Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινά Μωράκια 2011 Νο 10! Στην τελική ευθεία!


Recommended Posts

Καλο μεσημερι Ελισαβετ κ Μαχη!Καλη ορεξη!

Κι εμεις καλα ειμαστε,σημερα ξεσαλωνουμε κι εμεις!Απορω που βρισκουν τον χωρο να κανουν ακροβατικα!!

Αληθεια τι τρωτε σημερα?Εμεις μαζεματα,εγω δηλαδη,κατι μακαρονια με κρεμα γαλακτος κ μπεικον που ειχα κανει προχθες.Για τον αντρα μου μπριζολα με πατατες που δεν μπορω να φαω με τιποτα γι αυτο κ φροντιζω οταν του κανω να εχω παντα κατι αλλο για μενα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol: Συμπεθέρα μάλλον μαλώνουν για το ποιά πιάνει περισσότερο χώρο!! Είναι απίστευτο το πόσα μπορούν και κάνουν εκεί μέσα!!

Εμείς σήμερα θα φάμε φασολάδα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό μεσημέρι Μάχη μου...

Κι εγώ θέλω να σας βάλω φωτο που σας έταξα αλλά ακόμα είναι κάπως ασυγύριστα στο δωμάτιο μας...οποτε είπα να μην σας βάλω μεμονωμένες φώτο...

Ελίς μου είναι πολύ ωραία!!Να τα χαρεί το μωράκι σας με υγεία!

Σοφάκι μου εγώ έφαγα όσπρια που έκανε η μαμά...αλλα πείνασα ξανά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελεια ολα τα οσπρια κοριτσια!Φασολαδα εκανε κ η μαμα μου κ πηρα κι εγω αλλα μαλλον θα τη φαμε αυριο ή την Παρασκευη για να φυγουν σημερα οσα ειχα στο ψυγειο.Καλυτερα κιολας,αλλη μια μερα χωρις μαγειρεμα ;)

Μαρακι μηπως εφαγες λιγο?Γιατι συνηθως τα οσπρια φουσκωνουν...Ή μηπως ηρθε η ωρα για το καθιερωμενο παγωτακι σου??

Συμπεθερα εχεις απολυτο δικιο,ειναι φοβερο το τι μπορουν να κανουν τα μωρα μεσα σε τοσο λιγο χωρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol: Λέτε ε?? Να είναι ωρα για το παγωτάκι μου?? Κι εγώ αυτό νομιζω!! :lol::lol:

Γιελιζ μου εννοεις σεντονάκια? Σεντονάκια πήρα 2 σετ!

Σας αφηνω κοριτσια...ηρθε ο καλός μου νωρίς σήμερα γιατί έχει ποδόσφαιρο...

θα τα πούμε αργότερα μάλλον...

Πολλά φιλάκια φουσκοφιλεναδίτσες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλομεσημερι Μαρακι!

Γιεληζ μου εγω πηρα το σετακι τις προικες κανονικα κ απο ακομη ενα σετ σεντονια.Μαλιστα για αρχη πηρα κι ενα σετ σεντονια λικνου να τα χρησιμοποιησω σαν πανωσεντονα επειδη θα ειναι πολυ μικρες να μη χανονται στα αλλα!

Αντε σε αφηνω κι εγω συμπεθερα να ξαπλωσω.Εφαγα κ με επιασε νυστα.Θα κοιμηθω λοιπον το καθιερωμενο διωρακι μου κ τα λεμε το απογευμα ;) Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοπελιεςςςς τι κανετεεε??Εγω μολις ξυπνησα και μπηκα να διαβασω και να γραψω...ξεκιναωωω..

-katerina... 58 μερουλες εεε??ζηλευωωω...εγω εχω ακομα..αφου για ΝΤΟΠΛΕΡ παω 22 Ιουλιου..

-Γιελιζ μου εμας και σημερα βροχη εχει...ελεοςςςςς...τη βαρεθηκα δεν θα κανει ανοιξει καθολου και θα παμε αμεσως σε καλοκαιρι και θα μας κακοφανει..

