Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου

αληθεια δεν ειναι χαζομαρα - να εχεις κανει ενα παιδι και να λειπεις ολη μερα;

τωρα το εμαθα και ψιλοκολλησα

δε λεω οκ η δουλεια και τα λεφτα αλλα ολα με μετρο

λειπει και αυτη και ο αντρας της απο τις 7:00 - 21:00 και την κραταει η γιαγια - γυρνανε στις 9 και 10 την βαζουν για υπνο.

και 1 μηνα το καλοκαιρι - 2 βδομ τα χριστουγεννα και αλλες 2 το πασχα το στελνουν στο χωριο.

ξερω γω

ακου κατι τετοια και οτι αμφοβιβολιες εχω οτι δεν ειμαι καλη μαμα μου φευγουν στο δευτερολεπτο.

δε λεω καλα τα χρηματα

αλλα θα προτειμουσα να σταματησω τελειως τη δουλεια απο το να μην βλεπω τα παιδια μου.

• Απαντήσεις 931
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια λετε να εχει γεννησει?

Αχ δε μπηκε και αυτο το κοριτσι να μς πει τι ωρα θα πηγαινανε κλπ.

Συνηθως μπαινουνε πρωι πρωι.. οποτε! Μπορει και να εχουμε μπεμπε τωρα!

Ειναι μια ωρα με το καραβι απο κυλληνη. Η κυλληνη 45 λεπτα με μια ωρα απο Πατρα οποτε υπολογιστε. Ειναι πολυ κοντα και ξεκουραστο ταξιδι. Χωρις στροφες και τα σχετικα.

Για μενα το ωραιοτερο μερος ειναι ο βασιλικος. Και τι τσιλιβι ωραιο ειναι αλλα πιο τουριστικο.

Μακαρι να ρθειτε προς τα δω! Θα χαρω πολυ!!!!!!!!!!!!

Καλυτερα μη ξαναδωσεις παριζακι Ζζζζζ. Τυρακι δωστου.

Δε θελεις να ξερεις για το παριζακι...............

Δημοσίευση

οντως μαρακι μου

παντως ειναι πολυ χαρουμενο παιδακι

αυτο ειναι το καλο

τζουλ μου δε ξερω εαν ειναι γυρισμενη και παλιοτερα αυτη που κατεβασα εγω λεει οτι ειναι του 2011

Δημοσίευση

για μιας γνωστης νανα μου - πολυ γνωσης

δεν λεω παραπανω γιατι ξερω οτι διαβαζει γενικα

οχι δεν εχασες κατι

μου ηρθε αναλαμπη επειδη τυχαια σημερα τη συναντησα

Δημοσίευση

λογικα θα εχει γεννησει τωρα

το εχω το τηλ της ντομ αλλα δεν θελω να την ενοχλησω τετοια ωρα

καλυτερα να την παρω αυριο τηλ ή το βραδακι

Δημοσίευση

Αφηστε τα πμ και δωστε πληροφοριες...

Τσιλιβη μεναμε σε διακοπες με γονεις...ουτε να μετρησω τα χρονια..παντως θα πηγαινα μετα α γυμνασιου :?:?:? τοτε ηταν ησυχα μια χαρα....

Μαρια εγω νιωθω τυψεις που τον αφηνω απο τη 1 μεχρι τις 8...ολα ειναι θεμα επιλογων και προτεραιοτητων...

Νανα ποτε θα φυγετε????

καλα η γαλοπουλα τελεια..ο μικρος την τσακισε κυριολεκτικα..δεν το εχω ξαναδει να τρωει ετσι :lol::lol:

και εγω την Ντομ αυριο θα την παρω να ειναι πιο χαλαρη!!!!

Σωσω εσυ που εισαι καλη σε αυτα δεν παιρνεις να ενημερωσεις και εμας????? :roll::roll:

Δημοσίευση

kai gv lev na parv th ntom pio arga...παιδια ριχνει καρεκες..

κατεβασα καλοκαιρινα..πολυ μυστικοπαθεια ρε παιδια,της φροσως η γνωστη μεδημοσιογραφο,η δικαι σου η φιλη..χαχαχαχ..

παριζακι ποτε καλε..αυτια και μυτες ζωων ειναι...

ειναι πολυ νοστιμο το ατιμο..

καλα καλε δινετε βιταμ;;

ευχαριστω πμαρκερ για τη συνταγη..

καμια αλλη;;

ζζζ εσυ;;

πειτε καλες ταινεις..τισ σημειωνων ολες..

κοιμηθηκα κανενα 3 ωρο και θα ξανα ποεσω οταν κοιμηθει η μικρη..

εκανα σπανακορυζο για τη μικρη..μακαρονια εμεις..

ζζ πως και παλι μακαρονια;;

σα ειπα οτι βριστηκα με το φωτογραφο μου,ε;;

λπιζω να μη μας κανει καμια μαλακια..και ειναι και γνωστος..

