Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Hello ladies!

Τι κανετε κοριτσια?Καλη εβδομαδα σε ολες!Ξυπνησαμε με ηλιο και τωρα εχει συννεφια.

Μαρακι και Τζουλια στον αγωνα ε?Μπραβο συντροφισες !

Φροσω δεν ξεχνιεσαι εσυ παιδι μου!Αληθεια!Ποσο μαλλον σε εναν αντρα!

Μαρια ζ αλητακι το αντρακι σου ε?Ζωη να'χουνε τα καμαρια μας και ας ειναι ζωηρα!

Ισμηνη Αθηνα ερχομαι 16 του μηνα και θα μεινω μεχρι 3 Ιουλιου.Απλα δεν ξερω πως θα μοιρασουμε τις μερες μεταξυ Αθηνας και Σαλαμινας γιατι εχουν τα πεθερικα μου εξοχικο και θα ειναι καλυτερα για την μικρη καθοτι εχει αυλη,θαλασσα κτλ...

Νανα τι καλα που δεν εχεις μαγειρεμα!Εγω τρεις μερες ακομα και μετα τελος για ενα μηνα :D

Λοιπον παω να βαλω τις φακες και επανερχομαι

Δημοσίευση

geia σας εδω στη δουλεια

απαπα η νυστα δεβ περιγραφεται

μιλαμε δεν κοιμηθηκαν καθολου

ολη την ωρα ξυπναγαν - εκλαιγαν

τρομαζαν - εβηχαν

δεν θελανε τιποτα το κερατο μου μεσα

θα πηδηχτω απο το παραθυρο μιλαμε σημερα

μου σπασανε και τα γυαλια

ειμαι με φακους και δεν τους αντεχω

πονανε τα ματια οταν τους φοραω ωρα

ααααααααααααααααααααα

αντε γεια για τωρα

Δημοσίευση

καλημερα και παο μας...κοιμηθηκα 3 ωρες..πηγα λιντλ..να παρω μπλουζακαι που ελεγα..ξεπουπουλιαστηκα..

να πεσει η μικρη να την πεσουμε και μεις..και μεις φακες 3 ημερων αλλα πολυ νοστιμες..οχι φδικες μου..

εδω ηλιο..ρε καλυψω τι βαριουντε;;πλακα κανεις;κωλο δε βαζουμε μεσα..

τι να πω..

ελα ρε φροσω με τον πρωην..και νομιζεις οτι μεχρι 2 φορες μπορεις να αλλαξεις το ονομα..

καλο η ττανε τουλαχισοτν;;

τι λεει ο νατρας σου;;αν το ξερει..

εμεις λεμε τα παντα..γι αυτο ρωταω..οχι απο κοτσομπολιο..το σπιτι της ισμηνης το φαντασζζομαι να εχει..πολλα ωραιια..

γιατι και το στυλ της πρεπει να ειναι καλο..

ζζ και γω νομιζα οτι θα βλεπαμε φωτο..μπεμπακος καμαι φωτο δεν εβγαλες;

Δημοσίευση

ρε σωσώ... σου λέει έχει πισίνα και δε σχολιάζεις;

μόνο τα μπάνια μου ξέρεις να δουλεύεις!!!

να μην έχει και περισσότερα μπάνια από μένα;

κοτζαμάν πισίνα σου λέει!!!

χαχαχα!!!

γεια σου ρε Φρόσω γκομενάκι αξέχαστο!!!

μία μέρα το άνοιξες και σε πέτυχε!!!

ο κακομοίρης, κάθε μέρα θα σε έψαχνε!!!

Δημοσίευση

Οποια εχει το τηλ της Ντομ ας μου το στειλει παρακαλω!

Συμπεθερα μου!!!!Πηγες στο μπεμπε ε???Μπραβο!Μωρουδιλα στο φουλ γι'αυτο σου θυμισε το Στεφανακο ε?Τι κανει το μαναρι μου?

Τελικα εφτιαξα φασολακια γιατι δεν ειχα φακες.Περιμενω τον αντρα μου να ερθει να φαμε και να την πεσουμε λιγο οικογενειακως.

Τα λεμε αφτερ κορες!

