Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ :D ΜΩΡΑΚΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

Recommended Posts

Kaλημερα!

ε ειμαι πολυ γκαντεμο! μολις που ειχα αποφασισει να κανω μπανιο στη θαλασσα- ....μου ρθε η περιοδος...μα δεν μπορουσε να περιμενει το σκ να περασει κ μετα? μου ηρθε 4 μερες νωριτερα απο το αναμενομενο...παλι μονο καφε θα πιω στη παραλια....... :(

η μπουμπου κοιμάται μεσα- κ εμενα αργα κοιμαται το βραδυ- τρωει κ μετα την πεφτει καναπε ο σπορος κ αρχιζει τα τραγουδια κ τις τσιριδες μεχρι να νυσταξει (συνηθως κοιμαται κατα τις 11.30). το πρωι μετα τρωμε στις 11.

Κρεμες ουτε εγω θα της δωσω προς το παρον- αφου τρεφεται καλα με το γαλα δεν ειναι αναγκη- απο τον 5ο μηνα βλεπουμε!

εχει φανταστικη μερα σημερα! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα στα κοριτσια!!!!!!!!!!!!τι νεα?παει το μπανακι ρε κουκι,δεν πειραζει ομπρελιτσα καφεδακι και αγιος ο θεος!!!!!!!!!!!εμεις γυρισαμε χτες το βραδυ ειχαμε παει στο εξοχικο μας στην σαλαμινα απο την τριτη και περασαμε σουπερ βολτες μπανια καφεδακια για μας παιχνιδια και ξεσκασμα για τα μικρα......κοσταντινος αν και αργα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου και σε σενα ντεμακι χρονια πολλα...οσο για νερακι ουτε εγω δινω κανενα χαμομηλακι στης πολλες ζεστες τωρα περιμενω πως και πως στης 18 του μηνα το εμβολιακι για να μας δωσει οδηγιες για της κρεμουλες..

χαχα!!κοιμηθηκα μια ωριτσα τωρα και τι ειδα στον υπνο μου?ειδα λεει την ατζεντα μου και την τριτη το πρωι ειχα ραντεβου με τη mamys love.εγραφα mamy-μανικιουρ!οποτε σε περιμενω τριτη στις 9!

ερχομαι ρανια ετοιμασου!!!!!!!!!!εμμονη ιδεα σου εγινα εγω ?η το μανικιουρ? :lol::lol::lol: και οχι μαρια δεν ειμαι θαλασσα εγω!!!!τουλαχιστον..... δουλευει ο αντρας μου και ειμαι σπιτι με τα παιδια και το απογευμα περιμενω την μαμα μου για καφε και κουτσομπολιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

β α ρ ι ε μ α ι :!:

καλησπερα

πωπω....τι πραγμα ειναι αυτο..εχει κ μια ζεστη....ουφ κ ξαναματα ουφ!

να το παω το μωρο στη θαλασσα ή οχι? νιωθω πτωμα. ειχαμε ενα μνημοσυνο απτο πρωι με καφεδες κ φαγητα μετα με αποτελεσμα να επιστρεψουμε μεσημερι σπιτι κ δεν περνα η ωρα....

που να πας μαυτη τη καψα...........ουτε για θαλασσα δεν ειναι- (μαλλον είναι για θαλασσα αλλα εγω δεν εχω κουραγιο...)

καλησπερα κοριτσακια!εμεις ειχαμε γεματο προγραμμα σημερα.απτο πρωι στο χωριο του αντρα μου,απογευματακι σπιτι,καπακι πηγα στο μαγαζι να το ξεβρωμισω,γυρισα,μπανιο κ στον αδερφο μου.τωρα μαζευτηκαμε.οι αντρες επεσαν ξεροι για υπνο κ εγω η αγελαδα κουτουλαω κ βγαζω γαλα...

ευτυχως σημερα ο μικρος ειχε μια απιστευτη ηρεμια,δεν εκλαψε καθολου ολη μερα.ελπιζω να μη σηκωθει πριν τις 7 που ξυπναω..αντε καληνυχτα σας!

