Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ :D ΜΩΡΑΚΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

Recommended Posts

τι κανουτε κοριτσια?

Σοφούκι μια χαρα το βλαστάρι σου!!

Δελφινάκι καλες μετρησεις τη Δευτερα! θα αρχισετε κ κρεμούλες?

Σπιρτούλη υπομονή- τωρα που θα αρχισετε σε λιγο καιρο τις κρεμούλες θα δεις θα παρει τα πανω του ο γαμπρούλης μου! ετσι μας αρεσει εμας το αγόρι μας!μοντελο!!! :D:x

εμεις καλα ειμαστε- σαν να κραταμε κ λιγο πιο πολυ την πιπιλίτσα κ η μαμα χαιρεται!

ολη μερα τραγουδαμε κ τσιροκοπάμε! τρελαινομαι! :x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμεις αρχισαμε απο χτες να κραταμε λιγο το μπουκαλι μας!τα πλαστικα βεβαια,οχι τα γυαλινα.αφου το πρωι δεν το κρατησα καθολου.το βουτηξε μονος του.

νυσταζωωωωω!

καλημέρα !!! καλε ΠΟΥ ειστε ολες ;;

πεσατε με τα μούτρα στις προετοιμασίες για μπουμπουνιερες κλπ? ή ειστε θαλασσίτσα ;;

εμεις εδώ AIR CONDITION και Αγιος ο Θεός !!! ... ΔΕΝ γινεται αλλιώς εδώ ! ειμαι κοντα στο κεντρο (Γούβα, και δεν ειναι τυχαία η ονομασία) ειναι και ζεστό το σπιτι...απαπαπααααα...

χτυπαω καφεδακι (ελληνικό) και στρατσιατελλα παγωτό !!! γιαμ γιαμ ...!! :x:x:x

καλημερα κοριτσακια τι νεα???εμεις τα ιδια την δευτερα εχουμε γιατρουλι για να δουμε τι θα μας πει για της κρεμουλες????????????? :D:D α!!!!!εχω και ευχαριστα η νυφη μου βειναι εγκυος χτες το μαθαμε 3 εβδομαδων,αχ!ποτε ημουν και γω μου φαινετε λες και περασε χρονος..........οποτε και αλλο μωρουδακι στηνοικογενεια,χαρα οι γονεις μου ξανα παππουδες......τι αλλα ηπια καφεδακι τωρα παω να φτιαξω ενα τοστακι γιατι σαν να πεινασα μου φαινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μια όμορφη καλημέρα!!! κ ζεστή βεβαια, αλλά τιο μπορούμε να κάνουμε? βγήκα βεράντα να απλώσω τα ρούχα του μπέμπη κ ψήθηκα η δόλια μάνα :shock:

Δευτέρα έχουμε κ εμείς γιατρίνα για τα 2 τσίμπια στα μπούτια κ για τις μετρήσεις μας. ο λαιμουδάκος του όμως απο κάτω είναι χάλια, εξακολουθεί δλδ το θέμα μας... μα τι άλλο να χρησιμοποιησω πια???

γεια σας κοριτσοπουλα!εμεις χτες βραδυ μετα απο πολυυυυ κοπο και σκεψη βγηκαμε βολτουλα παραλιακα.πετυχαμε και τους δικους μου και πηρν το μικρο καροτσαδα κ ετσι φαγαμε με την ησυχια μας την ποικιλια μας!ο ανρας μου δεν εχει καθολου διαθεση ρε γμτ..μετα απο τη μανα του,τωρα κ ο πεθερος μου ειναι πολυ στα χαλια του.ειχε να σηκωθει 2 μερες απο το κρεβατι,δεν τρωει καθολου,ζαλιζεται.τον επηρεασε πολυ η χημειοθεραπεια..σημερα ειναι ελαφρως καλυτερα.εχω την εντυπωση πως δεν θα προλαβει ουτε τις 40 της πεθερας μου...

anyway,πηγαμε το πρωι για μπανακι.δεν τον βουτηξα ομως παλι.μου φανηκε αρκετα δροσερουλα..εσεις τα βουτατε τα νινακια σας?

