Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!!! :D

Ζοριστικα να σας διαβασω και δε θυμαμαι και πολλα... :oops:

Παναγιωτα το διαβασα...δε ξερω τι να πω πια...και πως θα φυγουμε απο ΔΝΤ;;; νομιζω οτι δε τη γλιτωνουμε...σιγα μη μας δωσει η Ελβετια 100δις!!! :shock:

Μαγδουλα,Νατασακι και Γωγω μου ευχαριστω για τις ευχες! :x:-*:YMHUG:

Ναι μωρη Γωγω ειδες;;;;31!!!! ασ'τα σε λιγο θα ειμαι με το τσαγακι και τη κουβερτουλα στα ποδια!!!! :lol::lol:

Ευακι τι κανει η μικρη σου σημερα;;;στα κοριτσια ειναι πολυ πιο δυσκολο να παρεις ουρα... :?

Θουλη ο Αλεξ θα σου τραγουγησει με τη κιθαρα του στα γενεθλια σου!!!!! :lol::lol::lol:

Λενακι αφου διορθωνεται αυτο με τα ματακια της Ειρηνης μικρο το κακο! ;)

Ερακι που εισαι;;; μη μελαγχολεις ελα να σου φτιαξουμε το κεφι!! :D μιλαω εγω τωρα που χθες ημουν να με κλαιν οι ρεγγες!!! :roll:

Αναστασι!!!!! :o:o:o:o καλε πετα τη πεθερα απο το μπαλκονι να λυθει η καταρα!!!! :lol::lol::lol: εμενα ο Αλεξ προχθες εχυσε ενα μπουκαλι νερο στο στρωμα!!! το στεγνωσα με πιστολακι... :?

Δημοσίευση

καλημερα κουκλες!!!!

τι κανετε;;;

σας διαβασα..αλλα ειλικρινα δεν θυμαμαι τιποτα!!!!!

καλα εμας τον beaba μας τον κανανε δωρο..απο τα πρεναταλ..αλλα τοσο ποντιοι ειναι..υπηρχε ο ιδιος και μας πηραν τον ακριβο;;;..δεν παει καλα ο κοσμος λεμεεεε

νατασακι πηρα τηλεφωνω ξανα χτες στη Βιοκλινικη, μου ειπαν να παρω απο βδομαδα για να δουνε τι ομαδες εχουν διμηουργηθει και να μου πουν συγκεκριμενα για τις ωρες και τις μερες

Αν θα κατσω να δουλεψω και τον Ιουνιο, εκεινες τις μερες θα παιρνω αδεια για να φευγω.

Σημερα το απογευμα εχω γυναικολογο, και αυριο εχω ντοπλερ στο Παπαγεωργιου μεθαυριο μαλλων θα παμε καρδιολογο..αυτη ειναι η ευδομαδα των γιατρων οπως καταλαβατε!!!

Χτες πηγαμε παιδιατρο, καναμε το τελευταιο εμβολιο του πνευμονιοκοκκου..ο φοφος ηταν ισυχος και μονο οταν τον τσιμπισαν εκλαψε..

Επισης Ευα αυτο που ειχε ο φοφος ηταν ιωση...ισως να εχετε και εσεις τετοια..προσεξε εαν σου βγαλει πηρετικο εξανθημα..

εμας εβγαλε λιγο αλλα δεν το εδωσα σημασια..ειδε χτες τα σημαδακια που εμειναν στην πλατουλα του η παιδιατρος .

Μιλησαμε λιγο..απο αυτα που εχασε πηρε πισω 150 γραμμαρια..οχψι και ασχημα

επισης χτες ηταν η μερα που εφαγε καλα

5 σαρδελες ψητες 2 φετες κολοκυθακι για μεσιμεριανο..

ενα ολοκληρο γιαουρτι με μουσλι για πρωινο , μια ολοκληρη μπανανα, 5 κερασακια και αλλο ενα γιαουρτι ( με τα clusters toy Odyssea :evil::evil: ) για βραδυνο..