γεια σας κοριτσια! τι κανετε?? εμεις περασαμε ενα πολυ ομορφο σαββατοκυριακο, χορτασα θαλασσα, ηλιο, μπυρες και τσιγαρα!! 8-}8-} πολυυυ το ευχαριστηθηκα!!

χτες ο μικρος μου εκανε τον καλυτερο υπνο του μεχρι τωρα. κοιμηθηκε στης πεθερας μου κατα τις 9 το βραδυ, τον πηραμε κοιμισμενο κατα τις 11, εφαγε επισης κοιμισμενος και συνεχισε τον υπνο του μεχρι τις 10 σημερα το πρωι!!! δεν το πιστευα!! τοσες ωρες!!! μετα μου ξανακοιμηθηκε 12-1 και τωρα παλι κοιμαται... ;) ολα καλα!! αυριο εχουμε γιατρουλη κι εχω διπλη αγωνια. απο τη μια το εμβολιο και απο την αλλη το βαρος του μιας και εχουμε κανει τα γευματα 4 αντι 5 των 220μλ περιπου... για να δουμε...

το απογευμα εχω ραντεβου με 2 ζαχαροπλαστεια για τη βαφτιση. σκεφτομαστε να κανουμε ενα ειδος μπουφε εξω απο την εκκλησια με 6-7 ειδη αλμυρων και 2-3 γλυκακια. η εκκλησια εχει μεγαλη αυλη και πολλα τραπεζακια με παγκακια για να καθισει ο κοσμος. απλα θελω να δω ποσο θα μας βγει γιατι εχουμε 350 προσκλητηρια και το κοστος θα ειναι μεγαλουτσικο. μετα θα παμε για φαγητο μονοι μας με τους κουμπαρους. τι καλο εχει το μενου σας σημερα?? εγω τωρα παω να φτιαξω ρυζακι με κρεας απο χτες...

γεια σαααας!

καλα ψηνομαι στο ζουμι μου απο χθες- πολυ ζεστη... δεν εχω ορεξη παρα μονο να πλατσουριζω- να πλενω μπαλκονια ξυπόλητη..

Σοφουκι καλα τα περασατε- κ ο μικρος μια χαρα ομως τα περασε- κοιμηθηκε σαν το πουλακι!

να σε ρωτησω -350 προσκλησεις? μηπως τοσα θα ειναι τα άτομα? πολλα μου ακουγονται-δλδ καμια 600ρα θα εχετε κοσμο τουλαχιστον?? πωπω!!!(μωρε μηπως μπερδευτηκες?) :D

κουκιδακι δε μπερδευτηκα. οπως τα λες ειναι... 300 προσκλητηρια :?:? για να καταλαβεις... τα πεθερικα μου εχουν 6 και 5 αδερφια ο καθενας, με 4-5 παιδια και 7-8 εγγονια.. τσακ μπαμ λοιπον, να τα 50!! γενικα και οι 2 μας ειμαστε μεγαλες οικογενειες και οι δουλειες μας ειναι τετοιες που ευτυχως η δυστυχως θα εχουμε πολυ κοσμο...

βεβαια σε καμια περιπτωση δεν περιμενω να ερθουν 600 ανθρωποι στην εκκλησια, σιγουρα θα εχουμε απωλειες αλλα πως να το υπολογισεις αυτο?? εγω μαλλον θα υπολογισω γυρω στα 350 ατομα κι αυτο γιατι η εκκλησια ειναι στην ακρη σχεδον του νησιου και δυσκολα καποιος θα κανει τοσο δρομο... :?:?

τελος παντων... παω να ετοιμαστω και το βραδακι θα σας πω τι τιμες ακουσα... για να δουμε...

πωπω Σοφούκι πολυς κόσμος!! τι να κάνεις- δεν μπορεις να μην τους καλέσεις!

εγω αρχισα να γραφω οικογενειες για να βγαλω μια σουμα κ να ξερω πανω κατω ποσα προσκλητηρια να κανω. ακομα σαυτο εμεινα!χα!

