Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟ2

Recommended Posts

Λόγω 15αυγουστου ... δε μπορεί!

Περιμένω:

- θεία ξαδέλφη

- ξαδέλφη ξαδελφο ανιψούολα

όλοι έρχονται σήμερα

εχθές έκανα δουλιές μέχρι τις 12:30 και όλη την νύχτα ο μικρός ξυπνούσε ουρλιάζοντας κάθε 1 ώρα!

αχ ... θα αντέξω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρααααα!!!!!!

Ειρήνη μου καλώς να τους δεχτεις!!!! Όσο για την κοπέλα....τι να πω; Την πιο ακατάλληλη στιγμή την κοπάνησε!

Σωσωκα μου τι κανετε; Ήρθε η πεθερά; Η κουμπάρα ακόμα είναι εδω; Πως πάνε οι μυξούλες;

Εμένα ρε γαμώτο από χθες είναι λίγο βραχνιασμένος... :( δεν έχει τίποτα αλλο, και η διάθεσή του είναι στα ύψη, αλλά πως βράχνιασε; Φοβάμαι μην μου γυρίσει σε καμια ίωση....

Ευακι την παλευεις;;;; Περαστικούλια σας! Να την σκατοχέσεις βέβαια! :twisted: Να σκέφτεται πρώτα και μετά να πράττει πες της! Είναι που είναι ευαισθητούλια τα 2 σου, να αρρωσταινουν και από μαλακιά;;;;

Τονια μου η μικρούλα με το φαγητό συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά;;; Μειωσες θηλασμούς; Καλέ έχω να σας δω τόσο καιρό και μου λειψατε! :cry:

Μαράκι μου χάθηκες!!!!! Ζορίζεσαι καλό μου;;;;;; Αντε μπες να μας τα πεις όλα!!!!!! :D Φιλιά στην κουκλίτσα σου!

τι κανεις μαριλου;;κανενα συμπτωμα;;ολα καλα;;;απο ορεξη πως πας;;εγω 1 χαρα αν και δεν ειμαι εγκυος..χχαχ...εγω δουλεια..

χθες της εδωσα φρεσκο γαλα...μ τιποτα..ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ..ΕΙΔΕ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΙΑΣΕ..ΚΑΙ ΓΩ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΙΕΙΕι γαλα..λες και θα παθαινε τιποτα αν δεν επινε...

και ελεγε η πεθερα...μηπως να της διναμε λιγο στο καναπε;;ελεγα οχι..στο καθισματακι...

και μετα μου πεταξε 3 φορες το γαλα...

πηγαμε ομοιοπαθητικο..μας εδωσε 1 ματζουνι..δε μας πηρε λεφτα..αν και εγω περιμενα να παρει..μαγκια του..

οι υπολοιποι πηγανε θαλασσα..

το απογ θα παμε βολτα..

μηπως ηπιε κατι κρυο ο δικος σου;;

παιδια οσο αστειο και αν φαινεται νομιζω οτι μειωθηκανε οι μυξες ...οχι πολυ αλλα κανει δουλεια..θα σας πω εν καιρω..

ειμαι δουλεια..

καλα η πεθερα καλη δε λε αλλα με τισ κουλαμαρες της..

ανεβαζει το παιδι στο παγκο της κουζινας που δε το εχω κανει ποτε..

της βαζει κολωνια..της δινει αναπτηρα..

απο την μια λεω ε ενταξεθι,10 μερες ειναι ..απο την αλλη η αλλη εχει ξεσαλωσει..

ασε που ακουσα κια το εξης κουλο..

της φωναξα καποια στιγμη σημερα και της λεει..εισαι κακο παιδι..εισαι πολυ κακαο παιδι..

ντοιγκ\!!!!

τελια και η καλυτερη πεθερα του κοσμου εχει τα κουλα της..

100 φορες μακυα και αγαπημενοι..ειμαι σιγουροι οτι αυμφωνειτε ολοι!!!

καλημερα κ απο μας ..

μπραβο ρε σωσω αν με τον ομοιογιατρο κατι γινεται τι να πω ..το παιδι εχει σημασια να ειναι καλα ..

Οσο για τις πεθερες τι να πω ..η κουλαμαρα δινει κ παιρνει ..για τον αναπτηρα που λες θα σου πω χαρακτηριστικα οτι εμαθε στην Νικη να τον αναβει :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Δεν συνεχιζω σε αλλα περιστατικα γιατι θα τσατιστω ...