οχι και ασχημα!!!!!!!

Αυτα

παω να δουλεψω...

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!! [smilie=toothy1.gif][smilie=toothy4.gif]

Απολαμβανω καφεδακι! Η Ε. πηγε στην γιαγια της και ο μικρος παιζει στο ριλαξ ησυχος! Η ξαδερφη καπνιζει στο μπαλκονι. Σημερα προβλεπω να βαρεσουμε παλι 30αρια! Θα λιωσουμε παλι!

Τονακι και εμενα αυτο με την Ελβετια μου φανηκε καπως. Φανταζεσαι ομως να τα δωσουν? Μωρε ας μας δωσει η Γερμανια αυτα που μας χρωσταει. Μα καλα απορω γιατι δεν τους πιεζουν να το κανουν. Μα τοσο βλακες ειναι? :roll:

Δημοσίευση

Kαλημερούδια μανούλες!!! :D

Νατασούλι μου... :x Πολύ όμορφες στιγμές, πράγματι, αλλά... να στο δώσω να το γεννήσεις εσύ που γουστάρεις τρελά;;; :-ss:ymblushing: Θα είμαι στο δωμάτιο και θα περιμένω να μου το φέρεις, οκ; :)) Τις κάλτσες τις θέλω απεγνωσμένα, σε παρακαλώ, μη τις δώσεις σε κανέναν άλλο, τις αγοράζω όσο-όσο!!!!! =))=))=)) Νούμερο! :P

Θουλάκι μου, και τα δικά μου τα φιλιά!!! :-*:x Πω, πω, μη με απογοητεύεις... Κι η Β έτσι ήταν μωρούλι και ήλπιζα ότι το 2ο αποκλείεται να είναι έτσι!!! Κούνια που με κούναγε, ε;;; :-?:lol: Ελπίζω να ήταν τυχαίο και να στρώσει γρήγορα το "πρόγραμμα" του Παντελάκου!!!! :D

Αναστασί μου, χθες το βραδάκι νωρίς, είχα πάλι κάτι δυνατά πονάκια, που πάλι :shock: έρχονταν ανά 5λεπτο! Ευτυχώς μετά σταμάτησαν. Όλα τα υπόλοιπα τα έχω όλη μέρα, κάθε μέρα, αλλά δυνατά (μάλλον συσπάσεις είναι αυτές) είχα χθες και πριν 2-3 μέρες. Για να δούμε... :roll: Να συμπληρώσω μια βδομαδούλα ακόμα μόνο, να έχω μπει κανονικά στο μήνα μου, να μην έχω άγχος για το μωρούλι... (και στο τέλος βέβαια, μπορεί να τον συμπληρώσω όλο τον 9ο και να παρακαλάω να βγει!!!) :lol: Πως κοιμηθήκατε απόψε τελικά; Ωραία η στρωματσάδα;;;;; ;;)

Χρυσουλάκι μου, εύχομαι καλά νέα απ' όλους τους γιατρούς!!!!!!!! :D Έφτασες και στο doppler;;; Δεν το προλαβαίνουμε το χρόνο, μιλάμε!!!! :shock: Μπράβο στο Φόφο που ήταν τόσο ησυχούλης!!! :ymapplause: Έχουμε κι εμείς ένα εμβόλιο αυτή την εβδομάδα... :?

Λενάκι, ευτυχώς που τα βλασταράκια σου δεν έχουν κάτι σοβαρό, μια χαρούλα!!! :D Απόλαυσε το καφεδάκι σου!!! ~o)

Τόνια, Αργυρώ, Θάλασσα, συμπεθερούλα, Σισσάκι, Αφροδίτη και σ' ΟΛΕΣ τις τρενομανούλες... να έχετε μια όμορφη μέρα!!! :x:x:x

Δημοσίευση

Μάγδα εμένα μου άρεσαν τα παπούτσια :-bd και το τακουνάκι τέλειο!!! :D

εδώ ρίχνει μια βροχή άλλο πράμα, χθες είχε 30 βαθμούς και σήμερα 16 και βροχή!!!! :shock::shock::shock:

Αναστ. ήθελα να πω για την φωτό του προφίλ σου :-bd:-bd ....

και κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά δεν θυμάμαι :-?:-?#-o

σήμερα το μπουμπούκι μου ξύπνησε στις 5.45 :o:o:o:o ανοίγει την πόρτα της και ερχόταν μάλλον στην κρεβατοκάμα, αλλά την είδε ο άντρας μου (που ήταν στο διάδρομο) και της είπε να πάει γρήγορα στο κρεβάτι της και να είναι ήσυχη, εκείνη πήγε και άρχισε το μπλα μπλα τελικά 7 παρά είκοσι όλοι στο πόδι!!!! :?

δεν ξέρω γιατί αλλά και ο Λ. - όταν ήταν μικρότερος στην ηλικία της- αλλά και η Ρ. ενθουσιάζονται τόσο πολύ όταν βλέπουν τα σκουπίδια να περνούν!!!! :roll::roll::roll: περνούν τώρα!!!!

Δημοσίευση

καλημερα

σημερα η μικρη ειναι καλυτερα

με λιγα δεκατα 37.5

μπορεσαμε και μαζεψαμε ελαχιστα ουρα :?:? τα πηγα σε εργαστηριο και βλεπουμε μου ειπαν θα δουν αν μπορουν με τοσο λιγα να βγαλουν αποτελεσματα αλλιως αυριο ξανα τα ιδια :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

οταν της εβαζα το σακουλακι το πρωι εκλαιγε με κοιτουσε στα ματια και φωναζε οχι μανουλα εισαι καλη οχι :cry::cry::cry::cry::cry::cry: μου ραγισε την καρδια το μικρουλακι μου

τωρα παιζει εξω στην αυλη με την γιαγια της

Δημοσίευση

αργυρω αυτη η παιδιατρος που την πηγαινω μου ειπε να μαζεψω ουρα και βλεπουμε :twisted::twisted:

την πηγα την κυριακη το βραδυ στο νοσοκομειο και την εξετασαν

τωρα βλεπουμε μακαρι να δειξουν τα ουρα μακαρι να φτανουν δηλαδη και βλεπουμε και κανουμε

Δημοσίευση

Καλημέρα,

ησυχία σήμερα στο τρενάκι :?:? εγώ ήμουν Κοζάνη το πρωϊ για δουλειά και επέστρεψα πριν λίγο

Γωγώ μπορείς να φας για πρωϊνό ρυζογκοφρέτες και κασέρι σόγιας, μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο αλλά άν πέσουν οι μεγάλες πείνες είναι πεντανιστιμο. Εγώ όλη την μέρα στο γραφείο με αυτά την έβγαζα ;) Επίσης και αυγά μπορείς να φάς κάνε καμιά ωραία ομελέτα!!!!!!

Ευα γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις ούρα όπως είπε η Δήμητρα? νομίζω είναι πιο εύκολο

Από σήμερα ξεκινήσαμε εκπαίδευση τουαλέτας, για να δούμε πως θα πάει:roll::roll:

Δημοσίευση
2.Η μικρη εδώ και 4-5 μέρες είναι ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ...Τόσο ήρεμη, τόσο γλυκια..Καθόλου γκρίνια... :D:D:D:D:D:D Κοιμάται καλά, ξυπνάει ΜΟΝΟ μια φορά τη νύχτα και ήρεμα...Την κοιμίζω μπρούμυτα πλέον... :oops::oops::oops: Ξέρω ότι δεν κάνει αλλά μόνο έτσι κοιμάται ήσυχη και ξεκουράζεται... :roll::roll::roll:

4.Η Ιω νομίζω ότι δε χρειάζεται πλέον πάνα..Εδώ και δυο εβδομάδες της βάζω μόνο στον ύπνο...Τις πρωτες μέρες είχαμε ατυχηματάκια, αλλά όχι πολλά...Τώρα καθόλου... :?:? Μπορεί και τα κρατάει... :D:D:D

μπράβοοοοο στην Ιω :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

να την βάζεις όμως πιο συχνά γιατί αν τα κρατάει για πολύ ώρα μπορεί να της πονέσει η κοιλίτσα της!! :?