γεια σας κοριτσια!!!!ψωφια τα πραγματα στο φορουμ δεν βλεπω κινηση.... :( σοφουκι πολυς κοσμος σε φανταζομαι στην χαιρετουρα κανενα τριωρο θα κανεις ασε που θα θες καρεκλα απαραιτητως :) ..εγω τα εβγαλα και δεν ειναι πανω απο 150 ατομα θα ειναι οι καλοι φιλοι μας οι συγγενεις εντος αττικης γιατι εχουμε και στην κοζανη σοι και κουμπαροι αντε και καποιοι συναδελφοι απο της δουλειες μας, αυτοι σιγα μην καλεσω 400 ατομα που ειχα στον γαμο μου .....απο τους οποιους καποιους δεν τους ηξερα καν,λιγοι και καλοι....

καλημερα κοριτσια!ξυπνησαμε απτις 6:30 σημερα..εφαγε κ ξανακοιμηθηκε.εγω που να κοιμηθω ομως που πρεπει να φυγω στις 8...?

χτες βραδυ πηγαμε θαλασσα!δροσιστηκαμε για τα καλα.κ ο μπεμπης ηρεμος πολυ.δεν τον βουτηξαμε βεβαια.γυρισαμε κατα τις 12:30.μεχρι να κανω μπανιο,να βγαλω γαλα,καλες 2 κοιμηθηκα.παλι θα κουτουλαω στη δουλεια.

καλα σοφουκι ποσα ατομα ειχες δηλαδη στο γαμο σου κ ποσα θα εχεις στη βαφτιση?εγω στο γαμο κ με μεγαλο σοι αλλα αρκετες περικοπες ειχα 330 καλεσμενους,250 ηρθαν τελικα.για βαφτιση αν καναμε κανονικα θα καλουσα μονο καμια 80αρια.μονο συγγενεις που κανουμε παρεα κ φιλους

στο γαμο ειχαμε πραγματικα πολυ λαο... αφηστε τα... τωρα εχουμε 300 προσκλητηρια αλλα σιγουρα πολλοι δεν θα ερθουν. καποια απο αυτα θα πανε και σε κουμπαρους των γονιων μας εκτος της πολης μας. τελος παντων. χτες πηγα ρωτησα για το catering που σας ελεγα. λοιπον...

5 ειδη αλμυρων απο 200 τμχ το καθενα (συνολο 1000), 350 γλυκακια, αναψυκτικα, νερα, 2 ατομα σερβις, πιατα και ποτηρια, ολα μαζι 600 ευρω. η τιμη μου ακουστηκε πολυ καλη. τι λετε κι εσεις?

παμε να ετοιμαζομαστε κι ολας σιγα σιγα γιατι στις 12 εχουμε γιατρο. σας φιλω!

καλημερα κι ολας!!! :D:D

5 ειδη αλμυρων απο 200 τμχ το καθενα (συνολο 1000), 350 γλυκακια, αναψυκτικα, νερα, 2 ατομα σερβις, πιατα και ποτηρια, ολα μαζι 600 ευρω. η τιμη μου ακουστηκε πολυ καλη. τι λετε κι εσεις?

παμε να ετοιμαζομαστε κι ολας σιγα σιγα γιατι στις 12 εχουμε γιατρο. σας φιλω!

καλημερα κι ολας!!! :D:D

πολυ καλη τιμη- ρωτησα κ εδω για catering που οργανωνουν- κοντα στο 1300 ευρω...και δεν κανω τραπεζι που λεει ο λόγος? :shock:

γεια σας κοριτσακια!!! χαθηκα εε? παλευα με το θηλαστρο εδω και μερικες μερες μπας και παρουμε κανενα γραμμαριο αλλα τιποτα.... :cry::cry::cry: σημερα ειχαμε παιδιατρο, εχει παρει μεσα σε 14 μερες 130 γραμ (5330) και ηρθε η ωρα για συμπληρωμα.... ελα ομως τωρα που του εχω δωσει 2 γαλατα ειδικα μεχρι τωρα και δεν θελει κανενα μονο κλαιει και κλωτσαει...πιανει με μανια το μπιμπερο να φαει και μολις καταλαβει τη γευση αντιδρα...δεν ξερω τι να κανω, μου ειπε να επιμεινω καθημερινα και αν γινετε να το ταιζει αλλος και οχι εγω.

