Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ :D ΜΩΡΑΚΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια τι νεα????????εμεις τα ιδια ,δηλαδη μια χαρα χτες ειχε λιγο γκρινιτσα λογω ουλων αφου η κακομοιρα εχωνε ολη την παλαμη μεσα στο στομα και μετα μουγκριζε απο ανακουφιση,ωσπου της εβαλα μουντιζαλ και ηρεμησε το κοριτσι μου ,σημερα εχοουμε μοναξιες δουλευει ο μπαμπας μας και ετσι καθομαστε τα τρεια μας στο σπιτι κλειδαμπαρωμενοι με το κληματιστικο στην τσιτα,αυριο εχουμε γιατρουλι και περιμενω πως και πως οδηγιες για κρεμουλες φρουτακια κτλ....φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ Mummy's love τι ωραια φωτο εβαλες...μου θυμίζει διακοπές! Σαμοθρακη.. :x

περαστικα σας ρε Ράνια- γιατι ετσι ο μικρούλης? μηπως τον ειχε τσιμπησει τπτ κανενα κουνουπάκι κα ιτον ενοχλούσε? τι να πω...

και εγω χθες ειπα για 1η φορα να την αφησω νυχτα στη μαμα μου....μεσα σε 20 λεπτα ειχαμε γυρισει πισω- ουρλιαζε απο το κλαμα δεν ηξεραν πως να την ηρεμησουν. με το που μπηκαμε στο δωματιο κ μας ειδε σταματησε να κλαιει η καημενουλα...εμαθε να παρηγοριεται με τη μαμα κ τον μπαμπα μονο - γιαυτο απο βδομαδα ξεκιναω εκστρατεια- θα την πηγαινω στο πατρικο μου μερα παρα μερα- να συνηθίζει λιγο λιγο τον χωρο και τους παππουδες της επισης..

στεναχωρηθηκα που εκλαιγε ετσι... :cry:

κουκι πηγαινε την συχνα στη μαμα σου να την μαθουν και να τους μαθει και γω το ιδιο κανω και δεν εχει υπαρξει ποτε προβλημα και με τα δυο μου παιδια......δεν ξερω απο που ειναι η φωτο αλλα μου αρεσε σφοδρα :lol::lol: που λενε και την εβαλα....

ααααχ...δεν ηταν τυχαια η φλασιά...ςχω κάνει μπάνιο σαυτον τον καταράκτη... :x

θελω διακοπέεεεεες!!

σημερα θα κοιμηθω μόνο με το σκυλάκι μου...ο μπαμπας μας πηγε να προσεχει τον πεθερο μου που δεν ειναι στα high του...

:?

καλημερα!

σοφουκι τρωμε 4 γευματα των 200μλ. Αντε να ειναι κανενα 220 ή 190.

Κ εγω θελω διακοπεςςςςςςςςςςςςςςς

Ρανια το ιδιο ακριβως επαθε η μικρη 2 φορες αυτη την εβδομαδα κ εμεις με ντεπον βουτηγμενη πιπιλα. μονο ετσι ηρεμησε. Αλλα μιλαμε για νευρο κ κλαμα. Ειχε κοκκινισει το καημενο :(

GeoV καλα ειναι αυτα τα μπιμπερο? Σκεφτομαι να παρω 1-2 να τα δοκιμασω

Κουκιδα ετσι να κανεις, εγω δεν ξερω πως θα αντιδρασει την Τεταρτη που θα φυγω. Θα παω για μια μερα Αθηνα για τη συναυλια κ δεν την εχω ξανα αφησει. Απο τοτε που γεννηθηκε ειμαστε αυτοκολλητες 24 ωρες.

αχ το γλυκακι μου πολυ το σκεφτομαι

καλημερα

Γιουλακι θα πας bon jovi!ε ρε γλεντια!! :D κοιτα - αφου θα μεινει με τον μπαμπα της η μικρη (ή οχι?) δεν θα εχει προβλημα.

κοριτσια τεστ παπ κανατε μετα τη γεννα?

με τον μπαμπα της κ την πεθερα μου :o . Ο αντρας μου δουλευει ολη μερα

Ο γιατρος μου ειπε ΠΑΠ μετα το 6μηνο , θα παω γυρω στον Οκτωβρη.