Εμεις ειμαστε καλυτερα καπως ..η Αριαδνη δεν εχει πια διαρροια αλλα δεν μ'αφηνει να δω κ αν εχει βγει κανενα δοντακι ..

Η Νικη εξακολουθει να βηχει λιγακι αλλα επισης σαφως καλυτερα ..

Η Σοφια οπως το περιμενα , δεν την ακουμπισε καν η ολη φαση ..

Κ μια που λεμε για πεθερες , η δικη μου χτες επειδη μεσα στην ζεστη το μεσημερι την πηγα σε μια δουλεια μου προτεινε να πηγαινουμε τα παιδια στη θαλασσα τις καθημερινες :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Το σκεφτομαι να το κανω τελικα γιατι δεν γινεται να μενουν μεσα κ να οργιαζουν , βαριουνται κ με το δικιο τους ..

ααα Μαριλου πως τα πας εσυ ? Συμπτωμα τιποτοτις εκτος την υπνηλια που ελεγες ?

Καλε κ η Σακουλινα εχει καιρο να μπει να μας πει τα νεα τους ..

Λεω να παρω σημερα κ την καινουργια μανουλα να δουμε τι κανει με το μπεμπακι ..

Καλή λύση θα είναι η θάλασσα αρκει να μην είσαι μόνη και να έχεις βοήθεια!

Θα εκτονώνται μια χαρά και μετά θα πέφτουν τέζα το βράδυ!

Τι καλή η φωτογραφία σου!!!

ναι βρε ΕΙρηνη μου ειναι μια τελεια λυση η θαλασσα ..για τα πιτσιρικια αλλα κ για μενα γιατι κ γω παιζω μην νομιζεις .. :lol::lol::lol: Κ τα καστρα μας φτιαχνουμε κ ολα τα σχετικα .. :lol:

Θα την παλεψω ομως την κατασταση με την πεθερα ? Αυτο σκεφτομαι ..

Βεβαια υπαρχει κ το γεγονος οτι μονη μου ουτε κατα διανοια με τις τρεις μαζι ..δεν μπορω φοβαμαι ..

Κοιτα ... εσύ θα λες μεσα σου (εκμεταλεύσου την βοήθειά της ... σώπα και παίζε!!!!)

Το συμφέρον σου δηλαδή!

Λίγη παρα πάνω αναισθησία και όλα θα είναι τέλεια!!!

Κοιτα ... εσύ θα λες μεσα σου (εκμεταλεύσου την βοήθειά της ... σώπα και παίζε!!!!)

Το συμφέρον σου δηλαδή!

Λίγη παρα πάνω αναισθησία και όλα θα είναι τέλεια!!!

Καλου κακου θα το παρω το λεξοτανιλ προληπτικα.. :mrgreen::lol::lol::lol::lol:

Ευα πάρε την πεθεράαααααα!!!!! Οχι μην την πετάξεις στη θαλασσα :? απλά δεξου την βοήθεια! Ασε να προσέχει τα παιδιά και ότι και αν λέει... κερί στα αυτιά!

Εγώ καλά είμαι, από συμπτώματα τίποτα εκτος από υπνηλία! Καλά πάμε!!! Και στην 1η εγκυμοσύνη έτσι ήμουν. Ελπίζω να μην με πιάσουν αναγούλες και ζαλάδες από εδώ και πέρα... :?

Ο Χριστόφορος εφτιαξε λίγο, δεν είναι τόοοοσο βραχνιασμένος... εφταιξα εγώ όμως.... εντελώς παγωμένο νερό του έδωσα γιατί βαρεθηκα :oops: να πάω να φέρω και ενα ζεστό μπουκάλι.... κανονικά του βάζω μισό-μισό.... είμαι γαϊδούρα.... :cry:

Καλέ πούστε οι υπόλοιπες;;;;;;;;;

Σωσω πόσο θα μείνει η πεθερά;;;; Εντάξει τώρα, οτι την βάζει στον πάγκο τί σε ενοχλεί; Και εγώ τον βάζω αν θέλω να κάνω κάτι συντομο στο νεροχύτη. Του δίνω ταπερ και κουτάλες και κάθεται σαν καλό παιδάκι!!! Τώρα βέβαια αν η Μαρθούλα κάνει τον κανίβαλο.... έχεις τα δίκια σου! :D Το γάλα αν το πίνει στο μπιμπερό γιατί να μην το πιεί στον καναπε;;;; Μώρη συ, μηπως είσαι λίγο υπερβολική;

Τώρα όταν λες οτι δεν της αρεσει το φρεσκο γάλα, δοκίμασε να της βάζεις για αρχή μισό μισό. Ισως το δεχτεί καλύτερα ετσι, να το συνηθήσει και σιγά σιγά μειώνεις το προηγούμενο γαλα και αυξάνεις το φρεσκο. Και εγώ εχω σκοπό μετά το καλοκαίρι να αλλάξουμε γάλα.... το Ολυμπος θέλω να του δώσω.