μπράβο και στην Δημητρούλα ( :-p ) που είναι τόσο γλυκιά! :x

η δικιά μου είναι τελείως αντίθετη με το σπορ της τουαλέτας!!!! :? ....εν τω μεταξύ έχουμε ένα κάθισμα το οποίο έχει 2 επίπεδα το ένα είναι για μεγάλα πωπουδάκια και το άλλο για μικρά, και κλείνει μόνο του, το αγγίζουμε λίγο και κλείνει!!! ειδικό για εκείνη, αλλά δεν συγκινείται!!!! :(:(

όταν θα συγκινηθεί και θα αποφασίσει να καθήσει πάνω ίσως το τρενάκι να μην υπάρχει πια για να μου πείτε και μένα συγχαρητήρια........ :(

Δημοσίευση

Αργυ ουτε εμενα συγκινειται με το γιογιο και τη λεκανη κια βλεπω να κοβουμε τις πανες στο δημοτικο!!! :roll: Α εχθες που ρωτουσες αν εκανα λαθος με το βαρος...οχι δεν εκανα!!! ουτε 11 κιλα δεν ειναι η μπιλιαρδοστεκα!!!! :? και εχει εφεση στις μαλακιες!!!οτι βρωμια υπαρχει θελει να τη φαει!

Σκεψου εχει λατρεια στο παγωτο και χθες του εβαλα να φαει παγωτο που εφτιαξε η αδερφη της θουλης,αγνο,πεντανοστιμο με φρεσκιες φραουλες...ε δε το εφαγε!!!!! "ε μου αλεσει αυτο το κιτινο παγωτο" μου λεει το σκατιαρικο!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: λεω αν κανενα τελειωμενο ετοιματζιδικο θα ετρωγες και το μπολ!!!! :twisted:

Γωγω ρε συ πολυ μπροστα η Ιω!!!! και το μπεμπεκι σου ευχομαι να συνεχισει ετσι! ;) πως ειναι τα βυζια σου σημερα;;;; :lol::lol:

Αναστασι κι εγω θελω να σου πω για τη φωτο που εβαλες στο προφιλ κι ολο το ξεχναω!!! αλλα τι να πω;;;; ΑΠΛΑ ΘΕΑ!!!!! :x:-bd

Δημοσίευση

χαχαχα βρε μπας και δεν ήταν νόστιμο? :lol::lol::lol: κάτι θα ξέρει ο άνταθ!!!! :roll::roll::lol:

η δικιά μας έφαγε ένα παγωτό φράουλα σε χωνάκι, αν σας πω πως έγινε το πρόσωπό της!!!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Αχ παιδια μη μιλατε για εκπαιδευση τουαλετας

μεγαλο θεμα θα εχουμε με αυτο!!!

ο Φοφος ξυπναει στεγνος..

αλλα αρνειτε να κατσει στο γιογιο..

αμα του δοσω κανενα βιβλιο και τον απασχολισω θα κανει κακα η τσισα στο γιογιο μετα απο κανενα 20 λεπτο με μισαωρο...

αλλιως ουτε να διανωηθει να πει οτι θελει...

αλλαξε και τα ωραρια του τωρα ενω παλκια ηταν πιο "τακτικος" και ηξερα πχ οτι αφου φαει πρωινο στο επομενο μισαωρο θα κανει κακα, η το απογευμα μεταξυ 5-6 θα ξανακανει κακα..

τωρα ειναι παλη ακανονιστα...

Δημοσίευση

Αργυρώ γιατί να μην υπάρχει το τρενάκι???????????????????????????????

Ούτε η Έλενα έχει καμιά ένδειξη ακόμα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε τελικά αλλά μιας και μάζεψα τα χαλιά είπα να ξεκινήσω την προσπάθεια :roll::roll::roll::roll: αν δώ ότι ζορίζετε θα το αφήσω για αργότερα..........