εγω ξερω για την σουντοκρειμ οτι κανει δουλεια την δοκιμασες?και εχω ακουσει και για το χαμομηλολαδο για δοκιμασε και αυτο!!!!!!!!εγω ρανια μου δεν θα την βουτηξω την μπουμπου φετος απο του χρονου.......ειναι και κοριτσακι και ανοιχτη απο κατω δεν θα παμε και για μπανιο πουθενα εκτος σαλαμινας οποτε το αφηνω για του χρονου που θα ειναι μεγαλητερη,γιατι μου ειπε η γιατρινα για φετος μονο σε νησια και γενικοτερα ανοιχτες θαλλασες..

καλημέρα!

πωπω τσιμπηματα στα μπουτακια πεφτουνε βροχή!! :D

πολυ ζεστη ρε γμτ- μονο ενα πραγμα μου τη δινει- που δεν κανει να κυκλοφορουμε με το μωρο- παρα μονο το απογευμα...να μπορουσα να τη βγαζω ολο εξω θα ήμασταν!

γεια σου demaki!

φιλακια mummy's love!

Μαρακι :x

γεια Κουκιδούλα!

mammys love ευχαριστώ για τη συμβουλή! η sudocrem δεν μας έκανε κάτι στη συγκεκριμένη περιοχή... το χαμομηλόλαδο να υποθέσω το ζητάω στο φαρμακείο???

τον μικρό θα τον βουτήξω τον Αύγουστο, που θα μπορούμε να πάμε θάλασσα άνετα.

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε?? εμεις μια χαρα αν εξαιρεσει κανεις την αφορητη ζεστη... :?:?

χτες ειχαμε τραπεζι στους κουμπαρους μας και αποφασισαμε για δωρο της βαφτισης να παμε ολοι μαζι ενα ταξιδι. σημερα κλεισαμε λοιπον και ειμαι πολυ χαρουμενη! πρωτοχρονια στη ρωμη για μια βδομαδουλα!!! :D:D:D

κατα τα αλλα ολα καλα. ο μπεμπης χαλαρος μετα το εμβολιο... ουτε πυρετο... ουτε γκρινιτσα... μια χαρα!! τωρα τον εκανα μπανακι να δροσιστει, τον πασαλειψα με τη λοσιον bedtime και κοιμααααται....!! :D

καλησπερα κοριτσια τι κανετε? εμεις το ριξαμε στα μπανακια γι αυτο κ εξαφανιστηκαμε! :D

εμεις μια του μηνος θα παμε παιδιατρο κ θα αρχισουμε μαλλον φρουτο γιατι για τις κρεμες ειμαι ψιλο κατα αφου δεν εχει αναγκη απο βαρος το μπεμπε! βεβαια σημερα τον ζυγισα κ μου φανηκε οτι δεν εβαλε καθολου αυτο το 10 ημερο, ποιος ξερει μπορει να παιζει η δικη μου ζυγαρια με της παιδιατρου...

γεια σας και παλι hi!!!!!κουκι,ντεμακι οχι εσυ το φτιαχνεις το χαμομηλολαδο μου ειπε η παιδιατρος βαζεις σε ενα τηγανακι ελαιολαδο και μια χουφτιτσα χαμομηλι αποξηραμενο και τα τσιγαριζεις σε πολυ χαμηλη φωτια για 3 λεπτακια και μετα το σουρωνεις και ςετοιμο,κανει για συγκαμα για δροτσιλα ακομα κα για απλη επαλειψη σε ολο το σωμα του μωρου ειναι πολυ καλο και εντελως φυτικο δοκιμασε το......

Γεια σας μανούλες!

Εμεις αυριο παμε για εμβολια. Τρωει πολυ το μπουμπουκι μου και θελω να δω ποσο βαρος πηρε.

Στη θαλασσα θα τη βαλω, της πηρα και σωσιβιο. Το πηρα απο το ιντερνετ και μου ηρθε σημερα.

