Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τίποτα μωρέ

εγώ καλσικά ανοίγω το στόμα μου και όποιον πάρει ο χάρος!

είπα χοντράδες again... (-|(-|(-|(-| το θέμα συζήτησης είναι

η μάνα του :-@:-@:-@ και εγώ το χοντραίνω και συνήθως ξεσπαώ στο Γ :oops::oops::oops:

αλλά τι να κάνουμε άνθρωπος είμαι κι εγώ με αδυναμίες..

τώρα να σας πω δεν πολυθυμαμαι τι και πόσα είπα...

αλλά έτσι είμαι...σκατόπαιδο

λέω λέω και μετά οκ

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

δε συνεννοούμασταν. :oops::oops:

Μιλάμε για μεγάλο πείσμα.

Τρεις μηνες έχω ακούσει και εγω από τη ξαδέρφη μου (βασικα ο αντρας της είναι ξαδερφός μου). Δεν τσακώνονται, αλλά δε μιλάνε κιόλας και δε μπορώ να καταλάβω μετά πως τα βρίσκουν... :?:roll::roll:

Αλήθεια εσείς τι πάθατε;;

Αναστασί μια εβδομάδα;; Πσσςςς τίποτα! :lol::lol::lol:

ίιες είμαστε μαρή!! Ετσι ειμαι και γω! Ανοίγω το ρημάδι μου και όποιος πάρει ο χαρος!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol: Ωραια εισαι κ εσυ!!!Εγω δε λεω πολλες χοντραδες...Μονο οταν ξεφευγει αυτος κ λεει πολλα εξωγηινα(αυτα που σε κανουν να νομιζεις οτι ειναι αλιεν) και γουρλωνει τα ματια...Τοτε ξεκαρδιζομαι(αυτος αφηνιαζει) και του λεω μερικα πετυχημενα!!!χεχεχε!Αν ειναι να τρελαθω...θα τον παρασυρω μαζι μου στην παρανοια! :twisted::twisted::twisted:O:-)O:-)O:-)

Του λεω πριν 1 λεπτο "μην κοιμηθεις,ερχομαι!" και πριν 58 δευτερ ακουω ΧαααααΨουουουου(ροχαλητο!) :roll::lol::twisted:

Δημοσίευση

και μενα με κοιτάει και μετά παίρνει το μαξιλάρι του και κοιμάται στον καναπε, αλλά μετά το μετανιώνει γιατι πιάνεται στο καναπε και γυρίζειο πίσω! Μια φορά είχα φύγει εγω και μου ελεγε να γυρίσω πίσω. :oops::roll::roll:

Δημοσίευση

Maria χα χα ρε!!Εισαι και γαμω!!! :oops::oops::oops:

Αχ μακαρι το καλοκαιρι να καταφερουμε να τα πουμε.Θα βγαλουμε τα φτυαρια μας και θα τους θαψουμε ολους!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Και συνεχιζω....

ΙΟΥΛΙΑ ΜΟΥ χρονια πολλα κοπελαρα μου!!ολα του κοσμου τα καλα σου ευχομαι.

Ελπιζω να τα βρειτε ρε συ με τον Χ. Εγω σας ειχα σαν πολυ πολυ χουχουλιαρικο ζευγος!!!!!!! :x:x:x:x

Αναστασια μου τι κανεις κοριτσαρα μου;;; Μωρε ειμαι καπως αλλα αν σου πω το γιατι θα με μουτζωνεις.

ΔΕ θελω να αφησω τα παιδακια μου και να παω του χρονου στη δουλεια. :(:(:(:(

Ξερω οτι επρεπε να ντρεπομαι που το λεω γιατι αλλες κοπελες πανε μολις σαραντησουν αλλα ρε κοριτσια οπως τα φροντιζω εγω δε θα τα φροντιζει κανεις.Ετσι νοιωθω. Και ουτε θα καθονται πανω απο το κεφαλι του Ν. να του λενε με απειρα παραδειγματα τι ειναι σωστο και τι οχι.Ουφ!!!

Και ο μικρουλης θα ειναι μωρουλακι....... :(:(:(:(:(

Τονια αν δεν μπορει να τον απασχολησει καποιος για κανα δυορακι να τον στειλεις.

Καλα Θουλη επαθα πλάκα!!Μπραβο ρε!!Εμεις ακομη μονο μπαλονια κανουμε!!!