αρχισαμε και σιροπι για την παλινδρομηση και θα κανουμε και μια καλλιεργεια να δουμε. σημερα που περασε τα δεδομενα στον υπολ/στη για να δει την καμπυλη, της εβγαλε ενα βελος προς τα κατω,εχουμε πεσει κατω απο τις καμπυλες :cry::cry::cry:

αυτα τα νεα μας. θα επανελθω αργοτερα,φιλια

κοριτσια εμαθα στο μαγαζι σημερα για μια πολυ καλη μου πελατισσα πως σκοτωθηκε ο αντρας της το σαββατο με μηχανη.η κοπελα θα γεννησει σε 10-15 μερες...κ μαλιστα εχουμε τον ιδιο γιατρο κ τα λεγαμε καθε φορα.εχω φρικαρει.δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου

spirtouli μηπως εφτασε η ωρα να αλλαξεις παιδιατρος?

πως γινετε να πεσατε κατω απο τις καμπυλες? μεσα στο βιβλιαριο που εχει τις καμπυλες αναπτυξης λεει οτι για 3 1/2 μηνων παιδακι κυμαινεται μεταξυ 4.500 γρ - 7500 γρ :roll:

της φιλης μου το παιδακι που εχει δυσανεξια πηγε σε παιδογαστρεντολογο κ την "εκραξε" κανονικοτατα που εκοψε τον θηλασμο γιατι στην περιπτωση της σαν τον θηλασμο δεν εχει!

κ σενα σου λεει να αρχισεις συμπληρωμα? μηπως τα "παιρνει" απο τις εταιρειες γαλακτος?

κ εννοειτε οτι το παιδι σου δεν θα το πινει αφου τα ειδικα γαλατα ειναι πολυ πικρα κ οταν το παιδι θηλαζει δυσκολα το δεχεται! δεν σου ειπε να το κανεις μιξη με μητρικο γαλα στην αρχη μεχρι να το συνηθισει?

παντως εγω ειμαι καθετη στο να κοψεις τον θηλασμο.... μπορεις να πας κ σε παιδογαστρεντολογο !

ρανια μου δυστυχως αυτα ειναι τα ασχημα της ζωης... :(:(:(

δεν μου ειπε βρε κων/νε να κοψω το θηλασμο,απλα να του δεινω και λιγο ξενο μπας και καταφερει να παρει κανενα γραμμαριο παραπανω... εχει ενα προγραμμα στο p/c που καταχωρεις τα δεδομενα απο την αρχη της γεννησεις και σου δειχνει την πορεια αναπτυξης του συγκεκριμενου παιδιου,αν ο μπεμπης ειχε γεννηθει 2,500 κιλα και τωρα ηταν 5,300 θα ειχε αλλη καμπυλη αναπτυξης, δεν εχει σχεση με το ποσο βαρος εχει αυτη τη στιγμη αλλα πως εχει κυμανθει το βαρος απο τη γεννηση.

ειναι καλη παιδιατρος και υπερ του θηλασμου πολυ αφου δεν με αφησε ουτε αντιβιοση να παρω την τελευταια φορα και οσες φορες της ειπα να σταματησω το θηλασμο ειπε κατηγορηματικα " οχι" οσο για το γαλα αυτη μου ειπε 2 γαλατα και σημερα ψαξαμε μαζι στο ιντερνετ για να βρουμε ολα τα ειδικα γαλατα και να τα δοκιμασουμε μηπως και του αρεσει καποιο.

θα παρει και το σιροπι για το στομαχι και ισως να κανουμε δουλεια.

γεια σας μανούλες! έχω ρίξει πολύ τρέξιμο τις τελευταίες μέρες με δουλειά, βαφτίσια μπεμπάκου κ διάφορα άλλα... έχει ψιλογκαντεμιαστεί λίγο η καθημερινότητά μας, διότι τυχαίνουν διάφορα ευτράπελα, αλλά τεσπα...

mammys love καθυστερημένα μεν, ευχαριστώ πολύ όμως για τις ευχές!

