Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Afro μακρια να παρεις!Λεπτη ομως.Κ αν εχεις κοντομανικη ή αμανικη και μακρια...Οσο να πεις θα νιωθεις πιο ανετη!(πχ δε θα διαγραφεται καθολου ο πωπος με τη σερβιεταρα ουτε η κοιλιτσα που θα μεινει)Αντε μωρε!!!Με το καλο(100φορες σου το ειπα)

Χρυσουλα μου μηπως να κανεις κατι ενδιαμεσο?δλδ μοιρασε τις βδ...κανε οση υπομονη μπορεις και μετα σταματα τη δουλεια...

Εγω το τυπου σλινγκ που ειχα εχει μαξιλαρακι στο τελειωμα και ηταν τοσο δυσκαμπτο...Δεν μπορουσα να βολεψω το μωρο,το κεφαλι της,πνιγομασταν κ οι 2...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Παναγιωτα μου κι εγω πηζω ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ!!!!! Εισαι και στην αλλη ακρη της Ελλαδας και δε μπορουμε να εννωσουμε τα πηξηματα μας!!!! :lol:

Εσυ βγαινει μονη και με τα 2;;;καθεται το μπεμπε σε μαρσιπο;;;

Δημοσίευση

Μωρή τρελή Άφροοοοοοοοο ξέρεις τι ζέστη έκανε στο μαιευτήριο;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ακόμα και τη νύχτα που κοιμόμουν με ραντάκι ήμουν και άντε να έριχνα λίγο το πάπλωμα πάνω μου αμα κρύωνα...Φόρεσα μακρυμάνικο από πάνω την πρώτη νύχτα για να κοιμηθώ (ασχέτως αν δεν κοιμήθηκα επειδή κλαψούριζε το μπεμπέ :twisted::twisted: ) και έκανα λες και ήμουν στην κλιμακτήριο.... :lol::lol::lol::lol::lol: Μια φούντωνα μια κρύωνα από τη νύστα..Και στο τέλος κοιμήθηκα με ραντάκι... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε ρε αγάπη με το καλό.....Πότε θα βγεις ρε Πανούλη;;;; :D:D:D Από συμπτώματα έχεις τίποτα;;; :roll::roll::roll::roll:

Αρτζι κι εγώ μπερδεύω το δεξί με το αριστερό... :roll::roll::roll::oops::oops::oops: Και για να τα ξεχωρίσω, δοκιμάζω να δω με ποιο κάνω το σταυρό μου... :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσαααααα κι εγώ λεω να παραγγείλω σλινγκ αυτές τις μέρες... :roll::roll::roll: Για τα υπόλοιπα τι να σου πω ρε κορίτσι..Εγώ "έκλεψα" μια εβδομάδα κι ενώ είχα πει να σταματήσω τελευταία στιγμή πραγματικά δεν άντεχα... :?:?:?:?:? Ενώ στην Ιω ήμουν ντούρασελ, τώρα δεν την πάλευα... :?:?:? Βλέπεις πως θα είσαι και αποφασίζεις... ;);)

Μωρή Τόνιααααααα λες να μου κάνει και η δικιά μου τέτοια νούμερα και να μην κάθεται στο σλινγκ;;;;; :shock::shock::shock::shock: Γενικα δε γουστάρει ξαπλωμένη (μόνο μπρούμυτα που τη βάζω για να ξεπιαστει στον καναπέ) και στην αγκαλιά σπρώχνει να ανέβει προς τα πάνω και όλη την ώρα έχει όρθιο το κεφάλι και κοιτάζει γύρω γύρω σαν την οχίτσα... :?:?:lol::lol::lol::lol:

Σισσάκι και Αθηνά κανονίστε όπου θέλετε κι ελπίζω να έρθω.... :D:D:D:D

Μωρή Σίσσι κι εγώ παλιά φορούσα βέρα και μονόπετρο μαζί, τώρα δε μου κάνουν μαζί... :oops::oops::oops::oops: Επίσης για πες...

1)Η Χαριλίνα αννάρωσε;;Είναι καλύτερα;;;;

2)Τι έγινε με το νυφικό;;;Πως πήγε η πρόβα;;;;

Παναγιώταααα έβαλα κι εγώ τικεράκι με τα 15 κιλά που ΘΕΛΩ να χάσω....Τώρα ΑΝ τα χάσω, είναι άλλο ζήτημα..