Μαγδα εισαι ντρου ρε τωρα!!!Ουαου!!!Αντε και ποστ ντρου!!!! :lol::lol::lol:

Που θα πατε διακοπουλες;;;;

Νατασα τελεια ρε η κυρια του Μ. αλλα δεν ειναι λιγο οξυμωρο μια νηπιαγωγος να λεει οτι δε ξερει να ζωγραφισει και να τραγουδησει;;;Μαλλον εννοει οτι δεν εχει ταλεντο εεε;;;

Παντως πολυ μορφωμενη ειναι και το βιβλιο πολυ καλο φαινεται.

Σισσακι :o:o:o Ρε συ στενοχωρηθηκα για το Χαριλινακι. :(:(:( Ρε μην την πιεζεις.Μα να κλαιει γαι το φαγητο;;; :roll::roll::roll:

Εγω στο θεμα φαγητο ειμαι πολυ κουλ.Οσο θελει.3 κουταλιες ...οκ αυτες.Δεν εχω κυνηγησει ποτε.

Αλλα επειδη εχω θεμα με το βαρος μου μαλλον βγαζω τα απωθημενα μου στο παιδι και ψιλοχαιρομαι που δεν ειναι φαγανας. :oops::oops::oops::oops:

Αργυρω δηλαδη μπορει μια τελειοφητος λυκειου να γινει παιδαγωγος;;;Και να εχει και αποψη;;; :?:?:?

Φραν τι να πω ρε;;;Κοκοτες μου φαινονται.Οκ .και εγω θα τα εκανα ολα αυτα αλλα μεχρι ενα σημειο.Μα δε βαριουνται απο το "ξυστό";;;

Α, Αδιαθετησα!!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Δημοσίευση

επίσης

πχ είμαι στη δουλειά...

σκέφτομαι διάφορα (συνήθως τον Βελζεβούλ)

τον παίρνω τηλ..

και χωρίς ο ίδιος να ξέρει αρχίζω και χώνω..

πόοοοσες φορές έφυγε από τη δουλειά να και γύρισε να με ηρεμήσει...

και μετά εγώ "έλα τι έγινε>??εγω??πότε??ε μου την έδωσε... 8-|

ΘΕΛΩ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

Δημοσίευση

Νατασούλα καταπληκτική ρε συ η Νηπιαγωγός :ymapplause: και πολυ εντυπωσιακό background! Μου κάνει εντύπωση που επέλεξε να ειναι νηπιαγωγός επειδή αυτά στην Ελλάδα δεν γινονται συννήθως, αλλά μπράβο στην κοπέλα, χιλια μπράβο! :x

Αυτη ειναι μια νοοτροπία που την αποκτήσαμε λόγω των κομπλεξικών γονιών που σου λένε εμενα το παιδι μου εχει κάνει τοσες σπουδες και δουλευει σαν μια απλή νηπιαγωγός μαζι με άλλες που δεν εχουν το δικό της background.. Μας έχουν βάλει αυτες τις παρωπίδες στα μάτια μας και τελικά δεν αντιλαμβανόμαστε ποσο πολύτιμο ειναι να κάνεις αυτο που σ'ευχαριστεί. (Ετσι κάνει ο πατέρας μου για μενα και εκνευρίζομαι ταμάλα) Οι σπουδές βεβαίως ειναι απαραίτητες έτσι κ αλλιώς. Ειναι η σπονδυλική μας στήλη.. ;)

Ουφ αρχισα πάλι... Σορυ :oops:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για την πουκαμίσα. Το ξέρω οτι ειναι γαμάτη απλά επειδή την έχω φορέσει στην βάφτιση λέω.. :roll:

Αργυρώ ίδια τα σπίτια των πεθερικών με του απλού κόσμου βρε!! :!: Η κρεβατοκάμαρα κάνει μπαμ οτι ειναι ξενοδοχείου και δεν μαρεσει αλλά εσυ εισαι κουκλίτσα! :x

Μάγδα συγχαρητήρια για το διδακτορικό! :ymapplause::ymapplause::ymapplause: Αντε ξεκουράσου τώρα λίγο! Τι έχεις σκοπό να κάνεις απο εδώ και πέρα?

