Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εχω σλινγκ αλλα ειναι μικρουλης ακομα για εξω ...εδω κρυωνει μεσα στο σπιτι .... :?

αντε να ερθει η πεθερα και ο πεθερος να βγαλω τον "μεγαλο"εξω βολτα .....

θελω μια βολτα σε ενα εμπορικο ...ψωνια ...λεφτα .... :roll:

ξεχασα και το καροτσι δεν το βγαζω ακομα εξω δεν θελω να καθαριζω παλυ τις ροδες το εχω για μεσα στο σπιτι να κοιμαται στο πορτ μπεμπε .

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Α Αυτο το τελευταιο το θελλω και εγω!!!

και αντι να παω να παρω νυχτικιες και σουτιεν για το μαιευτηριο....να παρω εσπαντριγιες...τσαντα..καπελο...φορεμα- οχι εγκυμοσυνης- θελλω να παω στα χοντοσ..αααααχχχχχχ!!!

ρε παιδι απλακα πλακα ειμαι 31 ευδομαδων..και ακομα..δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ....

μονο κατεβασα τη βαλιτσα απο το παταρι

Δημοσίευση

Αργυ δεν ειναι καλε φιλος μας ο φυσικος-χημικος! :P Σε μια εκπομπη στο Σκαι τον ειχαν καλεσει να μιλησει για την υπεριδη ακτινοβολια!

Αφρο νωρις σε επιασε η κλεισουρα πουλακι μου... :roll:

Χρυσα και Νατασουλα ευχαριστω γλυκες μου!!! :YMHUG::-*

Νατασουλα κι εγω εχω χασει προς στιγμην τον Αλεξ σε πολυ κοσμο και "τα χρειαστηκα"!!!! 8-x

Και χθες μου εφυγε απο τη παιδικη χαρα και πηγαινε στο δρομο μονος του!

Ευα κανενα νεο με τη μικρη;;;

Δημοσίευση

μμμμμμ

στον μπακαλόγατο!!!!!

φάγατε στο τέλος και λουκουμάδες με σοκολάτα?????μμμ :x:x:x:x

επειδή τους τσακίζω μου φέρνουν και δευτερο πιάτο χωρίς να ζητήσω

για πες σας άρεσε??

Δημοσίευση

Μαρία από φαγητό μου άρεσε πάρα πολύ μια σαλάτα με κοτόπουλο και ντρέσινγκ μουστάρδας,

για τους λουκουμάδες δεν έχω λόγια ήταν απλά θεϊκοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η κουμπάρα μου ήθελε να τους πεί να το γυρίσουν σε ζαχαροπλαστείο και να πουλάνε μόνο λουκουμάδες :lol::lol::lol:

Εμάς μας φέρανε από την αρχή 2 πιάτα ένα με μέλι κι ένα με μερέντα, κάνουμε μπαμ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Πλημμυρισε το μπανιο της πεθερας μου,μετα ολο το σπιτι της κ τα νερα περασαν

απο τα ταβανια μας στο μπανιο κ στην κρεβατοκαμαρα(οπου κοιμομαστε με την Αννυ).Βραχηκε αρκετα το στρωμα,το εβγαλα εξω,τραβηξα το κρεβατι(και οσα εχω αποθηκευμενα εκει κατω) και περιμενω!Πως σας φαινεται? ~x(~x( [smilie=dontknow.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif]

Δημοσίευση

Αναστασία χειρότερα και από τα εικονίδια που έβαλες.............

:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Ένα θα σου πώ, δεν θά θελα με τίποτα να ήμουν στην θέση σου

Θα έρθει και η πεθερά να σε βοηθήσει τώρα?????????????????????????

Δημοσίευση

Aaaax κοριτσια!!!!Παλι καλα να λετε που το ανακαλυψα νωρις κ κλεισαμε εντελως την παροχη νερου(ειμαι ΚΑΙ χωρις νερο δλδ!)..

Ηρθε το πρωι(με επρηξε στα περα δωθε κ ολο με φωναζε κατι να μου πει :twisted: ),μου ειπε που πλημμυρισε,πως χαλασε ενα σιφωνι αλλα το εφτιαξε ο υδραυλικος...Ομως δεν το εκανε σωστα ο ατιμος... :twisted:

Προφανως τωρα περασαν ολα τα λιμναζοντα νερα που εμειναν...Τι να πω??? :o:o:o

Δεν ξερω τι γινεται!Ηρθε παλι κ μαλλον εφτιαξε το προβλημα...Μαλλον! :?:?:?

