Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΡΕΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟ2

Recommended Posts

Αντε βρε Μαρια τελειωσαν τα ψεματα !! :):):) Ερχεται η τσουπρα σου ..Μ'ενα πονο κοριτσαρα ..κ ασε τον ιταλο στον κοσμο του ..γιατι με το που θα δεις το μωρο σου δεν θα υπαρχει τιποτα αλλο ..

Με το καλο !!!! Μην αγχωθεις δεν ειναι κ τιποτα σπουδαιο η καισαρικη , εγω εκανα δυο ;) ..ουτε θα το καταλαβεις ! Ολα καλα θα πανε !!!

Α ..κ σημερα κοιμησου ..η τουλαχιστον προσπαθησε να κοιμηθεις καλα ..η επομενη φορα που θα το κανεις ισως αργησει λιγακι .. :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ γεννάει το Μαράκι;;;;;

Μαρία μου ευχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!!!! Βεβαια τετοια ωρα που μπηκα και το είδα....ισως έχεις γεννησει ήδη! Με το καλό η μπουμπού σου!!!!!!!!!

Καλε Ευα στειλε μου με πμ το κινητό της Μαρίας!!!

Σωσω το παιδί είναι μια χαρά τελικά! Ναι το παγωτό σου φτιάχνω! Το κάνω ωραίο αλλά αν το βάλω στην καταψυξη μου παγώνει πολύ και γινεται πέτρα ... ετσι το κατεβάζω στον καταψύκτη της μάνας μου και είναι μια χαρα! :D

Τα κουλουράκια τα φτιάξατε; Η πίτσα πως ηταν;;; Αλλά τί ρωτάω;; Να φτιάξεις εσύ κάτι και να μην είναι νόστιμο γίνεται;;;; ΟΧΙ!!!! Ε τώρα αν πήρες κανα δυο κιλάκια δεν πειράζει! Χαλάλι για την αδερφή σου (ευκαιρία να μπλέξεις κάποιον αλλο! :lol::lol: )

Εμείς χθες το απόγευμα πήγαμε θαλασσα και ήταν πολύ ωραία!!!! Φυσούσε βεβαια αλλά το νερό ηταν ζεστό!

Σημερα θα κάνω μπακαλιάρο σκορδαλιά....οποτε για τις επόμενες μέρες δεν θα μπορεσω να σας δω εαν ειστε βρυκόλακες γιατί σίγουρα θα τα τινάξετε τα πέταλα αν με μυρίσετε! :lol::lol::lol: Βάζω ενα κεφάλι ντόπιο σκόρδο....ουτε την αναπνοή μου μπορώ να νιώθω μετά και ανακατευομαι αλλά την ώρα του φαγητού είναι τελεια (κοιλιόδουλη είμαι τελικά.... ) :lol::lol::lol:

Σημερα ομως λέω να βάλω πολύ λιγότερο γιατί φοβάμαι μην πειράξει το σποράκι μου....

Τωρα θέλω να πάω να πληρώσω τον φωτογράφο και πιστευω σε καμια βδομάδα να έχω και τα αλμπουμ!!!!!!

το πρωι πηγαμε για καφε και γνωρισα τη φρανιτα..πολυ καλη κοπελα..

με τονια 28,τεο κουλ..και θουλη..σουπερ περασαμε..σε λιγο θα παμε για μπανιο..εκανα γεμιστα!!

μαριλου εγω μπορω να σου δωσω και γλωσσοφιλο με τοσο σκορδο..μου αρεσει παρα πολυ..

το απογ θα παμε μπανιο...μαρια με το καλο ρε!!!!

ολα καλα θα πανε!!

γεια σας κοπελιτσες!!! τι κανετε? μαρακι τωρα μαλλον θα κρατας αγκαλια την τσουπρα σου και θα εισαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο!!! ευχομαι ολα να πηγαν καλα, να την χαιρεσαι και τα καλυτερα και για τις 2 σας!!!