Δυο μερες δεν την εβγαλα και εχει τα νευρα της.

Παω να διαβασω τα νεα σας γιατι εχασα πολλα τοσες μερες που δεν μπαίνω.

;)

καλημερα κοριτσια!σημερα μας ξυπνησε απτις 5..ειχε να φαει βεβαια απο τις 7 χτες το απογευμα..κ απο τις 5 δεν εχει πολυκοιμηθει.τωρα τον εχω στο ριλαξ στο μπαλκονι κ λεει τα δικα του.περιμενω να φαει σε κανα μισαωρακι να παμε για μπανακι!

καλημέρα girls! mammys love ευχαριστώ για την πληροφορία, θα το εφαρμόσω αν δω ότι συνεχίζεται. προς το παρόν ξαναγύρισα στην sudocrem με εντατικές εφαρμογές μέσα στη μέρα.

γεια σου gioulaki! ράνια απο τις 5 ο μπουμπούκος, ε? έχουν κ αυτά τα μικρά τα σκαμπανεβάσματά τους, κι εμάς το έχει κάνει.

σήμερα ξύπνησε 9 παρά κ έτσι κοιμήθηκα κ εγώ λίγο παραπάνω.φιλιά!

καλημερα κορίτσια

μπράβο Ράνια νωρις νωρις για μπανακι!

κορίτσια ειμαι πολυ ευτυχισμένη- ως δια μαγείας και έτσι ξαφνικά- το κουκιδόνι ζηταει την πιπιλα και την κραταει κιολας! μα σας λεω δεν μπορω να το πιστεψω!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

γεια σας κοριτσια τι νεα?εγω κανω μποτε θα ερθει η πεθερα μου το βραδυ να κρατησει τα παιδια μιας και λειπει ο πεθερος μου και θα παμε για ποτακια με τους νονους της μικρης......μολις φαμε και περιμενω να σηκωθει και η μικρη να φαει για να την πεσω καμμια ωριτσα να στρωσω επιδερμιδα!!!!!!! :lol::lol:

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? εμεις καλα... ησυχια... χτες ειχαμε βγει για μπυριτσες στην παραλια και ειχαμε και το μικρακι μας μαζι. κοιμηθηκε στο καροτσι του κατα τις 10.. μια χαρα. γυρισαμε κατα τις 1, τον ταισα και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 9 το πρωι. ωραιοτατα! μου ηρθαν και τα πραγματα για τη βαφτιση. τη δευτερα θα παω να τα παραλαβω απο το ταχυδρομειο και πεφτω με τα μουτρα στις ετοιμασιες!! περναει ο καιρος...

mammys love καλα να περασετε ;)

πηγαμε στο γιατρο. Ειμαστε 7 κιλα ακριβως κ 68,5 ποντους.Απο τηνωρα που γυρισαμε ολο γελαει η σκατουλα.

Ντεμη ρωτησα κ τη γιατρο η σουντοκρεμ κανει δουλεια αλλα μου ειπε κ εμενα αν θελω να βαζω κ λιγο ταλκ να απορροφα την υγρασια ;)

Τι ωραια που κανετε μπανακια κ εγω θελω. :(

Μαμμυς καλα να περασετε. Την αλλη εβδομαδα παω Αθηνα για τη συναυλια κ θα αφησω τη μικρη με το μπαμπα της.Αχ πως θα την αποχωρηστω. 4 μηνες τωρα 24ωρες μαζι ειμαστε :(

γεια σας κοριτσοπουλα....βρηκα ωρα να σας γραψω ε??????δεν μου κολλαει υπνος λογω ζεστης...την μερα τρεχω σαν παλαβη οπότε βρηκα ευκαιρια...πως ειναι τα μπουμπουκια σας?η μικρη μας καλα...της κοπηκε λιγο η ορεξη λογω ζεστης ...τρεχαμε για τα βαπτιστικα αυτη τη βδομαδα,αλλά τα κλεισαμε ολα οπότε εμεινε μονο το ντυσιμο το δικο μας...ααααχχχ τι ωραια που ειναι...την φανταζομαι μεσα στο φορεματακι της κ τρελαινομαι...εσεις ετοιμαζεστε?αντε φιλουρες κ καλους υπνους για τις τυχερες,εμεις εχουμε μελλον ακομα. :P