Ιουλία μου, χρονια σου πολλά, να εισαι πάντα γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη! [smilie=wav.gif] Δεν θέλω να εισαι down, θα τα βρείτε με τον αντρα σου, δωστε λίγο χρόνο.. Και μη κλαις, πηγαινε γρηγορα στον καθρέφτη..! :D

Ρε συ Θούλη! Ο Ντοντος το ζωγράφισε το τουτου??? :shock: Ειναι καταπληκτικό παιδι μου! :YMHUG: Ο δικός μου μονο τις ρόδες ξέρει να κάνει! Αρε τι κάνει ο παιδικός... :!:

Μωρη Γωγω πλάκα μας κάνεις, μια χαρά βάρος πήρε το παιδι και ετσι κ αλλιως εχει διαφορετική διατροφική συμπεριφορά απο την Ιω. Ξεκόλα με το ξένο ρε ειναι πολύ νωρίς! :!:

α και κάτι άλλο, εγώ ξέρω ότι δεν κάνει να λες σε ενα παιδι οτι ειναι κακό αλλά ότι έκανε μια κακιά πράξη χωρις όμως να το θέλει γιατι καταβάθος ειναι καλόοο παιδακιιι :lol:

Μαριαααα τέλεια θα ειναι η μικρή με την κουπ ιδια με την μαμα! Αντε συνέρχεται και η Ιωάννα μπραβο! Γιατι λάλησες σημερα με τις εκλογες? Εσυ τι ρόλο παίζεις? :?:

Τονια μου εγώ οπωσδηποτε θα τον εστελνα αν βρισκόμουν ξανα με μωρο στο σπίτι... :oops::oops:

Σισσάκι κακώς συμπεριφέρθηκες έτσι στην μικρή, μονο αντίθετα αποτελέσματα θα καταφέρεις. Αλλά να ξέρεις οτι συμπεριφέρθηκες έτσι λόγω του σοκ και της πίεσης. Οπου και να κάθεται η μικρή, αφηνε της διπλα ενα μπολάκι με διάφορα σνακ, φρουτάκια, τυράκια, παξιμαδάκια, καροτάκια, εστω και κανα γλυκάκι. Σιγά σιγά θα απλώσει το χέρι και θα φάει. I love you, ψυχραιμία. :x:x:x

Οσο για τους άντρες εγώ εχω να σας προτείνω κάτι.. ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟ! χαχαχα b-(b-(:-??

Δημοσίευση

Μαρία :lol::lol::lol::lol::lol::lol: είσαι μεγάλο σουργελο!

Παναγιώτα όλα τα ποτέ μου με το παιδί τα καταπάτησα. Έλεγα οτι ποτέ δε θα γίνω υστερω με το φαί και να που σήμερα έγινα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο αντρας μου, αλλα το βράδυ θα τον εκδικηθώ με κρεβατομουρμούρα! :twisted::twisted::twisted:

Δεν το ξανακάνω... ελπίζω... :roll::roll::oops::oops::oops:

Ερη μου το ξέρω... δεν το έχω ξανακάνει και δε θα το ξανακάνω... ελπίζω... :oops::oops:

Πώς θα κάνω αποτοξίνωση;; Εχω μια βδομάδα που τρώω σαν τον... πούτη

Δημοσίευση

Έρη καμια σχέση το σημερινό μου πηξιμο στη δουλειά

με τις εκλογές..έτσι το άνεφερα :D:D:D:D

Πραγματικά θέλω να τον βαρέσω μερικές φορές..

και ξέρετε τι σκέφτομαι??

ότι είμαι τόσο ηλίθια και τόσο τυχερή που τον έχω και με αυτά που του κάνω

θα τον χάσω καμιά μέρα

όχι μη μου τον παρει άλλη

όοοχι αυτό δεν πρόκειται 8-)

μη μου τον πάρει ο χάρος λέω :(

και μετά τι θα κάνω :(:(:(:(

αλήθεια τα σκέφτομαι πολύ συχνά αυτά..

μαλακίες λέω ε?