βρε μαριλου που ειναι το δευτερο τικερακι για την εγκυμοσυνη?? ακομα δεν εβαλες?

εμεις καλα προσπαθουμε πολυ με τον θηλασμο αλλα ο μπεμπακος δεν βαζει και πολλα γραμμαρια...σε 17 μερες παλι πηρε 200 γραμμαρια και δεν θελει και με τιποτα σκονη, η μονη ελπιδα μας ειναι πια τα φρουτακι τον αλλο μηνα.

σωσω και αντωνια μια χαρα διαβαζω τα περνατε... βρε αντωνια πως τα καταφερνεις με 2 παιδια στις μετακινησεις? εγω με 1 και ο σκεφτομαι να παω καπου....

ελπιζω να τα πουμε συντομα... φιλια σε ολες

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ!!!!!! :D:D:D:D

Δε ξερω λεπτομεριες γιατι εκλεισε το κινητο της,αλλα ειναι καλα μαμα και κορη!!! :D

Ελσα δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου,αλλα συνηθιζεις...τι να κανω να κλειστω μεσα να λαλησω περισσοτερο απ'οτι ειμαι;;; :roll:

Τωρα το να παω καπου μονο με το 1 μου φαινεται παιχνιδακι!!! :P

Καλη η σκορδαλια Μαριλου;;;; τιποτα δε παθαινει το σπορακι εκει μεσα που ειναι...οι απ'εξω να κλαινε!!!! :lol::lol::lol:

Ηταν να παω για βαφτιστικα σημερα,αλλα τελικα δεν υπηρχε καποιος να αφησω το ενα παιδι(γιατι για ψωνια δε παω με τα 2 με τιποτα!!) κι ετσι δε πηγα... :(:(

Ευακι εμενα μου αρεσε το παρκο,αλλα με χαλασε πολυ αυτο το κωλοχωμα που εχει εκει!!! μιλαμε γεμισε το καροτσι,το αυτοκινητο(απο το καροτσι) ο Αλεξ,με τα παπουτσια του γαμησε το αυτοκινητο!!! :evil:

Καλημερα αγάπες!!!!

Κατ'αρχήν να ευχηθώ στο Μαράκι μας να της ζήσει η κορούλα και καλό σαραντισμο!!!!!!

Λοιπόν η σκορδαλιά ήταν εξαιρετική!!!!! Σωσω ελα για ένα φιλάκι! :lol::lol::lol:

Καλέ Αντωνια ας μου έφερνες ενα πιτσιρίκι! Εγώ στο σπίτι είμαι σχεδόν όλα τα πρωινα!

Ελσα μου έχετε κοιταξει μην τυχόν και έχει ο μικρός σου αλλεργία; Γιατί σε αυτήν την περιπτωση δεν βάζουν ευκολα βάρος..... ευχομαι με τα φρουτάκια και τις κρεμούλες να πάρει τα πάνω του!!!!

Όσο για το τικεράκι της εγκυμοσύνης, περιμένω να ακούσουμε πρώτα την καρδούλα και μετά θα βάλω! ;)

Τωρα κατεβασα τον Χριστόφορο στην μανα μου και καθαρισα την κουζίνα που γινόταν της κακομοίρας και η συνεχεια είναι τα μπαλκόνια και το ξεσκόνισμα. Σκούπισμα - σφουγγάρισμα την Δευτερα, γιατί κάθε Κυριακή μετά την θαλασσα εχουμε μια κινητή παραλία στο σπίτι μέσα.....πως γίνεται και όοοολη η αμμος έρχεται εδώ δεν ξέρω! Τεσπα.....

Α, κοπελιές....αν κανονίσετε τίποτα για σήμερα απόγευμα ή αυριο απόγευμα στειλτε μου μηνυμα στο κινητό!!!!

Φιλια σε όλες!!!!!

καλημερα!!!! ναι μαριλου μου εχει αλλεργια και εδω και ενα μηνα σχεδον δεν τρωω τιποτα γαλακ/κο, ουτε μοσχαρι αλλα ακομα δεν εχει καμμια φοβερη διαφορα....