καλημερα κοριτσια. πως ειστε? ρανια πως παει το μικρακι σου? ειναι καλυτερα?? μηπως ειναι καμια ιωσουλα μωρε??? εγω θα ελεγα να μιλησεις με το γιατρο σου να σε ηρεμησει... κι εσενα και το μπεμπη σου... ;);)

κι εγω κουκιδα μετα το εξαμηνο ειπε ο γιατρος θα κανω παπ τεστ. αυτη τη φορα ειχα και 3 μερες καθυστερηση και εφαγα μια ψιλοφρικη αλλα ενταξει ηρθε και ολα καλα... :D:D με τιποτα δε μπορω να σκεφτω να ερθει αλλο ενα μωρακι τοοοσο γρηγορα... ακομα δεν προλαβαινω να χαρω το πρωτο... να μου ρθει κι αλλο???? :shock::shock::shock: ασε την ταλαιπωρια και την κουραση... :?:? απο αρχες του 2012 νομιζω θα αρχισω να το σκεφτομαι... ειδικα τον καιρο που θα πρεπει να επιστρεψω και στη δουλεια... ωχ..ωχ... :?:?:? καλομαθα 1 χρονο τωρα, απορω πως θα ξαναβρω ρυθμους δουλευοντας.. :?:?

τι αλλα? ψωνισατε τιποτις τωρα με τις εκπτωσεις?? αν και θα μας γεμισουνε ρουχαλακια με τα δωρακια απο τα βαφτισια.. περναει και ο καιρος... οι ετοιμασιες σας πως πανε... εμενα αυριο ελπιζω ερχονται τα πρωτα πραγματακια και ξεκιναω.. περιμενω να ερθει και η τεταρτη... θα φυγουμε 5 μερουλες για το εξοχικο μας οικογενειακως. ευτυχως θα εχω μαζι και μαμα και πεθερα και ετσι θα ευχαριστηθουμε και βολτες αλλα κυριως θαλασσιτσα που μου εχει λειψει με τετοιες ζεστες... :D:D

καλημερουδια + καλη εβδομαδα !

ξεκινανε οι προετοιμασίες για τις βαπτισεις ε;! εγω ολο λεω να ολοκληρωσω με τον αντρα μου τις λιστες και ακομα εκει ειμαστε! πριν λιγο επιασα την δικη μου! ;)

σκεφτηκα να δωσω βαζακια με κουφετα ή με γλυκό του κουταλιού χειροποιητο (απο τον Φώτη)... γλυκο σταφυλι μου ειπε τον Σεπτεμβρη! χιχιχιχι... :lol: εγω δεν εχω ιδεα...εκεινος ειναι επι της -ποιοτικής- μαγειρικής σπιτι μας, εγω μαγειρεύω κατ ανάγκην χιχιχιχι :lol:

(Α! τελικα και μεις 11 Σεπτεμβρη βαπτιζουμε... ολες μαζί αχαχαχα !)

βαζακια 40 ml, λευκο αμοβολή με λευκο καπακι και γαλαζια κορδελα φιογκο οργαντινα σκεφτομαι...

απο αυτο το site www.vazakia.gr (εχω ξετρελαθεί τα θελω ΟΛΑ !)

Εχουμε μηνεθλια σημερα :x χθες τον ζυγισα και ειναι 7 κιλακια και υψος 67 !!

γι αυτο μου φεύγει η μεση οταν τον κανω βολτιτσες ...αχ αχ...

αυριο - μεθαυριο θα εμβολιαστουμε και μεις! ελπιζω να ειναι "ανωδυνο" και γι αυτον και για μας!

κατα τα αλλα ....ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ απο τα ουλα... αντε να σκασουν μύτη να τελειωνουμε! ολη την ωρα με την κρεμα ειμαστε και αν δεν ηρεμεί δίνουμε μικρή δοση ντεπον παιδικό... ωωχ ωχ ωωωωχχχ...

παντως γενικά εχει αρχίσει να "κελαηδάει" ΠΟΛΥ ! ολο φωνάζει, μουρμουράει (δυνατά!;!) και παραπονιεται ;! εχω την εντύπωση οτι θελει να ακούει την φωνή του, γιατι του φαίνεται περίεργο!