Έφαγα 1 μερίδα σπανακόριζο και μια φετούλα ψωμί ολικής αλέσεως... :roll::roll::roll: Το απόγευμα να δω τι θα κάνω που με πιάνει λύσσα για γλυκό... :oops::oops::oops:

Βρε καλώς τη την ψηλέγκωωωωωωωωωωωω...Πως πάει σήμερα;;;;Αρχισε να χτυπάει η πεθερά;;;2.30 κοντεύει... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Εγω ειχα εναν που μου ειπε η Νατασα οτι το λενε pouch και τον mpampa sling..αλλα κενε οτι το ring βολευει περισσοτερο δεν ξερω ομως..θα μου τον φερει και θα δουμε τι παιζει..

Παντως ο φοφος στο pouch καθοταν σουχα...του αρεσε τρομερα

Οσο για την αδεια δεν ξερω..εδω το θεμα ιεναι πολυπλοκ..θα ειμαι μοναδικη περιπτωση που παραιτειτε απο την μια εταιρια λιγες μρες πριν βγει σε αδεια κυοφοριας..και την επομενη μερα την προσλαμβανουν σ ενεα εταιρια..για να φυγει σε λιγες μερες σε αδεια.... :lol::lol::lol::lol:

ε ρε γλεντιαααα

α επισης..αυριο μπορει να ειμαι να ειμαι στα νεα μας γραφεια...η μεθαυριο...δεν ξερω...

Α θυμηθηκα και τι αλλο ηθελα να σα ςπω...συζητουσα με την κουμπαρα στο τηλ σημερα και της ειπα για το rooming inn κλπ...και μου ειπε πως στην Αμερικη τα περισσοτερα μαιευτηρια δεν το επιτρεπουν γιατι υπηρχαν παρα πολλα περιστατηκα που η μητερα επνηξε το μωρο λογω επιλοχειου στρες κλπ

Δημοσίευση

Α! Στη δεξιωση δεν με αφησαν να θηλασω!!!! Ζητησα να παω σε μια γωνια, να γυρισω πλατη και να βαλω την εσαρπα μου και ο σερβιτορος πανικοβληθηκε! Τελικα πηγα στο γραφειο για να μην παθει τιποτα!!! :shock::shock:

Δημοσίευση
Αρτζι κι εγώ μπερδεύω το δεξί με το αριστερό... :roll::roll::roll::oops::oops::oops: Και για να τα ξεχωρίσω, δοκιμάζω να δω με ποιο κάνω το σταυρό μου... :oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol:

μόνο σήμερα το μπέρδεψα, δεν το μπερδεύω πάντα :lol::lol::lol::lol::lol: ....το μπερδεύω όταν το σκέφτομαι σε άλλη γλώσσα π.χ. αγγλικά ή γερμανικά!!! :lol::lol::roll::roll::roll:

Χρύσα στην Αμερική είναι λίγο "πειραγμένοι" οι άνθρωποι, μην τους συγκρίνεις με εμάς τους νορμάλ!!! ;)

επίσης για την άδεια και εγώ το ίδιο θα έλεγα, βλέποντας και κάνοντας! ;)

στο νοσοκομείο που γέννησα ήμουν η μοναδική που φορούσε πυτζάμες και ρόμπα, οι άλλες λοχείες φορούσαν ρούχα κανονικά!!!! :? ....αλλά εμένα δεν μου άρεσε γιατί πώς θα ξάπλωνα στο κρεβ. με τα ρούχα? :!: ή θα ήμουν βγάλε βάλε!!!

Α! Στη δεξιωση δεν με αφησαν να θηλασω!!!! Ζητησα να παω σε μια γωνια, να γυρισω πλατη και να βαλω την εσαρπα μου και ο σερβιτορος πανικοβληθηκε! Τελικα πηγα στο γραφειο για να μην παθει τιποτα!!! :shock: :shock:

:lol::lol::lol::lol::lol: ...και γιατί ζήτησες και απλά δεν πήγες από μόνη σου? :?:

Δημοσίευση

Αθηνά πλάκα κάνεις;;; :shock::shock::shock: Γιατί δε σε άφησε να θήλάσεις;;; Αν είναι δυναμόν!!!

Γωγούλα μου η Χαριλίνα είναι καλα, δεν έχει πυρετό, αλλά εχει βήχα με φλέμματα και θα παμε το απόγευμα στον γιατρό.

Το νυφικό το έβαλα και είναι καλό. είχα βαλει και φωτο στο τρενάκι για μία ολόκληρη μέρα! :D:D:D

Μου έστειλε η Παν μήνυμα και λέει οτι τη βολευει πολύ το απλμπις αμπελοκήπων. Αν βολεύει και εσάς πείτε κοριτσάκια να το κανονίσουμε να προγραμματιστώ και γω η δολια νύφη του μπι!