Εστρωσα μια κουβερτα κατω στο δωματιο της Αννυς μπας κ την κοιμισω εκει...Γμτ!Αναστατωση μεγαλη!

Αυτο το σπιτι ειναι καταραμενο στα υδραυλικα του...και οχι μονο!

Με φτιαξατε κ με τους λουκουμαδες!!!Μιαααμ!!!

Νατασουλα αυτο που περιγραφεις με τρομαζει κ εμενα!Εδω σε παιδοτοπο παμεκ δεν μπορω να ηρεμισω μη βγει εξω κ δεν τη δω κλπ!Αχ να'ναι καλα τα μωρα μας!

Αφρο δε θελω να σε πιεσω αλλα νομιζω πως φοβασαι χωρις λογο!Μα ειναι δυνατον να κρυωνει το μωρο?Ντυστο οσο καλα νομιζεις κ βγειτε!Παρε τον Μ απ'το χερακι κ περπατηστε λιγο!Εκτος κ αν εχεις κ αλλα στο μυαλο σου! :?

Δημοσίευση

Διαβαζω ενα ρεπορτας στα ΝΕΑ..

φαινετε πως κατι παιε να αλλαξει στη νοοτροπια των Ελληνων...

οχι με τη θελιση τους βεβεια λογω αναγκης..

αλλα συνειδητοπουν καποια πραγματα...

και αυτο ειναι καλο!!!

Δημοσίευση

Α!!!

Λοιπον..μεχρι να παρουμε την Πεμπτη δοση και βαααααλε..ΕΣΠΑ μη περιμενετε να δειτε

Και ενω στο συγκεκριμενο προγραμμα ειναι μεχρι το 2013 για το σχολικο ετος 13-14..παιζει να σταματησει απο τωρα..και εαν δεν σταματισει οι δικαιουχοι θα μειωθουν παρα πολυ.

Οποτε μεταξυ μας δεν πολυπιστευω οτι θα μας παρουν μεσω εσπα..ειμαστε "στα χαρτια παντα" υψιλομισθοι"

μια παρομοια ιστορια παιζει και με τους δημοτικους παιδικους σταθμους..

θα βαλουν πολυ χαμιλα εισοδηματικα κρητηρια οποτε η θα πληρωνουμε οσα περιπου καισ ε ιδιωτικους σταθμους για ωραρια μεχρι τις 2-3...η παλη δε θα μας παρουν καθολου φετος

Γεννικα αποπγοητευτηκα πολυ...

Δημοσίευση

Αναστ. :o:o:o:o:o απαπαπαπα το πρόβλημα θα είναι μην έχει υγρασία το ταβάνι και το γυρίσει σε μούχλα!!!! :? ....πρόσεξέ το λίγο..... της Α. το δωμάτιο είναι εντάξει? ε τότε έχει μέρος στεγνό να κοιμηθεί το παιδί!!! ;)

αμάν ρε Νατασούλα γράφονται τέτοια πράγματα για λουκουμάδες με σοκολάτα στο τρενάκι που οι μισές διαιτιτεύονται? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::roll::roll::roll::roll:

Αφρο εγώ στην θέση σου θα:

1. έπαιρνα τα παιδιά

2. τα έβαζα στο αυτοκίνητο

3. πήγαινα στο εμπορικό για βόλτα και ίσως ψώνια

4. πήγαινα στο εμπορικό να πιω και καφεδάκι ή χυμό και τέλος

4. έπαιρνα και την πεθερά μαζί για να προσέχει τον Μ. και για να πληρώσει τα ψώνια μου ή τους καφέδες!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll:

σιγά μην κρυώνει δλδ τι θερμοκρασία έχετε εκεί? εμάς σήμερα θα αγγίξει τους 30!!! :o:o:o

Δημοσίευση

Αληθεια...τι ειναι το εσπα? :oops::? Το λετε τοσο καιρο αλλα..δε ρωτησα!

Αργυ ναι!Ευτυχως μονο στην τουαλετα κ στην κρεβατοκαμαρα περασε το νερο...Εκει πανω ειναι το μπανιο της πεθερας...Και ναι μεν η Αννυ εχει στεγνο δωματιο αλλα στο δωματιο δεν εχει κρεβατι! :lol::oops: Στρωματσαδα ολε!!!