Μπράβο ρε συ με τις μύξες! Αφου κάνουν δουλειά τα σκουπιδάκια που πετάτε ...τι να πω; Μια χαρά!!!!

καλημερα καλημερα καλημερα..

μπραβο βρε Μαιρη ολα καλα με την εγκυμοσυνη..μωρε αν δεν ειναι απο την αρχη τα παρατραγουδα με τις ζαλαδες κ τις αναγουλες σπανια να σου βγουν μετα ..Να σε ρωτησω , του μικρου του δινεις ακομα μπιμπερο η εχετε παει σ'αλλο επιπεδο με ποτηρακια κτλ ? Εγω το σκεφτομαι γιατι πλεον δεν το πολυθελει ρε γμτ..ισως γι'αυτο να εχει κοψει τις ποσοτητες που επινε ..ισως παλι βλεπει τις αλλες δυο κ θελει να μιμειται δεν ξερω .. :roll:

Κ οι μεγαλες μου ολυμπος πινουν ενα ποτηρι μεγαλο το πρωι κ γιαουρτι ολυμπος μια μπωλαρα για βραδυνο ..δεν θελουν να πινουν κ το βραδυ γαλα μου δηλωσαν εδω κ πολυ καιρο ..Το ιδιο κ το μικρο εκοψε το βραδυνο γαλα κ χτυπαει την μπωλαρα της επισης :lol::lol:

Παω να κανω καμια δουλεια δεν νομιζω να μ'αφησουν αλλα τεσπα..

Κοιτα, εμείς πίνουμε από μπιμπερό, μιας που μόλις πριν από 4 μήνες το έπιασε πρώτη φορά! Είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί και κοιμάται μετά τον αποθηλασμό. Τον βάζω στο κρεβάτι του, του δίνω το γάλα και το πίνει μόνος του και παράλληλα κοιμάται! Τον έχω σε μαξιλάρι αλλά ξέρω οτι δεν κάνει καλό που δεν πλένουμε μετά τα δόντια του... όσο και αν προσπάθησα να μην πιει γαλα στο κρεβάτι, δεν κοιμήθηκε μετά και έβγαλε γκρίνια. Κατά τη διαρκεια της ημερας, επειδή δεν τρώει από το πρωί έως το μεσημέρι τίποτα, θα του δώσω σε ποτηράκι λίγο γάλα και το πίνει έτσι. Με τον ύπνο όμως έχουμε θέμα... αν ειχε πιάσει πιπίλα δεν το συζητώ καθόλου! Θα έπινε κατευθείαν μετά τον αποθηλασμό σε ποτηράκι.

μαμα ευα καλημερα...και σε ολες βεβαια...

η πεθερα φευγει την πεμπτη...προχτες πηγαμε λοκομοντο..με κουμπαρα..σουπερ..φυσουσε πολυ ομως..εγω δουλεια..

ρε συ πλακα κανεις;;τι δουλεια εχει στο τραπεζι σοτ παιδι;;καποια πραγματα δεν τα δεχομαι..

μετα θα μου το ζηταει συνεχεια και δε ψηνομαι καθολου..και αν της πεσει;;;

μη τρελαθουμε..σε ποτηρι απο 16 μηνων το πινουμε..

δεν της ξανα εδωσα ολυμπο..βαριεμαι...

και προσπαθει να με πεισει το πεθερι οτι μπορει να κανει κακα στ ογιογιο..τουχρονου της ειπα..

βαριεμαι φετος..ασε που πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμη..

ισως το προσπαθησω τελος σεπτεμβρη..

αναλογω την ορεξη..

ευα να πηγαινετια φια μπανιο..αν και οι μερες ...γουατ δε φακ..

μαριλου χαθηκες..