Δημοσίευση

Παναγιωτα εισαι τρελλη??? :lol::lol::lol::lol: Καλε τι "κοκο"?Αυτο δεν υπαρχει!Του ειπα να περιμενει για να παω να...χοροπηδησω πανω του!!!(ειμαστε στα καλα μας :lol::lol::lol::lol::lol: )

Κατα τ'αλλα σε βρισκω απολυτα λογικη!!!Δε θα μπορουσα να σκεφτω κατι διαφορετικο αφου και δεν εργαζομαι και δεν μπορω να φανταστω το μωρο μου να το μεγαλωνει αλλος... :oops::D

Ερη γειααααα!!!Εβαλες καπου την πουκαμισα??? :roll:

Δημοσίευση

Α και ρε συ Σισσυ, και ο Κώστας τοσο ειναι και στο υψος και στα κιλά.. απλά ειναι 3 μηνες μικρότερος..

Γενικά μετα τα 2 με 2μισι δεν αναπτυσονται το ιδιο γρήγορα με πριν..

Μια χαρά μου φαινεται το βάρος της, μα τι θέλουν πια να ειναι τα παιδιά μας έτσι?23077433_AnneGeddesBabyundHund_bmp.jpg[/attachment:wzevoes8]

Χαριτωμένο αλλά τραβηγμένο δεν νομίζετε?

Αναστασάκι μου στο φεις εχω ενα αλμπουμ με την βάφτιση.....

post-4408-13873937015814_thumb.jpg

Δημοσίευση

Καλα τα ¨ποτε" τα εχω και εγω γ@#$@##%σει!!!Ασε. Ειδικα στο θεμα του υπνου.

Απλα την λυπηθηκα που εκλαιγε και ειναι κριμα να κλαιει για κατι που θεωρειται απολαυση.

Ολοι οι αντρες ιδιο καλουπι ρε συ!!! :evil::evil::evil:

Εγω λεω πριν φας να φορας το νυφικο !!! :lol::lol::lol::lol: Μια χαρα αποτοξινωση θα κανεις.

Επισης να ρωτησω.2,90 για φλυτανι καπουτσινο και πιατακι απο ιντερνετ καλα δεν ειναι;;;

Μαρια μαλακιες λες ναι!!Α και τπτ δεν αποκλειεται.Σορρυ που στο λεω ετσι χυμα. :oops::oops:

Στη ζωη τπτ δεν ειναι απολυτο και δεδομενο.

Δημοσίευση

Μαρια κι εγω αμα το ανοιξω το ρημαδι φευγει απο μεσα ο οχετος!!! Οτι υπαρχει μεσα στο κεφαλι μου φευγει αφιλτραριστο!!! :oops::oops::oops::oops:

Και φυσικα για ολα φταιει η πεθερα μου!!!!!!! :lol::lol::lol:

Ερη μου δεν υπαρχει κανεις(μαλλον δε θελει κανεις) να τον απασχολησει εστω 2 ωριτσες..η πεθερα μου μονο ερχεται μια φορα την εβδομαδα και τον παιρνει αλλα κι αυτο νομιζω με το στανιο το κανει!

Θα αρχισω να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αυτο με τον παιδικο..

Αναστασι και Ερη αντε να αρχισουμε να ψαχνουμε δανειο για το εξοχικο στη Ξανθη κια να κανουμε και πολλα δωματια γιατι απ'οτι βλεπω θα εχουμε πολυ πελατεια!!!! :lol::lol::lol:

Σισσακι σε καταλαβαινω...κι εγω εχω ξεσπασει πολλες φορες στον Αλεξ και φταινε μαλακιες αλλων!!!! :evil::evil: αλλα ρε συ το βαρος της μια χαρα ειναι..εμενα εδω και 1,5 χρονο ειναι 10,5-11 κιλα και η παιδιατρος δεν αγχωνεται καθολου!

Ποια Χαλκιδικη μωρε και μαλακιες;;;!!!!!!ελατε στη Κρητη που ειναι σουπερ!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα σκεφτεσαι να αγορασεις φλυτζανακι απο το ιντερνετ;;; τιποτα αλλο δεν ορεχτηκες μαρηηη;;;!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ερη :?:?:lol::lol::lol:

Καλα αν ηταν δικο μου μωρο και με το θηλασμο ειχε γινει ετσι θα αρχιζα το ξενο. :?

Μαλλον φωτομονταζ ειναι ε;;;Θελω να πιστευω....

Αναστασια :lol::lol::lol: Αντε ρε πανε μεσα μαζι του...Ααααχχχχχχχχχ. Το γινατι βγαζει ματι.

