Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ασε ρε Παναγιωτα χαλι μαυρο...

και πισω απο τα γραφεια μας εχει λευκες..που εχουν γεμμυσει τον τοπο με τα ασπρα χνουδακια τους..

η δικη μου ειναι κοκκινη και τα ματια μου ξηρα και κοκκινα και φυσικα ειμαι συνεχεια με μυτι που τρεχει..

Ζαλιζομαι απο το φταρνισμα και το ματι..ασε

Παντως παιδια ειναι στο χερι μας να ατιδρασουμε..αλλα να αντιδρασουμε σωστα..οχι σπαζοντας και καιγοντας

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρύσα συμφωνώ μαζί σου σχεδόν σε όλα!

Δεν πιστεύω όμως οτι είμασταν πάντα έτσι.

Παλιότερα ως έθνος είμασταν πιο αυθεντικοί, από ένα σημείο και μετά άρχισε η αλλοτρίωση. Στην παιδεία, στις αξίες, στο ήθος.

Αργυρούλα θα προσέχω! ;) Αν και δε θα μείνω πολύ... Φυσικά αν μυριστώ φασαρίες θα την κάνω εν τάχει! :roll:

Εντάξει Μαράκι! Αφού επιμένεις θα ξαναρχίσω να ακούω και μέταλ! \M/ \M/ \M/ \M/ \M/ :D:lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

αχ κοριτσια δεν μπορω να διαβασω μεγαλα μηνυματα !!!δεν συγκεντρωνομαι !!!

απο το πρωι κανω δουλειες !!!τωρα με επιασε η μεση μου και καθησα λιγο .

οπανουλης τρωει πολυ τακτικα ...δεν μπορω να υπολογισω ανα ποσο :?

τωρα κοιματε και εχει αρκετη ωρα να θηλασει (γιουπι) !!!

ο μανωλης το εχει παρει για την ωρα καλα το μωρο ,το χαιδευει ,ανησυχει οταν κλαιει ,του μαθενει τα παιχνιδια του ....θελει να θηλασει οποτε σταματαω απο το νινι .

χθες το βραδυ ξυπνησε μια φορα αλλα ηθελε να κανει μπανιο :shock: του ειπαι ο Κ οτι θα τον εκανε και τελικα δεν τον εκανε και το θυμηθηκε στισ 2 !!!(κοιμηθηκε στο κρεβατι του)

με το νινι ειχα θεμα ,ξυπναει συχνα και χθες πετροσε το ενα στηθος μου και εκανε πολυ ωρα να φαει ...μετα λερωθηκε και δυο φορεσ και ην μια ετρεξε εξω απο την πανα και δεν το καταλαβα .....εκανα 3 ωρες να τον κοιμησω !!! :o και μετα κοιμηθηκα λιγο και ξυπνησα απο τον μανωλη στις 7 ....

με 3-4 ωρες υπνου ειμαι :?

τι αλλο ....βικη οχι δεν θα το κρατησω

ο μικρος μπορει να μοιαζει στο πιγουνι και στα χειλια σε μενα αρα και στον μανωλη αλλα κατα τα αλλα ειναι διαφορετικος .....θα προσπαθησω να βαλω φωτογραφια σημερα .

αχ δεν θυμαμαι αλλα ...μου μιλαει και ο μικρος συνεχεια ....

Δημοσίευση

ευχαριστω παναγιωτα μου

περαστικα σου :-*:-*:-*:-*

χρυσα και σε σενα περαστικα :-*:-*:-*:-*

σισσυ να προσεχεις με την μικρη αν και δεν νομιζω να γινει κατι αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορουν να κανουν

αφροοοοο ρε συ τι δουλειες κανεις?κατσε εκει με τα παιδακια σου ακομα δεν γεννησες δουλειες θες

εχεις καμια μαμα στο σπιτι?

