Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ :D ΜΩΡΑΚΙΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ... ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

Recommended Posts

καλησπέρα κούκλες κ περισσότερο κούκλα μάλλον εσύ Ράνια που έκανες κ το laser! ααα, θέλω κι εγώ...

βασικά, δεν ελέγχω πλέον τα γεύματα του μικρού, τρώει όμως αρκετά, δλδ κάθε 2ωρο με 3ωρο, ανάλογα 150 ή 180μλ. εμένα η παλιοπερίοδος ήρθε την 19η μέρα η άθλια κ με ταλαιπώρησε κιόλας... :? άντε τώρα να δω τι κύκλο έχω κ ρε γμτ ήμουν πάντα τόοοοσο σταθερή :|

έχετε καμιά συνταγή για ωραίο γλυκάκι, καλοκαιρινό? μεγαλώνω αύριο - μπουααααα :cry: - κ λέω κάτι να κάνω μια κ έχω κενό απ'τη δουλειά.

φιλάκια στα μωράκια!καλά εντάξει, κ σ'εσάς.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 729
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

πολυ ωραια πορτοκαλοπιτα σερβιρισμενη με παγωτο.

Φανταστικο γρηγορο κ δροσιστικο. Σαν πατσαβουροπιτα με γευση πορτοκαλι. Αν ενδιαφερεσαι σφυρα.

Ρανια τουλαχιστον θα ξεμπερδεψεις. Εγω εκανα λειζερ στο πιγουνι και με την εγκυμοσυνη εγινα ακομα πιο χαλια αφηστε τα. τζαμπα ολα, αλλα χαλαλι.

Επισης σουδακια και γεμισε τα με παγωτο και περιχυσε τα με σοκολατα. Πολυ γρηγορο κ ευοκολο

εεεπ! τι εχουμε ? γενεθλια?? με το καλο να ξημερωσει αυριο να εισαι γερη κ δυνατη demaki!

απο δροσερα γλυκα δεν ξερω..ειμαι πολυ σοκολατου! αλλα αυτα που σου προτεινει το Γιουλακι θα ειναι πεντανοστιμα!μιαμ-μιαμ!

καλημερα σας....

χρονια σου πολλα ντεμι, ο,τι επιθυμεις!

.... σημερα γιορταζει κ το κοριτσακι μου :D κ ετοιμαζομαστε να παμε εκκλησια να κοινωνισει ;)

καλημερα σας!

demaki χρονια σου πολλα κ καλα!να χαιρεσαι το παιδακι σου.παντα με υγεια!

χτες βραδυ μας εκανε ανω κατω ο μπεμπεκος.εφαγε 10 παρα και κατα τις 11 ξαπλωνουμε κομματια κ αρχισε να ουρλιαζει.τι αγκαλια,τι πιπιλα..τπτ..ξεσηκωσαμε τη γειτονια.τελικα του εβαλα κατα τις 12 παρα 130ml γαλα κ αποκοιμηθηκε στα 100!πρωτη φορα αφησε φαι!τελικα πεινουσε.κι εμεις κουτουλαγαμε.και στις 7 εγερτηριο παλι...

καλημερα κοριτσούδια :x

χρονια πολλά και ευτυχισμενα Demaki !!!

να χαίρεσαι την κορουλα σου Κωνσταντίνος !

εγω εκανα δουλιτσες και μολις εκατσα να ριξω μια γρηγορη ματια στον ιστο πριν ταισω τον τσιχλάκο!

ααααχχχχ...μακαρι να ημουν σε μια παραλίααααααααααααααααα :x:x:x:x:x:x:x:x

α! καλέ ! χθες διαπιστωσα στο κ@λαρακι του μικρου (στη "χωριστρα" :lol: ), μικρα μικρα σπιθουρακια με "λευκο" κεφαλακι ... να ναι ιδρωτσιλα που λενε ; μακαρι να μην ειναι μολυνση... :roll:

παντως ΔΕΝ διαμαρτυρεται γι αυτό.... ισα ισα απο ψες ειναι και πιο ζωηρός, πιο "επικοινωνιακός" !