Α ολα κι ολα.Εγω τα εχω ξεχωρισει.Αλλο οι καβγαδες και άλλο το σεξ. :lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Παναγιωτα σκεφτεσαι να αγορασεις φλυτζανακι απο το ιντερνετ;;; τιποτα αλλο δεν ορεχτηκες μαρηηη;;;!!!! :lol::lol::lol::lol:

Κοιτα ειπα να παραγγειλω και κατι να με βοηθαει με τα νευρα μου αλλα δεν ειχαν στο μεγεθος και στο χρωμα που ηθελα!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αχ πεσμενη πεσμενη αλλα παντα με χιουμορ εισαι ρε κοριτσαρα!!!

Μωρε λεω να παρω μια συσκευη για νεσπρεσο και θελω φλυτζανια. :roll::roll:

Δημοσίευση

εγώ θέλω Κρήτη

έχω έρθει κάμποσες φορές...

την πρώτη φορά που πέρασα Πανελλήνιες ήταν Ρέθυμνο

Κοινωνιολογια :D

Πάντως Σίσσυ μια φορά που είπα στον παιδίατρο

ότι η μικρή (παλιότερα) δεν τρώει καλά μου είπε

"εσύ τι κάνεις??"

λέω τη ζουπαώ τα μάγουλα να ανοίξει το στόμα και χώνω κουτάλι" :oops:

και λέει :o:o Ποτέ να μην το ξανακάνεις αυτό!!! Θα βλέπει κουτάλι και θα φεύγει!!

Δημοσίευση

:lol::lol::lol::lol::lol: Παναγιωτα αν βρεις καταλληλο χρωμα κ μεγεθος..Παρε κ για μενα ενα ρε συ!! :lol::lol::lol::lol: Και δε μιλαω για φλυτζανακι!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τονια μου του χρονου θα την παρασυρω για Κρητη την ντοκτορΜαγδα!Αν με αντεξει φετος! ;)

Ερη αυτο ηθελε πολυ σκεψη για να το κανω μονη μου :lol: (να παω μονη μου να δω φωτο βαφτισης που τη φορουσες! :PL-) ) Ειναι πολυ ομορφη!Αν και φοβαμαι οτι ολες θα φορουν τουαλετα αλλα...χε...!Τουλαχιστον στη ΝΥ που πηγα σε γαμο επαθα σοκ!