Δημοσίευση

Καλημέρααα..Δε διάβασα τίποτα...Παρά μόνο την ιστορία της Αφροδιτούλας μου...Αχ κοριτσάκι μου συγκινήθηκα.... :x:x:x:x Και θυμήθηκα τη δική μου γεννα..Μπράβο κοριτσάκι μου που γέννησες τόσο εύκολα...Και αμέσως θήλασες ρε θηρίο;;;;; :o:o:o Προσκυνώ.....Εγώ ούτε που σκέφτηκα να το ζητήσω... :?:?:oops::oops::oops: Επίσης, εγώ ηθελα να είμαι όρθια στους πόνους, αλλά δε με άφηναν... :evil::evil::evil::evil: Επειδή είχα καρδιοτοκογράφο... :evil::evil:

Να σου ζήσει το αγγελούδι σου κοριτσάκι μου και να έχεις καλή λοχεία..

:x:x:x:x:x:x

ΥΓ:Κι εγώ έβγαλα 3-4 κραυγές σαν τις δικές σου στο χειρουργειο την ώρα που έσπρωχναααα.... :oops::oops::oops::oops: Αλλά εμένα εβγαινε και ανάποδα...Οπότε δικαιολογούμαι... :lol::lol::lol:

Σας φιλώ..Πάω να θηλάσω, να σας διαβάσω και θα επανέλθω.... :D:D:D:D

Δημοσίευση

καλε Αφρο μη μας δινεις σημασια..εσυ τωρα εχεις ενα μικρο νινακι και ασχολησου μονο με αυτο.,.

να μας λες μονο τα νεα σου...

μα καλα και εσυ βρε παιδι μου..δουλιες κανεις..χαλαρωσε λιγακη..

η μαμα σου ποσο θα μινει;;;

Σισσιω για πες εισαι πανετοιμη για τον γαμο;;;..ειπαμε σε αυτο το δρομολογιο μιλαμε για τον γαμο σου...και για τον Πανουλι..

και μετα για τα χαλια μας ως εθνος!!!

Σημερα πονανε τα νεφρα μου...δεν ξερω γιατι

Δημοσίευση

Αφρο φιλακια ρε!!!Υπνος.... :lol::lol::lol: Το αλλο με τον τοτο το ξερεις???????

Καλα Χρυσα λευκες??? :o:o:o Πω πω το χειροτερο μου!!!Και εδω εχει πολλες και πευκα.Ασε.

Αργυρουλα τι ιωση ειναι αυτη καλε;;;; :?:?

Εγω παλι πιστευω οτι καποια πραγματα πρεπει να τα μαθαινουμε στα παιδια μας απο πολυ μικρα,

Ας πουμε...

Στο σχολειο οταν κανουν αγγλικα γιατι δεν προσεχουν;;;εεεεε;;;

Δηλαδη στο φροντιστηριο η πιτσιρικα που εχει παρει το προφισενσι του Μιτσιγκαν ουτε καν του Κεμπριτζ τα ξερει καλύτερα απο την καθηγητρια που τελειωσε Αγγλικη Φιλολογια;;;;

Αυτα εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τους τα λεω!!

Οτι πρεπει τον καθηγητη να τον "ξεζουμιζετε".Ε εγω τα λεω, εγω τα ακουω.....

Α και εγω θηλασα αμεσως....στο χειρουργιο.

Δημοσίευση
Στο σχολειο οταν κανουν αγγλικα γιατι δεν προσεχουν;;;εεεεε;;;

:?::?::?::?::?::?:

εγώ πάλι γιατί δεν κατάλαβα τον συλλογισμό σου? :?

Αι ντιντ΄ν γκετ δε ποιντ!!!!!

σας είπα? χθες κατά τις 1.37 τα ξημερώματα ανοίγει η πόρτα της κρεββατοκ. μας και έρχεται το μπουμπούκι και ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι και ξαπλώνει δίπλα μου!!!! :lol::lol::lol: ....μάλλον νόμιζε ότι ήταν πρωί, δεν ξέρω....συνήθως το πρωί το κάνει αυτό, αν ξυπνήσει νωρίτερα από όλους!!!!....την παίρνω και πάμε στο δωμάτιό της και την βάζω για ύπνο πάλι!!!! :roll::roll::roll::roll:

εγώ δεν θυμάμαι πότε θήλασα τα παιδιά για πρώτη φορά!!! :? ....ρώτησα και τον άντρα μου, αλλά δεν θυμάται και μου λέει, τι σημασία έχει? :?

Δημοσίευση

παναγιωτα ακριβωσ οπως τα λες!!!

