Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπον ειναι ξυπνια απο τις 2 το μεσημερι και τωρα κουτουλαει αλλα εκει !Δεν κοιμαται ακομα αλλα προβλεπω σε λιγο να μην την παλευει αλλο.

Μπραβο Νανα με το τραπεζι χρυσοχερα!

Σωσω Παρασκευη φευγουμε.Οπως καταλαβαινετε μεχρι Πεμπτη εχω του κοσμου τις δουλειες.Εξωτερικες εννοω λογαριασμοι,τραπεζες,λογιστη, να ετοιμασω βαλιτσες δεν θα λειψουμε και λιγο...ενα μηνα.

Πειναω.

Σωσω τι ωρα πιανεις οταν εισαι νυχτα?και τι ωρα σχολας το πρωι?

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αλο

ταισαμε και τωρα προσπαθουμε να κοιμηθει ο νικος

ηπιε το γαλα του

αλλα εχει υπερενταση - λες και φοβααι βρε παιδι μου - τι να πω

αυριο ο στελαρας πρεπει να παει παιδιατρο επιγοντως - βηχει χειροτερα - μακαρι να γλυτωσουμε την αντιβιωση για κοντευουμε να τα τελειωσουμε ταδαχτυλα του χεριου στο μετρημα

σωσω μου φυσικα με τα παιδια εξω -

πηγαμε σε ταβερνα - ευτυχως ειχε καλο καιρο κατσαμε εξω και ειχε και ενα συντριβανι - τους βαλαμε εκει διπλα με το καροτσι - τυος δωσαμε και μια γκουμουτσα ψωμι και μας ψιλοαφησαν ηρεμους - ευτυχως ειχε και πολλα μαμουνια που λεει και ο νικολας και χαζεψανε

μπραο ντομ - τελικα δεν το βρησκω το τηλ ρε γμτ μου

θα κοιταξω σε αλλη μια ατζεντα που εχω αυριο αλλιως παει

Δημοσίευση

αν θελεις πες μου να σου δωσω εγω το τηλ της ντομ...

πλακα εχεις με τη γκουμουτσα ψωμι...

καλα κακνατε και βγηκατε..μπραβο σας..πιανω δουλεια 11 και σχολαω 7 το πρωι..

τρωω τοστ και οτι αλλο βρεθει..

ποσα παγτωτα εχει το μενου σημερα σοφη;χαχαχ..

Δημοσίευση

Παιδια μολις παραγγειλαμε σουβλακια :mrgreen: μετα το παγωτο Σωσω δεν μου γλιτωνει εννοειται.

Σωσω και το πρωι που γυρνας σπιτι ποτε προλαβαινεις να κοιμηθεις?εννοω μετα απο λιγο δεν ξυπναει το κομματι?

Μαρκερ σε καταλαβαινω με την αφαγια το περναω και΄γω κατα διαστηματα με την Λυδια.Τι να κανεις κουραγιο τα εχουμε ξαναπει.

Δημοσίευση

πωωω πηρα σπορια κ χυμό κ ξεχασα να παρω παγωτο... :o:o:o

καλα γαμω στο συνταγμα , ανεβασα φωτο στο φεις...

σοφι δικιο εχεις αλλα όλο ξεχναω , σου στειλα

λοιπον σωσω στειλε μου ενα μεηλ με τις διευ8υνσεις όλων να κανω κα8ε φορα ενα κόπι να στέλν ω :roll: ..

αυτό το Μάμ καραμέλα το χει κάνει απο την ωρα που ξυπναει μπορει να το ακουω και 60 φορες μεχρι να πεσει για υπνο... και δεν 8ελω να μασουλαει όλη μερα , 8ελω στανταρ γευματα αλλα που >??

Δημοσίευση

ναι σωσωκα μου

εαν δεν το βρω και στην αλλη θα σου πω

αλλα κοιτα να δεις

η αλλη παιζει με τον πονο μας καταλαβες;

να σου λεει μαμ και να μην χαίρεσαι

βρε δωσε του παιδιου να φαει θα σου ελεγα

χιχιχιχ

αλλα κι εγω το ιδιο κανω

στανταρ γευματα και κανα κριτσινακι απο δω και κι

κανα μπισκοτακι

τι να κανεις δεν μπορεις να τρως και να μην του δεινεις

Δημοσίευση

Ναι ρε φιλε αυτο το μαμ οντως ειναι καραμελα!!Ολη μερα μαμ της λεω ελα να σου δωσω, ερχεται ,της δινω μου κρυφογελαει και φευγει χωρις να το παρει :shock:

Νταρλα ντιρλανταντα καλα εριξα πολυ γελιο μπραβο στον Θανουλη!

Δημοσίευση

Γειααααααααα!

Συντρόφισσες ημουν σημερα και γω στους αγανακτισμενους στη πλατεια. Δεν ειχε πολυυυ κοσμο αλλα ητανε καλυτερα απο τις προηγουμενες μερες.

Ο μικρος και αυτος αγανακτισμενος απο δω και απο κει! χαχα

Τζουλ τις ειδα τις φωτο! Σουπερ!