καλα μαρακι με εκανες κ γελασα!οτι εγινε πιο επικοινωνιακος ο γιος σου με τα σπιθουρακια στον πωπο του :lol::lol: .εχουμε κι εμεις τετοια,οχι εκει.ενα διπλα απτο ματακι του και κανα 2 στα χερακια.εμεις στον πωπο εχουμε μια ελια που οσο παει κ μεγαλωνει!!ευτυχως ειναι αγορι κ δεν θα φαινεται με στρινγκ(αν κ ποτε δεν ξερεις τα γουστα!!) :lol::lol::lol:

καλημερα Χρονια Πολλα πολλα ντεμακι. Να εισαι παντα πολυ ευτυχισμενη οπως τωρα!!

Λοιπον

Πορτοκαλοπιτα:

Υλικα: 1 πακετο φυλλο κρουστα

1 κεσεδακι γιαουρτι 2% (ειναι πιο ρευστο)

4 αυγα(3 κροκοι-4 ασπραδια)

1 ποτηρι καλαμποκελαιο ή ηλιελαιο ή σπορελαιο

1 φλυτζανι ζαχαρη

1-2 βανιλιες

1 φακελακι μπεικιν παουντερ

ξυσμα απο 1 πορτοκαλι

Σιροπι: 3 ποτηρια νερο , 2 ζαχαρης , φλουδα απο 1 πορτοκαλι

Εκτελεση:

χτυπαμε τα αυγα και μετα ανακατευουμε ολα τα υπολοιπα υλικα εκτος απο το φυλλο.

Οταν γινουν ενα , τσαλακωνουμε ενα ενα φυλλο (κομμενο στη μεση) σαν να τσλακωνουμε χαρτι. Τα ανακατευουμε με ενα κουταλι να "μουλιασουν" τα φυλλα. Το βαζουμε σε ενα ταψακι ψιλομεγαλουτσικο, λαδωμενο ή βουτηρωμενο. Ψηνουμε για 30-35' στους 180. Οταν το βγαλουμε το κοβουμε κ το περιχυνουμε με το συροπι που ηδη εχουμε ετοιμασει κ εχει κρυωσει.

Μια ωρα το πολυ θα σου παρει ολη η διαδικασια μαζι με το ψησιμο.

Ειναι ωραιο σερβιρισμενο μαζι με παγωτο βανιλια

Σουδακια

Υλικα:

1 κουπα νερο

1/2 κουπα βουτηρο

1 κουπα αλευρι (για ολες τις χρησεις) ή οτι εχεις

1/2 κουταλακι αλατι

4 αυγα

Εκτελεση:

Σε ια κατσαρολα βαζεις το νερο, το βουτηρο κ το αλατι σε δυνατη φωτια. ανακατεψε μεχρι να αρχισει να κοχλαζει. Κατεβασε το απο τη φωτια κ ριξε με τη μια ολο το αλευρι και ανακατεψε ζωηρα με μια ξυλινη κουταλα.Αφησε το να κρωσει και μετα ριξε ενα ενα τα αυγα και ανακατεψε με το γατζο για ζυμη ή με ενα πιρουνι.

Τα βαζεις σε ενα ταψι με αντικολλητικο χαρτι και τα ψηνεις μεχρι να ροδισουν. Τα κανεις οσο μεγαλα εσυ θελεις με το κορνε για τη σαντιγι. Εχε στονου σου οτι φουσκωνουν στο φουρνο.

Μολις τελειωσουν αφησε τα στην ακρη. Γεμισε τα με παγωτο λιγο πριν τα σερβιρεις.Ειναι τελεια

(εγω τα κραταω στην καταψυξη κ ετσι εχω παντα γλυκακι στο σπιτι)

Αν θελεις περιχυσε τα με γλυκο κερασι ή λιωμενη σοκολατα.

Η σοκολατα αν την θελεις σαν τα εκλαιρ ή τα κωκ απο επανω , λιωνεις στο μπεν μαρι ιδια ποσοτητα κουβερτουρα κ κρεμα γαλακτος. Αφησε το να κρυωσει και βουτα τα σουδακια αναποδα πριν τα γεμισεις.

Αν τη θελεις σκληρη , να παγωσει τοτε απλα λιωσε τη σοκολατα σε μπεν μαρι ή στα μικροκυματα

Πολ γρηγορη συνταγη και της τελευταιας στιγμης.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΠΑΝΑΚΙ - Χαριτοδιπλωμένος !!

[youtube:evf8c60o]l9lQzT6GBlI[/youtube:evf8c60o]

ναι... τωρα που το ξαναδιαβασα ΟΝΤΩΣ βγαζει "κουλο" νόημα η πρόταση :lol::lol::lol:

σημερα και επισήμως ειναι ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ... ή εγω ειμαι πτώμα για να του κανω τα χατήρια... χιχιχι...