Ελσα μου, να προσέξεις τα "κρυμένα" γαλακτοκομικά.....

πχ. το ψωμί του τοστ, όλα τα αλλαντικά, ορισμένες φρυγανιές, όλα τα είδη περιπτέρου (πατατάκια, γαριδάκια, κλπ). Πριν φας οτιδήποτε να κοιτάς πάντα τα συστατικά, να μην τρώς ουτε καν αυτά που γραφουν "πιθανα ιχνη γαλακτος ή ορου γαλακτος".

Με την συγκαταθεση όμως του παιδιατρου μπορεις να τρως κατσικισια γαλακτοκομικά.

Και εμένα είχε αλλεργία στην πρωτεϊνη αγελαδινού γαλακτος και 13 μηνων κάναμε προκληση στο αγελαδινό και πλέον του είχε περάσει. ;)

Ευχομαι να το ξεπεράσετε γρηγορα και εσεις!

Ελσα μου, να προσέξεις τα "κρυμένα" γαλακτοκομικά.....

πχ. το ψωμί του τοστ, όλα τα αλλαντικά, ορισμένες φρυγανιές, όλα τα είδη περιπτέρου (πατατάκια, γαριδάκια, κλπ). Πριν φας οτιδήποτε να κοιτάς πάντα τα συστατικά, να μην τρώς ουτε καν αυτά που γραφουν "πιθανα ιχνη γαλακτος ή ορου γαλακτος".

Με την συγκαταθεση όμως του παιδιατρου μπορεις να τρως κατσικισια γαλακτοκομικά.

Και εμένα είχε αλλεργία στην πρωτεϊνη αγελαδινού γαλακτος και 13 μηνων κάναμε προκληση στο αγελαδινό και πλέον του είχε περάσει. ;)

Ευχομαι να το ξεπεράσετε γρηγορα και εσεις!

και τα αλλαντικα???? :shock::shock::shock: αν και μονο γαλοπουλα τρωω στην ουσια... η παιδιατρος λεει οχι και στα κατσικισια γιατι κανουν λεει διασταυρουμενη αντιδραση 30% και μετα που θα θελω στο χρονο πανω να του δωσω γαλα κανονικο μπορει να μην το δεχτει ο οργανισμος του...τι να πω :(:(

Ωχ Ελσα εχετε θεμα με αλλεργιες;;;;μανικι!!! :(:(:( ευτυχως εγω δεν ειχα τετοια προβληματα γιατι θα μου ηταν πολυ δυσκολο να κοψω ολα αυτα!!! :o

Μαριλου μου ευχαριστω ρε για τη προσφορα!!!! :x:x

Κουβιδη το απογευμα κατα τις 7!!!οσοι πιστοι προσελθετε!!

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα και καλό μήνααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πως τα περάσατε Σ/Κ; Πήγατε Κουβίδη; Εμένα ο Γιώργος το Σαββατο γύρισε στις 7:30 :( γιατί ειχε πάει Γούβες να βάλει ο σιδεράς την πόρτα της αποθηκης.

Κυριακή κλασικά θαλασσα από τις 10 ως τις 12:30, μετά μπάνιο και υπνος και κατά τις 4 στην πεθερά για φαγητό! Εκανε η ρουφιάνα ενα ριζοτο θαλασσινων απίθανο!!!!!!Εφαγε και ο Χριστόφορος! Ειχε και ψαρια και χόρτα! Μιαμ μιαμ!

Σημερα πάλι θα εχει πολύ ζεστη....ουφ.... από την μια θελω να ερθει ο χειμώνας και από την αλλη δεν θελω να φυγει το καλοκαίρι... :?

Μιλησα το Σαββατο με την Μαρια....της εκανε πρόκληση, πηρε όλους τους πόνους και η μπέμπα πάλι δεν εμπεδώθηκε και της εκαναν τελικά καισαρική. Εκανε μια κουκλίτσα 3.100γρ και την θηλάζει!