-Μιχαελα φασολακια εεεε...ζηλευωωω μου εχει κατσει να φαω και δεν εχω βρει ακομα...μονο τα χοντρα και λεει μια φιλη μου παρε κατεψυγμενα...μα κατεψυγμενα μωρε τετοια εποχη...φρεσκα θελω...

-Αχ beboulino και εμεις πρεπει να βαψουμε γιατι μετα θα ερθει και η πεθερα μου και θα μεινει στο δωματιο αυτο και βαριεμαι...περισυ βαψαμε σαλονι κουζινα μπανιο και ηταν σαν να καναμε μετακομηση....ναι το βρικα το καροτσι..να δουμε τιμη τωρα...ειχα παρει τηλ το πρωι αλλα ελειπε αυτος που μιλησα και θα ηταν εκει λεει στο κλεισιμο καπου στις 3...εγω τοτε μαγειρευω δεν μπορω να τηλεφωνω..δεν πειραζει αυριο θα παρω..

-Μαρακι μια χαρα ο μπεμπουλη..τι να κανει να βγει θελει και παει απο το σωστο δρομο...δεν ξερει οτι θα βγει απο τον παραδρομο τελικα...ποπο...2 γιουτοπαρ....ευτυχως εγω δεν πινω πια..αλλα ταχυκαρδιες εχω κανονικοτατα...απο πιεση εγω ειμαι 7.5 με 3..αλλα ειναι το φυσιολογικο μου..αμα φουντωσω φτανει στο 9...χιχι..το γελιο ειναι αμα παω σε κανα φαρμακειο και μου περνουν την πιεση λενε ααα χαμηλη φαε αλατι...εμενα παντα ετσι ειναι και αλατι να φαω..(τα πατατακια τα τσακιζω ομως)

-Σοφιτσα..μονο κοιλια εχεις τα ποδια σου ειναι σαν κλαρακια καλε...οι ραγαδες οντως θεμα δερματος..εγω στο γιο μου εβαζα πεπανθολ και τωρα βαζω μια ενυδατικη βουτυτου με ελαφρι αρωμα οι μονες ραγαδες που εβγαλα ειναι κανα 2 σε καθε στιθος και αυτο γιατι οταν γεννησα το παιδι επαθε ικτερο και δεν θηλαζα και πριστικα παααρα πολυ τοσο που δεν μπορουσα να αναπνευσω και μου εδωσαν θηλαστρω να βγαλω το γαλα..εκει απο το αποτομο φουσκωμα εκανα 2 αλλα μικρες οχι τπτ σοβαρο..Βρε Σοφια πως ειναι να σε κλωτσανε 2 μωραα εχω αυτη την απορια...

-Αχ βρε Μαχηηη μην κλαις τζαμπα κοριτσι μου ετσι ειναι ολοι τους και 100 χρονια να δουλευεις θα σου την κανουν αμα βρουν κατι αλλο να τους συμφερει...ζωα...μεγαλωσε το μωρακι σουπερ ειναι!!

-Αχ Ελιζ ποσο μου αρεσουν τα baby looney toons...τελειααα πολυ ωραια ειναι..

-Γιελιζ μου εγω που ειχα στο γι ομου 2 σετ γιατι μου τα εκαναν δωρο εβαζα ενα το χειμωνα και ενα το καλοκαιρι...απλα ειχα παρει σεντονακια για πανω και κατω αρκετα για να εχω..

αυτα..εμεις κανα νεακι δεν εχουμε κλωτσαμε κουνιοματσε..πειναμεεεεε..και εχω τον αλλο μηνα να κανω καμπυλη και το σκεφτομαι απο τωρααα...μπλιαχχχχχχχχχχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!!Σημερα το ξεπερασα το διωρο σε υπνο!!Καλυτερα ομως γιατι θα βγω το βραδυ κ θα ειμαι ξεκουραστη ;)

Ευη μου νιωθω παντου κλωτσιες,ιδιδως οταν κλωτσανε συγχρονως ειναι φοβερο,κινειται ολη η κοιλια!Και παρ'ολο που καθε φορα που παω στον γιατρο ρωταω που ειναι η καθε μια ποτε δεν καταλαβα ποια με κλωτσαει..προχθες που εκανα καρδιοτοκογραφο γελουσα με τη μαια γιατι σου δινουν ενα κουμπακι που πρεπει να πατας καθε φορα που το μωρο κινειται.Μου δινει λοιπον 2 τετοια κουμπακια κ μου λεει αυτο για τη πανω κ αυτο για τη κατω,πατα οποτε κινουνται.Τελικα κατεληξα οποτε ενιωθα κινηση να τα παταω κ τα 2 γιατι δε καταλαβαινα απο που προερχοτανε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια!