δε φταιεει μονο ο καθηγητης που δεν τον σεβετε το παιδι..φταιει ο γονιος που δενε χει μαθει στο παιδι του τον σεβασμο προς το προσωπο των αλλων..ακομα και εαν αυτος ο αλλος σε προκαλει να μη τον σεβεσε εσυ ως νεος οφειλεις να εισαι ακαιρεος σαν χαρακτηρας και οχι να αποκαλεις τον καθηγητη σου μ...α

Δηλαδη εαν αυτος ο ιδιος ο καθηγητης σου κανει αρχαια στο φροντηστηριο ξαφνικα το περιβαλλον του φροντηστηριου τον φωτιζει καλυτερα να σου τα πει;;;;...

τα ιδια θα σου πει και στο σχολειο εαν κανεις ισυχια και δειξεις οτι θελεις να μαθεις..και "απαιτησεις" να σου το μαθει.

Θα πρεπει καθε παιδι να αντιμετωπιζει το σχολειο σαν φροντηστηριο..γιατι στην τελικη και το σχολειο αυτο ο γονιος το πληρωνει..με τους φορους του..δεν ειναι δωρεαν...

και πρεπει να σεβεσε και τον χωρο του σχολειου..

Πιστευω ακραδαντα οτι εχουμε επιτρεψει στα παιδια μας να γιννουν αναιδη και θρασητατα..και μετα ναρρωτιομαστε γιατι η νεολαια μας εχει γινει αποχαυνομενη με βλεμμα αγελαδος.

Ασχετο και εκτος θεματος και σορυ κιόλας..αλαλ ο φοφος εχασε τελικα 800 γραμμαρια...δηλαδη απο τον φευρουαριο που τον ζυγησαμε και ηταν 13 κιλα..οχι μονο δεν πηρε αλλα τωρα ειναι 12200..και ομολογω οτι σημερα το πρωι του φανικα..κυριως στο σωματακι...και εμενα μου κακοφανικε..γιατι ειχα συνηθησει την κοιλιτσ ακαι τα μππουτακια του,..,..

αφου απο εκει που φορουσαμε πανα Νο 6..γυρησαμε στο 5...

χτες απο τις 3 που εφαγε μεσιμεριανο εφαμε μονο 4 κουταλιες γιαουρτι 1/4 μηλο και 1/2 μπισκοτακι...

Δεν τον πιεζω για να φαει..και του δινω να φαει οτι του αρεσει..αλλλα δε μου αρεσε αυτη η εξεληξη

Δημοσίευση

Χρύσα μήπως ψήλωσε; Μήπως αρρώστησε και δεν έτρωγε καλά;

Μόνο μην το πεις στον άντρα ΜΟΥ! Ο Θεός να φυλάει μετά! :lol::lol::lol:

Χωρίς πλάκα τώρα το είπες στον γιατρό σας; Αυτός πώς το βλέπει;

Δημοσίευση

Ψηλωσε δε το συζητω δεν ξερω ποσο γιατι γιατρο απο βδομαδα θα παμε στην δικη μα ςγιατρο..αλλα το καταλαβαινω απο τα παντελονια του και απο το υψος που φτανει να πιασει πραγματα..

εχασε και καμποσο βαρος με την ιωση τωρα αλλα οχι τοσο πολυ..,.

δεν τρωει ρε συ..και ηταν φαγανο παιδι..

εχει μερες που δεν τρωει σχεδων τιποτα..

και τι να κανω...δεν μπορω να του βαλω χωνι στο στομα να τον ταισω με ζωρι..απλα τις μερε ςπου τρωει του δινω να τρωει οτι και οσο θελει..εκμεταλλευομαι στο επακρο και του φτιαχνω φαγητα

Αργη μου ειχε κοιλιτσα στρουμπουλη αλα οβελιξ..τωρα δεν την εχει..και ο πισινουλης του μαζευτηκε...

ενταξη δεν ειναι και πετσι και κοκκαλο αλλα μου κακοφανηκε αυτη η απωλεια βαρους

Δημοσίευση

Ανέκδοτο:

Μια Λαρισαία ερωτάται σε ένα παιχνίδι στην TV: ...