Αντε ρε παιδια το χαλι μου μεσα μπας και γινει τιποτα σ'αυτο τον τοπο....

Ο Παγκαλος ειδατε τι ειπε για τις συγκεντρωσεις.... Μου φαινεται δεν εχει καταλαβει οτι αν πεσει πεινα θα τον κανουμε μπριζολακια και θα τσιτσιριζει το λιπακι! Μμμμ μουρλια θα ειναι! Το γουρουνι!

Λεω και γω μεσω φεις μπας και συγκεντρωσω παλι τις μαμαδες και κατεβουμε για συμπαρασταση. Οσες ειμαστε.

Εγω θα παρω αυριο τη Ντομ.

Δημοσίευση

Βλέπω πεσμενα τα πραγματα!

Παω για νανι και γω...

Αυριο πρωι πρωι σιδερωμα... και μετα μαγειρεμα και μετα σκουπισμα και μετα και μετα και μετα....

Το απογευμα στους αγανακτησμενους.

Τσάγειαααααααα!

Δημοσίευση

γειαααα

εμεις καλα!!!!

ο αντρας μου παει για δουλεια...

το απογευμα πηγα στη ντομ, μια χαρα και ο μπεμπακος ιδιος η ντομ, ενα κουκλακι ζωγραφιστω...και η ντομ καλα ειναι...πολυ χαρηκα που τους ειδα....

που ειστε ολες καλε;

λογικο τετοια ωρα που μαζευτηκα....

μπραβο βρε πατριωτισα ξεσηκωσε της, ωραια θα ειναι, σαν βολτουλα στη ζακυνθο...μακαρι να ειμουν και εγω εκει....

Δημοσίευση

μπραβο ρε θηριο που πηγες στη ντομ..μπραβο χαρα..

εγω δουλεια..

σοφη σχολαω 7 το πρωι και μετα παω και κοιμαμαι κανενα 3ωρο ...αλλα ωστοσο ο νατρας μου σηκψνεται 8 και για να εχει τη μικρη..ο οποιος εχει σχολασει 3 τα ξημερωματασ..ακλο,ε;;και μετα πολυ πιθανον να ξανα κοιμηθουμε οταν θα πεσει η μικρη..οχι απαραιτητα..

Δημοσίευση

γεωργια το χαρηκα πολυ που την ειδα, και το μωρο φυσικα....

με γυρισε πισω, και θυμηκα τον στεφανακο μου μωρακι, η πιο ευτυχισμενη στιγμη στη ζωη μου...οταν τον ειδα για πρωτη φορα....ααααααχ ωραιες στιγμες....

παω για υπνο καλο βραδυ....και καλο υπολοιπο γεωργια...

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Μπράβο η Ντομ πάλι της μοιάζει το μωράκι της!

Ισμήνη την άλλη φορά θα σου φέρω βουκαμβίλια γιατί αυτό το φυτό που έφερα είναι ορτανσία :lol: .

Ο δον ξετρελάθηκε. Μου λέει συνέχεια θα με πας να κάνω μπάνιο με τον Ορέστη στην πισίνα;

Άσε το αυτοκινητάκι δεν το αφήνει από τα χέρια του. Με αυτό κοιμάται. Να φανταστείς έχει 2 ίδια αλλά αυτός αυτό του Ορέστη.

Πήγε στη γιαγιά του και της έλεγε πώς πέρασε, τα παιχνίδια και πώς είναι το σπίτι. Τί κουτσομπόλης Θέε μου.

Τη νύχτα ο Χριστ. δεν κοιμόταν, έκλαιγε πολύ και στο τέλος πέταξε την πάνα του και κοιμήθηκε.

Είδα ότι έχει γεμίσει εκζέματα στον πωπώ του και γύρω από την τσουτσού.

Αλλεργία ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ. φακ :shock::shock::?:?:evil:

Μας βλέπω για γιογιό επειγόντως. Και δεν είναι καθόλου έτοιμος.

Οι δικοί μου πάντως όλο μαμ μαμ λένε. Αφού είμαι στην κουζίνα και τους ακούω. Νιώθω λες και έρχονται πάκμαν.

Το παιχνίδι με τους μαρκαδόρους νερού μην το πάρετε. Δεν πρόκειται να παίξουν. Αν δεν γράφει σε τοίχους και χέρια, τζάμπα λεφτά :) .

Δημοσίευση

Καλημερα!

Τι χαζη που ειμαι..ορτανσια λεγεται ..ναι..παντως αυτο ειναι που μ,αρεσει!

Βρε τον δον..χαιρομαι που του αρεσε...

δεν θα αργησουμε για την επομενη συναντηση.. πες του να ετοιμάζεται..

Πραγματικα σαν πακμαν ειναι τα διδυμα!!!χαχαχαχαχ

ειδικα οταν φωναζουν μαμα μαμα μαμα μαμα..πολύ γελιο..

Μα αλλεργια και στην πάνα?

Μήπως ρε συ ειναι απο κατι που εφαγε?

αλλαξες μαρκα?

Σοφη για ξαναπες..αθηνα ερχεσαι??