Εγώ ανυπομονώ να ερθει η Τεταρτη να πάω να δω το σπορι μου!!!!!!!!!!!! Σχεδόν όλες οι παραγγελιες που μου δίνουν για το φύλλο του παιδιου είναι ΚΟΡΙΤΣΙ! Εμένα δεν με νοιάζει πραγματικά! Γερό να είναι και ότι να είναι! Μεταξύ μας, λίγα φιογκάκια και κοτσιδάκια δεν θα ήταν ασχημα, αλλά και άλλο ένα τσουτσούνι να περιποιούμε θα το αντέξω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελσα, να μην τρως ουτε γαλοπούλα! Κάνεις κακό στο μωρό.... τα αλλαντικά περιέχουν σκετη πρωτεϊνη αγελαδινού γαλακτος, οπότε είναι χειρότερα και από το να πιεις γαλα! Για να αρχίσεις να βλέπεις διαφορά στο μωρό θα πρέπει να κάνεις ΠΛΗΡΗ αποχή από γαλακτοκομικά και τα υπόλοιπα που σου είπα, ετσι ωστε να φυγουν οι ουσίες από τον οργανισμό σου σε περιπου 3-4 εβδομάδες από την εναρξη της πλήρους αποχής. Ενα χρόνο το περασαμε και εμεις...ειναι δυσκολο το ξερω, αλλά αξίζει τον κόπο...

ante re mariloy..na paw kai na pamw peiς το φυλο κατευθειαν..η καρδια ειναι δεδομενη καλε...

φευγουνε σημερα...εβαλα 2 κιλα ασε 15 μερες..χθες πηγαμε εμπορικο..φαγαμε πιτες και μετα σπιτι για πικτιονερι και ταμπου..πολυ γελιο..κουρασμενη νιωθω εγω..αλλα οκ..

θα παθω τη καταθλιψη μου..

καλημερες κ απο εμενα , κ καθυστερημενα εστω καλο μηνα σ'ολες !! ;)

Αντε Μαριλουκι να μας πεις νεα αυριο για το σποριδιο ..Εγω παντως λεω οτι κ τωρα αγορι θα κανεις .. 8-) Μετα κανε κ μια κορη για να εχετε ποικιλια ..Που ξερεις ομως απο το πολυ φικι φικι , μπορει να κανεις κ διδυμα χεχεεεε..

Σωσω σημερα φευγει η αδερφη με τα τεκνα ? Ελα βρε μην στεναχωριεσαι ..θα ξαναβρεθειτε συντομα ..Θα ανεβαινατε κ σεις πανω νομιζω η κανω λαθος ?? :roll:

Ελσα μανικι αυτο με τις αλλεργιες που τραβατε ..υπομονη καλο μου ..

Αραγε η Μαρια επεστρεψε σπιτι με το μικρο ? Θα της στειλω μηνημα να δω τι κανουν ..

Ωραιος ο κουβιδης παιδια πλακα πλακα κ να το ξανακανουμε μια χαρα ηταν !

Την κυριακη πηγαμε θαλασσα ξανα αλλα ελεος περασα τοσο χαλια εκεινη την μερα γιατι τα μικρα ειχαν αφηνιασει ..Δεν λεω πηγαινουμε θαλασσα οσο πιο πολυ μπορουμε αλλα συνηθως μετα πεφτουν ξερες απο την κουραση για υπνο ..την κυριακη λοιπον βαλθηκαν να μου σπασουν καθε νευρικη ινα του εγκεφαλου μου χτυπωντας ενα σερι αυπνιας απο το πρωι που ξυπνησαν μεχρι τις εννιαμιση το βραδυ που τις εβαλα για υπνο ..Ελεος δηλαδη ..κ πρωτο κ καλυτερο το μικρο ..Τι στα κομματια ειχαν παθει δεν καταλαβα ..λιγο υπερενταση , γκρινια κ αγιος ο θεος ..Χαρμα σας λεω ..Χτες ετρεχα για δουλειες του Νικολη μου το πρωι με την Αριαδνη παραμασχαλα γιατι λυσσαξε να μην κατσει εστω κ λιγο στην μανα μου - τι κολλημα κ αυτο θεε μου ..- Μεσα στην μαυρη ζεστη γιναμε λουτσα στο ιδρωτα κ οι δυο κ το ζωον εγω δεν πηρα αμαξι γιατι δεν μου περασε καν απ'το μυαλο η φαση με τους ταριφες ..Κ πηγαμε κ χτες το απογευμα σε παιδικο παρτυ γενεθλιων μαζευτηκαμε στις δεκα το βραδυ σπιτι με μια κουραση ισαμε τ'αυτια ..