πως παει το μπειμπι σιτιγκ;;

η φιλεναδα μου δε γραφει;;

ντρεπομαι που δεν εχω παρει ουτε σακουλ ουτε ανμ..αισχος..

ητανε να παμε χθες ακουα σπλασ αλαλ φυσουσε..γαμοκαιρος..

γεια σας κ χαρα σας

διακοπες κ θαλασσα ολες ???? εμεις τωρα γυρισαμε κ επιτελους τα πιτσιρικια για υπνο ..ουφ..

Λοιπον ερωτηση ΣΟΣ πΡΟς τις θηλαζουσες φιλεναδες ..

Ειχαμε κ αλλα γεννητουρια στην οικογενεια κ η ξαδερφη μας θελει να θηλασει τον πανεμορφο μπεμπουλη της ..Γεννηθηκε χτες ειναι φουσκωτος φουσκωτος κ αφρατος σαν λουκουμας ..αχ μ'επιασε αυτη η τελεια μυρωδια της μωρουδιλας χτες που πηγαμε να το δουμε στην κλινικη..

Ακουστε λοιπον τι της ειπαν εκει ..Να βαλει το μωρο στο ενα στηθος μετα στο αλλο ..μεχρι εκει καλα ..μετα λεει να του δωσει μπουκαλι κ να το πηγαινει ετσι ..Εγω χωρις να εχω την πειρα την δικη σας της ειπα απλα να τουδινει στηθος οποτε το ζητησει κ να μην βαλει μπουκαλι στο προγραμμα εφοσον εχει αποφασισει οτι θελει να θηλασει ..Της ειπαν επισης οτι το πρωτογαλα δεν δινει τιποτα στο μωρο κ δεν το χορταινει κ γι'αυτο χρειαζεται κ επιπλεον το μπουκαλι ..Λιγο κουλο μου φαινεται αυτο μα την αληθεια δηλαδη.. :roll::roll::roll: Επισης ..οτι απο την αρχη φαινεται αν θα εχει γαλα η οχι ..

Δεν ξερω ρε παιδια , η κοπελα φαινεται λιγο πελαγωμενη ..κ βλεπω οτι το θελει να θηλασει απλα δεν εχει καποιον να της πει πεντε πραγματακια ..

Γι'αυτο ΣΟΣΣΣΣΣΣ αν μπορειτε πειτε μου να της μεταφερω οτι μπορω ..

Γεια σας κ χαρα σας

Χρονια πολλα στις εορταζουσες κορες , Μαριλου κ Μαρια αμν..Να ειστε πολυχρονες κοριτσουδια ..Μαιρουλα με το καλο το καινουργιο μελος κ μαρια να χαιρεσαι την κορακλα ..

Τι κανετε ? Εμεις εχουμε ξεκινησει νεο γυρω διαρροιας για την μικρη με μυξα αυτη την φορα ..Αυριο την θα την παω πρωι πρωι παιδιατρο ..Ευτυχως οι αλλες δυο ειναι μια χαρα ..

Σας φιλω ειμαι πτωμα το μικρο μας δεν εκλεισε ματι χτες βραδυ αλλα κ σημερα ολη μερα ζητημα να εχει κλεισει το βλεφαρο εικοσι λεπτα ..

Σερνομαι λεμε ..

χρονια πολλα σε μαριλου και μαρια..να χαιρεσαι το μωρακι σου..και συ μαριλου το νεο μελος..

εγω δουλεια..το μωρο μερ τη πεθερα..

σουπερ..αυριο τυμπακι βολτα!!

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! :-*

Μαράκι μου να χαιρεσαι το οναμά σου και την κουκλίτσα σου!!!!

Εμείς περάσαμε ενα αρκετά κουραστικό τριήμερο αλλά ήταν ωραίο! Θάλασσα κάθε μέρα, φαγοπότια μέχρι σκασμού επίσης κάθε μέρα.... η μάλλον κάθε βραδυ! Κοινωνησαμε κιολας με τον Χριστόφορο και φώναζε του παππά " παππάς καλός! ψωλάκι, ψωλάκι!!!!! " το παιδί μου εννοούσε ψωμάκι αλλά το λέμε με τον δικό μας τρόπο! :lol:

Ευα μου να σας ζήσει το μπουμπούκι!!!!! Καλέ συγνώμη.... τί π@π@ριες της λένε της κοπέλας;;;;;;; :shock:

1) Κατ'αρχην το πρωτόγαλα είναι το ιδανικότερο και το θρεπτικότερο φαγητό που θα μπορούσε να πάρει ένα νεογέννητο...ναι η ποσότητά του είναι σχετικά μικρή αλλά του φτάνει! Είναι με τέτοια σύσταση έτσι ώστε να προετοιμάσει το στομαχάκι του για το κανονικό γάλα. ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΛΕ!!!!! Υπονομευει τον θηλασμό έτσι!

