Μετάβαση σε περιεχόμενο

σερπαφαρ κ φουσωμα στην κοιλια


elbar

Recommended Posts

κοριτσια, εχω παρει τον τελευταιο μηνα σερπαφαρ, κ ενω ειμαι αδυαντη, η κοιλια μου εχει φουσκωσει.ειναι φυιολογικη παρενεργεια? την αλλη εβδομαδα θα παω στο γιατρο αλλα ανησυχω. πρεπει να προσεχω κατι στη διατροφη μου? παχαινουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πάρε τηλέφωνο το γιατρό σου να του το πεις ... ! τα σερπαφαρ δεν παιχαίνουν ! καλύτερα να ενημερώσεις το γιατρό σου ! εκείνος ξέρει καλύτερα να σε συμβουλέψει ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω τα επαιρνα 3 μηνες και απο την αρχη ειχα ενα ελεφρυ πρηξημο.Ειμαι πολυ αδυνατη και η κοιλια μου αμεσως φουσκωσε λιγο. Οχι τιποτα υπερβολικο απλα για τα κιλα μου ηταν εμφανες. Ειχα παρει και κιλα ειναι η αληθεια εκεινη την περιοδο. Αισθανομουν πρησμενη.

Ειναι στο καθε οργανισμο πως αντιδραει. Οπως κ να το κανεις ορμονες ειναι ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εγώ παιρνω τα lactibiotica ortis. Σίγουρα δεν είναι το ίδιο με το κεφιρ αλλά καλά κανεις κ πίνεις γιατί είναι πολύ υγιηνο! Εμένα δε μου αρέσει 
    • Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Σήμερα έτυχε να πάω για υπέρηχο και καθώς η μαία με εξέταζε πριν την γιατρό μου, είπα να τη ρωτήσω κι αυτή. Η κοπέλα είπε ότι όντως κάποιοι το επιτρέπουν αραιά και πού αλλά η ίδια με βάση την εμπειρία της το απαγορεύει διότι όλα αυτά τα ψάρια του ωκεανού τρώνε και πολλά παράσιτα που δυστυχώς ελλοχεύουν κινδύνους λιστεριωσης. Μου το εξήγησε πολύ ωραία και κάπως μ έπεισε, οπότε αντίο σολωμε, αντί τονοσαλατα 🥲👋
    • Τι εννοείς όταν γεννήσεις σε 20 ημερες θα πας δουλεια;;    Εμεις έχουμε άδεια από 12/8-26/8! 27/8 έχουμε επέτειο γάμου 💕 μετά υποτίθεται θα κάτσω για άδεια μητρότητας από 7/10, θα δηλώσω σαν ΠΗΤ  28/10 αντί 21/10 για να καθίσω κ καμία εβδομάδα έξτρα μετά με το μωρό 
    • Πω πω εμπλοκή σε πάει κ σένα. Εγώ έχω άδεια 26/07 με 19/08 αλλά 19 Αυγούστου θα ξεκινήσω με μειωμένο μέχρι όσο αντέξω πριν τη γέννα. Επίσης με το που γεννησω γυρνάω πάλι με μειωμένο κατευθείαν στο 20ημερο.  @Apostolia88  που είσαι να μας πεις τα νέα!!
    • Εγώ κορίτσια πάλι είδα χθες το βράδυ αίμα.. ευτυχώς όχι στην ποσότητα που έβλεπα συνήθως, αλλά δεν το διακινδύνευσα, πάτησα εκεί μια lentogest (ενδομυϊκή προγεστερόνη, μου την έχει δώσει για κάθε φορά που βλέπω αιμορραγία..) και σήμερα είμαι καλύτερα... Αν και κατηγορώ το σκύλο μου ο οποίος κοιμόταν πάνω μου και όπως άκουσε το σύζυγο στην κουζίνα, ρίχνει ένα σάλτο με δύναμη πάνω στη κοιλιά μου.. περιττό να πω τι #@!#@*#@! έριξα... Με πιάνουν κάτι πόνοι μετά από λίγο.. και 5-10' αργότερα, να σου το αίμα... Κορίτσια μου για εμένα οι εβδομάδες που ακολουθούν τώρα μέχρι την αυχενική είναι και οι ποιο τρομαχτικές... καταβάλλω μεγάλη δύναμη να μην το σκέφτομαι αλλά ενδομυχα είμαι χε@@@νη!!! Δεν μπορώ να ξαναζήσω να πάω σε υπέρηχο και απλά να έχει σταματήσει η καρδούλα του... Όχι ότι μπορώ να κάνω κάτι, το ξέρω.. και είναι το μόνο που μου δίνει κουράγιο να μην το σκέφτομαι και συνέχεια..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...