Ρε γαμωτο εγω ποτε θα ηρεμισω λιγακι ..οχι πεστε μου ..Γιατι τα εχω παρει στο κρανιο ..Γνωρισαμε κ μια μαμα στο παρτυ η οποια εχει επισης τρια παιδακια τα οποια ειναι της γερμανικης σχολης κ δεν κουνανε απο την καρεκλα αν δεν τους το πει ..Τα παιρνει κ μαζι της για μανικιουρ πεντικιουρ κτλ κ οτι κουρες ομορφιας κανει τελοσπαντων ..Ζηλεψα με την καλη εννοια ..θελω κ γω ..

Εχω κ τυψεις γιατι εφαγα σκατοφαγητο στο παρτυ χτες αλλα μ'επιασε ενα κατιτι που κ γω δεν ξερω ..κοντα τρεις μηνες κοτοπουλιαση μαλλον μου βγηκε η στερηση τι να πω ..Κ κολλησε κ η γμν η ζυγαρια κ δεν παει παρακατω ..

Σας πηρα μονοτερμα πρωι πρωι η μου φαινεται ??? :roll::roll:

καλα τα ειπες ευα...

ναι σημερα φευγουν..τλευταιο μπανιο..παραγγελιαμε να φαμε..

το απογ σε 1 παρκο εδω κοντα..

απο αυριο δουλεια φουλ!

εγω λεω αγορι θα κανει..δε ξερω γιατι..

να ξανα παμε κουβιδη..

Καλημέρα!!!

Γυρίσαμε!

Ολα τέλεια!

Από μια γρήγορη ματια γιατι στο γραφειο γινεται χαμος ... ειδα ευχαριστα!!!

Μαράκι να σου ζήσει!!!!

Μαριλού!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό θηρίο!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια ... αν κανονίσετε για καφεδάκι ... πειτε μας!

Στείλτε και κανένα μήνυμα γιατί όλο και κάτι γίνεται και εξαφανίζομαι.

Επίσης ... σχόλασα την νταντα!

Για την ώρα τον κρατά η θεία του.

Μετά θα έρθει μια θεία μου στο σπίτι για κανένα 20μερό και μετά έχει ο Θεος!

Σκεφτομαι να τον φέρω στην δουλειά ή ακόμα καλύτερα να πάω την δουλειά στο σπίτι αν τα καταφέρω...

Τα υπόλοιπα από κοντα!

πολυ καλο θα ητανε αν εφερνες τη δουλεια σπιι..αν πηγαινες ηθελα να πω..

ποτε θα ην κανεις την επεμβαη βρε πουλακι μου;;;

ασχετο αλλα ετσι σε εχω συνδιασει..τι γαλα πινει τωρα;;ποιο εννοω..κρες; και τετοια;;

καλωστην Ειρηνη

περασατε ωραια ε? Αχ διακοπουλες ..Για να δουμε αν τα καταφερουμε κ μεις για το τριημερακι που λεγαμε ..

για μαζευτειτε σιγα σιγα τσουπρες να δουμε ποτε θα πιουμε το επομενο καφεδακι ..

Την παρασκευη κλεινει ο παιδικος για τις μεγαλες κ σκεφτομαι απο τωρα πως θα την παλεψω .. :roll:

Η Μαρια επεστρεψε με το μπεμπινι σπιτι αλλα δυσκολευεται λιγακι ακομα ..ειναι ησυχουλι φτου φτου ..