Τωρα καταφερα να μπω,ελειπα ολο το πρωι.Ειχα μια πολυ κουραστικη νυχτα και μια ακομα πιο κουραστικη μερα.Τι το ηθελα χθες βραδυ το σουβλακι;Ολο το βραδυ ειχα δυσφορια και δεν μπορουσα να κοιμηθω.Η μικρη μου πιεζει το διαφραγμα.Νοιωθω πως βαρυνα ξαφνικα... :?

Το πρωι πηγα στον οφθαλμιατρο και με εκνευρισε ο π@π@ρας! :evil: Αρχισε να μου λεει πως δεν αλλαζουν οι βαθμοι σε αυτη την ηλικια και δεν με εξετασε καν!Ειδε τους βαθμους μου στην καρτα που ειχα και τους αντεγραψε!Πηρα το παραπεμπτικο για να παρω λεφτα απο το ΙΚΑ και εφυγα για να μην τον βρισω. :evil: Μετα πηγαμε για καφε με τον αντρα μου και για να κανει εναν υπερηχο νεφρων.Ευτυχως ολα καλα!

Μπηκα και σε ενα μαγαζι με οπτικα και βρηκα κατι γυαλια ηλιου που μου αρεσαν και θα τα φτιαξω με μυωπια.Θα αλλαξω και φακους στα γυαλια μου γιατι γρατζουνιστηκαν.Ευτυχως η κοπελα ηταν πολυ εξυπηρετικη και μου μετρησε εκεινη τους βαθμους,οταν της ειπα τι συνεβη.Με το παραπεμπτικο το δικο μου και του αντρα μου,θα παρω τα μισα λεφτα απο το ΙΚΑ. ;)

Μετα πηγαμε ξανα να δουμε για φωτιστικα.Δεν μπορω να καταληξω καπου.Πολυ δυσκολο... :roll: Ειναι 4 για τον ιδιο χωρο και πρεπει να συνδιαστουν. :?

Γυρισαμε,φαγαμε και ειπα να ξαπλωσω μπας και κοιμηθω λιγακι αλλα ματαια...Παλι ενοιωθα δυσφορια...Ετσι και αλλιως δυσκολα κοιμαμαι μεσημερι.Τωρα νοιωθω κομματια και σαν το ζομπι απο την νυστα.Ανυπομονω να νυχτωσει για να κοιμηθω.

Παω να διαβασω τα νεα σας,αν δεν με παρει ο υπνος πανω στο λαπτοπ! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κοριτσια.

σοφιτσα εγω νομιζω της καταλαβαινω που χτυπανε γιατι η μια ειναι πανω δεξια κ η αλλη κατω αριστερα.λεω εγω τωρα ε!

το βραδυνο εχει κρεπες!μια αλμυρη με γαλοπουλα κ τυρι λαιτ κ μια γλυκια με μερεντα μπισκοτο κ καρυδι.ετσι κ αλλιως κ που δε τρωω κ παλι παιρνω κιλα.οποτε ας παρω κ δικαιολογημενα. :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννουλα ευτυχως που θα βγω για φαγητο με τις φιλες μου κ δε ζηλευω αλλιως θα σε μαλωνα με τετοιο βραδυνο που εχεις :lol::lol::lol::lol: Βεβαια μολις ξυπνησα εφαγα μια μπανανα κ μου εχει κατσει τοσο βαρια που νομιζω τιποτα δε θα φαω :o Καλα κανω κ δε τρωω μπανανες...