2) Πρέπει να βάζει το μωρό στο στήθος ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Εκλαψε; Βυζί! Γκρίνιαξε; Βυζί! Εκλασε; Βυζί! Πάντα βυζί! Θα είναι κουραστικό το πρώτο 2μηνο αλλά μετά μπαίνει σε ένα σχετικό πρόγραμμα!

3) Για αρχή ας δίνει και από τα 2 στηθη.... για να αυξήσει την παραγωγή....μετά από λίγες μέρες όμως θα δίνει γευμα και στήθος! Και αν τύχει και πεινάσει πριν περάσει 1,5 ώρα, να το ξαναβάλει στο ίδιο βυζί που το έβαλε την τελευταία φορά.

4) Το στήθος δεν είναι αποθήκη γάλακτος....η παραγωγή γίνεται την ώρα του θηλασμού. Εαν δει το στήθος της λοιπόν και δεν είναι πρισμένο, δεν σημαίνει πως δεν έχει γάλα! Αλίμονο να ήταν τα βυζιά τούμπανο για όλη της περίοδο του θηλασμού! :lol: Μόλις εδρεωθεί η γαλουχία (γυρω στους 2 μηνες) θα ξεφουσκώσει λίγο το στήθος.

5) Να μην τηρεί ωράρια! Οι μ@λακες γιατροί που δεν ξέρουν την τύφλα τους, συμβουλευουν να τηρουν το 3ωρο! Προς Θεού όχι! Αυτό ισχύει μόνο για το ξένο γάλα ή για τον θηλασμό μέσω θηλαστρου (βλεπε Αντωνια) που γνωρίζεις την ποσότητα που πίνει το παιδί.

6) Να μην αφήνει το μωρό πάνω από 3 ώρες χωρίς θηλασμό ασχετα αν αυτό δεν ζητήσει. Μερικά μωράκια δεν το ζητάνε ασχετως αν πεινάνε.... μόνο το βραδυ δεν του διακοπτουμε τον ύπνο (ισως αν ειναι με χαμηλό βαρος και χρειάζεται να το ξυπνάει για να φάει).

7) Να προσέξει πολύ την σταση του θηλασμού! Πρέπει να θηλάζει την άλω περιοχή (κοινώς γιουροβύζιον! ) και οχι την θηλή. Αλλιώς μπορεί να την τραυματήσει και επίσης να μην πίνει την ποσότητα που θα έπρεπε.

Αυτά μου ήρθαν τώρα στο μυαλό..... αν χρειαστεί πάντως κάτι άλλο ρωτα με!

Περαστικά και στην μπουμπούκα σου μωρε μωρε! Μακάρι να είναι από δόντι!

καλημερα κ καλη εβδομαδα κορες

Ευχαριστω βρε Μαιρη για τις συμβουλες θα τις διαβιβασω στην ξαδερφη κ ελπιζω να τα καταφερει ..Εγω βρε παιδι μου το μονο που της ειπα ηταν αυτο που ηξερα απο εσας οτι δηλαδη βρεξει χιονισει το παιδι στο στηθος εναλλαξ κ οχι μπουκαλι ..Ελπιζω να της βγει ..Ειδες ομως η ελλειψη βοηθειας κ απο τις μαιες αλλα κ τον περιγυρο τι κανει ..κ να θελεις να το κανεις μ'αυτες τις συνθηκες δεν τα καταφερνεις με τιποτα κ ειναι θεμα χ ρονου να καταφυγεις οριστικα στο μπουκαλι ..

Πηγα σημερα το πρωι την Αριαδνη στον παιδιατρο ..Ευτυχως λαιμουδακι κ αυτια πεντακαθαρα ..Εχει ομως χουρχουρισμα αλλα παρολα αυτα δεν μας εδωσε αντιβιωση ..Μοναχα αερολιν ..για να δουμε ..

Αυπνη ομως απο το σαββατο το βραδυ ..κ γω μαζι της ..οι αναισθητες οι μεγαλες χαμπαρι δεν πηραν ..