Βρε Σωσω την εκανε την επεμβαση το ξεχασες;;;; αχ χαμενο το χεις κι εσυ κοπελιαααα!!!!! :lol::lol:

Ευακι περνας κι εσυ ενα λουκι βρε παιδακι μου... :? και σε λιγο που κλεινει και ο παιδικος...ουφ...

Ρηνακι μη κουβαλησεις τη δουλεια στο σπιτι θα φρικαρεις!!!! τουλαχιστον τωρα ξεφευγεις εστω και στη δουλεια που πας! να κλειστεις σπιτι και να εχεις και τη δουλεια απο πανω;;;; :o

Βρες αλλη νταντα!

Αντε να σε δουμε τωρα που γυρισες! ;)

Εγω λεω οτι η Μαριλου θα κανει κορη!!! :D

Πηγα χθες και ειδα το νινι της Μαριας!!!!ΚΟΥΚΛΑΚΙ σα τη μανα του!!!! :x

Καλα το τι παπαριες της ειπαν οι μαιες εκει δε μπορω να σας περιγραψω!!!! η μεγαλυτερη ομως ηταν οτι του εδωσαν ξενο γαλα με το που γεννηθηκε γιατι λεει ειχε περασει τις 40εβδ. και γεννηθηκε πεινασμενο!!!!! :-o:-o

Μας εχει πηδηξει ο Αλεξ αυτες τις μερες...δε ξερω τι εχει παθει παλι...ολο αρνηση και πεισμα και νευρα...το πρωι του εβαλα βρακι για να ξεκινησουμε εκπαιδευση,κατουρησε παντου εννοειται αλλα δε τον μαλωσα φυσικα.. τωρα ομως το απογευμα που ξυπνησε δεν ηθελε με τιποτα να ξαναβαλει βρακι!!!! :o

Δε μπορω ειλικρινα..ειναι τοσο δυσκολο παιδι που θα μου βγαλει το καρκινο!!! :(:(:(

Καλημέρα τσούπρες!

Φυσικά και να βρεθούμε!

Θα συμφωνήσω με την Τονια πως ... είμαι που ειμαι ... αν κλειστώ και στο σπίτι ... πάει το έχασα τελείως.

Για την ώρα τον κρατά η συνυφάδα από εχθές και βλέπουμε...

Δε θυμόμουν ότι δε σας το είχα πει...

ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!

Ολα μαζί ... ποιος με έχει μουτζωσει δε ξέρω.

Αφου κατάντησα κάθε μέρα να πηγαίνω στο ΠΑΓΝΗ εφημέρευε δεν εφημέρευε και αφού είχα καταντήσει να μου κάνουν κάτι θαυματουργές παυσίπονες - ενώ πρώτα σερνώμουν στα πατώματα - και αφού τρεφόμουν για 1 εβδομάδα - μη πώ και παραπάνω - μόνο με τσαι και φιδέ ... με λυπήθηκε ο χριστιανός ο γιατρός μου και με έβαλε μέσα στις 05/07 για να χειρουργηθώ στις 07/07.

Ολα καλά!

Τους πόνους κλπ τους ξεχνάμε ... πέρασαν!

15/07 έκοψα τα ραματα ... άλλη ιστορία και αυτή ... θα σας πω από κοντά και 16/07 μπήκα στο αεροπλάνο και την έκανα για πελοπόννησο.

Στο τσακ πρόλαβα με τις διαδικασίες!

Αυτά με την πολυλογία μου...

καλημερα κι απ ομας....καλα ρε παιδια ..το ξεχασα για την επεμβαση...ρε παιδια στειλτε μου σε πμ το τηλ ης μαιρας..γαιδουρια...προσπαθω να συμμαζεψω τα ασσυμαζευτα...5 πλυντηριο απο χθες...