- Ποιοι είναι οι αρχικοί χρόνοι του ρήµατος «πάρειµι»;

Και απαντάει η νόστιμη Λαρισαία:

«Πάρειµι… Γδύσιµι… Στήσιµι… κι Κάνι… µι… Δικήςςς!»

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα δλδ ήρθε στο φυσιολογικό του βάρος!!! άρα μην ανησυχείς!!!

Δημοσίευση

χρυσα ειναι σε ηλικια που ολο τρεχουν ρε συ

οσο και να φανε τοσο τρεξιμο ολη μερα που ριχνουν που να βαλουν γραμμαριο γιαυτο ισως και να εχασε

και η δικια μου αδυνατησε αν και εχω πολυ καιρο να τη ζυγισω αλλα φαινεται στο σωμα της

αφου ολη μερα δεν καθεται ουτε λεπτο

και που δεν τρωει οσο ετρωγε ισως ειναι φαση

ισως δοντια η και το αλλο που κανει και η δικια μου

προτιμαει να παιζει παρα να φαει

παναγιωτα ποσο δικιο εχεις

απο το σχολειο δεν μαθαινουμε τιποτα γιατι δεν προσεχουμε ιδιως στα αγγλικα

αλλα και οι καθηγητες τετοιων μαθηματων πιστευω πλεον δεν δινουν σημασια να διδαξουν σωστα γιατι σκεφτονται οτι οποιος θελει να μαθει θα παει φροντηστιριο

μετα ειναι και το αλλο

θυμαμαι στο σχολειο υπηρχαν παιδια που δεν ηξεραν τιποτα απο αγγλικα και αλλα που ξερανε πολυ καλα λογω φροντηστηριου

η καθηγητρια τι μαθημα να εκανε αφου καποια επρεπε να μαθουν τα αρχικα ενω αλλα παιδια ειχαν λοουερ????????????????/

Δημοσίευση

Αν περίμενα εγώ να μάθω αγγλικά από το σχολείο ακόμη στο good morning θα είχα μείνει!!!! ...... όταν στο γυμνάσιο μας μάθαινε η καθηγήτρια αγγλικών (ακόμη την θυμάμαι, μια όμορφη κοπέλα ξανθιά με μακρυά, κατσαρά μαλλιά) τα βασικά αγγλικά εγώ έκανα διάλογο με άγγλο καθηγητή!!! .... θυμάμαι χαρακτηριστικά την έκφρασή της: "listen and repeat" !!!!

Δημοσίευση

Αναστασι μου(πες οτι θελεις κι ας παρεξηγηθεις!) και Χρυσα συμφωνω μαζι σας,αλλα εν μερη...φυσικα και φταιει η νοοτροποια μας και φυσικα σα λαος ειμαστε για κλαματα,αλλα κατ' εμε φταινε κυριως εκεινοι που καθονται στις ψηλοτερες θεσεις..θα σας πω ενα-2 παραδειγματα μικρα..

Στο προηγουμενο σταθμο που δουλευα(με συμβαση) προσπαθησα να ξεσηκωσω τους γονεις και τη μονιμη υπαλληλο να αλλαξουμε μερικα πραγματα γιατι κινδυνευαν τα παιδια απο πολλες μεριες!!! τσακωθηκα μεχρι και με τη διευθυντρια,ειπα στους γονεις "καντε κατι κι εσεις γιατι τα παιδια σας μεχρι και το ψωμι που τρωνε μυριζει βενζινη!!!!!" :o Το αποτελεσμα ξερετε πιο ηταν...Δεν εγινε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!! μονο εγω κοντεψα να χασω τη δουλεια μου επειδη μιλουσα και θα την ειχα χασει αν δεν ειχα φιλη οικογενειακη μεσα στον οργανισμο!!!! οποτε τι αλλο να εκανα;;;;; το βουλωσα και περιμενα να ληξει η συμβαση μου!