Δημοσίευση

Κοριτσια ΔΕΝ ειμαι ψωνιο!!! αλλα ξεκινησα συνεργασια με ενα δημοσιογραφικο σαιτ....εδω θα βρειτε το πρωτο μου αρθρο ..νομιζω πρεπει να κανετε cut k paste

http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... &Itemid=79

Με εγραψαν καθηγητρια, λεκτορας ημουν, αλλα δεν πειραζει!!!!!

Αχ χαρηκα! θα γραφω τακτικα!

Δημοσίευση

κορτισια η γενικη ουρων εδειξε καθαρη :D:D:D

ουφ μου εφυγε ενα βαρος

μακαρι και η καλλιεργεια αυριο να δειξει καθαρη

παντως σημερα ειναι καλυτερα η μικρη

φιλακια σε ολες

θα προσπαθησω να διαβασω γιατι με τα δικα μου δεν μπορεσα καθολου

παω να μαγειρεψω κιολας

Δημοσίευση

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

ποτεθα κοιμηθω???????????? :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

καλε ο μικρος σε λιγο θα με γινει πιο δυσκολος απ το μεγαλο :cry::cry::cry:

εκειπου κοιμοταν 12 ωρο το βραδυ με ενδιαμεσα ξυπνηματα εννοειται κ ενω μερι τωρα ξυπνουσε 9,30

εχει λιγες μερες που ξυπναει απο 8-8,30

κ πιο ειναι το οοοολο θεμα?εχει εδω κ 2 μηνες να πω?που απο τις 7+ μετα δυσανασχετει στο υπνο του..δηλ θελει να κοιμηθει κ δεν..οποτε ο θοδωρης παει παιδικο κ λεω αντε να κοιμηθω κ παλι δε καλοκοιμαμαι :cry::cry:

κ μες τη μερα δε κοιμαται πολυ..τουλαχιστον στο θοδωρη εχωνες βυζι κ τελος.σε αυτον δε πιανει τιποτε

αργυ :-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w τα καλυτερα παγωτα κανει η αδερφη μου :lol::lol:

δε εχω φαει αλλα το νιωθω :lol::lol:

καλε τονια αληθεια δε εφαγε ο σπορος?πφφφφφφφ

ευη μακαρι να μη ειναι τιποτε περαστικο

επισης..σισσιω καλε θες να βρεεχει το σαββατο?????????ετσι εγραψες :roll::roll:

τεελια που ολα σου αρεσουν..που να δεις οταν θα σαι ολοκληρωμενη

κοριτσια για πεμπτη λεω σε μενα..δε μπορει η βενι κ η νατασα αυριο

οποια θελει ερχεται :D:D

χρυσα δωσε μου λινκ σε παρακαλω για εσπα..τα δικαιολογιτικα αν τα εχεις

σας φιλω οοοοοοοοολες

α νατασουλα ευχομαι να ξεμεπρδεψετε ευκολα με τη πανα :?

Δημοσίευση

μαρθα μου ευχομαι να ειναι περαστικο αυτο με το ξυπνημα ρε

θα μεγαλωσει και αυτος και θα κοιμηθει οπως ολα μας τα ξενυχτοπουλια

προσπαθησε μεσα στη μερα να ξαπλωνεις οταν κοιμουνται και ας τα κρατησει ο αντρας σου οταν ερχεται απο την δουλεια να κοιμηθεις μια ωριτσα

Δημοσίευση
Αργυρώ γιατί να μην υπάρχει το τρενάκι???????????????????????????????..........

λες σε πέντε χρόνια να υπάρχει ακόμη? :lol::lol::lol::roll::roll::roll: για τότε μας κόβω να κόβει την πάνα!!!! :roll::roll::(:(:(

Κοριτσια ΔΕΝ ειμαι ψωνιο!!!!
΄

εσύ? ψώνιο? ;));));)) όχι καλέ μα γιατί το λες? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα το ρίξω μια ματιά!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...