Δημοσίευση

Χρύσα το μόνο καλό είναι ότι βγήκε η πρόσκληση για τους παιδικούς να υποβάλλουν αιτήσεις τώρα το τί θα γίνει στη πορεία είδομεν........ εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ελπίζω και πολλά.........

Για τους δημοτικούς δεν είναι το ίδιο ποσό για όλους? και αυτό θα αλλάξει?

Αναστασία είναι ένα πρόγραμμα που λέγεται εναρμόνιση "Εναρμόνιση επεγγελματικής και οικογενειακής ζωής" είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και δεν πληρώνεις καθόλου για παιδικό σταθμό

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!

ξερω δεν πολυμπαινω τον τελευταιο καιρο αλλα απο εδωκ περα θα σας πρηζω! :lol::lol::lol:

ρεσυ αφροδιτακι τι πηγατε να παθετε!!!!!! σε διαβαζα κ κατι με επιασε!!! :(:(:(

νατασσουλααααααα κοριτσακι μου! πραγματικα δε θελει πολυ για να γινει το κακο...

θαλασσα μην αγχωνεσαι, μπορει να ιεναι κ μια απλη ιωση.. προσπαθησε παντως με το σακουλακι.. εμενα στο νοσοκομειο μου ειχαν πει μεχρι 1 ωρα μπορεις να το αφησεις..

θυμαμαι οταν ειχαμε παει περσυ με τον μικρο κ του εκαναν εισαγωγη του τα ειχαν παρει με συριγγα.... χριστε μου.. :(

καλε αναστασι!!!!!!!!!!! ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μονο μεγαλη αναστατωση??? αυτα μεχρι να στεγνωσουν τελειως θα περασει ολο το καλοκαιρι!!

βαλε τον Α να κουβαλησει την κουνια της μικρης εκει! αντε ας κανει κ καμια δουλεια! :lol::lol:

κοριτσια εγω ξερω οτι τα μωρα μεχρι να γινουν 2 μηνων δε μπορουν να ρυθμισουν τη θερμοκρασια τους καλα.. μια κρυωνουν κ μια ζεσταινονται!

εμεις το σκ πηγαμε αλεξανδρουπολη..ωραια περασαμε σε γενικες γραμμες, ο μικρος ξεσαλωσε, τα εδωσε ολα!! εχει αρχισει κ μιλαει τοσο καθαρα το πουλακι μου κ με τρελαινει!!!!

ουφ βαρεθηκα, κουραστηκα με τη δουλεια... αντε να παει 25-6 να κλεισουμε! τα πρωινα δε μπορω να σηκωθω! κουτουλαω κ εχω και 25' δρομο με το αμαξι..

φιλακιααααααα σε ολες ολες!!

σας φιλω!

Δημοσίευση

αναστασια :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

μαιμουδακι θα το αφησω παραπανω αλλα αυριο

σημερα απο τις 8.30 το πρωι προσπαθουμε μεχρι τωρα τιποτα :twisted::twisted::twisted:

κουραστηκα και εγω και η μικρη

κοριτσια να σας πω να γελασετε

πηρα την μικρη αγκαλια και της ειπα κατι και γελασε και καπως φυσηξε με την μυτη της και της βγηκε ενα κακαδακι και που πεταχτηκε λετε????????μεσα στο ματι μου :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τι τσουξημο και πονο τραβηξα

το σιχαμα

τωρα ειναι κατακοκκινο :o:o:o:o:o:o:lol::lol:

αφρο βγες ρε μια βολτιτσα στο εμπορικο ειναι πολυ καλη ιδεα θα ξεσκασεις

Δημοσίευση
Α! να ρωτησω και κατι. Τελικα τα λεφτακια μας να ερθουμε να τα παρουμε απο την Ελληνικη τραπεζα η οχι? Εχω καταμπερδευτει με αυτο το θεμα! Εσεις τι θα κανετε?

Επισης αυτο που μπαινει η καθε μια και πουλαει εδω στο μαμμυ το καθετι πως σας φαινεται? Εμενα μου την δινει γιατι το σαιτ δεν προοριζεται για αυτον τον σκοπο. Ειμαι ετοιμη να απαντησω σε μερικες απο αυτες αλλα περιμενω και τις γνωμες σας. Μονο εγω το βλεπω στραβα? :oops::roll:

γεια σας κοριτσαρες!!!

Λοιπον απανταω στο Λενακι να μη το ξεχασω.