Ποιος φταιει;;;;; Φταιει η διευθυντρια που ανεχοταν ολα αυτα προκειμενου να μη κινδυνεψει να τη στειλουν σε κανενα κωλοχωρι;;;ΝΑΙ!!!! φταιει η μονιμη που επισης δε μιλουσε για τον ιδιο λογο;;;; ΝΑΙ!!! Φταινε οι γονεις που δε κανανε τιποτα για να μη διωξουν το παιδι τους απο το σχολειο και δεν ειχαν τι να το κανουν μετα;;;(καλα οι περισσοτεροι απλως αδιαφορησαν) ΝΑΙ!!!! Φταιω εγω που δεν εκανα αναφορες και στο υπουργειο και ας εχανα τη δουλεια μου;;;ΝΑΙ αλλα ειχα τοσο αναγκη τα χρηματα και τα μορια! Πανω απ'ολα ομως φταινε εκεινοι που καθοταν στις μεγαλες καρεκλες και εκαναν ενα ακαταλληλο κτηριο για παιδικο,που εβαλαν προμηθευτες με σκαρτα υλικα γιατι εδωσαν τη χαμηλοτερη τιμη,που εβαλαν τοσα πολλα παιδια σε μια ταξη,που οτι κι αν εκανα δε θα αλλαζε τιποτα περα απο το να μου κοψουν τη συμβαση!!!

Φταιμε εμεις που λαδωνουμε για να κανουμε τη δουλεια μας;;;ΑΣΦΑΛΩΣ! Αλλα πιο πολυ φταινε εκεινοι που λαδωνονται! Μια γνωστη μας κοντεψε να πεθανει(δε θυμαμαι απο τι) γιατι δεν εσκασε φακελακι στο γιατρο να τη βαλει αμεσα χειρουργειο! οταν του σταξανε το χρημα αμεσως βρεθηκε και κρεβατι και μερα και ωρα!! φταει αυτοι οι ανθρωποι που λαδωσανε το γιατρο;;;ΝΑΙ!!!αλλα εκεινη τη στιγμη θες να σωσεις τον ανθρωπο σου! πιο πολυ φταει ο γιατρος που περιμενε τα φραγκα για να κανει τη δουλεια του!!

Η μαμα μου απο την αλλη εκανε μια πολυ δυσκολη εγχειρηση πριν χρονια στις Βρυξελες κι επειδη ειχε μαθει οτι ολοι οι γιατροι παιρνουν φακελακια,πηγε να δοσει λεφτα στο γιατρο που τη χειρουργησε και μονο που δε την εδειρε!!!! ηταν ανηκουστο εκει!!!! :shock: εκαναν ολοι τη δουλεια τους χωρις να περιμενουν κατι!

Δε προλαβαινω να γραψω αλλα...τελος αρμεγματος!!! :lol:

Δημοσίευση

Τόνια και με σένα συμφωνώ ...... τώρα θα αρθεί και η μονιμότητα του δημ. υπαλλήλου...και ποιοί θα παραμείνουν? αυτοί που θα αξίζουν άραγε? ή αυτοί που θα έχουν κάποιον γνωστό στο κόμμα?!!! :?:

για τον παιδικό σταθμό που λες, αν είναι δυνατόν!!!! :shock::shock::shock::shock: και οι γονείς να αδιαφορήσουν? :o:o:o:o

η αδελφή μου, μου έλεγε ότι έκανε γιορτή στα παιδάκια και ήθελε να κάνει πολλά πράγματα μαζί με άλλο τμήμα και οι άλλες νηπιαγωγοί της είπαν άστο καλύτερα θα κάνουμε το λιγότερο δυνατόν!!!! :o:o:o ....απλά κάποιοι είναι καλοβωλεμένοι και δεν νοιάζονται!!!!

καλέ το μπουμπούκι μου λέει την λέξη "σκατά" στα γερμανικά!!! εννοώ σαν βρισιά!!!! :o:o:o ...δεν ξέρω που την άκουσε γιατί τιβι δεν βλέπει, ίσως έξω από τα άλλα παιδιά!!!! :?

Δημοσίευση

Τονια μου συμφωνουμε κατα βαση..

ναι κατα τη γνωμη μου φταινε οι γονεις σε περιπτωση του παιδικου..και μονο οι γονεις..

δικα τους λευτα ειναι..αμα νιαζονται γαι τα παιδια τους θα ειχαν ξεσηκωσει γη και ουρανο για να βρουνε το δικιο τους αλλα ειναι βολεψακιδες και σκεφτηκαν μονο την ευκολια τους.

