικτο μου.. ειλικρινά δεν πρόκειται να κολλήσω με κανέναν συγκεκριμένο γιατρό.. θα ακούσω και θα ακολουθήσω το ένστικτο μου.. πάνω από όλα το μωρό μου και εγώ να είμαστε καλά.. τίποτα άλλο..! Όλοι οι υπόλοιποι ας πάνε να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα..!! Για να μην πω τίποτα άλλο...!!!! Όπως καταλαβαίνετε το άγχος και ο πανικός έχουν γίνει εκνευρισμός πλέον... Αυτή τη συμβουλή έχω να δώσω και σε όλες σας.. δεν έχετε καμία υποχρέωση να μένετε με έναν συγκεκριμένο γιατρό όταν έχετε red flags.. η μόνη υποχρέωση που έχετε είναι απέναντι στο μωράκι σας και στον εαυτό σας! Να ακούτε το ένστικτο σας όταν κάτι δεν σας "κάθεται" καλά, να διασταυρωνετε ότι πληροφορίες έχετε και να φεύγετε αν νιώθετε ότι πρέπει ακόμα και λίγο πριν τη γέννα!! Και κυρίως να θυμάστε ότι δεν είστε ασθενείς!! Είστε γυναίκες έγκυες σε μια καθόλα φυσιολογική διαδικασία της φύσης και της ζωής! Να μη φοβάστε να πείτε ΟΧΙ όταν κάτι δεν θέλετε να γίνει, είναι το σώμα σας (!!) και να μην αποδεχεστε τη κάθε μορφή μαιευτικής βίας ακόμα και αν αφορά σε ψυχολογικό εκβιασμό..! Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την όποια μορφή μαιευτικής βίας καθότι έχουμε θεοποιήσει τους γιατρούς και αποδεχόμαστε ότι πουν και κάνουν.. η σωστή ενημέρωση όμως είναι καίριας σημασίας για να προστατευτείτε..!! Anyway.. σας ζαλισα... ναι ναι πάνω από όλα αυτό! Το μωράκι είναι υγιέστατο και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να πάνε όλα κατ'ευχήν μέχρι τέλους!  Σ' ευχαριστώ βρε κοριτσάκι μου..❤️❤️❤️ με το καλό Παναγίτσα μου αύριο το Doppler σας να πάνε όλα κατ'ευχήν για να ηρεμήσετε και εσείς.. Και συγνώμη βρε κορίτσια μου που δεν απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά αλλά είμαι κάπως στα χαμένα νοητικά και πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.. αν και σας διάβαζα αλλά όλη την εβδομάδα μιλάω συνέχεια με ανθρώπους.. γράψατε και εσείς σελίδες..!! Που να σας προλάβω;!!😅 Τουλάχιστον τα νέα της @_piripiri_ μου έδωσαν τόση χαρά!!! Αχ αμήν Παναγίτσα μου και με το καλό όλες μας να ακολουθήσουμε!!! ❤️❤️❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια!  Εγώ είμαι καλά, πήγα προχθές στον γιατρό όλα πολύ καλά και φυσιολογικές μετρήσεις.  122 γραμμάρια και 146 παλμους το νινί.  Εννοείται πως πάλι ήταν μπρούμυτα και δεν μας άφηνε να δούμε φύλο. Όσο και να προσπαθούσε ο γιατρός επειδή κοιμόταν σήκωνε το χέρι με ανοιχτή παλάμη σαν να έλεγε δεν με παρατάτε ήσυχο, θα μάθετε όταν γεννηθώ τι είμαι.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...