Κι εγω στην αρχη νομιζα οτι καταλαβαινα ποια κλωτσαει αλλα εκανα λαθος!!Τωρα βεβαια που η μια εχει ηδη παρει θεση μπορω να πω με μεγαλυτερη σιγουρια!

Νικη μου απαραδεκτος ο οφθαλμιατρος δε το συζητω!Εγω ποηγαινω για ελεγχο μια φορα τον χρονο κ παρ'ολα τα 34 χρονακια μου μια χαρα με εξεταζει.Η δουλεια τους ειναι.Ελεος πια!! Οσο για τα φωτιστικα,τι να πω..ελπιζω συντομα να βγαλετε ακρη ;)

Σας αφηνω να ετοιμαστω κ τα λεμε παλι αυριο.Σε 15 λεπτα ερχονται να με παρουν κ ειμαι ακομη με τις πυζαμες :?:?:? Καλο βραδυ γλυκες μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα φιλεναδες!!

Εγω ειμαι αυπνη σχεδον αφου μια εβλεπα εφιαλτες, μια ζεστενομουνα και εκανα χαλια υπνο. Τωρα ειμαι λιγο σαν ζομπι :shock:

Εγω προικα πηρα μια που ητανε το σετ με την κουνια και πηρα εξτρα 2 σετ σεντονια, μια κουβερτα καλοκαιρινη, μια χειμωνιατικα,2 φλισ και ενα παπλωμα.

Σοφια οντωσ σε τοσο λιγο χωρο και μια χαρα κλωτσανε οι ζουζουνες σου. Χαζη ερωτηση τωρα....οταν ειναι διδυμα υπαρχει περιπτωση να κλωτησει το ενα το αλλο :?:?

Νικη απαραδεκτος ο γιατρος. Τι παει να πει δεν σε εξεταζει?? Την επισκεψη την πληρωθηκε ομως?? :x οσο για τα φωτιστικα κι εγω περσι ειχα αγχωθει αλλά εν τελει ηταν η πιο ευκολη αποφαση απο ολα τα πραγματα για το σπιτι. Πηγαινε και παρε ιδεες σε μαγαζια και θα βρεις τα καταλληλα!

Αννα συμφωνο απολυτα, κι εγω φαω δεν φαω παχαινω.....τζαμπα η αυτοσυγκρατηση μου φαινεται....ας φαμε να το απολαυσουμε κιολας ;)

Ξυπνηστε επιτελους!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τί κάνετε? Εδώ βρέχει λες και είναι χειμάωνας, ευτυχώς που δεν κάνει κρύο :roll:

Καλημέρα Μάχη μου, παρηγορήσου ούτε εγώ κοιμήθηκα καλά, μάλλον πρέπει νατο πάρουμε απόφαση οτι για το επόμενο διάστημα δεν προβλέπεται :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον πρεπει να το παρουμε αποφαση...

Δυστυχως επειδη ακομα δεν σταματησα απο τη δουλεια εκει που το πρωι παει να με παρει ο υπνος ο γλυκος χτυπαει το ρημαδοξυπνητηρι.....

Οταν σταματησω τη δουλεια τουλαχιστον δεν θα ξυπναω και με το ζορι το πρωι.

Αυριο επιτελους θα βγαλουμε χαλια και θα αδειασουμε το δωματιο!!!

Θα γινει γενικη καθαριοτητα και τη Δευτερα θα ερθει η κουνια, την Τεταρτη ο καναπες, και θα μεινουν η ντουλαπα και το γραφειο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι επιτελους!!!

Μολις με πηρε μια μ$#%$^ω τηλ και ειλικρινα πως δεν την εβρισα ενας θεος ξερει..... :twisted::twisted:

Οχι απλα συνεννοηση μπουζουκι αλλά και ολη η ηλιθιοτητα μαζεμενη :twisted::twisted:

Ε ρε π$%^η μου αυτοι οι καραγκιοζηδες πως επιβιωνουν σε αυτο τον κοσμο και δεν βρισκεται κανενας να τους δωσει ενα βρωμοξυλο.....αλλά ενας θα βρεθει και θα την πληρωσουν για ολους :twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερααα!!