το απογ θα παμε βολτα σε σπιτι μαλλον..

ροσω σκεφτεστε να πατε πανω;;

κρητη κανεις;;

τζουλ και συ μας πουλας;;

ολα στο κουμπαρο..

τι επαθες ρε τζουλ παλι;;απο αποψη υγειας λεω!

Δημοσίευση
μπορει να ξεκουραζεται ή να κοιμαται....

Ή να γεννάει.... χαχαχαχαχχαα

Το παριζακι εκτος απο αυτια μυτες κλπ εχει και σκουλαρικια και κανα βαχτυλιδι απο τον σφαγεα! χαχαα

Πραγματικα ειναι πολτος απο κρεας με χρωμα.... Αλλα το τρωω... χαχαχαχαχα

Και μιας και λεμε για παριζακια...

ειναι εδω και μια βδομαδα δυο γκαμυ μπεαρ σρτη πλατεια. Και καλα φωτογραφιζονται τα πιτσιρικια μαζι τους. 5 Ε περικαλω η φωτο.

Ειναι κατι μαυριδεροι τυποι. Μεσα στη μπιχλα και με ενα τσιγαρο στο χερι... Πολυ ροκ καταστασεις σας λεω! χαχα

Ευτυχως ο δικος μου δε μασαει και δε παει προς τα κει. Αλλα τα περισσοτερα τρεχουν πανω του... Οι δε μαμαδες φρικη!

Ασχετο...

Μου την εχει σπασει η ζωη της αλλης.

Και θα τραβηξει και αλλη χρονια...

Τωρα βγαλανε οτι η Ξενια ειναι θειά της ελπιδας....

μλς.

Καλα σημερα ο μικρουλης μου με εκανε πολυ περηφανη μανουλα! χεχε

Ηρθαμε απο το σουπερ και ανεβηκε μονος τα σκαλια του σπιτιου στηριζομενος απο την μια πλευρα στον τοιχο. Μενουμε στον δευτερο παρακαλω και δεν εχουμε ασανσερ.

Εγω απο πισω φορτωμενη και ο Διονυσακης ανεβαινε με μια ανεσηηηη! Μονοσουρα σας λεω!

Αχ μεγαλωσε μωρε!

Και φοραγε τις χαβαγιανας! χαχαχαχχαα

Με σορτσακι μπλε και ριγε νέυβυ μπλουζίτσα! Πολυ μουρη λεμε!

Δημοσίευση

Χρυσουλα ειναι πολυ κοντα η Ζακυνθος απο εσας.

Εχει αλλαξει το τσιλιβι απο τοτε.

Αλλα εχει καθαρες παραλιες. Εκει πηγαινω για πιο κοντα και ηρεμα.

Αντε ρε γμτ! Ποτε θα ξεκινησουμε μπανια! λεγαμε για αυτοτο σουκου αλλα ο κωλοκαιρος δε στρωνει με τιποτα τη τρελα του μεσα!

Σας εχω πει?

Του εχω παρει 3 μαγιο!

Μιλαμε για πολυ πλατσα πλουτσα!

Τα δυο μποξερακια κολλητα απο ζαρα και το αλλο απο τα μπενετον σλιπακι τυρκουαζ που εχει στον κωλο τον μπιπ μπιπ ρανερ και το κογιοτ! χαχαχα

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΕΜΠΕΙΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ!

Φετος φοραμε μπρατσακια ή σωσίβιο?

Δημοσίευση

εισαστε μεγαλα νουμερα.

σωσω ασε γιατι με εχει φαει ο αντρας μου να παω κ μου τα χει κανει τσουρεκια με μερεντα. τελος αλλο 8εμα

8α παω για το καφεδακι...

βασικα ειναι κ το πηγαινε ελα απο φραγκα στα μακρινα νησια γμτο... δεν ξερω...

8α μπω πιο αργα ! ;)

κατσε γιατι περυσι ο δικος μου δεν η8ελε τιποτα , του αρεσε να τον κραταω εγω... :roll: οποτε για μπρατσακια με κοβω :mrgreen:

8Α ΒΡΕΧΕΙ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΡΥ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΟΥΗΞΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Δημοσίευση

τις ευχες μου στην Ντομ κοριτσια !!

εγω δεν εχω τηλ αλλα ουτε το θαρρος :oops: ....

εδω δεν βρεχη αλλα εχει μια μαυριλα ,το παει γυρο γυρο το καιρο ,μελανχολια :(

αυριο ο συλλογος γονεων στο νηπιο κ δημοτικο ,κανουνε μπαζαρ στη παραλια,καθε χρονο το κανουμε κ εχει κοσμο!!!! ας μην χαλαση ο καιρος....

Ζακυνθο λετε ε? ωραια !

μαρακι φαντασου να σκασουν ολες εκει,χαρες που θα εχεις!!!!