καλημερες!! τι κανετε? εμεις ξυπνησαμε βασιλικα σημερα!! 10 παρα!! χανει το πρωινο του γευμα βεβαια τωρα που κοιμαται περισσοτερο αλλα ο γιατρος ειπε οτι ειναι μια χαρα και να τον αφηνω να τρωει οποτε και οσο θελει. οσες δινετε μπιμπερο, ποια χρησιμοποιειτε? εχω ειχα βολευτει με την κικο αλλα εχω και 2-3 νουκ, μια χαρα κι αυτα. οσες δινετε γαλα με κικο, με ποσες τρυπιτσες τρωτε?? εμεις μεχρι προχτες διναμε με την θηλη των 0 μηνων αλλα μου φαινοταν οτι κουραζοταν ετσι κι ετσι δοκιμασαμε τη θηλη των 2 μηνων. τρωει πολυ πιο γρηγορα και ακουραστα νομιζω αλλα μετα οταν ρευεται βγαζει γουλιτεσς καποιες φορες... :?:?:?

καλημερα σοφουκι,

εγω εχω τις Νυκ. Να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει καποιο αλλο οποτε δεν μπορω να συγκρίνω , αλλα ειμαι ευχαριστημενη με της Νυκ.

Μην ανησυχεις για τον υπνο κ το γευμα , εμενα σχεδον ενα μην ατωρα το κανει κ παει μια χαρα.

Γεια σας!!! Ρανια οταν τρωει κ τον κανεις μπανιο στο μισαωρο δεν σου βγάζει γουλίτσες?

Εγω την κάνω πριν το βραδυνο γευμα κ κοιμαται εως το πρωι.

2 μερες την εχω κανει μεσημερι γτ δεν εχω κουραγιο λογω της γνωστης αδια8εσιας...ετσι εχτες την ταισα κ κοιμη8ηκε νωριτερα απο τις 8 το απογευμα κ στις 1.30 ξυπνησε για το επομενο γευμα...

βγαινουν εκτος προγραμματος κατευ8ειαν,

Σοφουκι τι τελεια να πινεις μπυριτσα στην παραλια με την οικογενεια???

Εμενα δουλευει ο αντρας μου αλλα κ παλι για παραλιες στην Α8ηνα ουτε λογος,τρελαινεται...

Α! Εγω εχω τα μπουκαλια mothercare απο την αρχη τα 120μλ κ τωρα τα 240 μλ...ειμαι ευχαριστημενη δεν μπορω να πω....δοκιμασα την 8ηλη για 6 μηνων επειδη αργουσε να πιει το γαλα....τελικα ομως βαριοταν.....οποτε γυρισα στην 3 μηνων.

καλημερα κοριτσια.δεν ειμαστε καλα...χτες πηγαμε απο το πρωι στο χωριο του αντρα μου για σ/κ..κατα τις 11 παρα το βραδυ φυγαμε αρον αρον.μεσα σε 5 λεπτα ειχα μαζεψει τα μπογαλακια μας και σπιτι παλι..ο μικρος ειχε απιστευτη γκρινια,πολυ κλαμα απο το μεσημερι και μετα..ηρεμουσε στην αγκαλια μας κ με το που τον βαζαμε κατω κλαμα.στο σπιτιπαλι ουρλιαζε.του δωσαμε πια λιγο ντεπον κ κοιμηθηκε μεχρι τις 5 κ μετα μεχρι τις 9:30.αλλα πολυ εμετο ρε γμτ...ειδικα σημερα.θα δω πως θα παει να παρω το γιατρο αν ειναι.οπως κ να εχει αυριο θα τον παρω για ραντεβου για τα εμβολια.αγχωθηκα πολυ απο χτες

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...