Μαχουλα υπομονη γλυκια μου,μην τους αφηνεις να σε συγχυζουν πρωι πρωι!!Οσο για τα μωρακια που ρωρας ναι εννοειται οτι κλωτσανε το ενα το αλλο.Το ειδα σε ντοκυμαντερ προσφατα,ρωτησα κ τον γιατρο.δε παθαινουν ομως τιποτα.Με το καλο να σας ερθουν κ τα πραγματα σας να φτιαξετε κ το δωματιο!

Καλημερα Ελισαβετ μου!Κι εσυ αυπνη ε?Υπομονη!Εμεις εχουμε 2-3 μερες που κοιμομαστε καλα,ευτυχως!Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφια μου ποσο υπομονη να κανω η γυναικα πια με ολους τους χαζους που κυκλοφορουν.....

Ναι επιτελους να συμμαζευτουμε κι εμεις γιατι εχω αγχωθει...αν και την κοβω τη δουλεια, μολις τελειωσω εντελως με το σπιτι και τα πραγματα και πω να ξεκουραστω κι εγω λιγες μερες...θα με πιασουν οι πονοι :lol::lol:

Αληθεια κλωτσανε το ενα το αλλο....πω πω τα ψυχακια...δεν πονανε?? Αληθεια εσενα ειναι στον ιδιο σακο ή σε διαφορτικο?(ετσι δεν λεγεται?)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Σοφάκι! Επικοινωνούν απο τώρα μεταξύ τους οι μικρές ε? :D Ωραία!!!

Μάχη, δυστυχώς έτσι είναι, τελικά επιβιώνουν οι φελλοι και οι ΠΑΝηλίθιοι σ΄ αυτόν τον τόπο!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κουκλίτσες!!

Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω... ελπίζω να είστε όλες καλά..

Εγώ δεν είμαι καθόλου.. το Σάββατο έφυγε η γιαγιά μου.. της είχα τρελή αδυναμία.. μου είχε σταθεί, με είχε μεγαλώσει.. δεν πρόλαβε να δει και την μπουμπού.. η οποία θα πάρει το όνομα της..Ειρήνη... το αποφάσισε ο άντρας μου ο οποίος λάτρευε τη γιαγιά σαν να ήταν δική του!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε διαφορετικο σακο ειναι Μαχη μου.Η μια πανω κ η αλλη κατω,εχει παρει κ θεση για να βγει :lol::lol: Βιαζεται!!Ευτυχως γιατι δε θα μοιαζουν κ μεταξυ τους...

Παντως ναι,μεχρι να τελειωσεις αυτο πιστευω κι εγω,θα σε πιασουν οι πονοι :o:o

Αχ.Ελισαβετ,τι ωραια που το εθεσες!!!