Φιλια κ καληνυχτες!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εχω βαρύνει και εγώ είμαι πιο δυσκίνητη πλέον δεν μπορώ να κάνω πολλές δουλειές εμένα μου πονάει πίσω η ουρίτσα και λίγο τα ισχία στην κοιλιά δεν έχω ενόχληση μόνο αν κουραστώ αρκετά  στην τομή δεν νιώθω ενόχληση αλλά αν θυμάμαι καλά στην δεύτερη εγκυμοσύνη είχα λίγο ενόχληση αλλά πιο μετά 
    • Καλημέρα κορίτσια! Και εγώ σε μια τέτοια φάση είμαι. Εχω βαρύνει αρκετά και μάλιστα νομίζω πως σε σχέση με την πρώτη μου εγκυμοσύνη τα βιώνω όλα πιο νωρίς. Τώρα ίσως παίζει ρόλο ότι είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες. Δηλαδή και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει απίστευτα πολύ και το βάρος, οι κραμπες κλπ είναι όπως ήταν στον ένατο την πρώτη φορά. είναι και η μικρούλα μου στην μέση που χρειάζεται αγκαλιές και προσοχή….  αλλά κορίτσια κοντεύουμε 😁 εγώ έχω πητ 24/4 αλλά σύμφωνα με τον γιατρό θα πάμε νωρίτερα με πρόκληση! Οπότε αν είναι όλα καλά και το μωράκι είναι έτοιμο θα πάμε για το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. 
    • Καλημέρα κορίτσι μου.Κι εγώ έχω βαρύνει και δυσκολεύομαι και στον ύπνο το βράδυ καιρό τώρα.Σηκωνομαι για τουαλέτα πολλές φορές,δεν βολεύομαι στο κρεββάτι,πιανομαι από την μια πλευρά.Το πρωί για να σηκώθω από το κρεββάτι ψάχνω τον τρόπο για να μην κάνω αυτόν τον κοιλιακό 😂😂Δεν έχω άλλο παιδάκι οπότε στην άλλη ερώτηση δεν ξέρω να σου απαντήσω.
    • @το χοντρό μπιζέλι εγώ να δεις φίλη πόσο έχω αρχίσει να φρικάρω αυτό τον καιρό όσο αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι φτάνω στο τέλος! και το θέμα είναι ότι αυτό το τέλος δεν ξέρω πως θα έρθει, φυσιολογικά ή καισαρική... που βδομάδα με τη βδομάδα πετάγεται και από ένα εμπόδιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.. 🥴 
    • Εγώ στα δικά μου είχα άλλη μια συνάντηση με το γιατρό του νοσοκομείο που θα με ξεγεννήσει... καλά που δεν παίξαμε ξύλο. Φίλε οι άνθρωποι εκεί μέσα πρέπει να κουβαλάνε πολλά κιλά κόμπλεξ.. γενικά οι γιατροί..  Ακούστε να δείτε τώρα.. την προηγούμενη Τρίτη που πήγα για καρδιοτοκογράφο άρχισε να μου λέει τι σκέφτομαι, και αν το σκέφτομαι καλά τι θέλω να κάνω, καισαρική ή φυσιολογικό τοκετό... του λέω γιατρέ τι να σου πω, δεν ξέρω.. εγώ άγνοια κινδύνου έχω, δεν έχω ξανά γεννήσει για να ξέρω τι θέλω, ότι μου πεις εσύ θα κάνουμε.. αν μπορούμε να το πάμε φυσιολογικά, θα το πάμε φυσιολογικά, αν πάλι όχι για το χ - ψ λόγο το πάμε καισαρική. Μου κάνει τον υπέρηχο μου λέει βλέπω τον λόρο γύρω στο λαιμό του μωρού, σου το είπε αυτό η γυναικολόγος σου; (έχω εξωτερικό γιατρό και συνεργάζονται αυτοί μεταξύ τους).. Λέω όχι, πριν δύο εβδομάδες που με είδε δεν μου είπε κάτι τέτοιο, ίσα ίσα ότι είναι όλα μια χαρά και η μικρή μεγαλώνει φυσιολογικά. Αααα μου λέει εδώ ο λόρος είναι μπερδεμένος.. εντάξει δεν είναι πρόβλημα αλλά σε περίπτωση φυσιολογικού τοκετού θα δούμε πως θα πράξουμε.. του λέω τι εννοείς γιατρέ; Του λέει ο άντρας μου, τι θες να πεις γιατρέ με αυτό; Υπάρχει κίνδυνος για το μωρό; Και λέει αυτός: Δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος αλλά εκείνη την ώρα υπάρχει περίπτωση αν ο λόρος είναι κοντός να δυσκολευτεί στην έξοδο το μωρό αλλά αυτό θα το διαχειριστώ εγώ.. αν είναι μεγάλος ο λόρος