και ... ξεροΒΗΧΕΙ για να τραβήξει την προσοχή (λες και δεν την εχει ήδη !) αν ειναι δυνατέλι !!!

Α! η γιατρος μας εμενα μου ειπε Τεστ Παπ μετά απο 2 περιόδους επειδή ακομα θηλάζω και περιοδος γιοκ! :):):):)

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

γεια σας κοριτσια.ευτυχως ο μπεμπεκος χτες επανηλθε στους ηρεμους και χαμογελαστους ρυθμους του.μαλιστα βγηκαμε κ εξω το βραδυ,εφαγε στις 12 που γυρισαμε κ ξυπνησε 8 παρα που ηθελα να φυγω.ευτυχως εφυγε εκεινο το 5 το πρωι που ειχε 3-4 μερες..

τελικα θα παμε σημερα γιατρο για τα εμβολιακια του κ να μας δει.ευτυχως ειχε κενο το απογευμα.πολυ μου αρεσει αυτος ο γιατρος.στην προηγουμενη επρεπε να κλεισεις καπακι ραντεβου για τν επομενο μηνα..θα τον ρωτησω τα σχετικα για ξενο γαλα.θα αρχισουμε σιγα σιγα.εχει μειωθει το δικο μου(αφου δεν βγαζω κ τοσο συχνα)κ σε καμια 10αρια μερες θα τελειωσει κ το αποθεμα της καταψυξης.αυτα...παω να τον ταισω τωρα για να ξαναφαει πριν παμε στο γιατρο.19:30 εχουμε ραντεβου.μακια!

καλή μας εβδομάδα!

gioulaki ευχαριστώ για τη συμβουλή με τη sudocrem. ο ξάδερφός μου ανέφερε και την bepanthol, γιατί τον τηλ να τον ρωτήσω. έχω αρχίσει κ ανησυχώ ιδιαίτερα για το λαιμουδάκι του :roll:

σήμερα έχουμε γιατρίνα στις 6.30 κ μετά θα τον κάνουμε βόλτα στον πεζόδρομο δίπλα στη θαλασσίτσα, να το φχαριστηθεί ο γλυκός μου! τουλάχιστον να "φάει" τα 2 εμβόλια, αλλά να απαλύνουμε τον πόνο του :lol:

παρεμπιπτόντως, τεστ παπ τον Σεπτέμβρη μου είπε, δλδ μετά απο 6μηνο. ό,τι πρέπει, να ελέγξουμε αν είναι όλα στη θέση τους, κι αν δώσει ο ντόκτορ το οκ, ξεκινάμε κατά τέλη του '11 κ όποτε έρθει ο second σπόρος! [smilie=sign19.gif][smilie=sign17.gif]

ράνια ωραία που ο μπεμπέκος επανήλθε δριμύτερος, καλό γιατρό κ σ'εσάς!

φιλάκια!

γυρισαμε απο γιατρο.65,5 ποντους και 6170 κιλα.μας βρηκε λιγο κρυωμενους,μαλλον εκει οφειλονται οι εμετοι που κανει αυτες τις μερες.ειπε να μειωσουμε λιγο την ποσοτητα κ απο την αλλη εβδομαδα που δεν θα κανει τοσο εμετους θα ξεκινησουμ σιδηρο μεχρι να αρχισει να τρωει κρεας.με τα εμβολια πλανταξε στο κλαμα εννοειται.σπιτι ηταν καλα,ευδιαθετος,τωρα κοιμηθηκε.αυτα...τωρα βλεπω μια ταινια στη nova περι υιοθεσιας.πολυ ωραια!αυτα.καληνυχτα!

καλημερουδια everybody !

ρανια μου περαστικά σας και καλή δύναμη ! πραγματι, δεν θα επρεπε να κανετε εξεταση αίματος πρώτα για τον σίδηρο ;;; :geek:

εμεις συνεχιζουμε με ουλοφαγούρα ... bexident και Αγιος ο Θεός...