Χρυσάκι σταμάτα. Εγώ αυτή τη φορά θα σταματήσω με το που δω θετικό τεστ, αυτόν τον μήνα δεν το βλέπω... :roll:

Δημοσίευση
Ρε γανωτο το καροτσι μου απο πισω(εκει που προσαρμοζονται αυτα τα εξτρα),ειναι καπως που δε τα αφηνει να μπουν.. :evil: ειχα ρωτησει εδω τσο Ηρακλειο αλλα κανεις δεν ειχε βρει κατι που να κανει στο συγκεκριμενο καροτσι! :( ε και να δωσω 125 ευρω χωρις να ξερω σιγουρα οτι θα κανει;;; :roll:

το είδα το καρότσι σου πώς είναι από πίσω, αυτό που έχει η Αθηνά έχουμε και εμείς και προσαρμόζεται......αχ αυτοί οι Κρητικοί δεν ξέρουν τίποτα!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

ουφ γεια σας κοριτσια!!!

δε τα διαβασα ολα, ειναι πααααααααααααααρα πολλα!!!

να σας πω οτι τη βερα τη φοραμε κ οι 2 στο αριστερο χερι (της καρδιας) κ τωρα εγω δεν τη φοραω καν. νομιζω οτι εχουν πρηστει τα δαχτυλα μου!

επισης χρυσανθη η απολυμανση με το τζελ ειναι ακινδυνη για τα παιδια κ τα τροφιμα κοστιζει 40-50 ευρω κ κραταει 9 μηνες

Δημοσίευση

Αθηνα σοβαρολογεις;;;;

εμεις ειχαμε παει σε μια βαφτηση και κανονικα ειχα κατσει πλατη και θηλαζα τον μικρο χωρις να ενοχλω κανενα..και κανεις δε μου εδωσε σημασια ουτε το τι εκανα εκει.

Επισης ακομα και στα δικα μας βαφτησια μονο στην εκκλισια ειχα μπουκαλι με δικο μου γαλα..στο τραπεζι μια χαρα παλη καθησα σε μια γονιτσα και θηλαζα και κανενας δεν εδειξε την παραμικρη περιεργεια να με ενοχλησει..

μονο σε καποια φαση ανευηκα πανω στο γραφειο της ιδιοκτητριας για να αλλαξω τον μικρο αλλα και να τον κοιμησω

Απαραδεκτοι παντως.

Σισσιω μου χαλαρα θα σταματουσα..αλλα ειλικρινα θα κοψω φλεβες...μονο το γεγονος οτι δεν ειμαι και πολυ κελα με αποθαρρινει..στον Φωφω ειχα σταματησει 01/05..και γεννησα 26/05..και ολα τα πραγματα εκεινες τις μερες τα ετοιμασα

Δημοσίευση

Γκαντεμω Γωγω...Μολις το ειπες αρχισε η #$%&*# να κανει θορυβο....Τα νευρα μου,...Την τυχη μου μεσα στο κ#λ@σπιτο..... :twisted::twisted::twisted::twisted:

Σορρυ κοριτσια...

Γωγουλι ρε συ χαλαρωσε λιγο ακομη!Βαζουμε στοιχημα πως σε 3 μηνες ΧΩΡΙΣ διαιτα ΜΕ θηλασμο θα εισαι 10κιλα μειον?Ελαχιστες ειναι οι περιπτωσεις που κολλαει ο μεταβολισμος ;)

Δημοσίευση

Χρυσάκι και εγω έτσι σταματησα στην πρωτη εγκυμοσύνη. Τρεις εβδομάδες πριν γεννήσω. Τώρα είμαι δεν είμαι καλά θα σταματήσω με τη μια. Με μπέρδεψες λίγο... θες να σταματησεις γιατί δεν είσαι καλά, ή δε δε θες; :oops:

Αναστασί πώς μιλάς έτσι για την πεθερούλα;;; Ντροπή! :lol::lol:

Τρεις είναι η ώρα πώς κάνεις έτσι;; παραξένεψες μου φαίνεται! :lol::lol::lol:

Γεια σου Λένααα!!! :x

Δημοσίευση
Χ

Αναστασί πώς μιλάς έτσι για την πεθερούλα;;; Ντροπή! :lol::lol:

Τρεις είναι η ώρα πώς κάνεις έτσι;; παραξένεψες μου φαίνεται! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μηννννννυσεις θα πεεεσουν!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Μπορω να κανω ανωνυμη καταγγελια στην αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχιας????Βενηηηηηηηηηη εσυ θα ξερεις! :P

Δημοσίευση

Μηννννννυσεις θα πεεεσουν!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Μπορω να κανω ανωνυμη καταγγελια στην αστυνομια για διαταραξη κοινης ησυχιας????Βενηηηηηηηηηη εσυ θα ξερεις! :P

Βάλε τη Βένη απ' απευθείας να την κάνει την καταγγελία! Τι ανώνυμη και κουραφέξαλα! Εδώ έχεις το μέσο, που στο αστυνομικό τμημα τη φωνάζουν με το μικρό της όνομα! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Δε θελλω να σταματισω..αλαλ αμα δεν μπορω να περπαταω και ξεφυσαω ολη την ωρα τη σκ@τ@ θα κανω εδω;;;

Αλλα και στο σπιτι θα σκασω...ασε που θελλω να σταματισω 01/07...και καλη ωρα να επιστρεψω 01/01..η μαλλων 03/01..χιχιχιχι..

αχ.

αμα δεν πονουσα..σηγα μη το σκεφτομουν καν...

γιαατι ειμαι σηγουρη απο ενστηκτο πες οτι θα τον φαω οοολλοοννν τον 9ο..και οτι και να γινει ειτε γεννισω φυσιολογικα ειτε παλη με καισαρικη...θα ειναι Αυγουστος...

ο γιατρο ςμου ειπε πως εφοσων το θελλω ακομα και αν ειναι να αποφασισω καισαρικη και εφοσων δεν συντρεχει αλλος λογος να το επισπευσουμε θα το κανουμε οταν εχει μαλακωσει ο τραχηλος και ειτε εχω αρχησει να κανω διαστολη, ειτε σπασουν τα νερα...

η Βιολκινικη ειναι κοντα στο σπιτι μου..ελπιζω μονο να μη σημβει μεσιμεριατηκα...

αμα παλη μας κατσει το παπαγεωργιου..ουυ..θα ειμαι σουπερ κ@λ@δαρδη!!!!

Αναστασια ειναι απαραδεκτη η πεθερα σου ρε παιδι μου...

να κατι τετοια διαβαζω και λεω πως τελικα οι δικοι μου ειναι αγγελουδια

Δημοσίευση

:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-w:-w:-w:-w:-w:-w

εσεις δε περνετε απο λογια :twisted::twisted:

αναστασιαααααααααααααααα :x:x:x:x τι κανεις γλυκια μου???????ολα καλα?

ποτε θα σας δουμε???????εγω δε εχω ουτε φρυτεζα ουτε αποχυμωτη

χρυσα εγω λεω να πας δουλεια οσο παει..καλε δε καταλαβα..μολις σταματησεις απο τη εταιρεια θα πας αλλου?

δηλ μολις βγεις σε αδεια θα πας σε αλλη εταιρεια?

ποτε θα πας στο ικα να πληρωθεις?μετα απο τη αδεια στη ζουλα θα δουλευεις ε/.?αν σε πιασουν θα εχεις τρελο τρεξιμο

σισσιω τελεια που το χ ειναι καλα..

αθηνα ελεοςςς..αλλα λογικο..ελλαδα εισια..

εγω εχωτο κιν? :roll::roll: δε θυμαμαι..

παναγιωτα κ γω λιγο τα επαιξα σημερα..

ξυπνησε 9,15 :D

τον πηγα για νανι..κ εκλαιγε..κ τα πηρα τοοοοσο που τον φωναξα απιστευτα..σα μπαμπουλας :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ειμαι μαλακο..το ξερω

τονια αν ερθω κατωωω..απαππα

καλε σταματα να ποσταρεις σελιδες 8-)8-)8-)8-) μιλησα με γωγω 8-)8-)

ερη που εισια καλε?????????

αφρο ο πανουλης ακομα τιποτα ε?ποτε ξανα πας γιατρο?

για μυρμιγκια ειχα εγω στο προηγουμενο σπιτι κ εβαλα αοσμο τεζα..αλλα δε ειχα παιδι

νατασαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γωγωκαααααααααα//εγω δε πηρα μισο σαραντησμο..θηλασες δημοσια ποτε?τι λεει ο γ που καταφερες κ θηλαζεις?