είναι οκ! Και του λέει ο άντρας μου, αυτό πως μπορούμε να το γνωρίζουμε; Δεν μπορούμε του λέει ο γιατρός.. Άντε πάνε εσύ και βγάλε άκρη μετά.. Ακούω εγώ αυτά, με έχει αγχώσει καλά καλά και πάω να μου μετρήσει την πίεση η μαία. Μου βγάζει την πίεση 15 τη μεγάλη.. ααα μου λέει αυτός με τέτοια πίεση δεν πάμε με τπτ σε φυσιολογικό τοκετό, υπήρχει θέμα, έχεις χαμηλό ποσοστό για προεκλαμψία, συν ότι είσαι ηλικιακά μεγάλη, είσαι και από εξωσωματική.. Του λέω γιατρέ η πίεση μου καταρχάς δεν είναι αυτή.. η πίεση μου τόσο καιρό είναι στο 12 και τώρα την τελευταία εβδομάδα max 13.. δεν είναι με τπτ στο 15. Ααα μου λέει δεν ξέρεις εσύ.. η πίεση σου είναι αυτή που βλέπω εγώ τώρα.. γιατί όταν θα ρθει η ώρα του τοκετού στα ζόρια τέτοια πίεση θα ανεβάσεις μπορεί και πάρα πάνω.. λέω καλά.. εσύ ξέρεις. Κλείνουμε το επόμενο ραντεβού που ήταν το σημερινό και φεύγουμε.  Εντωμεταξύ με το που φεύγουμε από αυτόν πάμε καρφί στη εξωτερική γυναικολόγο μου γιατί ήθελε σώνει και ντε να βγάλει 3D φωτογραφίες τη μικρή.. τόσο καιρό δεν μπορούσε γιατί το σκατό είχε μονίμως τα χέρια και τα πόδια του μπροστά στα μούτρα της.! 🤣 Πάμε λοιπόν, της λέμε το και το έγινε στο γιατρό, μας είπε αυτά κι αυτά, μας άγχωσε για το λόρο, μιας και ήρθαμε για τις φωτογραφίες δες και για το λόρο ρε Μαρία. Κοιτάει η γυναίκα, όλα καλά, μπόρεσε επιτέλους την έβγαλε και κάνα δυο φωτογραφίες βλέπει και το λόρο, εννοείται μια χαρά, δεν ήταν τυλιγμένος πουθενά απλά ήταν μπροστά στο πρόσωπο και στο λαιμό του μωρού.. μου δίνει να κάνω καλλιέργεια κολπικού υγρού και φεύγουμε. Εντωμεταξύ πριν φύγουμε γυρίζει και μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα για φυσιολογικό τοκετό, η ηλικία σου είναι μια χαρά, εδώ την προηγούμενη εβδομάδα ο ίδιος γιατρός ξεγέννησε φυσιολογικά κοπέλα 45 χρονών.. η εξωσωματική δεν παίζει ρόλο, η πίεση οκ! από τη στιγμή που δεν δείχνει να ανεβαίνει δεν υπάρχει θέμα, το παρακολουθείς αλλά μέχρι εκεί.. το μωρό έχει πάρει ήδη θέση, δεν βρίσκω το λόγο μου λέει γιατί να μη σε πάει φυσιολογικά. 🤓 Βγαίνουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας, στρεπτόκοκκος β θετική.. Μιλάω με τη Μαρία μου λέει θα πάρεις κολπική κρέμα απλά, δεν θα σου δώσω αντιβίωση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό που θα πρέπει να πανικοβληθείς, υπάρχει στη χλωρίδα του κόλπου, απλά και αντιβίωση να σου δώσω τώρα μέχρι τη γέννα μπορεί να ξανά εμφανιστεί, να ξέρεις μόνο ότι σε περίπτωση που σπάσουν τα νερά θα πρέπει να πάρεις αμέσως ενδοφλέβια αντιβίωση. Της λέω οκ! και κλείνω το τηλέφωνο.  Πάμε στο σήμερα.. Πάω στο νοσοκομείο, ο γιατρός με "μούτρα" παρεξηγημένος... Μου λέει πως είσαι, εεε λέω γιατρέ καλά, αλλά είναι πρωί ακόμα δεν έχει αρχίσει αυτή να κουνιέται και ανησυχώ.. μου λέει θα βάλουμε τον καρδιοτοκογράφο θα τα δούμε όλα, μην ανησυχείς.. Μου βάζει τον καρδιοτοκογράφο με το που ακούω καρδούλα ησυχάζω, του λέω τώρα που ακούω καρδούλα όλα καλά.. Μου λέει γιατί αγχώνεσαι.. εεε λέω γιατρέ λίγα γίνονται κάθε μέρα, τόσα ακούμε.. μου λέει πότε θα ξεαγχωθείς εσύ.. λέω όταν θα πάρω τη μικρή στα χέρια μου.. Εεε μου λέει πολύ αγχώνεσαι.. λέω γιατρέ εσύ με αγχώνεις, εγώ μου λέει γιατί, γιατί του λέω την προηγούμενη φορά με τις πιέσεις και το λόρο με άγχωσες.. εεε μου λέει μια μπούρδα είπα κι εγώ για το λόρο μην το δένεις κόμπο, άλλο ο 2D υπέρηχος άλλο ο 3D της Μαρίας.. Μου ήρθε να του πω μωρέ μαλάκα, αν είναι έτσι τότε τι την λες την παπαριά και τζάμπα τον άλλο τον αγχώνεις. 