τελικά καλε ειναι ιδρωτσιλα αυτό ;;; :?:

μαρακι κι εμεις εχουμε τεοια αλλα στο προσωπο. Εχει 2-3 στο ματακι της διπλα και 3-4 στα μαγουλακια της

Φευγουν ομως, μην ανησυχεις

ουτε εγω δινω νερο πρεπει?δεν θηλαζω.ο γιατρος ειπε δεν χρειαζεται.στον ηλιο δεν εχουμ βγει καθολου.μηπως πρεπει για τη βιταμινη d?ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΤΗς ΜΟΥΣΤΕΛΛΑ 50 αλλα δεν βρηκαμε εδω στο βολο και δεν αγορασαμε.τι αντηλιακα βαζετε?κι εμενα ο μεγαλος μου μειωσε τα γευματα.και την ποσοτητα κι εχω τη μανα μου που τα εχει παιξει.και κοντευουμε να παιξουμε μπουνιες.με το ζορι να φαει ακι ειναι και μπουλακος.ο μικρος εκανε 4 φορες την ημερα ευκοιλια και του δωσαμε ρυζονερο.ξερετε κατι για αυτο?ποσο και ρο κανει αν κανει κτλ?βεβαια ο παιδιατρος το ειπε.

Κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!!

konstantinos να χαίρεσαι τη μικρή Κυριακή σου κ κάθε καλό στη ζωή της!

gioulaki σε χιλιοευχαριστώ για τις συνταγές! πω πω, θα κάνω αυτή με τα σουδάκια [smilie=hello2.gif]

μαρία μάλλον ιδρωτσιλάκια πρέπει να είναι.. βάλ'του sudocrem μετά απο κάθε άλλαγμα, αφού πρωτα τον κάνεις ντουζάκι. ρώτα και την/τον γιατρίνα/γιατρίνο σας!

εμείς έχουμε θέμα με το λαιμό κ τις δίπλες... 3 κοκκινίλες στο σύνολο αλλά μέρες-μέρες κοντεύουν να γίνουν πληγή :|

αρχικά μας είπε η παιδίατρος fucicort, που δεν έκανε μία, μετά μια κρέμα της avene, τίποτα κ αυτή, κ τελικά τα πήρα κρανίο κ αγόρασα fissan πούδρα κι ας λένε ότι δεν κάνει, κ κάτι έγινε με αυτή. σήμερα όμως μου ανέφερε μια φίλη την υγρή πούδρα της frezyderm κ θα πάω να την πάρω. ελπίζω να αντιμετωπιστεί το θέμα...

dolfin απο αντιηλιακό βάζουμε σπάνια της frezyderm που κάνει και για νεογέννητα. ααν βγούμε πριν τις 6, που συνήθως λόγω δουλειάς δεν βγαίνουμε. για την ποσότητα, ρώτα τον παιδίατρο, έλεγξε το βάρος του μπέμπη σου κ αν θέλει τέτοια ποσότητα γάλακτος, δίνε του όσο θέλει μάλλον. για την ευκοίλια δεν ξέρω κάτι.... περαστικάκια!

πολλά φιλιά!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.... :D

ντεμι εγω στην κορη μου στις διπλες ειχα βαλει μικρη ποσοτητα σουντοκρεμ .... δεν ειχα ρωτησει ποτε την παιδιατρο αν κανει αλλα ειχα δει αποτελεσμα!

μαρια τα σπιθουρακια στο πωπω πολυ πιθανον να ειναι ιδρωτηρια δεν χρειαζεται ανησυχια πιστευω...

για σου ρε γιουλακι με τα γλυκακια σου! το καλυτερο θα ταν να μασταν κοντα να μας κανεις κανενα!

αληθεια χανιωτη ποτε θα ρθεις?

καλησπέρα κοριτσια!

μας εκοψαν το ιντερνετ σημερα κ ηρθε το απογευμα που έλειπα- γιαυτο δεν μπηκα

να ευχηθω στο demaki και στην Κωνσταντινο

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Demaki :YMHUG:

Κωνσταντινε να χαίρεσαι την πριγκίπισσα σου!! [smilie=icon_queen.gif]

πηγα κ ψωνισα κατι ψιλα την μπεμπα- αρχισαν οι εκπτωσεις. πηρα για ολη την οικογενεια εκτος απο εμενα...για μενα πηρα 3 όζες σε προσφορα με 3.50 ευρώ!!χαχαχα ααααχ κατακαημένη μάνα.....