καλημερα κοριτσια! τι κανετε? εμεις καλααα... βαριεμαι λιγο σημερα η αληθεια... εχει αφορητη ζεστη εξω και αποφευγω να βγαινω βολτες με το μικρακι μεσα στον ηλιο. σημερα θα δουλευει και ο μπαμπας μας μαλλον μεχρι αργα οποτε σπιτι μας βλεπω κλεισμενους ολη μερα... :?:? χτες βραδυ ειχαμε παρεουλα μεχρι αργα στη βεραντα με μπυρες και πιτσες... και με ολα αυτα εχω παρει σχεδον πισω τα 6 κιλα που εχασα!!! :?:?:? θελω να αγιασω και δε με αφηνουν ρε γμτ... ολη μερα την παλευω με ψητα, φρουτα και γιαουρτια και καθε βραδυ ξεσκιζομαστε στο φαγητο!!! ειτε εξω βγουμε βολτα, ειτε ερθει καποιος σπιτι οοολο τρωμε!!! λεω καμια φορα πως αλλαζει ο ανθρωπος... παλια ελεγες παμε για μπυρα και πηγαινες για μπυρα. τωρα λες παμε για μπυρα και εννοεις παμε να φαμε τα παντα και μετα να πιουμε και μια μπυριτσα να χωνεψουμε... :D:D:D

καλημερουδια σε ολες!!!!!χτες ειχαμε γιατρινα πηγαμε 7 κιλα και 68 ποντους μας βρηκε μια χαρα ζωηρουλες και υγιεστατες μου εδωσε και οδηγιες για κρεμουλες και φρουτα λοιπον μου ειπε οτι ξεκιναμε με βανιλια-ρυζαλευρο την μια μερα 30ml και μια μεζουρα κρεμα την δευτερη 60 και 2 μεζουρες κρεμα και παντα συμπληρωμα γαλα 150,120 και παει λεγοντας και οταν φτασουμε στα 90 ml και την τρωει δεν δινω συμπληρωμα παρα την επομενη αυξανω ακομη μια μεζουρα και μετα απο δεκα μερες που θα γινετε αυτο ξεκιναω φρουτακια μισο μηλο μισο αχλαδι για τρεις μερες θα αυξανω συνεχως κουταλιτσες και μετα προσθετο μπανανα και αργοτερα βερυκοκο η ροδακινο η μπισκοτακι αργοτερα ομως και μετα απο καμμια 10 μερες που θα το συνηθησει και αυτο ξεκιναμε μεσημεριανο....σας ζαλισα?σημερα ξεκιναμε!!!!! :ymparty::ymparty: θα σας γραψω νεα το βραδυ....παρεπιπτοντως ρανια γιατι σιδηρο στο μωρο?του εκανες εξεετασεις?ασε που ειναι και καλοκαιρι και θα του πεσει με της ζεστες βαρυ του κακομοιρη,για ξανατσεκαρε φιλια προστοπαρων

καλημερα κοριτσακια. τι κανετε? εμεις εδω προσπαθουμε να παρουμε κανενα γραμμαριο παραπανω...

πολυ ζεστη βρε παιδι μου.

και σε εμας η παιδιατρος ειχε πει οτι στα μωρα που θηλαζουν μετα τον 3 πεφτει ο αιματοκριτης και περνουν κατι σταγονιτσες σιδηρου και χωρις εξεταση αλλα εμεις δεν τις πηραμε ακομα γιατι του δινω το σιροπι για την παλινδρομηση και δεν θελει να τον βαρινει πολυ αλλα αν (πρωτα ο θεος) παρει κανενα γραμμαριο μεχρι της 29 που εχουμε εμβολιο μαλλον θα αρχισουμε και εμεις....

οσο για συμπληρωμα ουτε το κουτι δεν θελει να βλεπει....

φιλια

πωπωω βρε mamys love...σκετη εξίσωση η εναρξη κρεμων κλπ... καπου το ειχα ξαναδιαβασει οτι μπαινουν ετσι σιγα σιγα και μπερδεύτηκα... θα κανω "σκονάκι" οταν ερθει η ώρα αλλιως δεν θα θυμαμαι τιποτα !!!