Ράνια, είναι πολύ δύσκολο κ άδικο να τυχαίνουν αυτά τα γεγονότα... ακόμη δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου το χαμό μιας συμφοιτήτριάς μου και φίλης σε τροχαίο, κι ας έγινε πριν απο 9 χρόνια... αλλά με αυτή την κοπελα που λες κ ετοιμόγεννη μάλιστα, τι να πω! είναι σκληρό, εντελώς :( το παιδάκι της μακάρι να απαλύνει αυτόν τον πόνο.

spirtouli μην το βάλεις κάτω με το θηλασμό κ όλα θα γίνουν, σε συνεννόηση πάντα με την παιδίατρο.

κατά τα άλλα, έχω κάνει κρα για ένα μπάνιο, αλλά αν κ δίπλα στη θάλασσα, απλώς την κοιτάζω μέχρι στιγμής. πού να πάω με τον μπεμπέκο μεσημεριάτικα... όταν είναι αδειούχος και ο μπαμπάς μας, θα ξεκινήσουμε καμιά απογευματινή βούτα.

φιλιά!

σπιρτουλι ΣΤΑΘΕΡΑ με ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ! μην εγκαταλείψεις απο τωρα τον θηλασμό ρεεεεεεεεεεεε...

στασου μύγδαλα ! κατσε μπορεί να παρει ΑΠΟΤΟΜΑ στις επομενες εβδομαδες ! εσυ το βλεπεις το παιδί να ειναι "κομμενο" στη συμπεριφορά ;;; να δειχνει αδυναμία κινησης/διαθεσης κλπ ή ειναι περδικι και τσαμπα αγχωνεσαι ;;; :shock: ΒΡΕ μηπως εχεις αρχισει εσυ καμια αποτομη δίαιτα και το γαλα σου εχει γινει πιο "light" ;;;;;;;!!!!! (αχαχαχαχααχα !!! ) :lol::lol::lol::lol:

:geek: αν και δεν ξερω πραγματικά να θα ισχυε κατι τετοιο ....χχμμμ.... ;;;

να σκεφτεσαι θετικά !! ολα καλα θα πανε ! και αν αλλαξεις παιδίατρο να σιγουρευτείς οτι θα ειναι ΥΠΕΡ του θηλασμού απο γνωστή σου !(μην πεσεις απο τα κακα στα χειρότερα που λεει ο λόγος !)

εμεις σημερα κατεβηκαμε κεντρο για προβα νυφικου κλπ και ειπα να κοιταξω και γω για δικο μου φορεμα ... μπαινοβγαινα Οσαν την τρελή στα μαγαζιά, εριχνα μια γρηγορα ματια στα μακρια φορεματα και εβγαινα αρον αρον... ειχα το νου μου στον τσιχλακο που καθοταν με τις θειαδες του εξω... τον επιασε και κεινον ΜΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ.... αλλο πραμα ! (κρίμα μπαλαρίνα :? )

ειδα ενα τιγρε (μη γελάτε!!!), μακρύ που μου "μάζευε" τα "μιλκομπούκαλα" (αχαχαχα :lol: ) καταπληκτικά αλλα ... δεν μου αρεσε απο τη μεση και κατω... αν και το ειδα ΠΟΛΥ βιαστικά... το σκεφτομαι με πλατφορμες λουστρινι (για ανεση!) ... αντε να τελειωνω και με αυτο το θέμα !! τρεχω τρεχω για τη νύφη και τελικά δεν εχω φόρεμα ουτε για τον γαμο της, ουτε για τα βαφτίσια μας... αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ... ξεβρακωτη θα παω στο τελος να τελειωνουμε...!!!!

και αφού σας ζάλισα, παω να τη πεσω για υπνο ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩ :x:x:x:x:x:x:x:x

καλημερα κοριτσια! πως ειστε? σπιρτουλη θα τη βρειτε την ακρη ειτε με θηλασμο ειτε με συμπληρωμα, το θεμα ειναι να χορταινει το μικρακι σου!! εμεις χτες ειχαμε γιατρουλη για ελεγχο και εμβολιο. ειμαστε 7100 και 65 υψος. νερακι θα δωσουμε τον αλλο μηνα μαζι με τις κρεμες μας. αχ ανυπομονω... πιατακια... κουταλακια... ανυπομονωωωω!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...