Δημοσίευση

Καλημέρες!!! Που βλέπουμε μωράκι Ντομ?

Τι μου κάνετε? Καλη εβδομάδα να έχουμε!!! Σήμερα ψήνουμε πίτσα με σπτιτική ζύμη!!! Ο μικρός μακαρόνια και θα χτυπήσει και κανένα κοματάκι πίτσα!

Δημοσίευση

Μαρία, Ισμήνη καλημέρα!

Δεν έφαγε κάτι. Το έκζεμα είναι πιο έντονο στην ουρά (καταλάβατε).

Και του έβαλα και πάμπερς το ίδιο.

Τον μπέμπη της ντομ τον βλέπεις στο...μαιευτήριο.

Δημοσίευση

χεχε Φρόσω... κι εγώ αυτό σκέφτηκα για το μπεμπέ την Ντομ...

ζζζ, το είδε η Χαρά και μας το είπε ότι της μοιάζει...

δεν έχω τι κινητό της Ντομ... μπορείτε να μου το στείλετε;

τι ωραία που είστε κοντά και συναντιέστε...

εγώ πότε θα σας γνωρίσω;;;;;;;;;;

μπουχαχα!!!

καλά και αντέχετε ρε Σωσώκα...

δύσκολες οι δουλειές σας...

εμείς θα φάμε τα χθεσινά που περισέψανε...

Δημοσίευση

Αθηνά μου και τσάμπα σε πειράζει η σωσώ για το σπίτι σου.

Πού να έβλεπε της Ισμήνης!

Να σας πω....έβαλα στο facebook το πραγματικό μου επίθετο γιατί μια ξαδέλφη μου με κορόιδευε που ειχα βάλει ψεύτικο (αν και είχα τους λόγους μου, να μην με βρίσκουν). Εχθές το βράδυ το άλλαξα και σήμερα το πρωί έγινε αυτό που δεν ήθελα.

Με ανακάλυψε πάλι ο πρώην μου. Μα τί τσιμπούρι...Μου έχει στείλει από το πρωί 25 προσωπικά μηνύματα :roll: . Καλά άλλη δουλειά δεν έχει να κάνει; Έχω 3 παιδιά κύριε! Ξεκόλλα!

Δημοσίευση

καλημερα κ καλη μας εβδομαδα!!!

χτες βραδυ ειδαμε ενα ντοκιμαντερ για την κριση κοριτσια κ επαθα πλακα..

λεγεται debtocracy κ εχει κ σαιτ.ειναι μια ωρα κ κατι αλλα πραγματικα αξιζει οσο τπτ.

εγω αναθεωρησα πολλα πραγματα.

κοινως μας δινει τη λυση στο προβλημα του χρεους.

αλλα χειαζεται καποιον ηγετη να μην ειναι διεφθαρμενος κ να αγαπαει την ελλαδα!!

το αλλο με τον τοτο το ξερετε???? :twisted::twisted:

χαρα καλα εκανες κ πηγες..

φροσω τι σκεφτεσαι να κανεις τωρα με τα παμπερς?

μηπως να δοκιμαζες πανακια οπως οι μαμαδες μας παλια???????

μα εισαι γκομεναρα τι να κανει ο ανθρωπος!!!του εμεινες αξεχαστη!!!! ;)

σωσω εγω οταν υστεριαζει την βγαζω μπαλκονι η απλα βολτα.

βαριουνται μωρε κ αυτα..

μαρκερ οταν μεγαλωσουν θα τρωνε...

παντως εμενα δεν καθεται να παμε να φαμε εξω.

για αυτο δεν παμε ποτε.

η παμε μονοι μας.

το σαββατο πηγαμε 2 ωριτσες φραιντειζ για ποτο.

κ χτες την πηγαμε σε ενα μεγαλο παιδοτοπο στο πικερμι.

εκει πατε κ εσεις??

βασικα ειχε τρομοκρατηθει.

ελπιζω την αλλη φορα να ειναι καλυτερα.

εγω παντως εκανα απο ολα!!!!!!! :oops::oops:

συμπεθερα γερα!@

κ εγω θα παω απογευμα!!!

Δημοσίευση

Έλα ρε Καλυψώ πρέπει να το δούμε και εμείς...

Μην κάνεις πλάκα. Τώρα έχω τα μαύρα χάλια αλλά κάποτε ήμουν κι εγώ καλή,.

Εξάλλου δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση.

Από τη γαστερίτιδα πώς είσαι;

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol: Ax Φρόσω πολύ γέλασα!!!! Νόμιζα οτι είχαμε φωτό γιατί δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω :oops::oops::oops::oops: ο γιος μου είναι πέντε φορές σαν τον Ντενις!!! Σκαρφαλώνει στην κούνια τώρα και φοβάμαι να τον αφήσω , βάζει και τα δυο του πόδια σαν μαιμού επάνω και δεν τον προλαβαίνουμε!!! Και να φανταστείτε η κούνια υποτίθεται οτι είναι για παιδιά μέχρι 3 ετών!!!! :?:?:?:?
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...