Καλημερα Ευγενια μου.Συλλυπητηρια για τη γιαγια σου :(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου 💖 όπως σου είπαν και τα κορ΄ιτσια μη σε αγχώνουν τα συμπτώματα, αυτά πάνε κι έρχονται, κι επίσης, κι εγώ στις πρώτες εβδομάδες δεν είχα κάποιο τρανταχτό σύμπτωμα, παρα μ΄όνο τον πόνο στο στήθος και έτσι ψιλοζαλάδες αν θυμάμαι καλά. απ την ημέρα που άκουσα την καρδούλα να σου πω την αλήθεια σταμάτησα να τα παρτηρώ κιόλας, γιατί μόνο άγχος προκαλούν. Μόνο όταν τα λέμε εδώ κάνω τον απολογισμό και τα γ΄ραφω. Κατα τ άλλα, θα υπάρχουν μέρες που αισθανόμαστε έγκυες κι άλλες που θα το ξεχνάμε γιατί τα συμπτώματα δεν είναι στάνταρ. Περιμένουμε τα νεάκια σου απ τον πρώτο υπέρηχο 💖
    • Αυτό που λες για την Παναγία, κι εγώ, ενώ δεν είμαι καθόλου της θρησκείας, για κάποιο λόγο ένιωσα την ανάγκη τελευταία να την προσφωνώ να προσέχει το μωράκι μου 🙏 Νομίζω είναι λόγω των απωλειών που βιώσαμε, ότι έχουμε την ανάγκη για πίστη σε μια ανώτερη δύναμη Είναι σίγουρα κι ορμόνες που κάνουν πάρτυ, αλλά δεν είσαι μόνη στις τυμπανοκρουσιες, να ξέρεις 🤣🤣🤣
    • Γεια σας κορίτσια! Προσπαθώ να διαβάσω τα νεότερα σ αυτό το θεματάκι γιατί έχασα κάποιες αναρτήσεις η αλήθεια είναι. Έχω επιστρέψει και στη δουλειά μετά από άδεια και προσπαθώ ακόμα να βρώ τους ρυθμούς μου. Όπως σας έγραψα ο τελευταίος υπέρηχος (#3) ήταν την περασμένη Τρίτη 28/05 όπου είδαμε το μικρό ζελεδάκι και μου έβαλε η γυναικολόγος κάποια δευτερόλεπτα την κοαρδούλα για να ηρεμήσω μιας και ήμουν αγχωμένη. Έπειτα έχω ηρεμήσει αρκετά μπορώ να πω, τα συμπτώματα παραμένουν ίδια, αν και δε ξανα έκανα εμετό απ την αρχή της εβδομάδας. Κάπως βρήκα το "κόλπο" που λειτουργεί για εμένα - οι ναυτίες συνήθως με πιάνουν όταν πεινάω ή όταν κάποια έντονη μυρωδιά μου τα σκάσει. Οπότε πήρα κάτι μπισκότα, που υποτίθεται είναι και υγιεινά, και τρώω 3-4 από αυτά ή αν είναι η ώρα του γεύματος τρώω φαγητό ή κάποιο φρούτο. Και κάπως έτσι περνάει. Οι κράμπες με πιάνουν που και που, κυρίως στη μέση, αλλά ευτυχώς παραμένουν ήπιες και όχι συστηματικές. Αυτό απ τη μια με ηρεμεί ότι δεν έρχεται κάτι κακό κι απ την άλλη με ηρεμεί ότι εξελίσσεται φυσιολογικά (έτσι θέλω να πιστεύω δλδ γιατί δεν είχα τέτοιες κράμπες σε καμία απ τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες που δε προχώρησαν). Κατα τα τ' άλλα η ενέργειά μου είναι σαφώς πεσμένη, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα, ακόμα και για ψώνια που πήγα θέλω να κάθομαι ανα 30 λεπτά γιατί κουράζομαι. Επιπλέον το σ΄τηθος με πονάει καθημερινά, άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, πάντως είναι το μόνο "σταθερό" σύμπτωμα. α! επίσης παρατηρώ ότι είμαι πιο ευαίσθητη συναισθηματικά, βάζω τα κλάμματα πολύ εύκολα καθώς βλέπω πχ μια συγκινητική στιγμή στο Νετφλιξ, που όμως δε θα έκλαιγα υπό άλλες συνθήκες 🤣 Η γυναικολόγος μου έκλεισε κατευθείαν την αυχενική για 1/07 αλλά δε ξέρω αν θα την παλέψω ψυχολογικά να περιμένω τόσο, καθώς την παλίδρομη κύση την έχασα στον τρίτο μήνα και, όσο να ναι, με αγχώνει κάπως αυτός ο άτιμος μήνας. έκλεισα ένα ραντεβού στις 18/06, να είμαι δλδ κάπου στη μέση απ το σήμερα μέχρι την αυχενική για την ηρεμία μου. Κατα τ' άλλα έχω πολλή θετική σκέψη καθημερινά, ο σύζυγος βοηθάει πάρα πολύ σ αυτό, φροντίζουμε να υπάρχουν όμορφες στιγμές μαζί μες τη μέρα και να το ζήσουμε χωρίς φόβο.
    • Ασφαλώς κορίτσι μου! Εννοείται θα πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι να επανέλθεις σωματικά και ψυχικά 💖Είμαστε εδώ για σένα, ό,τι χρειαστείς 🥰
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...