Φταινε και οσοι δινουν φακελακι στον γιατρο γιατι κινδυνευει ο ανθρωπος τους..

επρεπε να γινουν 3-4 περιστατηκα στη μαιευτηκη του Ιπποκρατειου εδω στη Θεσσαλονικη με καταγγελιες για να διεξαχθει ΕΔΕ..η οποια φυσικα εβγαλε λαδι τον γιατρο..αλλα επρεπε να σημβει σε ΕΝΑΝ ο οποιος ηταν τοσο μαγκας ωστε να παγηδεψει τον γιατρο τοσο πολυ που τελικα τον απολυσανε ..πριν τρια χρονια αυτο.

Η ξαδελφη μου πασχουσα απο λεμφωμα χρωσταει τη ζωη της στη μαμα μου και στις γνωριμιες της..

επειδη η μαμα μου ειχε μια γνωστη μεγαλοστελεγχος στο παπανικολαου ειχε μια ανθρωπινη μεταχειρηση απο γιατρους σε ολες τις φασεις της θεραπειας της χωρις να δωσει ουτε ενα ευρω.

Μη ξεχνας πως οσοι ειναι σε μεγαλες θεσεις..ΕΜΕΙΣ τιους βαζουμε εκει και ΕΜΕΙΣ τους επιτρεπουμε να κανουν οσα κανουν...

εαν ολοι αντιδρουμε συνεχεια σε τετοιες πρακτηκες θα δουμε αλλαγη

Δημοσίευση

Eπέστρεψα!!! Θαυματουργικά :!: κατάφερα να κάνω τη δουλειά μου!!! Την Παρασκευή πρέπει να ξαναπάω στο πανεπιστήμιο και την Δευτέρα (πρώτα ο Θεός) θα πάω να καταθέσω τα χαρτιά μου για το μεταπτυχιακό! Δεν πιστεύω ότι θα με πάρουν, αλλά.... βλέπουμε!!!

Για να μη φλυαρήσω κι εγώ... συμφωνώ εν μέρει με όλες σας, αλλά απόλυτα με την Τόνια!!! ;)

Αφροδιτούλαααααααα.... O:-) [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] Θέλω κι εγώ το μωρό μου στην αγκαλιά μου, αλλά χωρίς τοκετό παρακαλώ... Γίνεται;;;; :P

Αργυρούλα, άσε... Πέρασε πολύ γρήγορα ο καιρός!!! Ήγγικεν η ώρα και δεν το χω πάρει χαμπάρι!!! :roll: Να το προσέχεις το μπουμπούκι και τις παρέες του... Όχι με τα παιδιά της γειτονιάς, αλλά με τις γειτόνισες!!!!!! :P

Έπλυνα πορτ-μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου, κάποια απ' τα φορμάκια και ξεκίνησα να φτιάχνω βαλίτσα για το μαιευτήριο!!! :ymparty: Δεν μπορείτε να πείτε........ :lol::P

Συμπεθερούλα και Χρυσοκουμπαρούλα, υπομονή με την αλλεργία... Πίκρα μεγάλη!!! :?

Δημοσίευση

Στείλ' τον, στείλ' τον, θα τον κρατήσω κι αυτόν για κατοικίδιο, άμα με απαλλάξει απ' τον τοκετό! :lol:

Λοιπόν, κάτσε να υπολογίσω... Σε 2 βδομαδούλες περίπου θα είμαι έτοιμη, για να 'χει πάρει και λίγο βάρος το μωρό! :P

Ωραία που θα 'ταν.... :ymdaydream:

Κι αντί να κοροΪδεύεις, υποσχέσου μου ότι θα φτάσω στο μαιευτήριο με διαστολή 8, πόνους ανεκτούς και θα γεννήσω σαν κι εσένα ακριβώς... 20 λεπτά ακριβώς αφότου μπούμε στο πάρκινγκ!!!! :P:P:P

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol: Μιτσάκι όλα είναι στον εγκέφαλό μας, αν πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν πονάς ή ότι αντέχεις τον πόνο, τότε δεν θα πονάς......και μην πας νωρίς στο νοσοκ. περίμενε να γίνουν οι πόνοι 3λεπτοι!!!....εκτός και σου σπάσουν τα νερά!!!! ;)
Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...