εμενα αυριο φευγει η πεθερα..

χθες πηγαμε στη τεοι κουλ για καφε και τελικα θα μεναμε και τ ο βραδυ για μπυροπιτσες..

9 πηγα το παιδι στη πεθερα να το κοιμισει..τελεια ητανε..χωρις παιδ..δε το εχω συνηθισει καθολου..

η μικρη παλι μυξες..ασπρες βεβαια..

και κοκκινησε και το ματι της παλι..

δε ξερω αν θα παρω παιδιατρο..λεω να ξεκινησω μονη το τομπρεξ 2χ 1 μερα και αν δω οι δε περναει να παρω τηλ αυριο παιδιατρο να παω..

το εξυνε πολλες μερες..

ε τοσα σκατα πιανει..χθες κρατουσε το χαρτι που σκουπιστηκα με πειροδο και το κυκλοφορουσε σπιτι..

ελεος βρωνμια αυτο το παιδι..

η πεθερα εκανε μουσακα φουρνου.

το απογ α παμε σουσι να φαμε..να δει και που δουλευει ο κανακαρης της..

.εσεις τι κανετε αλλο καλε;;

εγω δουλεια!!

Καλημέρα σε όλες τις μανουλες!!! I'm back!!! Κατ'αρχην θέλω να πω ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες σας για τις ευχές σας και για την κορη και για τη γιορτή μου!!! Και ένα συγνώμη βέβαια που εξαφανιστηκα τόσο καιρο αλλα νομίζω όλες με καταλαβαίνετε!!! Η μπουμπουκα μου είναι μια χαρα στην υγεία της,γεννήθηκε 3.170 και χτες που πήγαμε παιδιατρο είναι 3.550!!!! Τη θηλαζω αποκλειστικά πλέον χάρη στη βοήθεια της αντωνιας(Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΡΕΛΛΑ ΜΈΣΑ ΑΠ'ΤΑ ΒΆΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΆΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!) παρόμοιες παπαριες μου έλεγαν κι εμένα οι μαιες mama Eva αλλα πες στην κοπέλα να μην ψαρωνει γιατί έτσι της έδωσα κι εγω συμπλήρωμα λέει γιατί δε χορταινει και όλο το βράδυ εκλαιγε απο πονακια!!! Καλη η μητρότητα δε λέω αλλα νομίζω ότι τα έχω δει λίγο κωλυομενα!!! Με πονάει η μικρη όταν θηλαζει,κοιμάται στο βυζι και τρώει πολυ αργά με αποτέλεσμα να τη συνδεω και να ξεσυνδεω στη μανικα 5-6 φορές ανα γεύμα!!! Αγχωνομαι μήπως πειναει μερικές φορές γιατί κλαίει χωρίς λόγο,θέλω να κοιμηθώ σαν τρελλη 35 ώρες σερί και να μη με ξυπνήσει κανεις!!!!έχω και τα ψυχολογικά μου με τον πανηλιθιο που πήγα και διαλεξα για πατέρα!!!τελικά τον εδιωξα κλωτσιδον τη δεύτερη φορά που ήρθε,η πρώτη ήταν στον τοκετο,γιατί ούτε αυτός ούτε η μάνα του έχουν αλλάξει συμπεριφορά και μου πρηζουν τα παπαρια με μαλακιες κι έτσι αποφάσισα να μην έχει καμία σχέση με το παιδι εφόσον είναι ανίκανος να καταλάβει τι σημαίνει πατέρας,θα τη μεγαλωσω μονη μου με την ηρεμία μου γιατί με τρελλους ανθρώπους δε θέλω παρτίδες!!! Δεν είναι ώρα να μου κοπεί και το γάλα απ' τα νεύρα και τη στενοχώρια!!! Κατα τα αλλα είμαι η Μαρία και είμαι καλα!!! Η μπεμπα μου οχι να το παινευτω αλλα μου μοιάζει παααααρα πολυ!!!! Ευτυχώς δηλαδή γιατί δε θα αντεχα να την κοιτάζω και να βλέπω την αφεντομουτσουναρα του!!!! Θέλω πολυ να σας δω όλες,μου λειψατε!!! Αν κανονισετε κάτι κοντινό γιατί δεν οδηγαω πολυ ευχαρίστως να πάρω τη μπεμπα και τα βυζια μου και να έρθουμε!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...