Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 145
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κ τις δικές μου ευχούλες να πάνε όλα καλά για το μικρό αγγελούδι..............

Ας ενώσουμε όλες τις προσευχές κ τη θετική μας ενέργεια κ να τα στείλουμε στη μικρή μαχήτρια....

Να μας ενημερώσεις καλή μου για τις εξελίξεις!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

η παναγίτσα ξέρει τον πόνο της μάνας για το παιδί και πόσο σημαντική είναι η ζωή του γι'αυτή,γι'αυτό θα είναι κοντά στην κουκλιτσα να την προστατεύει και να την έχει υγιή κοντά στους γονείς της!πίστη και θετική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά,να μας ενημερώσεις Χ+Μ!Εύχομαι γρήγορα καλά νέα!

Δημοσίευση

ψυχη μου ποσο στεναχωρεθηκα μαυτα που διαβασα,ευχομαι ολοψυχα να γινει καλα η μικρουλα να ειναι η Παναγια και ο Θεουλης κοντα της να την φυλανε και να δινουν κουραγιο και δυναμη στους γονεις της,στελνω και εγω πολυ θετικη ενεργεια και προσευχομαι για να γινει συντομα καλα,περιμενω και εγω να μας πεις ευχαριστα νεα.

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!

Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΡΙΑ , ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝΕ, ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ 5,2 (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10) ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ.

ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ!!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΕΣ 48 ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ.....

ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ 6 ΩΡΕΣ ( ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ) ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΡΩΝ ( ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΗΡΑ).

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΠΑ-ΜΠΑ-ΜΠΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΤΟΝΙΑ.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΦΥΛΑΓΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ!!!!

(ΑΡΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

Δημοσίευση

Δεν μπορώ να βγάλω την μπεμπούλα σας από το μυαλό μου....Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγει πολύ σύντομα από το νοσοκομείο γερή και δυνατή και να μην ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στη ζωούλα της..Ούτε η μικρούλα, ούτε φυσικά οι γονείς της...

Θα περιμένουμε τα νέα σας!

Δημοσίευση

Πολύ ευχάριστο που η μπεμπούλα είναι καλύτερα!!!!!! Με τις προσευχές όλων μας είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει η μπουμπούκα σας..... Μην ξεχνάς ότι τα κοριτσάκια έχουν γερούς οργανισμούς........ Όλα καλά........

Δημοσίευση

Χ+Μ χαίρομαι που το κοριτσάκι είναι ήδη καλύτερα!!!

Στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια και κάνω την προσευχή μου

για το μικρό αγγελουδάκι και εύχομαι από εδώ και πέρα να

έρχονται κάθε μέρα ευχάριστα νέα

Δημοσίευση

Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΗΤΑΙ ΠΙΑ Η ΖΩΟΥΛΑ ΤΗΣ!!!!!

ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗΣ.

ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ DNA ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΗΠΑΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η΄ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ. Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ.

ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΗΝΗ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ, ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ, ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΔΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..... ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Δημοσίευση

Μπήκα με πολύ μεγάλη αγωνία να διαβάσω την απάντηση σου η οποία με χαροποίησε πάαααρα πολύ!!! Μπράβο η μπεμπούλα σας!!! Θηριάκι ;););) Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ και οι εξετάσεις της να είναι πολύ καλές!!! Μπράβο και σε σένα που είσαι μια τόσο καλή φίλη!

Δημοσίευση

Τα σημερινά νέα είναι ακόμη πιο τέλεια! Σύντομα λοιπόν να τελειώσει αυτή η περιπέτεια της μικρής, με τον πιο ανώδυνο τρόπο! Δώσ'της κι ένα φιλάκι ζουμερό απο εμάς για καλή τύχη! Θα συμφωνήσω με την Ανθή, είσαι εξαιρετική φίλη, που ξέρει να στέκεται κ στα δύσκολα, μπράβο σου!

Δημοσίευση

Μόλις τώρα διάβασα τα ευχάριστα νέα και δεν μπορώ να σου περιγράψω την χαρά μου!!!!!!!!!! Μακάρι να πάνε όλα κατ'ευχήν γι'αυτή τη μικρή ψυχούλα και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι της πλήρως θεραπευμένη!!!!! Άλλωστε είναι μια μεγάλη αγωνίστρια και το απέδειξε σε όλους μας!!!!!! Μια μεγάλη αγκαλίτσα για το κοριτσάκι!!!!!!

Δημοσίευση

ΠΑΛΙ ΠΗΓΑΜΕ ΠΙΣΩ.

Ο ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.... ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΟΙ. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ ΣΑΦΥΝΙΑ ΑΝ ΚΥΝΔΙΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙ Η΄ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΔΩΣΑΝ ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΔΥΝΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΦΥΛΑΓΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...