καλημερα!!πηγα για μπανακι με το μπεμπεκο μου!!βεβαια εγω εκανα μπανιο,το μικρο τον ειχα στο ριλαξ κατω απτην ομπρελα κ χαζευε.του βουτηξα λιγο να ποδαρακια του και εβαλε τα κλαματα.ηταν κρυα!καθε μερα θα τον βαζω κ πιο πολυ.ετσι μου ειπε ο γιατρος

τωρα θα παω για δουλεια...εχει ζορι σημερα..

γεια σας κοριτσια!! πολλα νευρα σημερα!! εγραφα ενα σωρο πραγματα... σας περιεγραφα με καθε λεπτομερεια τις μπομπονιερες και το προσκλητηριο μας και σβηστηκαν!! τα νευρα μου!! τωρα σε καμια περιπτωση δεν τα ξαναγραφω! θα περιμενω πια να μου ερθουν και θα σας ανεβασω φωτογραφια με τα πρωτα που θα φτιαξω!

τα μπεμπακια τι κανουν? εμεις κοιμομαστε καμια ωριτσα τωρα και μονο με το μπεμπιλινακι γιατι εχει αφανταστη ζεστη και οσο μπορουμε αποφευγουμε τα ερκοντισιον... την τριτη εχουμε και γιατρο για εμβολιακι... :?:?

α! ξεχασα και το πιο ευχαριστο! αυριο ο μπεμπης παει στην πεθερα μου κι εμεις θα το σκασουμε για σαβ-κο στη θαλασσα με τους κουμπαρους μας!! :D:D:D

πωπω ζεστη σημερα....ολη μερα διωχνω μια σφιγγα που προσπαθει να κανει τη φωλια της πανω απο το πατζούρι...χαχα κολλημα- ή εγώ ή αυτή!

Σοφούκι τελεια θα πας για μπανακια χωρις εγνοιες!

....μερααααααααααα.... το μικρο μου ξυπνητηρι μας σήκωσε απο τις 5... :?

μύξες ειχε αλλα και που τις βγάλαμε, μες στην ενεργεια πρωινιάτικο... φτού!

μαζεψα κουζινα, εψησα καφεδες, ο αντρας μου ψιλοκοιμαται και εγω με τον τσιχλάκο αγκαλια σας γραφουμε :

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

καλημερα μαρακι, τι ωρα κοιμηθηκε κ ξυπνησε απ τις 5 :shock: ?

ο δικος μου ευτυχως ξυπνησε 8.30... αλλα εγω δεν καλοκοιμηθηκα χθες! :cry:

σε καμια ωριτσα θα παμε θαλασσιτσα..... :D

αστα Κωνσταντινος... κανονικα κοιμηθηκε, οπως καθε βραδακι κατα τις 9 - 9.30 το πολύ...

ονειρα εβλεπε ; οι μυξουλες φταιγανε ; μαλλον δεν αισθανεται καλά γιατι στα χερια μου αποκοιμιεται...μολις τον ακουμπαω στο κουνακι ξυπνάει !!! :((

:-? συναισθηματικές ανασφάλειες... :?: ειναι κ η Σελήνη στο Σκορπιο... ποιος ξερει .... :lol:

κοιμαστε ολεεεεες?

σπιρτουλι τι εγινε με την δυσανεξια τελικα εστρωσε τωρα που εκοψες τα γαλακτοκομικα?

το δικο μου θα αρχισω να του δινω ενα γευμα σκονη την ημερα για να συνηθιζει σιγα σιγα κ να μπορω να τον ταισω στην θαλασσα χωρις να χρειαζεται να πεταω βυζο απ εξω! εγω κ 5 δειγματα αλμιρον 1 των 300γρ να τα ξοδευω σιγα σιγα... βεβαια σε κανενα 20 ημερο ξεκιναμε κρεμουλες κ φρουτα, αν κ κρεμα σκεφτομαι να μην τον δωσω (θα το συζητησω με την παιδιατρο ) γιατι θεωρω οτι ειναι τζαμπα θερμιδες κ ο δικος μου ο φουσκας δεν εχει αναγκη!

Υ.Γ: και μην ξεχναμε μαζευω κωδικοπυς libero οποια δεν τους θελει καλοδεχουμενοι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...