σπιρτουλακι μου ο μικρουλης σας θελει μονο γαλα μαμήσιο !!!! :x:x:x:x

σοφουκακι καλα τα λες... καποτε ξεκιναγαμε για μπυρα και ηταν μπυρΕς... τωρα ξεκινας για μπυρες και καταλήγεις με πιτσες... αχααχαχαχα!!! πως αλλαζουν τα χρονια και οι συνήθειες ε ;

ποτε περιμεναμε να μεινουμε εγκυες, ποτε μαθαμε τα χαρμόσυνα, ποτε φουσκωσαμε και ξεφουσκωσαμε ...και τωρα περιμενουμε να αρχισουμε τις στερεες... Παναγίτσα μου πως περναει ο καιρός... :shock:

:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

δεν ξερω γιατι σιδηρο.μου ειπε πως ολα τα παιδακια παιρνουν..ξερω γω??παντως σημερα λεει η μανα μου ειχε πολυ κλαμα.σηκωσε κ λιιιγο πυρετο.του εδωσε λιγο ντεπονακι κ ηρεμησε.α κ κοκκινησε το ενα του μπουτουκι!τωρα του βαλαμε αλουμινονερο.ισως τον πονουσε γιαυτο γκρινιαζε..

τι ωραια mamys love που ξεκινατε κρεμουλες..αντε,καλη αρχη!!!

ευχαριστουμε ρανια μου,σκετη εξισωση δεν λες τιποτα μαρια αλλα εχει την πλακα του περιμενω πως και πως να ξυπνησει για να την ταισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και ναι λοιπον!!!!!!!!!!!!!!φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα :ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause: και μπορω να πω την καταβροχθησαμε,εφαγε την πρωτη αναγνωριστικη κουταλιτσα με λαχταρα την αφησα λιγο να την γευτει και μετα ετρωγε την μια μετα την αλλη και αρχισε να ανοιγει και στοματακι.....για πρωτη φορα τα πηγε τελεια 40 γραμμαρια κρεμμουλα εφαγε και μετα 120 γαλα.....αυριο παλι.....

αχου τι καλα!!!μπραβο σας με την κρεμουλα σας!θελουμε κι εμεις,θελουμε κι εμεις!!!!

κανει απιστευτη ζεστη...κ δεν θελω αιρκουλ γιατι την εχει ψιλοαρπαξει ο μπεμπεκος..οι αντρες την βγαζουν στη βεραντα κ εγω τιμωρια μεσα να βγαζω γαλα για το πρωι...

ωωωω!! φαγαμε την πρωτη κρεμουλα???τελεια!!

αντε να αρχισουμε κ εμεις- αν κ ετσι που τα διαβασα θα τα γραψω σε χαρτακι να μην μπερδευτω!χαχαχ

Ρανια γιατι παιρνει σιδηρο ο μικρος σου? επειδη θηλαζει?

τι κανετε ολες οι τσουπρες? εμεις καλα ειμαστε- αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι σκαμε απο την ζεστη...βαρεθηκα...αμαν κανω να βρααδυασει να παρουμε λιγο αερα..

καλημέρα!!!

όλα καλά για μαμάδες κ μπεμπάκια? χτες φάγαμε την 1η κρεμούλα κ ήπιαμε κ νεράκι, σούπερ! η αποστείρωση μας είπε η γιατρίνα μας ότι σταματάει κάπου εδώ πλέον. μετά απο 15 μέρες αρχίζουμε κ φρούτα :D

τα εμβόλια μια χαρά κ όσο για το σίδηρο, εγώ του χορηγώ απο νεογέννητο, λόγω της 35-36ης εβδομάδας γέννησης. ωστόσο κ η κουμπάρα μου που γέννησε το 2ο παιδάκι με καισαρική, επειδή ήταν 37-38 εβδομάδα, της έγραψε σίδηρο για τον μπέμπη κι ας θήλαζε αποκλειστικά.

κατά τα άλλα είμαστε 8 κιλά κ 65 πόντους. για το λαιμουδάκι μας έγραψε επιτελους την daktador γιατί αρχίσαμε να έχουμε έντονο πλέον πρόβλημα... ευτυχώς τα ερυθήματα υποχώρησαν ήδη με 2-3 εφαρμογές! συνήθως αυτό συμβαίνει στην περιοχή της πάνας, αλλά εμείς πρωτοτυπήσαμε!

σας φιλούμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...