απολογισμος..ετσι για το γαμωτο..9 1,5 κοκα καλες,4 κιλα μερεντα,14 κιλα ψωμι,ενακαν 1 καθε μερα,

4 κοτκια μαρμελαδες,...αυτα θυμαμαι προς το παρον..απιστευτο..ερσεται η κουμπαρα μου τη παρασκ..και πρεπει να και λιγο να συμμαζευτω..αντε να δουμε!

καλημερα ..

ετσι ειναι βρε Σωσω τοσοι ανθρωποι μεσα στο σπιτι μετα θελει κ το συμμαζεμα του ..Αληθεια τα φαγατε ολα αυτα ? !! Σου στελνω πμ το τηλ της Μαριας ..

Παιδια χτες βραδυ στα καλα του καθουμενου ειμασταν με τον Νικο στο μπαλκονι καναμε τσιγαρο κ ερχεται μια κωλομελισσα κ μου εκατσε μια στο δαχτυλο ..Αι στο καλο βραδιατικα :evil: Ευτυχως προλαβα κ εβαλα τα απαραιτητα κ δεν εχει πολυφουσκωσει ..

Σημερα θα πηγαινε η Μαιρη για τον υπερηχο ε ? Αντε να μας πει νεα για το σποριδιο :D

ΕΙρηνη τουλαχιστον ηρεμισες απο πονους κ ολα τα συναφη ..παει λοιπον περασε κ αυτο ..

Βρε Αντωνια αν ο μικρος δεν θελει ακομα να την βγαλει κ τσιναει μην του πας κοντρα θα εχεις αντιθετα αποτελεσματα ..Πολυ λαου λαου λεμε .. Κ να εισαι προετοιμασμενη για κατρουλια σ'ολο το σπιτι ..τουλαχιστον για τον πρωτο καιρο ..Κ μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να το ξαναπερασω με την Αριαδνη ολο αυτο με πιανει ενα κατι ..δεν εχω πια υπομονη ρε γμτ.. :roll:

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!

Κάναμε τον υπέρηχο, είδαμε το σπορί μου που κουνιώταν, είδαμε καρδούλα, όλα υπέροχα!!!!!

Δεν ξέρω αν θα είναι γιος ή κόρη....εχω πολλές παραγγελιές για κορίτσι....τωρα θα δούμε!

Ειρήνη μου, καλωσήρθατε και να σας ζησει το νεοφώτιστο! (και τα βαφτίσια δεν κάνατε εκει;;;; )

Το ειχες πει κορίτσι μου για την εγχείρηση αλλά η Σωσω αλλού νταλλού! Όσο για την δουλειά.....μην κάνεις το λάθος και την πάρεις σπιτι.....ασε που θα σου την βιδώσει άσε που θα έχεις περισσότερη δουλειά.

Βρε Αντωνία μου με την τουαλέτα του μικρού θέλει μεγάλη υπομονή και ηρεμία... μην αρχίσεις από τώρα να φρικάρεις! Το πολύ πολύ να το πάς λίγο αργότερα που θα έχεις τελειώσει και με τα αρμέγματα....

Γεωργία μου πολλά τρώγατε ε; Εμμμμ, τόσα στόματα θέλουν φαϊ!!!!! Και τα 2 κιλάκια δεν πειράζει.... θα μου κάνεις τώρα πια συμπαράσταση! Αντε τώρα να δουλέψεις λίγο γιατί στο τελος από την απουσία σου θα σε ξεχάσουν! :lol::lol: Θα πας να πληρωθεις και θα σου δώσουν τον πούλο! :lol:

Α! Μου έκοψαν και το σεξ! Όχι μόνο την διεισδυση αλλά τα πάντα μέχρι τον άλλο μήνα! :o:o:o Τι θα γίνω εγώ τώρα μου λέτε;;;;;;;; :shock: Και έχω πάλι, όπως στην 1η εγκυμοσύνη, κάτι κάψεεεεεεςςςςςςςςςς! [smilie=sex.gif]

Κρυα ντουζ πρωι-μεσημερι-βραδυ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις γιατρό στο τέλος... σε καταλαβαίνω απόλυτα 
    • Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...