α αναστασια μια χαρα μπλοκαρει ο οργΑΝΙΣΜΟς ΣΟΥ Κ δε χανεις γρ..εγω κολλησα..αλλα τρωω το αμπακα :roll:

λενακι απο γερμανια θα σε πω απ το μσν

λεναρα..σταματησε ςπαο δουλεια καλε?

κατερινα εσυ πηρες φορα σαν αρχισες να μιλας :twisted::twisted:;);) φιλια στη ειρηνη..

βικυ σου απαντησα για τα κακα..το διαβασες :?:?

φρα αν μπορεις ξαναβαλε ποιο το λινκ του μπλοκ σου :geek:

βενι..που εισια καλε???????????????

μιτσακι πως πηγε σημερα?ευκολα?

ναυασουλα μου τι εγινε?>?ακομα θηλαζει η ελενα ακαταπαυστα?ρε πως αντεχεται..απαπαπαπ

αργυρω μπραβο ρε που με βροχη συνεχισατε το ποδηλατο..ευγεε!!!!!!

ιουλια..τι κανεις?ο γιωργακης μας?περιμενει το παντελακο? 8-)8-)

η ακντινου χαθηκε..κ η μεπμπουλης

θαλασιτσα γτ καλε δε μας διαβαζεις..τι 5-6αντε 7 σελιδες γραψανε :evil::evil::evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δε θυμαμαι αλλα..σας φιλω

Δημοσίευση

α ξεχασαααα

σημερα εχει γενεθλια η χριστιαννα της λαμπρινης μας..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif] [smilie=occasion18.gif]

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ..ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ..

Δημοσίευση

Σισσιω μου δεν πειραζει λες που η Βενη μενει καμια 30ρια χμ μακρια??? :lol::lol::lol:

Χρυσα μακαρι να πανε ολα τελεια!να γεννησεις οπως,οπου κ οποτε θελεις!!!!Και το μικρακι να ειναι αγγελουδι!!!Οχι σαν τα πεθερικα σου ομως :P:P:P:P:lol::lol::lol: ...

Θουλακι μου εσυ αγαπη μου ειχες ελαχιστα κιλα για χασιμο!Πλακα μου κανεις?2 σου ειχαν μεινει κ εφαγες τον αμπακα το πασχα...Η γωγουλα μιλαει για 15!Κ εγω τοσα ειχα οταν γεννησα!

και στην τελικη χτυπηστε μια διατροφη χωρις γαλακτομικα να χασετε 20 κιλα αμεσα! :lol:

Πεμπτη θα ειμαι κοσμος με τη Λινα.Ελα Θου!!!Θα πω κ Νατασα!Που ειναι βρε αυτο το κοριτσι?ουτε τηλ δε σηκωνε...

Ωωωωω Ναι!!!!!!!!!Να την χαιρεται την τσαπερδονα!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

σας διαβασα,αλλα δε σχολιαζω..τελικα θ απαμε νοσοκομειο να με δουν..τα εξανθηματα πολλαπλασιαζονται.. :(:(

τί σκατα αλλεργια ειναι αυτη;; :?:?

θα μπω το βραδυ να γράψω!

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

gogo to exw problepsei auto me thn zesth giati thn patisa ston manoli ,an kai febrouarios!!!

exw parei tirantakia fanelakia gia apo pano kai pantelonia pizames apo kato ...to ena kontenei kiolas :D

den agorasa kenourgies pizames tsigouneutika :oops: tis kanonikes mou pira mia xara einai ka fanelakia pou exw ....

apla an katebw mexri kato kati prepei na rikso pano mou ....

kai mena ampelokipoime boleuoun an katafero kai ertho .

thouli exoun psilo stamatisei oi suspaseis :? mono mihko pono exw giati kourazomai apo tis douleies ....

to brady exw liges perissoteres ...alla thn proigoumenh eudomada eixa para polles kai giauto eixa frikarei ...tora xalara eimai .

Δημοσίευση

μόλις έριξα καυτό καφέ πάνω μου, στα ντουλάπια της κουζ. και στο πάτωμα :evil::evil::evil::evil: ο μισός έμεινε και τον πίνω πριν καθαρίσω!!!! :roll::roll::roll:

ήρθε και ο καπνοδοχοκαθαριστής, δεν του άνοιξα :? ήμουν ξαπλωμένη!!!....άλλη φορά να κλείνει ραντεβού :roll::roll::roll:

η κόρη της Λαλας γίνεται 3 ετών?

Χρόνια Πολλά να την χαίρεσαι Λαμπρινή :x

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...