1) Εμεις σκεφτομαστε να τα παρουμε.Οταν καταληξουμε για το πουθα τα παμε θα σου πω.αλλα εσυ γιατι δεν τα πας σε γερμανικη τραπεζα;;;

2) Εμενα μου φαινεται πολυ ασχημο μιας και το συγκεκριμενο σαιτ ειναι για μαμαδες και οχι για πωλησεις αλλα αφου η Λενα δεν της λεει κατι, ντρεπομαι να της πω εγω.

Δημοσίευση

θάλασσα :lol::lol::lol::lol:

έγινε και εδώ διαδήλωση το Σάββατο αλλά για το κλείσιμο των εργοστασίων πυρηνικής ενέργειας...10.000 διαδηλωτές μαζεύτηκαν....γίνονται πανού σε όλες τις πόλεις και τελικά θα κλείσουν όλα μέχρι το 2022!!!.....δεν με πειράζει να κλείσουν και αμέσως, αλλά πρέπει πρώτα να βρουν μια εναλλακτική πηγή και όχι να γυρίσουμε στο άναμα των κεριών το βράδυ, πράγμα που θέλουν οι πράσινοι!!!

Δημοσίευση
αλλα εσυ γιατι δεν τα πας σε γερμανικη τραπεζα;;;

γιατί όταν πας Ελλάδα θέλεις να έχεις και χρήματα εκεί για να κινηθείς, αλλιώς πόσα να κουβαλάς? και αν πας να βγάλεις χρήματα από ελλ. τράπεζα σε χρεώνουν για την συναλλαγή!!! :evil::evil:

άλλα τα χρήματα που υπάρχουν εδώ και άλλα που υπάρχουν εκεί!!!

Δημοσίευση

αργυρουλα ναι εχει βγει. τωρα που τον ειδαμε ποναει λεει οταν παει να κατουρησει αλλα γενικα τον βλεπω καλα. σηκωνεται περπαταει επαιξε κ λιγο με τον μικρο.. μια χαρα τον βλεπω!!!

καναμε κ μια μεγααααααααααααααααλη συζητηση γιατι πηραμε γυναικα για να παει να καθαριζει, μην την διωξει για ΤΕΤΑΡΤΗ φορα! ελεος! δε μπορω να πηγαινουμε εκει να παταω στην κουζινα κ να κολλανε τα παπουτσια μου! ουτε να μαλωνω τον ανασταση κ να μην τον αφηνω να παει πουθενα κ να μην πιασει τιποτα γιατι ολα ειναι μεσα στη μπιχλα!

λενακι εμεις κατι λιγα που ειχαμε τα βγαλαμε, εχει κανα 2 μηνες. σε πειροτωση χρεωκοπιας δεσμευονται, να ξερεις.

ρεσυ θαλασσα μα μεσα στο ματι σου???????????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ουτε σημαδι να το εβαζε!!!!!!!!!!

παναγιωτα μου τι κανετε???!!!!

ουτε εμενα μου πολυαρεσει αυτος ο τοσο εμπορικος χαρακτηρας.. τελικα ειμαστε πολλες!

Δημοσίευση

Γεια σας!

Ευχαριστώ για τις γνώμες για το φόρεμα....αλλά τελικά δε θα το πάρω :?

Πήρα σήμερα ένα μαύρο παντελόνι καλό σε ίσια γραμμή και θα το βάλω με ένα μεταξωτό τοπ που είχα πάρει για την παρουσίαση....Να κάνει απόσβεση κι αυτό γιατί το είχα πάρει ένα σωρό λεφτά.

Τώρα έχω κολλήσει με κάτι πανάκριβα παπούτσια paul smith ... έχω πρόβλημα με το γούστο μου τελικά. Είναι πολύ πιο ακριβό από την τσέπη μου :lol:

Αααααχ αν είχα παντρευτεί τον πρίγκιπα του θρόνου και το φορεματάκι θα χτύπαγα και τα παπουτσάκια, και μαζί θα τα φορούσα κι ας μην ταίριαζαν :lol:

Πάω να διαβάσω κανα νέο σας γιατί δε σας παρακολουθούσα το ΣΚ!

Φιλιά

Δημοσίευση
h tonia 28 exei geneulia shmera!!φιλακια σε ολες!!

Ωωωωωωωωωωωωωωωω έχασα τα γεννέθλια της Τόνιας???

Χρόνια πολλά και καλά τρελή κρητικοπούλα! :ymparty::ymparty::ymparty:

Να σε χαίρονται τα παιδάκια σου!

Συνεχίζω :twisted:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...