Δημοσίευση

φροσω αμα λες οτι δεν ειναι θεμα εμφανισης....φανταζομαι ο,τι θελω εγω!!!!! ;)

κ εγω αναρωτιεμαι...θα το αναφερεις στον αντρα σου?

ισμηνη εσυ ποσα μπανια εχεις καλε?????? :lol::lol::lol:

νανα δεν μας ειπες...το 3ημερο με τον αντρα σου κανατε κανενα μωρακι??? ;)

σωσω εγω δεν παιρνω αλλα ρουχα στη μικρη.θα τη βγαλει με αυτα.

κ εγω εχω πολλα καλοκαιρινα

αλλα δεν μου κανουν τα περισσοτερα...

θα χασω ομως 2 κιλακια κ θα μπω μεσα!!!!

σοφακι αν τα καταφερεις ελπιζω να σε δω αυτη τη φορα.σου στελνω το κιν της ντομ σε πμ.

Με το deptocracy εχει γινει χαμος καιρο τωρα

αξιζει να το δειτε

ο δημοσιογραφος απολυθηκε νομιζω...τυχαιο??

χαχα ημουν σιγουρη.....κ εγω νομιζω οτι πρεπει να το δουν ολοι!!!

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα....

διαβασα πολλα και δεν θυμαμαι τιποτα τωρα....

Τζουλ εγω (με το γνωστο κολλημα ) θα ειχα τρελαθει..μου τη σπανε κατι τετοιοι τυποι... :?:?

Φροσω τον στιγματισες τον τυπο :lol::lol::lol::lol:

Νανα δεν εχει καμια σημασια η πισινα της Ισμηνης...εσυ θα παραμεινεις ο βασικος στοχος!!!!! :lol::lol:

παντως και εγω ζηλευω συναντησεις....δεν μπορει θα ερθω και εγω για μερες Αθηνα και καποια θα κατορθωσω να δω...

Μαρια υπομονη με την αφαγια...εμενα μου την κανει απογευμα...σχεδον με το τιποτα ειναι αλλα μαλλον παιζει να φοβαται οτι θα τον κοψουμε απο βολτα παιχνιδι και παιδικη και λεεις δε βαριεσαι ας πειναω...

Σοφη καλα κανεις και μας πρηζεις..ωραια ειναι αυτα...

Καλυψω και εγω 2 θελω...

εμεις τα ιδια...σημερα εκανα ντουλαπες , μαζεψα τα παντα απο χειμ και εβγαλα τα παντα απο καλοκαιρ.--ηρθαν πηραν και τα χαλια--κατεβασα κουρτινες τις πηγα ηδη καθαρ--Πεμπτη θα κανω τα μεσα και Παρασκευη τα εξω....

και φυσικα τωρα βρεχει και εχω και ενα μαθημα 5-8...

εχω βριστει και με αντρα...αγριως ομως...και ΔΕΝ φταιω...!!!! :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Ax βρε Χρυσούλα μου έχεις την κουράση σου κι έχεις κι αυτά!!! Πάντως είναι γενικό το φαινόμενο των τσακωμών!!! Σαν να τους έχει τσιμπήσει μύγα τσε-τσε :geek:

Δημοσίευση

γειααααα

αχ!!! ναι μωρουδιλα, μυρισα το κεφαλακι του, και μυριζε τοσο ωραια.....

χρυσουλα υπομονη ολα περνανε...

συναντηση; ναι ποτε; :shock:

μαρια εμεις ειμαστε καλα!!!! ποτε θα ερθετε;

φροσω, να του κανεις μπλοκαρισμα, να μην μπορει να σε βρει ξανα.... :oops::oops:

συμπεθερααααααα, φιλια στην νυφουλα μου....και εννοειται οτι θα συναντηθουμε οταν ερθεις...εεεεε;

ισμηνη και εγω θελω να σε γνωρισω...ζηλευωωωω :mrgreen:

νανα εσυ δεν θα ερθεις αθηνα; :roll:

Δημοσίευση

Φρόσω προσκυνω! χεχεχε

Πέρα απο τη πλάκα πρέπει να είναι πολύ ενοχλητικό...