🤯 Έρχετε και ο άντρας μου μέσα, τελειώνει με τον υπέρηχο που μου έκανε, μου μετράει και την πίεση και μας λέει πάμε στο γραφείο. Λέει ραντεβού την άλλη Τρίτη τι ώρα;; Λέω γιατρέ ότι ώρα σε βολεύει.. Όλα καλά;;; Και λέει αυτός ναι όλα καλά, ο καρδιοτοκογράφος οκ! η πίεση καλούτσικη, το αμνιακό εντάξει.. Λέω γιατρέ τι θα κάνουμε με το θέμα του τοκετού;; Και αρχίζει αυτός.. πήγες λέει στη Μαρία και την είπες για το λόρο και καλά ότι παίρνω λόγια από αυτόν και τα μεταφέρω στη Μαρία.. Του λέω καταρχάς στη Μαρία δεν πήγα για το λόρο αλλά για τις φωτογραφίες.. και μιας και πήγα είπα να δει και το λόρο.. σου είπε μου λέει η Μαρία ότι με το μικρόβιο που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Λέω όχι, το μόνο που μου είπε ήταν να πάρω την κολπική κρέμα και αν σπάσουν τα νερά να πάρω ενδοφλέβια αντιβίωση αυτό.. Του λέω γιατρέ δεν θα με ξεγεννήσει η Μαρία, εσύ θα με ξεγεννήσεις, εγώ από σένα περιμένω να μου πεις τι θα κάνουμε, εγώ δεν ξέρω, ούτε αποφασίζω μόνη μου. Μου λέει αυτός δεν σου είπε η Μαρία ότι με τόσους σοβαρούς παράγοντες που έχεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά; Του λέω όχι, δεν μου το ανέφερε ποτέ αυτό. Πετάγεται ο άντρας μου και λέει η Μαρία σε τέτοια βγάζει τον κώλο της απ' έξω, δεν είναι αυτή που ξεγεννάει αλλά εσύ. Λέει αυτός εγώ νόμιζα ότι γνώριζες τους κινδύνους, του λέω όχι.. γι' αυτό περιμένω εσένα να μου πεις.. Αρχίζει αυτός να λέει σε αυτό το σημείο, ότι δεν έχει ανάγκη από πελατολόγιο, ότι και καλά αν θέλουμε να πάμε σε άλλο γιατρό μπορούμε, ότι αυτός είναι υπερ του φυσιολογικού τοκετού και τα ποσοστά του είναι υψηλά οπότε δεν τρελένεται να τα χαλάει με καισαρικές, σαν να λέει ότι εμείς υπαινισώμαστε ότι μας πάει για καισαρική καθαρά για χρηματικό σκοπό.. καμία σχέση εμείς εντωμεταξύ.. και κάθομαι και σκέφτομαι εγώ εκείνη την ώρα.. τι λέει ο άνθρωπος;;; 🤯🤯🤯 Του λέω γιατρέ, ούτε εχθρό σε βλέπω, ούτε κόντρα θέλω να σου πάω.. Δυστυχώς εδώ το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει γυναικολόγος που θα σε αναλάβει από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα, αναγκαστικά πας αλλού. Εγώ εσένα διάλεξα και δεν έχω θέμα μαζί σου, ίσα ίσα, απλά περιμένω ξεκάθαρες κουβέντες, να ξέρω εξ αρχής πως θα πορευθούμε, δεν είμαι εγώ γιατρός, εσύ είσαι, εσύ ξέρεις καλύτερα. Κσι μου λέει θα μπορούσα τώρα να σου βάλω προγραμματισμένη καισαρική στις 38 εβδομάδες αλλά δεν σε βάζω ακόμη γιατί θέλω να το δούμε πως θα πάει βδομάδα με τη βδομάδα.. αν δούμε ότι όλα πάνε καλά και φτάσεις 39 εβδομάδες και το κεφάλι έχει αρχίσει και φαίνεται και με ένα σπρώξιμο βγει το μωρό εννοείται δεν σε βάζω στο μαχαίρι.. Εεε λέω πες με έτσι να καταλάβω, εξηγημένες κουβέντες..  Με έσκασε κορίτσια.. όχι τπτ άλλο, τώρα ξέρω ότι περιμένει τουλάχιστον να πάμε 38 εβδομάδες, ότι έχει σκοπό να με πάει με καισαρική, αλλά αυτό θα το δούμε ανάλογα με την υγεία μου και την υγεία του μωρού.. Δηλαδή τόσο δύσκολο τους είναι να μιλήσουν νορμάλ αυτοί οι άνθρωποι;;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...