μαρακι σωσιβιο !

τα μπρατσακια εγω στην Μαρια τα εβαλα 2χρονων ,

Δημοσίευση

Μαρακι κοντα ειμαστε....

μπραβο Διονυση!!!!!

Αλεκα ειναι γκαντεμια οταν ειναι να χαρουν λιγο τα παιδια παει και βρεχει..

το απογευμα θα βγω να ψωνισω δωρο για τα βαφτισια που εχω και ολο και κατι για μενα θα τσιμπησω..

Τζουλια καλον καφεεεεε!!!

Δημοσίευση

γεια σου Χρυσουλα!!!

εμεις εχουμε να παμε σε γενεθλια την κυριακη....κ τι να παρω???? μαλλον κανα βιβιλιο -παζλ-παιχνιδι ...

εβαλα κοτοπουλο στην γαστρα με πατατες.....τα μικρα φασολακια απο χθες

θελω κ εγω καφε....αλλα χωρις τα μικρα κ να τρεχω στο παρκο με το πλαστικο :lol:

μονη !!!!

ειμαι καλυτερα σημερα ...δεν εχω πονο στο λαιμο κ μαλλον αυτο ηταν!

Δημοσίευση

χαλο κοριτσαρες.

ειμαι σκατα!!!στην κυριολεξια δηλαδη,εχω μαλλον γαστρεντεριτιδα την τυχη μου μεσα....

ολη μερα την εχω βγαλει στη λεκανη!!!

κ εχω κ την αγγελικη που θελει να μπαινει μεσα κ να βλεπει!!!! :roll::roll:

Δημοσίευση

ζακυνθο δεν εχω παει ποτε

αχ κι εγω κοοπουλο με πατατεες στον φουρνο εβαλα

και εφτιαξα για αυριο κοτοπουλο με χυλοπιτες για τα μικρα

μην με βρισετε αλλα τα αλεσα - δεν ξερω μου φανηκε μεγαλη η χυλοπιτα

αχ μαρακι εγω φοβαμαι να τα αφησω μονα τους να ανεβουν

οσο για το μπανιο

δεν το ειχα σκεφτει καθολου

μαλλον κι εγω μπρατσακι

εαν το θελουν φυσικα και εαν μπουν στη θαλασσα γιατι περσι με το ζορι

καλυψω πολυ γελαλα και εμενα το ιδιο κανουν

και μαλιστα ο νικς μου τραβαει μερικες φορες και το βρακι να βλεπει την τυχη μου μεσα

τελικα κλεινω την πορτα και απο εξω ουρλιαζουν :lol::lol:

Δημοσίευση

Καλυψούλα περαστικά!!!

Μαράκι εγώ προτείνω σωσίβιο τέτοια ηλικία γιατί με μπρατσάκι μπορεί άνετα να βουτύξει το κεφάλι μέσα!!!! Εχουν δει πολλά τα μάτια μου και ετσι θεωρώ το σωσίβιο την πιο ασφαλή επιλογή!!!

Τωρα είδαμε το βίντεο της βάπτισης και ο φωτογράφος έχει γράψει λάθος ΚΑΙ το ΟΝΟΜΑ και το ΕΠΙΘΕΤΟ των νονών!!!! ΤΙ ΠΙΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ????????? Τα νεύρα μου!!!! Την νονά αντί για Γιωργία την έγραψε Μαρία και το επίθετο λάθος και του το είχα πει τρεις φορές στο τηλέφωνο , του το είχα στείλει γραπτώς και το είχε και φωτογραφία στο προσκλητήριο ΕΛΕΟΣ

Δημοσίευση

Κυριακή μου να σου ζήσει ο γιος!!!!!

να είναι γερός και δυνατός!!!

καλή λοχεία μανούλα και καλούς θηλασμούς!!!!

απαπα τι βροχή και αυτή σήμερα..

και γω μια διαθεση χάλια..βαριέμαι τη ζωή μου..

Μαράκι στο Βασιλικό στη Ζακυνθο ηταν οι πρώτες μας διακοπές με τον αντρα μου το 2002, αν θυμάμαι καλά...

είχαμε περάσει απίστευτα..

φανταστικές παραλίες, είχαμε κολλήσει με μια θυμάμαι τη δάφνη, πολύ ηρεμία, λίγος κόσμος..

Καλυψώ περαστικά, άτιμη γαστρεντερίτιδα..

ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή..

εμένα χθες ηταν χάλια οι γονείς μου και η πεθερά μου, τους διαλύσαμε..

Χρυσούλα καλά ψώνια!

Μαρία τι να πω για τον φωτογράφο..

μα πόσο βλάκας..

για τη θάλασσα σωσίβιο, εγω στη μικρή μου πέρυσι που ηταν 2μιση σωσίβιο της είχα, φοβόμουν..

φιλάκια πολλά σε ολες

ξύπνησαν τ' αγόρια

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...