Εγω ειχα παθει κατι αναλογο πριν τρια χρονια φρεσκοπαντρεμενη. Με βρηκε ενας τυπος στο φεις με τον οποιο δεν ειχα κατι αλλα ηταν τσιμπημενος φουλ μαζι μου. Με βρηκε λοιπον και με μου σπασε τα νευρα.. Φρεσκοπαντρεμενος και αυτος παρακαλω...

Με ειχε ταραξει στα μυνηματα. Ενα εστειλα και αυτο για να τον ξαποστειλω.... Ευτυχως καταλαβε εγκαιρα....

Δεν ειναι για τον αντρα μου... Απλα αισθανομουν ασχημα... Δε ξερω.. Δε μ'αρεσε η ολη φαση. Τον διεγραψα και απο φιλο...

Τεσπα.

Χρυσουλα τι να πω... Δε ξερω τι εγινε αλλα ενα θα πω! ΑΝΤΡΕΣ! χαχχαχαχα

Ουφ δε θυμαμαι τι αλλο γραψατε!

Παω να κανω ενα μπανακι και μετα ατα με τον μικρο και θα παμε και στους αγανακτιςμενους.

Δημοσίευση

pes τα ρε χρυσουλα ! να σε γραψω στο κόμμα μου... :lol:

Φρόσω εισαι αξέχαστο γκομενάκι παρτο χαμπάρι , ακόμα και τα 40 παιδια να είχες αν ο άλλος κόλλησε τρεχα-γυρευε...

ΚΑΛΥΨΩΩΩΩΩ ΤΩΡΑΑ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ /? ΜΠΡΑΒΟ , ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ...

ΑΜΑ 8ΕΣ ΝΑ ΜΑ8ΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

απολυ8ηκε και πολλά άλλα... :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Δημοσίευση

λοιπόν... όποια ξαναγράψει γρύφο... θα μου στείλει με μήνυμα την απάντηση!!!

ε μα πια... με έχετε σκάσει με τα μυστικά!!!

χαχαχα!!!

καλυψούλα κάναμε σεξ αλλά όχι μωρό...

αυτό δεν ήθελες να μάθεις;

χαχαχα!!!

το κινητό της ντομ το ζήτησα κι εγώ!!!

ποια θα κάνει τον κόπο;

εν τω μεταξύ, θέλω και της Βαγκ...

είχε πει ότι μπορεί να είναι Δράμα την ίδια περίοδο με μένα...

οπότε, μπορεί να παίξει συνάντηση...

χαρούλα μου, δε θα έρθω Αθήνα...

είναι πολύ μακρυά.

κάποια στιγμή πρέπει να κανονίσουμε ένα ταξιδάκι μόνο Αθήνα.

Φροσάκι, άλλαξες τον τίτλο ε;

καλά το σκέφτηκες...

Δημοσίευση

τελικά το είχα το κινητό της Ντομ...

συνεχίζω να θέλω της Βαγκ...

χαχαχα!!!

σήμερα πήγα και του αγόρασα καροτσάκι περιπάτου.

του πήρα ένα της πρενατάλ. 50 ευρώ από 70.

αυτό που είναι παρόμοιο με της κίκο.

στο σπίτι που το άνοιξα, ενθουσιάστηκε και ήθελε να τον πηγαινοφέρνω...

ελπίζω να κάθεται και όταν πηγαίνουμε βόλτα...

πάω να μαγειρέψω φακές και επανέρχομαι...

Δημοσίευση

γεια και απο μας..συγγνωμη νανα..αληθεια εχει πισινα;;πως και δε το διαβασα;;αληθεια δε το ηξερρα..αληθεια οσμηνης;;ποσα μπανια εχετε εισεις;;;κατσε ρε νανα .να μη μας τη βγει και απο πανω..

πηγαμε παρκο..εκανα πιτα λαχανικων..

με δικο μου φυλλο στυλ κουρου..

εκανα παγωτο γιουρτι..ο αντρας μου ρεπο..γιες..και θα δουμε ταιναια..απο αυτες που γραφατε κοριτσια..

ετσι μπραβο ρε φροσω..τωρα ησυχασα με τον τιτλο..

χρυσ μη μαλωνετε ρε..εχετε και 1 παιδι...χαχαχ...

εχω το τηλ της ντομ..θα το στειλω σε μια και αν θελετε το μοιραζεται..

ποτε βγηκε αυτο το ντοκιμαντερ που λετε;;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...